nulungan piksel

The gemeinützige piksel nulungan Yayasan garelut dgn remedies ilahar pikeun ills sosial. Mindeng aya projected kalawan projectors lampu tina pindah mobil tina kartun seni lampu on kadutaan internasional. formulir ieu protés pulitik geus kungsi dipake ngalawan proyék ngawaskeun tina NSA, jualan leungeun kana Saudi Arabia atawa pikeun hak sato. Mindeng seniman milu téh nyadiakeun hiji masalah urutan dina fokus média ngalaporkeun téknologi panganyarna na sakabeh parabot tina satir. Fokus gawé kami geus di HAM, hususna sékrési tahanan pulitik sarta nyebutkeun yén ngalanggar Konvénsi Jenéwa on Hak Asasi Manusa. Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi. nyaeta dmana fundamental yén prinsip Revolusi Perancis mangrupakeun "kamerdikaan, sarua, fraternity" dipaké pikeun tarung ngalawan pengulangan karaton pulitik. seni vigilante kami nawarkeun sagala kemungkinan pikeun robah langgeng di masarakat.
nulungan piksel
nulungan piksel boga hiji video pamisah live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.jam 7 ago
nagara Banksy
nagara Banksy

Nach einer Naturkatastrophe, wie in Mosambik, wenn das Versorgungsnetz zusammen bricht, retten haltbare Brotkonserven viele Menschenleben.
Die europäische Dosenbrot Nothilfe versucht als erstes Ziel einen Seecontainer mit Brotkonserven zu befüllen und diesen bei der nächsten Katastrophe mit einem Flugzeug ins Krisengebiete zu bringen. Vorort...

nulungan piksel
nagara Banksy
After a natural disaster, such as in Mozambique, when the supply grid collapses, preserving long-lasting canned food saves many lives. The European canned bread emergency aid tries as a first goal to fill a sea container with bread conserves and to bring this with the next catastrophe with an airplane into the crisis areas. Suburb, we will distribute the cans in livestream. Support us with a donation to paypal@PixelHELPER.tv Nach einer Naturkatastrophe, wie in Mosambik, wenn das Versorgungsnetz zusammen bricht, retten haltbare Brotkonserven viele Menschenleben. Die europäische Dosenbrot Nothilfe versucht als erstes Ziel einen Seecontainer mit Brotkonserven zu befüllen und diesen bei der nächsten Katastrophe mit einem Flugzeug ins Krisengebiete zu bringen. Vorort werden wir die Dosen im Livestream verteilen. Unterstützt uns mit einer Spende an paypal@PixelHELPER.tv Entscheide du mit einer Spende an paypal@PixelHELPER.tv was als nächstes getan wird und überzeuge dich im Livestream von der Hilfsgüter Übergabe oder Produktion. ★★Spendet auf PIXELHELPER.org/Hilfe★↑↓★★★★ ░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░ ░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░ ★★SUPPORT★PIXELHELPER.org★↑↓★★★★★★★ Après une catastrophe naturelle, comme au Mozambique, lorsque le réseau d’approvisionnement s’est effondré, le fait de conserver des conserves de nourriture de longue durée sauve de nombreuses vies. L’aide d’urgence européenne Pain en conserve a pour objectif premier de remplir un conteneur maritime de conserves de pain et de l’apporter lors de la prochaine catastrophe avec un avion dans les zones en crise. En banlieue, nous distribuerons les canettes en livestream. Soutenez-nous avec un don à paypal@PixelHELPER.tv
nulungan piksel
nulungan piksel boga hiji video pamisah live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.jam 17 ago
nagara Banksy
nagara Banksy

Nachtarbeit, wir arbeiten am Grenzkunstwerk #Fencing4Humanity
spendet an paypal@PixelHELPER.tv Dank einer Spende können wir morgen wieder Brot backen für arme Menschen.

nulungan piksel
nagara Banksy
We work #Day & #Night to get our European Border Artwork #Fencing4Humanity ready as fast as possible. We hope you visit tomorrow our park and support with your ticket the ngo PixelHELPER
nulungan piksel
nulungan piksel boga hiji video pamisah live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.1 day ago
nagara Banksy
nagara Banksy

interaktiver Livestream.Wir starten, mit Brot backen, sobald die erste 50€ Paypal Spende eingeht. Entscheide du mit einer Spende an paypal@PixelHELPER.tv was als nächstes getan wird und überzeuge dich im Livestream von der Hilfsgüter Übergabe oder Produktion. ★★Spendet auf PIXELHELPER.org/Hilfe★↑↓★★★★
░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░
░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄...

nulungan piksel
nagara Banksy
interaktiver Livestream.Wir starten, mit Brot backen, sobald die erste 50€ Paypal Spende eingeht. Entscheide du mit einer Spende an paypal@PixelHELPER.tv was als nächstes getan wird und überzeuge dich im Livestream von der Hilfsgüter Übergabe oder Produktion. ★★Spendet auf PIXELHELPER.org/Hilfe★↑↓★★★★ ░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░ ░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░ ★★SUPPORT★PIXELHELPER.org★↑↓★★★★★★★
nulungan piksel
nulungan piksel boga hiji video pamisah live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.poé 2 ago
nagara Banksy
nagara Banksy

Wegen #Ramadan haben wir eine Nachtschicht in Afrika eingeführt. Wir bauen weiter am Nachbau der EU Außengrenze. Die Bäckerei kann morgen nur Brote backen wenn jemand für Holz spendet. Bitte nutzt paypal@PixelHELPER.tv oder die Kontoverbindung auf PixelHELPER.org/Hilfe #Fencing4Humanity

nulungan piksel
nagara Banksy
#Fencing4Humanity margi #Ramadan we have introduced a night shift in Africa. We continue to build on the replica of the EU external border. The bakery can only bake bread tomorrow if someone donates for wood. Please use paypal@PixelHELPER.tv or the account link on PixelHELPER.org/Help
nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos a - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.poé 2 ago
Oliver
nagara Banksy

derajat 36 sarta éta malah hotter. Anu jobs jeung atikan keur #Frauen hayang nyieun di Afrika meuli kami #Klimawandel # Cooling kutang piksel nulungan 8 és bungkus tetep anjeun 90 menit cooling dina suhu saluareun ° 30. di

nulungan piksel
nulungan piksel boga hiji video pamisah live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.poé 2 ago
nagara Banksy
nagara Banksy

Kalawan interaktif stream live ngagimbung pitulung Anjeun kami ayeuna 24 jam dina waktu hirup. Urang mimitian dina satengah jam dina #Dosenbrotnothilfe kalawan baking roti keur goréng jeung dipake dina #Fencing4Humanity #Europa wates éksternal rupa proyék on. Mutuskeun ...

nulungan piksel
nagara Banksy
Kalawan interaktif stream live ngagimbung pitulung Anjeun kami ayeuna 24 jam dina waktu hirup. Urang mimitian dina satengah jam dina #Dosenbrotnothilfe kalawan baking roti keur goréng jeung dipake dina #Fencing4Humanity #Europa wates éksternal rupa proyék on. Mutuskeun kalayan tutulung ka paypal@PixelHELPER.tv naon anu dipigawé hareup tur ngayakinkeun diri dina stream hirup tina kiriman bantuan atawa produksi. ★★ nyumbang ka PIXELHELPER.org/Hilfe★↑↓★★★★ ░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░ ░ █░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░ ░█░░█░█░█░▄▄▀░ ★★ ngarojong ★ PIXELHELPER.org ★ ↑ ↓ ★★★★★★★ hiji proyék ngeunaan piksel nulungan
nulungan piksel
nulungan piksel éta live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.poé 3 ago
nagara Banksy

The shift wengi dimimitian. Urang Panggang; beton jeung dilas kana. nyaeta ku pitulung Anjeun #Livestream #Schwarmhilfe ngan ngeusi kahirupan. Mutuskeun kalayan tutulung ka paypal@PixelHELPER.tv naon anu dipigawé hareup tur ngayakinkeun diri dina stream live bantuan teh ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel éta live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.poé 3 ago
nagara Banksy

Jeung piksel nulungan Live Stream ngagimbung software Pitulung anjeun tiasa helpers urang di wewengkon krisis ngadalikeun sarta tingali bari urang ngahasilkeun di markas Afrika Kalér urang, suplai relief nu aya lajeng disebarkeun bencana ngalirkeun cuti hirup. milih sumbangan anjeun anu lega dimimitian salajengna. Ngatur lampah maranéhanana ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel keur néangan hiji preserver hirup didieu: Banksy nagara.poé 4 ago
nagara Banksy

Anu geus ngojay di duit, ngayakeun preserver hirup pikeun imposition. Batur anu bisa ngabantu urang nyumbang ka paypal@pixelhelper.tv

nulungan piksel
nulungan piksel éta live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.poé 4 ago
nagara Banksy

sumbangan 2 mun paypal@PixelHELPER.tv leuwih 83,33 € ngahontal kami méré. Ku kituna urang bisa neruskeun Panggang pikeun poé 2 sejen. Urang kudu pitulung anjeun pikeun roti bakery kami canned mun beroperasi na mésér parabot tambahan. Jeung piksel nulungan Live Stream ngagimbung Pitulung software Anjeun tiasa helpers urang di ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: Banksy nagara.poé 5 ago

Urang kudu roti pitulung Panggang Anjeun keur goréng jeung di wates seni #Fencing4Humanity dieu dina wates darat Banksy Art Park. Hiji replica pasti ngeunaan wates éksternal EU urang. Aya, urang peryogi & warna ngeunaan 20 6 x méter, pipa baja, kawat barbed. kitu ogé firewood jeung tipung pikeun urang

nulungan piksel
nulungan piksel éta live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.poé 5 ago
nagara Banksy

Sumur umum geus gagal sarta jalma meunangkeun keran outdoor di cai urang. Anjeun tiasa sajajar roti baking pitulung streaming hirup. Urang kudu waja keur Grenzkunstwerk.Bitte urang nyumbang paypal@PixelHELPER.tv

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel éta live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.poé 6 ago
nagara Banksy

#Tafel keur #Afrika stream live interaktif 1 3 kawas breads, 1 5 Bagikeun loaves ti oven areng 5 méter panggedéna di Maroko keur reueuk. ngarojong #Livestream #Schwarmhilfe Proyék of nulungan piksel dina #Afrika unggal tutulung ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: Banksy nagara.poé 6 ago

Bay panas anjeun dina #Marrakesch #Marokko sarta dilongok wates Kunstpark Banksy nagara ieu pembiayaan piksel nulungan na #Livestream #Schwarmhilfe Proyék di wewengkon musibah tur projections lampu on Hak Asasi Manusa. nanggung manusa suburb sok hal lian ti ngan rék ...

nulungan piksel
nulungan piksel éta live - dieu: Banksy nagara.poé 7 ago
nagara Banksy

#Fencing4Humanity Dina Maroko, a replica tina hiji peupeusan ti pager wates EU ieu dijieun salaku hiji instalasi seni tur peringatan a. The 8 méteran salinan tinggi wates éksternal Éropa nyaéta kurang 30 km ti Marrakech di Banksy nagara sarta mangrupa aya taun saterusna aya sagampil tetep. Sajaba ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos a - ngarojong nulungan piksel dina Marrakech.poé 7 ago
Oliver
Marrakech

Dina Désémber 2018 kami leungit Michael Momcallsme anggota fathers piksel nulungan. Dinten ieu kami geus embellished kubur na. Bagian tina pintonan na aya dina salamina #PixelHELPER reverberate. Anjeunna, teuing, tadi hayang nu urang teruskeun baking. nyumbangkeun paypal@pixelhelper.tv kitu ...

nulungan piksel
nulungan piksel éta live - dieu: Banksy nagara.1 week ago
nagara Banksy

Roti pikeun Afrika. Piksel nulungan dibikeun eta jauh ka jalma miskin. Mangga nyumbang ka paypal@PixelHELPER.tv a #Massenentlassung nyegah isukan. The Banksy nagara dibuka, wisatawan nu pikeun ngabiayaan waragad lawang proyék bantuan urang. Hirup Stream ngagimbung Pitulung hirup tina panongton. Tanpa pitulung anjeun, tiasa ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel éta live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.1 week ago
nagara Banksy

Mangga nyumbang ka paypal@PixelHELPER.tv sabudeureun #Massenentlassung nyegah isukan. Piksel nulungan boga dua alus & goréng warta. alus kahiji: Urang boga Momcallsme Michael a pantes #Pyramiden Kubur diwangun. Anjeunna bakal geus miboga ultah isukan. The Banksy nagara dibuka ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel geus diropéa gambar profil dirina / na.1 week ago

Markas piksel nulungan dina #MarokkoKedah ti dieu urang #Livestream #Crowdhelping Software ngarobah dunya bantuan kamanusaan. Urang kudu pitulung Anjeun! Mangga nyumbang ka paypal@PixelHELPER.tv

nulungan piksel
nulungan piksel éta live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.1 week ago
nagara Banksy

Wir brauchen #Heute bisa guna masihan roti jalma miskin bébas di Afrika jadi pitulung anjeun isukan beroperasi bakery urang. Tutulung ka paypal@PixelHELPERNaon ngajadikeun .tv #PixelHELPER di Afrika? Jeung piksel nulungan Live Stream ngagimbung Pitulung software Anjeun tiasa helpers urang ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: Banksy nagara.1 week ago

Urang ngawangun wates hareup nu Koréa Kalér & Kidul. kami rék ngahijikeun kana imah bulao tina garis demarkasi, produksi motor helm keur barudak. #KimJongUn lajeng dilongok yakin urang taman seni wates. Hoyong ningali wates anu disebutkeun dipikawanoh wungkul tina foto, ...

nulungan piksel
nulungan piksel éta live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.minggu 2 ago
nagara Banksy

Jeung piksel nulungan Live Stream ngagimbung software Pitulung anjeun tiasa helpers urang di wewengkon krisis ngadalikeun sarta tingali bari urang ngahasilkeun di markas Afrika Kalér urang, suplai relief nu aya lajeng disebarkeun bencana ngalirkeun cuti hirup. milih sumbangan anjeun anu lega dimimitian salajengna. Ngatur lampah maranéhanana ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun pos a - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.minggu 2 ago
nagara Banksy
nagara Banksy

Para wisatawan munggaran di nagara Banksy ngagaduhan dinten ka # lawang ningali prestasi ku artis Romania Lucian Nagy & Balkumba Suku. Jeung waragad lawang kami rék kami stream live ngagimbung pitulung dilegakeun kagiatan di Afrika. Kalayan bantuan wisatawan jeung ngarojong wani ...

nulungan piksel
nagara Banksy
Para wisatawan munggaran di nagara Banksy ngagaduhan dinten ka # lawang ningali prestasi ku artis Romania Lucian Nagy & Balkumba Suku. Jeung waragad lawang kami rék kami stream live ngagimbung pitulung dilegakeun kagiatan di Afrika. Kalayan bantuan wisatawan jeung ngarojong wani di sisi kami kami bakal jeung #Livestream #Schwarmhilfe pangaruh #Entwicklungshilfe video hirup, robah langgeng. Hanjakal urang meunang ayeuna teu cukup sumbangan keur canned roti bakery urang pikeun beroperasi. roti canned nu disimpen geus bisa diangkut dina kaayaan darurat di wewengkon musibah nyadiakeun stabilitas dahareun leuwih. spirulina kami canned roti bari akting ngalawan lapar jeung kurang gizi. Salajengna, urang nyandak produksi helmets motor barudak diserang. Di Afrika jeung Asia toddlers butuh na lalulintas sakola kursus kaamanan & helmets. motor nu diangkut sakabeh kulawarga nepi ka 6 jalma. nyumbangkeun paypal@PixelHELPER.tv unggal tutulung ngawengku asupna kana #Banksyland
nulungan piksel
nulungan piksel lincah - dieu: nagara Banksy.minggu 2 ago

Kalayan pitulung anjeun, paypal@pixelhelper.tv kami ngabantu batur anu merlukeun. Urang ulah rék dicokot teuing serius, tapi lawan urang kudu nyandak urang serius. Ku kituna lamun anjeun kantos gaduh masalah na euweuh nyaho naon nu kudu, Anjeun keur pilari tapi ...

nulungan piksel
nulungan piksel boga hiji video pamisah live - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.minggu 2 ago
nagara Banksy
nagara Banksy

shift wengi operasi. Urang neruskeun ngawangun dina shift wengi sarta nyieun seating anyar ngajaga karyawan urang jeung datang ti panonpoé. Sajajar kami cet dina tanda jalan Palasik ka taman seni wates urang sorangan. Anjeun bakal nampa tiket lamun anjeun jumlah bébas tina paypal

nulungan piksel
nagara Banksy
Urang neruskeun ngawangun dina shift wengi sarta nyieun seating anyar ngajaga karyawan urang jeung datang ti panonpoé. Sajajar kami cet dina tanda jalan Palasik ka taman seni wates urang sorangan. Anjeun bakal nampa tiket lamun anjeun jumlah bébas tina paypal@PixelHELPER.tv nyumbang. kasempetan tutulung keur tikét: IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00 Swift / BIC: GENODEM1GLS keyword: promosi Seni & Budaya
nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: Banksy nagara.minggu 2 ago

Kalayan lega 5 méter pasti salah sahiji electric areng panggedéna di Afrika Kalér. Simkuring hoyong beroperasi canned roti bakery kami deui, tapi rekening tutulung kosong. Mangga nyumbang ka paypal@PixelHELPER.tv Kalayan piksel nulungan Live Stream ngagimbung software Pitulung anjeun tiasa helpers urang di wewengkon krisis ngadalikeun & ...

nulungan piksel
nulungan piksel Banksy Sigana didieu: Banksy nagara.minggu 2 ago

Kusabab ayeuna urang meunang henteu sumbangan, anu stream hirup bakal tetep kawas kiwari, nya meunang gambar anjeun ayeuna tina kiwari. Simkuring hoyong beroperasi canned roti bakery kami deui, tapi rekening tutulung kosong. Mangga nyumbang ka paypal@PixelHELPER.tv

Inpo ngeunaan urang ...

nulungan piksel
nulungan piksel éta hirup.minggu 2 ago

Nightshift corétan dina témbok luar tina Banksy nagara. Simkuring hoyong beroperasi canned roti bakery kami deui, tapi rekening tutulung kosong. Mangga nyumbang ka paypal@PixelHELPER.tv Kalayan piksel nulungan Live Stream ngagimbung software Pitulung anjeun tiasa helpers urang di wewengkon krisis ngadalikeun sarta tingali bari salaku ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel éta hirup.minggu 2 ago

Simkuring hoyong beroperasi bakery kami deui, tapi rekening tutulung kosong. Mangga nyumbang ka paypal@PixelHELPER.tv Kalayan piksel nulungan Live Stream ngagimbung Pitulung software bisa helpers urang di wewengkon krisis ngadalikeun sarta tingali bari salaku urang bisa ngahasilkeun di markas Afrika Kalér urang, suplai nu ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel éta live - di Maroko.minggu 2 ago

Ngabahas ku anjeung ka babaturan dina Minggu # manusa in #Afrika & Dirojong kami paypal@PixelHELPER.tv Kalayan piksel nulungan Live Stream ngagimbung software Pitulung anjeun tiasa helpers urang di wewengkon krisis ngadalikeun sarta tingali bari urang, dina markas Afrika Kalér urang, suplai ...

nulungan piksel
minggu 3 ago
"Ti moment ieu asa ends jeung taktik ngawitan"
Ti moment anu, asa di ends jeung taktik dimimitian. #Banksy nyumbang ka paypal @PixelHELPER.tv ngawangun nepi ka https://t.co/qALDGNIg85 BorderArt taman di #morocco https://t.co/y54yPmA2tK
Piksel nulungan poto
minggu 4 ago
Tetep nyata #Banksy #border #art parkir di #Morocco #Marrakech nyumbang Jumlah wae ka LSM urang keur HAM mun meunang tikét Anjeun. paypal @PixelHELPERJadi .tv kami boga kabayang ferris #orthanc ti #lotr, #european #border, #Tibet #China wates jeung korea wates kalér #Dismaland https://t.co/3fEmibYZuf Piksel nulungan poto
1 month ago
A BorderArt Park anyar kalawan #Banksy #Art geus muka dina #Marrakech #Dismaland urang nyieun nu Israel-, european- & nu korea wates kalér. sokongan @PixelHELPER anu ngahasilkeun canned roti keur pangungsian sarta helmets motor keur #africa & #palestine jero taman dina #livestream https://t.co/mJGtvSkiqL Piksel nulungan poto
1 month ago
proyéksi lampu pikeun @seaeyeorg pesen tina #Malta in #Berlin, Isukan buka dahareun dina kapal pangungsian #AlanKurdi kaluar. Urang nelepon pikeun saharita nyokot éta jalma # Parahu jeung #Flugbereitschaft éta #Bundeswehr di Malta. https://t.co/RWQ7jkVt2i Piksel nulungan poto
1 month ago
Lamun tos sok replica tina #UNI ÉROPA #AussengrenzeHayang leumpang di 9 méter, nyumbang ka https://t.co/qmFRJVIeeN atanapi PayPal @PixelHELPER.tv & log onto hiber ka #Marrakesch! dilongok kami #Baustelle #Europa #Marokko #Kunst https://t.co/YFxwrFCRji Piksel nulungan poto
1 month ago
#Bundesregierung & #Bundeskanzleramt anu kapal nyalametkeun Jerman #AlanKurdi @PixelHELPER hatur nuhun @seaeyeorg pikeun digawé di #Mittelmeer Mangga nyumbang ka paypal @PixelHELPER.tv pikeun dana projections langkung lampu
# Héjo #SPD #CDU #CSU #FDP #Seebruecke plz rt @janboehm https://t.co/8ECZRiAyHw
Piksel nulungan poto
1 month ago
#Bundesregierung & #Bundeskanzleramt anu kapal nyalametkeun Jerman #AlanKurdi @PixelHELPER hatur nuhun @seaeyeorg pikeun digawé di #Mittelmeer Mangga nyumbang ka paypal @PixelHELPER.tv pikeun dana projections langkung lampu
# Héjo #SPD #CDU #CSU #FDP #Seebruecke plz rt @janboehm https://t.co/KlNnYB0KDM
Piksel nulungan poto
1 month ago
#Bundesregierung & #Bundeskanzleramt anu kapal nyalametkeun Jerman #AlanKurdi @PixelHELPER hatur nuhun @seaeyeorg pikeun digawé di #Mittelmeer Mangga nyumbang ka paypal @PixelHELPER.tv pikeun dana projections langkung lampu
# Héjo #SPD #CDU #CSU #FDP #Seebruecke plz rt @janboehm https://t.co/zWSF531neH
Piksel nulungan poto
1 month ago
Di tukang anjeun bisa ningali replica tina #Orthanc ti #HerrderRinge, ti #Marokko urang ongkos peti di situs musibah ngirim kami #Dosenbrot ngabantu & produk lianna. Interaktif munggaran di Livestream.Das Tujuanana nyaéta pikeun #Unhcr bearing di #Mauretanien #lotr https://t.co/8KaRWLebTj Piksel nulungan poto
1 month ago
5 méter kami #Holzkohleofen kalawan 6 liang bisa ngahasilkeun nepi ka 1000 dosis loaves sapoé. Sigana di urang unggal dinten di dieu dina Twitter imah gawé ti. Urang hirup antara 11 na 17 jam - lamun ngarojong kami interactively kalayan sumbangan Anjeun. Nyumbang kana PayPal @PixelHELPER.tv https://t.co/ksjvt50wbE Piksel nulungan poto