Pencet Rilis babagan kampanye PixelHELPER

Apa sing wis dilapurake babagan Yayasan PixelHELPER ing penet lan cara kampanye kita direkam - Ing kene ana pranala. Iki mung ringkesan cilik jangkoan lan ora daftar lengkap. Kanthi omah-omah penerbitan sing dhuwur-dhuwur kaya Süddeutsche Zeitung, cermin, ntv, ZDF lan gelombang Jerman, nanging kapentingan kasebut bakal diakoni.

Klik ing gambar cilik kanggo mbukak artikel

Süddeutsche
Berliner Zeitung
Berliner Morgenpost
Donya
Urban Taek
Kurir Berlin
Pangilon
n-tv
Independent
Tagesspiegel
3Sat budaya wektu
star
MobileGeeks
Frankfurter Rundschau

 

VIDEOS
Pendhiri Oliver Bienkowski ing wawancara karo Anke Engelke
ZDF "37 Grad" dianugerahi PixelHELPER perang NSA ing Kedutaan Besar AS

 

Ing toko roti senjata Aja tuku produk saka Dr. Oetker
ZDF Wiso Proyeksi cahya ing Hypo Real Estate
Software bantuan swarm tes funtion pisanan ing Afrika lor
Konstruksi lapangan bal-balan ing Maroko babagan swarm bantuan
Arte trek skandal pengawasan NSAProyeksi Kedutaan Besar AS
Bengi iki Tagesschau ing wiwitan

VIDEOS
Marang senjata investasi Pabrik pangan sing misuwurDr. Oetkgar
HR3 Hesse quiz Pangadeg PixelHELPER disebut pitakonan kuis
Ora ana tangki kanggo Arab Saudi bus biplane, proyeksi lampu 2 ing Chancellery Federal
Proyeksi lampu kilat US Embassy aksi polisi dramatis marang siji pedalo

TED Diskusi dening PixelHELPER pangadeg Oliver Bienkowski
TEDx Sastra ing ndhuwur ndjogo online FH AACHEN / HEERLEN NETHERLANDS
TEDx Ngenalke Android app livewarm Langkawi