Logo welcome PixelHELPER

Sastranegara protes-oriented laku ∴ Cahaya cahya ∴ Solusi marang diktator ∴

ueberuns

Mung wong sing mikir beda ngganti donya

Nanging kita Zorn dingerteni, ngelingi apa sing kita nandhang. Apa sing kudu kita lakoni? kaki-nini Milih teh kanggo Bigwigs ing Ceylon?

Apa sing duwe tuwane auf den Kothak katun dibantai kanggo wong India, lan Saxon miskin ing Pertambangan tembaga lan Coltan cedhak Dresden, mung supaya Peralatan listrik 30 Kongo saben rumah tangga duwe.

Lan Kakao und Perkebunan kopi di Palatinate! Generasi Palatine duwe dhewe Kesehatan rusak kanggo wong sing ora becik Perusahaan Afrika. Lan Samudra perenang Somalia sing nempuh Laut Utara kita kosongMulane akeh sing kudu pindhah saiki Piranti wétan ing Frisia Timur dadi.

Meh kabeh dheweke gawan dheweke, kanggo dheweke Bagean catur lan kunci piano, Saiki sampeyan teka karo jeeps lan nggawe safari lan katon gajah pungkasan ing Forest Bavarian ing. Sing angel.

und nalika Herero nyerang Jerman, lan iki Pembantaian nglawan kaum Swabia, Sing uga dienggo sawise. Kaya sing, sampeyan ora bisa ngetokake dhewe metu saka sandhangan, Iku isih nyerang sawise taun 100Sampeyan ora mari cepet.

Kita lagi ngadeg ning dhengkul kita bahan kimia korosif, supaya sampeyan bisa ing Bangladesh kanggo 7 Euro Jeans bisa.

Carane akeh bocah-bocah wadon kita wis ilang ing Diamond mining in Bielefeld, supaya Bonzes ing Sierra Leone can sing "Diamonds Are Girls Best Friend ", Saiki dheweke uga teka liwat Mediterania lan dheweke isih pengin manggon ing gyms kita.

Ya, apa liyane? Apa maneh sing kudu dilakoni kanggo sampeyan? Ing sawetara titik, iku wis rampungIng sawetara titik, kita ora bisa nindakake liyane! Ing sawetara titik, ora ana liyane!

kita Jantung iku adoh, aber kemungkinan kita wis wates.

We. Rusak tabuwar sistematis minangka piranti gaya pokok

Helper piksel katon sawise donya Aktivis & Jaringan Artis kanggo Hak Asasi Manungsa nglawan diktator kanggo perang lan on masalah sosial sing penting tumuju. Miturut kita karya seni Ayo dadi donya siji luwih apik lan mimpin owah-owahan sosial utama, ngarahake sing penting demokratis masyarakatIng jeneng Toleranz sollte Helper piksel ngaku hak, sing intolerance ora kanggo ngidinke.

Proyeksi lampu ing radome ing Layanan Intelijen Federal ing Bad Aibling

Sapa sing PixelHELPERS?

Die Helper piksel perang karo aktivis & jaringan artis donya liya sing ora biasa marang irit sosial, Senadyan, seniman sing melu nggunakake teknologi sing paling canggih lan kabeh piranti satire kanggo nyelehake masalah menyang fokus jangkoan media.

Ora bisa ditemokake kanthi gangguan ing jagad iki, kita lunga, tenang lan aman, tanpa wedi, lan kanthi tujuan sing dhuwur, kanggo ngreksa bumi. Keyakinan dasar kita yaiku prinsip-prinsip Revolusi Prancis "kebebasan, kesetaraan sedulur" bakal diterusake maneh kanggo nglawan pengulangan apati politis.

Tindakan | 2011-2019

Pencet

"PixelHELPER nambahake blok bangunan revolusioner dhewe kanggo seni & satire karo karya"

ngandika Budaya radio Jerman

"PixelHELPER minangka salah sijine inkubator seni inovatif sing paling inovatif lan stands for a art of expanded art." Kita ngomong: Seni kudu micu rasa nyengsare, nyerang lan mbalela. Iku babagan seni minangka wujud jaminan sosial dhumateng semangat Pencerahan. Kampanye kita nyorot kemungkinan seni minangka daya kalima ing negara. Mulane, seni ora minangka cermin sing dianakake kanthi realita, nanging palu sing digawe.

Kita kenal kemungkinan.

Kita sinau. Kita muter. We develop ideas. We njaluk gagasan metu saka peteng. Kita nggunakake kontras. We nggawe spektakuler, utawa nggawe soko ilang. Kita fokus ing tampilan. We nggawe sambungan. Kita ganti perspektif. We work in the shade. Kita nggoleki apa sing nganggo cahya. We menehi jawaban. We stand a. Kita nyalahake. Kita muter kanthi cahya ing jero kita. We nggawa dheweke njaba.
Lan kita ngomong: We are the PixelHELPER

Sing kuwat uga disambungake kanthi kuat

Friedrich Schiller

Lungaa lan mbuktekake dhewe.

Kubus PixelHELPER tindak ing saindhenging donya.

Ngrampungaken ing Rubik kang Kotak ing video "Ing 80 days sak donya" artine chain Langkat kamanungsan ing saindhenging bumi, ing Helper piksel karo stream Crowdfunding dhewe urip formulir app ing Android Playstore virtual lan ngajak panampil kanggo sesambungan.

Ing salawase urip kita ninggalake akeh jejak. Malah ing gesang wong liya, dalan sing kita bisa nyabrang sakdurunge lan kita akeh dipengaruhi supaya urip mengko bakal beda. Ora bakal ana apresiasi kanggo karya Foundation PixelHELPER tinimbang pengaruh positif ing masyarakat kita.

Kita perang karo semangat kanggo donya sing luwih apik.

Humanisme minangka pengalaman interaktif ing livestream. Kontrol distribusi liwat emoticon ing Facebook. Zombi ora ngerti lomba, warna utawa agama. Mung pemikiran! Proyèk "zombi tanpa wates" katon minangka platform gerombolan interaktif. Jeneng kasebut minangka turunan saka sawetara komputer zombie sing dikontrol ing njaba. Klaim kita ora kurang saka solusi kanggo kabeh catastrophic kamanungsan kanthi interaktively ngewangi pamirso liwat livestream. Tujuane kita: jam 24 livestream saka sparks ing donya. Wartawan sing gabung ing zona perang, distribusi bantuan ing kamp pengungsi utawa mburu ing mburu ing Taman Nasional Kruger. Kemungkinan kita kontrol swarms limitless Piranti kita: Ing emoticons Facebook ngontrol swasana bantuan lan arep apa wis rampung.

Secara teknis, iki kerjane supaya kita mulai livestream kanthi kontrol transparan banjur ngajak karyawan "Zombies without Borders" sing ana ing livestream kita. Dadi, kita nonton choreography kontrol interaktif lan nanggapi cepet kanggo owah-owahan ing livestream ing panggonan krisis.

Livestream crowdfunding app ing Marrakech, Maroko

PixelHELPER Foundation | Presentasi app ing Marrakech, Maroko

  • Atas jeneng pangadeg PixelHELPER, 2009 dianugrahi hadiah "Mulai revolusi sampeyan dhewe" kanggo pagaweane kanggo wong sing ora duwe omah.
  • 2013 ngluncurake PixelHELPER kampanye Shitstorm sing ora duwe omah, sing akeh media Jerman, kalebu Süddeutsche Zeitung karo artikel fitur babagan aksi kita.
  • 2014 10 kita digawe panas karo kampanye ing Kedutaan Besar US, ing NSA / skandal mbengung lan ngrambah supaya munggah karo promosi minggu topik ing media.
  • 2015 pikantuk pedagang senjata anyar saka Dr. Ing. Oetker Group sewengi liwat proyeksi cahya menyang Kamentrian Federal Federal kanggo mbantah kesadaran nasional.

Saka Pelangi

Kampanye "Love ora mangerténi wates" saka piksel Helper kepengin kanggo protest buron jindik ing negara totalitarian donya. Ana isih akeh banget negara ing donya kayata Iran, Nigeria, Mauritania, Sudan, Yaman, Saudi Arabia utawa United Arab Emirates, ngendi homoseksualitas ilegal lan punishable dening pati!
Cinta ora ngerti jender, ora kulit lan agama! Cinta ora ngerti watesan! Kita pengin nyebarake pernyataan iki, PixelHELPER, ing saindhenging donya karo proyek seni ringan "Saka Pelangi".

markas proyek seluler

Kapsul dingin kanggo darurat kanggo wong sing ora duwe omah

Mangsa adoh bakal teka lan wong sing ora duwe omah butuh bantuan. solusi kita: The piksel Helper kapsul darurat kadhemen marang pembekuan saka wong ing lurung-lurung ing Jerman. Saben taun luwih nemen Jerman mati saka pesawat mbebayani tinimbang wong sing ora duwe omah mati. Ing FRG ana luwih saka setengah yuta wong sing ora duwe omah njaba jaring pengaman sosial. Maneh lan maneh, wong sing dikirim ing Suhu nol ing ngarep lawang lan banjur miserably beku pati. Lan masalah homelessness ing Jerman dhewe ora ditangani kanthi tetep. Iki ngendi program reintegrasi sing ora ana guna kita teka. Miwiti karo kapsul darurat kadhemen kanggo nglindhungi sing ora duwe omah ing ngarep saka pati banget gampang luput, kita bangun sistem sing masalah dhasar saka homelessness, lack of keamanan, ora kesempatan proyek lan ngudi kawruh sosial perang, lan wong-wong sethithik bali kanggo urip normal ngidini.

We are just a brood of monyet sing rada maju ing planet cilik sing ngorbit lintang sing rata-rata.

Stephen Hawking
kita-filsafat

Aja ragu yen saklompok cilik wong sing serius lan kuwasa bisa ngganti donya. Ing kasunyatane, iku mung sing bisa nindakake iki.

Margaret Mead