Aktiv kundër torturës. Fushata kundër torturës

Fushata Ndal Tortura! Aktiv kundër torturës

Dora e gruas shtyn kokën e një gruaje mbi një shtrat. Nga një ujë carafe shkon në gojë dhe hundën e gruas, ajo mbron veten, nuk merr ajër, dëshpërimisht përpiqet të marrë frymë. Kamera zmadhohet në këmbët tuaja të ngjeshura, të cilat dridhen si në agoni.

Fati i Raif Badawi e shtyu PixelHELPER aq shumë sa që ne dhe gruaja e tij filluan një fushatë kundër torturës. Tortura e Nightmare është një realitet për refugjatët në udhëtimin e tyre, si dhe njerëz të panumërt në mbarë botën. Përkundër ndalimit absolut, qeveritë torturojnë në fshehtësi ose i çojnë njerëzit në vendet ku ata përballen me tortura.

Përveç kësaj për të përdorur për rastet individuale të torturës dhe keqtrajtimit si Raif Badawi kërkon pixel Helper që shtetet të marrin masa mbrojtëse. Tortura duhet të parandalohet edhe para se të ndodhë. Këto përfshijnë hetimin penal të akuzave për tortura dhe ndalimin e përdorimit të konfesioneve të detyruara në gjykatë. Dokumenti mjekësor i rasteve të torturës gjithashtu luan një rol shumë të rëndësishëm.

Lufta kundër torturës ende nuk ka përfunduar. PixelHELPER do të vazhdojë të dokumentojë rastet dhe të mbështesë viktimat - për një botë pa torturë.

Jo-fitimprurëse ynë nuk mund të bëjë pa donacionet tuaja ??????????????????? ?????????