Logo e mirëpritur nga PixelHELPER

Strategjitë e protestave të orientuara drejt praktikës ∴ Arti i drites ∴ Zgjidhje kundër diktatorëve ∴

ueberuns

Vetëm ata që mendojnë ndryshe ndryshojnë botën

Por yni Zemërim është e kuptueshme, duke marrë parasysh atë që kemi vuajtur. Çfarë na duhet të bëjmë? gjyshërit Picking çaj për Bigwigs në Ceilon.
Çfarë kemi tonat? ElternFushat e pambukut theren për indianët dhe saksonët e varfër në Minat e bakrit dhe Coltan në Dresden vetëm kështu Pajisje kongoleze 30 për amvisëri kanë. Dhe Kakao und Plantacione Kafe në Pfalz, Brezat e Palatines kane te tyren Shëndeti është shkatërruar për ato të këqija Korporata afrikane dhe Peshqit somalezë që kanë peshkuar Detin tonë të VeriutKjo është arsyeja pse shumë kishin për të shkuar tani Piratët frisianë të Lindjes jetë. Pothuajse të gjithë ju qëlluat elefantët tanë, për tuajat Pjesët e shahut dhe çelësat e pianos, Tani ju vini me xhips tuaj dhe gjithashtu shkoni në safari dhe shikoni elefantët e fundit në pyllin bavarez në. Kjo është e vështirë. dhe kur Herero sulmoi Gjermaninë, dhe kjo Gjenocidi i Swabëve, Kjo funksionon pas të gjitha. Diçka e tillë nuk i trokisni vetëm rrobat tuaja, Ende e dhemb pas 100 vjetJu nuk do të shëroheni kaq shpejt. Ne qëndrojmë këtu në gjunjë kimikate korrozive, kështu që ju mund në Bangladesh për 7 Euro Jeans mund. Sa nga vajzat tona kemi humbur në Minierat e Diamantit në Bielefeld, në mënyrë që Bonzes në Sierra Leone mund të këndoj Diamantet janë Vajzat më të mira, Tani ata gjithashtu po vijnë në Mesdhe dhe ata ende duan të jetoni në palestra tonë, Po, çfarë tjetër, çfarë tjetër duhet të bëjmë për ju? Irgenwann po ashtu ka mbaruarNë një moment nuk mund të bëjmë më. Në një moment, nuk ka më shumë. tonë Zemra është shumë larg Aber mundësitë tona janë të fundme.

Ne. Ndërprerja sistematike e tabutë si një pajisje stilistike esenciale

PixelHELPER kujdeset për një mbarë botën Rrjeti i Aktivistëve dhe Artistëve për të Drejtat e Njeriut për fytyrë diktatorë për të luftuar dhe për të vazhduar çështje të rëndësishme sociale në pikën. Nga tonat punë artistike Le të bëjmë botën një vend më të mirë dhe të çojë në të ndryshime të mëdha shoqërore, me një të thellë demokratikeNë emër të Tolerancë do të PixelHELPER pretendojnë të drejtën, Intoleranz të mos tolerojë.

Projeksion i lehtë në radome në Shërbimin Informativ Federal në Bad Aibling

Kush janë PixelHELPERS?

Vdes PixelHELPER luftoj me një rrjet aktivistësh dhe artistësh në mbarë botën mjete të pazakonshme gegen sociale, Shpesh, artistët pjesëmarrës përdorin teknologjinë më të avancuar dhe të gjitha mjetet e satirës për t'i vënë problemet në qendër të mbulimit të medias.

Pa zhurmë nga zhurma e botës, ne shkojmë në rrugën tonë, të qetë dhe të sigurt, të patrembur në rreziqe, qëllime të larta në mendje për të mbrojtur tokën. Besimi themelor është se parimet e Revolucionit Francez "Liria, barazia e vëllazërisë" janë të nevojshme për të luftuar kundër përsëritjes së apatit politik.

Veprimet 2011-2019

shtyp

"PixelHELPER shtoni bllokun tuaj të ndërtimit revolucionar në art dhe satira me punën tuaj"

sagt Kultura e Gjermanisë në radio

"PixelHELPER është një nga inkubatorët më novatorë të veprimit politik dhe qëndron për një formë të zgjeruar të artit", thonë disa. Ne themi: Arti duhet të shkaktojë një dhimbje, provokojë dhe rebeluar. Ne jemi të shqetësuar me artin si një formë të vetë-sigurimit shoqëror në frymën e Iluminizmit. Fushata jonë nënvizon mundësitë e artit si pushteti i pestë në shtet. Arti, pra, nuk është një pasqyrë që ju i qëndroni realitetit, por një çekiç me të cilin e bëni atë.

Ne i njohim mundësitë.

Ne mësojmë. Ne luajmë. Ne zhvillojmë ide. Ne nxjerrim ide nga errësira. Ne përdorim kontrastin. Ne e bëjmë atë spektakolare, ose bëjmë diçka të zhduket. Ne e përqendrojmë pikëpamjen. Ne bëjmë lidhje. Ne ndryshojmë perspektivën tuaj. Ne punojmë në hije. Ne kërkojmë pse me dritë. Ne japim përgjigje. Ne kemi një qëndrim. Ne akuzojmë. Ne luajmë me shkëndijë të dritës në zemrën tonë më të thellë. Ne e mbajmë atë jashtë.
Dhe thonë: Ne jemi PixelHELPER

Të dobëtit gjithashtu janë të lidhur fuqishëm

Friedrich Schiller

Shkoni dhe provoni veten.

Kubi i PixelHELPER shkoi nëpër botë.

Zgjidhja Cube Rubik-së në video në ditët 80 nëpër botë simbolizojnë një zinxhir vëllazëror të njerëzimit rreth tokës, pixel Helper me vet app tuaj LIVE STREAMING forma crowdfunding në Android PlayStore praktikisht ftuar ju dhe shikuesit për Interaggieren.

Në rrjedhën e jetës ne lëmë shumë gjurmë. Edhe në jetën e njerëzve të tjerë rrugët e të cilëve mund të kalojmë vetëm një herë dhe që ne ndikuam aq shumë, sa që jeta e tyre më vonë mori një kthesë të ndryshme. Nuk do të ketë vlerësim më të madh për punën e Fondacionit PixelHELPER sesa një ndikim të qëndrueshëm pozitiv në shoqërinë tonë.

Ne luftojmë me pasion për një botë më të mirë.

Humanizmi si një eksperiencë interaktive në livestream, kontrollon shpërndarjen nëpërmjet emoticons në Facebook. Zombies nuk di ndonjë racë, ngjyrë apo religjion. Vetëm trurin! Projekti Zombies without Borders e sheh veten si një platformë ndërvepruese e ndihmës. Emri është derivat i një numri kompjuterësh mumje që kontrollohen nga jashtë. Aspira jonë nuk është asgjë më pak se një zgjidhje për të gjitha katastrofat humanitare duke interaktivisht duke ndihmuar shikuesit përmes fluksit të jetesës. Qëllimi ynë: 24 orët e livestream nga ndezjet e botës. I shoqëruar nga gazetarët në zonat e luftës, shpërndarjen humanitare ndihmës në kampet e refugjatëve apo gjueti për kontrabandues në Parkun Kombëtar Kruger, mundësitë kontrollit tonë Swarm janë të pakufishme mjet ynë: Ikonat emocion e Facebook kontrolluar mizëri ndihmëse dhe të vendosin se çfarë është bërë.

Teknikisht, funksionon në mënyrë që të fillojmë një fluturim të gjallë me kontrolle transparente dhe më pas të ftojmë punonjësit e "Zombies without limits" në livestream tonë. Pra, ne mbajmë një sy në koreografinë e kontrolleve interaktive dhe reagojmë shpejt ndaj ndryshimeve në livestream në vendin e krizës.

Aplikimi i crowdfunding Livestream në Marrakech, Marok

Fondacioni PixelHELPER | Prezantimi i aplikacionit në Marrakech, Marok

  • Në emër të themeluesit të PixelHELPER, 2009 dha shpërdorimin e çmimit "Filloni revolucionin tuaj" për punën e tij për të pastrehët.
  • 2013 lançoi PixelHELPER një fushatë të pastrehë Shitstorm, të cilën shumë media gjermane, përfshirë edhe Süddeutsche Zeitung me një artikull në lidhje me veprimin tonë.
  • 2014 nxiti skandalin e NSA / Drone me fushatat 10 në Ambasadën e SHBA, duke arritur mbulimin e medias javore të çështjes në media.
  • 2015 bleu tregtarët e rinj të armëve të Dr. Ing. Oetker Group gjatë natës përmes parashikimeve të lehta në Ministrinë Federale të Mbrojtjes ndërgjegjësimi i pavullnetshëm në mbarë vendin.

Nga Rainbow

PixelHELPER dëshiron të protestojë ndaj persekutimit të homoseksualëve në shtetet totalitare anembanë botës. Ka ende shumë vende në botë, si Irani, Nigeria, Mauritania, Sudani, Jemeni, Arabia Saudite ose Emiratet e Bashkuara Arabe, ku homoseksualiteti është i paligjshëm dhe i dënueshëm me vdekje!
Dashuria nuk njeh gjini, asnjë ngjyrë të lëkurës apo religjion! Dashuria nuk njeh kufij! Kjo është ajo që ne duam të përcjellim tek PixelHELPER rreth botës me projektin e artit të dritës "Nga ylberi".

selinë e projektit celular

Kapsula emergjente e ftohtë për njerëzit e pastrehë

Dimri po afrohet dhe njerëzit e pastrehë kanë nevojë për ndihmën tonë. Zgjidhja jonë: The pixel Helper Kapsula ftohtë emergjente kundër ngrirjes së njerëzve në rrugët e Gjermanisë. Çdo vit më pak gjermanë vdesin nga rrëzimet e avionit sesa njerëz të pastrehë vdesin. Në FRG ekzistojnë më shumë se gjysmë milioni njerëz të pastrehë jashtë rrjetit social të sigurisë. Përsëri dhe përsëri, njerëzit janë dërguar në derë në temperatura minus për të ngrirë deri në vdekje. Dhe problemi i strehimit në Gjermani nuk është i prekur. Këtu ndodh programi i riintegrimit të pastrehë. Duke filluar me kapsula të ftohtë emergjente për të pastrehët për të mbrojtur kundër të gjitha vdekjes shumë lehtë e shmangshme, ne jemi duke ndërtuar një sistem mbi problemet themelore të pastrehëve - mungesa e sigurisë - nuk ka mundësi punësimi dhe - tjetërsimit social, lufton dhe në mënyrë që njerëzit pak nga pak, të kthehet në normale Jeta lejon.

PixelHELPER mbështet projektin Schwarmhilfe "Zombies without Borders"!

Humanizmi si një eksperiencë interaktive në livestream, kontrollon shpërndarjen nëpërmjet emoticons në Facebook. Projekti Zombies without Borders e sheh veten si një platformë ndërvepruese e ndihmës. Emri është derivat i një numri kompjuterësh mumje që kontrollohen nga jashtë. Ne veshim veshjet e bardha të laboratorit dhe nuk jemi të përbërë si zombie. Aspira jonë nuk është asgjë më pak se një zgjidhje për të gjitha katastrofat humanitare duke interaktivisht duke ndihmuar shikuesit përmes fluksit të jetesës. Qëllimi ynë: 24 orët e livestream nga ndezjet e botës. Gazetarët shoqërues në zonat e luftës, furnizimet e ndihmave në kampin e refugjatëve ose luftëtarët pacifistë të gjuetisë në Parkun Kombëtar të Kruger, mundësitë e kontrollit tonë të parave janë të pakufishme. Mjeti ynë: Emocionet e Facebook kontrollojnë ndihmën e skamës dhe vendosin se çfarë po bëhet.

Ne jemi vetëm një zog i vogël i majmunëve në një planet të vogël që rrethon një yll shumë të mesëm.

Stephen Hawking
-Filozofia jonë

Kurrë mos dyshoni se një grup i vogël njerëzish të rëndë dhe të përkushtuar mund ta ndryshojnë botën. Në fakt, ata janë të vetmit që mund ta bëjnë këtë.

Margaret Mead