PixelHELPER

Fondacioni PixelHELPER jofitimprurëse është duke luftuar kundër sëmundjeve sociale me mjete të pazakonta. Shpesh projektohet nga projektuesit e lehta të lëvizjes së makinave nga karikaturat e artit të dritës në mesazhet ndërkombëtare. Kjo formë proteste politike tashmë është përdorur kundër projekteve të mbikëqyrjes së NSA, dërgimit të armëve në Arabinë Saudite ose për të drejtat e kafshëve. Shpesh, artistët pjesëmarrës përdorin teknologjinë më të avancuar dhe të gjitha mjetet e satirës për të vënë problemet në qendër të mbulimit të medias. Fokusi i punës sonë është në të drejtat e njeriut, në veçanti lirimin e të burgosurve politikë dhe shteteve që shkelin Konventën e Gjenevës për të Drejtat e Njeriut. Të pakënaqur nga zhurma e botës ne ecim në rrugën tonë, të qetë dhe të sigurt, të patrembur në rreziqe, qëllime të larta në mendje për të mbrojtur tokën. Besimi themelor është se parimet e Revolucionit Francez "Liria, barazia e vëllazërisë" janë të nevojshme për të luftuar kundër përsëritjes së apatit politik. Vetë-drejtësia jonë e arteve ofron të gjitha mundësitë për një ndryshim të qëndrueshëm brenda shoqërisë.
PixelHELPER
PixelHELPER ist jetzt live — unterstützt PixelHELPER – hier: Banksy Land.minuta 21 më parë
Vend Banksy

operacion #Nachtschicht helft uns den Nachbau der EU Außengrenze bis zur Europawahl fertig zu bekommen. Spendet an paypal@PixelHELPER.tv und beschleunigt damit unsere Arbeit.

Nach einer Naturkatastrophe, wie in Mosambik, wenn das Versorgungsnetz zusammen bricht, retten haltbare Brotkonserven viele...

PixelHELPER
PixelHELPER
PixelHELPER mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.13 orë më parë

Spendet für das Kunst Mahnmal der EU Aussengrenze an: paypal@pixelhelper.tv Wir laden den Europaabgeordneten Martin Sonneborn der Partei Die PARTEI ein, nach den gewonnen Europawahlen das Grenzkunstwerk #Fencing4Humanity ,auf dem Gelände der gemeinnützigen Organisation PixelHELPER in Marrakesch, zu eröffnen. Die Kopie...

PixelHELPER
PixelHELPER ndan një video të drejtpërdrejtë - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.Ditë më parë 1
Vend Banksy
Vend Banksy

#Nachtschicht in #Afrika

Nach einer Naturkatastrophe, wie in Mosambik, wenn das Versorgungsnetz zusammen bricht, retten haltbare Brotkonserven viele Menschenleben.
Die europäische Dosenbrot Nothilfe versucht als erstes Ziel einen Seecontainer mit Brotkonserven zu befüllen und diesen bei der...

PixelHELPER
Vend Banksy
We still work on the #european #borderart projekt #Fencing4Humanity please donate to paypal@PixelHELPER.tv Nach einer Naturkatastrophe, wie in Mosambik, wenn das Versorgungsnetz zusammen bricht, retten haltbare Brotkonserven viele Menschenleben. Die europäische Dosenbrot Nothilfe versucht als erstes Ziel einen Seecontainer mit Brotkonserven zu befüllen und diesen bei der nächsten Katastrophe mit einem Flugzeug ins Krisengebiete zu bringen. Vorort werden wir die Dosen im Livestream verteilen. Unterstützt uns mit einer Spende an paypal@PixelHELPER.tv Entscheide du mit einer Spende an paypal@PixelHELPER.tv was als nächstes getan wird und überzeuge dich im Livestream von der Hilfsgüter Übergabe oder Produktion. ★★Spendet auf PIXELHELPER.org/Hilfe★↑↓★★★★ ░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░ ░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░ ★★SUPPORT★PIXELHELPER.org★↑↓★★★★★★★ After a natural disaster, such as in Mozambique, when the supply grid collapses, preserving long-lasting canned food saves many lives. The European canned bread emergency aid tries as a first goal to fill a sea container with bread conserves and to bring this with the next catastrophe with an airplane into the crisis areas. Suburb, we will distribute the cans in livestream. Support us with a donation to paypal@PixelHELPER.tv Après une catastrophe naturelle, comme au Mozambique, lorsque le réseau d’approvisionnement s’est effondré, le fait de conserver des conserves de nourriture de longue durée sauve de nombreuses vies. L’aide d’urgence européenne Pain en conserve a pour objectif premier de remplir un conteneur maritime de conserves de pain et de l’apporter lors de la prochaine catastrophe avec un avion dans les zones en crise. En banlieue, nous distribuerons les canettes en livestream. Soutenez-nous avec un don à paypal@PixelHELPER. Tv
PixelHELPER
PixelHELPER ndan një video të drejtpërdrejtë - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.ditë 2 më parë
Vend Banksy
Vend Banksy

Nach einer Naturkatastrophe, wie in Mosambik, wenn das Versorgungsnetz zusammen bricht, retten haltbare Brotkonserven viele Menschenleben.
Die europäische Dosenbrot Nothilfe versucht als erstes Ziel einen Seecontainer mit Brotkonserven zu befüllen und diesen bei der nächsten Katastrophe mit einem Flugzeug ins Krisengebiete zu bringen. Vorort...

PixelHELPER
Vend Banksy
After a natural disaster, such as in Mozambique, when the supply grid collapses, preserving long-lasting canned food saves many lives. The European canned bread emergency aid tries as a first goal to fill a sea container with bread conserves and to bring this with the next catastrophe with an airplane into the crisis areas. Suburb, we will distribute the cans in livestream. Support us with a donation to paypal@PixelHELPER.tv Nach einer Naturkatastrophe, wie in Mosambik, wenn das Versorgungsnetz zusammen bricht, retten haltbare Brotkonserven viele Menschenleben. Die europäische Dosenbrot Nothilfe versucht als erstes Ziel einen Seecontainer mit Brotkonserven zu befüllen und diesen bei der nächsten Katastrophe mit einem Flugzeug ins Krisengebiete zu bringen. Vorort werden wir die Dosen im Livestream verteilen. Unterstützt uns mit einer Spende an paypal@PixelHELPER.tv Entscheide du mit einer Spende an paypal@PixelHELPER.tv was als nächstes getan wird und überzeuge dich im Livestream von der Hilfsgüter Übergabe oder Produktion. ★★Spendet auf PIXELHELPER.org/Hilfe★↑↓★★★★ ░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░ ░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░ ★★SUPPORT★PIXELHELPER.org★↑↓★★★★★★★ Après une catastrophe naturelle, comme au Mozambique, lorsque le réseau d’approvisionnement s’est effondré, le fait de conserver des conserves de nourriture de longue durée sauve de nombreuses vies. L’aide d’urgence européenne Pain en conserve a pour objectif premier de remplir un conteneur maritime de conserves de pain et de l’apporter lors de la prochaine catastrophe avec un avion dans les zones en crise. En banlieue, nous distribuerons les canettes en livestream. Soutenez-nous avec un don à paypal@PixelHELPER. Tv
PixelHELPER
PixelHELPER ndan një video të drejtpërdrejtë - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.ditë 2 më parë
Vend Banksy
Vend Banksy

Nachtarbeit, wir arbeiten am Grenzkunstwerk #Fencing4Humanity
spendet an paypal@PixelHELPER.tv Dank einer Spende können wir morgen wieder Brot backen für arme Menschen.

PixelHELPER
Vend Banksy
Ne punojmë #Day Dhe #Night to get our European Border Artwork #Fencing4Humanity ready as fast as possible. We hope you visit tomorrow our park and support with your ticket the ngo PixelHELPER
PixelHELPER
PixelHELPER ndan një video të drejtpërdrejtë - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.ditë 3 më parë
Vend Banksy
Vend Banksy

interaktiver Livestream.Wir starten, mit Brot backen, sobald die erste 50€ Paypal Spende eingeht. Entscheide du mit einer Spende an paypal@PixelHELPER.tv was als nächstes getan wird und überzeuge dich im Livestream von der Hilfsgüter Übergabe oder Produktion. ★★Spendet auf PIXELHELPER.org/Hilfe★↑↓★★★★
░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░
░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄...

PixelHELPER
Vend Banksy
interaktiver Livestream.Wir starten, mit Brot backen, sobald die erste 50€ Paypal Spende eingeht. Entscheide du mit einer Spende an paypal@PixelHELPER.tv was als nächstes getan wird und überzeuge dich im Livestream von der Hilfsgüter Übergabe oder Produktion. ★★Spendet auf PIXELHELPER.org/Hilfe★↑↓★★★★ ░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░ ░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░ ★★SUPPORT★PIXELHELPER.org★↑↓★★★★★★★
PixelHELPER
PixelHELPER ndan një video të drejtpërdrejtë - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.ditë 3 më parë
Vend Banksy
Vend Banksy

sepse #Ramadan kemi prezantuar një ndryshim të natës në Afrikë. Ne vazhdojmë të ndërtojmë në kopje të kufirit të jashtëm të BE. Furra mund të pihet bukë nesër, nëse dikush dhuron për dru. Ju lutemi përdorni paypal@PixelHELPER.tv ose lidhja e llogarisë në PixelHELPER.org/Help #Fencing4Humanity

PixelHELPER
Vend Banksy
#Fencing4Humanity sepse #Ramadan ne kemi prezantuar një ndryshim të natës në Afrikë. Ne vazhdojmë të ndërtojmë në kopje të kufirit të jashtëm të BE. Buka mund të piqet bukë nesër, nëse dikush dhuron për dru. Ju lutemi përdorni paypal@PixelHELPER.tv ose lidhja e llogarisë në PixelHELPER.org/Help
PixelHELPER
PixelHELPER ndanë një post - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.ditë 4 më parë
Oliver
Vend Banksy

36 shkallë dhe ajo merr edhe më të nxehtë. Kush Jobs & Arsim për #Frauen dëshiron të krijojë në Afrikë blen tonat #Klimawandel # Ftohjes jelek nga PixelHELPER Bateritë e rimbushjes 8 ju ftoheni për minuta 90 në temperatura përtej 30 °. në

PixelHELPER
PixelHELPER ndan një video të drejtpërdrejtë - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.ditë 4 më parë
Vend Banksy
Vend Banksy

Me Livestream tuaj interaktiv Schwarmhilfe ne jemi tani jetojnë 24 orë në një kohë. Ne fillojmë për gjysmë ore në #Dosenbrotnothilfe me pjekje të bukës për njerëz të varfër dhe për të punuar #Fencing4Humanity #Europa Projekti i arteve të kufijve të jashtëm vazhdon. Vendosni ...

PixelHELPER
Vend Banksy
Me Livestream tuaj interaktiv Schwarmhilfe ne jemi tani jetojnë 24 orë në një kohë. Ne fillojmë për gjysmë ore në #Dosenbrotnothilfe me pjekje të bukës për njerëz të varfër dhe për të punuar #Fencing4Humanity #Europa Projekti i arteve të kufijve të jashtëm vazhdon. Vendosni me një donacion për paypal@PixelHELPER.tv çfarë është bërë më pas dhe t'ju bindë në livestream të ofrimit të ndihmës ose prodhimit. ★ Dhuroni në PIXELHELPER.org/Help ★★★★★★★ ░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░ ░ █░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░ ░█░░█░█░█░▄▄▀░ ★★ SUPPORT ★ PIXELHELPER.org ★ ↑ ↓ ★★★★★★★ Një projekt nga PixelHELPER
PixelHELPER
PixelHELPER ishte live - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.ditë 4 më parë
Vend Banksy

Zhvendosja e natës fillon. Piqem; Betoni dhe bashkoj rreth. Me ndihmën tuaj do #Livestream #Schwarmhilfe vetëm mbushur me jetë. Vendosni me një donacion për paypal@PixelHELPER.tv çfarë do të bëhet më tutje dhe t'ju bindë në flladin e furnizimeve të ndihmave ...

PixelHELPER
PixelHELPER
PixelHELPER ishte live - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.ditë 5 më parë
Vend Banksy

Me pixels ndihmësi LIVE STREAMING Swarm Ndihmë software ju mund të ndihmësit tanë në zonat e krizës për të kontrolluar dhe të shohim, ndërsa ne prodhojmë në selinë tonë të Afrikës Veriore, furnizimet lehtësim të cilat janë më pas shpërndahen fatkeqësive streaming leje LIVE. zgjidhni donacione tuaj se lehtësim fillon ardhshëm. Kontrollon veprimet e saj ...

PixelHELPER
PixelHELPER
PixelHELPER po kërkon një varkë shpëtimi këtu: Banksy Land.ditë 5 më parë
Vend Banksy

Kush swims në të holla, e konsideron një varkë shpëtimi për një imponim. Të tjerët që mund të na ndihmojnë të dhurojmë për paypal@pixelhelper. Tv

PixelHELPER
PixelHELPER ishte live - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.ditë 6 më parë
Vend Banksy

Donacionet 2 për paypal@PixelHELPER.tv mbi 83,33 € na arriti deri sa të ishte e drejtë. Kjo do të na lejojë të vazhdojmë të piqem më shumë ditë 2. Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj për të operuar furrat e konservuara të bukës dhe për të blerë më shumë makina. Me software PixelHELPER Livestream Schwarmhilfe ju mund të gjeni ndihmësit tanë në ...

PixelHELPER
PixelHELPER
PixelHELPER mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.ditë 6 më parë

Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj për të pjekur bukë për njerëzit e varfër dhe në punën e kufirit #Fencing4Humanity këtu në parkun e artit kufitar Banksy Land. Një kopje e saktë e kufirit të jashtëm të BE. Atje ne ende kemi nevojë për 20 x 6 metra, tuba çeliku, tela me gjemba dhe bojë. si dhe dru zjarri dhe miell për tonat

PixelHELPER
PixelHELPER ishte live - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.ditë 7 më parë
Vend Banksy

Puset publike kanë dështuar dhe njerëzit po marrin ujë në rubinetën në natyrë. Në të njëjtën kohë ju mund të ndihmoni për të pjekur bukën në një livestream. Ne kemi nevojë për çelës për Grenzkunstwerk tonë. Ju lutemi dhuroni paypal@PixelHELPER. Tv

PixelHELPER
PixelHELPER
PixelHELPER ishte live - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.1 javë më parë
Vend Banksy

#Tafel për #Afrika live live interaktive 1 Ashtu si 3 Bukë, 1 Ndani 5 Bukë nga furroni më i madh 5 me qymyr druri në Marok për të varfërit. Mbështet këtë #Livestream #Schwarmhilfe Projekti nga PixelHELPER në #Afrika çdo dhurim ...

PixelHELPER
PixelHELPER
PixelHELPER mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.1 javë më parë

Rezervoni pushimet tuaja verore në #Marrakesch #Marokko dhe vizito Banksy Land Land Art Park me financimin e tyre PixelHELPER #Livestream #Schwarmhilfe Projektet në zonat e fatkeqësive dhe projeksionet e lehta për të drejtat e njeriut. Suburbia njerëzore është gjithmonë diçka tjetër veçse ...

PixelHELPER
PixelHELPER ishte e gjallë - këtu: Banksy Land.1 javë më parë
Vend Banksy

#Fencing4Humanity Në Marok, një kopje e një sekcioni të rrethojës kufitare të BE-së si një instalim arti dhe memorial. Kopja e lartë 8 e kufirit të jashtëm evropian ndodhet rreth 30 km nga Marrakech në Banksy Land dhe do të mbetet atje për disa vitet e ardhshme. Përveç kësaj ...

PixelHELPER
PixelHELPER
PixelHELPER hat einen Beitrag geteilt — unterstützt PixelHELPER in Marrakesch.1 javë më parë
Oliver
Marrakesch

Në dhjetor 2018 kemi humbur me Momcallsme Michael një anëtar themelues i PixelHELPER. Sot ne e kemi zbukuruar varrin e tij. Një pjesë e pikëpamjeve të tij do të jetë përgjithmonë #PixelHELPER kumbon. Ai gjithashtu donte që ne të piqeshim më tej. Dhuroni për paypal@pixelhelper.tv me të ...

PixelHELPER
PixelHELPER ishte e gjallë - këtu: Banksy Land.1 javë më parë
Vend Banksy

Bukë për Afrikën. PixelHELPER i jep atë njerëzve të varfër. Ju lutemi dhuroni paypal@PixelHELPER.tv në një #Massenentlassung për të shmangur nesër. Toka Banksy është e hapur, turistët duhet të financojnë projektet tona të ndihmës me tarifat e hyrjes. Livestream Schwarmhilfe jeton nga spektatorët. Pa ndihmën tuaj ...

PixelHELPER
PixelHELPER
PixelHELPER ishte live - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.1 javë më parë
Vend Banksy

Ju lutemi dhuroni paypal@PixelHELPER.tv rreth #Massenentlassung për të shmangur nesër. PixelHELPER ka dy lajme të mira dhe të këqija. Djema të mirë së pari: Ne kemi një Momcallsme Michael të denjë #Pyramiden Varri u ndërtua. Ai kishte ditëlindjen e tij nesër. Toka Banksy është e hapur, ...

PixelHELPER
PixelHELPER
PixelHELPER përditësuar profilin e tij / saj të profilit.1 javë më parë

Shtabi i PixelHELPER në #Marokko, nga këtu është e jona #Livestream #Crowdhelping Softueri po ndryshon botën e ndihmës humanitare. Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj! Ju lutemi dhuroni paypal@PixelHELPER. Tv

PixelHELPER
PixelHELPER ishte live - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.1 javë më parë
Vend Banksy

Wir brauchen #Heute ndihmën tuaj kështu që nesër mund ta drejtojmë furrë tonë për të ofruar bukë falas për njerëzit e varfër në Afrikë. Dhurim për paypal@PixelHELPER.tv Çfarë ka rëndësi? #PixelHELPER në Afrikë? Me software PixelHELPER livestream swarm help ju mund të telefononi ndihmësit tonë ...

PixelHELPER
PixelHELPER
PixelHELPER mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.javë më parë 2

Ne e ndërtojmë më tej kufirin e Veriut dhe Koresë së Jugut. Prodhimi i përkrenare motorike për fëmijët që ne duam të integrojmë në shtëpitë blu të vijës së demarkacionit. #KimJongUn pastaj vizitoni parkun tonë të artit kufitar. Dëshiron të shohësh kufijtë që njohin vetëm nga fotot, ...

PixelHELPER
PixelHELPER ishte live - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.javë më parë 2
Vend Banksy

Me pixels ndihmësi LIVE STREAMING Swarm Ndihmë software ju mund të ndihmësit tanë në zonat e krizës për të kontrolluar dhe të shohim, ndërsa ne prodhojmë në selinë tonë të Afrikës Veriore, furnizimet lehtësim të cilat janë më pas shpërndahen fatkeqësive streaming leje LIVE. zgjidhni donacione tuaj se lehtësim fillon ardhshëm. Kontrollon veprimet e saj ...

PixelHELPER
PixelHELPER
PixelHELPER ndanë një post - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.javë më parë 2
Vend Banksy
Vend Banksy

Turistët e parë në Banksy Land morën sot # hapja për të parë një shfaqje nga artisti rumun Lucian Nagy dhe Balkumba Tribe. Me tarifat e hyrjes ne duam të zgjerojmë aktivitetet tona të ndihmës së larvave për gjithë Afrikën. Me ndihmën e turistëve dhe përkrahësve të guximshëm ...

PixelHELPER
Vend Banksy
Turistët e parë në Banksy Land morën sot # hapja për të parë një shfaqje nga artisti rumun Lucian Nagy dhe Balkumba Tribe. Me tarifat e hyrjes ne duam të zgjerojmë aktivitetet tona të ndihmës së larvave për gjithë Afrikën. Me ndihmën e turistëve dhe mbështetësve të guximshëm në anën tonë ne do të jemi me të #Livestream #Schwarmhilfe efekti i #Entwicklungshilfe në video të drejtpërdrejtë, të ndryshojë në mënyrë të qëndrueshme. Për fat të keq, ne po marrim donacione shumë pak për të operuar buke tonë të konservuar të bukës. Bukja e konservuar e konservuar duhet të transportohet në rast emergjence në zonën e fatkeqësisë për të siguruar më shumë stabilitet ushqimor. Spirulina jonë e konservuar gjithashtu vepron kundër urisë dhe kequshqyerjes. Tjetra ne trajtojmë prodhimin e helmetave me motor për fëmijë. Në Afrikë dhe Azi, të vegjëlit dhe nxënësit kanë nevojë për kurse dhe helmet për sigurinë rrugore. Motoja transporton familje të tëra me deri në 6 persona. Dhuroni për paypal@PixelHELPERÇdo dhurim i jep të drejtë hyrjes në #Banksyland
PixelHELPER
PixelHELPER festive - këtu: vendi Banksy.javë më parë 2

Me ndihmën tuaj për paypal@pixelhelper.tv ndihmojmë të tjerët që janë në nevojë. Ne nuk duam të merremi aq seriozisht, por kundërshtarët tanë duhet të na marrin seriozisht. Pra, nëse keni ndonjë problem dhe nuk dini çfarë të bëni, kërkoni ...

PixelHELPER
PixelHELPER ndan një video të drejtpërdrejtë - mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.javë më parë 2
Vend Banksy
Vend Banksy

Operacioni i ndërrimit të natës. Ne ndërtojmë ndërrimin e natës dhe krijojmë vende të reja për të mbrojtur stafin dhe vizitorët tanë nga dielli. Në të njëjtën kohë, ne i bojim shenjat e trafikut në parkun tonë të artit kufitar në një mënyrë shumë klasike. Ju do të merrni një biletë nëse keni një sasi të lirë paypal

PixelHELPER
Vend Banksy
Ne ndërtojmë ndërrimin e natës dhe krijojmë vende të reja për të mbrojtur stafin dhe vizitorët tanë nga dielli. Në të njëjtën kohë, ne i bojim shenjat e trafikut në parkun tonë të artit kufitar në një mënyrë shumë klasike. Ju do të merrni një biletë nëse keni një sasi të lirë paypal@PixelHELPERdhuron .tv. Donacionet për biletë: IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00 SWIFT / BIC: GENODEM1GLS Fjalë kyçe: Promovimi Art & Kultura
PixelHELPER
PixelHELPER mbështet PixelHELPER - këtu: Banksy Land.javë më parë 2

Me 5 metra gjerësi sigurisht një nga stufat më të mëdha të qymyr druri në Afrikën e Veriut. Ne do të dëshironim të administrojmë përsëri buke tonë të konservuar të bukës, por fondi i dhurimit është i zbrazët. Ju lutemi dhuroni paypal@PixelHELPER.tv Me software PixelHELPER Livestream Schwarmhilfe ju mund të kontrolloni ndihmësit tanë në zonat e krizës dhe ...

PixelHELPER
PixelHELPER Banksy duket këtu: Banksy Land.javë më parë 2

Për shkak se ne nuk marrim asnjë dhurim për momentin, livestream është jashtë sot, por ju merrni fotot aktuale nga sot. Ne do të dëshironim të administrojmë përsëri buke tonë të konservuar të bukës, por fondi i dhurimit është i zbrazët. Ju lutemi dhuroni paypal@PixelHELPER. Tv

Më shumë informacion në lidhje me ...

javë më parë 3
«Nga ky moment përfundon dëshpërimi dhe fillon taktika»
Prej këtij momenti, mbaron dëshpërimi dhe fillojnë taktikat. #Banksy dhuroni për paypal @PixelHELPER.tv për të ndërtuar https://t.co/qALDGNIg85 parku i kufirit në #morocco https://t.co/y54yPmA2tK
Foto PixelHELPER
javë më parë 4
Mbaje të vërtetë #Banksy #border #art parku në #Morocco #Marrakech dhuroni ndonjë shumë për të drejtat tona njerëzore për të marrë biletën tuaj. paypal @PixelHELPER.tv ne kemi një rrotë ferris #orthanc nga #lotr, #european #border, #Tibet #China kufirit dhe kufirit të Koresë së Veriut #Dismaland https://t.co/3fEmibYZuf Foto PixelHELPER
Muaj më parë 1
Një park i ri Borderart me #Banksy #Art po hapet #Marrakech #Dismaland ne rindërtojmë kufijtë e Izraelit, të Evropës dhe të Koresë së Veriut. mbështetje @PixelHELPER të cilët prodhojnë bukë të konservuar për kampet e refugjatëve dhe helmetat për motoçikletat #africa Dhe #palestine brenda parkut në një #livestream https://t.co/mJGtvSkiqL Foto PixelHELPER
Muaj më parë 1
Projektim i lehte per @seaeyeorg në mesazhin e #Malta in # Berlin, Nesër ushqimi shkon në anijen e refugjatëve #AlanKurdi jashtë. Ne kërkojmë një marrje të menjëhershme të njerëzit # Boat me #Flugbereitschaft der #Bundeswehr në Maltë. https://t.co/RWQ7jkVt2i Foto PixelHELPER
Muaj më parë 1
Kush ka pasur ndonjëherë një kopje të #EU #Aussengrenze, donte të ecnin në lartësinë e njehsorit 9, të dhuroheshin https://t.co/qmFRJVIeeN ose paypal @PixelHELPER.tv & rezervoni një fluturim #Marrakesch! Vizito faqen tonë #Baustelle #Europa #Marokko #Kunst https://t.co/YFxwrFCRji Foto PixelHELPER
Muaj më parë 1
#Bundesregierung Dhe #Bundeskanzleramt qëndrojnë për anijen gjermane të shpëtimit #AlanKurdi @PixelHELPER falënderim @seaeyeorg për të punuar në #Mittelmeer Ju lutemi dhuroni paypal @PixelHELPER.tv për të financuar më shumë parashikime të lehta
# gjelbër #SPD #CDU #CSU #FDP #Seebruecke plz rt @janboehm https://t.co/8ECZRiAyHw
Foto PixelHELPER
Muaj më parë 1
#Bundesregierung Dhe #Bundeskanzleramt qëndrojnë për anijen gjermane të shpëtimit #AlanKurdi @PixelHELPER falënderim @seaeyeorg për të punuar në #Mittelmeer Ju lutemi dhuroni paypal @PixelHELPER.tv për të financuar më shumë parashikime të lehta
# gjelbër #SPD #CDU #CSU #FDP #Seebruecke plz rt @janboehm https://t.co/KlNnYB0KDM
Foto PixelHELPER
Muaj më parë 1
#Bundesregierung Dhe #Bundeskanzleramt qëndrojnë për anijen gjermane të shpëtimit #AlanKurdi @PixelHELPER falënderim @seaeyeorg për të punuar në #Mittelmeer Ju lutemi dhuroni paypal @PixelHELPER.tv për të financuar më shumë parashikime të lehta
# gjelbër #SPD #CDU #CSU #FDP #Seebruecke plz rt @janboehm https://t.co/zWSF531neH
Foto PixelHELPER