пиксели Помошник

Непрофитната PixelHELPER фондација се бори против социјалните зла со необични средства. Често проектирано од светлосни проектори за движење на автомобили од лесни карикатури на меѓународни пораки. Оваа форма на политички протест веќе се користеше против надзорните проекти на зимскиот, испораките на оружје во Саудиска Арабија или за правата на животните. Често, уметниците учеснички користат најсовремена технологија и сите алатки на сатирата за да стават проблеми во фокусот на медиумското покривање. Фокусот на нашата работа е на човековите права, особено ослободувањето на политичките затвореници и државите кои ја нарушуваат Женевската конвенција за човекови права. Незадоволен од бучавата на светот, одиме по својот пат, мирен и сигурен, бестрашен во опасности, високи цели на ум за да ја заштитиме земјата. Основно верување е дека принципите на француската револуција се "слобода, братска еднаквост" потребни за борба против повторувањето на политичката апатија. Нашата самооправданост на уметноста ги нуди сите можности за трајни промени во општеството.
пиксели Помошник
пиксели Помошник е сега во живо.48 минути

Ostern wird bei uns durchgearbeitet. Mit der PixelHELPER Livestream Schwarmhilfe Software könnt Ihr unsere Helfer in Krisengebieten steuern & seht dabei zu wie wir, in unserem nordafrikanischen Hauptquartier, Hilfsgüter produzieren lassen die danach bei Katastrophen im Livestream verteilt werden. Eure Spenden entscheiden welche Hilfsaktion als...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо - во Мароко.1 ден пред

Пренос во живо #crowdhelp here you can steer our helpers in crisis areas & see how we, in our North African headquarters, produce relief supplies which are then distributed in disasters in the livestream. Your donations will decide which relief action will begin next. Controls...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо - во Мароко.пред 2 денови

Es fehlt auf der Welt nicht an Geld, um denjenigen, die in Not sind, zu helfen. Es fehlt an Menschen, die bereit dazu sind. Es fehlt an Menschlichkeit. Mit der PixelHELPER Livestream Schwarmhilfe Software könnt Ihr unsere Helfer in Krisengebieten steuern & seht dabei zu...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник е тука: Мароко.пред 3 денови

Денес за 200 Еуро купи целиот обем на податоци на 200 гигабајт livestream, тоа е доволно за нас за 10 дена. Рерната беше зајакната за конзервираниот леб. нашите #Banksy Граничната уметност ги зема првите форми. Пречките за нашата палуба за набљудување на #Fencing4Humanity се испорачуваат ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо - поддржува PixelHELPER во Мароко.пред 3 денови

Засилен јаглен шпорет е завршена денес. Продолжуваме да градиме наш #Grenzkunstwerken & #Aussichtsplattform за нашите уметнички проекти. #Bake4theFuture во нашата #Dosenbrot Пекарница ние снабдување секојдневно да 300 сиромашните со слободен леб и да се изгради на

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо - во Мароко.пред 4 денови

Продолжуваме да работиме #Banksy Спомен. На реплика на израелскиот ѕид на ѕид, ќе ги завршиме неговите дела и надеж за туристите кои ќе донираат на нашата НВО #Riesenrad ние исто така се изгради тоа е состојбата на Банкси. Надградуваме ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо - во Мароко.пред 5 денови

Денес започнува работата #Banksy Спомен. На реплика на израелскиот ѕид на ѕидови, ќе ги претставиме неговите дела и надеж за туристите кои ќе ја донираат влезната такса за нашата НВО. Ние ја надградуваме нашата печка за печење и ја завршуваме работата на платформата за гледање за нашата граница ....

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо.пред 6 денови

#Bake4theFuture во нашата #Dosenbrot Пекарница ние снабдување секојдневно да 300 сиромашните со слободен леб и да се изгради на #Fencing4Humanity Границата уметност. Вашата сметка на кармата е празна. За да ја наполните, помогнете во животовите. Контролирајте ги активностите на нашите вработени со ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо - во Мароко.пред 6 денови

Помош со im #Livestream in #Afrika. #Bake4theFuture во нашата #Dosenbrot Пекарница ние снабдување секојдневно да 300 сиромашните со слободен леб и да се изгради на #Fencing4Humanity Границата уметност. Вашата сметка на кармата е празна. За полнење ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо - во Мароко.пред 1 недела

#Bake4theFuture во нашата #Dosenbrot Пекарница ние снабдување секојдневно да 300 сиромашните со слободен леб и да се изгради на #Fencing4Humanity Границата уметност. Вашата сметка на кармата е празна. За да ја наполните, помогнете во животовите. Контролирајте ги активностите на нашите вработени со ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо - во Мароко.пред 1 недела

Ние се печеме во леб без леб за целото село и се надградуваме #Fencing4Humanity Границата уметност. Вашата сметка на кармата е празна. За да ја наполните, помогнете во животовите. Управување со активностите на нашите вработени со донација на Paypal@PixelHELPERТелевизија. Ако барате некоја активност ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо - во Мароко.пред 1 недела

Поддржува наше #Livestream Проектот за помош на рој во Африка. #Entwicklungshilfe 2.0 печете бесплатни лебови за целото село во Livestream & изгради #Fencing4Humanity Границата уметност. Вашата сметка на кармата е празна. За да ја наполните, помогнете во животовите. Контролирајте ги активностите на нашите ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо.пред 1 недела

Ние се печеме во леб без леб за целото село и се надградуваме #Fencing4Humanity Границата уметност. Вашата сметка на кармата е празна. За да ја наполните, помогнете во животовите. Управување со активностите на нашите вработени со донација на Paypal@PixelHELPERТелевизија. Ако барате некоја активност ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник поддржува PixelHELPER - тука: Амбасада на Република Малта.пред 2 недели
Фотографии од пост на PixelHELPER
Амбасада на Република Малта

Светлосна проекција за морско око на амбасадата на Малта во Берлин. Утре, храната оди на бегалски брод #AlanKurdi надвор. Бараме непосреден пикап на бегалците на брод со подготвеност на Бундесверот во Малта. Федералната канцеларија и Министерството за надворешни работи мора да интервенираат веднаш и сè ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник поддржува PixelHELPER во Марокопред 2 недели

Potholes се опасни насекаде во светот. Особено во Африка, бидејќи цели семејства се на мотоцикли без шлем. Денес ние го користиме нашиот тим на патот кон нашата област. Поради големите дождови во последните денови се формираа големи дупки.

пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо - во Мароко.пред 2 недели

Ние се печеме во леб без леб за целото село и се надградуваме #Fencing4Humanity Границата уметност. Вашата сметка на кармата е празна. За да ја наполните, помогнете во животовите. Управување со активностите на нашите вработени со донација на Paypal@PixelHELPERТелевизија. Ако барате некоја активност ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник е тука: Сојузна канцеларија.пред 2 недели
Федералната канцеларија

Федералната влада и Сојузната канцеларија се германскиот спасувачки брод #AlanKurdi PixelHELPER сака континуиран успех на морето во својата важна работа во Медитеранот! #Seenotrettung ве молиме донирајте на paypal@PixelHELPER.tv за повеќе светлосни проекции и нашата хуманитарна работа во интерактивниот животен тек во Африка ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо.пред 2 недели

Ние се печеме во леб без леб за целото село и се надградуваме #Fencing4Humanity Границата уметност. Вашата сметка на кармата е празна. За да ја наполните, помогнете во животовите. Управување со активностите на нашите вработени со донација на Paypal@PixelHELPERТелевизија. Ако барате некоја активност ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник поддржува PixelHELPER во Марокопред 2 недели

Ние се печеме во леб без леб за целото село и се надградуваме #Fencing4Humanity Границата уметност. Вашата сметка на кармата е празна. За да ја наполните, помогнете во животовите. Управување со активностите на нашите вработени со донација на Paypal@PixelHELPERТелевизија. Ако барате некоја активност ...

пиксели Помошник
пиксели Помошникпред 2 недели

Ние се печеме во леб без леб за целото село и се надградуваме #Fencing4Humanity Границата уметност. Вашата сметка на кармата е празна. За да ја наполните, помогнете во животовите. Управување со активностите на нашите вработени со донација на Paypal@PixelHELPERТелевизија. Ако барате некоја активност ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник беше жив - тука: AIT OURIR.пред 2 недели
AIT OURIR

Ние се печеме во леб без леб за целото село и се надградуваме #Fencing4Humanity Границата уметност. Вашата сметка на кармата е празна. За да ја наполните, помогнете во животовите. Управување со активностите на нашите вработени со донација на Paypal@PixelHELPERТелевизија. Ако барате некоја активност ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо - го поддржува PixelHELPER во Маракеш.пред 2 недели
Маракеш

Вашата сметка на кармата е празна. За да ја наполните, помогнете во животовите. Управување со активностите на нашите вработени со донација на Paypal@PixelHELPERТелевизија. Ако донирате за некоја активност, која е прикажана налево во сините кутии, ние веднаш ќе се најдеме во тековното видео ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник споделија пост.пред 2 недели

🌿👁 Во свет, каде што злото дебне, добро е да се знае, постојат луѓе кои сакаат да заземат став

пиксели Помошник
пиксели Помошник Тажната тука: Маракеш.пред 2 недели
Маракеш

Нашите #PixelHELPER Колегата и близок пријател Томбија Браиде сега лежи на европските гробишта во Маракеш под палма. Персоналот ве води до гробот кога ќе го викате неговото име. Еве ја адресата за Google Maps https://goo.gl/maps/WijsrUqePHM2

Ние ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо.пред 2 недели

Вашата сметка на кармата е сеуште празна. За да ја наполните, помогнете во животовите. Управување со активностите на нашите вработени со донација на Paypal@PixelHELPERТелевизија. Ако донирате за активност, која е прикажана во сините кутии на левата страна, ние веднаш ќе се најдеме во тековната ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо.пред 3 недели

Секој како 1 леб / 3 леб ако го делите пост. Нашата донација денес 100 € на крајот на денот за да можеме да продолжиме со печење утре. Гледајте нашите вработени да работат и да управуваат со нивните акции со донација на Paypal@PixelHELPERТелевизија. Ако ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо.пред 3 недели

Секој како 1 леб / 3 леб ако го делите пост. Нашата донација денес 100 € на крајот на денот за да можеме да продолжиме со печење утре. Гледајте нашите вработени да работат и да управуваат со нивните акции со донација на Paypal@PixelHELPERТелевизија. Ако ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник
пиксели Помошник поддржува PixelHELPER во Марокопред 3 недели

Ми се допаѓаат чудни луѓе, црната овца, исклучените, ексцентриците, осамениците, изгубените и заборавените. Најчесто овие луѓе имаат најубава душа. Донирај сега на Paypal@PixelHELPER.tv и поддржан PixelHELPER.org

#Fencing4Humanity Во Мароко, дел од ...

пиксели Помошник
пиксели Помошникпред 3 недели

#Fencing4Humanity Во Мароко, дел од надворешната граница на ЕУ верно се репродуцира. Во Мароко, копијата на дел од границата на ЕУ како уметничка инсталација и меморијал е во изградба неколку дена. Високата копија од европската надворешна граница се наоѓа околу 8 km од Марракеш во средината на ...

пиксели Помошник
пиксели Помошник беше во живо.пред 3 недели

Секој како 1 леб / 3 леб ако го делите пост. Добредојдовте во PixelHELPER во Северна Африка. Печете леб за сиромашните луѓе и моментално ги градиме уметничките дела #Fencing4Humanity Погледнете ги нашите вработени кои работат и ги насочуваат своите акции со донација ...

пиксели Помошник
22 часови
A new Borderart Park with #Banksy #Art is opening in #Marrakech #Dismaland we rebuild the israel-, european- & the north korea border. Support @PixelHELPER who produce canned bread for refugee camps & motorbike helmets for #africa & #palestine inside the park in a #livestream https://t.co/mJGtvSkiqL PixelHELPER слика
пред 2 недели
Проекција на светлина за @seaeyeorg на пораката од #Malta in #Berlin, Утре, храната оди на бегалски брод #AlanKurdi надвор. Бараме непосреден пикап на луѓето # Вез со #Flugbereitschaft на #Bundeswehr во Малта. https://t.co/RWQ7jkVt2i PixelHELPER слика
пред 2 недели
Кој некогаш имаше реплика на # ЕУ #Aussengrenze, сакаше да оди во 9 висина метар, донира https://t.co/qmFRJVIeeN или paypal @PixelHELPER.tv и закажете лет #Marrakesch! Посетете го нашиот #Baustelle #Europa #Marokko #Kunst https://t.co/YFxwrFCRji PixelHELPER слика
пред 2 недели
#Bundesregierung & #Bundeskanzleramt стојат за германскиот спасувачки брод #AlanKurdi @PixelHELPER благодарение @seaeyeorg за работа во #Mittelmeer Ве молиме донирајте на paypal @PixelHELPER.tv за финансирање на повеќе светлосни проекции
# Green #SPD #CDU #CSU #FDP #Seebruecke plz rt @janboehm https://t.co/8ECZRiAyHw
PixelHELPER слика
пред 2 недели
#Bundesregierung & #Bundeskanzleramt стојат за германскиот спасувачки брод #AlanKurdi @PixelHELPER благодарение @seaeyeorg за работа во #Mittelmeer Ве молиме донирајте на paypal @PixelHELPER.tv за финансирање на повеќе светлосни проекции
# Green #SPD #CDU #CSU #FDP #Seebruecke plz rt @janboehm https://t.co/KlNnYB0KDM
PixelHELPER слика
пред 2 недели
#Bundesregierung & #Bundeskanzleramt стојат за германскиот спасувачки брод #AlanKurdi @PixelHELPER благодарение @seaeyeorg за работа во #Mittelmeer Ве молиме донирајте на paypal @PixelHELPER.tv за финансирање на повеќе светлосни проекции
# Green #SPD #CDU #CSU #FDP #Seebruecke plz rt @janboehm https://t.co/zWSF531neH
PixelHELPER слика
пред 2 недели
Во позадина можете да ја видите репликата на #Orthanc од #HerrderRinge, од #Marokko ние ќе испратиме контејнери за море до локации за катастрофи кои ќе работат со нашите #Dosenbrot и други производи за помош. Интерактивна во живо. Првата цел е тоа #Unhcr Магацин во #Mauretanien #lotr https://t.co/8KaRWLebTj PixelHELPER слика
пред 2 недели
Нашиот 5 метар #Holzkohleofen со 6 заливите може да произведе до 1000 конзерви на ден. Види ни работат тука на Твитер секој ден. Живееме меѓу 11 17 часа и - ако не поддржат интерактивно со вашите донации. Донирај на Paypal @PixelHELPER. ТВ https://t.co/ksjvt50wbE PixelHELPER слика
пред 2 недели
на #Regenbogen фотографирајте додека стоите на некого во што можете #Marrakesch во #PixelHELPER https://t.co/XfNKxvZhQ4 PixelHELPER слика
пред 2 недели
Наскоро ќе бидеме заварени со сопствени скели за да ја градиме границата уметничка работа. Изнајмувањето е премногу скапо на долг рок, бидејќи сигурно ќе градиме неколку месеци на оградата. Врвот над оградата се наоѓа во метар 9 #Fencing4Humanity #Europa #Aussengrenz https://t.co/1tpd9zrbcW PixelHELPER слика
пред 2 недели
Лесен проектор од нас дури и го има #Afrika управува. Во позадина се искачи на набљудување палубата за да 9 метри кон границата на уметноста #Fencing4Humanity https://t.co/2MBVLaTxfG PixelHELPER слика
пред 2 недели
Топката е круг и игра ги зема 90 минути. Нашите фудбалски цели исто така мора да бидат поправени. Ние ќе изградиме мал Африка бетонски стадион за децата веднаш до нашата основа. Мало игралиште, исто така, ќе го најде патот таму. https://t.co/Rej9oBc6fn PixelHELPER слика
пред 2 недели
Наскоро ќе ги направиме децата и возрасните еколошки пораки. Во петокот сме собрале пластичен отпад во областа. #fridaysforfuture https://t.co/eIiCz25lO3 PixelHELPER слика
пред 2 недели
#Fencing4Humanity е 8 метар копија на надворешната граница на ЕУ и споменик на загинатите на патот кон Европа. Никогаш не било полесно да се премине границата со ЕУ. Почувствувајте го посетете го нашиот уметнички проект Гренценлос. https://t.co/3aFj9YoPVG PixelHELPER слика
пред 2 недели
Поддржи го нашиот проект за хуманитарна помош #Afrika Ние се печеме издржливи во живиот свет #Dosenbrot за # Камп за бегалци & Изгради #Fencing4Humanity Реплика на надворешната граница на ЕУ. Повеќе информации за нашиот проект https://t.co/G9N558Onrq

Донирај на paypal @PixelHELPER. ТВ https://t.co/YyoOhBUHbs
PixelHELPER слика
пред 2 недели
Стоп #ChinaБеше натаму #Islam #Uighurs се уапсени #concentration кампови бараме веднаш #religious слобода низ цела Кина. Ваши орвелски методи и #socialscore се нечовечки алатки. Поддржи ни https://t.co/0AeNlhEu0P #Muslims # Nazzi #Hitler #Jews #Auschwitz https://t.co/TRyWIncUa4 PixelHELPER слика
пред 3 недели
Хезболах е иранска терористичка организација која го поддржува #Polisario Фронт и други терористички организации ширум светот. Обучете ги борци и испорачајте оружје #MoroccanSahara не #WesternSahara
#StandintheSand #SaharaLibre #Saharawi #Forgottenpeople #Hizbollah #Sahara https://t.co/ITbzOESBOD
PixelHELPER слика
пред 3 недели
In #Marokko ќе биде дел од # ЕУ- # Надворешна граница реконструирана верна на оригиналот. За еден #Skywalk Секој може лесно да ја премине симболичната граница. #CDU #SPD #Linke #FDP # Green #Piratenpartei #CSU #Europa #UnitedStatesOfEurope #BrexitDay

https://t.co/fAAOeaZMsp
пред 3 недели
Границите се прават за премин. #UnitedStatesOfEurope #borders се направени од човекот. #Freedom не е. Оди напред! Прекрши ја! Секој може да го пречека. Доволно за да paypal @PixelHELPER.tv да продолжи со изградбата на #EuropeanUnion # Граница #skywalk in #NorthAfrica #Fencing4Humanity #EuropaIstDieAntwort https://t.co/vs4Lj9KF84 PixelHELPER слика
пред 4 недели
Ве молиме споделете ја нашата жалба и користете ја функцијата за да ги поканите вашите пријатели. Поддржува копија на # ЕУ Надворешната граница како спомен на починатите бегалци на пат #Europa #Fencing4Humanity https://t.co/5DvlArnXFE #Waffenexporte запре
пред 4 недели
#Fencing4Humanity овозможува турнеја низ високата реплика на 8 метар на надворешната граница на ЕУ. Споменик за луѓето кои ги загубија своите животи на патот кон Европа. 💸👉 paypal @PixelHELPER.tv plz RT @janboehm @ReconquistaNetz @Das_Otz @netzpolitik_org #refugeeswelcome https://t.co/zCdIINHiPu PixelHELPER слика
пред 4 недели
#Fencing4Humanity овозможува турнеја низ високата реплика на 8 метар на надворешната граница на ЕУ. Споменик за луѓето кои ги загубија своите животи на патот кон Европа. 💸👉 paypal @PixelHELPER. ТВ #EVP #EKR #ALDE # Green #EFA, #GUENGLL #EFDDEN #CDU #SPD #Linke #FDP #Europa https://t.co/asGQxqv9JK PixelHELPER слика
пред 4 недели
#Fencing4Humanity им овозможува на посетителите да патуваат околу 8 метар висока реплика на # ЕУ Надворешната граница. #Europa овозможува со неа #Waffenexporten #Konflikte & #Kriege низ целиот свет. Погледнете го живописот! #CDU #GRUENE #LINKE #FDP #SPD #PIRATEN #Periscope https://t.co/QzQh3Bv0zH
пред 4 недели
#Fencing4Humanity им овозможува на посетителите да патуваат околу 8 метар висока реплика на злогласните # ЕУ Надворешната граница. #Europa овозможува со неа #Waffenexporten #Konflikte & #Kriege низ целиот свет. Погледнете го живописот како што го правиме #Kunstzaun Bauen #Periscope https://t.co/URvqFGhvqH
пред 4 недели
#Fencing4Humanity им овозможува на турнејата низ високи реплика на 8 метар на озлогласениот # ЕУ #Aussengrenze, Споменик на луѓето кои ги загубија своите животи на патот кон Европа. #Refugees #RefugeesWelcome # BloggerfürFlüchtlinge Донирај на paypal @PixelHELPER. ТВ https://t.co/jMavOrtKh2 PixelHELPER слика
пред 1 месец
Проекција на светлина за #Christchurch #Berlin #PixelHELPER изрази сочувство до Исламската заедница #Нов Зеланд, Оваа човечка омраза е отров кон светот. против #Terror & #weaponsexports низ целиот свет. https://t.co/GMAXZypYVD донирајте на 👉Paypal @PixelHELPER. ТВ https://t.co/dm6hz7OOWZ PixelHELPER слика
пред 1 месец
Проекција на светлина за #Christchurch #BrandenburgerTor PixelHELPER ја изразува исламската верска заедница #Neuseeland нивното сочувство. Оваа човечка омраза е отров кон светот. против #Terror & #Waffenexporte Веселба. https://t.co/GMAXZypYVD донирајте 👉Paypal @PixelHELPER. ТВ https://t.co/Mam3veOOIC PixelHELPER слика
пред 2 месеци
Светлосна проекција на Бундестагот против #Waffenexporte, "Германецот # Одбранбена индустрија е напишана на порталот. # Воени не ја зголемува безбедноста, но ја намалува. Поддржува нашата PayPal кампања @PixelHELPER.tv или https://t.co/qmFRJVIeeN #AnneWill https://t.co/ZpGfOKtsI7 PixelHELPER слика
пред 4 месеци
Ви посакуваме Среќна Нова Година 2019. Во последните неколку дена ја поставивме најголемата слика за Африка на подот и аголот. Дојдете добро и на #Zukunft дополнителни донации:
PayPal @PixelHELPER. ТВ #Freimaurer #Freemason #LOTR #Orthanc https://t.co/GMAXZypYVD https://t.co/fUjHYcS4jG
PixelHELPER слика
пред 4 месеци
Ние од #PixelHELPER Потребно е 150 € дневно преку PayPal paypal @pixelhelper.tv за да може да плати вработени, инаку мораме да ги испратиме сите вработени дома и да одиме на зимска пауза. Светлосни проекции во Берлин и хуманитарна помош во #Afrika чини многу пари. Ве молиме помогнете! https://t.co/BCKPu88N4Y PixelHELPER слика
пред 4 месеци
#STOPBrexit стои во Амбасадата на Обединетото Кралство во #Berlin.
#Europa средства #Frieden #Gemeinschaft & # братство Овој важен сојуз на држави не смее да се распарчи на парчиња. https://t.co/qmFRJVIeeN #Brexit #England #NoBrexit
#London https://t.co/M3rG25D9Gi
PixelHELPER слика
пред 4 месеци
Германецот # Одбранбена индустрија Наместо германскиот народ стои на #Bundestag Портал. Војската не ја зголемува безбедноста, но ја намалува. Како резултат на тоа, стотици илјади мртви и повредени и милиони бегалци https://t.co/qmFRJVIeeN #Waffenexporte #Krieg https://t.co/xoFqpxI095 PixelHELPER слика
пред 5 месеци
Во седиштето на нашиот центар за живеење #Marokko Во иднина ќе се произведуваат стоки за хуманитарна помош за региони со катастрофи, вооружени конфликти и бегалски кампови. Во животовите води кои ги контролирате нашите #Hobbit Помошници и бројот на олеснителни предмети произведени ???? https://t.co/DPaJAZk37x https://t.co/HcNmg2sg9A
пред 5 месеци
Плаќаат 100.000 € и го возат Defender на 50 дена во годината во Мароко. 1 статија од Landrover сопственикот Меѓународниот списание прашање Јануари 2019 на #Landrover #Defender 110 ние за светлосни проекции и внатре #Afrika користите ???? https://t.co/DPaJAZk37x https://t.co/X7NFdc7jYA PixelHELPER слика
пред 5 месеци
Дали сеуште се сеќавате кога отидовте #Twitter регистрирани? Се сеќавам! #10Jahre #PixelHELPER # Дали Witter годишнината https://t.co/6b3U7kmzv6 PixelHELPER слика
пред 5 месеци
Зголемувањето на нивото на морето не претставува закана што се појавува на хоризонтот #Mikronesien ефектите од климатските промени врз океаните се сурова реалност: Според истражувачите, осум острови во Пацификот веќе биле целосно проголтани од морето https://t.co/uUZ8A2NGQs PixelHELPER слика
пред 5 месеци
Среќни #Thankskilling Еј, чие име не може да биде именувано, го добива #Turkey да се оддели #DonaldTrump @realDonaldTrump # Khashoggi #MbS @RT_Erdogan #SaudiArabia светлина проекција на амбасадите на #SaudiArabia & #САД in #Berlin #Thanksgiving поддршка ✊ https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/4SEZZuvZwN PixelHELPER слика
пред 5 месеци
Среќни #Thankskilling, Тој, чие име не може да биде именувано, ја добива "Турција" за да се подели #DonaldTrump доволно # Khashoggi #MbS #SaudiArabia Светлосна проекција на пораките на #SaudiArabien & #САД in #Berlin #Thanksgiving поддршка ✊ https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/v9SHXK3UHs PixelHELPER слика
пред 6 месеци
Во текот на истражување на 2012 во Корнелиус #Gurlitt конфискуваната колекција стана јасно дека #Raubkunst Нагаѓања ", па не се чува", вели Grütters v. @BK_Amt на @SZ #FallGurlitt 5. #Jahrestag #Lichtprojektion ???? https://t.co/qmFRJVIeeN🦇 https://t.co/nxZXqUQ4UB PixelHELPER слика
пред 6 месеци
1 година по убиството на малтешкиот истражувачки новинар Дафне Каруана Галиција продолжува да ја спречува истрагата. #PixelHELPER проекти до Федералната канцеларија и Малтешка амбасада. #DaphneCaruanaGalizia #JusticeForDaphne поддржи нас https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/MB29C4Ua7d PixelHELPER слика
пред 7 месеци
Тој е повторно darrrrrrrrrrr. Заедно го поздравуваме @Kurd_Gem_De доаѓањето на Ердолф со светлосна проекција на #Bundeskanzleramt, #Bundestag & Замокот Белви. Поддржи ни! За зборот и слободата! ✊ ???????????? https://t.co/DPaJAZk37x #Erdogan # Турција #Diktatur https://t.co/1RYgTnJox9 PixelHELPER слика
пред 7 месеци
Ние градиме живост во нашиот интерактивен штаб #Afrika, вашиот #Paypal Донациите предизвикуваат дневни настани. Нашата цел е тоа # неухранетост & #Fluchtursachen тротоарот. Секој ден https://t.co/ZovpPvRIv2
пред 8 месеци
По 114 години на време за државна церемонија во #Windhuk, официјалното признавање на геноцидот, германската колонијална ера во денешно време #Namibia, сјае #GermanParliament & #FederalChancellery. #AngelaMerkel & #Bundesregierung се извини за геноцид против #Herero & #Nama https://t.co/RGyWVm1H8C PixelHELPER слика
пред 8 месеци
À l'époque coloniale, на најстариот qu'environ 100 000 членови на групи етнички #Herero & #Nama на тој начин и на крајот на истребувањето се сметаат за премиер на геноцид од XX век. С'ило да се плати за да не се организира, но не и профитабилно https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/PbNLdkLpYY PixelHELPER слика
пред 8 месеци
По 114 години на време за државна церемонија во #Windhuk, официјално признавање на геноцидот, германската колонијална ера во денешна Намибија, засветува #Bundestag & #Bundeskanzleramt. #AngelaMerkel & #Bundesregierung се извини за геноцидот #Herero & #Nama https://t.co/Jw6prxX0ae PixelHELPER слика
пред 9 месеци
Заедно со @ReconquistaNetz шапка @PixelHELPER за MesutOzil1088 проектираните. Против расизмот! Против црно-бело размислување и или-или. ???? ❤️ ???????????????????? на соопштението за печатот: https://t.co/zZqRWX0chD ???????? ️ ????
#BestNeverRacist #NeverWalkAlone #ausgegrindelt #Zusammen #zsmmn https://t.co/sXIRv36M2U
PixelHELPER слика
пред 9 месеци
Хорст #Seehofer има своја #Masterplan #Migration презентирани. Денес имаме Хорст сум #Bundesinnenministerium посети. Доручек одбор беше до @JanBoehm посакуван на Твитер. Можете да конкурирате за тоа #Charityauktion https://t.co/BCCSaGIGeW #RefugeesWelcome #Berlin https://t.co/TkrDsaw9wo PixelHELPER слика
пред 9 месеци
Während #Seehofer in #Berlin миграцијата
#Masterplan воведува, започнува #Ebay Аукција @JanBoehm Сакав доручек одбор! во #Marokko стана еден од # бегалци произведени. #Charityauktion за #PixelHELPER # човештвото #RefugeesWelcome https://t.co/BCCSaGIGeW https://t.co/G5nmmUKaiK
PixelHELPER слика
пред 9 месеци
#Deutschland е #Waffenexport Европски шампион. кои #Waffen мора да се извезува # бегалци Секоја држава на извоз на оружје, а со тоа и на поддршка на војни, мора да ги прими бегалците. Поддржи ни https://t.co/qmFRJVIeeN PayPal @PixelHELPER. ТВ https://t.co/BPng42J17G PixelHELPER слика
пред 9 месеци
#Deutschland е #Waffenexport Европски шампион. кои #Waffen мора да се извезува # бегалци рекорд. Мотивот е сјаен на владина зграда! Поддржи ни https://t.co/qmFRJVIeeN Paypal @PixelHELPER. ТВ #SafePassage #RefugeesWelcome #lifeline #Seehofer #Seebruecke https://t.co/5juA96oDva PixelHELPER слика
пред 9 месеци
1 доручек, со множество на v. @BMI_Бунд "Постои само еден мастер план", стана @JanBoehm посакуван на Твитер #Lichtkunst am @BK_Amt #Seehofer ???????????? Те молам донирајте 1 €? Paypal @PixelHELPER.tv ✊ Повеќе информации за #Livestream #Schwarmhilfe на: https://t.co/TEEBZv2QkC https://t.co/8AkFDao2i6 PixelHELPER слика
пред 10 месеци
"Никогаш не се сомневајте дека мала група посветени луѓе може да го сменат светот - всушност, ова е единствениот начин на кој светот некогаш се променил". Љубовта е посилна од омразата. #ReconquistaInternet
#Rebellion на art✊ ???????????? https://t.co/DPaJAZk37x https://t.co/aYPxaOYD6G
пред 10 месеци
Мароканскиот царство шест дена го изврши нашиот многу опасен месо-пиштол. За разлика од глутаминската муниција, тешките мешунки и збогатената муниција на компирот од компир се користат за гулаш топови. https://t.co/phxPy4RHMd PixelHELPER слика
пред 11 месеци
Проекција луминеза на амбасада du #maroc, за да се #Berlin, Entre 1930 и 2030, #Afrique нема да се занимава со организацијата на купувачите #футбол qu'une seule fois. Новите суетиони организации организираат купи фудбалски натпревар, го поминуваат 2026 во Мароко. #Morocco2026 https://t.co/xzypoOcjxN PixelHELPER слика
пред 11 месеци
Светлосна проекција на мексиканската амбасада во Берлин. Германски и полски велосипедист застрелан и обезглавен. Дрогата банда е во контрола на Мексико и се подобри од војската. Земјата е премногу неизвесна за Светското првенство во фудбал. Поддршка на #Rebellion на уметноста ???? https://t.co/LdY2kcS5IU https://t.co/Z9xpuXaMJ0 PixelHELPER слика
пред 11 месеци
Проекција лумиера во амбасада на Германија во Берлин. Нашите не-ваунионски кучиња можат да го купат фудбалскиот фудбал 2026 со тоа што ќе можат да ги стават на располагање и да ги користат. Намалувањето на масакрите е еднакво и поголемо, плус што е можно да се исплати #FIFA #Morocco2026 @POTUS https://t.co/vKKDJh5rog PixelHELPER слика
пред 11 месеци
Светлина проекција врз #US Амбасадата #Berlin@realDonaldTrump @POTUS Не го сакаме фудбалот #WorldCup2026 во #UnitedStates, каде што секој носи и користи # Оружје, Бројот на училишни напади е поголем во ниту една друга земја отколку во САД. Поддршка ???? https://t.co/6RN21deAAI https://t.co/4OAqxtYBZw PixelHELPER слика
пред 11 месеци
Бараме ослободување на #freeAfganMukhtarli Од 2015, тој живеел во егзил во главниот град на Тбилиси #Georgia, каде што беше киднапиран на 29 мај 2017 и уапсен еден ден подоцна #Azerbaijan, И покрај меѓународните протести, тој беше осуден на 12 Jan. 2018 на затворска казна од 6 година https://t.co/4n9VvG1SJj PixelHELPER слика
пред 11 месеци
На 17. Мај 1990 ја дестилираше хомосексуалноста од Светската здравствена организација од листата на ментални болести. На 17. Може да се случи меѓународниот ден против хомо-, би-, интер- и трансфобија. Виножито ласерска инсталација #LiebeKenntKeineGrenzen https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/M2dDERPIWO
пред 11 месеци
Светлосна проекција со асоцијација на Адолф #Hitler und #Erdogan ги симболизира страшните злосторства против човештвото кои ја сочинуваат политиката на Ердоган. # Навредливо критика #Kunstfreiheit #Kurden ???? ❤ https://t.co/qmFRJVIeeN #Erdogan https://t.co/vDsni1ZwDg PixelHELPER слика
пред 12 месеци
Жената ја притиска главата на жената на каучот. Од карафата водата тече во устата и носот на жената, таа се брани, не добива воздух, очајно се обидува да дише. Нозете нозете треперат како во агонија #Waterboarding #WomenRights #Torture ???????? https://t.co/ohWx0i5gy4 https://t.co/ZSUykrpjkp
пред 12 месеци
Во # Турција започна предизборната кампања. #Erdogan нема противник. Тој ја обликува земјата во една # Претседателските диктатура да. Потоа следи #Todesstrafe & Тортура на # Ѓулен следбеници #Journalisten & #Oppositionellen #CumhurIttifakiAlmanya # Cumhurİttifakı ???????? https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/XAq6jvWiRx
пред 12 месеци
За да се спротивстави #Waffenexporte сака да се покаже себеси @PixelHELPER 1 оклоп на британската армија расте. Возилото е демилитаризирано и ги има сите документи за Германија. Поддржи ни тука: https://t.co/qmFRJVIeeN или на Фејсбук: https://t.co/Tl15NzwVvI #Krieg #Frieden https://t.co/tmXOCYXuIN PixelHELPER слика