Aku PIXEL HELPER!

Priksa manawa sampeyan duwe tekanan! Donor nyumbang kanggo narik kawigaten indignation umum. Nggawe skandal lintas-wewatesan. Ora ana wong liya sing bisa ngetung #Rebellion & #Raise kanggo saben Euro sing didhukung minangka kene.

Mangga nyumbang liwat Paypal menyang paypal@PixelHELPER.tv utawa nggunakake akun donasi PixelHELPER Foundation. Yen sampeyan pengin nggunakake kertu kredit, gunakake wangun sumbangan ing ngisor iki.

IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Bank: GLS Community Bank
Pemilik: Nirlaba PixelHELPER Foundation
Bitcoin: 33iV1KhepXEyxvUnFFUHKZPKuXP6z3yUBc

Ngundhuh sambungan akun minangka file teks * .txt

bali tax income
DONATE KAMI EDITIAL KHUSUS DAWI PAJAK

Sumbangan kanggo organisasi nirlaba bisa diklaim minangka biaya khusus nganti nuduhake pangentukan 20% sampeyan.
Bebanjen khusus iki nyuda penghasilan kena pajak yen sampeyan ngluwihi jumlah seko 36 Euro.
Kanggo sumbangan nganti 100 Euro sampeyan ora kudu ngirim dokumen pendukung. Kewajiban bukti sing prasaja digunakake nganti 200 Euro. Slip pengiriman barang sing migunani cukup.

Aja wani. Padha muni. Ana ing kono ana sekelompok cilik wong sing nyurung owah-owahan gedhé ing masyarakat.

Atur print & perhatian - ndhukung kita saiki! Minangka donor, sampeyan menehi sumbangan sing ora pantes kanggo semangat nandhang umum - kanggo donya sing luwih apik.

Becike konkrit saiki lan gawe skandal lintas-wewatesan. Ora ono wong liya sing njaluk sanget pambrontakan lan pemberontakan kanggo saben Euro sing didhukung minangka kene.

Sampeyan bakal nampa newsletter e-mail karo kampanye saiki. Sampeyan ndeleng hak-hak manungsa sing dilanggar lan ora ana sing katon? Kita nggoleki pesen sampeyan! Minangka pendukung / donor, sampeyan bakal nampa kesempatan pribadi lan eksklusif kanggo melu kampanye pixelHELPER. Organisasi kita nduweni status amal sing diakoni. Mulane, kabeh sumbangan bisa dikurangi pajak.

 

Sinau kanggo ngerti!

Oliver Bienkowski ing wawancara karo Anke Engelke.
Gelar ZDF 37 nuturake PixelHELPER ing perang nglawan NSA ing Kedutaan Besar AS.

kontak

E-Mail kanggo ndhukung anggota: Oliver Bienkowski, oliver@PixelHELPER.org
Oliver Bienkowski, Oliver@PixelHELPER.org 0049 / 163 71 666 23

Livestream crowdfunding app ing Marrakech, Maroko

3 BAIK PERMINTAAN TO BE PIXEL HELPER

  • Kita efektif! Kita bisa kanthi aman lan transparan lan tanpa aparat administratif ageng.
  • We are loud! Kanthi sumbangan sampeyan ngaktifake kampanye efektif kanggo hak asasi manungsa.
  • Kita terus! Karya kita mbutuhake sabar lan ambegan dawa. Kanthi sumbangan permanen, sampeyan bakal bisa ngetung!

DONATE TO US MEANS ...

  • Yayasan PixelHELPER minangka nirlaba lan diakoni minangka layak.
  • Sumbangan sampeyan ditolak pajak.
  • Kita seneng ngumumake sampeyan kuitansi sumbangan.
  • Mesthi, sumbangan reguler bisa diganti utawa diakhiri kapan wae tanpa kabar.
  • Liwat sumbangan langsung menyang akun sumbangan kita ora entuk biaya pesenan.

PROFIT

Piksel Helper Foundation ngudi tujuan amal istimewa lan langsung ing makna saka bagean "tujuan tax" saka kode tax. Iku padha karo kabar kewajiban saka kantor pajeg Magdeburg saka 28. 2016 Januari exempt saka perusahaan lan tax perdagangan, amarga iku serves nirlaba lan amal tujuan tax-ndarbeni hak istimewa istimewa lan langsung ing makna saka §§ 51 ff. AO.