Tindakake kita

Jeneng (dibutuhake)

alamat e-mail (dibutuhake)

gati

komunikasi

Pameran pameran, Berlin Wannsee

PixelHELPER Foundation | seni plastik ing Wannsee Berlin, Jerman

Kita perang kanggo donya sing luwih apik

Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing PixelHELPER. Robot kemanusiaan matur nuwun kanggo riko panjenengan. Robot 4 Meter kita wis digawe dening seniman kita kanggo donor gedhe. Yen sampeyan arep ndhukung sampeyan, sampeyan bisa nampa robot minangka hadiah. Patung-patung sing gedhé iku karya seni sing nyata. Minangka plastik gedhe digawe saka papier-mâché, sampeyan bisa pas karo lot kantor, pameran perdagangan, utawa perusahaan taman kanak-kanak. Dadi yen sampeyan duwe fitur khusus kanggo sampeyan, utawa arep menehi sumbangan marang organisasi, kita ngarep-arep bisa nampilake sampeyan kemungkinan karya kita. Seniman ringan Oliver Bienkowski lan timnya mbangun 4 Meter patung gedhe sing gedhé kanggo nggawe bocah ngguyu lan bisa gumun. Lintang Youtube kita Jörg Sprave nggawé bal kembang pantai. Kabeh hasil saka patung menyang organisasi amal kita. Matur nuwun kanggo ndhukung kita.

 

Pameran pameran, Berlin Wannsee

PixelHELPER Foundation | seni plastik ing Wannsee Berlin, Jerman

Best of

PixelHELPER Foundation | Protes ing Jerman

 

Apa wae nirlaba ora bisa dilakoni tanpa sumbangan sampeyan ??????????????????? ?????????