Apa organisasi sing dipengaruhi Masonik

PixelHELPER, minangka organisasi minoritas internasional lan organisasi Hak Asasi Manusia sing diilhami dening ide-ide saka Freemason. Ora ana owah-owahan kanthi swara ing donya, kita lunga, tenang lan aman, tanpa wedi marang bebaya, tujuan sing luhur kanggo ngreksa bumi. Keyakinan dasar yaiku prinsip-prinsip Revolusi Perancis "Kamardikan, Kesetaraan Persaudaraan" perlu kanggo nglawan pengulangan apathy politik. Anggota Masonic saka PixelHELPER pengin, kaya ing jaman Revolusi Perancis, kanggo mbela diri saka ketidakadilan ing ngendi wae. Kanggo abad freemune wis setya marang sing apik ing donya lan nyoba dadi model peran liwat tumindak. Sejatine motto: "Ngerti dhewe!" Anggota-anggotane nyoba nggabungake rantai manungsa ing ndonya.

Piksel Helper didegaké ing 2011 artis cahya & freemason Oliver Bienkowski karo liwat kolaborator 70, kalebu 6 freemason liyane. Freemasonry iku jaminan Persahabatan, lan Bund tujuan ethically, Komunitas wiwitan lan federasi karya simbolis sing wis wungu saka ing tradisi gamblang Eropah. Kanthi posisi nilai kamanungsan, kadhang, kamardikan, kaadilan, tentrem, katresnan lan toleransi nyediakake pembinaan lan standar kanggo pikirane lan tumindak saka sawijining anggota.

Pro7 Galileo: Dokumentasi babagan Freemason karo pendiri PixelHELPER Oliver Bienkowski

Kutipan babagan Masons

"Aku pengin cita-cita sing diwakili dening Mason bakal luwih akeh nyebar ing masyarakat. Dina iki kita butuh toleransi lan sikap manusiawi kanggo nggawe masyarakat luwih akeh. "

ngandika Ignaz Bubis

Apa Freemasonry?

Freemasonry ora ditrapake, ora bisa dileksanakake, nanging perlu, didegaké ing alam manungsa lan ing masyarakat borjuis.
Tujuan saka Konfederasi Masonik yaiku ngajarake anggota-anggotane ing kamanungsan sejati. Maksud iki yaiku ngleksanani adat simbolis sing diwarisake saka pondok abad pertengahan, instruksi bebarengan karo urusan penting manungsa, budidaya becik lan stimulasi persahabatan sejati lan katresnan. Saben uwong kudu nyebarake prinsip kasebut ing sajrone Lodge, ningkatake Pencerahan lan nglawan intoleransi. Ing pondhok, para anggota diangsurake kanthi pengalaman bareng simbol lan ritual pendidikan dhasar. Kanthi nyengkuyung martabat manungsa, nggarap paseduluran, lan nglakoni amal, para Mason ngupaya ndhelikake cita-cita manungsa.

Mason ing GDR

ORF: Dokumentasi babagan Mason

Livestream crowdfunding app ing Marrakech, Maroko

PixelHELPER Foundation | Presentasi livepot kemanusiaan kita ing TedX, Maroko Maroko

Geometri instalasi lampu masonik, Dusseldorf Jerman

Instalasi Pelangi Pelangi "Saka Pelangi" Orlando Attack, Dusseldorf Jerman

Pendhiri PixelHELPER ketemu Otmar Alt

Ketemu Otmar Alt, salah sawijining seniman kontemporer sing paling misuwur

PixelHELPER Foundation | Rapat pangadeg PixelHELPER Oliver Bienkowski karo Otmar Alt salah sawijining artis kontemporer Masonic paling misuwur

Ngunjungi ing Museum Masonik

Ngunjungi Museum Masonik Jerman ing Bayreuth

PixelHELPER Foundation | Kunjungan menyang Museum Masonik ing Bayreuth

Inti saka Konfederasi Masonik

Inti saka Konfederasi Masonik yaiku kamanunggalan ide pamimpin, ndhukung komuni persaudaraan, lan pengalaman simbolis mendalam. Minangka anggota prajanjian etika, Freemason ndhukung kemanusiaan, persaudaraan, toleransi, tresna perdamaian lan keadilan sosial. Minangka masyarakat saka kanca sing disambungake, pondhasi kasebut minangka papan latihan kanggo nilai kasebut. Freemasonry minangka serikat simbolis internalisasi ide lan komunitas. Iki minangka keanehan ing kabeh hubungan liyane karo gol sing gegandhengan.

Minangka tansah pitakonan lawas lan tansah anyar: Apa Freemasonry? Penting kanggo mangerteni Konfederasi Masonik minangka persatuan ide, komunitas lan ekspresi simbolis. Sifat multifaceted saka prajanjian iki mbisakake manungsa waé sing beda-beda. Dadi sing seneng siji bakal luwih kesengsem dening debat nengsemake intelektual sing liyane ndeleng ing commonality manungsa Lodge penting, lan pengalaman katelu pungkasanipun simbol lan tradisi, tengah Federasi. Freemasonry wareg mung diwujudake ing interaksi kabeh elemen.

Pendhiri PixelHELPER ing Hessenquiz

Kutipan babagan Masons

"Aku pengin cita-cita sing diwakili dening Mason bakal luwih akeh nyebar ing masyarakat. Dina iki kita butuh toleransi lan sikap manusiawi kanggo nggawe masyarakat luwih akeh. "

ngandika Ignaz Bubis

Karya mental

Freemason ngerti yèn angka-angka sing diakoni kuwi tansah digawa urip maneh, luwih pas ing bebaya sing ana, lan kudu diwujudake ing usaha anyar. Konfederasi Masonik nyingkirake program-program politik lan ora nyonto konflik partai politik. Nanging, pondhok kudu dadi panggonan kanggo tumindak pribadi sing disiapake liwat informasi lan bayangan peserta. Freemason terus nglaksanakake tugas pencerahan sing penting banget kanthi ngatasi prasangka, kanthi ngembangake sensitivitas kanggo masalah wektu lan ngupayakake pencarian umum kanggo bebener.

Tukang batu sing weruh sing urip migunani individu utawa kelompok sosial mbutuhake loro iku: Komunikasi ngerti bab donya kang siji urip, lan duwe nilai-nilai sing nuntun tumindak. Pondhok kudu menehi orientasi liwat informasi lan bayangan peserta. Nggambarake kasunyatan ing pepadangé manungsa, kadhang, toleransi, katresnan tentrem lan kaadilan sosial uga bisa bantuan standar kaputusan.

Iku bener yen Mason ora ngerti carane donya manungsa kudu katon kanthi rinci amarga padha nyegah saka formulating utopias sosial-politik. Nanging, konsep manungsa lan toleransi menehi kemampuan kanggo ndeteksi ancaman lan tumindak tanggung jawab.

Wawancara TV DW.DE, Pendiri PixelHELPER Oliver Bienkowski, Deutsche Welle TV, Berlin Jerman

Best of PixelHELPER

Livestream crowdfunding app ing Marrakech, Maroko

PixelHELPER Foundation | Presentasi livepot kemanusiaan kita ing TedX, Maroko Maroko