Agjenti i Pastrimit të Parave për të gjitha donacionet e pranuara përmes kësaj faqeje interneti:

Fondacioni PixelHELPER jo-fitimprurëse GmbH

Steindamm rrugë private 3, 39114 Magdeburg

Gjykata e Qarkut Stendal HRB 22168

Drejtori Menaxhues: Z. Oliver Bienkowski

Pixelhelper.org

Kompanitë kombëtare jofitimprurëse përfaqësohen zyrtarisht nga organizata ombrellë e bazuar në maroken:

PixelHELPER International (organizatë jofitimprurëse)
Jo. ju Regjistrohuni në tregtinë e gjykatës së Marrakeshit: 64023
Bordi dhe Themeluesi: Oliver Bienkowski

Kompania gjermane PixelHELPER eV (Neuss VR 2663) është aksionere e fondacionit PixelHELPER gemeinützige GmbH. Fondacioni PixelHELPER shërben si një think tank për sponsorët tanë dhe ka një status bamirës të njohur nga zyra e taksave. Dhurimet dhe dhuratat janë të mundshme.

Juridiksioni është Marrakech, Marok.

Operatori i faqes:
PixelHELPER Agjencia SARL
2 Imm.El Massoudi, Rue Mauritanie, Gueliz
40000 Marrakech, Marok

Jo. ju Regjistrohuni në tregtinë e gjykatës së Marrakeshit: 63955