#190 - Kasalahan validating aplikasi. ID aplikasi sah. Di dieu aya sababaraha solusi mungkin mun ngalereskeun kasalahan.
poé 6 ago
1 sataun sanggeus rajapati sahiji wartawan investigative Maltese Daphne Caruana otoritas Galizia nuluykeun pikeun nyegah panalungtikan. #PixelHELPER proyék kana Federal Chancellery na Kadutaan Maltese. #DaphneCaruanaGalizia #JusticeForDaphne ngarojong kami https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/MB29C4Ua7d Piksel nulungan poto
minggu 4 ago
Anjeunna darrrrrrrrrr deui. Urang ngabagéakeun migawé bareng kalayan @Kurd_Gem_De datangna Erdolf ku proyéksi lampu dina #Bundeskanzleramt, #Bundestag & Castle Cibuluh. Ngarojong kami! Keur kabebasan Kecap! ✊ ???????????? https://t.co/DPaJAZk37x #Erdogan # Turki #Diktatur https://t.co/1RYgTnJox9 Piksel nulungan poto
1 month ago
Urang ngawangun ngalirkeun hirup di markas interaktif kami di #Afrika, Anjeun #Paypal Sumbangan pemicu acara ayeuna. Tujuanana kami téh # kurang gizi & #Fluchtursachen curb. unggal poe https://t.co/ZovpPvRIv2
bulan 2 ago
Saatos 114 taun dina jangka waktu nu keur upacara kaayaan di #Windhuk, The pangakuan resmi ti genocide nu, jaman penjajahan Jerman dina dinten ieu #Namibia, Shines on #GermanParliament & #FederalChancellery. #AngelaMerkel & #Bundesregierung ngahaturkeun keur genocide ngalawan #Herero & #Nama https://t.co/RGyWVm1H8C Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Hiji l'époque coloniale, on estime qu'environ 100 000 membres of groupes ethniques #Herero & #Nama ont ete tues et que leur Est ngaleungitkeun considérée comme le Premier génocide du XXe siècle. S'il vous plaît soutenir Notre organisasi à tapi non lucratif https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/PbNLdkLpYY Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Saatos 114 taun dina jangka waktu nu keur upacara resmi di #Windhuk, The pangakuan resmi ti genocide nu, panjajahan Jérman dina naon ayeuna Namibia hurung dina #Bundestag & #Bundeskanzleramt. #AngelaMerkel & #Bundesregierung ngahaturkeun keur genocide tina #Herero & #Nama https://t.co/Jw6prxX0ae Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
bareng jeung @ReconquistaNetz ngabogaan @PixelHELPER keur @MesutOzil1088 projected. Ngalawan rasisme! Ngalawan pamikiran hideung bodas tur boh-atawa. ???? ❤️ ???????????????????? pencét release: https://t.co/zZqRWX0chD ???????? ️ ????
#BestNeverRacist #NeverWalkAlone #ausgegrindelt #Zusammen #zsmmn https://t.co/sXIRv36M2U
Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Horst #Seehofer boga anak #Masterplan #Migration dibere. Dinten ieu kami boga eyrie on #Bundesinnenministerium dilongok. The sarapan baki kagungan @JanBoehm dipikahoyong dina Twitter. Anjeun tiasa nawar ka dinya #Charityauktion https://t.co/BCCSaGIGeW #RefugeesWelcome #Berlin https://t.co/TkrDsaw9wo Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
#Deutschland nyaeta #Waffenexport jawara Éropa. saha #Waffen kudu diekspor pangungsi # aufnehmen.Jeder Nagara pakarang diékspor sarta perang sahingga dirojong kedah nampi pangungsi. dirojong kami https://t.co/qmFRJVIeeN paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/BPng42J17G Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
1 Frühstücksbrettchen, v sareng kit teh. @BMI_Bund "Aya ukur rencana salah master" boga @JanBoehm dipikahoyong dina Twitter #Lichtkunst am @BK_Amt #Seehofer ???????????? Mangga nyumbang € 1 ???????? paypal @PixelHELPER.tv ✊ Leuwih lengkep dina #Livestream #Schwarmhilfe on: https://t.co/TEEBZv2QkC https://t.co/8AkFDao2i6 Piksel nulungan poto
bulan 4 ago
"Kungsi ragu yén jumplukan leutik jalma committed bisa ngarobah dunya -. Sabenerna mah hal ieu hiji-hijina cara nu dunya geus kantos robah," Cinta téh kuat ti hate. #ReconquistaInternet
#Rebellion nu Kunst✊ ???????????? https://t.co/DPaJAZk37x https://t.co/aYPxaOYD6G
bulan 4 ago
Salila genep poé, adat Maroko geus diatur daging pisan bahaya gun seuneu urang. Notwithstanding nu amunisi glutamat dipaké pikeun Gulaschkanone legumes beurat jeung ngarupakeun pertahanan kentang sudut amunisi. https://t.co/phxPy4RHMd Piksel nulungan poto
bulan 5 ago
Proyéksi lumineuse à l'ambassade du #maroc, à #Berlin, Entre 1930 et 2030, l ' #Afrique n'a pas l'organisasi du cotoyé coupe du monde de #maén bal qu'une seule fois. soutenons nous l'Organisasi mondiale de la coupe de football, tuang l'année 2026, au Maroc. #Morocco2026 https://t.co/xzypoOcjxN Piksel nulungan poto
bulan 5 ago
proyéksi lampu dina Kedubes Méksiko di Berlin. Jerman & Polandia shot cyclist na dipancung. Geng ubar anu di kadali Mexico sarta anu hadé pakarang ti TNI. Nagara teuing pasti pikeun bal Piala Dunya. ngarojong #Rebellion of Art ???? https://t.co/LdY2kcS5IU https://t.co/Z9xpuXaMJ0 Piksel nulungan poto
bulan 5 ago
Proyéksi de lumière à l'ambassade américaine à Berlin. Nous ne nous voulions pas que la coupe du monde du bal 2026 soit aux Etats-Unis, Ngeun tout le monde et porte ngagunakeun miskin. Le nombre de massacres Est tambah élevé, tambah que dans un autre bayaran #FIFA #Morocco2026 @POTUS https://t.co/vKKDJh5rog Piksel nulungan poto
bulan 5 ago
proyéksi lampu onto nu #US kedutaan ageng #Berlin@realDonaldTrump @POTUS Urang don`t hoyong soccer di #WorldCup2026 dina #UnitedStates, Mana dulur ageman & kagunaan #weapons, Jumlah serangan sakola leuwih luhur dina aya nagara lian ti di AS. Rojongan ???? https://t.co/6RN21deAAI https://t.co/4OAqxtYBZw Piksel nulungan poto
bulan 5 ago
Urang pamenta sékrési #freeAfganMukhtarli Kusabab 2015, anjeunna cicing di pengasingan di Tbilisi, ibukota #Georgia, Mana anjeunna diculik on naon 29 Méi 2017 & ditahan sapoé engké di #Azerbaijan, Sanajan protes internasional, hey naon dihukum on Jan. 12 2018 ka kalimah panjara 6-taun https://t.co/4n9VvG1SJj Piksel nulungan poto
bulan 5 ago
Dina 17. May 1990 disorot teh homoseksualitas WHO tina daptar miboga alatan kasakit méntal. Dina 17. Meureun Poé International ngalawan homoseks, bisexuals, inter- na transphobia lumangsung. instalasi laser katumbiri #LiebeKenntKeineGrenzen https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/M2dDERPIWO
bulan 5 ago
A proyéksi lampu jeung juxtaposition of Adolf #Hitler jeung #Erdogan nangtung sangkan nepi kawijakan Erdogan simbolis tina kejahatan dahsyat ngalawan manusa. # Kritik kasar #Kunstfreiheit #Kurden ???? ❤ https://t.co/qmFRJVIeeN #Erdogan https://t.co/vDsni1ZwDg Piksel nulungan poto
bulan 6 ago
leungeun A awéwé urang tekenan sababaraha sirah hiji awéwé urang onto dipan hiji. Ti cai carafe ngalir kana sungut jeung irung tina awéwé, manéhna defends sorangan, meunang henteu hawa, desperately nyoba hirup. Suku strapped ngadegdeg sakumaha dina kanyeri nu nyosok jero #Waterboarding #WomenRights #Torture ???????? https://t.co/ohWx0i5gy4 https://t.co/ZSUykrpjkp
bulan 6 ago
dina # Turki Kampanye pamilihan geus dimimitian. #Erdogan boga lawan. Anjeunna wangun nagara kana # Diktator présidén mun. Dituturkeun ku #Todesstrafe & Siksaan tina # Gülen pengikut #Journalisten & #Oppositionellen #CumhurIttifakiAlmanya # Cumhurİttifakı ???????? https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/XAq6jvWiRx
bulan 6 ago
Dina raraga #Waffenexporte hayang demonstrate ka @PixelHELPER Nyetél 1 Radpanzer Tentara Britania. kendaraan téh demilitarized sarta ngabogaan sakabéh tulak pikeun Jerman. Ngarojong kami didieu: https://t.co/qmFRJVIeeN atanapi on Facebook: https://t.co/Tl15NzwVvI #Krieg #Frieden https://t.co/tmXOCYXuIN Piksel nulungan poto
bulan 6 ago
nu #BlackDeath ditelasan 200 juta jalma di Éropa antara 1346 & 1353. A ahli médis geus warned tuh nu bala, Mana geus ditelasan reds anjing sahiji jalma unggal taun dina #madagascar Bisa mutate sarta jadi untreatable. urang butuh @ZombieswBorders @jack & #periscope 2 ngajawab eta! https://t.co/ettElE11H6 Piksel nulungan poto
bulan 6 ago
#SaudiArabia bisa ngawangun rifles ti produsén Jerman Heckler & Koch pikeun sorangan pamakéan Maranéhna. Ayeuna pamaréntah féderal geus ngaku tumaros boga kontrol ngaliwatan saha Syekh cocog pakarang Maranéhna onto. nunda @HK_Firearms Pakarang dina asses of dictators ♥ ️ ???? https://t.co/ohWx0i5gy4 https://t.co/oqa2i8W7s4 Piksel nulungan poto
bulan 6 ago
Mangga retweet.We pamenta sékrési Putri Latifa, kaluar tina leungeun nu jahat @HHShkMohd Proyéksi lampu Chancellery.The Jerman #UAE & #India bakal mayar harga tinggi pikeun nyulik kriminal #FreeLatifa #HelpLatifa #Latifa #SuperMario sokongan https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/upbm7dopoV Piksel nulungan poto
bulan 6 ago
Sagalana ██is█████ ████ ████fine ███ █ ████ cinta. ████ ███ █ nu ██Princess #HelpLatifa ███ ████ ██ pamaréntah #UAE #Censorship Urang pamenta sékrési Putri Latifa, kaluar tina jahat @HHShkMohd ngarojong kami: https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/4Y8kq2wazU
bulan 6 ago
robah rezim! #Democracy sokongan @PixelHELPER keur #rebellion Urang pamenta sékrési Putri Latifa, kaluar tina leungeun nu jahat @HHShkMohd Proyéksi lampu Kedubes UAE #Berlin #FreeLatifa #HelpLatifa #Latifa sokongan https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/CSMG86gD8x Piksel nulungan poto
bulan 6 ago
Mangga retweet.We pamenta sékrési Putri Latifa, kaluar tina leungeun nu jahat @HHShkMohd Proyéksi lampu Chancellery.The Jerman #UAE & #India bakal mayar harga tinggi pikeun nyulik kriminal #FreeLatifa #HelpLatifa #Latifa #SuperMario sokongan https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/6EQmBtIux4 Piksel nulungan poto
bulan 6 ago
Poto datangna ti masjid di Wina, ti otoritas religius Turki #ATIBKu kituna, Mana ngalir TK. Barudak kapaksa reenact perang Çanakkale, hiji raja pati gegedean teu di Kapuloan Turks kungsi menang na Kabéh nu ayeuna keur Maha Agung ku # Erdoğan ♥ ️ ???? https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/8wIZsC0z9l Piksel nulungan poto
bulan 6 ago
urang ngagunakeun @Google #Adgrants 2 4 tarung HAM di #Turkey Sanggeus kami ngalakukeun #Adword kampanye ngalawan #Erdogan #Google tutup akun AdWords urang jeung paménta dihapus konci 30000 ngalawan #Dictators ayeuna urang tiasa migunakeun eta ukur di Europe.Shit dina panangan panjang Erdogan https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/gASESvm4Om Piksel nulungan poto
bulan 6 ago
#DITIB masjid & #Imane nu dikawasa ti Bekasi & finanziert.Sie ​​beroperasi di tengah Jerman #Kriegspropaganda ngadidik & #Kinder prajurit Islamist. Ladenan rusiah Turki ogé ngoperasikeun tina ieu puseur kaagamaan. #WDR pesen https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/rYjI57fhUU
bulan 6 ago
Urut Menteri Interior Otto Schily teh kampanye ngeunaan #PixelHELPER lt ngalawan monitoring. @SPIEGELONLINE anti Amérika & Dongeng. Inpo leuwih: https://t.co/rxoeWW9C0T dirojong kami: https://t.co/qmFRJVIeeN #Prism #NSA #BND #Verfassungsschutz #Stasi https://t.co/e7vwnrWpkw Piksel nulungan poto
bulan 6 ago
"Halo i bims, 1 diktator" Hello i am, diktator #MohammadbinSalman #AlSaud proyéksi lampu dina pesen tina #SaudiArabien di Berlin #vong ngalawan jualan leungeun Éropa pikeun #SaudiaArabia #Jemen #Waffenexporte #MbS plz RT! Ngarojong kami di https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/FFdu0mvcmC Piksel nulungan poto
bulan 6 ago
#lightart karikatur pikeun #Berlin kami pamenta nu saharita eureun sadaya perang di #Syria, Nagara aub shoulderstand jadi sadar tanggung jawab manehanana pikeun pangeusina urang. Don`t ngamimitian perang dunya III

Sumbangan pemberontak! https://t.co/z0kGqPsEqA
paypal @PixelHELPER.tv thx ka #Banksy #StopWAR https://t.co/BypcRtOt1p
Piksel nulungan poto
bulan 6 ago
Kalayan sumbangan € 500 ka @KRLS Kampanye, urang 15 projections lampu di Federal Chancellery, panjara, KBRI & Luar Kantor dilaksanakeun ku kituna urang henteu nutupan waragad. Langkung projections lampu pikeun #Katalonien teu dianggo tanpa sumbangan https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/QXgwTJzPpe Piksel nulungan poto
bulan 6 ago
#PixelHELPER & @AuswaertigesAmt wilujeung sumping @KRLS in #Berlin ku proyéksi lampu keukeuh we Presiden-milih tina #Katalonien waktu nu sae di #Deutschland #Estelada Urang kumpulkeun pikeun projections lampu anyar: https://t.co/qmFRJVIeeN ???? 1 € ???????? PayPal @PixelHELPER.tv https://t.co/tf7o8WWgYc Piksel nulungan poto
bulan 6 ago
Hiji seniman commando naon dikirim ka panjara ku pangadilan militér pikeun kajahatan Turki Aranjeunna teu artis commit.These promptly lolos ka underground.If anjeun gaduh masalah, mun euweuh hiji sejenna bisa nulungan, jeung lamun bisa nuturkeun urang, meureun Anjeun tiasa nyumbang ka #PixelHELPER https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/RfIdPqVNHr
bulan 7 ago
Wilujeng sumping di #Berlin @KRLS Kami geus diajar tina sajarah, urang anu nangtung pikeun damai, salaku pakotaan jeung manusa Jerman, nyieun dunya jelas: Saha bae anu kudu sieun pikeun kahirupan maranéhanana, nyaéta wilujeng sumping. Ngarojong uns✊ ????????
https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/Csgs8pS0mZ
Piksel nulungan poto
bulan 7 ago
Wilujeng sumping! @KRLS "Liberty, Nalika eta dimimitian nyandak akar, nyaéta tutuwuhan tumuwuh gancang".
-George Washington
#FreePuigdemont # LlibertatPresosPolítics #CatalanRepublic https://t.co/i9FS3L9Fx8