Piksel nulungan wilujeng sumping Logo

strategi protés praktis ∴ Lampu Art ∴ Leyuran ngalawan dictators ∴

ueberuns

blok és saméméh markas AFD pikeun Internet Reconquista

Dina Hukum Dasar teu cara di sabudeureun.

Dina Hukum Dasar teu cara di sabudeureun

Urang. ngaréndéng sistimatis salaku hiji alat gaya penting

nulungan piksel ngabogaan global Aktivis & Artis Network pikeun Hak Asasi Manusa mun raray dictators tarung jeung ka isu sosial penting nujul. urang karya artistik urang sangkan dunya a tempat hadé tur ngakibatkeun parobahan sosial nu leuwih gedeKu deeply masarakat démokratis.In nami kasabaran sollte nulungan piksel ngaku bener kana Intoleransi teu bisa ditolerir.

proyéksi lampu dina radomes di Service AKAL Federal di Bad Aibling

Anu piksel nulungan?

paeh nulungan piksel tarung eta ku aktivis global jeung jaringan artis kalayan hartosna ilahar ngalawan Dedemit sosial, Mindeng seniman milu téh nyadiakeun hiji masalah urutan dina fokus média ngalaporkeun téknologi panganyarna na sakabeh parabot tina satir.

Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi. nyaeta dmana fundamental yén prinsip Revolusi Perancis mangrupakeun "kamerdikaan, sarua, fraternity" dipaké pikeun tarung ngalawan pengulangan karaton pulitik.

lampah | 2011-2017

pers

"The nulungan piksel nambahkeun karya Anjeun modul revolusioner sorangan pikeun Seni & satir ditambahkeun"

nyebutkeun Jérman Kultur

"Piksel nulungan nyaeta salah sahiji incubators paling inovatif pulitik Peta seni tur ngagambarkeun hiji formulir canggih tina seni" sababaraha nyebutkeun. Urang sebutkeun seni kedah pemicu nyeri, sarta ngangsonan rebel. Simkuring resep seni salaku wangun timer jaminan sosial dina sumanget nu Pencerahan. kampanye kami mintonkeun kemungkinan seni salaku kakuatan kalima di nagara. kituna seni sanes eunteung, nu salah nahan tina kanyataanana, tapi hiji palu jeung nu keur bentukna eta.

#freeraif pikeun Hak Asasi Manusa & minoritas

Kusabab 4 taun blogger #RaifBadawi aya dina panjara. @PixelHELPER tarung pikeun release Na. & Ku Syekh, bagpipes, maké projector tandu ngalawan tyrants. proyéksi lampu di Kedubes Arab Saudi. Urang moal bisa balik sarta ngomong, Anjeun teu bisa ngalakukeun nanaon. Atawa bisa ngaléngkah lajeng urang sahenteuna bisa disebutkeun ". Urang geus dipigawé pangalusna kami," The Saudis kénéh diantara konsumén pangpentingna Rüstungskonzerne.Mit persetujuan Jerman Pamaréntah Féderal nyaéta pakarang Jerman jeung alat militér jeung ka dictatorships na rézim otoriter kawas Arab Arabia dikirimkeun. Teu kudu neruskeun. Simkuring hoyong nyetel warung kalayan hiji tungtung pati.

Urang ngakuan kasempetan.

Urang diajar. Urang maén. Urang ngembangkeun ideu. Simkuring meunang ideu tina gelap. Urang make kontrasna. Urang nyieun spektakuler, atawa hal ngaleungit. Urang museurkeun nempo. Urang nyieun sambungan. Urang ngarobah pandang Anjeun. Urang damel di tempat teduh. Urang néangan lampu naha. Urang masihan waleran. Urang mairan. Urang nyawad. Urang maén jeung Sparks cahaya dina haté urang. Simkuring nyandak eta kaluar.
Sarta ngomong, Kami anu piksel nulungan

lemah disambungkeun kuat

Friedrich Schiller

Balik kaluar na kabukti anjeun.

The piksel nulungan dadu indit sakuliah dunya.

Ngarengsekeun nu Rubik urang kubus dina video di 80 poé sabudeureun dunya melambangkan hiji ranté fraternal sahiji manusa sabudeureun bumi, nu nulungan piksel kalawan aliran live bentuk crowdfunding aplikasi sorangan dina PlayStore Android ampir ngondang anjeun jeung panuduh ka kaca Interaggieren.

Sapanjang hirup, urang ditinggalkeun loba ngambah. Ogé dina nyawa jalma séjén anu jalur urang bisa ukur sakali meuntas, sarta kami kukituna dipangaruhan acan jadi niatna nu hirup engké maranéhanana ngajak péngkolan sejen. Pasti bakal pangajén moal gede pikeun karya piksel nulungan Yayasan salaku pangaruh jangka panjang positif dina masarakat urang.

Urang tarung kalawan gairah pikeun dunya hadé.

Humanisme salaku hiji pangalaman interaktif ngalirkeun hirup, maneuver sebaran leuwih emoticons di Facebook. Zombies nyaho euweuh lomba, warna atawa Religion.Nur brains! The zombies tanpa proyék wates, nilik diri salaku hiji platform ngagimbung bantu interaktif. Ngaranna derivasi tina hiji pluralitas komputer zombie asing dikawasa. Tujuanana kami aya sia aya kirang ti solusi pikeun sagala bencana kamanusaan ngaliwatan pitulung interaktif ngeunaan pemirsa dina stream hirup. Tujuanana kami: 24 jam stream hirup tina durukan Punken dunya. Dipirig ku wartawan di zona perang, distribusi bantuan kamanusaan di pangungsian atawa moro pikeun poachers dina Kruger Taman Nasional, anu kemungkinan kontrol ngagimbung urang anu euweuh watesna alat kami: The ikon emosi tina Facebook ngadalikeun ngagimbung bantu jeung mutuskeun naon anu dipigawé.

Téhnisna, gawéna ku kituna urang mimitian aliran hirup kalawan kadali transparan lajeng ngajak masing-masing "Zombies tanpa wates" karyawan di stream hirup urang. Urang cagar kadali interaktif koreografi di tempoan jeung ka ngabales gancang ka parobahan dina stream hirup di point of krisis.

aplikasi crowdfunding Live Stream di Marrakech, Maroko

Piksel nulungan Yayasan | Presentasi aplikasi dina Marrakech, Maroko

  • 2009 masihan wawakil Attac ka pangadeg harga piksel nulungan "Mimitian revolusi sorangan" karyana pikeun homeless.
  • 2013 dibuka piksel nulungan kampanye shit Storm homeless, nu loba média Jerman ngagaduhan dina, kaasup nu Süddeutsche Zeitung ku artikel fitur dina peta urang.
  • 2014 10 kami dipanaskeun kalayan kampanye di Kedubes AS, anu NSA / skandal drone sarta ngahontal tetep nepi jeung promosi mingguan topik dina média.
  • 2015 kaala dealer leungeun anyar Dr. Oetker Grup sapeuting ku projections lampu ka Kementrian Federal Pertahanan kasadaran involuntary nasional.

Ti Laskar Pelangi

kampanye "Cinta weruh euweuh wates" tina piksel nulungan hayang protes ka kasusah tina homoseks di nagara totalitarian di dunya. Aya kénéh loba teuing nagara di dunya kayaning Iran, Nigeria, Mauritania, Sudan, Yaman, Arab Saudi atawa Uni Émirat Arab, dimana homoseksualitas haram sarta dihukum ku pati!
Cinta weruh euweuh gender, euweuh ras atawa agama! Cinta weruh euweuh bounds! kami rék pernyataan ieu, nyebarkeun piksel nulungan sabudeureun dunya jeung proyék seni lampu "Ti Laskar Pelangi".

Mobile Project Center

cooling darurat kapsul keur homeless

Usum datang butuh pitulung kami jeung jalma homeless. solusi kami: The piksel nulungan kapsul darurat tiis ngalawan katirisan jelema di jalan ti Jerman. Eta maot unggal freeze sataun ku pesawat ngadat sakumaha homeless kirang Jerman. Di Jerman aya leuwih satengah juta homeless luar kasalametan net sosial. Deui jeung maneh, jalma anu dikirim dina hawa sub-enol di luar panto lajeng miserably mun freeze pati. Sarta ogé masalah homelessness di Jerman sorangan moal kapangaruhan. Ieu tempat program reintegration kami keur homeless. Dimimitian ku capsules darurat tiis kana homeless nu ngajaga ngalawan sagala pati teuing gampang bisa nyingkahan, urang keur ngawangun sistem dina masalah dasar homelessness - kurangna kaamanan - euweuh kasempetan pakasaban sarta - tempat keur ngasingkeun sosial, gelut jeung jadi jalma bit ku bit, anu mulang ka normal ngajadikeun hirup mungkin.

Disempowerment sahiji kulawarga karajaan Saudi Arabia

"Demokrasi" diatur dina dirobah jadi katumbiri bendera bandéra Saudi Arabia dina Kadutaan di Berlin. Piksel nulungan nyaéta panggero urang Arab janten ngalawan monarki berontak mutlak. Gays jeung lesbi geus fürchen di Saudi Arabia kana hirup anjeun. Éta teu ruku jeung kapentingan jalma kana métode despotic tina kulawarga fatwa on. Kami pikaresepeun pikeun eureun di hiji karikatur seni lampu ogé ka Bundestag sakabeh ekspor leungeun salajengna ka Arab Saudi. The katumbiri ucing téh di sisi urang. Piksel nulungan miwarang rezim Saudi keur pengunduran diri massal sarta disebut keur pamilu demokratis gratis. Urang bakal ngalakukeun sagalana mungkin ka revolusi di Saudi Arabia jeung Turki ngarojong.

Mobile Project Center

Mobile Project Center

Turki: pamilu Free na pengunduran diri ti Erdogan

Kabebasan ucapan sahandapeun anceman serius di Turki. Ti usaha kudéta dina bulan Juli 2016 pamarentahan Turki nyaeta vehemently ngalawan ngalawan wartawan dissident sarta média. Ieu ngandung harti yén kaayaan geus tense media di Turki tightened. The paspor wartawan téh FED, pangarang anu ditahan. Ngeunaan 130 pausahaan media geus ditutup, kaasup penerbit buku 29 anu ogé expropriated. Diantara publicists jeung penerbit kakuasaan sieun Existenznot.Die waiver of kekebalan MPs Turki téh ngan hambalan sejen dina jalan ka diktator. Piksel nulungan téh sieun nu kasaruaan bisa ditempo kana Act Sangkan tina 1933. Simkuring pikir dina perhatian kana babaturan urang jeung seniman di Turki anu dikirimkeun sistem ieu.

Piksel nulungan ngarojong ngagimbung pitulung proyék "Zombies tanpa wates"!

Humanisme salaku hiji pangalaman interaktif ngalirkeun hirup, maneuver sebaran leuwih emoticons di Facebook. The zombies tanpa proyék wates, nilik diri salaku hiji platform ngagimbung bantu interaktif. Ngaranna derivasi tina hiji pluralitas komputer zombie asing dikawasa. Urang maké jas lab bodas, sarta teu diwangun kawas zombies. Tujuanana kami aya sia aya kirang ti solusi pikeun sagala bencana kamanusaan ngaliwatan pitulung interaktif ngeunaan pemirsa dina stream hirup. Tujuanana kami: 24 jam stream hirup tina durukan Punken dunya. Dipirig ku wartawan di zona perang, distribusi bantuan kamanusaan di pangungsian atawa moro pacifist pikeun poachers dina Kruger Taman Nasional, anu kemungkinan kontrol ngagimbung urang anu euweuh watesna. alat kami: The ikon emosi tina Facebook ngadalikeun ngagimbung bantu jeung mutuskeun naon anu dipigawé.

Kami ngan hiji breed canggih saeutik monyet dina planét leutik nu ngorbit di sabudeureun hiji béntang pisan rata.

Stephen Hawking

urang-filsafat

Pernah ragu yén jumplukan leutik jalma serius tur committed bisa ngarobah dunya. Kanyataanna aranjeunna hijina leuwih sanggup ngalakonan ieu.

Margaret Mead