Peringatan sareng Muslim Dead Cina Uighur Genocide Memorial

Unterstütze den Bau des Uighuren Genozid Mahnmals mit einer Spende an paypal@PixelHELPER.tv
PixelHELPER unterstützt die Unabhängigkeit der Uighuren, Hongkong, Taiwan & Tibet

Liberated camp konsentrasi Uyghur

Punten pangrojong kami di koléksi kanggo peringatan pikeun muslim paéh di Cina Peringatan Genocide English Pondok Cunding: Peringatan genocide panalajak Jerman Crowdfunding Perancis: Peringatan aux Musulmans pembunuhan

Todayta henteu kunanaon ayeuna kanggo 2 nempatkeun jutaan urang Yahudi kana tempat tenda pangajian pikeun ngajalankeun agama-agama maranéhanana. Mun Hungaria snatched barudak anjeun jauh ti kulawarga Yahudi teras nahan kana Pondok Pasantrén pikeun mupus iman, Déwan Kaamanan PBB bakal langsung ngalakukeun tindakan.

Kami narékahan kabébasan agama di Cina, hormat ka hak manusa jeung pamilihan demokratis kanggo masa depan anu hadé. Sakabéh masjid kedah dialihkeun di Cina, sadayana #Uiguren Anjeun kedah janten gratis kanggo latihan-iman anjeun.

The "Peringatan ka Islam muslim Cina rajapati", dina pondok peringatan genocide #Uighuren, di enggon PixelHELPER di Maroko, miélingkeun kira 3 yuta Uighurs Muslim anu ditelasan dina kakawasaan Adolf Hitler, henteu di #XiJingPing. Sumbangan ayeuna ku kituna urang tiasa neraskeun ngawangun stelae.

Iraha a trembles Europeanropa, Uighure nyedak panyiksaan. Di Cina, Islam ngalarang, impian kanggo jelema bodo bener-katuhu. Masjid 200 dibongkar, Cina hoyong terang ngeunaan garnix. Konci Uighurs, sareng seuri dina fist teh. Saha bae anu percanten ka Alloh di Cina, bakal ngalih barudak anu rampok tina bobo.

Und sind dann alle Muslime weg, sagt Xi Jinping das war voll nett. Denn zugeschaut haben alle Staaten , doch Chinas Geld das mag man haben. Dafür guckt man auch dann gern mal weg , derweil liegt der Uigure im Dreck. Ein Koran ist dort die Eintrittskarte, für die KZ-Folter Jahreskarte.

Den Uiguren das Gehirn gewaschen, Mohammed würde das nicht zulassen. Reiten bis zu Chinas Mauer und sich legen, auf die Lauer. Würde schicken seine Reiter, nach Hongkong, Tibet und immer weiter. Würde alle Moslems hinter sich versammeln und Xi Jinping mal eine knallen. In China gibts dann Demokratie und nie wieder Islamophobie.

Ku kubu ulang atikan jeung ngawaskeun nutup pamaréntah puseur Cina urang geus nyobaan pikeun nyegah kaayaan marudah di propinsi. Ayana fasilitas sapertos geus resmi dikonfirmasi dina bulan Oktober 2018 ku pamaréntah, tapi di waktu nu sami dugaan ieu tina gering-perlakuan nampik dinya.

Pernah deui Jérman tiasa katingali nalika minoritas agama dikonci di kubu konsentrasi. Kami nyorong NATO & PBB geura-giru ngaleupaskeun sadayana Uighurs tina kubu ulang.

Für die Uiguren, ein muslimisches Turkvolki in der chinesischen Provinz Xinjiang, hat sich in den vergangenen Jahren viel verändert (Foto vom 22.09.2013; Ruine einer abgerissenen Moschee in Kashgar). Doch auch die politische Führung in Peking musste erkennen, dass die größte Provinz im Westen der Volksrepublik nicht in den Griff bekommt.

Die chinesische Politik in Xinjiang ähnelt der in buddhistischen Tibet: Gezielt werden ethnische Chinesen und deren Firmen hergelockt. Sie sind es auch, die hauptsächlich von staatlichen Infrastrukturprogrammen und Investitionen profitieren. An den Schulen wird die lokale Sprache mehr und mehr von Mandarin verdrängt. Also flüchten die Uiguren sich in die Religion, um ihre Identität aufrechtzuerhalten. Je mehr die Regierung den Islam unterdrückt, desto mehr radikalisieren sie sich.

Urang pamenta pelepasan saharita sadaya Uyghur & bubuka
kabebasan beragama di Cina. Sadaya jelema bisa yakin naon anjeunna hayang, ka Monster Flying spaghetti atanapi salah sahiji agama dunya. Cina kudu eureun pikeun nyegah pangeusi na di latihan kabebasan beragama. Dina UUD Jerman mangrupa kabébasan agama - nu kedah nyandak UUD Cina salaku conto.

Cina blok ratusan rébu muslim di kubu konsentrasi

Afrika Pitulung - Live Stream ngagimbung pitulung software dina pamakéan

& Ku kamerdikaan, sarua, fraternity ngalawan indifference, Intoleransi niat jahat

Wilujeng sumping di Afrika proyék bantuan piksel nulungan. Langsung saatos pupusna Karlheinz Böhm ku jalma pikeun jalma, kami 2014 ngumbara ka Maroko jeung yayasan pikeun kagiatan urang nempatkeun Afrika. Ayeuna 5 taun engké, urang kudu hal geus kahontal pisan sarta bisa nyadiakeun bantuan ngembangkeun di Afrika. Ti kantor Afrika Kalér kami téh gampang pikeun ngatur sakumaha ti Éropa.

Kami geus diwangun deui tegalan leutik, 40 km ti Marrakech di Maroko ka studio stream live interaktif. Dina panon nu kaméra kami ngahasilkeun dieu, kalayan bantuan hadirin, bantuan kamanusaan, tablet ganggang ngalawan kurang gizi, roti canned keur pangungsian dina 4,60 méter tina oven kai, baskets panyalindungan caah ngalawan banjir flash di Afrika Kalér, batu darurat salamet bisi tina leungitna apartemen bisi tina bencana alam jeung motor jeung jalur sapedah helmets pikeun jalma ngora.

Piksel nulungan hayang masihan jalma kabébasan, timer tekad jeung responsibly mun bentukna tanpa bahan hoyong kahirupan maranéhanana sarta méré barudak maranéhanana mangrupa hareup alus. Piksel nulungan nyumbang ka pamutahiran sustainable dina kondisi ekonomi, sosial ékologi politis global. Piksel nulungan gelut kamiskinan sarta promotes HAM, aturan hukum na démokrasi. Piksel nulungan nyumbang ka pencegahan crises jeung konflik telenges. Piksel nulungan ngarojong hiji globalisasi socially ngan, ecologically giat sarta sustainable.

kami 2014 dibere dina Ted Talk di Marrakech kami stream live ngagimbung pitulung software. tegalan mangrupa tempat praktis heula dimana kami nganggo software urang. Urang ngabagéakeun ngarojong anyar jeung datang tina proyék urang.

1 month ago
  • 6
  • 0
bulan 2 ago
  • 8
  • 1
bulan 2 ago
  • 42
  • 1
bulan 2 ago
  • 25
  • 2
bulan 2 ago
  • 22
  • 0
bulan 2 ago
  • 14
  • 1
bulan 2 ago
  • 7
  • 0
bulan 2 ago
  • 14
  • 1
bulan 2 ago
  • 58
  • 1
bulan 2 ago
  • 44
  • 2
bulan 2 ago
  • 10
  • 1
bulan 2 ago
  • 7
  • 0
bulan 2 ago
  • 14
  • 0
bulan 2 ago
  • 12
  • 0
bulan 2 ago
  • 5
  • 0
bulan 2 ago
  • 74
  • 2
bulan 2 ago
  • 51
  • 2
bulan 2 ago
  • 54
  • 0
bulan 2 ago
  • 12
  • 0
bulan 2 ago
  • 54
  • 0
bulan 2 ago
  • 41
  • 0
bulan 2 ago
  • 55
  • 0
bulan 2 ago
  • 62
  • 2
bulan 2 ago
  • 38
  • 0
bulan 2 ago
  • 52
  • 0
bulan 2 ago
  • 49
  • 0
bulan 2 ago
  • 47
  • 3
bulan 2 ago
  • 34
  • 0
bulan 2 ago
  • 6
  • 0
bulan 2 ago
  • 32
  • 2
bulan 2 ago
  • 55
  • 2
bulan 2 ago
  • 6
  • 0
bulan 2 ago
  • 37
  • 0

platform produksi interaktif pikeun bantuan

Hirup Stream ngagimbung Pitulung Software

Urang diwanohkeun Live Stream ngagimbung Pitulung Software kami tetep dina hiji Ted Talk di Marrakech. A Ted Talk mangrupa acara dimana pidato pioneering on jejer nu urang urang gerak dina tur pindah ka hareup.

Éropa darurat roti canned

The Mbera camp pangungsian anu 2000 kilométer ti piksel nulungan markas Live Populated place. Bantuan bakery roti kaléng kami darurat ngahasilkeun roti awét pikeun pangungsian sarta wewengkon bencana. The spirulina ganggang dihasilkeun dina Maroko mangrupakeun di camp ngalawan kurang gizi sarta pitulung kurang gizi. We rék ngawangun loka di hareup camp pangungsian, sarta kami stream live ngagimbung pitulung software ngagunakeun pikeun mantuan urang. Camp pangungsian teh 4 kota pangbadagna Mauritania, urang rék mastikeun yén sangsara tina pangungsi perang ieu alleviated.

The nulungan piksel geus dijieun spasi unik tur brings pemirsa produksi suplai relief di Afrika ngadeukeutan. dadu darurat aya & amp ku kantong keur sare, hiji cooker gas, hiji alat munggaran-bantuan; Senter dilengkepan. Kabéh nu peryogi, upami geus leungit asal anjeun sanggeus musibah alam.

Dina memori Tombia Braide anu maot dina bulan Désémber 2018 di Maroko jeung proyék piksel nulungan kami kalawan 54 taun serangan jantung. Urang ngawangun hiji sundial nu mangrupa reminiscent tina salah sahiji helpers Jerman munggaran urang.

dadu panyalindungan caah kami bentang di detik sarta simpen rébuan sandbags. The batu bisa minuhan fungsi kontrol banjir hadé sakumaha dina banjir flash na simpen pamakéan sababaraha helpers.

Ngarojong proyék kami

paypal@PixelHELPER.tv
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
Swift / BIC: GENODEM1GLS
Konci: Promosi Seni & Budaya

Urang nyieun gawean na prospek

Urang nyieun gawean jeung nyieun ngembangkeun sampurna kalawan pangwangunan pitches bal publik, cabinets bursa umum jeung kurban kultural. Salaku wewengkon urang aya dina satengahing hiji ékonomis padesaan, kauntungan loba pausahaan lokal sarta suppliers bahan baku tina tarekat na tiasa nyetél dirina pagawé anyar.

Maroko mangrupakeun nagara paling maju di Afrika.

Ti Maroko kami ngahontal palabuhan jero-cai dina Tangier na Casablanca, sadaya nagara Afrika sareng peti laut. Sambungan ka Éropa téh alus teuing. Ti daratan Spanyol mun Marrakech nyaeta mere hiji jam 6 ku mobil.

Di dieu kami geus dijieun pikeun bantuan kamanusaan jeung koordinat gancang tur gancang bisa mawa maneh ka tujuan anjeun ku mobil, peti laut atawa pesawat puseur hiji. Di dieu dina loka urang sadaya bisa ngahasilkeun naon urang di pangungsian butuh ku betah. The outpost munggaran urang ngawangun di hareup camp UNHCR di Mauritania.

téhnologi streaming hirup urang dibangkitkeun buleud interaktif 6 di sisi kénca ti video hirup. buleud ieu bisa dirobah iraha wae ku Sunan Gunung Djati dina watesan aktivitas sarta jumlah disumbangkeun. Kami geus dijieun hiji ngagimbung pitulung interaktif anu bakal ngaktipkeun kami pikeun ngabales di pangungsian dina kaayaan ayeuna sarta nyadiakeun bantuan langsung.

Kaahlian tina software ngagimbung pitulung kami oge sadia keur LSM lianna. Ngobrol urang.

Kampanye pikeun tahanan pulitik #FreeThemAll

The ngajamin ditewak Éropa kudu dipaké pikeun milaraan lawan pulitik. The yudikatif Jerman teu extradite alesan alus Carles Puigdemont ka Spanyol. Pidana anu deui kauninga minangka sarana perdebatan pulitik internal jeung ngungudag sahiji musuh pulitik keur ragam unsightly. The Kaadilan Jerman teu kudu nyokot sisi dina perdebatan pulitik di Spanyol jeung mampuh bantuan panyalindungan, sahenteuna moal ti pangalaman sajarah nyeri tina criminalization pamadegan pulitik. Mun aranjeunna tetep nampa pangiriman, ngaliwatan pangadilan jeung tungtungna teh Catalans bisa daya tarik pikeun Mahkamah Konstitusi Federal. kedah nyandak precedence ngaliwatan kaulinan kakuatan di Spanyol nu dibales hak individu di panganyarna dinya.

→ 10 politikus Catalan nu panjara
1. Jordi Cuixart - dinten 161 di jail
2. Jordi Sánchez - dinten 161 di jail
3. Oriol Junqueras - dinten 144 di jail
4. Joaquim Forn - 144 dinten di jail
5. Dolors Bassa - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
6. Raúl Romeva - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
7. Jordi Turull - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
8. Josep Rull - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
9. Carme Forcadell - jailed saméméh 3 poé
10. Carles Puigdemont - jailed saméméh 3 poé

→ Sajaba ti éta, politikus handap kaancam hukuman panjara sarta ayeuna hirup di pengasingan:

1. Toni Comín
2. Meritxell Serret
3. Meritxell Borràs
4. Clara Ponsati
5. Anna Jibril
6. Marta Rovira

#FreePuigdemont

Pastikeun yén tekanan sarta perhatian - Anjeun ngarojong kami ayeuna! Salaku donor a, anjeun anu nyieun hiji kontribusi invaluable ka pikagumbiraeun tina kalakuan cucungah umum - pikeun dunya hadé. Gabung kiwari sarta ngadamel skandal cross-wates beton mungkin. Bakal meunang maneh nowhere jadi loba pemberontakan jeung berontak pikeun tiap euro disumbangkeun sakumaha ours. Mangga buka ramatloka kami: PixelHELPER.org/Spenden atanapi uinterstützt Fundraiser Facebook kami:

Pencét fotografer Dirk-Martin Imah Heitzelmann

Artist lampu: Anggota sahiji piksel nulungan

Kabebasan pikeun #Puigdemont emblazoned dina panjara Stasi di Berlin. Kami protesting ngalawan haram, #Stasi ditahan sarupa ngeunaan politikus Catalan di Spanien.Wir pamenta pelepasan saharita sadaya tahanan pulitik di Spanyol. #PixelHELPER disebutna on pamaréntah geura dibewarakeun yén Jerman moal bakal ngabulkeun extradition pulitik. persetujuan pulitik misalna sahiji Spanyol rogatory perlu nurutkeun aturan hukum di bantuan légal internasional - paduli putusan hukum ti pangadilan. Granting otoritas, nunjukkeun pentingna hal éta, pamaréntah féderal dina bentuk Mentri Kaadilan Katarina sa'ir. Urang nelepon kana Pamaréntah Féderal pikeun siaran langsung tina Carles Puigdemont kedah nyadiakeun di panjara Jerman!

Pastikeun yén tekanan sarta perhatian - Anjeun ngarojong kami ayeuna! Salaku donor a, anjeun anu nyieun hiji kontribusi invaluable ka pikagumbiraeun tina kalakuan cucungah umum - pikeun dunya hadé. Gabung kiwari sarta ngadamel skandal cross-wates beton mungkin. Bakal meunang maneh nowhere jadi loba pemberontakan jeung berontak pikeun tiap euro disumbangkeun sakumaha ours. Mangga buka ramatloka kami: PixelHELPER.org/Spenden atanapi uinterstützt Facebook Fundraiser kami: https://www.facebook.com/donate/1972507843071293

Arab Spring kedah nyangking narabas tur ngamimitian epoch anyar démokrasi. Tapi pemberontak di yesteryear téh tahanan pulitik kiwari. Jalma geus risikiert nu hirup sorangan di Amérika dina skala kabebasan pers ngeunaan Amnésti Internasional anu ditandaan hideung, ayeuna geus di panjara sarta jadi poho ku dunya. Di dieu piksel nulungan hayang ngahalangan sarta tahanan pulitik gratis.

Peta munggaran urang bakal mawa jalma 13 anu diuk dina Maret 2011 panjara deui kana caang. The "Bahrain 13" ditéwak sanggeus karusuhan Pébruari 2011 di ibukota Bahrain manana, geus instigated nu dakwaan ti konspirasi pamaréntah. Loba nagara jeung organisasi kayaning Amnésti Internasional jeung Asasi Manusa Hak Watch ogé sababaraha kali nunjuk ka panyiksaan nu. Tahanan anu disiksa ditingali.

The worries teu eureun pikeun Familen. Ieu tahanan pulitik anu masih linggih di panjara dinten, sarta porsi of 5 taun ka sababaraha kalimat hirup. Sarerea boga hak pikeun nganyatakeun pamadegan na. Ulah poho jalma alus pikeun mawa kami kamerdikaan sorangan dikurbankeun ka loba démokrasi jeung perdamaian.

Maca deui

Daphne Caruana Galizia

#PixelHELPER praises € 100,000 pikeun émbaran ngarah kana ditewak tina backers tina murderers of Daphne Caruana Galizia. Mangga ngarojong kampanye kami di pixelhelper.org/en/donate

"Manifesto ditulis ku getih batur" - éta naon sajarah Amérika Mike Sadikin disebut bom mobil. Panganyarna ngeunaan manifestos tesis diwangun ti Semtex, disebut bahan peledak plastik, napel lanté of a Peugeot 108 bodas dina driveway di Bidnija, pangeusi 309, sabelas kilométer kuloneun ibukota Malta urang Valletta.

Dina Oktober 16, Daphne Caruana Galizia, lami 53 taun, geus burit nu kabayang tina mobil nya. Manehna drive nu gravel jalan ka jalan utama, kabukti kénca, turun pasir ti mana éta glimmer jauh tina laut bisa ditempo, kaliwat hiji, TPA liar leutik sarta médan zucchini, 270 yard, mun tanda beureum-rimmed, dina mana landak miwarang supir teu rarata sarua na. Ledakan, anu penyidik ​​percanten, ieu dipicu ku handphone. Di 15.04 jam tetep tina Peugeots anu 100 méter Salajengna dina hiji widang, sabeulah katuhu jalan. Tujuh élmuwan forensik Walanda anu mariksa awak Galizia urang tilu poé sanggeusna di Valletta urang rumah sakit mater dei teu meunang teuing ningali. Aya saeutik kénca awak wartawan pangalusna dipikawanoh tur paling ambigu nagara urang. Manéhna geus dipasang kecap panungtungan nya dina blog nya 29 menit sateuacan maot nya: "Perkara dimana anjeun neuteup, aya crooks madhab. Ieu asa ".

Daphne Caruana Galizia

Saminggu saterusna, tilu putra Galicia aya di DPRD Éropa di Strasbourg, debating naon pembunuhan indung Maranéhna nyebutkeun ngeunaan Malta jeung kamungkinan ngeunaan EU. The Héjo MP Sven Giegold nyokot mikropon nu. "Daphne naon ditelasan di jalan. Aya henteu tempat nyumputkeun, Killers Maranéhna teu sanajan nyobaan nyieun serangan katingal kawas kacilakaan. Sabalikna, ieu hiji démo pangperangan daya, "nyebutkeun anjeunna. Ieu jelas naha bom nu teu handapeun mobil Kapolsek atanapi Pangacara umum urang: "Ieu Daphne anu héd lampu dina sistem laundering duit jeung korupsi di Malta - eta naon henteu tesis otoritas".

Bari commemoration ieu nyokot tempat di Strasbourg, Rosy Bindi, sirah ti Italia Komisi Anti Mafia, Asup kana Excelsior Hotel dina ramparts of Valletta. Pikeun poé, KPK dina naon Malta, mangga buka di ieu rencanana pikeun lila, tapi ayeuna, sanggeus rajapati sahiji blogger nu, suku anu badag. Dikurilingan ku lemes-diatur pangawalna, anu cocog screw kabel transparan kana earcups Maranéhna, Bindi sits handap dina méja na Sigana di wartawan, anu geus ngantosan aranjeunna dina armchairs kulit beurat. mafia nu, nyebutkeun Bindi, situ Malta salaku "a paradise saeutik". Sarta "panyadia ladenan finansial anu bisa nawiskeun ka muka usaha di Malta" Jadi nu "bagian tina masalah".

Pikeun Malta, pernyataan Bindi urang nu masalah. Manehna geus ahli dina mafia Italia pikeun Dékade, jadi kecap nya boga beurat. Malta geus pajoang pikeun reputasi na saprak rajapati of Galicia.

The rajapati nya, saloba tingali eta dina Islandia naon Manifesto a tuh Jalma Saha serius ngeunaan gelut ngalawan kajahatan anu henteu panjang yakin ngeunaan Malta.

Giegold, anu geus kalibet dina ngajauhan pajeg pikeun Dékade sarta weruh ieu panalungtikan Galizia urang, keur nelepon pikeun penyidik ​​internasional bisa dikirim. Anjeunna nyaéta panggero pikeun pengunduran diri ti Perdana Mentri Sosialis Joseph Muscat na ensures tuh DPRD Éropa hayang ngirimkeun rombongan ka Malta ka "balikkeun aturan hukum".
Genocide nulungan piksel seni lampu pikeun Daphne

Lima bom mobil di dua taun
Manehna teh teu ngan hiji anu nilik eta jalan éta. Mun poé ieu dilaporkeun dina kaayaan nu Islandia, teras duit hideung anu dikaitkeun pausahaan letterbox, havens pajeg, sambungan poék Azerbaijan, nyalurkeun minyak, jualan luyu jeung judi online. sajarah greatest Galizia urang geus jadi nyumbang ka ieu. putra nya Mathew jalan di IJIC jaringan panalungtikan, Mana diumumkeun dina 2016 Panama tulak. Ngeunaan anjeunna Galizia narima éta dokumén ngeunaan Malta. Manehna kapanggih tuh Keith Schembri, lulugu kabinet Perdana Mentri Muscat, sarta batur sapagawean na Konrad Mizzi - Énergi munggaran, ayeuna menteri pariwisata - ngurusan panutup pausahaan di Kapuloan Virgin Britania sarta Panama. Kabéh ieu ayeuna merging kana gambar suram, dina Mana wates antara usaha swasta dubious sahiji politikus, dibantah aliran sharing umum jeung kajahatan dikelompokeun sigana ngaleyurkeun.

Ieu gambar hiji tuh mismatches nu suburbs of Valletta, pinuh ku pangusaha sarta mahasiswa disamak, jeung mobil-gratis, pasir-berwarna kota heubeul thatwill jadi ibukota budaya Éropa di salapan minggu - di unmatched buka-hawa musium abad pertengahan ngaliwatan Mana unggal poé puluhan rébu wisatawan turutan Panungtun kalawan pennants warni Maranéhna kawas perang salib tina standar Maranéhna, teras dina soré, dina St. Julian, di sisi séjén tina bay, wareg ku semprot, hare dina anggur beureum sarta tipping pint-kawas camp Cisk.

Sababaraha di antarana lajeng lalajo leuwih Jonathan Ferris. Dina dinten kadalapan saatosna Galizia urang, anjeunna sits kalawan gelas ipis dina jas biru di lobi ti Westin Dragonara. Balik adul kaca, gelombang pencét batu, dina sofas diuk kulawarga well-heeled dina pakéan Ngumbara urang. Ferris teh lulugu kaamanan tina hotel bintang lima, jeung ieu tuh nunjukkeun hal nu teu kamana jalan Aranjeunna shoulderstand di Malta.

Kusabab dugi sataun katukang naon Ferris perwira pulisi, jawab laundering duit. blog Galizia urang, manéhna nyebutkeun, geus salawasna mantuan anjeunna kalawan investigations. "Manéhna terang hirup urang teu nyaho. Jalma percanten wartawan deui kawas aparat kapulisian. "Kolega Ferris dididik akuntan di Brussel, Cina, Jerman, anjeunna dipindahkeun Gaddaffi di 2016 Nopember, anjeunna ngalir salaku sirah departemén jeung Maltese Anti Duit Laundering Otoritas (FIAU). Antara Maret na Juli 2016 2017, anu opat laporan kana korupsi Kasangka ngalawan Pajabat Pamaréntah geus ditulis. Kabéh, nyebutkeun Ferris, anu dumasar kana panalungtikan ku Galizia. Who wants to nuturkeun manehna, upami anjeunna mana kana detil, butuh waktu.

Ulasan tina investigations FIAU mana kawas ieu: kituna lulugu Kabinet Keith Schembri dipaké parusahaan kotak surat di Panama nyumputkeun euro 100,000, Mana anjeunna nampi ti diobral tina tilu paspor Maltese ka Rusia. kituna anjeunna mayar satengah juta euro dina suap ka manajer koran Maltese. Ferris tuh percaya Schembri miharep pikeun mastikeun teu koran pamarentah tetep ditimbang. Dina waktu nu sarua manéhna hayang mastikeun tuh kertas Terus pikeun nampa kertas nya ti anjeunna, Kusabab dina penjajahan sekundér Schembri kituna téh wholesaler kertas. Na: Schembri jeung urut Menteri Energi Konrad Mizzi ngagaduhan suap ti Dubai ti parusahaan trades tuh liquefied gas di Malta. Jadi duit ieu nu flowed ka pausahaan letterbox tina dua. Éntri blog panungtungan Galizia urang "madhab anu crooks" disebut usaha tesis.

Genocide nulungan piksel seni lampu pikeun Daphne

1.07 juta euro pikeun kontrak gas?
Schembri na Mizzi mungkir sagalana. Naon daun loba di mamang ngeunaan aturan hukum di Malta: The laporan ti FIAU éta Boh malah teu dikirim ka pulisi - atanapi Langsung Filed ku otoritas - ku otoritas. Maranehna henteu Kertajati.

Laporan aub Boh Ferris, batur sapagawean na Charles Cronin atawa urut boss FIAU Manfred Galdez. Taya sahijieun aya dina kantor deui. Galdez indit, konon di sorangan, dina pangsiun dini. On June 16 2017, panerusna Ferris na Cronin dipencet hiji amplop bodas Jeung bewara Maranéhna dina leungeun. "Kuring pernah terang alesanana," nyebutkeun Ferris. Saprak harita anjeunna ukur bisa digolongkeun saré kalawan Pél. FIAU nu ngabejaan taz nu tumaros boga "dina suku na pangalusna pikeun ngilangkeun Ferris na Cronin pikeun" alesan kinerja ".

Mun anjeunna ngalaman ari kalawan FIAU, manéhna bakal geus Disusul beban sajarah agung Galizia, nyebutkeun Ferris. Ieu ngeunaan Michelle Muscat, pamajikan Premier urang. Rekening sahiji parusahaan Maranéhna Egrant di Panama shouldhave flowed ti Azerbaijan mun 1.07 juta euro - justament sanggeus Malta sarta Azerbaijan kungsi nandatanganan kontrak keur suplai gas kalawan 18 taun. "Éta hayang nyegah ieu panalungtikan," Ferris percaya. Anjeunna geus sued otoritas anti korupsi ka reinstate anjeunna.

Yén laporan FIAU anu malah dipikawanoh, nyaéta alatan saurang lalaki anu asup dirina "nu tara ti Daphne di pulitik" jeung naon confidant Maranéhna. Simon Busuttil mangrupakeun wakil ti PN konservatif, hijina pihak oposisi; saurang lalaki jeung gaya sarta sora tina alat da'wah televisi AS, candi na Mottled, hideung tunggara renda on lapel nu. "News ukur liwat WhatsApp," nyebutkeun anjeunna. "Telepon abdi keur diawaskeun". Nu datang téh dipapag di kamar konférénsi oposisi urang di Imah DPRD, jalan hiji spasi akuarium-kawas tuh hovers leuwih pedestrian Valletta urang.

Mundur geus euweuh valid
Salaku Galizia dibasmi beuki loba bahan ngalawan pamaréntah, Perdana Mentri Muscat pikaresep pamilu ka Juni panungtungan. Busuttil naon calon luhureun oposisi. Batur nempatkeun laporan FIAU ka anjeunna. Busuttil nyebarkeun sakabeh rinci jeung relish di hareup pencét. Ieu henteu ngabantu: nu Maltese tetep satia kana Muscat. Busuttil leungit, mana mungkin geus alatan factthat ékonomi Malta urang keur booming. "Sanggeus éta, kuring hayang lalaunan mundur ti politik" nyebutkeun anjeunna. "Tapi ayeuna mah, sanggeus maot nya, sagalana geus béda."

Dina Juli, Busuttil geus sued keur pulisi pikeun nalungtik menteri. Schembri na Mizzi geus Filed di bantahan. "Mun kuring leungit, abdi gé buka Strasbourg," nyebutkeun Busuttil. Anjeunna hayang salse pagawean Galizia urang.

blogger geus beurat diserang Muscat, sesa pamaréntah, kitu ogé bagian badag tina oposisi. Bagian kalawan "artikel cemerlang", sakumaha malah musuh awon Maranéhna di markas sahiji pihak Kaputusan nyebutkeun PL. Sabagean kalayan serangan pribadi sarta naskah ngeunaan kahirupan seksual nya. Tapi taya sahijieun di Malta serius percaya eta tuh naon politikus korup nu nyangkut bom dina mobil nya.

Tiori nu paling ilahar uninga di Malta - sarta Italia - anu teu Galicia geus stepped kana quest mafia pikeun nyusupkeun minyak ti Libya ka Éropa kidul. Anggapan ieu dirojong ku factthat dina dua taun kaliwat aya geus lima serangan bom mobil di Malta anu korban téh ti lingkungan kriminal. Taya hiji naon informed. Everytime Semtex naon dipaké. Ieu diproduksi, contona, dina Zuwara Libya - dimana minyak nyalurkeun asalna tina.

oposisi teu uninvolved
Tapi, loba di Malta manggihan Muscat janten jawab maot Galicia urang jeung keur mundur. Teu jadi loba Kusabab pulisi The henteu ngajaga Galizia. Kanyataanna, blogger nu boga kaliwat ditampik panyalindungan pulisi Kusabab manehna takwa thatthis bakal mangaruhan Karya nya. Defending nu sangkaan ngalawan Muscat, kulawarga Galizia urang, oposisi jeung wartawan Maltese, MEP Busuttil nyatakeun: ". Anjeun teu bisa ngalakukeun nanaon ngalawan korupsi salami mentri ngaruksak téh kénging di kantor" Dina raraga sabar Maranéhna bisnis, kaayaan kasebut weakening Lembaga - sahingga sabar bisnis of penjahat diayakeun.

Sanajan kitu, oposisi teu uninvolved dina kaayaan. Malta gumantung ka pajeg korporasi ékonomis pisan low, industri judi online jeung diobral di paspor ka asing jegud. Busuttils PN nyumbang éta. "Malta geus dijual kadaulatan -na pikeun duit kotor," nyebutkeun Héjo Giegold. "Ieu geus Diganti aturan hukum sareng budaya impunity na cronyism antara elites politik jeung keuangan."

Di kota kasino St Julians di Malta nangtung komplek Mayfair, salah sahiji loba wangunan kantor dina Islandia,

Ελληνική Ολιγαρχία. Τελός

Ελληνική Ολιγαρχία. Τέλος

Παρά την πολύχρονη οικονομική κρίση και την επιβολή δυσβάσταχτων μεταρρυθμίσεων, η τύχη της Ελλάδας ορίζεται σταθερά από σύγχρονους ολιγάρχες. Η πολιτική της λιτότητας διαιωνίζει το status quo, συνεπώς αυξάνει τη δύναμη των λίγων που υπερισχύουν των απλών πολιτών. Με τις ευλογίες της τρόικας, τα κρατικά περιουσιακά στοιχεία ιδιωτικοποιούνται και πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές σε εκείνους που παραδοσιακά κινούν τα νήματα.

Στις γιγαντοοθόνες και τα πανό του George Orwell στο βιβλίο 1984, ο Μεγάλος Αδερφός που πάντα παρακολουθούσε τους πολίτες, δήλωνε ότι το «αφεντικό" είναι ένα σκληρό, ολοκληρωτικό καθεστώς. Τα αφεντικά του σήμερα, τα πρόσωπα που διέπουν τις εξελίξεις είναι ακόμα πιο ύπουλα και χαμηλών τόνων. Γι 'αυτό και χρήζουν διαφορετικής μεταχείρισης.

Είμαστε οι piksel nulungan και βρεθήκαμε στην Αθήνα τον Φεβρουάριο για να ρίξουμε φως σε αυτά τα χαμηλών τόνων πρόσωπα. Είμαστε εδώ για να υπογραμμίσουμε τη μεγάλη αδικία εναντίον του ελληνικού λαού. Οι προβολές του «Μεγάλου Αδερφού» στην έδρα της «Ομοσπονδίας» του ΟΠΑΠ, της Minyak Motor Hellas και του ελληνικού κοινοβουλίου, διοργανώθηκαν από την piksel nulungan, για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον στα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης και να φέρουν στο προσκήνιο την μυστική δύναμη των ολιγαρχών. Οι παρεμβάσεις μας επικεντρώθηκαν σε δύο κεντρικές προσωπικότητες της ελληνικής εξουσίας.

Η πρώτη δεν είναι άλλη από τον, Δημήτρη Μελισσανίδη, γνωστό και ως "Τίγρη" ο οποίος μαζί με μια τσεχική κοινοπραξία επενδυτών, μπόρεσε να αγοράσει το κρατικό μονοπώλιο του ΟΠΑΠ για ένα κλάσμα της πραγματικής του αξίας. Η διαδικασία πώλησης του ΟΠΑΠ δεν τέθηκε υπό αμφισβήτηση από τα ελληνικά ΜΜΕ, και αυτό βέβαια, δεν προκαλεί εντύπωση καθώς λέγεται ότι ο ΟΠΑΠ έχει ίσως τον ισχυρότερο διαφημιστικό προϋπολογισμό, και έτσι μπορεί να ασκεί επιρροή. Οι δημοσιογράφοι που έχουν προβληματιστεί ανοιχτά για τον σύγχρονο ολιγάρχη, έχουν εκφοβιστεί με κίνδυνο να χάσουν ακόμα και την ζωή τους.

Ο Βάρδης Βαρδινογιάννης και η οικογένειά του θεωρούνται "κράτος εντός του κράτους". Φήμες θέλουν τις πετρελαϊκές εταιρείες του ομίλου να είναι ο κύριος λόγος που τα ελληνικά νησιά εξακολουθούν να λειτουργούν κυρίως με μη βιώσιμες και ακριβές γεννήτριες ντίζελ αντί για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η δύναμη της οικογένειας δεν αμφισβητείται στην Ελλάδα, καθώς μεταξύ άλλων ελέγχει επίσης σημαντικό μέρος των ελληνικών ΜΜΕ.

Η piksel nulungan θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα να γίνει πάλι δημοκρατία. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, θα πρέπει να ψηφιστούν αυστηροί νόμοι σε ότι αφορά τον έλεγχο της χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων καθώς και των προσωπικών οικονομικών των πολιτικών. Αντί να γίνεται θέμα για σκάνδαλα και παρατυπίες του χτες, η βαρύτητα θα πρέπει να δίνεται σε λύσεις του σήμερα. Η πολιτική πορεία του παρακράτους στο σκοτάδι θα πρέπει να σταματήσει. Βέβαια η έλλειψη διαφάνειας δεν είναι μόνο ασθένεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας. Από κάπου όμως πρέπει να ξεκινήσουμε. Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα πρέπει να αναλάβει έργο ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και να αρθεί το καθεστώς ατιμωρησίας που ισχύει για τους πολιτικούς στην Ελλάδα.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης είπε - όχι τυχαία - ότι οι "κρίσεις γεννάνε Κροίσους» και η τελευταία δεκαετία έχει δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για πάρα πολλούς. Για τον λόγο αυτό, η piksel nulungan επίσης ζητά την επιβολή διαφάνειας και την επανεξέταση των πρόσφατων ιδιωτικοποιήσεων, ώστε να διασφαλιστεί τουλάχιστον μια δίκαιη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό. Μια ανεξάρτητη έρευνα θα πρέπει να κρίνει εάν έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα και να προχωρήσουν έννομες διαδικασίες όπου χρειάζεται.

Είμαστε αλληλέγγυοι με τον ελληνικό λαό στην πάλη του ενάντια σε ένα παγιωμένο και απαρχαιωμένο καθεστώς που ευνοεί την ευημερία των λίγων και όχι των αυτών που καθημερινά βιώνουν συνθήκες φτώχειας στην Ευρώπη του 2018. Η πλουτοκρατική διαφθορά πρέπει να τελειώσει τώρα ή δεν θα υπάρξει ποτέ ευκαιρία για πραγματική ανάκαμψη για την Ελλάδα.

Το Ίδρυμα piksel nulungan είναι ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός, καλλιτεχνικός σύλλογος και ένα από τα πιο καινοτόμα πολιτικά εκκολαπτήρια καλλιτεχνικής κινητοποίησης. Βλέπουμε την Τέχνη ως μέσο που πρέπει να προκαλέσει και να ευαισθητοποιήσει, ως μια μορφή κοινωνικής επιβεβαίωσης στο πνεύμα του Διαφωτισμού. Οι εκστρατείες μας δείχνουν τις δυνατότητες της τέχνης ως πέμπτης εξουσίας σε μια χώρα.

Urang kudu pitulung anjeun pikeun nuluykeun kampanye kami di Yunani. Sumbangan via #Paypal: paypal@PixelHELPER.tv atanapi http://PixelHELPER.org/de/Spenden

Pikeun sumbangan luar dunya digital:
akun sumbangan:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Boga: piksel kauntungan nulungan Yayasan
Subject: Promosi ngeunaan Seni & Budaya

Kaluaran gratis. Voucher salinan dipénta. mangga disebatkeun "pencét fotografer Dirk-Martin Heinzelmann, PixelHELPER.org"

Freimaurer-retten.de - Pindah sareng simpen jalma! kapal rumah sakit

Pikeun ngabantu sadaya jalma henteu paduli ngeunaan asal atanapi agama, Hartina misi urang teu kurang ti di sakuliah dunya sareng nadya jeung sadulur ranté tina umat manusa, Dina seri mimiti Wewengkon musibah & perang pikeun sosialisasi. mangga klik dina Gabung leuwih téks sabudeureun urang crowdfunding zu sokongan.

Pikeun ngamimitian urang beroperasi salah ka darat Canned roti Bakery mun ngadistribusikaeun dahareun awét nalika bencana. Dina caina kami coba mésér parahu kapal rumah sakit hoyong dipaké.

Roti bakery di canned kalayan témbok kompas. Kalayan 5 méter lebar, oven areng panggedéna di Afrika Kalér

Dina waktos anu sareng urang hoyong ngalawan teori konspirasi tarung. Dinten ieu kami hartosna, sakapeung pantes kami tukang batuHenteu ngarespon kana téori konspirasi sacara umum ngulang deui, tapi ngalakukeun usaha pikeun biaya kami di Internet kaanggotaan pondok fiksi & Jangji istighfar. Dina waktos anu sareng, muslim parantos nyambung kalayan Freemasonry ngaliwatan Hitler pikeun sataun langkung 60. Ieuh Kami hoyong acara informasi umum mun enlighten dimana urang mantuan aktip. Oge gereja kudu eureun freemasonry pikeun ngahukum, didieu urang bakal ngalaksanakeun acara informasi & di kami Operasi di luar nagari warga enlighten ngeunaan Latar ngeunaan Freemasonry.

Parahu pelokok Maroko jadi dikonvisi jadi kapal rumah sakit pikeun jadi aktip dina zona perang sareng jalma-jalma paduli asal atanapi agama pikeun mantuan.

Pindahna bakal parahu fishing seagoing. Gumantung kana seueur sumbangan anu urang kumpulkeun, atanapi naha salah sahiji pangusaha anu beunghar urang diantawis nadya sareng sadulur ngarojong kami, tiasa ogé parahu perikanan leuwih badag jadi. Kami hoyong parahu sapertos anu leutik kapal rumah sakit anggo sabudeureun ku suburb baraya & sadulur Operasi bedah gratis jeung perlakuan dental dina perang jeung wewengkon bencana. Geus aya salah ngan kamar operasi & a Dokter gigi Stuhl tiasa ngalakukeun seueur Nyalametkeun akherat, Urang émut Oskar Schindler saha cenah, "Saha anu nyalametkeun ngan hiji waktos ngaheéat dunya sadayana ".

COmmandant Fourcault bakal janten kapal rumah sakit séhat sareng tiasa dianggo langsung dina perang Yaman.

Ayeuna urang ngagaduhan dua nawaran ayeuna kanggo dua kapal anu ageung, anu Commandant Fourcault anu perenahna di Antwerp & Aquarius Dignitus, kapal nyalametkeun heubeul tina SOS Mediterrane anu aya di Cadiz. Duanana parahu ieu mahal langkung ku 1.800.000 batan parahu fishing lami. Dina Freemasonry, aya Dadang & Ngadu'a anu tiasa gampang nanggung bea sapertos dina ranté dunya Freemasons, tapi urang ogé kedah ngayakinkeun aranjeunna janten aktip dina merangan kasangsaraan dunya & teori konspirasi. Pikeun ieu kami peryogi bantuan ti babarayaan. Ngan ku pitulung anjeun, paguneman anjeun, urang mingpin cukup ngarojong dina widang pikeun ngajaga proyékna hirup.

The Aquarius geus nyalametkeun ampir urang 30.000 tina karusuhan sareng ayeuna aya di Cadiz

Tangtosna, proyék ieu henteu dilaksanakeun di taun 3, pangadeg PixelHELPER Yayasan nirlaba GmbH, anu mana anu ka organisasi relief Masonic, saprak 2015 sukarela kanggo organisasi sareng ngawangun di Afrika infrastruktur anu diperlukeun ku kituna saatosna pupusna lianna misi "Rescue Masonic" tiasa neraskeun. Ka tungtung ieu, 2019 nandatanganan sewa taun 3 anyar dina bulan Juli, anu ngajamin kagiatan urang dina situs di Maroko. Sanggeus éta kami kudu meuli lahan atawa manjangkeun sewana.

Adi & ngadegkeun Freemasons Rescue sareng seniman Freemason Otmar Alt & Snoopy

Jeung ayeuna ilaing mah jeung sadulur: "Pindah ka dunya sareng ngabuktikeun anjeun salaku Mason a!" - kalimah radang Ieu sah, sanajan kami bakal ngahapus sakabeh simbolis sareng retorika ti pamawa. Urang kudu diukur sarta dibéré hukum ku ieu: Act!

Lampu agung 3 tina tukang batu dina kabayang.
Lambang "Simpen tukang batu"

Simkuring ménta Uni Europeanropa ngawangun jambatan anu ngahubungkeun Spanyol sareng Maroko kanggo koordinasi jumlah anu beuki nambahan pidana iklim sareng perang di pusat panarimaan Europeanropa.

Lantaran lokasina di Maroko, urang kedah nampilkeun kapal langkung mirah, ngawangun téknologi médis kabinét sareng mangrupakeun tempat téknologi. Salaku organisasi nirlaba, PixelHELPER baris kalibet kru profésional sareng mastikeun operasi transmisi livestream sareng internet satelit. PixelHELPER geus diatur sorangan tujuan nyayogikeun pitulung interaktif ku software livestream ngagimbung pitulung livestream.

Sajaba video ti bakery Dosenbrot, urang sacara rutin disiarkeun klip vidéo langsung ti kapal. Urang peryogi pitulung anjeun mésér parahu. Pas urang kumpul 85.000 €, kami meuli parahu pelabangan sareng mimitian ngembalan di Maroko. Lamun, dina skenario hal anu pangsaéna, artosna henteu lebet sareng dinten-dintenna anu sanésna 365, urang bakal investasi di pitulung darurat-Maroko tiasa waé

Tuh urang peryogi mesin roti anu parantosan, wadahna pengiriman barang sareng mixer industri pikeun lajeng panggang rébuan roti roti anu parantos di sababaraha péngkolan per poé sarta simpen dina peti pengiriman barang. Tapi kami yakin yén urang hoyong ngahemat tukang batu jeung meunangkeun duit-duit anu sanés nganggo.

pilihan tutulung:

Rekening tutulung PayPal: paypal@PixelHELPER.tv
Wadah akun: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
Swift / BIC: GENODEM1GLS
Keyword: Pitulung pikeun jalma dina kaayaan darurat

Maca deui

Kampanye ngalawan oligarchs jeung mafia. Sakuliah dunya.

Dina kampanye ngalawan oligarchs mafia Anjeun tiasa manggihan kasimpulan lampah dina kaca ieu.
Ayeuna urang spent minggu di Yunani jeung Waen aesthetico aktif ngalawan oligarchy. Urang rencanana kami
Kampanye di nagara sejen neruskeun ieu kami kudu oge rojongan Anjeun.

The Lawu démokrasi mangrupa oligarchy

Sanajan krisis ékonomi dahsyat, sanajan "reformasi" anu Yunani masih pageuh dina leungeun oligarchs. austerity The reinforces status quo ieu sareng ningkatkeun kakuatan tina sababaraha leuwih loba. Kalayan rohmat aset kaayaan troika anu privatized jeung dijual di harga nawar ka sakeupeul marga kuat.

Dina buku George Orwell urang 1984 nu Maha Kawasa Big Brother bangun poster badag tur layar tele on warga sarta nembongkeun saha Éta boss: a kejem, kaayaan totalitarian. The bos of kiwari, jalma anu narik senar balik layar, akting leuwih insidious, inconspicuous na di rusiah. Kami piksel nulungan, sarta kami geus datangna dina bulan Pebruari ka Athena buang hiji lampu badag dina ieu rupa poho. Kami di dieu pikeun nyawad ka ketidakadilan kubur ngalawan jalma Yunani. projections Orwellian ka Bundestag, urut lotre kaayaan OPAP, markas perusahaan tina Motoroil Hellas jeung Parlemén Yunani, diarahkeun ku nulungan piksel, salempang dina média Yunani jeung internasional yén kakuatan disumputkeun tina oligarchs datang ka fore kana. interventions kami difokuskeun dua tokoh sentral dina oligarchy Yunani.

Dimitris Melissanidis, nicknamed "Lodaya", éta bisa meuli kaayaan OPAP judi monopoli pikeun fraksi nilai sabenerna na bareng jeung a konsorsium Czech investor. Prosés jualan OPAP henteu disadiakeun ku media Yunani nananyakeun, sakumaha OPAP salah sahiji neneng, upami teu anggaran média pangkuatna di Yunani, sahingga pangaruh na jeroeun media Yunani sigana limitless. Wartawan anu nempatkeun kakawasaan of Melissanidis sual anu intimidated kaliwat komo nampa ancaman pati. Tos rengse acak dipaké urut lulugu tina privatisasi Agénsi Yunani, Stelios Stavridis, anu oversaw nu nganyahokeun OPAP, anu jet pribadi tina Melissanidis ngapung di libur na ...

Vardis Vardinogiannis jeung kulawargana dianggap "kaayaan dina kaayaan hiji". Gosip boga eta nu pausahaan minyak na dianggap salaku alesan utama naha kapuloan Yunani anu masih utamana dioperasikeun ku kotor jeung mahal Generators solar tinimbang sumber énérgi renewable beresih. Pangaruh kulawarga Vardinnogiannis teu dilombakeun di Yunani, salaku clan bagian penting tina media Yunani (dua tina stasiun télévisi swasta panggedena milik kulawarga), tim maén bal jeung saméméhna ngadalikeun sektor perbankan.

Piksel nulungan tungtutan yen Yunani nyaéta démokrasi hiji deui. Pikeun ngahontal éta tujuan ambisius kieu éta mimiti pikeun ngeureunkeun amalan ngaruksak tina oligarchs ku hukum transparansi luyu. skandal Novartis nu politikus tinggi-ranking kayaning urut Perdana Mentri Antonis Samaras museur, negeskeun kumaha urgent isu transparansi pikeun Yunani. Paduli skandal Novartis lila ngaruksak parpol denounced tanpa conto kongkrit nyebut dina laporan panganyarna ku Komite Transparansi DPRD Yunani. Tapi teu ukur éta. Panitia ogé refrains ti punishing parpol, sanajan kamungkinan sangsi handapeun kadaulatan panitia téh. Mana kacida unacceptable sarta nempokeun buka unpunished sakumaha lila ngaruksak ku elites pulitik di Yunani. Lulugu ti panitia pikeun transparansi di DPRD Yunani, Tasia Christodoulopoulou kedah isin diri pikeun inaction maranéhanana.

Piksel nulungan ogé nyorong yén privatisasi panganyarna questioned na ulang dievaluasi, sahenteuna pikeun mastikeun santunan adil keur urang Yunani. Hiji komisi bebas tina panalungtikan keur ngabedakeun kejahatan geus nyokot tempat jeung lamun perlu mawa cara ngagawe légal ngalawan oligarchs. Urang némbongkeun solidaritas urang jeung urang Yunani dina perjuangan maranéhna ngalawan oligarchs, anu parasit di nagara mana leuwih ti sapertilu populasi na hirup handap garis kamiskinan. korupsi Plutocratic kudu eureun ayeuna atanapi aya pernah bakal kasempetan pikeun mimiti anyar nyata pikeun Yunani.

The piksel nulungan Yayasan mangrupa internasional, nirlaba koléktif seniman sarta salah sahiji incubators kawijakan paling inovatif ngeunaan seni pulitik. Urang tingali seni salaku hal anu ngangsonan na rebel must, salaku wangun sosial timer eling di sumanget Pencerahan. kampanye kami mintonkeun kemungkinan seni salaku kakuatan kalima di Propinsi a.

Neruskeun kampanye kami di Yunani kami kudu pitulung anjeun. Nyumbangkeun per #Paypal: paypal@PixelHELPER.tv atanapi http://PixelHELPER.org/de/Spenden

Pikeun sumbangan luar dunya digital:
akun sumbangan:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Boga: piksel kauntungan nulungan Yayasan
Subject: Promosi ngeunaan Seni & Budaya

Copyright gratis. Voucher salinan dipénta. Mangga nyebut "pencét fotografer Dirk-Martin Heinzelmann, PixelHELPER.org"

Buruh Kapaksa di Bahlsen Oetker & Co. KG

biskuit Brown - teuas dicerna

Sanggeus hiji penampilan di acara béntang batu Marketing Online kami indit. Ujug-ujug, nu kritik swagger Bahlsen urang éta catetan darker: The ahli waris saha kitu bangga sajarah bisnis kulawarga, ngahutang kabeungharan maranéhna jeung eksploitasi korban tina rezim Nazi.

nalika gambarahli waris koran spoke mun, manehna direspon melempem maksimum. "Ieu teu oke mawa presentasi kuring jadi nyambung," ceuk manehna - jeung sugan sanajan saeutik katuhu: Ieu adil ka buang ka sirah batur urang, anu bener ukur hayang ngobrol ngeunaan kumaha nu tiasa ékonomi jadi "wahana", "pikeun maju urang salaku masarakat".

"Nu ieu sateuacan waktos abdi, sarta kami geus di buruh dipaksa mayar ogé Germans sarta aranjeunna diperlakukeun ogé. pangadilan PHK teh lawsuits. Aya henteu anu leuwih klaim ngalawan Bahlsen téh. Bahlsen boga whet jadi kaliru nanaon ".

Sarta anu hiji bener nanganan toilét mana Bahlsen waktos bener euy bisa malah ngalepatkeun. Rada sajaba ti ...

Maéhan buruh tani ti tutuwuhan Bahlsen. Naon anu lumangsung dina buruh kapaksa anu henteu tiasa dianggo deui? Aranjeunna ditelasan di kubu konsentrasi.
Proyéksi hampang dina Peringatan Holocaust di Berlin
Photographer press: Dirk-Martin Heinzelmann
Poster anu dipikahoyong: Saha anu gaduh inpormasi ngeunaan ngadéportasi Bahlsen buruh tani ka kubu konsentrasi? Pencét fotografer: Oleg Rostovtsev

Tapi lajeng Bahlsen neraskeun. Na yén ditiup kawas kieu:

  • ... yen parusahaan jadi pagawe ulah gede mungkin geus diperlakukeun lamun anu humandeuar afterwards ...
  • ... sarta yén éta téh picilakaeun ngomong Bahlsen kungsi "luang henteu kaliru" ngan kusabab pangadilan hiji parusahaan lantaran tina Selang kejahatan maranéhna teu bisa ngahukum...

... éta teu pangperangan hambar gampang nungkulan jadi kalawan kaliwat sorangan? Naon eta bakal mibanda ongkos Bahlsen, ukur keur némbongkeun up saeutik kahudung pisan? Gantina, aranjeunna mutuskeun maén turun kuli kapaksa dina rezim Nazi.

parusahaan Bahlsen boga "maot Zeit", nurutkeun buruh maranéhna dipaksa mangsa jaman Nazi dibayar laporan dina mingguan jigana leuwih goreng ti ngaku saméméhna. koran nujul deui hiji evaluasi tina kartu upah Keksherstellers ti forties.

Parusahaan ahli waris Verena Bahlsen kagungan kaliwat Nazi karuhun maranéhanana sarta parusahaan anu nembe di koran "Bild" downplayed, "Urang kudu buruh nu dipaksa mayar ogé Germans sarta aranjeunna diperlakukeun ogé," ceuk manehna. The 26 taun heubeul saprak geus apologized keur pilihan dirina kecap.

Polandia sarta Ukraina kapaksa buruh anu ceuk geus dibayar antara lima jeung sapuluh Reichsmarks per saminggu "waktu" Numutkeun laporan kiridit. Lolobana gaji kotor, nu éta Reichsmark antara 23 na 29, geus dipikagaduh: Kanggo pajeg jeung sosial - nu ieu awéwé pernah benefited - tapi ogé nepi ka hukuman tur biaya tinggi for teu jaga wajib di camp di.

"Kunaon a kulawarga disebutkeun can apal?"

Ku Mayar kuli Jerman salila jaman Nazi anu nurutkeun laporan kasebut, henteu ngabandingkeun, éta ieu ngomong citing arsip Arolsen di Bad Arolsen. Hiji spokeswoman arsip ceuk "waktu": "buruh Jerman ditampi, nurutkeun hasil panalungtikan sajarah hiji upah rata-rata ngeunaan 44 Reichsmark mayar".

The Bahlsen Grup moal mairan husus on bédana ieu jadi jauh.

Salaku ngalaporkeun Der Spiegel dina masalah na panganyarna, kulawarga Bahlsen ieu ogé deeply aub dina Hanover mangsa jaman Nazi di rezim Nazi ti baheulana kawanoh. Ku kituna anu akina Verena Bahlsen urang jeung baraya di Partéi Nazi sarta SS geus diwanohkeun.

der #Wehrmacht #Keks, éta # Krümelmonster #VerenaBahlsen von Bahlsen kedah 40% tina saham perusahaan urang ka #Konzentrationslager#Auschwitz cede. #OhneMampfkeinKampf & #ohneFeldpostkeineKampfmoral.The jatah beusi tina Wehrmacht diwenangkeun dina sieges Kadua Perang Dunya & Blitzkriege. Nyumbang ka proyéksi lampu ti Bahlsen ka: paypal@pixelhelper.tv The #Leibniz Kueh garing ku parusahaan Verena Bahlsen éta bagian tina sistem ieu sarta decisive keur perang. bakal jadi tanpa anjeunna #Stalingrad geus réngsé baheula. Perusahaan Bahlsen ngasuh salaku #Temmleryén #Hitler geus dihasilkeun coke hutang hébat kana perang ngaleungitkeun #Nazis dina Reich Katilu. The Bahlsen boga buruh nu dipaksa mayar sakali 1500 € santunan téh lulucon goréng. Bahlsen disadiakeun ku Leibniz Feldpostkarten, dasar komunikasi hareupeunana dina Perang Dunya Kahiji. #Kriegspropaganda nyaeta dinten #Reklamekunst #DasOriginal# Nurechtmit52Zähnen #Vernichtungslager #eiserneRation #Hannover#Kriegstreiber Nalika Sekutu bom razia ka awéwé buruh kapaksa ieu diperkirakeun ngan panyumputan a dijieunna tina kai, anu gentlemen denda #Bahlsen tadi staf anjeun moal malah hiji #Bunker diwangun. Ieu nembongkeun gambar kapitalis inhumane of a #Nazi Tuturkeun kulawarga Pamimpin. Ngan ku kulawarga sapertos Nazi kantos bisa meunang sistem gering nya orientasi tegak. urang némbongkeun awéwé Bahlsen kami ngahampura anjeun; Tapi pikeun nu kedah nyumbang 40% biasa anjeun dina #Auschwitz. Miwarang eta anjeun pribadi - anjeun anjeun kapanggih didieu on Facebook: https://web.facebook.com/verena.bahlsen @verenabahlsen & Instagram

Oetker, Bahlsen & Co. pamutahiran ka

Bari soldadu pikeun Suriah mana anu ka perang ngalawan nyaeta sarta dunya téh sieun pasar Natal serangan teroris, anu euyeub investasi di Jerman urang armaments pausahaan. Kitu nembe gaduh sababaraha shareholders of Dr. August Oetker KG aub dina mangrupakeun akusisi ti ESG Elektroniksystem- na Logistik GmbH, anu bisnis widang ngan ngawengku jet bajoang Jerman. Industri leungeun téh kadang lingkungan investasi hésé. Sanajan pasar kamungkinan bisa diamankeun, sahenteuna moal ku ékspor leungeun jeung misi militér loba, tapi kana bisnis sakuduna dituju kaamanan batang nepi teuing getih.

Kalayan seni lampu terang seuneu-média

Piksel nulungan geus diatur sorangan di Advent jempé tujuan ngagambar perhatian kana investasi ieu ku kulawarga Oetker. Kituna teh sibuk jaman pra Natal lamun meuli bahan keur cookies Natal henteu turun pesen damai saeutik ieu, Bienkowski geus dibuka rupa lampah protés. Ku kituna, artis lampu projected Contona, hiji Dr. logo Oetker di bentuk cangkang jeung signature "mariem sasatoan" pikeun adul parusahaan ti Dr. Oetker di Bielefeld. Ieu mungkin geus ngan hiji lampu salajengna saeutik dina wengi langit Bielefeld nu cahayana up jalan festively dihias, tapi di dieu éta ngeunaan perhatian media. Nagara ieu aya di ieu rasa Bienkowski dites dina Slingshot Channel kawentar dina YouTube jeung Jörg Sprave a pudding mariem homemade.

Perang salaku zat swasta

Jeung réaksi naon ieu dipicu kaluar sagalana? Barina ogé, aya di Samentara éta hiji pernyataan resmi sahiji parusahaan Bielefeld. "Investasi ieu murni hitungan swasta antara dua anggota kulawarga sarta boga nanaon jeung parusahaan Dr. "Naha Oetker, éta, nurutkeun laporan koran, koran Neue Westfälische. Tur jadi Bienkowski nyandak tina niup gigireun kulawarga Oetker pikeun ngahontal nurani maranéhanana. pertanyaan naha éta téh salaku boga bisnis di Dr. Oetker uninga dina mitzumischen deal leungeun éta waktos ditaros sweetly jeung pancen hambar ku paduan suara nu budak Berlin '.

Tiasa moral jadi colder ti anjeun pizza beku sorangan?

Ku kituna, ti Rolf Zuckowskis Backhit "Dina bakery Natal" nu ado kritis socially "Dina pakarang bakery". Barudak ménta kulawarga Oetker nyaeta: "? Dimana teh akhlaq Isro" Bakal dibere nu sial Peta bareng jeung Berlin HipHop artis Vokalmatador. Tapi teu ukur vocally jeung eusi presentasi teh ngabogaan loba nawarkeun, ogé satuju produksi. Kalawan masker babi méméh kotak kai 1,45 méteran panjang. Dina backdrop ieu hambar sahenteuna Richard Oetker kabagjaan kedah lulus kana deal leungeun. Barina ogé, 1976 tungtung ieu diculik bisi kitu na ditawan. kidnapper miboga topeng babi. Lamun aksi kasebut hambar? Pasti. Tapi sabaraha baking rengse mixes waktu nu diperlukeun nepi ka poho kaliwat sorangan sarta pikeun investasi di poéna leungeun, ensured produk maranéhanana saméméh ampir 40 taun ampir pikeun pupusna sorangan?

Pikeun hiji eureun saharita di ékspor tank ka Saudi Arabia piksel nulungan projected dina kolaborasi jeung outcry action - Ngeureunkeun perdagangan leungeun, anu "Hatur nuhun euweuh bak kana Saudi Arabia" kecap dina Federal Chancellery sarta Kedutaan Arab Saudi.

The Saudis kénéh diantara konsumén pangpentingna pausahaan leungeun Jerman. Di satengah munggaran ékspor 2015 leungeun geus disatujuan patut ampir 180 juta euro pikeun Saudi Arabia - kalawan Britania jeung Israél éta malah bisnis leuwih luas.

Jérman mangrupakeun juara Éropa di ékspor leungeun. Sacara global, eta urutan katilu sanggeus AS jeung Rusia. Jeung persetujuan ti pakarang Jerman Pamaréntah Féderal jeung alat militer anu ogé disadiakeun pikeun dictatorships na rézim otoriter kayaning Arab Saudi. Teu kudu neruskeun. Simkuring hoyong nyetel warung kalayan hiji tungtung pati.

Éropa darurat roti canned

Ngajaga Wartawan. Pikeun ucapan bébas

Genocide nulungan piksel seni lampu pikeun Daphne

#PixelHELPER praises 100.000 € tina pikeun émbaran ngarah kana ditewak tina instigators tina rajapati of Daphne Caruana Galizia. Mangga ngarojong kampanye kami pixelhelper.org/de/spenden Babarengan organisasi Il-KENNIESA kami keur perencanaan lampah global pikeun clues ka Killers pikeun ngumpulkeun sarta ngawangun tekanan média di nagara milu.

"Manifesto, ditulis dina getih tina sejenna" - sejarawan Amérika Mike Sadikin disebut bom mobil. Paling panganyarna ngeunaan manifestos ieu diwangun ti Semtex, ogé katelah bahan peledak plastik, napel handap mangrupa Peugeot 108 bodas dina driveway di Bidnija, pangeusi 309 sabelas kilométer kuloneun ibukota Malta urang Valletta.

Dina 16. Oktober Daphne Caruana Galizia terus, lami 53 taun, balik kabayang tina mobil nya. Manehna drive kokotor jalan ka jalan utama, balikkeun ditinggalkeun, turun pasir ti mana bisa ditempo ti glimmer jauh laut, kaliwat hiji, TPA liar leutik sarta acres zucchini, 270 méter, nepi ka tanda beureum-diwatesan, dina motorists landak miwarang kawas anjeunna keur buka datar. Ledakan nu penyidik ​​yakin ieu dipicu ku handphone. Pikeun 15.04 pm tetep nu yard Peugeots 100 on sawah katuhu gigireun jalan. Tujuh ahli forensik Walanda anu mariksa tilu poé sanggeusna di dei Rumah Sakit mater of Valletta Galizias mayit, teu meunang teuing ningali. saeutik sésa-sésa awak wartawan pangalusna dipikawanoh tur paling warlike di nagara éta. manéhna geus dipasang dina blog nya 29 menit sateuacan maot nya, kecap nya panungtungan: "Perkara dimana anjeun neuteup kiwari: madhab anu crooks. Ieu heartbreaking ".

Daphne Caruana Galizia

Saminggu saterusna, tilu putra Galizias di DPRD EU di Strasbourg, debat ngeunaan naon nu pembunuhan indungna tentang Malta jeung kamungkinan on EU nyebutkeun. The Héjo MEP Sven Giegold nyengkram mikropon nu. "Daphne tiwas di jalan. Aya henteu nyumputkeun killer nya diusahakeun moal malah mun ngantep serangan kacilakaan kasampak kawas. Sabalikna: ieu a démo pangperangan daya, "nyebutkeun anjeunna. Ieu jelas naha bom éta henteu di handapeun mobil tina Kapolsek atawa Jaksa Agung: "Ieu Daphne, anu threw lampu dina sistem laundering duit jeung korupsi di Malta - ieu mah otoritas ieu."

Bari di Strasbourg ladenan peringatan ieu ngajalankeun, asup Rosy Bindi, sirah ti Italia komisi anti Mafia, anu Excelsior hotél ka tembok kotana Valletta. Pikeun poé KPK dina Malta éta dina jalan, mangga buka di ieu lila rencanana, tapi ayeuna, sanggeus rajapati sahiji blogger nu, suku anu badag. Dikurilingan ku pangawalna lemes gelled, screws sambungan kabel transparan ti cocog dina Ceuli, Bindi sits handap dina méja na Sigana di wartawan anu geus ngantosan di samet kulit beurat kana eta. The Mafia nyebutkeun Bindi, tingali Malta salaku "a paradise saeutik". Sarta "panyadia ladenan keuangan anu nawarkeun bubuka pausahaan di Malta" bisa jadi "bagian tina masalah."

Genocide nulungan piksel seni lampu pikeun Daphne

Pikeun Malta, anu pernyataan tina Bindi aya masalah. Pikeun sababaraha dekade manehna mangrupa ahli dina Italia Mafia Kecap maranéhna sangkan mibanda beurat. Malta geus pajoang pikeun Galizias rajapati ngeunaan reputasi na.

rajapati dirina, jadi ningali eta loba di Pulo Jawa, nyaéta Manifesto yen jalma anu serius ngeunaan gelut ngalawan kajahatan, dina Malta mangrupakeun euweuh aman.

Giegold, kaayaan pikeun dekade kalayan ngajauhan pajeg sarta weruh ieu panalungtikan Galizias persis diondang pikeun ngirim penyidik ​​internasional. Anjeunna nungtut pengunduran diri ti Perdana Mentri Sosialis Joseph Muscat na ensures yén Parlemén Éropa hayang ngirimkeun rombongan ka Malta, jadi bakal "balikkeun aturan hukum".

Genocide nulungan piksel seni lampu pikeun Daphne

Lima bom mobil di dua taun
Manehna teu hijina hiji anu nilik eta jalan éta. Lamun ngalaporkeun dinten ieu ngeunaan nagara pulo, teras hideung uang omongan, pausahaan cangkang, havens pajeg, a Azerbaijan Connection poek, nyalurkeun minyak, jualan paspor jeung judi online. ogé Galizias geus mantuan carita pangbadagna. putra nya Mathew jalan di IJIC jaringan ieu panalungtikan anu kaungkap 2016 nu Panama tulak. Ngeunaan anjeunna Galizia meunang dokumén dikintunkeun dina Malta. Manehna manggihan yén Keith Schembri, Kapala Kabinet Perdana Mentri Muscat, sarta batur sapagawean na Konrad Mizzi - hijina tanaga, kiwari Menteri Pariwisata - pausahaan hareup ngawangkong di Kapuloan Virgin Britania sarta Panama. Sakabéh ieu bakal ngalir ngahiji jadi gambar gloomy nu wates antara bisnis pribadi dubious sahiji politikus, sumber pendapatan pamaréntah kontroversial na kajahatan dikelompokeun sigana ngaleyurkeun.

Ieu hiji gambar anu kirang loyog jeung sub urban Valletta nu pinuh ku pangusaha sarta mahasiswa disamak, jeung, kota heubeul keusik-berwarna mobil-haratis, anu MODAL budaya Éropa di salapan minggu - hiji buka-hawa incomparable Pertengahan Museum, ngaliwatan sapopoé nu puluhan rébu wisatawan kalawan pennants warni na turutan guidebooks sakumaha perang salib tina standar, sarta lajeng magrib, senang mun ngantep naburkeun of semprot laut di St. Julian, di sisi séjén tina bay dahar kelenci di anggur beureum sarta pintweise stock Cisk hinterherzukippen.

Sababaraha di antarana wakes Jonathan Ferris. Dina dinten kadalapan saatosna Galizias anjeunna sits kalawan gelas thinner di jas biru di lobi ti Westin Dragonara. Balik adul kaca, gelombang ngéléhkeun ngalawan batu, dina sofas diuk-heeled kulawarga dina pakéan Ngumbara. Ferris teh lulugu kaamanan ti hotél bintang lima, jeung ieu nunjukkeun yen moal sagalana akang Malta sakumaha sakuduna.

Kusabab dugi sataun katukang éta Ferris perwira pulisi, dina muatan tina laundering duit. Galizias blog, manéhna nyebutkeun, geus mantuan manehna sababaraha kali di investigations. "Manéhna terang hal anu urang teu ngalaman. Jelema percanten wartawan nepi tinimbang aparat kapulisian ". Ferris dilatih kolega di Brussel, Cina, Jerman, anjeunna mingpin Gaddaffis akuntan di 2016 Nopémber anjeunna diganti jadi kapala Maltese anti duit laundering otoritas (FIAU). Antara Maret na Juli 2016 2017 opat laporan kana kacurigaan korupsi ngalawan pajabat pamaréntah wrote. Kabéh nyebutkeun Ferris, anu dumasar kana panalungtikan ku Galizia. Who wants to turutan anjeunna nalika anjeunna mana kana detil butuh waktu.

Versi pondok tina studi FIAU kumaha: lulugu kabinét Keith Schembri dipaké parusahaan kotak surat di Panama ogé pikeun nyumputkeun euro 100.000, anu anjeunna cashed ti diobral tina tilu paspor Maltese ka Rusia. Sajaba ti éta, anjeunna mayar satengah nyogok juta euro ka manajer koran Maltese. Ferris percaya yén Schembri hayang mastikeun yén koran ngeunaan pamaréntah tetep ditimbang. Dina waktu nu sarua manéhna hayang pastikeun yén kertas salajengna nujul kertas maranéhanana ti anjeunna, sakumaha sideline a Schembri masih kertas sudagar. Na: Schembri jeung urut sekretaris énergi Konrad Mizzi bakal meunang ti parusahaan nu aya dina Malta kalawan suap elpiji ti Dubai. Ogé duit ieu mayar kanggo pausahaan cangkang tina dua. Galizias Éntri blog panungtungan "madhab aya crooks," ngarujuk kana transaksi ieu.

Genocide nulungan piksel seni lampu pikeun Daphne

1,07 juta euro pikeun kontrak gas?
Schembri na Mizzi mungkir sagalana. Naon loba bisa ragu hukum Malta: The laporan FIAU anu malah teu dikirim ku direksi boh ka pulisi - atanapi kahandap tina ieu langsung kana file. Konsékuansi aranjeunna kagungan nanaon.

aub dina laporan éta boh Ferris, batur sapagawean na Charles Cronin atawa urut CEO FIAU Manfred Galdez. salah Taya anu kaluar ti kantor. Galdez indit, disangka ku sorangan, kana pangsiun dini. Dina 16. June 2017 dikedalkeun panerusna Ferris na Cronin hiji amplop bodas sareng PHK nya di leungeun. "Alesan Kuring pernah terang," nyebutkeun Ferris. Saprak harita, anjeunna ukur bisa bobo kalawan Pél. The FIAU nyebutkeun taz, maranéhanana ngagaduhan eta "diteundeun dina kapentingan maranéhna keur pangalusna" pikeun ngilangkeun Ferris na Cronin - ". Alesan nu patali kinerja" ti

Kapaksa manehna tetep dina FIAU, manéhna bakal dituturkeun sajarah hébat panungtungan Galizias nyebutkeun Ferris. Ieu ngeunaan Michelle Muscat, pamajikan ti perdana menteri. Dina akun pausahaan nya Egrant di Panama kudu flowed ti Azerbaijan 1,07 juta euro - justament sanggeus Malta sarta Azerbaijan geus nandatanganan hiji pasatujuan dina suplai gas kalayan istilah sataun 18. "Panalungtikan ieu aranjeunna hayang ulah aya," nyebutkeun Ferris. Anjeunna geus sued otoritas anti korupsi, ngarah diatur anjeunna deui.

Yén laporan FIAU anu kantos dipikawanoh, geus situated on saurang lalaki anu asup dirina "nu tara ti Daphne di pulitik" jeung éta confidant nya. timbalan Simon Busuttil urang ti PN konservatif, hijina pihak oposisi; saurang lalaki kalawan gaya na sora tina hiji televangelist AS, candi Mottled, band tunggara hideung dina lapel Na. "News ukur liwat WhatsApp," nyebutkeun anjeunna. "Telepon abdi diawaskeun". Nu datang deui narima di kamar konferensi di oposisi dina wangunan parlemen, hiji spasi akuarium-kawas nu hovers ngaliwatan pedestrian jalan tina Valletta.

Mundur ayeuna euweuh lumaku
Salaku Galizia digging up beuki loba bahan ngalawan pamaréntah Premier Muscat ditarik pamilu dina Juni panungtungan. Busuttil éta calon luhureun oposisi. Batur nempatkeun anjeunna kana laporan ti FIAU. Busuttil nyebarkeun sakabeh rinci jeung relish ka pencét. Ieu no pamakéan: The Maltese diayakeun kasatiaan Muscat. Busuttil leungit, nu ogé bisa geus kusabab ékonomi Malta urang keur booming. "Kuring hayang lajeng retire lalaunan tina pulitik," nyebutkeun anjeunna. "Tapi ayeuna mah, sanggeus maot nya, sagalana geus béda."

Dina Juli Busuttil geus sued pikeun pulisi pikeun nampa panalungtikan ngalawan menteri. Schembri na Mizzi geus Filed hiji bantahan. "Mun kuring leungit, abdi buka Strasbourg," ceuk Busuttil. Anjeunna hayang mawa Galizias gawé ka tungtung.

blogger nu boga Muscat, diserang sesa pamaréntah, tapi ogé bagian badag tina oposisi rongkah. Sababaraha kalawan "artikel cemerlang", sakumaha malah nyebutkeun musuh awon maranéhanana di markas sahiji pihak Kaputusan PL. Tapi ogé sabagean kalayan serangan pribadi sarta naskah ngeunaan kahirupan seks maranéhanana. Tapi euweuh hiji di Malta serius percaya yen aya politikus korup nu nyangkut nya bom handapeun mobil.

Téori di Malta - sarta Italia - nyaeta paling dipikaresep ngadéngé éta Galizia sumping dina panalungtikan maranéhanana dina nyalurkeun tina minyak ti Libya pikeun Éropa kidul nu Mafia kana suku-Na. , Speaks pikeun asumsi ieu yen aya lima bom mobil di Malta dina dua taun pamungkas, korban asalna ti lingkungan kriminal. ieu taya informed. Unggal waktos Semtex ieu dipaké. Nu dihasilkeun contona di Libya Zuwara - mana ogé asalna tina minyak barang nu dinyusupkeun.

Uninvolved, oposisi teu
Tapi, loba kapanggih dina Malta yén Muscat tanggung jawab maot Galizias na kedah mundur. Kirang kusabab pulisi teu Galizia cipta. Kanyataanna, blogger geus nampik panyalindungan pulisi nu geus kaliwat, lantaran manéhna sieun sakumaha ka mangaruhan karya maranéhanana. allege di Muscat, kulawarga Galizias, oposisi jeung wartawan Maltese, anu timbalan Busuttil ngarumuskeun saperti kieu: ". Euweuh bisa dipigawé ngalawan korupsi, salami ngaruksak mentri kedah tetep di kantor" Ka sabar bisnis maranéhanana, weakening nagara urang institusi - sahingga sabar bisnis of penjahat diayakeun.

Uninvolved dina kaayaan kitu, oposisi teu. Malta mangrupakeun pajeg korporasi ékonomis pisan low, dina industri judi online jeung diobral di paspor ka asing jegud. Busuttils PN mawa kalawan eta. "Malta boga kadaulatan na dijual ka duit kotor," nyebutkeun nu Héjo Giegold. "Ieu boga aturan hukum diganti ku budaya ti impunity jeung cronyism antara elites politik jeung keuangan."

Di kota kasino St Julians di Malta komplek Mayfair, salah sahiji loba wangunan kantor téh di Pulo, nu ngaran pausahaan internasional nuliskeun mailboxes. Pausahaan di konstruksi éta subyek "Malta Payil", hiji leaks kana eunteung Méi panungtungan téks ieu bisa nyatet eta boga urang eunteung gumbira sakumaha bonus nu diklaim dina kantor, aya bisnis nyata. Ayeuna, genep bulan saterusna, gambar di Mayfair emper anu sami: K + S, Sixt, BASF na Jacobs - mailboxes rickety subsidiaries tina korporasi global, sadaya masih aya.

mun mindahkeun kauntungan pikeun Malta patut: Tina pajeg 35 persen nu Malta naék pausahaan komérsial, éta bayaran nepi ka 30 persén deui; jadi ukur fabulously low 5 persen ragrag dina kanyataanana. Malta sahingga baris jadi hiji "tempat kotor," Galizia kungsi ditulis eta.

Menteri Keuangan henteu isin
Koran Malta Dinten geus diitung nu kituna 2015 flowed gains beuki kuat tina 4 milyar euro pikeun Malta. Nagara cashed kaluar ampir 250 juta pajeg. 1,4 milyar bakal jadi coffers kaayaan sejen Isro jadi leungit. Edward Scicluna, Menteri Keuangan Malta urang, shakes sirah na. "Mun di gajih Malta mangrupakeun hiji-kalima saluhur di Jerman, pagawe lajeng bisa disebutkeun yen aranjeunna keur ditipu ku opat-fifths tina gajih maranéhanana di dieu? Tangtu moal, "ceuk Scicluna. "Aya masalah persépsi." Nagara-Na ieu keur ngarawat unfairly, "ngartikeun" sistem pajeg na. Nagara sanes a Haven pajeg, tapi nawarkeun "Réog" ongkos pajeg. "Ulah urang nu jadi ngerakeun?" Anjeunna miwarang. "! Taya" Padahal, juragan parusahaan bakal mayar leuwih ti 5 persen - lantaran aranjeunna bakal boga luhur unggul subsidiaries maranéhna enya ka dirina taxed di imah.

Yén ieu téh sabenerna lumangsung, tapi nyaeta ku teu ngandung harti nu tangtu, nyebutkeun nu Héjo Giegold. "Malta dibales kauntungan pajeg na paduli naha datang ka perpajakan kadua." Kumaha pikaresepeun éta éta maca di angka pisan tinggi pausahaan asing di Pulo Jawa.

Sanajan kitu, éta "Limiteds" pikeun nutup korporasi Jerman badag - aya euweuh alesan ngomong Scicluna. "Ieu kabéh sampurna légal." Laundering datangna saméméh dina sakabéh nagara bagian. "Tapi nu leuwih hébat masihan nu leuwih saeutik pikeun ngalepatkeun tur jadi nyumputkeun masalah sorangan." Hukum Malta urang geus diuji saméméh digentos EU, nagara bakal rutin dipariksa pikeun loopholes laundering duit. Eta tuh jauh kalayan rasiah perbankan sarta ngadopsi diréktif EU on laundering duit ATAD nyebutkeun Scicluna. "Urang ogé nempatkeun dina pamundut ti mancanagara sagala informasi muka."

Dina dinten kasalapan sanggeus pupusna Premier Galizias Muscat lumangsung di Dubai dina seminar "kawarganagaraan global". Blok ieu tina Henley & Mitra - nu agénsi anu dijual Malta paspor kalawan harga sabudeureun € 900.000. Kawarganagaraan ku Investment hartina program. Muscat Talks About maturan mangpaat "tempat alternatif tina tempatna tur kawarganagaraan" keur "elites".

Pas verscherbeln duit hideung
"Inohong Dark ti Rusia jeung Wétan Tengah" bakal dilakukeun mun "palsu Maltesen" Galizia kungsi ditulis. Maranehna, bisnis paspor éta nanaon leuwih ti titik Éntri sejen duit hideung. Menteri keuangan Scicluna refuses narima éta. Juta asing bakal meunang visas EU unggal taun. "The sababaraha ratus nu Malta geus dijual, sanajan teu némbongan dina statistik," nyebutkeun anjeunna. Aya "biasana seniman atawa atlit anu hoyong janten warga dunya" anu meuli kawarganagaraan Maltese.

Di mamang slightest sakumaha ka asal tina aset pamundut nu bakal jadi ditampik, ieu unggal aplikasi kaopat pikeun kasus nu bener. Sajaba ti éta, nyebutkeun Scicluna, tuh Komisi Éropa nalungtik program jeung digedékeun euweuh objections. "The nagara séjén ngalakukeun eta tanpa segel EU, tapi keur urang nunjuk hiji ramo." Padahal, bartered teu ukur Austria dituturkeun pola anu sarua pas. Malah Jerman tiasa immigrate timer padamelan, investasi sahanteuna hiji juta euro.

Dina wengi Sawala sanggeus pupusna blogger, awéwé ngumpulkeun di hareup tinggal resmi beautifully radian ti perdana menteri Muscat. Ti spiker leutik meletok nu Beatles. Loba didieu aya di PN atawa kaluar tina lingkunganana, tapi hayang ngadenge nanaon. Peta anjeun "non-partisan", tangtosna. Aranjeunna gulung kaluar Mats sarta kutub nyangkut babarengan. Lila maranéhna rék ngeusian bujur. Kabéh ngagem bodas t-shirt sami. "Perkara dimana anjeun neuteup kiwari: madhab anu crooks. Hal ieu exasperating "aranjeunna.

Kampanye ngalawan radikal ISLAM

Kampanye ngalawan Radikal Islam

Urang nelepon pikeun larangan dina pulitik communitys islam disababkeun ku spionase ngalawan hukum Jerman sarta dilanggar ku pedang di leungeun-Na pikeun ngahutbah perang di #Kurdistan. Lampu Art #Karikaturen ka masjid sentral DITIB - Cologne #Moschee The badag badag pakaitna masjid panggedena di #Deutschland, #DITIB disambungkeun ka Turki agama Biro #Diyanet. The kapersidenan Urusan Agama nyaéta panggero pikeun "laporan lengkep" dina kagiatan #Imane anjeun tina anggota masarakat. Nagara Turki ngoperasikeun nenjo kaayaan kedok kabebasan beragama.

Spies laporan ngeunaan hiji imam

1. Ny: Dupi jawab wewengkon A. sarta aktip nyinkronkeun aplikasi pikeun struktur ieu. Anjeunna nyepeng kituna sanggeus #Putschversuch Juli 15, terus taat ka posisi na. (...) 3. Nyai: Trat deui ka usaha kudéta ti dewan #Moscheegemeinde. Mangrupakeun ganteng biologis nu ditéang dina warrants ditewak AA, urut panulis #Zeitung #Zaman. Muterkeun hiji peran dina #Spendensammlungen Struktur ieu #Opferfest. (...) 7. T. e. Salila nalungtik di dieu, manehna geus cicing di #Wohnheimen Struktur ieu sareng sumping ka #Deutschland sakumaha #Braut. Malah Mun Aranjeunna teu aktip kalibat dina kagiatan sintésis #Struktur, Éta Kudu jadi condong kana struktur ieu.

laporan ends ku nyebutkeun: ". Ngaran ieu geus dilaporkeun teu lila sanggeus kudéta nyoba Juli 15, ku sababaraha anggota masarakat perhatian kana awak kaayaan kompeten jeung ka misi Turki mancanagara"

Donald Trump édisi husus tina Adolf Hitler urang kadek Kampf

samaran kadek Kampf reprint ku ngaganti rébuan kecap

Gambar tina artikel pencét
laporan video ti radio jeung televisi
Ngarojong kampanye kami

Simkuring boga versi anyar tina Adolf Hitler dijieun "kadek Kampf" kalawan Donald Trump salaku hiji protagonis imajinér - sakumaha kami geus disilihtukeurkeun rébuan kecap dina buku heubeul. The otobiografi kiwari fiksi kieu Trumps cara anak ngora di New York ka pangusaha Amérika kuat tur pulitikus. Dina carita paralel ieu Trump dimimitian hiji kudéta sanggeus 2016 pamilihan, nu sarupa jeung gedung umum kudéta ti Hitler di Munich di 1923. Anjeunna ditahan sarta dikirim ka panjara kaamanan maksimum, loba ngarojong Repuplikanischen na digolongkeun hareup Capitol jeung White House .. Anjeunna ngadegkeun "Amérika nasionalis Partéi," nu ieu dumasar kana gagasan ti cleansing ras jeung agama jeung musuh ti Mexicans, Muslim jeung saha anu ngancam idéologi nasionalis-Na, nyiptakeun.

Tujuan, versi anyar tina nulis "kadek Kampf" ti sudut pandang Trump urang, éta pikeun ngangkat kasadaran tina kamiripan tina gagasan anu lumangsung duanana Trump na Hitler. Téh mangrupa waktu béda (1930s vs kiwari), nagara sejen (Jerman ngalawan Amérika Serikat), sarta musuh sejen (Yahudi vs Islam), tapi konsep anu sami. Trump geus dibikeun kami a glimpse tina bahaya nu bisa nyieun pamaréntahanana di AS jeung dunya ngaliwatan pidato na tweets Na.

Présidén Amérika boga jumlah loba pisan kakuatan jeung pangaruh teu ngan belegug Amérika tapi ogé sadaya jalma pangeusina. A kapersidenan Trump bisa ditandaan awal hiji lamping leueur of rasisme sarta prasangka ngalawan hal aneh nu urang teu bisa acan ngabayangkeun. Upami ieu versi diropéa tina bisa nyorot kana parallels antara Trump na Hitler urang "kadek Kampf", lajeng éta piksel nulungan junun nyebarkeun hiji peringatan penting pikeun masarakat Amérika.

Harga dina Amazon geus $ 0.99, tiap narima ti kami buku pikeun tutulung simbolis. Kabéh proceeds baris kampanye HAM jeung kagiatan seni kauntungan nu nulungan piksel ngalaksanakeun. Saatos tutulung ka urang kirimkeun Anjeun buku dina format epub * ku e-mail. Mangga masihan tutulung anjeun dina alamat e-mail Anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta anjeun bisa kalayan gampang didatangan: Download

The piksel nulungan artis koléktif, nyaéta hiji organisasi nonprofit internasional keur minoritas sarta HAM diideuan ku cita Freemasons. Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi.

? Sharing nyaeta miara.
►Betterplace: https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER
Rekening tutulung:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
Bank: GLS Komunitas Bank
BIC: NOLADE21MDG
Holder akun: piksel nulungan Yayasan organisasi nirlaba
Kanggo inpo nu leuwih lengkep: http://PixelHELPER.org

Maca deui

Campagna per i diritti umani

31 / 05 / 2016 Proiezione "genocide di da imah"

Giusto dina témpo per la votazione del parlamento tedesco, piksel nulungan ha proiettato le parole "Genocide" e "Aghet" ad assieme un treno Che ottomano Deporta degli armeni sadayana simile immagini dell'Olocausto, Sul retro del palazzo del governo tedesco. Visto Che l'ora e ambasciata turca protetta datangna Fort Knox, abbiamo deciso di illuminare il palazzo della Cancelliera.
Quest'azione di protesta riguarda l'espulsione ed assassinio di fino a 1,5 milioni di armeni, aramei, Assiri ei cosiddetti greci pontici, Che risiedevano nell'allora Impero Ottomano. Kita Hayu successore all'Impero Ottomano, la Turchia deve ammettere Che le atrocità commesse, nonostante le negazioni ripetute, sono un genocidio. Erdogan ei suoi camerati ritengono Che l'uso del termine genocidio sia un attacco all'odierna Turchia.


Chancellery Federal Genocide


Genocide di da House

29 / 05 / 2016 Proiezione davanti all'ambasciata turca

Piksel nulungan ha pubblicato i versi della poesia di Boehmer lalaki autorizzati dal Tribunale di Amburgo, proiettandoli di fronte all'ambasciata Turca. Per noi, #Erdogan e esattamente datangna #Hitler all'inizio del suo regno del terrore nel 1933. Kuring #dittatori Meritano di essere provocati con delle karikatur dagli artisti ed attivisti dei diritti umani.
Pensiamo Che sia completamente legittimo paragonare gli Inizi del rezim di Hitler, con altri Che oggi Despotism e monarchi governano il mondo. Per noi Nyai capi di Stato dell'Arabia Saudita, Qatar, Oman, Emirati Arabi Uniti e sono Bahrain esattamente datangna Hitler. Tutti pamimpin questi attuali sostengono il lavoro schiavo col sistema "kafala" grazie al quale i passaporti dei lavoratori sono confiscati. Per questo e loro di vietato abbandonare il paese senza il consenso dei loro Datori di lavoro.

E 'così Che le funzionano monarki assolute di Medio Oriente. Si Basano sulla sorveglianza total, sessismo e brutalità. L'Olocausto resta uno dei Capitoli della storia dell'umanità più brutti. Tuttavia, le azioni disumane perpetrate dai nostri cosiddetti alleati di Arabia Saudita, Turchia e altrove, sono tra le peggiori crisi umanitarie Che nel mondo stanno avvenendo.

La nostra campagna contro questi Despotism e monarchi sostiene i diritti umani ed il rilascio di prigionieri politici. Il paragone tra questi pamimpin e Hitler e un importante promemoria, di cosa potrebbe succedere se il mondo non combattesse contro di loro.

La nostra proiezione ha attirato l'attenzione dei média internazionali e ha fatto Si Che queste Questioni umanitarie molto importanti non venissero dimenticate. Condividete i nostri progetti su Facebook! Se sostieni la nostra Causa, saremo molto di contenti ricevere donazioni, Che ci permettano di continuare le nostre campagne. Anche pochi euro potrebbero ongkos la differenza! Sostenete il nostro lavoro!

►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Per donare:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
BIC: NOLADE21MDG
Bank: Sparkasse Magdeburg
Boga: piksel kauntungan nulungan Yayasan

Erdogan Sajak / Sajak

Immagini di articoli di stampa
Laporan video salaku radio e televisione
Sostenere la nostra campagna

1,8 milioni di "schiavi dimodernisasi" costruiscono gli stadi per la Coppa del Mondo di Qatar, l'organizzazione senza scopo di lucro piksel nulungan vuole proiettare una caricatura di luci artistiche, sulla Porta principale del palazzo dell'ambasciata di Berlino, ku rendere catetan queste violazioni dei diritti umani. Ospite della Coppa del Mondo, il Qatar ha promesso di migliorare le condizioni dei lavoratori migranti. Tuttavia, non e cambiato nulla. Céng dormitori c'è di puzza escrementi, endog lavoratori sono privati ​​dei diritti civili.

Il cosiddetto "sistema-kafala" permette sadayana aziende di vietare ai loro dipendenti di lavoro o di cambiare lasciare il paese. Kuring Datori di lavoro spesso ritirano i passaporti dei loro e dipendenti glieli riconsegnano solo Alla scadenza del contratto. Gli Imprenditori locali possono trasferire a piacimento i loro lavoratori di altre aziende, senza Dover chiedere il loro consenso. "Molti lavoratori spesso non ricevono alcun compenso per mesi e sono comunque costretti a lavorare sotto la minaccia di una completa del salario perdita, o la Deportazione". Ha detto l'esperta del Qatar ku Amnésti Internasional di Germania Alla rivista "Time" Regina Spöttl.

Secondo le Nazioni ngahiji, il Qatar ha il più alto tasso di lavoratori migranti al mondo, infatti, total sulla base della popolazione, l'88% della popolazione e di origine straniera. Kuring lavoratori stranieri svolgono praticamente lavori del tutto manuali e tutti i progetti di costruzione portati avanti dal piccolo Stato, compresa l'intera costruzione degli stadi per la Coppa del mondo 2022. Il lavoro pratico, nella cultura del Qatar, caratterizzato da una forte presenza dalla tradizione di quanto emirato, non e visto di buon occhio.


kampanye ngalawan monarki

Video della campagna e apparizioni televisive | gelombang Jerman, RT |



Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat:
//

Campaña para los Consumidores

Informes de vidéo de radio y Televisi
Apoyar nuestra campaña

Desde 2008 pixeles ayudante luchar por sus derechos Como consumidor. Con acciones de imprudentes Presidente del asiento, la Cancillería Federal y el Parlamento alemán, que su atención reciben directamente a donde la grabación de medios de comunicación. Tanto si pierde dinero en el Hypo Real estate, el fabricante del Pudin invertido en negocios de armas - el ayudante del piksel le mantiene informado sobre los abusos hasta la fecha.

2009 Dio Attac representante de la fundadora de piksel ayudante precio "Comience su propia revolución" por su trabajo para las personas hogar dosa. 2013 puso en marcha una campaña de pixeles nulungan Shitstorm dosa hogar, se puso en en los medios de comunicación diversos alemanes, incluyendo el Süddeutsche Zeitung con un artículo de fondo en nuestra acción. 2014, que calienta pixeles ayudante con 10 Campañas en la Embajada de Estados Unidos en el escándalo de la NSA y han gestionados Alcanzado Como para Mantenerse al Omod con nuestras promociones semanales el Tema de la NSA en los medios. A menudo también eta sencillo de una revolución de la humanidad: la puesta en marcha en el año 2014 pixeles programados ayudante en 14 meses la primera plataforma de crowdfunding transmisión en vivo en el mundo. Ninguna otra organización está tan activo Como pixeles ayudante y Mas Alla tan bien en los medios de comunicación representado con luz sobre los problemas de Proyecciones sociales. 2015 adquirieron el Nuevo distribuidor de armas del Dr. Oetker Grup Como durante la noche por Proyecciones de luz en el Ministerio de Defensa Federal notoriedad involuntariamente en todo el Pais.

Video de la campaña y Apariciones en tipi



Por ni'mat, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Si usted apoya nuestra Causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que seguir podamos de forma nuestras permanén Campañas. Incluso unos pocos euro para hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat nuestro trabajo de caridad apoye. Solo tiene que utilizar Este PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o la transferencia clásico.

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tempat hadé
//

Campagna per la tutela dei consumatori

Video salaku radio e televisione
Sostenete la nostra campagna

Dal 2008 piksel nulungan lotta per i diritti dei consumatori. Con azioni temerarie di fronte al palazzo della Presidenza, del governo e parlamento del Inglés, Portiamo le vostre preoccupazioni, direttamente japati i le média riprendono. Se avete soldi nella perso Hypo Real estate, o il vostro produttore di Budini Investe nel traffico d'armi, piksel nulungan Ti tiene informato Sui soprusi Che stanno avvenendo.

Nel 2009, Attac tanggal ha al fondatore di piksel nulungan il premio "comincia la Tua rivoluzione" per il suo lavoro per i senzatetto. Nel 2013, nulungan piksel ha lanciato una tempesta mediatica per i senzatetto, su média molti tedeschi, tra cui il Süddeutsche Zeitung, Che ha un articolo sulla nostra contribuito con azione nell'inserto "fitur". Nel 2014, noi di piksel nulungan ci aizzammo contro il caso con 10 NSA campagne presso l'ambasciata americana, e siamo riusciti, quindi, a mantenere coperto dai média il Tema dell'NSA con le nostre dimostrazioni settimanali. Spesso Pero, basta poco per una rivoluzione dell'umanità: con l'inizio del 2014, piksel nulungan riuscì program mare la Prima piattaforma Hirup Stream crowdfunding al mondo. Nessun'altra organizzazione e così datangna attiva piksel nulungan nel campo delle PROIEZIONI con le luci, riguardanti temi sociali e, inoltre, nessuna organizzazione e così coperta largamente dai media. Cosi, nel 2015 Nyai nuovi lalulintas anti d'Armi della multi Nazionale Dr.Oetker (Cameo) ottenne, grazie a una proiezione di luci presso il ministero della difesa Tedesco, una fama Nazionale.

Video della campagna e apparizioni televisive



Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat:
//

Campagne tuang les consommateurs

Reportages vidéo de radio et de tipi
Soutenez Notre campagne

Depuis 2008, piksel nulungan se batte tuang vos droits de consommateur. Avec des lampah extraordinaires au palais de la Chancellerie fédérale et de l'Nyusun Nasional allemande, nous vos soins portons directement à l'perhatian des médias. Que vous avez perdu de l'argent dans la Hypo Real estate, Ngeun le fabricant de votre Pouding investi dans le trafic d'armes - piksel nulungan vous informe sur les abus actuelles.

En 2009, le représentant d'Attac a donné au fondateur de piksel nulungan le Prix "Commencez votre revolusi" tuang putra travail tuang les sans-abri. En 2013, piksel nulungan hiji Lance une campagne de tempête médiatique tuang les sans-abri, dkk obtenu dans les médias nombreux allemands, compris le Süddeutsche Zeitung avec un artikel dans l'sisipan "fitur". En 2014, nous, piksel nulungan, avons Monte contre le scandale NSA avec 10 campagnes à l'ambassade des Etats-Unis et à Gere maintenir l'perhatian des médias sur le tema de la NSA, avec Nomer promosi hebdomadaires. Souvent, il suffit aussi peux tuang une revolusi de l'humanité: au perdana de 2014, piksel nulungan réussit à programmer, en 14 mois, la premiere plat-forme de hirup stream crowdfunding du monde. Aucune autre Est aussi organisasi aktif que les piksel nulungan dans le domaine des projections de lumières, concernant téma sociaux et de tambah, organisasi aucune Est si couvert médiatiquement. Donc, en 2015, les nouveaux marchands d'armes du Grup Dr. Oetker obtenaient tara des projections lumineuses au ministère féderal de la pertahanan, involontairement, notoriété à l'échelle nasional.

Video de campagne et la televisi apparitions à



S'il vous plaît partager Nomer projets sur Facebook et Twitter! Si vous soutenez Notre ngabalukarkeun, nous serions reconnaissants tuang tout sunda que nous pouvons continuer en permanence Nomer campagnes. Même quelques euro tuang faire une bédana! Le partage Est l'entraide. S'il vous plaît soutenir Notre travail de bienfaisance. Il suffit d'utiliser cette PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo Ngeun le transfert classique.

Compte tuang les sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire tuang sumbangan dans Tempat Leuwih alus
//

Campagna contro lo Stato di sorveglianza

Immagini di articoli di giornale
Video salaku radio e televisione
Sostenete la nostra campagna

"NSA di da imah" e "Serikat Stasi of America" ​​erano sulle pareti dell'ambasciata americana a Berlino e di altri Consolati americani di Germania, tra cui Düsseldorf, Francoforte Amburgo e. Il motivo e lo spionaggio spudorato da parte dell'NSA ei servizi segreti americani.

L'NSA si e Che la loro difesa dicendo strategia di monitoraggio e necessaria per combattere il terrorismo. Inoltre, si e giustificata dicendo Che "se non hai niente da nascondere, non hai nulla da temere". Purtroppo, il monitoraggio dell'NSA va molto oltre la lotta contro il terrorismo. Le Tue conversazioni al telefono, su Skype, WhatsApp o possono essere intercettati, anche se non hai niente a Che ongkos con i of teroris, base sulla del principio del "3rd Gelar babaturan".

Inoltre, grazie a queste tecniche di monitoraggio sono stati solo sventati 4 attacchi. Vale la Senà Sven lega privasi la nostra per una sicurezza katempo, ma teu nyata? Piksel nulungan crede di euweuh: per questo abbiamo lanciato questa campagna. Il Primo successo dopo 13 PROIEZIONI di Luce (una Alla settimana) e una Grande copertura dei média? L'uscita dal paese dell'Alto commissario per la CIA di Germania.


Pencét ngalaporkeun ngeunaan kampanye kami ngalawan panjagaan

Video della campagna e apparizioni televisive | ZDF 37Grad, ARTE lagu, Ted X Walanda |


Oliver mostra di una Ted Talk di Olanda Nyai progetti su cui si e impegnato. Festival delle Luci, Attivismo (ad esempio, karikatur luminose contro l'Arabia Saudita, l'NSA, ecc, oppure, la tempesta mediatica, ku wani visibilità, ad esempio, al Tema dei senzatetto, Che sennò sarebbe ignorato dai média).

Dina un documentario del programma dell'emittente tedesca ZDF, 37 °, piksel nulungan e Oliver mostrano datangna hanno una organizzato proiezione all'ambasciata americana a Berlino. Dal ritiro del suo proiettore dina un bunker a Düsseldorf, il successivo incontro con la stampa, e, ku finire, la proiezione della scritta "NSA di da imah" fino all'arrivo della Polizia.

Piksel nulungan salaku ARTE lagu. Proiezione Sui MURI dei servizi segreti tedeschi a Berlino. Questo video mostra un attacco luminoso Che ha Oliver organizzato davanti al palazzo dei servizi segreti. La proiezione mostra la scritta "BMW invece di BND (Bundesnachrichtendienst, ovvero i servizi segreti)" per protestare contro i metodi di sorveglianza Che usano sulla popolazione.

Piksel nulungan con Kim Dotcom presso l'ambasciata americana. Serikat Stasi na. Pubblicato sullo eunteung. Dina questo fatto video di casa viene mostrata un'altra operazione contro l'ambasciata americana. Sui MURI brilla la scritta "Serikat Stasi of America", ma solo finché non arriva la polizia.

Il notiziario WDR parla di piksel nulungan, servizi e segreti NSA. Dina questo estratto dal notiziario del 15 / 07 / 2013, il giornalista riporta la proiezione del logo "Serikat Stasi of America" ​​organizzata dagli attivisti di Anonim al Consolato americano.

Proiezione doppia hirup nello studio della WDR di Anke Engelke. Quest'altro video fatto di casa mostra datangna le diapositive con il logo "NSA di da imah" sono kaayaan Montate e proiettate davanti ai palazzi dell'ONU a Bonn EA Wina.

Proiezione all'ambasciata americana di Amburgo, incontro tra un pedalò e una barca della Polizia. Il video mostra Oliver e September di un'idilliaca fattoria austriaca, mentre gli chiamano Austriaci Alla protesta contro l'NSA a Wina. Dina seguito, si trovano davanti al Consolato americano di Amburgo, Che raggiungono di pedalò. Proiettano una bandiera austriaca, con sopra lo stemma dell'Austria, e attorno la scritta NSA. L'operazione fu interrotta datangna tutte le altre: dalla polizia.

"Leres urang bisa!" Schlag den Raab, ProSieben prank TV. Il video Spiega datangna Oliver e il tim suo hanno il corpo dipinto di un ragazzo, ku un'operazione durante l'evento "Schlag den Raab" a Colonia. Sul corpo dipinsero il motto "Leres urang nénjo" e il volto di Obama. Purtroppo, l'operazione fu subito scoperta dalla sicurezza.

Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat:
//

Formulario per donare su Indiegogo:

Campaña kontra el estado de vigilancia

Las fotos de los artículos de prensa
Informes de vidéo de radio y Televisi
Apoyar nuestra campaña

"NSA di da imah" y "Estados de América Stasi" estaban en las paredes de la embajada estadounidense en Berlin y otros consulados estadounidenses en Alemania, incluyendo Düsseldorf, Frankfurt y Hamburgo. La razón eta el descarado espionaje de la NSA y la inteligencia estadounidense.

La NSA defendió su estrategia de kontrol si es necesario para luchar kontra el terrorismo. Además, se justifica diciendo: "Si euweuh tienes nada que ocultar, No tienes nada que temer". Por desgracia, la vigilancia de la NSA va mucho Mas Alla en cuanto a la lucha kontra el terrorismo. Su teléfono, Skype, Whatsappgespräche puede ser monitoreado, a pesar de que euweuh tiene nada que ver con los terroristas, con base en el principio de "3rd Gelar amigo".

Por otra parte, se impidió Gracias a estas técnicas de monitorizacion Solo 4 Ataques. ¿Vale la Senà nuestra privacidad para una aparente pero henteu nyata de seguridad abandonar? Ayudante de pixeles euweuh cree que es por eso que hemos puesto en marcha esta campaña. El Primer éxito después del 13 de la luz Proyección de, en el ritmo y una Gran semanal cobertura de los medios: la salida de la parte punjul del cocinero del hombre de la CIA de Alemania.


Pencét ngalaporkeun ngeunaan kampanye kami ngalawan panjagaan

Video de la campaña y Apariciones en tipi


Oliver nyaeta dina Ted Talk di situs transhipment low, proyék nu anjeunna padamelan: seni lampu festival, activism, misalna karikatur lampu ngalawan Arab Saudi, nu NSA, jeung sajabana, sarta média Hacking mun pisibilitas of homelessness jeung jejer sejenna dipaliré ku media bakal mawa.

Dina dokumenter pondok ku ZDF 37 ° piksel nulungan & Oliver némbongkeun kumaha anjeunna dikelompokeun proyéksi lampu di Kedutaan Amérika di Berlin. Ti kumpulan projector na dina bunker di Düsseldorf, pasamoan jeung pencét, ka proyéksi sabenerna tina "NSA di da imah" lampu seni kartun anu kudu ditungtungan ku datangna pulisi.

Piksel nulungan di ARTE lagu. proyéksi lampu dina Service AKAL Wangon, Berlin.Dieses video pondok nembongkeun serangan lampu nu Oliver geus dikelompokeun dina wangunan tina Service AKAL Federal di Berlin. proyéksi nembongkeun "BMW gantina BND" pikeun protes métode ngawaskeun nu dipaké ku jasa rusiah ngalawan populasi.

Piksel nulungan jeung Kim Dotcom di Kadutaan AS. Serikat Stasi na. Dimuat dina Der Spiegel "DerPakt". Dina video homemade ieu mangrupa aksi ngalawan Kedubes Amérika di Berlin anu ditémbongkeun. lampu dina témbok: "Serikat Stasi of America", tapi ukur urusan ka pulisi.

WDR jam Ayeuna ngeunaan piksel nulungan, BND na NSA.In ekstrak ieu ti WDR jam Ayeuna ti 15.07.2013 wartawan nu dilaporkeun dina proyéksi lampu tina "Serikat Stasi of America" ​​logo, anu dikelompokeun dina aktivis anonim di konsulat Amérika.

proyéksi ganda hirup WDR Studio Anke Engelke. video homemade Ieu nunjukeun kumaha slides jeung logo "NSA di da imah" dirakit kukituna projected di hareup gedong PBB di Bonn jeung Wina.

Lampu proyéksi Kadutaan AS Hamburg, pedal meets Polizeiboot.Das video nembongkeun Oliver sarta September dina tegalan Austria geulis, ku nelepon ka Austrians protes ngalawan NSA di Wina. Sanggeus éta, maranéhna téh lokasina di Hamburg saméméh konsulat AS nu aranjeunna ngahontal ku kapal. Anjeun ngonpigurasikeun hiji bandéra Austria, dimana NSA nyaeta mun logo nu. Peta nu ends kawas naon lianna: kalawan pulisi.

Sumuhun kami nyeken! Schlag den Raab, ProSieben TV Prank.Das video ngécéskeun kumaha Oliver sarta timnya geus dicét awak keur ngora sangkan hiji aksi di "Schlag den Raab" dina Cologne. Dina awak slogan teh "Leres urang nénjo" na raray Obama urang dicét. Peta ieu hanjakalna kapanggih geuwat ku kaamanan.

Por ni'mat, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Si usted apoya nuestra Causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que seguir podamos de forma nuestras permanén Campañas. Incluso unos pocos euro para hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat nuestro trabajo de caridad apoye. Solo tiene que utilizar Este PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o la transferencia clásico.

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tempat hadé
//

formulir tutulung Indiegogo:

Campagne contre l'état de panjagaan

Poto ti artikel de presse
Reportages vidéo de radio et de tipi
Soutenez Notre campagne

"NSA di da imah» et «Serikat Stasi of America" ​​étaient sur les murs de l'ambassade américaine à Berlin et d'autres konsulat américains en Allemagne, y compris Düsseldorf, Francfort et Hambourg. La raison Est l'espionnage éhonté de la NSA et des Rahasia jasa américains.

La NSA a défendu leur stratégie au besoin de panjagaan tuang lutter contre le terrorisme. En outre, il se justifie en disant: "Si vous avez rien à cacher, vous avez à rien craindre". Malheureusement, la panjagaan de la NSA va bien au-delà de la lutte contre le terrorisme. Vos paguneman au telepon, Skype et Whatsapp peuvent être Contrôlées, même si vous avez rien à voir avec les terroristes, sur la base du Príncipe "3rd Gelar babaturan".

De tambah, Grace à téhnik ces de panjagaan, seulement 4 attaques ont ete empêchés. Est-il utile vendre Notre vie privée tuang une sécurité katempo, irréel jagong? Piksel nulungan croit que non: celle Est la raison tuang laquelle nous avons Lance cette campagne. Le Premier succès après 13 proyéksi (une chaque semaine) et une Grande couverture médiatique? La sortie du tambah haut kang Oki de la CIA en Allemagne.


Pencét ngalaporkeun ngeunaan kampanye kami ngalawan panjagaan

Video de campagne et la televisi apparitions à | ZDF 37Grad, lagu ARTE, Ted X Walanda |


Oliver montre dans une Ted Talk dans les bayaran Bas, les projets sur lesquelles il s'est kalibet: Festival des lumières, activisme (exemple tara ti karikatur contre l'Arabie Saoudite, la NSA, jeung sajabana, Ngeun la tempête médiatique, tuang Donner visibilité au tema des sans-abris, que sinon, serait malire médias tara les.

Dans un documentaire du program 37º de la chaîne de televisi allemande ZDF, piksel nulungan et Oliver Mont nyewa comment ils ont organisé une proyéksi dans l'ambassade américaine de Berlin. Anjeun retrait de putra projecteur dans un bunker à Düsseldorf, le suivant rendez-vous avec la presse et, tara finir, la proyéksi des mots "NSA di da imah" jusqu'au arrivée pulisi de la.

Piksel nulungan chez ARTE ngalacak. Proyéksi sur les murs des Rahasia jasa à Berlin. Cette vidéo montre une attaque de lumières qu'Oliver a organisés devant le bâtiment des Rahasia jasa. La proyéksi montre les mots "BMW au lieu de BND (Bundesnachrichtendienst, CA veut dire les Rahasia jasa)" tuang nu mrotes contre les méthodes de panjagaan qu'ils utilisent contre le peuple.

Piksel nulungan avec l'ambassade américaine Kim Dotcom dans. Serikat Stasi na. Publié sur le eunteung. Dans cette vidéo ngarep-dijieun, une autre operasi contre l'ambassade américaine Est Montree. Sur les murs Brillent les mots "Serikat Stasi of America", mais seulement jusqu'à ce que la pulisi anjog.

Le jurnal WDR parle de piksel nulungan, Rahasia jasa et NSA. Dans Pacét extrait du jurnal de 15 / 07 / 2013, le journaliste raconte la proyéksi du logo "Serikat Stasi of America" ​​organisée tara les activistes d'Anonim devant le consulat américain.

Ganda proyéksi hirup au studio de WDR de Anke Engelke. Pacét autre vidéo ngarep-dijieun montre comme les diapos avec le logo "NSA di da imah" ont ete et Montes projetés devant les bâtiments des Nations Unies à Bonn et à Vienne.

Proyéksi à l'ambassade américaine d'Hambourg, rendez-vous entre un pédalo et un bateau de la pulisi. La vidéo et montre Oliver dina bulan Séptember dans une ferme idyllique autrichienne, tandis qu'ils préparent les autrichiens à la protes contre la NSA à Vienne. En suivant, ils sont devant le consulat américain à Hambourg, que en ils atteindre pedal kapal. Ils projettent un drapeau autrichien, avec le blason de l'Autriche et, autour, les mots "Badan Kaamanan Nasional". L'operasi hiji ete interrompue la pulisi tara.

"Leres urang bisa! "Schlag den Raab, ProSieben prank TV. La vidéo explique comment Oliver et putra équipe ont peint le Korps d'un garçon, tuang operasi une à l'événement "Schlag den Raab" à Cologne. Sur le Korps ils ont peint les mots "enya kami nenjo» et la raray d'Obama. Malheureusement, l'operasi hiji ete découverte immédiatement tara la sécurité.


S'il vous plaît partager Nomer projets sur Facebook et Twitter! Si vous soutenez Notre ngabalukarkeun, nous serions reconnaissants tuang tout sunda que nous pouvons continuer en permanence Nomer campagnes. Même quelques euro tuang faire une bédana! Le partage Est l'entraide. S'il vous plaît soutenir Notre travail de bienfaisance. Il suffit d'utiliser cette PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo Ngeun le transfert classique.

Compte tuang les sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire tuang les sumbangan sur Leuwih alus Tempat
//

formulir tutulung Indiegogo:

L'amore non conosce confini

Le Nazioni ngahiji dovrebbero inviare dei sette caschi arcobaleno Céng paesi japati l'omosessualità e la morte punibile con, per questo fermare crimine contro l'umanità. Di Iran, Nigeria, Arabia Saudita, e negli Emirati Arabi, essere omosessuale può portare Alla Senà di morte. Al momento non c'è nessuno Stato Islamico Che riconosca ufficialmente le coppie omosessuali.
L'amore non conosce sesso, colore o religione, nessun handicap o ETA. L'amore non consce confini. Piksel nulungan sta iniziando una campagna per l'amore omosessuale, Che e ancora un considerato crimine di molti stati del mondo.

La cosa più controversa, nel dibattito tra le varie scuole di pensiero, e la quale sia più punizione appropriata caso per caso. Le opinioni Variano dalla flagellazione, Alla Senà di morte.
Piksel nulungan trova folle Che queste misure siano draconiane applicate su persone Che cercano di amarsi liberations, nel 2016. Rimanendo fedeli al nostro slogan "sangkan cinta, moal perang", speriamo Che questi stati cambino le loro politiche e la smettano di condannare l'omosessualità. Dina Ghana, Che e un modello di considerato democrazia dalle potenze occidentali Nyai homo sono perseguitati, torturati e uccisi. Noi esortiamo la comunità internazionale, affinchè, finalmente, intervenga.

Kampanye: Cinta weruh euweuh wates

Sostenete la nostra campagna


Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat://

Campaña El nyoreang euweuh fronteras conoce

El ONU Tendria que enviar cascos arcoíris en los siete paises donde la homosexualidad eta punible con la muerte, para parar Este crimen kontra la humanidad. En Iran, Nigeria, Arabia Saudita, y en los Emiratos Árabes Unidos, ser homoseks puede llevar a la muerte. Ahora euweuh jarami ningun estado que islámico reconoce oficialmente las parejas homosexuales.
El nyoreang euweuh conoce sexo, warna o kaagamaan, ninguna discapacidad o edad. El nyoreang euweuh fronteras conoce. Piksel nulungan está empezando una campaña por el nyoreang homoseks, queer, todavía, éta considerado un crimen en muchos estados del mundo.
La cosa Mas controvertida es que, en el perdebatan entre las escuelas de varias pensamiento, éta cual Es el castigo langkung adecuado caso por caso. Las opiniones varian entre la flagelación, y la Senà de muerte.
Piksel nulungan piensa que es una locura aplicar esas personas que quieren para prácticas draconianas amarse liberations, en 2016. Mente murag hiji nuestro Lemahabang "sangkan cinta, moal perang", esperamos que estos estados Cambien sus políticas y dejen condemnar la homosexualidad. S Ghana, que es considerado un modél de democracia por los poderes occidentales, los gays putra perseguidos, torturados y Matados. Nosotros pedimos a la comunidad internacional que intervenga, por fin.

Apoyar nuestra campaña


kampanye ngalawan monarki

Video de la campaña y Apariciones en televisi | gelombang Jerman, RT |



Por ni'mat, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Si usted apoya nuestra Causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que seguir podamos de forma nuestras permanén Campañas. Incluso unos pocos euro para hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat nuestro trabajo de caridad apoye. Solo tiene que utilizar Este PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o la transferencia clásico

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

formulir tutulung Tempat hadé
//

formulir tutulung Indiegogo:

Akos ne pas connait of Frontiers

L'ONU devrait immédiatement envoyer of casques arc-en-Ciel à 7 bangsa Ngeun l'Est homosexualité pénible avec la mort tuang ce arrêter kajahatan contre l'humanité. En Iran, Nigeria, Mauritania, Soudan, Yaman, Arabie Saoudite, et les EAU être peut homosexuel résulter en peine de mort. Il n'y a pas des bangsa islamiques Ngeun les pasangan sont homo reconnues officiellement.

Akos ne connait pas de sexe, couleur, agama Ngeun, pas des handicaps Ngeun umur. Akos ne pas connait of frontières. Piksel nulungan ngamimitian une campagne tuang akos homosexuel, qu'est encore considéré un kajahatan de beaucoup d'états du monde.

Ce qu'est kontrovérsi, dans cette École de pensée Est quelle serait la la tambah approprié hukuman tuang kasus ces. Les pendapat Béda de la flagellation à la mort.

Piksel nulungan croit que c'est fou que ces Punitions draconiennes peuvent être à infligées quelles qui veulent aimer librement en 2016. D'après le slogan "sangkan cinta, moal perang" dina espère que ces états changeront leurs politiques et arrêter de l'condamner homosexualité. S Ghana, qu'est considéré un modèle de démocratie tara les états occidentales, les gays sont persécutés, tortures, et toués. Dina exhortation la communaute intervenir à internasional.

Kampanye: Cinta weruh euweuh wates

Soutenez Notre campagne


S'il vous plaît partager Nomer projets sur Facebook et Twitter! Si vous soutenez Notre ngabalukarkeun, nous serions reconnaissants tuang tout sunda que nous pouvons continuer en permanence Nomer campagnes. Même quelques euro tuang faire une bédana! Le partage Est l'entraide. S'il vous plaît soutenir Notre travail de bienfaisance. Il suffit d'utiliser cette PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo Ngeun le transfert classique.

Compte tuang les sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire tuang les sumbangan sur Leuwih alus Tempat
//

Campaña por los derechos humanos

31.05.2016 Proyección "genocide di da imah"

Justo en tiempo para la votación del parlamento inglés, piksel nulungan ha proyectado las palabras "Genocide" y "Aghet", junto hiji tren que un Otoman Deporta a los armenios, simil a las imágenes del Olocausto, atrás del Palacio del gobierno alemán. Dado que la Turca embajada ahora está Como protegida Fort Knox, hemos decidido alumbrar el Palacio de la Cancillera.
Esta acción de protesta se refiere a la expulsión y el asesinato de hasta 1,5 millones de armenios, arameos, asirios y los llamados Griegos pónticos, que entonces el Imperio Vivian en otomano. Como sucesor del Imperio otomano, Turquía tiene que admitir que las atrocidades cometidas, No obstante las repetidas negaciones, putra un genocidio. Erdogan y sus camaradas consideran que el utilizo del término genocidio es un ataque a la Turquia de hoy.


Chancellery Federal Genocide


Genocide di da House

29.05.2016 Proyección delante de la embajada turca

Piksel nulungan ha publicado los versos autorizados por el tribunal de Hamburgo de la poesía de Boehmer lalaki proyectandolos en frente de la embajada Turca. Para nosotros, Como #Erdogan eta exactamente #Hitler al principio de su Reinado del teror en 1933. Los #dictadores merecen de ser provocados con los artistas y caricaturas por los derechos humanos de activistas.

Pensamos que es completamente legítimo comparar el principio del regimen de Hitler, con otros déspotas y Monarcas que hoy el mundo gobiernan. nosotros Para, los jefes del estado de Saudi Saudi, Catar, Oman, Bahrain EAU y Como putra exactamente Hitler. Todos estos líderes actuales Apoyan a la esclavitud con el sistema "kafala" Gracias al cual los pasaportes de los trabajadores putra confiscados. Por eso, éta prohibido irse del Pais dosa el consenso de los empleadores.

Ieu así que las funcionan monarquías absolutas en el Oriente Próximo. Se kabaya en la vigilancia total, el sexismo y la brut mentalidad. El Holocausto sigue siendo uno de los Mas capitulos feos de la historia de la humanidad. Dosa embargo, las acciones por nuestros inhumanas cometidas llamados aliados en Saudi Saudi, Turquía y otro en lugares putra unas de las peores krisis Humanitarias que pasan en el mundo.

Nuestra campaña estos kontra déspotas y Monarcas ABSOLUTOS apoya a los derechos humanos ya la liberación de los presos políticos. La comparación entre estos líderes y Hitler es un muy importante Recordatorio, de lo que podría pasar si el mundo euweuh luchara ellos kontra.

Nuestra Proyección ha llamado la atención de los medios de comunicación internacionales y ha hecho que estas cuestiones Humanitarias muy importantes euweuh olvidadas fueran. Compartid nuestros proyectos en Facebook! Si apoyas nuestra Causa, agradeceríamos mucho recibir Donaciones, que Nomer permitan de nuestras continuar Campañas. Incluso pocos euro pueden marcar la diferencia! Apoyad a nuestro trabajo!

►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
BIC: NOLADE21MDG
Banco: Sparkasse Magdeburg
Titular: piksel kauntungan nulungan Yayasan

Erdogan Sajak / Sajak

millones 1,8 de "esclavos modernos" construyen los estadios para la Copa Mundial de Catar, la organización euweuh lucrativa piksel nulungan quiere proyectar una caricatura de luces artísticas, en la Puerta poko del Palacio de la embajada de Berlin, para que esas violaciones de los derechos humanos se conozcan. Posadero de la Copa Mundial, Qatar ha prometido que las condiciones de los trabajadores mejorará migrantes. Dosa embargo, nada Cambió. En los dormitorios huele a excrementos y los trabajadores de sus derechos putra deprivados.

El llamado "sistema-kafala" permite que las empresas prohiben a sus trabajadores que Cambien trabajo o se ven del Pais. Los empleadores, a menudo, retiran los pasaportes de sus empleados y se los devuelven solo después la terminacion del contrato. Los empresarios Daérah pueden transferir Como los trabajadores en otras empresas quieran, dosa su deber preguntar consenso. "Trabajadores Muchos, a menudo, teu reciben ninguna compensación por muchos meses y putra obligados dosa embargo a trabajar bajo amenaza de la completa pérdida del sueldo o la deportación". Ha dicho la experta de Catar para Amnésti Internasional en Alemania a la revista "The waktos, "Regina Spöttl.

Según el ONU Catar tiene la tasa de trabajadores migrantes del mundo del mundo, de hecho, en función de la población total, el 88% de la población es de origen extranjera. Los trabajadores estranjeros, PRACTICAMENTE, desempeñan funciones manuales y todos los proyectos de construcción que fueron llevados a Cabo en el estado pequeño, incluyendo la construcción de los entera estadios para la Copa mundial 2022. El trabajo práctico, en la cultura catari, teu es visto con buen ojo.

Kampanye: Cinta weruh euweuh wates

Apoyar nuestra campaña


Por ni'mat, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Si usted apoya nuestra Causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que seguir podamos de forma nuestras permanén Campañas. Incluso unos pocos euro para hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat nuestro trabajo de caridad apoye. Solo tiene que utilizar Este PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o la transferencia clásico.

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tempat hadé
//

Campagna: fermiamo il commercio di armi!

Immagini di articoli di giornale
Video salaku radio e televisione
Sostenete la nostra campagna

Per lo eureun immediato sadayana Esportazioni di carri armati verso l'Arabia Saudita, piksel nulungan proietta, davanti al palazzo del governo e l'ambasciata dell'Arabia Saudita, il grido "Thanx euweuh bak kana Saudi Arabia".

Kuring sauditi sono ancora tra i più dei clienti importanti produttori tedeschi di armi. Nel corso del Primo semestre 2015, le Esportazioni di armi verso l'Arabia Saudita sono tés kaayaan, Ana Vitoria per un valore di kuasi 180 milioni di euro (solo con la Gran Bretagna e Israele il volume d'era affari più Grande).

La Germania e il campione europeo di armi dell'esportazione. A mondiale livello, invece, Occupa, dietro gli Stati Uniti e la Rusia, il terzo posto. Con l'approvazione del governo tedesco, le armi militari e attrezzature tedesche sono anche a fornite dittature e regimi autoritari datangna l'Arabia Saudita. Tutto questo può non andare avanti. Vogliamo mettere rupa agli affari con la morte.


Kampanye pikeun Hak Asasi Manusa

Gelombang Jerman | Video della campagna e apparizioni televisive |


Installazione di luci presso il palazzo del governo tedesco, da un autobus a piani alatan.


Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat:

Campaña: detener el comercio de armas!

Las fotos de los artículos de prensa
Informes de vidéo de radio y Televisi
Apoyar nuestra campaña

El cese inmediato de las exportaciones de tanques a Arabia Saudita pixeles ayudante proyectados junto con la protesta Acción - detener el tráfico de armas, las palabras "Gracias euweuh jarami tanques a Saudi Arabia" en la Cancillería Federal y la Embajada de Arabia Saudita.

Los saudíes siguen estando entre los Mas importantes clientes de las empresas de armamento alemanas. En la primera mitad de 2015, las armas de exportaciones han sido aprobados Vale casi 180 millones de euro a Saudi Arabia - con Gran Bretaña e Israel eran Mas aún extensas operaciones.

Alemania es el campeón de Europa en la exportación de armas. A nivel mundial que lleva detrás de los EE.UU. y Rusia en el tercer lugar. Con la aprobación de las armas alemanas Gobierno Federal y equipo militar se suministran también a las dictaduras y Como regímenes autoritarios Arabia Saudita. Esto euweuh debe continuar. Queremos establecer las tiendas con el fin de la muerte.


Kampanye pikeun Hak Asasi Manusa

Video de la campaña y Apariciones en televisi | gelombang Jerman |


instalasi lampu on Federal Kantor ku beus ganda-Decker tina


Por ni'mat, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Si usted apoya nuestra Causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que seguir podamos de forma nuestras permanén Campañas. Incluso unos pocos euro para hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat nuestro trabajo de caridad apoye. Solo tiene que utilizar Este PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o la transferencia clásico

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tempat hadé

Campagna per i prigionieri politici

Immagini di articoli di giornale
Video salaku radio e televisione
Sostenete la nostra campagna

La primavera araba dovrebbe portare a una svolta e iniziare una nuova epoca della democrazia. Tuttavia Nyai ribelli di un témpo sono i prigionieri politici di oggi. Le persone Che hanno rischiato la loro stessa Vita dina stati Che sono contrassegnati di Nero sulla scala della libertà di stampa di Amnésti Internasional, sono ora di carcere e sono dimenticati dal mondo. Qui, piksel nulungan entra di gioco per liberare i prigionieri politici.

La nostra Prima dimostrazione ha l'obiettivo di riportare Alla Luce 13 persone Che si trovano di carcere dal novembre 2011. I "Bahrain 13" sono stati arrestati dopo gli Scontri del mese di febbraio 2011 nella capitale del Bahrain, manana, con l'accusa di aver complottato contro il governo. Molti Stati e organizzazioni datangna Amnésti Internasional, Hak Asasi Manusa Watch e continuano sottolineare la presenza di siksaan. Kuring prigionieri erano visibilmente Feriti.

Le preoccupazioni non finiscono neanche per le famiglie. Ancora oggi sono queste persone di carcere, e scontano pene Che Partono saprak 5 anni fino a molti ergastoli. Ogni essere umano ha il diritto di esprimere la sua opinione. Non dimentichiamoci di persone Che hanno macul sacrificato la loro libertà, ku portare la democrazia e la Pace.


Kampanye ngalawan Organisasi téroris Islamist

Video della campagna e apparizioni televisive | ZDF 37Grad, ARTE lagu, Ted X Walanda |



Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat:
//

Campaña para los presos políticos

Las fotos de los artículos de prensa
Informes de vidéo de radio y Televisi
Apoyar nuestra campaña

La primavera árabe debe llevar el avance y una nueva comenzar época de la democracia. Pero los rebeldes de antaño putra los presos políticos en la actualidad. La gente ha risikiert que sus propias vidas en los Estados que están en marcadas Negro en la escala de la libertad de prensa de Amnistía Internacional, se encuentran ahora en la cárcel y ser olvidados por el mundo. Aquí los pixeles ayudante va a intervenir y los presos políticos libres.

Nuestra primera acción traerá 13 personas que están en prisión desde noviembre de 2011, de Nuevo en la luz. El "Bahrain 13" fueron detenidos después de los disturbios de febrero de 2011 en la ibukota de manana Bahrain, de Haber instigado la acusación de la conspiración del gobierno. Muchos estados y organizaciones Como Amnistía Internacional y Hak Asasi Manusa Watch también apuntan en varias ocasiones a la tortura. Los prisioneros estaban ditingali elemen angustiado.

Al escuchar las Preocupaciones euweuh también para Familen. Hoy en Omod todavía están estas personas en prisión, y sirviendo de 5 años a lilipetan sentencias de por vida. Toda persona tiene derecho a la pamadegan expresar. Taya jarami que olvidar la buena gente de su propia libertad sacrificaron a muchos democracia y la Paz Nomer traen.


Kampanye ngalawan Organisasi téroris Islamist

Video de la campaña y Apariciones en televisi | ZDF 37Grad, lagu ARTE, Ted X Walanda |



Por ni'mat, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Si usted apoya nuestra Causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que seguir podamos de forma nuestras permanén Campañas. Incluso unos pocos euro para hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat nuestro trabajo de caridad apoye. Solo tiene que utilizar Este PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o la transferencia clásico

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tempat hadé
//

Campagna contro l'ISIS

Immagini di articoli di giornale
Video salaku radio e televisione
Sostenete la nostra campagna

Piksel nulungan inizierà una campagna contro i finanziatori del gruppo terroristico "Stato Islamico" chiamato anche Daesh. Gli stati sostenitori, Arabia Saudita e Qatar, devono, quindi, essere scoraggiati dal continuare a finanziare il terrorismo. Il lancio della nostra campagna e Stato proiezione di una bandiera dell'ISIS con le parole "Daesh Bank".

L'Arabia Saudita e lo Stato considerato finanziatore dello Stato Islamico numero uno al mondo. Con questa campagna vogliamo sostenere tutte le persone Che, hiji Causa di questo denaro, muoiono, vengono violentati o ridotti di schiavitù. Piksel nulungan vuole raggiungere anche i Combattenti dell'ISIS Che hanno Imparato sulla loro pelleted cosa significa essere di guerra per il terrorismo, ku invogliarli a condividere le loro terribili esperienze con gli altri.

Dina questo modo, vogliamo realizzare anche un'azione anti propaganda, educando i giovani nelle scuole, a cosa significa combattere per lo Stato Islamico. Il mondo e troppo Bello per riempirlo con la lotta, l'omicidio e l'oppressione.


Kampanye ngalawan organisasi téroris Islamist

Video della campagna e apparizioni televisive | gelombang Jerman, RT |


Jerman video gelombang:

Proiezione presso il palazzo della Cancelleria tedesca e l'ambasciata saudita con un autobus a piani alatan


Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat:

Campaña kontra ISIS

Las fotos de los artículos de prensa
Informes de vidéo de radio y Televisi
Apoyar nuestra campaña

Piksel ayudante comenzará llamado una campaña kontra los financieros del grupo terrorista "Estado islámico" o Daesh. Los Estados de Apoyo a Saudi Arabia & amp; Qatar para el terrorismo puede prevenir con esta campaña para seguir financiando. El lanzamiento de nuestra campaña era la luz de la Proyección de una Bandera ES con las palabras "Daesh Banco" y el indicador está.

Arabia Saudita se considera un financiero punjul del Estado islámico en el mundo. Con esta campaña queremos apoyar a todas las personas que están muriendo hiji Causa de Este dinero, y violado esclavizado. Piksel ayudante quiere llegar a los soldados de SI que han aprendido lo que es realmente para la guerra en luchar y el terrorismo para compartir sus experiencias con otros terribles.

Queremos llevar a Cabo una acción también anti propaganda por educar a los jóvenes en las escuelas, lo que significa para el estado para islámico luchar. El mundo es demasiado Hermosa para la lucha llenarte de, el asesinato y la opresión.


Kampanye ngalawan organisasi téroris Islamist

Video de la campaña y Apariciones en televisi | gelombang Jerman, RT |


Jerman video gelombang:

proyéksi lampu dina Federal Chancellery jeung Kadutaan Arab Saudi kalayan biplane a


Por ni'mat, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Si usted apoya nuestra Causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que seguir podamos de forma nuestras permanén Campañas. Incluso unos pocos euro para hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat nuestro trabajo de caridad apoye. Solo tiene que utilizar Este PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o la transferencia clásico

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tempat hadé

Promozione degli aiuti umanitari

Laporan video salaku radio e televisione
Sostenere la nostra campagna

"Molte piccole persone di molti piccoli luoghi Che fanno tante piccole cose, di fronte a questo mondo può cambiare". Questa e la nostra visione di un mondo di cui tutti possono aiutare tutti, anche se migliaia di chilometri e Confina con la gente separati. Internét offre tutte le possibilità per aiutare le persone Che hanno bisogno di nuove tecnologie. Il nostro e un aplikasi medio: Uniamo a piksel nulungan crowdfunding con Live Streaming di assistenza global. Con l'applicazione piksel nulungan avere la Streamer - Che noi chiamiamo piksel avatar nulungan - oltre ad aiutare il buon rarasaan, una opportunità di reddito. Piksel nulungan e molto importante Che particolari avatar provenienti dai paesi di via di sviluppo aiuterà anche le proprie indagini. L'avatar di piksel aiutante può anche entrate (vedere datangna finanziamo noi stessi) sono di esecuzione dal suo live stream con altri ancora una Volta avatar e quindi sostenere un progetto di aiuto. Questo darà loro datangna gli avatar dei paesi più alto reddito industrializzati.

Proyék Keuangan di diretta streaming
E semper un'idea creativa per rendere la Vita più colorata, o via e aiutare qualcuno non si sa Mai datangna li si dovrebbe finanziare? Con piksel nulungan hirup stream crowdfunding si ha la possibilità vostre gagasan ora implementano. Inizia ora il regolarmente crowdfunding diretta flussi e raccogliere Fondi dal tuoi sostenitori. Siete liberi di incassare le somme o per reinvestire di altri progetti di crowdfunding.

Web + App Android
Con il piksel nulungan Android si vuole a voi stessi di piksel aiutante avatar e dina grado di creare i progetti di diretta di propria crowdfunding. Gli utenti della nostra piattaforma allora si può sostenere la nostra webapp e finanziare i vostri obiettivi di crowdfunding Che si converte poi dal vivo. Con la webapp piksel nulungan l'utente può seguire i vari aiuti crowdfunding progetti dal vivo chattare direttamente con il piksel aiutante Avatar Live Streaming e sostegno da parte di piccole quantità il progetto Desiderato.

Donazione smartphone di vecchi
Il nostro e quello di obiettivo consentere i piksel nulungan App anche povere persone un'ulteriore Fonte di reddito. raccoglie pertanto piksel nulungan smartphone vecchi per Android wani hiji questi di iscritti avatar piksel nulungan Céng paesi di via di sviluppo. La spedizione nulungan piksel avviene. Anche un Primo supporto per l'acquisto finanziario di accesso Internet a, si nganggap Céng casi singoli.
video kampanye na TV Aufritte



Condividi i nostri progetti su Facebook e Twitter! Se sosterrete la nostra Causa, qualsiasi donazione SARA più Che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre campagne. Anche paio un di euro fanno la differenza! Babagi téh miara. Sostenete il nostro lavoro nirlaba. Basta usare PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o il classico bonifico.

Koordinat bancarie:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Leuwih alus Tempat:
//

formulir tutulung Indiegogo:

La promoción de la ayuda humanitaria

Informes de vidéo de radio y Televisi
Apoyar nuestra campaña

"Mucha gente pequeña, en muchos lugares pequeños, haciendo muchas cosas pequeñas, la Cara de Este mundo puede cambiar". Esta es nuestra visi de un mundo en el que todo el mundo puede ayudar a todos, a pesar de mil de kilómetros y limita con el pueblo separado. El Internet ofrece toda la oportunidad de ayudar a las personas en necesidad de nuevas tecnologías. Nuestro medio y es una aplicación: Combinamos al crowdfunding ayudante del piksel con Transmisión en vivo a la asistencia global. Con la aplicación pixeles ayudante tener el Streamer - que llamamos pixeles Avatares nulungan - además de ayudar a la buena sensación, una oportunidad de ingresos. Piksel nulungan es muy importante que los avatares particulares de los países en desarrollo también su propia ayudarán investigación a. El avatar ayudante piksel puede también los ingresos (ver Como Nomer FINANCIAMOS) se están ejecutando desde su emisión en directo con otros y por lo tanto avatares de Nuevo proyecto de ayuda apoyar otro. Esto les Dara Como los avatares de los países Mas altos de renta Industrializados.

Financiación de Proyectos en vivo en
Siempre una gagasan creativa para hacer la vida Mas colorida, o para ayudar a alguien y nunca se sabe Como se debe financiarlos? Con piksel ayudante Live crowdfunding Stream usted tiene la posibilidad de poner en práctica sus gagasan ahora. Comienza ahora su mente crowdfunding biasa en directo y corriente de sus fondos recoger parti darios. Usted aya libre de sus cobrar sumas o para otros proyectos de reinvertir s crowdfunding.

Web + App Android
Con la aplicación Android pixeles ayudante se quiere a Si mismo al avatar ayudante pixeles y puede crear sus propios proyectos de crowdfunding de transmisión en vivo. Los usuarios de nuestra plataforma entonces se puede apoyar a nuestra aplicación web y financiar sus objetivos de crowdfunding que se convierte entonces en vivo. Con la aplicación de web pixeles ayudante el usuario puede seguir los diversos proyectos de ayuda crowdfunding viven, chatear directamente con el ayudante de pixeles Avatar Transmisión en vivo y por soporte pequeñas cantidades el proyecto deseado.

Donación de viejos teléfonos intelligant
Nuestro objetivo eta bade pixeles aplicación auxiliar de personas Mas pobres también una fuente de ingresos adicional permitir a. Por lo tanto recoge pixeles nulungan viejos teléfonos intelligant Android para estos mangrupakeun avatares de pixeles de ayuda sosial en los países en desarrollo. El envío tarda pixeles ayudante. También un Primer apoyo financiero para la compra de acceso Internet a, que en cada caso asume individu.

Video de la campaña y Apariciones en tipi



Por ni'mat, comparta nuestros proyectos en Facebook y Twitter! Si usted apoya nuestra Causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que seguir podamos de forma nuestras permanén Campañas. Incluso unos pocos euro para hacer una diferencia! Compartir es bueno. Por ni'mat nuestro trabajo de caridad apoye. Solo tiene que utilizar Este PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo o la transferencia clásico <

Cuenta para Donaciones:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tempat hadé
//

formulir tutulung Indiegogo:

Campagne tuang les politiques prisonniers

Poto ti artikel de presse
Video de reportages radio et tipi
Soutenez Notre campagne

Le printemps arabe devrait apporter un changement et commencer une nouvelle époque de la démocratie. Banjarnegara, les rebelles d'antan sont les politiques prisonniers aujourd'hui. Les gens qui ont leurs propres risques vies dans des Etats qui sont marqués en schwa sur l'échelle de la liberté de la presse d'Amnésti Internasional, sont maintenant en panjara et sont oubliés tara le monde. Ici piksel nulungan intervient tuang les libérer prisonniers politiques.

Notre Peta premiere a tuang objectif de mettre en lumière 13 personnes qui sont en panjara depuis Novembre 2011. Les "Bahreïn 13" ont ete arrêtés après les émeutes de Février 2011 dans le ibukota de Bahreïn manana, accuses d'avoir le gouvernement comploté contre. De nombreux Etats et des organisasi telles qu'Amnesty International et Hak Asasi Manusa Watch ont à Teraskeun souligner of évidents signes de siksaan. Les prisonniers étaient visiblement en détresse.

Les Preoccupations ne sont pas aussi tuang les familles Finies. Aujourd'hui, ces personnes encore sont en panjara, et hamba de 5 ans à plusieurs condamnes à perpétuité. Tout le monde a le droit d'exprimer putra comment. N'oublions pas les bonnes gens qui ont leur propre sacrifié liberté tuang la démocratie et la paix.


Kampanye ngalawan Organisasi téroris Islamist

Video de campagne et la televisi apparitions à | ZDF 37Grad, lagu ARTE, Ted X Walanda |



S'il vous plaît partager Nomer projets sur Facebook et Twitter! Si vous soutenez Notre ngabalukarkeun, nous serions reconnaissants tuang tout sunda que nous pouvons continuer en permanence Nomer campagnes. Même quelques euro tuang faire une bédana! Le partage Est l'entraide. S'il vous plaît soutenir Notre travail de bienfaisance. Il suffit d'utiliser cette PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo Ngeun le transfert classique.

Compte tuang les sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire tuang les sumbangan sur Leuwih alus Tempat
//

Campagne: Arrêtez le commerce des armes!

Poto ti artikel de presse
Video reportages tina radio et tipi
Soutenez Notre campagne

Tuang les arrêter immédiatement Exportations de l'Arabie tanghi à Saoudite, piksel nulungan projet, devant le bâtiment du gouvernement et l'ambassade de l'Arabie Saoudite, le cri "Thanx euweuh bak kana Saudi Arabia."

Les Saoudites sont encore entre les tambah importantes klien des Producteurs d'armes allemandes. Au cours du Premier semestre 2015, les Exportations d'armes vers l'Arabie Saoudite s'élèvent à presque 180 jutaan d'euro (seulement avec la Grand Bretagne et Israel le chiffre d'affaires a ete tambah grand).

L'Allemagne Est le jawara européen de l'exportation d'armes. Hiji niveau mondial, plutôt, occupe la troisième tempat derrière des Etats-Unis et la Russie. Avec l'approbation du gouvernement anglais, les armes et les équipements militaires allemands sont aussi ékspor ayat dictatures et rézim autoritaires comme l'Arabie Saoudite. Tout CA ne peut pas continuer. Dina veut terminer les affaires avec la mort.


Kampanye pikeun Hak Asasi Manusa

Video de campagne et la televisi apparitions à | gelombang Jerman |


Proyéksi devant le bâtiment du gouvernement anglais, dans un autobus à l'kaisar.


S'il vous plaît partager Nomer projets sur Facebook et Twitter! Si vous soutenez Notre ngabalukarkeun, nous serions reconnaissants tuang tout sunda que nous pouvons continuer en permanence Nomer campagnes. Même quelques euro tuang faire une bédana! Le partage Est l'entraide. S'il vous plaît soutenir Notre travail de bienfaisance. Il suffit d'utiliser cette PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo Ngeun le transfert classique.

Compte tuang les sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire tuang les sumbangan sur Leuwih alus Tempat

Campagne tuang les droits de l'homme

31.05.2016 Parlement allemend Arméniens Genocide

Juste à temps tuang le ngajawab du parlement anglais, piksel nulungan hiji PROJETE les mots «Genocide» et «Aghet" au derrière du palais du gouvernement à Berlin, conjointement avec en gerbong Ottoman avec des Arméniens Deportes que pareil les Gambar de l'holocauste , Puisque l'ambassade turque maintenant Est protégée comme le Fort Knox, dina choisi d'allumer le biro de la Chancelière. CA touche l'expulsion et le meurtre de jusqu'à 1.5 juta d'Arménia Araméens, Assyria, et les grecs Pontiques, du vieux Kakaisaran Utsmaniyah. Comme successeur de l'Kakaisaran Utsmaniyah, la Turquie doit admettre que ces atrocités, malgré les Denis véhéments, ont êtes un génocide. Erdogan et ses camarades considèrent l'nganggo du mot "génocide" comme un attaque à la Turquie modern


Chancellery Federal Genocide


Genocide di da House

29.05.2016 proyéksi devant l'ambassade turque
Piksel nulungan hiji publié les vers de la poésie de Boehmer lalaki autorisés tara le tribunal d'Hambourg, en projetant les devant l'ambassade turque à Berlin. Tuang nous, #Erdogan Est comme exactement #Hitler au perdana de putra rezim de terreur en 1933. Les #dictateurs méritent que les artistes et les activistes of droites humaines les provoquent avec des karikatur.

Nous que c'est Pensons complétement légitime comparer le perdana du rezim d'Hitler à autre despotes et qui monarques gouvernent le monde aujourd'hui. Tuang nous, les chefs d'état de l'Arabie Saoudite, Qatar, Oman, EAU e Bahreïn sont comme exactement Hitler. Tous pamingpin ces soutiennent l'esclavage avec le système "kafala" Grace auquel les palabuhan passe sont confisqués. C'est tuang cela que leur Est interdit d'abandonner le sens le Pais consens of Employeurs.

C'est comme CA que les monarchies fonctionnent en Moyen-Orient: ils reposent sur la panjagaan totale le sexisme et la brutalité. L'Holocauste reste un des Chapitres les tambah mauvais de l'histoire de l'Humanité. Toutefois, les lampah inhumaines perpétrées tara Nomer SOI-disant sekutu en Arabie saoudite, Turquie et ailleurs sont des tambah mauvais qui passent dans le monde.

Notre campagne contre ces despotes e monarques soutien les droites humaines et la pembebasan tina prisonniers politiques. La comparaison ces avec pamingpin et Hitler Est un rappel importante de que pourrait Passer si le monde ne pas contre leur lutely.

Notre proyéksi a attire l'perhatian des médias internasional et a fait en sorte que ces questionnes humanitaires très importantes n'étaient pas oubliés. Partagez en Facebook! Si tu soutiens Notre ngabalukarkeun, dina eusi très serait de recevoir sahiji sumbangan, que nous permettrions de continuer Nomer campagnes. Même peux faire la bédana euro peuvent! Soutenez Notre travail!

►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Tuang Donner:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
BIC: NOLADE21MDG
Banque: Sparkasse Magdeburg
Titulaire: piksel kauntungan nulungan Yayasan

Erdogan Sajak / Sajak

Poto ti artikel de presse
Reportages vidéo de radio et de tipi
Soutenez Notre campagne

1,8 juta de "esclaves modern" construire les stades au Qatar, l'organisasi à tapi non lucratif piksel nulungan veut une karikatur d'seni de lumière sur le portail du bâtiment de l'ambassade à Berlin, se référer à ces pelanggaran des droits de l'homme. hôte de la Coupe du Monde Qatar a promis d'améliorer les kaayaan tuang les travailleurs migran. Sur qui, cependant, rien n'a robah. Dans l'hébergement d'excréments pue, les travailleurs sont privés de leurs droits.

Le SOI-disant système kafala permet aux entreprises d'à leurs employés interdire avec le changement d'emploi Ngeun de quitter le bayaran. Les Employeurs Preferent partiellement les palabuhan passe de leurs employés et de le remettre uniquement lorsque le contrat kadaluarsa à nouveau. Les locaux pangusaha riches Continuent étrangères librement à d'autres sociétés et ne pas avoir à obtenir leur consentement. "De nombreux travailleurs reçoivent souvent aucune récompense pendant of mois et sont toujours contraints de travailler en les menaçant avec une perte ngalengkepan de salaire Ngeun d'expulsion". Dit le chercheur Qatari d'Amnésti Internasional en Allemagne, le temps Regina Spöttl.

Selon l'ONU, le Qatar a le tambah haut taux de travailleurs migran dans le monde, donc sont basa sur la totale Populasi de 88% de la Populasi de Herkunft.Arbeitsmigranten étrangers Poursuivre les travaux pratiquement tous les manuels et tous les projets de konstruksi dans le petit état de, y compris la konstruksi de tous les stades tuang la coupe du monde 2022. les travaux pratiques Est dans la budaya du Qatar, Pangaruh tara l'emirat de tradisi, désapprouvée.


kampanye ngalawan monarki

Video de campagne et la televisi apparitions à | gelombang Jerman, RT |



S'il vous plaît partager Nomer projets sur Facebook & amp; Twitter! Si vous soutenez Notre ngabalukarkeun, nous serions reconnaissants tuang tout sunda que nous pouvons continuer en permanence Nomer campagnes. Même quelques euro tuang faire une bédana! Le partage Est l'entraide. S'il vous plaît soutenir Notre travail de bienfaisance. Il suffit d'utiliser cette PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo Ngeun le transfert classique.

Compte tuang les sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire tuang les sumbangan sur Leuwih alus Tempat
//

Promotion de l'ajudan humanitaire

Reportages vidéo de radio et de tipi
Soutenez Notre campagne

"Beaucoup de petites gens dans beaucoup de petits endroits qui font beaucoup de petites choses, le visage de ce monde peut changer". Christelle Est Notre visi d'un monde dans le monde peut aider lequel tout tout le monde, même si de of milliers kilomètres et les personnes of frontières séparées. L'offre Internet toutes les Chances d'aider gens dans le besoin téknologi les de nouvelles. Notre lingkungan à Est une aplikasi: Nous à combinons piksel nulungan crowdfunding avec Live Streaming à l'ajudan mondiale. Avec l'aplikasi piksel nulungan avoir le Streamer - nulungan piksel appelons nous Avatars - en tambah d'aider sentimen le bon, une opportunité de revenu. Piksel nulungan Est très penting que les avatars particuliers des bayaran en développement seront également aider à leur propre enquête. Le piksel ajudan peut également avatar panghasilan (voir Comment finançons nous nous) sont en cours d'palaksanaan de putra live stream avec d'autres avatars et donc soutenir à nouveau un autre projet d'ajudan. Cela leur donnera aussi avatars des bayaran à revenu élevé industrialisés.

Proyék Keuangan en ngalirkeun langsung
Vous avez toujours une idée kreatif tuang rendre la vie tambah colorée, Ngeun tuang aider quelqu'un et que vous ne savez jamais mairan vous les devez Keuangan? Avec piksel nulungan Live Stream crowdfunding vous avez la possibilité de mettre en oeuvre vos idées maintenant. Commencez des maintenant votre régulièrement crowdfunding fluks en de langsung et recueillir nu fonds de vos partisans. Vous êtes libre d'encaisser vos sommes dans Ngeun de réinvestir d'autres projets de crowdfunding.

Web + App Android
Avec les piksel nulungan Android aplikasi vous vous aux piksel nulungan avatar et peut créer vos propres projets crowdfunding Stream Live. Les utilisateurs de Notre plat-forme, puis vous pouvez soutenir Notre webapp et Keuangan vos objectifs de crowdfunding que vous convertit ensuite en langsung. Avec la webapp piksel nulungan l'utilisateur peut suivre les différentes pembantunya crowdfunding projets en langsung, discuter directement avec les piksel nulungan Avatar en streaming langsung et petites rojongan tara le projet quantités souhaité.

Don de vieux smartphone
Notre objectif Est de permettre aux personnes piksel nulungan App aussi pauvres sumber une de revenu supplémentaire. recueille donc piksel nulungan vieux smartphone Android tuang ces Donner avatars à piksel auxiliaires enregistrés dans les bayaran en développement. L'ekspedisi prend piksel nulungan. Aussi un Premier soutien financier tuang l'achat d'un accès Internet, nous le CAS individuel supposons dans.

Video de campagne et la televisi apparitions à



S'il vous plaît partager Nomer projets sur Facebook et Twitter! Si vous soutenez Notre ngabalukarkeun, nous serions reconnaissants tuang tout sunda que nous pouvons continuer en permanence Nomer campagnes.
Même quelques euro tuang faire une bédana! Le partage Est l'entraide. S'il vous plaît soutenir Notre travail de bienfaisance. Il suffit d'utiliser cette PayPal, Leuwih alus Tempat, Indiegogo Ngeun le transfert classique.

Compte tuang les sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire tuang les sumbangan sur Leuwih alus Tempat
//

Cinta téh for everyone. Kampanye: Cinta weruh euweuh wates

Cinta weruh euweuh bounds - Laskar Pelangi pikeun Orlando

Lampu sasak seni di Düsseldorf jadi "Laskar Pelangi pikeun Orlando"

Lampu tanpa wates of katumbiri a shone on Sabtu sore ti Aula Town Düsseldorf leuwih kota.

kampanye "Cinta weruh Taya wates" nu nulungan piksel protesting ngalawan kasusah tina homoseks di nagara totalitarian di dunya. Aya kénéh loba teuing nagara di dunya kayaning Iran, Nigeria, Mauritania, Sudan, Yaman, Arab Saudi atawa Uni Émirat Arab, dimana homoseksualitas haram sarta dihukum ku pati!

Cinta weruh euweuh gender, euweuh ras atawa agama! Cinta weruh euweuh bounds! kami rék pernyataan ieu, nyebarkeun piksel nulungan sabudeureun dunya jeung proyék seni lampu "Laskar Pelangi pikeun Orlando". Ngurangan perspéktif egocentric ngaliwatan parobahan pandang anu piksel nulungan dina haté. urang nyieun sirah kami di bébas panungtungan sarta meta konsistén jeung motto "leupas tina perbudakan tina prasangka". Prosés pembebasan sapertos anu sering nyeri. Teu bener nyebutkeun pamit ka dongeng agama jeung cherished sarta legenda.

The serangan dina nightclub pulsa di Orlando, Florida geus leuwih ti nyeri, tapi spite sagalana, geus teu ngajawab kaperluan masarakat LGBT jeung hartosna sami. The nulungan piksel ngabales ku cinta jeung lampu ka offenders troubled sarta maranéhanana morbidly änglichen eureun. Jeung proyék seni "Laskar Pelangi pikeun Orlando" Kami rek masihan rojongan pikeun masarakat ti Jerman sarta New York. kampanye kami Cinta tanpa wates kampanye di sakuliah dunya keur hak homoseks nuliskeun jeung ngabebaskeun homoseks ngaliwatan tekanan umum ti bui jeung ngajaga ngalawan diskriminasi salajengna jeung kasusah. katumbiri nu teges harepan jeung kasampurnaan. Iraha urang tingali katumbiri a, jelas: nu gelap jeung hujan teu gaduh kecap panungtungan.

Maca deui

Kampanye ngalawan Oligarchy Yunani

The Lawu démokrasi mangrupa oligarchy

Najan resesi ekonomi dahsyat, sanajan 'reformasi', Yunani ieu Cicing pageuh dina leungeun tina oligarchs. Politik austerity téh ukur enforcing status quo ieu, Ngaronjatna kakawasaan sababaraha leuwih loba. Jeung berkah tina troika nu, aset kaayaan ayeuna keur privatized jeung dijual off di harga diobral seuneu ka sakeupeul marga kuat.

Badag Brother naon salawasna ningali warga Orwell 1984. Dina poster masif na layar tele, némbongkeun dulur anu Éta boss: a kejem, kaayaan totalitarian. The bos of kiwari, hiji urang anu ngajalankeun hal, anu Nyata langkung insidious, profil low, disumputkeun. Kami piksel nulungan, jeung urang sumping ka Athena Pébruari ieu saukur caang lampu on masif sintésis poho rupa. Kami di dieu pikeun nyorot ka ketidakadilan hébat ngalawan jalma Yunani. Projections Orwellian di "républik féderal" tina OPAP, Motor Minyak Hellas jeung parlemen Yunani, staged ku nulungan piksel, ngawula kana nyieun éfék ripple di Yunani jeung média internasional pikeun mawa kakuatan concealed tina oligarchs mun fore nu. interventions kami difokuskeun dua tokoh sentral dina Nexus kakuatan Yunani.

Dimitris Melissanidis, nicknamed "Lodaya", bareng jeung a konsorsium Czech investor, anu bisa meuli-milik kaayaan judi monopoli OPAP pikeun fraksi patut sabenerna. Prosés diobral di OPAP teu questioned ku média Yunani, saprak éta geus Dianggap tuh OPAP boga salah sahiji neneng, upami teu neneng, budgets média [II1] di Yunani, sahingga ngungkit na jero média Yunani mainstream sigana limitless. Wartawan teu kakuatan sual Melissanidis 'anu intimidated komo jeung kahirupan maranéhanana kaancam.

Vardis Vardinogiannis jeung kulawargana anu Dianggap hiji "kaayaan dina kaayaan nu". rumor dipercaya boga eta tuh pausahaan minyak na nu Dianggap alesan utama naha kapuloan Yunani atuda lolobana ngajalankeun on kotor jeung mahal Generators solar tinimbang sumber énérgi renewable beresih. kakuatan clan nu Vardinnogiannis 'henteu dibantah di Yunani, saprak Aranjeunna ngadalikeun bagian penting media Yunani (dua saluran TV utama), tim maén bal jeung baheulana sektor perbankan.

tungtutan nulungan piksel tuh Yunani mulih deui ka mahluk démokrasi hiji. Pikeun ieu lumangsung kami pamenta tuh lila suap kiwari politikus anu dicegah ku enforcing hukum transparansi kedap Ngeunaan ka pembiayaan parpol jeung finances pribadi tina politikus. The Novartis skandal, Sakabéh nu ayeuna unfolding tur ngawengku politikus tinggi-ranking (kaasup urut Perdana Mentri Antonis Samaras), di handapeun garis kumaha penting masalah ieu mangrupa. Hanjakal panitia transparansi tina parlemen Yunani, dipingpin ku SYRIZA chairwoman Tasia Christodoulopoulou, Terus ngajaga kapentingan politikus ditinggalkeun jeung katuhu. Dina laporan anyar diterbitkeun, panitia criticizes parpol Pikeun lila ngaruksak maranéhanana tanpa Sabenerna ngaran conto husus sarta tanpa mencét sagala biaya (kanggo inpo ningali artikel di handap). Ieu unacceptable sarta nempokeun sabaraha lila ngaruksak ku elite pulitik tetep unpunis