nulungan piksel

The gemeinützige piksel nulungan Yayasan garelut dgn remedies ilahar pikeun ills sosial. Mindeng aya projected kalawan projectors lampu tina pindah mobil tina kartun seni lampu on kadutaan internasional. formulir ieu protés pulitik geus kungsi dipake ngalawan proyék ngawaskeun tina NSA, jualan leungeun kana Saudi Arabia atawa pikeun hak sato. Mindeng seniman milu téh nyadiakeun hiji masalah urutan dina fokus média ngalaporkeun téknologi panganyarna na sakabeh parabot tina satir. Fokus gawé kami geus di HAM, hususna sékrési tahanan pulitik sarta nyebutkeun yén ngalanggar Konvénsi Jenéwa on Hak Asasi Manusa. Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi. nyaeta dmana fundamental yén prinsip Revolusi Perancis mangrupakeun "kamerdikaan, sarua, fraternity" dipaké pikeun tarung ngalawan pengulangan karaton pulitik. seni vigilante kami nawarkeun sagala kemungkinan pikeun robah langgeng di masarakat.
nulungan piksel
nulungan piksel - Maen Bal - dieu: Kedubes Karajaan Maroko.minggu 3 ago

Proyéksi ti Kedutaan Maroko di Berlin.
Antara 1930 2030 & Afrika geus ngagaduhan organisasi ti Piala Dunya ukur sakali. Simkuring ngadukung hosting di Piala Dunya keur 2026 sataun di Maroko. Aya lahan anu geus safest pikeun fans di nagara ...

nulungan piksel
nulungan piksel 3 boga poto anyar - ngarojong nulungan piksel - dieu: Méksiko Kedubes di Berlin.minggu 3 ago

proyéksi lampu tina Kedubes Méksiko di Berlin. ngarojong #Rebellion nu Kunst✊ ????????????www.PixelHELPER.org/Hilfe cyclists Jerman & Polandia tiwas sarta decapitated. The geng ubar gaduh Méksiko ka touch jeung anu hadé pakarang batan Militär.Das nagara téh unsafe pikeun Piala Dunya.

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: Kedubes Republik Azerbaijan.minggu 3 ago

proyéksi lampu dina pesen tina Aserbaidchan. ngarojong #Rebellion nu Kunst✊ ????????????www.PixelHELPER.org/Hilfe Urang pamenta sékrési Afgan Mukhtarli. wartawan nu ieu dipikawanoh diantara hal séjén pikeun panalungtikan na di korupsi di Departemen Pertahanan Azerbaijan. Kusabab 2015 anjeunna mukim di Tbilisi, ibukota Jorjia, ...

nulungan piksel
nulungan piksel 6 boga poto anyar - ngarojong nulungan piksel - dieu: AS Kedubes Berlin.minggu 3 ago

proyéksi lampu ka Kedubes AS di Berlin. ngarojong #Rebellion nu Kunst✊ ????????????www.PixelHELPER.org/Hilfe Urang ulah menta FIFA Dunya Piala 2026 di Amérika Serikat, dimana dulur mawa pakarang jeung dipaké. Jumlah shootings sarta serangan sakola leuwih luhur batan di sagala nagara sejen ...

nulungan piksel
nulungan piksel iinditan ka Marrakech.minggu 4 ago

Reconquista Internet celebrates nu 69. Ulang tina Hukum Dasar. The piksel nulungan Project Salju on Paménta nyadiakeun # Blok és kalawan beku #Grundgesetz Sangkan bisa make kami # Sup pawon ku #Marokko mawa ka stream ngagimbung pitulung proyék zombies hirup tanpa wates
Di ...

nulungan piksel
nulungan piksel / Na dibagikeun album maranéhanana - ngarojong kabébasan artistik - dieu: TC Berlin Büyükelçiliği / Turki Kedubes Berlin.1 month ago

Sajak fitnah jeung involvement na di misi neo Majalah ROYALE geus bisa ditempo salaku karya seni. Dina presentasi sakabéh ku moderator, aya démonstrasi seminar-gaya rupa-rupa ekspresi pamadegan. Jan Böhmermann gelut pikeun sakabéh seniman jeung atas nama ...

nulungan piksel
nulungan pikselbulan 2 ago

A leungeun awéwé tekenan sababaraha kapala anu awéwé dina dipan hiji. Ti carafe cai ngocor kana sungut jeung irung tina awéwé nu, Manéhna struggles, moal bisa hirup, desperately nyoba hirup. Kamera zooms di palih kaki Anjeun strapped ka ngadegdeg kawas dina kanyeri nu nyosok jero.

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel 5 boga poto anyar - dina pilarian HAM di Uni Émirat Arab di Federal Chancellery.bulan 2 ago

proyéksi lampu tina Federal Chancellery Urang pamenta sékrési Putri Latifa, ti leungeun tina malignant Na proyéksi lampu Highness Sheikh Mohammed bin Rasyid Al Maktoum #Bundeskanzleramt paeh #VAE & #Indien bakal mayar harga tinggi pikeun nyulik kriminal

nulungan piksel
nulungan piksel 3 boga poto anyar - emut curveball dieu: AS Kedubes Berlin.bulan 2 ago

Dimimitian moal 3. #Weltkrieg #Banksy #Friedenstaube, Ku proyéksi lampu on Amérika & Rusia Kedubes di #Berlin diprotes #PixelHELPER ngalawan perang Suriah. dunya ieu sakali deui nyanghareup hiji escalation di Suriah jeung poténsi perang dunya. Urang pamenta ...

nulungan piksel
nulungan piksel / Na dibagikeun video maranéhanana - ngarojong nulungan piksel - dieu: piksel nulungan.bulan 2 ago

Hiji seniman commando naon dikirim ka panjara ku pangadilan militér pikeun kajahatan Turki Aranjeunna teu artis commit.These promptly lolos ka underground.If anjeun gaduh masalah, mun euweuh hiji sejenna bisa nulungan, jeung lamun bisa nuturkeun urang, meureun Anjeun tiasa nyumbang ka ...

nulungan piksel
nulungan piksel
Mangga ngarojong organisasi nirlaba kami kalawan tutulung a. Salaku donor a, anjeun bakal nampa pribadi tur ekslusif janten aya kamungkinan pikeun laku lampah piksel nulungan. organisasi urang boga status amal nu dipikawanoh. Ku alatan éta, sagala tutulung geus deductible pajeg. Jadi aya nalika grup leutik tina jalma micu parobahan badag dina masarakat. pilihan tutulung: ►https://www.betterplace.org/de/projects/41782https://www.paypal.me/PixelHELPER Babagi téh miara. ►Spendenkonto / sumbangan: IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40 ►Bank: Sparkasse Magdeburg ►BIC: NOLADE21MDG Nu boga / Nami Akun: piksel nonprofit nulungan Yayasan piksel nulungan nyaeta salah sahiji incubators pulitik paling inovatif ngeunaan aksi seni tur darstellt bentuk canggih tina seni ieu , Piksel nulungan nyaeta salah sahiji incubators paling inovatif pulitik Peta seni tur ngagambarkeun hiji formulir canggih seni. Seni kedah pemicu nyeri, ngangsonan, sarta rebel. Éta ngeunaan seni salaku wangun sosial timer jaminan dina sumanget nu Pencerahan. kampanye kami mintonkeun kemungkinan seni salaku sahiji kakuatan kalima di nagara. Seni sanes eunteung tina realitas kituna, tapi hiji palu Mana enacts robah positif. Seni kedah pemicu nyeri, sarta ngangsonan rebel. Ieu ngeunaan seni salaku wangun sosial timer jaminan dina sumanget nu Pencerahan. kampanye kami mintonkeun kemungkinan seni salaku kakuatan kalima di nagara. kituna seni sanes eunteung, nu salah nahan tina kanyataanana, tapi hiji palu jeung nu keur bentukna eta. Piksel nulungan nyaeta kakuatan gerilya keur ngahasilkeun fakta moral, seni politik jeung generosity kamanusaan - ngajaga bumi jeung sakabeh pangeusi na. nyaeta dmana fundamental yén prinsip Revolusi Perancis mangrupakeun "kamerdikaan, sarua, fraternity" dipaké pikeun tarung ngalawan pengulangan karaton pulitik. seni vigilante kami nawarkeun sagala kemungkinan pikeun robah langgeng di masarakat. Piksel nulungan nyaeta kakuatan gerilya pikeun generating fakta moral, seni politik, jeung generosity kamanusaan - ngajaga bumi jeung sakabéh pangeusi na. The piksel dasar nulungan éta anu diadegkeun dina prinsip Revolusi Perancis, "Liberty, Sarua, Fraternity na". Prinsip ieu anu diperlukeun tarung ngalawan karaton pulitik. vigilantism kami dumasar kana seni nawarkeun sagala kemungkinan pikeun robah langgeng di masarakat. 2009 masihan wawakil Attac ka pangadeg harga piksel nulungan "Mimitian revolusi sorangan" karyana pikeun homeless. 2013 dibuka piksel nulungan kampanye shit Storm homeless, nu loba média Jerman ngagaduhan dina, kaasup nu Süddeutsche Zeitung ku artikel fitur dina peta urang. 2014 kami dipanaskeun nulungan piksel kalawan 10 kampanye di Kedubes AS ka skandal NSA sarta junun ngahontal sangkan tetep nepi ka promosi mingguan kami téma NSA di média. tapi sering ieu ogé basajan ka revolusi tina manusa: diprogram ku peluncuran 2014 piksel nulungan di 14 bulan kahiji live platform stream crowdfunding di dunya. Taya organisasi sejenna anu mibanda projections lampu dina isu sosial salaku aktif salaku piksel nulungan sarta jadi kuat oge digambarkeun dina média. 2015 kaala dealer leungeun anyar Dr. Grup Oetker sakumaha sapeuting ku projections lampu ka Kementrian Federal Pertahanan involuntarily nasional notoriety. Dina 2009, Attac, hiji organisasi nirlaba global, dileler pangadeg piksel nulungan hadiah Maranéhna dijudulan "Mimitian sorangan Revolusi anjeun" karyana pikeun homeless di Jerman. Dina 2013, piksel nulungan meluncurkan "Kampanye Shitstorm homeless," nu katarik a deal gede perhatian media, Kaasup hiji artikel fitur di Süddeutsche Zeitung. Dina 2014, nulungan piksel dipanaskeun hal nepi ka sapuluh kampanye di Kedubes AS ngeunaan Skandal NSA. Ieu projections lampu mingguan anu dipigawé pikeun ngajaga Skandal NSA di ahéng. Jeung 2014 mimiti hirup stream crowdfunding piksel aplikasi nulungan Strives nyieun revolusi tina manusa. Taya organisasi sejenna anu jadi aub kalawan projections lampu salaku wangun aksi sosial salaku piksel nulungan, Mana ngakibatkeun perhatian média signifikan. Dina 2015, nulungan piksel Dibawa perhatian bangsa-lega di Jerman sapeuting ngaliwatan hiji instalasi lampu dina Departemen Federal Pertahanan exposing kana Dr. involvement signifikan Oetker Company di dijual pakarang.
nulungan piksel
nulungan piksel 3 boga poto anyar - dirojong Carles Puigdemont - didieu di Spanyol Kedutaan.bulan 3 ago

Ngabagéakeun Balik! Carles Puigdemont i Casamajó "Liberty, Nalika eta dimimitian nyandak akar, nyaéta tutuwuhan tumuwuh gancang." - George Washington # LlibertatPresosPolítics #CatalanRepublic Puigdemont / Puigdemont jeung pemberontakan / pemberontakan / pemberontakan jeung Katalonia Puigdemont / Puigdemont na Katalonia / Puigdemont na ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong Carles Puigdemont - dieu: Federal Chancellery.bulan 3 ago

Proyéksi lampu Chancellery Jerman #Berlin @PixelHELPER tungtutan suaka pulitik pikeun Carles #Puigdemont! Pemberontakan ku referendum teu dihukum di ????????! #FreePoliticalPrisoners #CatalanRepublic #PDeCAT #JuntsXCat #Asylum4Puigdemont ???????????????? ngarojong kami! http://PixelHELPER.org/en/donate

minggu 3 ago
Proyéksi lumineuse à l'ambassade du #maroc, à #Berlin, Entre 1930 et 2030, l ' #Afrique n'a pas l'organisasi du cotoyé coupe du monde de #maén bal qu'une seule fois. soutenons nous l'Organisasi mondiale de la coupe de football, tuang l'année 2026, au Maroc. #Morocco2026 https://t.co/xzypoOcjxN Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
proyéksi lampu dina Kedubes Méksiko di Berlin. Jerman & Polandia shot cyclist na dipancung. Geng ubar anu di kadali Mexico sarta anu hadé pakarang ti TNI. Nagara teuing pasti pikeun bal Piala Dunya. ngarojong #Rebellion of Art ???? https://t.co/LdY2kcS5IU https://t.co/Z9xpuXaMJ0 Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Proyéksi de lumière à l'ambassade américaine à Berlin. Nous ne nous voulions pas que la coupe du monde du bal 2026 soit aux Etats-Unis, Ngeun tout le monde et porte ngagunakeun miskin. Le nombre de massacres Est tambah élevé, tambah que dans un autre bayaran #FIFA #Morocco2026 @POTUS https://t.co/vKKDJh5rog Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
proyéksi lampu onto nu #US kedutaan ageng #Berlin@realDonaldTrump @POTUS Urang don`t hoyong soccer di #WorldCup2026 dina #UnitedStates, Mana dulur ageman & kagunaan #weapons, Jumlah serangan sakola leuwih luhur dina aya nagara lian ti di AS. Rojongan ???? https://t.co/6RN21deAAI https://t.co/4OAqxtYBZw Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Urang pamenta sékrési #freeAfganMukhtarli Kusabab 2015, anjeunna cicing di pengasingan di Tbilisi, ibukota #Georgia, Mana anjeunna diculik on naon 29 Méi 2017 & ditahan sapoé engké di #Azerbaijan, Sanajan protes internasional, hey naon dihukum on Jan. 12 2018 ka kalimah panjara 6-taun https://t.co/4n9VvG1SJj Piksel nulungan poto
1 month ago
Dina 17. May 1990 disorot teh homoseksualitas WHO tina daptar miboga alatan kasakit méntal. Dina 17. Meureun Poé International ngalawan homoseks, bisexuals, inter- na transphobia lumangsung. instalasi laser katumbiri #LiebeKenntKeineGrenzen https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/M2dDERPIWO
1 month ago
A proyéksi lampu jeung juxtaposition of Adolf #Hitler jeung #Erdogan nangtung sangkan nepi kawijakan Erdogan simbolis tina kejahatan dahsyat ngalawan manusa. # Kritik kasar #Kunstfreiheit #Kurden ???? ❤ https://t.co/qmFRJVIeeN #Erdogan https://t.co/vDsni1ZwDg Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
leungeun A awéwé urang tekenan sababaraha sirah hiji awéwé urang onto dipan hiji. Ti cai carafe ngalir kana sungut jeung irung tina awéwé, manéhna defends sorangan, meunang henteu hawa, desperately nyoba hirup. Suku strapped ngadegdeg sakumaha dina kanyeri nu nyosok jero #Waterboarding #WomenRights #Torture ???????? https://t.co/ohWx0i5gy4 https://t.co/ZSUykrpjkp
bulan 2 ago
dina # Turki Kampanye pamilihan geus dimimitian. #Erdogan boga lawan. Anjeunna wangun nagara kana # Diktator présidén mun. Dituturkeun ku #Todesstrafe & Siksaan tina # Gülen pengikut #Journalisten & #Oppositionellen #CumhurIttifakiAlmanya # Cumhurİttifakı ???????? https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/XAq6jvWiRx
bulan 2 ago
Dina raraga #Waffenexporte hayang demonstrate ka @PixelHELPER Nyetél 1 Radpanzer Tentara Britania. kendaraan téh demilitarized sarta ngabogaan sakabéh tulak pikeun Jerman. Ngarojong kami didieu: https://t.co/qmFRJVIeeN atanapi on Facebook: https://t.co/Tl15NzwVvI #Krieg #Frieden https://t.co/tmXOCYXuIN Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
nu #BlackDeath ditelasan 200 juta jalma di Éropa antara 1346 & 1353. A ahli médis geus warned tuh nu bala, Mana geus ditelasan reds anjing sahiji jalma unggal taun dina #madagascar Bisa mutate sarta jadi untreatable. urang butuh @ZombieswBorders @jack & #periscope 2 ngajawab eta! https://t.co/ettElE11H6 Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
#SaudiArabia bisa ngawangun rifles ti produsén Jerman Heckler & Koch pikeun sorangan pamakéan Maranéhna. Ayeuna pamaréntah féderal geus ngaku tumaros boga kontrol ngaliwatan saha Syekh cocog pakarang Maranéhna onto. nunda @HK_Firearms Pakarang dina asses of dictators ♥ ️ ???? https://t.co/ohWx0i5gy4 https://t.co/oqa2i8W7s4 Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Mangga retweet.We pamenta sékrési Putri Latifa, kaluar tina leungeun nu jahat @HHShkMohd Proyéksi lampu Chancellery.The Jerman #UAE & #India bakal mayar harga tinggi pikeun nyulik kriminal #FreeLatifa #HelpLatifa #Latifa #SuperMario sokongan https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/upbm7dopoV Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Sagalana ██is█████ ████ ████fine ███ █ ████ cinta. ████ ███ █ nu ██Princess #HelpLatifa ███ ████ ██ pamaréntah #UAE #Censorship Urang pamenta sékrési Putri Latifa, kaluar tina jahat @HHShkMohd ngarojong kami: https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/4Y8kq2wazU
bulan 2 ago
robah rezim! #Democracy sokongan @PixelHELPER keur #rebellion Urang pamenta sékrési Putri Latifa, kaluar tina leungeun nu jahat @HHShkMohd Proyéksi lampu Kedubes UAE #Berlin #FreeLatifa #HelpLatifa #Latifa sokongan https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/CSMG86gD8x Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Mangga retweet.We pamenta sékrési Putri Latifa, kaluar tina leungeun nu jahat @HHShkMohd Proyéksi lampu Chancellery.The Jerman #UAE & #India bakal mayar harga tinggi pikeun nyulik kriminal #FreeLatifa #HelpLatifa #Latifa #SuperMario sokongan https://t.co/CD5GZl0lKn https://t.co/6EQmBtIux4 Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Poto datangna ti masjid di Wina, ti otoritas religius Turki #ATIBKu kituna, Mana ngalir TK. Barudak kapaksa reenact perang Çanakkale, hiji raja pati gegedean teu di Kapuloan Turks kungsi menang na Kabéh nu ayeuna keur Maha Agung ku # Erdoğan ♥ ️ ???? https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/8wIZsC0z9l Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
urang ngagunakeun @Google #Adgrants 2 4 tarung HAM di #Turkey Sanggeus kami ngalakukeun #Adword kampanye ngalawan #Erdogan #Google tutup akun AdWords urang jeung paménta dihapus konci 30000 ngalawan #Dictators ayeuna urang tiasa migunakeun eta ukur di Europe.Shit dina panangan panjang Erdogan https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/gASESvm4Om Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
#DITIB masjid & #Imane nu dikawasa ti Bekasi & finanziert.Sie ​​beroperasi di tengah Jerman #Kriegspropaganda ngadidik & #Kinder prajurit Islamist. Ladenan rusiah Turki ogé ngoperasikeun tina ieu puseur kaagamaan. #WDR pesen https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/rYjI57fhUU
bulan 2 ago
Urut Menteri Interior Otto Schily teh kampanye ngeunaan #PixelHELPER lt ngalawan monitoring. @SPIEGELONLINE anti Amérika & Dongeng. Inpo leuwih: https://t.co/rxoeWW9C0T dirojong kami: https://t.co/qmFRJVIeeN #Prism #NSA #BND #Verfassungsschutz #Stasi https://t.co/e7vwnrWpkw Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
"Halo i bims, 1 diktator" Hello i am, diktator #MohammadbinSalman #AlSaud proyéksi lampu dina pesen tina #SaudiArabien di Berlin #vong ngalawan jualan leungeun Éropa pikeun #SaudiaArabia #Jemen #Waffenexporte #MbS plz RT! Ngarojong kami di https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/FFdu0mvcmC Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
#lightart karikatur pikeun #Berlin kami pamenta nu saharita eureun sadaya perang di #Syria, Nagara aub shoulderstand jadi sadar tanggung jawab manehanana pikeun pangeusina urang. Don`t ngamimitian perang dunya III

Sumbangan pemberontak! https://t.co/z0kGqPsEqA
paypal @PixelHELPER.tv thx ka #Banksy #StopWAR https://t.co/BypcRtOt1p
Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Rurusuhan shit kana suku, rurusuhan shit kana suku! #AndreasBrehme proyéksi lampu dina pesen tina #Katar in #Berlin 1,8 juta "budak modern" ngawangun stadion di Qatar Markus #Lanz cutatan miboga ngan dina @ZDF #ZDF disebutkeun. babagi téh miara https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/aUjmTrPUUM Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Kalayan sumbangan € 500 ka @KRLS Kampanye, urang 15 projections lampu di Federal Chancellery, panjara, KBRI & Luar Kantor dilaksanakeun ku kituna urang henteu nutupan waragad. Langkung projections lampu pikeun #Katalonien teu dianggo tanpa sumbangan https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/QXgwTJzPpe Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
#PixelHELPER & @AuswaertigesAmt wilujeung sumping @KRLS in #Berlin ku proyéksi lampu keukeuh we Presiden-milih tina #Katalonien waktu nu sae di #Deutschland #Estelada Urang kumpulkeun pikeun projections lampu anyar: https://t.co/qmFRJVIeeN ???? 1 € ???????? PayPal @PixelHELPER.tv https://t.co/tf7o8WWgYc Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Hiji seniman commando naon dikirim ka panjara ku pangadilan militér pikeun kajahatan Turki Aranjeunna teu artis commit.These promptly lolos ka underground.If anjeun gaduh masalah, mun euweuh hiji sejenna bisa nulungan, jeung lamun bisa nuturkeun urang, meureun Anjeun tiasa nyumbang ka #PixelHELPER https://t.co/z0kGqPsEqA https://t.co/RfIdPqVNHr
bulan 2 ago
Wilujeng sumping di #Berlin @KRLS Kami geus diajar tina sajarah, urang anu nangtung pikeun damai, salaku pakotaan jeung manusa Jerman, nyieun dunya jelas: Saha bae anu kudu sieun pikeun kahirupan maranéhanana, nyaéta wilujeng sumping. Ngarojong uns✊ ????????
https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/Csgs8pS0mZ
Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
Wilujeng sumping! @KRLS "Liberty, Nalika eta dimimitian nyandak akar, nyaéta tutuwuhan tumuwuh gancang".
-George Washington
#FreePuigdemont # LlibertatPresosPolítics #CatalanRepublic https://t.co/i9FS3L9Fx8
bulan 3 ago
nu #Rebellion of Art anjog di #Spain Sumbangan pemberontak. Atawa nyumbang moal. Aya try! Janten macul. Janten nyaring. ngarojong #Rebellion tina Art✊ ???????????? https://t.co/z0kGqPsEqA
paypal @PixelHELPER.tv
#FreeJunqueras
#FreeCuixart
#FreeSanchez
#FreePuigdemont
#LlibertatPresosPolitics https://t.co/WPKBTVuV59
Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Mangga retweet! Wah! Simkuring nampi hiji masif € 0 ???? di sumbangan kamari! "Dina everybody nagara kuring retweet, taya sahijieun nyumbang" #JohnTravolta ngarojong #Rebellion of Art ???????????? https://t.co/z0kGqPsEqA paypal @PixelHELPER.tv #HumanRights #LlibertatPresosPolitics #CatalanRepublic https://t.co/a9p21FdsNY Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Sumbangan pemberontak. Atawa nyumbang moal. Aya try! Janten macul. Janten nyaring. ngarojong #Rebellion tina Art✊ ????????????????????
https://t.co/z0kGqPsEqA
paypal @PixelHELPER.tv
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
Swift / BIC: GENODEM1GLS
Babagi anu miara Plz RT #HumanRights #Independence #FreeThemAll #Yoda https://t.co/Oblqy4rF15
Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Pamarentah Turki miwarang resmi yen akun twitter urang bakal diblokir. Hayu urang tingali nalika pamaréntah Spanyol kieu eta. #Zensur #Avenidas # ngawaskeun # Turki #Spanien #FreePuigdemont #LlibertatPresesPolitiques #Katalonien ???????????????????? https://t.co/qmFRJVIeeN https://t.co/M3KUiXrtXC Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
La setmana que ve a aquests il·luminar noms: @jcuixart @jordialapreso @junqueras @quimforn @raulromeva @dolorsbassac @joseprull @jorditurull @ForcadellCarme @KRLS en edificis a Berlin. Rasa donacions euweuh podem ges projeccions. ???????????????????????? https://t.co/4AWj7IvqyI https://t.co/jg1QZ7ZmIE Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
Acusem. idees Obtenim fora de la Foscor. Ho espectaculars fem. connexions Fem. Canviem la vostra perspectiva. Treballem a l'ombra. Cerquem el perquè de la llum. respostes Donem. Juguem amb l'Espurna de la llum al nostre interior. El portem fora. Kuring diguem: Som el piksel nulungan https://t.co/xCejygl8xl Piksel nulungan poto