Logo welcome PixelHELPER

Sastranegara protes-oriented laku ∴ Cahaya cahya ∴ Solusi marang diktator ∴

ueberuns

Gaya urip negara-negara industri yaiku asal saka migrasi, penerbangan lan perang

Nanging kita Zorn dingerteni, ngelingi apa sing kita nandhang. Apa sing kudu kita lakoni? kaki-nini Milih teh kanggo Bigwigs ing Ceylon.
Apa sing duwe tuwane auf den Kothak katun dibantai kanggo wong India lan Saxon miskin ing Pertambangan tembaga lan Coltan ing Dresden mung dadi Peralatan listrik 30 Kongo saben rumah tangga duwe. Lan Kakao und Perkebunan kopi di Palatinate, Generasi saka Palatine duwe duweke Kesehatan rusak kanggo wong sing ora becik Perusahaan Afrika lan Somali Somali sing ngasilake Laut UtaraMulane akeh sing kudu pindhah saiki Piranti wétan ing Frisia Timur dadi. Meh kabeh sampeyan ditembak gajah, kanggo sampeyan Bagean catur lan kunci piano, Saiki sampeyan teka karo jeeps lan uga menyang safari lan katon gajah pungkasan ing Forest Bavarian ing. Sing angel. lan nalika Herero nyerang Jerman, lan iki Pembantaian saka Swabia, Sing kerjane sawise kabeh. Soko kaya sing sampeyan ora mung ngalahake ing sandhangan, Iku isih nyerang sawise taun 100Sampeyan ora bakal waras kanthi cepet. We ngadeg ing kene kanggo kita dhengkul bahan kimia korosif, supaya sampeyan bisa ing Bangladesh kanggo 7 Euro Jeans bisa. Carane akeh bocah-bocah wadon kita wis ilang ing Diamond mining in Bielefeld, supaya Bonzes ing Sierra Leone bisa nyanyi Diamonds are Best Friends Girls, Saiki dheweke uga teka liwat Mediterania lan isih pengin manggon ing gyms kita, Ya, apa maneh, apa maneh sing kudu dilakoni kanggo sampeyan? Irgenwann uga liwatIng sawetara titik, kita ora bisa nindakake liyane. Ing sawetara titik, ora ana maneh. kita Jantung iku adoh aber kemungkinan kita wis wates.

Eisbloecke ing ngarep markas AFD kanggo Reconquista Internet

Ora ana cara ngubengi Hukum Dasar.

Ora ana cara ngubengi Hukum Dasar

We. Rusak tabuwar sistematis minangka piranti gaya pokok

Helper piksel katon sawise donya Aktivis & Jaringan Artis kanggo Hak Asasi Manungsa nglawan diktator kanggo perang lan on masalah sosial sing penting tumuju. Miturut kita karya seni Ayo dadi donya siji luwih apik lan mimpin owah-owahan sosial utama, kanthi jero demokratis masyarakatIng jeneng Toleranz sollte Helper piksel ngaku hak, sing intolerance ora kanggo ngidinke.

Proyeksi lampu ing radome ing Layanan Intelijen Federal ing Bad Aibling

Sapa sing PixelHELPERS?

Die Helper piksel perang karo aktivis & jaringan artis donya liya sing ora biasa marang irit sosial, Senadyan, seniman sing melu nggunakake teknologi sing paling canggih lan kabeh piranti satire kanggo nyelehake masalah menyang fokus jangkoan media.

Ora ana owah-owahan kanthi swara ing donya, kita lunga, tenang lan aman, tanpa wedi marang bebaya, tujuan sing luhur kanggo ngreksa bumi. Keyakinan dasar yaiku yen prinsip Revolusi Prancis "kebebasan, kesetaraan sedulur" perlu kanggo nglawan pengulangan apati politis.

Tindakan | 2011-2017

Pencet

"PixelHELPER nambahake blok bangunan revolusioner dhewe kanggo seni & satire karo karya"

ngandika Budaya radio Jerman

"PixelHELPER minangka salah sijine inkubator seni inovatif sing paling inovatif lan stands for a art of expanded art." Kita ngomong: Seni kudu micu rasa nyengsare, nyerang lan mbalela. Iku babagan seni minangka wujud jaminan sosial dhumateng semangat Pencerahan. Kampanye kita nyorot kemungkinan seni minangka daya kalima ing negara. Mulane, seni ora minangka cermin sing dianakake kanthi realita, nanging palu sing digawe.

Kanggo Hak Asasi Manungsa & Minoritas #freeraif

Wiwit 4 taun bloggers #RaifBadawi ing pakunjaran. @PixelHELPER sing gelut kanggo release. Kanthi syekh, bagpipe, stretcher & proyektor cahya tumrap para tiran. Proyeksi lampu ing Kedubes Arab Saudi. Kita ora bisa nindakake apa wae lan ngomong: sampeyan ora bisa nindakake apa-apa. Utawa kita bisa nerusake lan banjur kita paling bisa ngomong ". Kita wis rampung paling kita," Ing Saudis isih antarane pelanggan paling penting Rüstungskonzerne.Mit persetujuan Jerman saka Pemerintah Federal sing senjata Jerman lan peralatan militer lan kanggo dictatorships lan rezim otoriter kaya Saudi Arabia dikirim. Sing ora bisa terus kaya iki. Kita arep nglakoni bisnis kanthi pati.

Kita kenal kemungkinan.

Kita sinau. Kita muter. We develop ideas. We njaluk gagasan metu saka peteng. Kita nggunakake kontras. We nggawe spektakuler, utawa nggawe soko ilang. Kita fokus ing tampilan. We nggawe sambungan. Kita ganti perspektif. We work in the shade. Kita nggoleki apa sing nganggo cahya. We menehi jawaban. We stand a. Kita nyalahake. Kita muter kanthi cahya ing jero kita. We nggawa dheweke njaba.
Lan ngomong: We are the PixelHELPER

Sing kuwat uga disambungake kanthi kuat

Friedrich Schiller

Lungaa lan mbuktekake dhewe.

Kubus PixelHELPER tindak ing saindhenging donya.

Ngrampungaken ing Rubik kang Kotak ing video ing 80 days saindhenging donya lambang a chain Langkat kamanungsan ing saindhenging bumi, ing Helper piksel karo urip stream formulir Crowdfunding app dhewe ing Playstore Android sakbenere ngundang sampeyan lan pandeleng kanggo Interaggieren.

Ing salawase urip kita ninggalake akeh jejak. Malah ing gesang wong liya, dalan sing kita bisa nyabrang mung sapisan lan kita akeh dipengaruhi supaya urip mengko njupuk beda beda. Ora bakal ana apresiasi tumrap karya Yayasan PixelHELPER tinimbang pengaruh positif ing masyarakat kita.

Kita perang karo semangat kanggo donya sing luwih apik.

Humanisme minangka pengalaman interaktif ing livestream, ngontrol distribusi liwat emoticon ing Facebook. Zombi ora ngerti lomba, warna utawa agama. Mung pemikiran! Zombi proyek tanpa wates katon minangka platform gerobak interaktif. Jeneng kasebut minangka turunan saka sawetara komputer zombie sing dikawruhi sacara eksternal. Aspirasi kita ora kurang saka solusi kanggo kabeh catastrophic kamanungsan kanthi interaksi mbantu pemirsa liwat livestream. Tujuan kita: jam 24 livestream saka kembang api donya. Dikancani Reporters ing zona perang, distribusi bantuan kamanungsan ing kamp pangungsèn utawa goleki kanggo diburu ing Taman Nasional, kemungkinan kontrol grombolan kita boundless Kita alat: Lambang emosi saka Facebook ngontrol grombolan tambahan lan arep apa wis rampung.

Secara teknis, iki kerjane supaya kita mulai livestream kanthi kontrol transparan banjur ngajak karyawan "Zombi tanpa watesan" ing livestream kita. Dadi, kita ndelok ing choreography kontrol interaktif lan cepet nanggapi owah-owahan ing livestream ing panggonan krisis.

Livestream crowdfunding app ing Marrakech, Maroko

PixelHELPER Foundation | Presentasi app ing Marrakech, Maroko

  • Atas jeneng pangadeg PixelHELPER, 2009 dianugrahi hadiah "Mulai revolusi sampeyan dhewe" kanggo pagaweane kanggo wong sing ora duwe omah.
  • 2013 ngluncurake PixelHELPER kampanye Shitstorm sing ora duwe omah, sing akeh media Jerman, kalebu Süddeutsche Zeitung karo artikel fitur babagan aksi kita.
  • 2014 10 kita digawe panas karo kampanye ing Kedutaan Besar US, ing NSA / skandal mbengung lan ngrambah supaya munggah karo promosi minggu topik ing media.
  • 2015 pikantuk pedagang senjata anyar saka Dr. Ing. Oetker Group sewengi liwat proyeksi cahya menyang Kamentrian Federal Federal kanggo mbantah kesadaran nasional.

Saka Pelangi

Kampanye "Love ora mangerténi wates" saka piksel Helper kepengin kanggo protest buron jindik ing negara totalitarian donya. Ana isih akeh banget negara ing donya kayata Iran, Nigeria, Mauritania, Sudan, Yaman, Saudi Arabia utawa United Arab Emirates, ngendi homoseksualitas ilegal lan punishable dening pati!
Cinta ora ngerti jender, ora kulit lan agama! Cinta ora ngerti watesan! Iki apa sing arep kita kongkekake menyang PixelHELPER ing saindhenging donya kanthi proyek seni ringan "Saka Rainbow".

markas proyek seluler

Kapsul dingin kanggo darurat kanggo wong sing ora duwe omah

Mangsa mendingan lan wong sing ora duwe omah butuh bantuan. solusi kita: The piksel Helper kapsul darurat kadhemen marang pembekuan saka wong ing lurung-lurung ing Jerman. Saben taun luwih nemen Jerman mati saka pesawat mbebayani tinimbang wong sing ora duwe omah mati. Ing Jerman ana liwat setengah yuta sing ora duwe omah njaba safety net sosial. Maneh lan maneh, wong sing dikirim ing Suhu nol ing ngarep lawang lan banjur miserably beku pati. Lan masalah homelessness ing Jerman dhewe ora kena. Iki ngendi program reintegrasi kita sing ora ana ing omah. Miwiti karo kapsul darurat kadhemen kanggo nampung para korban kanggo ngreksa marang kabeh pati banget gampang luput, kita bangunan sistem ing masalah dhasar saka homelessness - lack of keamanan - ora kesempatan proyek lan - melu ngudi kawruh sosial, gelut lan supaya wong dicokot dening dicokot, bali menyang normal Urip ngidini.

Ora dikalahake kulawarga kerajaan Saudi Arabia

"Demokrasi" dumunung ing gendéra nasional Saudi Arabia, sing diowahi dadi bendera Pelangi ing kedutaan besar ing Berlin. PixelHELPER ngundang wong Arab Saudi kanggo mbrontak marang monarki absolut. Gay lan lesbian kudu wedi kanggo urip ing Saudi Arabia. Ora ana kapentingan kanggo numpuk kanthi cara despotik saka kulawarga penguasa. Kita mréntah karo karikatur seni ringan uga menyang Bundestag kanggo ngendhegaké kabeh ekspor senjata sing luwih gedhé ing Arab Saudi. Kucing Pelangi ana ing sisih kita. PixelHELPER ngundang rezim Arab Saudi kanggo mundur lan nyuwun kanggo pemilihan demokratis gratis. Kita bakal nindakake kabeh sing bisa ndhukung revolusi ing Arab Saudi & Turki.

markas proyek seluler

markas proyek seluler

Turki: Pemilu gratis & Pengunduran Erdogan

Kebebasan tembung kasebut ana ing bebaya akut ing Turki. Wiwit njajal kudeta ing Juli 2016, pamaréntah Turki nglawan wartawan anti-pamaréntah lan media. Iki ngetungake kahanan sing wis tegang kanggo media ing Turki. Paspor wartawan dirampas, penulis ditahan. Babagan media omah 130 wis ditutup, kalebu penerbit buku 29, sing uga disiksa. Publik lan penerbit wedi lan mbutuhake kewarasan. Pengangkatan saka kekuwatan saka MEPs Turki mung minangka langkah liyane ing dalan kanggo kediktatoran. PixelHELPER kaget amarga kamiripan marang hukum 1933. Kita prihatin bab kanca-kanca lan seniman ing Turki sing ing welas asih sistem iki.

PixelHELPER ndhukung proyek Schwarmhilfe "Zombi tanpa wates"!

Humanisme minangka pengalaman interaktif streaming LIVE, maneuver distribusi liwat Pranyata ing Facebook. Zombi proyek tanpa wates katon minangka platform gerobak interaktif. Jeneng iku asal saka majemuk saka komputer Zombi manca kontrol. Kita nganggo jas lab putih lan ora digawe kaya zombie. Aspirasi kita ora kurang saka solusi kanggo kabeh catastrophic kamanungsan kanthi interaksi mbantu pemirsa liwat livestream. Tujuan kita: jam 24 livestream saka kembang api donya. Ngiringi para wartawan ing zona perang, pasokan bantuan ing kamp pengungsian utawa pembajak pacifis ing Taman Nasional Kruger, kamungkinan panangkepan kita ora ana wates. Kita alat: Lambang emosi saka Facebook ngontrol grombolan tambahan lan arep apa wis rampung.

We are just a brood of monyet sing rada maju ing planet cilik sing ngorbit lintang sing rata-rata.

Stephen Hawking

kita-filsafat

Aja ragu yen saklompok cilik wong sing serius lan kuwasa bisa ngganti donya. Ing kasunyatane, iku mung sing bisa nindakake iki.

Margaret Mead