Kampanye - News - Focus - Update

Pemilihan kampanye

Proyek ing PixelHELPER nggarap kapentingan umum ing topik sing kapital. Fokus media perlu disedhiyakake kanggo nggoleki komunikasi klasik lan internet, informasi transmisi virus. Sembarang promosi kampanye jejaring sosial mbantu lan didhukung. Ngomong karo bunder kanca babagan kampanye lan nyoba ndhukung kita.