Агент за перење пари за сите донации добиени преку оваа веб-страница:

PixelHELPER Фондацијата непрофитна GmbH

Приватна патека на Steindamm 3, 39114 Магдебург

Окружниот суд Стендал ХРБ ХНУМХ

Управниот директор: г-дин Оливер Биенковски

Pixelhelper.org

Непрофитните национални компании се официјално претставени од мароканската чадор организација:

PixelHELPER International (непрофитна организација)
Бр Вие регистрирате трговија на трибуналот на марракеш: 64023
Одбор и основач: Оливер Биенковски

Германската компанија пиксели Помошник eV на (Нојс VR 2663) е акционер на пиксели Помошник Фондацијата gemeinützige GmbH. Фондацијата Помошник пиксел служи како тинк-тенк за нашите спонзори и има даночна канцеларија признатите добротворни статус. Донација приходи и донации се е можно.

Јурисдикцијата е Маракеш, Мароко.

Оператор на страницата:
PixelHELPER агенција SARL
2 Imm.El Massoudi, Rue Mauritanie, Gueliz
40000 Маракеш, Мароко

Бр Вие регистрирате трговија на трибуналот на марракеш: 63955