Fushatat aktuale

Përzgjedhja e fushatave

Projektet në të cilat PixelHELPER punojnë për të përuruar interesin publik në tema relevante të neglizhuara. Fokusi i medias është i nevojshëm këtu për të arritur komunikimin klasik dhe në internet, transmetimin viral të atij informacioni. Çdo ndarje e fushatave të rrjeteve shoqërore ndihmon dhe inkurajohet. Bisedoni me rrethin tonë të miqve rreth fushatave tona dhe përpiquni të na mbështesin.

Fokusi ynë

Puna e PixelHELPER duke u mbështetur në kolonat 3. Si mbështetës dhe donator, do të gjeni një temë në fushat kryesore të 3 që ju interesojnë. Pas fotografive 3 do të gjeni fushata aktuale.

Parashikime të lehta për të drejtat e njeriut
Theksimi i temave aktuale dhe të rëndësishme në qendër të vëmendjes

Ndihma humanitare në larvë livestream ndihmojnë softuerin
Ndihma interaktive për lehtësim fatkeqësish

banky.land Parku i artit kufitar në Marrakech
Turistët përdorin hyrjen tonë për të financuar projektet tona të artit