nulungan piksel

The gemeinützige piksel nulungan Yayasan garelut dgn remedies ilahar pikeun ills sosial. Mindeng aya projected kalawan projectors lampu tina pindah mobil tina kartun seni lampu on kadutaan internasional. formulir ieu protés pulitik geus kungsi dipake ngalawan proyék ngawaskeun tina NSA, jualan leungeun kana Saudi Arabia atawa pikeun hak sato. Mindeng seniman milu téh nyadiakeun hiji masalah urutan dina fokus média ngalaporkeun téknologi panganyarna na sakabeh parabot tina satir. Fokus gawé kami geus di HAM, hususna sékrési tahanan pulitik sarta nyebutkeun yén ngalanggar Konvénsi Jenéwa on Hak Asasi Manusa. Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi. nyaeta dmana fundamental yén prinsip Revolusi Perancis mangrupakeun "kamerdikaan, sarua, fraternity" dipaké pikeun tarung ngalawan pengulangan karaton pulitik. seni vigilante kami nawarkeun sagala kemungkinan pikeun robah langgeng di masarakat.
nulungan piksel
nulungan piksel unterstützt PixelHELPER in Volksrepublik Chinajam 14 ago
Poto ti PixelHELPERs Post
Volksrepublik China

Wer stoppt #XinJinPing und seine 40 Räuber? Wir verurteilen die 40 Länder die China unterstützen in Ihrem #Genozid gegen die #Uighuren. Nie wieder darf die Welt zuschauen wenn Länder einen Völkermord an einem Volk verüben. Deshalb unterstützt uns beim...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: Banksy nagara.1 day ago

Le "Mémorial des Musulmans Assassinés en Chine", #ouighures Genocide Memorial, situé sur le site PixelHELPER au Ait Faska Maroc, commémore les quelque 3 millions de Ouïghours musulmans assassinés sous le règne de #XiJingPing. Faites un don maintenant pour que nous puissions...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan di Maroko1 day ago

Das "Denkmal für die ermordeten Muslime Chinas", kurz #Uighuren Genozid-Mahnmal, auf dem Gelände der PixelHELPER in Marokko, erinnert an die rund 3 Millionen muslimischen Uighuren, die unter der Herrschaft #XiJingPing, ermordet wurden. Spende jetzt damit wir das Stelenfeld weiter bauen können....

nulungan piksel
nulungan piksel hat einen Beitrag geteilt — unterstützt Freimaurer retten – hier: United Grand Lodge of England.poé 3 ago
Simpen tukang batu
United Grand Lodge of England

Rotes Kreuz, roter Halbmond, wieso gibt es eigentlich keinen roten Zirkel? #FreimaurerRetten hat sich zum Ziel gesetzt ein Hospital Schiff zu betreiben um anderen Menschen in Not zu helfen & gleichzeitig gegen Verschwörungstheorien am Einsatzort aufzuklären. Da unsere Spendensammlung so schleppend verläuft fragen...

nulungan piksel
nulungan piksel hat ein Video geteilt — unterstützt Freimaurer retten – hier: United Grand Lodge of England.poé 3 ago
Simpen tukang batu
United Grand Lodge of England

Am 75. Geburtstag des #RubiksCube Erfinders verkaufen wir den Zauberwürfel den #NasDaily in seinem ersten Millionen Klick Video benutzt hat für 333.333€ um uns ein Hospitalschiff für Entwicklungsländer, Katastrophenregionen und Kriegsgebiete kaufen zu können. Wenn Ihr Ihn nicht kaufen könnt spendet...

nulungan piksel
Simpen tukang batu
Am 75. Geburtstag des #RubiksCube Erfinders verkaufen wir den Zauberwürfel den #NasDaily in seinem ersten Millionen Klick Video benutzt hat für 333.333€ um uns ein Hospitalschiff für Entwicklungsländer, Katastrophenregionen und Kriegsgebiete kaufen zu können. Wenn Ihr Ihn nicht kaufen könnt spendet für das Hospitalschiff bei Leetchi: https://www.leetchi.com/c/geht-hinaus-rettet-menschen-in-seenot-freimaurer-retten-de Nas Daily On the 75th birthday of the #RubiksCube inventor we sell the magic cube #NasDaily used in his first million click video for € 333,333 to buy us a hospital ship for developing countries, disaster areas and war zones. If you can not buy him donate to the hospital ship at Leetchi: https://www.leetchi.com/c/hospitalship
nulungan piksel
nulungan piksel ist hier: Volksrepublik China.poé 5 ago
Volksrepublik China

Wem das Gedicht gefällt teilt unsere Spendensammlung für das Uighuren Genozid Mahnmal. https://www.leetchi.com/de/c/wOO7vBaw Immer wenn ein Europäer zittert, ein Uigure wegen Folter bibbert. In China ist Islam verboten, ein Traum für rechte Vollidioten. 200 Moscheen die wurden abgerissen, die Chinesen woll`n von garnix...

nulungan piksel
nulungan pikselpoé 7 ago

PixelHELPER organisiert als erste westliche Organisation eine #Fatwa von islamischen Rechtsgelehrten zum Schutz der #Uiguren ngalawan #China. Dort werden in der Provinz Xinjiang systematisch Kinder von Uiguren von ihren Eltern getrennt & in umstrittene Internate deportiert. Die Industriestaaten müssen...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong nyalametkeun Masonic di Marrakech.1 week ago
Marrakech

Sareng karikatur Frank Otto kami ngagungkeun dinten penting ieu #PixelHELPER. siga #Goethe kali luar biasa ... manehna ngalegaan ngajakan di #Marokko salila tilu taun sanés kalayan hiji pilihan meuli lahan sareng imah. Punten panganteur ...

nulungan piksel
nulungan piksel geus dibagikeun pos - ngarojong simpen masonic - dieu: Museum Raja Bonn.1 week ago
Simpen tukang batu
Museum Raja Bonn

Dina tunggara jero kanggo Artikel Hukum 1. §1 Harkat manusa rawan. Jérman anu nganggap maneh kudu ngalelepkeun pangungsi di laut, ngalanggar nilai kami & §1 GG. Jalma anu teu ngagambarkeun nilai ieu tiasa ninggalkeun nagara ieu iraha wae (...). Theta ...

nulungan piksel
nulungan piksel éta hirup - ngarojong PixelHELPER di Maroko.minggu 2 ago

Wilujeng sumping di 130. Ulang ngeunaan Bantuan Darurat readropa Pangagénan Sari Dinten ayeuna kami ngélingan sadayana buruh maot paéh ti saingan urang #Bahlsen rada meuli urang #Zwangsarbeiter Cookies! Kalayan kauntungan urang meuli hiji #Dosenbrot Mesin sareng nyadiakeun daérah musibah kalayan roti anu awét. kuring

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: Bahlsen.minggu 2 ago

Urang tadi wayang leungeun kami tadi peuting #VerenaBahlsen di hareupeun Hérmansan mangrupa ucapan anu gedé dikirimkeunna di payuneun rébuan passersby. Sanggeus ngabahas sakedap pamakean POWs sareng buruh ngajeritkeun dina produksi, suasana haté ngagem sepuhan kami kapaksa ngupungkeun boneka ku urang dina peringatan

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER dina peringatan urang Yahudi anu ditelasan.minggu 2 ago
Poto ti PixelHELPERs Post
Peringatan ka urang Yahudi ditelasan

kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust dividends pausahaan anu kalibet kanggo kulawarga korban kanggo taun 1000. #Hitler #Unrecht, Karuksakan ku karya. Sakumaha seueur buruh kapaksa aya ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: Banksy nagara.minggu 2 ago

Isukan ngagungkeun #Holocaust #Butter#Keks Ulang pabrik 130 taun di Hannover. Tingali kami di #Konzentrationslager di jalan Podbielski. Lalajo 19 Watch dina Facebook Livestream pikeun meunangkeun wawasan metodeu produksi

nulungan piksel
nulungan piksel eats Leibniz - didieu: Wolfsschanze.minggu 3 ago
Wolf urang Lair

Sumbangan ayeuna kanggo wayang golek kanggo urang #Kriegsfischkutter #VerenaBahlsen anu bakal ngalakukeun pisan dina mangsa nu bakal datang di tangan leungeun salah sahiji wayangan paling terampil Europeropa. #PixelHELPER peryogi bantosan anjeun kanggo éta #Handpuppe rengse -> paypal@PixelHELPER.tv Ngumbara, ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - didieu: KZ Bergen-Belsen.minggu 3 ago
Poto ti PixelHELPERs Post
Camp konsentrasi Bergen-Belsen

Urang pamenta sadaya usaha penting tina #Nazis #Dividenden pikeun kulawarga korban! Simkuring ménta Bahlsen: "Sabaraha seueur buruh angkatan sareng maot tina karya anjeun di kubu konsentrasi sapertos Bergen-Belsen atanapi peringatan Auschwitz" The Holocaust Memorial in Hanover nyaéta wawakil sakabeh maot ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong PixelHELPER - didieu: karir Axel Springer.minggu 3 ago
Poto ti PixelHELPERs Post
Karir Axel Springer

Urang pamenta sadaya usaha penting tina #Nazis #Dividenden pikeun kulawarga korban! PixelHELPER di #BildamSonntag Sumbangan 630 € dina saminggu kanggo kapal anu mahal 85.000 € teu cukup. The aktivis anu ngumpulkeun dana #PixelHELPER nuju kanggo sumbangan ti sadayana ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngabagikeun video - ngarojong PixelHELPER - didieu: Pangadilan Europeanropa ngeunaan Hak Asasi Manusa.minggu 4 ago
nulungan piksel
Éropa Pangadilan ngeunaan Hak Asasi Manusa

In #Aleppo bom digolongkeun, Dina # Brussel terminal na nuju seuneu, #Chemische Pakarang di #Darfur, #ertrinkende pangungsi # saencan #Griechenland, #Huthi #Rebellen jeung Iran #Waffen...

nulungan piksel
nulungan piksel
In #Aleppo bom digolongkeun, Dina # Brussel terminal na nuju seuneu, #Chemische Pakarang di #Darfur, #ertrinkende pangungsi # saencan #Griechenland, #Huthi #Rebellen jeung Iran #Waffen, tarung di #Jemen ngalawan #saudische nu bajoang rumah sakit # di Aleppo, #Libyen im Perang Sipil #, #Drogenkrieg di Méksiko, Boko Haram di Niger, #Obama terus kirimkeun drones, Dina #Pakistan Al Qaeda masih linggih, #Russland dibom di Suriah, anu # Turki ayeuna salah #Diktaturyen #Ukraine parantos satengah poho, #Waffenruhe di Aleppo wanci umpteenth, sarta urang gelombang tina #Yacht jeung ngabahas ngeunaan # pager Akun sumbangan: IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00 BIC: GENODEM1GLS Bank: GLS Komunitas Bank Nu boga: Nonprofit PixelHELPER Yayasan ►Send Bentuk: http://pixelhelper.org/hilfe ►PayPal@PixelHELPER.tv Kanggo inpo nu leuwih lengkep: http://PixelHELPER.org
nulungan piksel
nulungan piksel ngabagikeun video - ngarojong PixelHELPER - didieu: Bahlsen.minggu 4 ago

Naon waragad parahu keur pelesir di tungtungna? #Bahlsen ahli waris #VerenaBahlsen "Bejakeun kuring dimana éta #Zwangsarbeiter dimana anjeun damel? "- di gaya" Bejakeun ka kuring dimana kembang "ayeuna urang ngahasilkeun #VerenaBahlsen Lagu ngeunaan ...

nulungan piksel
nulungan piksel
Punten ulah meser produk-produser pakarang anu sanés #DrOetker Berliner Knabenchor & Vokalmatador nyanyi #Waffenbaeckerei bébas sanggeus lagu-lagu anu dipiharep Rolf Zuckowski Christmas baking ngalawan penjualan pakarang Dr med. Oetker Germany Pernyataan ti perusahaan: "Investasi (senjata) pamenta dua anggota kulawarga sareng teu nganggur teu perusahaan Dr. med. Oetker to do "Neue Westfälische Zeitung Leuwih lengkep dina www.PixelHELPER.org/de/waffenhandel Mangga ngarojong organisasi nirlaba kami pikeun hak asasi manusa & minoritas. Hiji resi tutulung bakal dikirim langsung. Akun Sumbangan: IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00 BIC: GENODEM1GLS Bank: GLS Komunitas Bank Nu boga: Nonprofit PixelHELPER Yayasan ►Send Bentuk: <a href = "http://pixelhelper.org/en/#sectionnyumbang "udagan =" _blank "> http://pixelhelper.org/de/#section-spenden ►Betterplace: https://www.betterplace.org/de/projects/41782 ►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER #Krieg #Rendite #Moral #ESG #Mehler #Henkell #Deinhard #WodkaGorbatschow #BankhausLampe #Radeberger #Bionade #Selters #Ristorante #McCain #Ellios #Kuemmerling #PottRum #LeBristol #BrennersParkSpa #Douglas #CoppenrathWiese #MartinBraunGruppe
nulungan piksel
nulungan piksel nyaéta di dieu: Pangadilan Europeanropa ngeunaan Hak Asasi Manusa.minggu 4 ago
Kusabab 7 warsih panjara #RaifBadawi
Éropa Pangadilan ngeunaan Hak Asasi Manusa

Blogger yuswa 35 Raif Badawi ditéwak di Jeddah ku 2012, sacara resmi kanggo ngeposkeun eusi anti-agama dina situs wéb - dosa pentingna di Karajaan Salafi. Urang nyebut tungtung tungtung gawé babarengan Saudi Arabia & nundungkeun ka duta ka Berlin. Urang teu kedah petisi ...

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: Bahlsen.1 month ago

Ngabérrakeun sajarah Nazi ti tungtung pisan, ti Pegunungan Pile, nutup deui jalan ka awal. Nu tungtungna aranjeunna téh sabaraha kekerasan ieu dina nyangkut masarakat modern? Kulawarga Bahlsen mangrupikeun conto pangusaha anu saé, ti ...

nulungan piksel
nulungan piksel Ngarojong PixelHELPER - palén: Peringatan Holocaust di Berlin.1 month ago
Poto ti PixelHELPERs Post
Batal méméh nafsu

Urang nanya Bahlsen: "Sabagai laboratorium paksa anu dicandak ku urang #Gestapo sesuatu dilampahkeun ku Gusti sareng aranjeun diagung-ageng ku anjeun ". #Bahlsen dioperasikeun salila Perang Dunya Kadua pabrik biskuit-dikawakan Nazi di Kiev jeung leuwih kuli 1500. Ti dinya teh mingpin para

nulungan piksel
nulungan piksel dibagikeun link - ngarojong PixelHELPER - didieu: PixelHELPER.1 month ago
nulungan piksel

Sarerea tiasa ngalakukeun hal! - Upami anjeun ogé badé ngamimitian kampanye pikeun péngkolan dana anu aya hoyong diayakeun ku proyék proyék amal urang, ngan nuturkeun tumbu ieu: https://web.facebook.com/fund/pixelhelper/ Anjeun bakal ningali, éta gampang! Unggal kempelan ngaliwatan 500, - € meunang proyéksi lampu gratis di #Berlin on ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan di Maroko1 month ago

Sababaraha taun ka tukang, aya pangadilan militér Saudi Arabia pikeun kajahatan anu aranjeunna henteu ngalakukeun. Promptta geura-giru kabur ti panjagaan kaamanan anu maksimal nepi ka Afrika. Saprak harita aranjeunna keur diudag ku ...

nulungan piksel
nulungan piksel1 month ago

#Kunst henteu #Verbrechen, Kajahatan pangbadagna di dunya henteu komitmen jalma anu ngalanggar aturan éta. Peopleta jalma anu nyarios pesenan, ngandelkeun sareng bom berkala désa. Sunda kana paypal@PixelHELPER.tv sareng ngarojong kami

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan di Maroko1 month ago

nyumbangkeun paypal@PixelHELPER.tv & Anjeun bakal nampi tikét pikeun darat Banksy Kalawan sumbangan anjeun urang dioperasikeun urang # Éropa #Dosenbrot #Nothilfe, Di dieu urang kumpul kira-kira ....

nulungan piksel
nulungan piksel
nulungan piksel a video pamisah - ngarojong nulungan piksel - dieu: Banksy nagara.bulan 2 ago
nulungan piksel
nagara Banksy

Mangga nyumbang ka paypal@pixelhelper.tv Undeterred ku noise dina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya sarta ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi. nyaeta kapercayaan inti urang yén prinsip Revolusi Perancis, "Liberty, Sarua, Fraternity" jadi revived ...

nulungan piksel
nulungan piksel
The piksel nulungan artis koléktif, nyaéta hiji organisasi nonprofit internasional keur minoritas sarta HAM diideuan ku cita Freemasons. Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi. nyaeta dmana fundamental yén prinsip Revolusi Perancis mangrupakeun "kamerdikaan, sarua, fraternity" dipaké pikeun tarung ngalawan pengulangan karaton pulitik. seni vigilante kami nawarkeun sagala kemungkinan pikeun robah langgeng di masarakat. akun sumbangan: IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00 BIC: GENODEM1GLS Bank: GLS boga bank komunitas: piksel amal sumbangan nulungan Yayasan ngaliwatan Leuwih alus Tempat: betterplace.org/de/projects/41782 PayPal Surelek: paypal@pixelhelper.tv PayPal Alamat: paypal.me/PixelHELPER nepi ka jumlahna tina € 200, kumaha oge, cukup hiji disebut bukti sumbangan saderhana. Keur kitu, di pamayaran dieunakeun atanapi pernyataan bank bisa ditambahkeun kana éksemplar. Sapanjang hirup, urang ditinggalkeun loba ngambah. Ogé dina nyawa jalma séjén anu jalur urang bisa ukur sakali meuntas, sarta kami kukituna dipangaruhan acan jadi niatna nu hirup engké maranéhanana ngajak péngkolan sejen. Sapanjang hirup, urang ditinggalkeun loba ngambah. Ku kituna anu jalur urang bisa ukur sakali meuntas kana kahirupan masarakat lianna sarta kami aya acan impacted ku kitu niatna teu hirup engké Maranéhna nyandak péngkolan sejen.
nulungan piksel
nulungan piksel nyaeta di dieu: Tian'anmen Square.bulan 2 ago
Tian'anmen Square

Pikeun piksel nulungan #China anceman greatest ka #Weltfrieden & nu #Menschheit, Naha perubahan iklim, Laut Cina Kidul, George Orwell Score Sosial, kubu konsentrasi Tibet, Uyghur atawa konflik Taiwan & Hongkong - urang kudu ngasingkeun Cina lengkep. Dina henteu nagara ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: Bahlsen.bulan 2 ago

der #Wehrmacht #Keks, éta # Krümelmonster #VerenaBahlsen Bahlsen kedah 40% tina saham perusahaan urang ka #Konzentrationslager #Auschwitz cede. #OhneMampfkeinKampf & #ohneFeldpostkeineKampfmoral.The jatah beusi tina Wehrmacht diwenangkeun salila ngepung Perang Dunya II ...

nulungan piksel
nulungan piksel ngarojong piksel nulungan - dieu: dortmund Tengah Station.bulan 2 ago
Poto ti PixelHELPERs Post
dortmund Hauptbahnhof

proyéksi lampu ngalawan #Menschenfeindlichkeit & #Rassismus di stasiun sentral of dortmund. Salaku bagian tina program féderal #DemokratieLeben Hatur nuhun ka loba #VDMO & #NeMo keur gawé babarengan. Mangga ngarojong paypal organisasi nonprofit kami@pixelhelper.tv #Europa Duaan ...

nulungan piksel
nulungan piksel nyaeta di dieu: Banksy nagara.bulan 2 ago
nagara Banksy

on di Saudi Arabia nyaeta #Freimaurerei hukuman pati. The Freemasonry internasional boga hal ngalawan téori konspirasi di nagara Muslim migawe na ngadidik jalma. A sobat Maroko & #Polizist dilongok kami kiwari sarta pribadi kaula Freemasonry geus direspon sanggeus urang ...

1 day ago
Das "Denkmal für die ermordeten Muslime Chinas" kurz #Uighuren #Genozid-Mahnmal, auf dem Gelände der @PixelHELPER in #Marokko, erinnert an die rund 3 Millionen muslimischen Uighuren, die unter #XiJingPing, ermordet wurden.Bitte spenden & teilen: https://t.co/GsoVWmJaRY #Holocaust https://t.co/XbxC2U31RA Piksel nulungan poto
minggu 2 ago
Urang tadi wayang leungeun kami tadi peuting #VerenaBahlsen saméméh #HERMANNS pidato badag di hareup rébuan panumpang-ku. Sanggeus kami nyarios sakeudeung ngeunaan pamakean POWs sareng buruh ngajajah dina produksi, #Bahlsen #boykottbahlsen https://t.co/8H0wPxTE1p Piksel nulungan poto
minggu 2 ago
kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust dividends pausahaan anu kalibet kanggo kulawarga korban kanggo taun 1000. #Hitler #Unrecht, Karuksakan ku karya. Sabaraha buruh dipaksa liwat https://t.co/kfaw2KuooM Piksel nulungan poto
minggu 2 ago
kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust pausahaan milu dividends pikeun korban #Bahlsen #VerenaBahlsen Karuksakan ku karya. Mbaran leuwih lengkep: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/W1Tzstg5DQ Piksel nulungan poto
minggu 2 ago
kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust pausahaan milu dividends pikeun korban #Hitler #Unrecht, Karuksakan ku karya. Informationmbaran langkung lengkep ihwal: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/QwRKjtAunp Piksel nulungan poto
minggu 2 ago
kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust pausahaan milu dividends pikeun korban #Hitler #Unrecht, Karuksakan ku karya. Informationmbaran langkung lengkep ihwal: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/E2b8siyNm8 Piksel nulungan poto
minggu 2 ago
kadek #Zwangsarbeiter, Camp konsentrasi abdi. Duit kuring. Piwuruk investasi abdi. Kami ogé pamenta tina #StefanQuandt sadayana dina #Holocaust pausahaan milu dividends pikeun korban #Hitler #Unrecht, Karuksakan ku karya. Informationmbaran langkung lengkep ihwal: https://t.co/umLOufyryj https://t.co/ZbAUE0Sr1F Piksel nulungan poto
minggu 2 ago
Isukan ngagungkeun #Holocaust #Butter #Keks Ulang pabrik 130 taun di Hannover. Tingali kami di #Konzentrationslager di jalan Podbielski. Lalajo 19 Watch dina Facebook Livestream pikeun meunangkeun wawasan metodeu produksi #Zwangsarbeiter kueh garing #Hitler #Bahlsen https://t.co/cFuWOOyVIr Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Karuksakan ku karya. Sabaraha buruh dipaksa liwat #Vernutzung salila ngerjakeun karya #Bahlsen pupus, dear #VerenaBahlsen ? Pupusna ku cara dipaké nyaéta kawas #Mord tur dina waktos anu sareng beungbeurat salami generasi anu sanés. Korban Dividen ayeuna! #Israel #Hitler https://t.co/l93SEyUDro Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Sumbangan ayeuna keur wayang leungeun #VerenaBahlsen anu bakal ngalakukeun pisan dina mangsa nu bakal datang di tangan leungeun salah sahiji wayangan paling terampil Europeropa. #PixelHELPER peryogi bantosan anjeun kanggo éta #Handpuppe rengse 👉paypal @PixelHELPER.tv #Bahlsen #BahlsenBoykott #Seenotrettung https://t.co/MioQpWApoy Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Karuksakan ku karya. Cutter perikanan perang ngagaduhan 2. Disaksian nasib Perang Dunya #Zwangsarbeiter diserep. Lamun di #Bahlsen & Co. The buruh henteu tiasa deui anjeun dikirim ka camp konsép & ditelasan. Taya sahijieun ngobrol ngeunaan éta. #VerenaBahlsen https://t.co/jC5nqiCxjU
minggu 3 ago
Simkuring ménta Bahlsen, "Sabaraha buruh sejarah ngiringan karya anjeun dina kubu konsentrasi #BergenBelsen badarat sareng maotna? Di Peringatan Holocaust di Hannover ngadat wawakil sadayana tiwas #Bahlsen Ta buruh tani buruh buruh kanyahoan. #VerenaBahlsen https://t.co/fzF0gOW4gk Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
der #Wehrmacht #Keks Jatah beusi tina Wehrmacht ngamungkinkeun ngepung sareng perang kilat mungkin nalika Perang Dunya Kadua. éta #Leibniz Kueh garing tina #VerenaBahlsen`` Pausahaan nyaéta bagian tina sistem ieu & perang decisive. Tanpa anjeunna ngalakukeunana #Stalingrad réngsé saméméhna #Hitler #Bahlsen https://t.co/eZPKwyBoka
minggu 3 ago
Jalma anu ngantep panawanna damel perang di Perang Dunya Kahiji, ngadéportasi jalma pribadi dina Perang Dunya Kadua, sareng catetan sajarah pausahaan dina subjék nyebutkeun: "Den #Zwangsarbeitern Wentta angkat kitu pisan sareng kami, anu anjeun parantos nyiptakeun saatos tungtung perang sateuacan ngerjakeunana ngalawan looting https://t.co/dPCr9cc3X2 Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
Sanggeus musibah alam, kayaning di Mozambik nalika grid nu collapses, simpen awét Roti preserves loba nyawa.
Bantuan roti darurat roti Pangalat Europeanropa bakal kagagalan dina musibah #Dosenbrot pikeun mawa di daérah krisis Rojongan kami: pikeun paypal @PixelHELPER.tv https://t.co/7QRAd4RU2S
Piksel nulungan poto
minggu 3 ago
PixelHELPER di #BildamSonntag Sumbangan 630 € dina saminggu kanggo kapal anu mahal 85.000 € teu cukup. The aktivis anu ngumpulkeun dana #PixelHELPER aya di sumbangan ti pesaing sahiji #Bahlsen & Populasi maréntahkeun. #VerenaBahlsen 👉paypal @PixelHELPER.com https://t.co/tDVe8A2Nfx Piksel nulungan poto
minggu 4 ago
Unggal poe paménta kami pikeun gantunan moral ngalawan #Bahlsen leuwih gede. Kénca parahu waragad na dua kali jauh tina anu #Zwangsarbeiter nungtut ti Bahlsen. Saatos taun 19, seueur ti antarana maot #SS #VerenaBahlsen bakal nangtukeun balayar, poto leres. https://t.co/cCxQHySsQF Piksel nulungan poto
minggu 4 ago
das #Bahlsen dina warsih 2000 henteu mayar ka buruh dipaksa 50.000 € per irung, mintonkeun manusaisme Jerman di mana dunya parantos pulih. #niewiederBahlsen #VerenaBahlsen #Boykott produk:
https://t.co/QMXSuTitVF
No-ngaran produk:
https://t.co/C1IfxDQMoj #Seenotrettung https://t.co/Ep5HdwWhL4
Piksel nulungan poto
minggu 4 ago
Kejahatan Nazi bulukan masih kajahatan.
Aboutta dinten éta nyaéta 1 yuta euro. Simkuring pikir anjeun kedah kéngingkeun 2 Million Euro 1 Boot kanggo @PixelHELPER mésér tur ngarojong nyalametkeun maritim. Naon waragad parahu keur pelesir di tungtungna? #Bahlsen ahli waris #VerenaBahlsen https://t.co/krMNdYqbUy
1 month ago
Kuring sorangan sapertos anu #BahlsenKuring hayang meuli yacht tur barang kawas kitu. "PixelHELPER hayang kapal parahu perang #VerenaBahlsen kanggo misi panituan anu aya di payuneun Canary mawa & simpen jalma #SeaWatch #SeaEye # darmaga paypal @pixelhelper.tv https://t.co/UncW8iMZIq
1 month ago
Kuring sorangan sapertos anu #BahlsenKuring hayang meuli yacht tur barang kawas kitu. "PixelHELPER hayang kapal parahu perang #VerenaBahlsen Tujuan pikeun misi observasi 1 pikeun nyangking Tempat Ngaragéeun jeung nyalametkeun urang #SeaWatch #SeaEye # darmaga paypal @pixelhelper.tv https://t.co/0jv9X0Tdj2 Piksel nulungan poto
1 month ago
janten #VerenaBahlsen imut ka nu bobogohan #Nationalsozialismus Sajarah pausahaan anu Jerman Jérman tiasa nyawérakeun urang kudu wayang golek 1 ti dirina. Coststa biaya langkung sakitar 650 € sareng parantos réngsé dina minggu 3. Punten disumbang kana paypal @PixelHELPER.tv atawa https://t.co/qmFRJVIeeN #Bahlsen https://t.co/r9vNLFg3CI Piksel nulungan poto
1 month ago
Keur aya parantos pasti kapaksa rakyat Indonesia #Bahlsen dileungitkeun, nyaeta pelecehan Bahlsen kulawarga, ti Kiev ka Hanover, pribadi na dipingpin stasiun. Inpo nu langkung lengkep ngeunaan kampanye urang https://t.co/QanPXBtjBA #VerenaBahlsen https://t.co/XzsBajVcFg Piksel nulungan poto
1 month ago
Penjahat anu pribadi dideportasi dina jaman Nazi, tenaga kerja paksa dieksploitasi & sareng #HeilHitler Anjeun ogé bisa asup 1000 warsih saterusna #Nazi nelepon. Sabaraha lobana #Bahlsen Padahal, #Konzentrationslager ti para #Gestapo geus? https://t.co/gaqs5uCPTo Piksel nulungan poto
1 month ago
Kami nungtut #VerenaBahlsen dina 40% saham anjeun aya di #KZ #Auschwitz cede. Tanpa kulawarga Nazi kawas Bahlsens, #Oetkers, #Quandts & #Porsche Ah, teu seueur damel. https://t.co/neGag359hK Piksel nulungan poto
1 month ago
Proyéksi cahya dina peringatan Holocaust #Leibnitz Kalih ngan nyata sareng huntu 52. Anu nyieun mesin kueh garing anu krusial kana perang sareng dikenip sareng buruh seueur nyangkokkeun kadaharan anu diperyogikeun pikeun Beusi Cagar Wehrmacht. https://t.co/J8F5Hrcx7l Piksel nulungan poto
1 month ago
Ti dinya teh mingpin para #Nazi Werner Bahlsen pribadi dortportasi Ukraina dipilih ka Hanover di pabrik. Kakayaan kulawarga Bahlsen anu diwariskeun ieu mangrupikeun tanaga kerja paksa nalika Sosialisme Nasional. https://t.co/xhHrmO1zo6 Piksel nulungan poto
1 month ago
Anggeuskeun @Bahlsen_Family: "Sabaraha buruh sepanna nyaéta ti #Gestapo sesuatu dilampahkeun ku Gusti sareng aranjeun diagung-ageng ku anjeun ". #Bahlsen dioperasikeun salila Perang Dunya Kadua pabrik biskuit-dikawakan Nazi di Kiev jeung leuwih kuli 1500. #verenabahlsen https://t.co/OdL7TCdPUV Piksel nulungan poto
1 month ago
#Kunst henteu #Verbrechen, Kajahatan pangbadagna di dunya henteu komitmen jalma anu ngalanggar aturan éta. Peopleta jalma anu nyarios pesenan, ngandelkeun sareng bom berkala désa. Sunda kana paypal @PixelHELPER.tv sareng ngarojong kami #Afrikahilfe https://t.co/ZcXUKaMXIy Piksel nulungan poto
bulan 2 ago
. @Lightartist nutup panon jeung kahayang anjeun na nyumbang ka paypal @pixelhelper.tv pikeun proyék bantuan ngagimbung stream hirup urang di Afrika #NASDaily #Mauern #Bauen Bay kiwari anjeun #Marokko Pakansi jeung didatangan kami di #Banksy Wates darat Kunstpark https://t.co/E3RZdbLtTE https://t.co/PgCzIR0sbk Piksel nulungan poto
bulan 3 ago
"Ti moment ieu asa ends jeung taktik ngawitan"
Ti moment anu, asa di ends jeung taktik dimimitian. #Banksy nyumbang ka paypal @PixelHELPER.tv ngawangun nepi ka https://t.co/qALDGNIg85 BorderArt taman di #morocco https://t.co/y54yPmA2tK
Piksel nulungan poto