Lufta e Kinës ndaj fesë. me kampet e përqendrimit

Lironi kampet e përqendrimit të ujgurëve

Kina burgos qindra e mijëra myslimanë në kampet e përqendrimit

Me anë të kampeve të rikultivimit dhe monitorimit të ngushtë, qeveria qendrore kineze po përpiqet të parandalojë trazirat në provincë. Ekzistenca e objekteve të tilla u konfirmua zyrtarisht nga qeveria në tetor 2018, por në të njëjtën kohë mohoi këto akuza për keqtrajtim atje.

Ne kërkojmë lirimin e menjëhershëm të të gjitha ujgurëve dhe futjen
e lirisë fetare në Kinë. Çdokush mund të besojë se çfarë dëshiron, përbindëshi i fluturimit të spagetit ose një prej feve të botës. Kina duhet t'i ndalë banorët e saj nga ushtrimi i lirisë fetare. Në kushtetutën gjermane është liria fetare - kjo duhet të marrë shembullin e Kushtetutës kineze.

Kurrë më kurrë Gjermania mund të largohet kur një pakicë fetare është e mbyllur në kampet e përqendrimit. Ne i bëjmë thirrje NATO-s dhe Kombeve të Bashkuara që të çlirojnë menjëherë të gjitha kampet e përqendrimit.

Jo-fitimprurëse ynë nuk mund të bëjë pa donacionet tuaja ??????????????????? ?????????