Donald Trump édisi husus tina Adolf Hitler urang kadek Kampf

samaran kadek Kampf reprint ku ngaganti rébuan kecap

Gambar tina artikel pencét
laporan video ti radio jeung televisi
Ngarojong kampanye kami

Simkuring boga versi anyar tina Adolf Hitler dijieun "kadek Kampf" kalawan Donald Trump salaku hiji protagonis imajinér - sakumaha kami geus disilihtukeurkeun rébuan kecap dina buku heubeul. The otobiografi kiwari fiksi kieu Trumps cara anak ngora di New York ka pangusaha Amérika kuat tur pulitikus. Dina carita paralel ieu Trump dimimitian hiji kudéta sanggeus 2016 pamilihan, nu sarupa jeung gedung umum kudéta ti Hitler di Munich di 1923. Anjeunna ditahan sarta dikirim ka panjara kaamanan maksimum, loba ngarojong Repuplikanischen na digolongkeun hareup Capitol jeung White House .. Anjeunna ngadegkeun "Amérika nasionalis Partéi," nu ieu dumasar kana gagasan ti cleansing ras jeung agama jeung musuh ti Mexicans, Muslim jeung saha anu ngancam idéologi nasionalis-Na, nyiptakeun.

Tujuan, versi anyar tina nulis "kadek Kampf" ti sudut pandang Trump urang, éta pikeun ngangkat kasadaran tina kamiripan tina gagasan anu lumangsung duanana Trump na Hitler. Téh mangrupa waktu béda (1930s vs kiwari), nagara sejen (Jerman ngalawan Amérika Serikat), sarta musuh sejen (Yahudi vs Islam), tapi konsep anu sami. Trump geus dibikeun kami a glimpse tina bahaya nu bisa nyieun pamaréntahanana di AS jeung dunya ngaliwatan pidato na tweets Na.

Présidén Amérika boga jumlah loba pisan kakuatan jeung pangaruh teu ngan belegug Amérika tapi ogé sadaya jalma pangeusina. A kapersidenan Trump bisa ditandaan awal hiji lamping leueur of rasisme sarta prasangka ngalawan hal aneh nu urang teu bisa acan ngabayangkeun. Upami ieu versi diropéa tina bisa nyorot kana parallels antara Trump na Hitler urang "kadek Kampf", lajeng éta piksel nulungan junun nyebarkeun hiji peringatan penting pikeun masarakat Amérika.

Harga dina Amazon geus $ 0.99, tiap narima ti kami buku pikeun tutulung simbolis. Kabéh proceeds baris kampanye HAM jeung kagiatan seni kauntungan nu nulungan piksel ngalaksanakeun. Saatos tutulung ka urang kirimkeun Anjeun buku dina format epub * ku e-mail. Mangga masihan tutulung anjeun dina alamat e-mail Anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta anjeun bisa kalayan gampang didatangan: Download

The piksel nulungan artis koléktif, nyaéta hiji organisasi nonprofit internasional keur minoritas sarta HAM diideuan ku cita Freemasons. Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi.

? Sharing nyaeta miara.
►Betterplace: https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER
Rekening tutulung:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
Bank: GLS Komunitas Bank
BIC: NOLADE21MDG
Holder akun: piksel nulungan Yayasan organisasi nirlaba
Kanggo inpo nu leuwih lengkep: http://PixelHELPER.org

Maca deui

Kampanye: Ngeureunkeun perdagangan leungeun!

Ngeureunkeun dagang leungeun - Kampanye

Gambar tina artikel pencét
laporan video ti radio jeung televisi
Ngarojong kampanye kami

kulawarga Oetker ditingkatkeun nepi

Bari soldadu pikeun Suriah mana anu ka perang ngalawan nyaeta sarta dunya téh sieun pasar Natal serangan teroris, anu euyeub investasi di Jerman urang armaments pausahaan. Kitu nembe gaduh sababaraha shareholders of Dr. August Oetker KG aub dina mangrupakeun akusisi ti ESG Elektroniksystem- na Logistik GmbH, anu bisnis widang ngan ngawengku jet bajoang Jerman. Industri leungeun téh kadang lingkungan investasi hésé. Sanajan pasar kamungkinan bisa diamankeun, sahenteuna moal ku ékspor leungeun jeung misi militér loba, tapi kana bisnis sakuduna dituju kaamanan batang nepi teuing getih.

Kalayan seni lampu terang seuneu-média

Piksel nulungan geus diatur sorangan di Advent jempé tujuan ngagambar perhatian kana investasi ieu ku kulawarga Oetker. Kituna teh sibuk jaman pra Natal lamun meuli bahan keur cookies Natal henteu turun pesen damai saeutik ieu, Bienkowski geus dibuka rupa lampah protés. Ku kituna, artis lampu projected Contona, hiji Dr. logo Oetker di bentuk cangkang jeung signature "mariem sasatoan" pikeun adul parusahaan ti Dr. Oetker di Bielefeld. Ieu mungkin geus ngan hiji lampu salajengna saeutik dina wengi langit Bielefeld nu cahayana up jalan festively dihias, tapi di dieu éta ngeunaan perhatian media. Nagara ieu aya di ieu rasa Bienkowski dites dina Slingshot Channel kawentar dina YouTube jeung Jörg Sprave a pudding mariem homemade.

Perang salaku zat swasta

Jeung réaksi naon ieu dipicu kaluar sagalana? Barina ogé, aya di Samentara éta hiji pernyataan resmi sahiji parusahaan Bielefeld. "Investasi ieu murni hitungan swasta antara dua anggota kulawarga sarta boga nanaon jeung parusahaan Dr. "Naha Oetker, éta, nurutkeun laporan koran, koran Neue Westfälische. Tur jadi Bienkowski nyandak tina niup gigireun kulawarga Oetker pikeun ngahontal nurani maranéhanana. pertanyaan naha éta téh salaku boga bisnis di Dr. Oetker uninga dina mitzumischen deal leungeun éta waktos ditaros sweetly jeung pancen hambar ku paduan suara nu budak Berlin '.

Tiasa moral jadi colder ti anjeun pizza beku sorangan?

Ku kituna, ti Rolf Zuckowskis Backhit "Dina bakery Natal" nu ado kritis socially "Dina pakarang bakery". Barudak ménta kulawarga Oetker nyaeta: "? Dimana teh akhlaq Isro" Bakal dibere nu sial Peta bareng jeung Berlin HipHop artis Vokalmatador. Tapi teu ukur vocally jeung eusi presentasi teh ngabogaan loba nawarkeun, ogé satuju produksi. Kalawan masker babi méméh kotak kai 1,45 méteran panjang. Dina backdrop ieu hambar sahenteuna Richard Oetker kabagjaan kedah lulus kana deal leungeun. Barina ogé, 1976 tungtung ieu diculik bisi kitu na ditawan. kidnapper miboga topeng babi. Lamun aksi kasebut hambar? Pasti. Tapi sabaraha baking rengse mixes waktu nu diperlukeun nepi ka poho kaliwat sorangan sarta pikeun investasi di poéna leungeun, ensured produk maranéhanana saméméh ampir 40 taun ampir pikeun pupusna sorangan?

Pikeun hiji eureun saharita di ékspor tank ka Saudi Arabia piksel nulungan projected dina kolaborasi jeung outcry action - Ngeureunkeun perdagangan leungeun, anu "Hatur nuhun euweuh bak kana Saudi Arabia" kecap dina Federal Chancellery sarta Kedutaan Arab Saudi.

The Saudis kénéh diantara konsumén pangpentingna pausahaan leungeun Jerman. Di satengah munggaran ékspor 2015 leungeun geus disatujuan patut ampir 180 juta euro pikeun Saudi Arabia - kalawan Britania jeung Israél éta malah bisnis leuwih luas.

Jérman mangrupakeun juara Éropa di ékspor leungeun. Sacara global, eta urutan katilu sanggeus AS jeung Rusia. Jeung persetujuan ti pakarang Jerman Pamaréntah Féderal jeung alat militer anu ogé disadiakeun pikeun dictatorships na rézim otoriter kayaning Arab Saudi. Teu kudu neruskeun. Simkuring hoyong nyetel warung kalayan hiji tungtung pati.

Maca deui

Hirup Development Stream ngagimbung Pitulung Software

Live Stream ngagimbung pitulung. Software pikeun koordinasi lampah dina acara umum

Jeung instalasi sahiji piksel nulungan Live Stream ngagimbung Pitulung Software on situs di Afrika Kalér, kami geus dijieun fakta pikeun uji widang proyék urang. Urang ayeuna bisa ngédit masalah buana Afrika jeung software cadangan urang. Dina situs produksi interaktif kami kami geus nyetél sababaraha damelan interaktif. A jahit, hiji stasiun patri, mangrupa bakery, budidaya ganggang, ngeunaan 3 sambungan kabel jaringan km nyambung ka mintonkeun gambar panganyarna tina kaméra produksi 20 hirup saling pikeun pemirsa kami salawasna.

15 méteran kaméra tihang hidrolik di pungkur kalawan 360Grad Kamera Kepala & WiFi

kunjungan tegalan indit pajeujeut sababaraha nyewa tapi ukur rék ngajual

Sakali 23.06.18 sup pawon di Maroko

Kami geus ngurangan kami dapur kamajuan sup pikeun jalma lapar 600 ka Maroko. dapur anu lokasina di dua minggu di adat jeung perlu diangkat ku kami, waragad Jumlah mun ngeunaan € 400. Mobil jeruk jeung parabot keur urang Spirulina Ladang geus di Marrakech. Urang ayeuna pilari tegalan pikeun ngawangun Spirulina Ladang. The total sumbangan low ngeunaan 2500 € sumbangan di 2017 bisa mindahkeun ukur laun dina proyék hareup. Urang ngaharepkeun nyewa tina sahanteuna 600-1200 € gumantung kana lokasi tani. Salaku urang gancang 4G Internet kedah on tani boga urang pigawé tes speed di unggal lokasi, sabab kami engké aya sahanteuna 20 kaméra IP internal ngajalankeun, sarta ngirimkeun dua aliran éksternal ka Facebook tur kedutan.
Nu disadvantage badag éta aya saeutik pisan kebon nu teu dikirimkeun ka penggir dipelakan tangkal zaitun, tapi hiji spasi kabuka gaduh & cai listrik.
Urang nyawang geus 10 kebon jeung ngan hiji nu geus diadaptasi sorangan ditawarkeun pikeun dijual pikeun € 80.000 teu keur nyewa.

18.06.18 Adat istiadat ngajaga dapur acan, bak anu gampang ngekspor

Pekuncén ayeuna & Investasi

ayeuna urang kudu leuwih 25.000 € invested mawa dina parabot pikeun Spirulina Ladang na 25.000 € dina waragad logistik, meuli mobil jeung sabudeureun alat kami ka Afrika Kalér.
Urang kudu pitulung anjeun pas mungkin pikeun ngirim hiji jam 24 of streaming live ti Maroko. Sakali dina Spirulina Ladang aktip urang hayu balik ti dapur sup urang ku kandaraan Bek towing arah Sénégal. urang kudu urang meunang sagala nyicingan permanén NGAROKO kana sirah kidul arah Mauritania, Sénégal sarta Gambia na coba aya
mun meunang lokasi sarta Daueraufenthalsgenemigung. Tétéla éta gampang ngekspor tanghi jeung Afrika sakumaha bantuan kamanusaan.

Listrik keur suplai énergi mobile of notebook dina aliran hirup urang

kaméra gelar 360 dina Tragekraxe mobile. Sambungan via WLAN keur mobil kalayan operasi widang mobile

11.05.18 Bek na caravans biaya keur nyimpen hiji low maksimum di Afrika

ngawangun sapertos produksi selang tina Spirulina mun euweuh pools beton

Humanisme salaku hiji pangalaman interaktif ngalirkeun hirup, maneuver sebaran leuwih emoticons di Facebook. Zombies nyaho euweuh lomba, warna atawa Religion.Nur brains! The zombies tanpa proyék wates, nilik diri salaku hiji platform ngagimbung bantu interaktif. Ngaranna derivasi tina hiji pluralitas komputer zombie asing dikawasa. Tujuanana kami aya sia aya kirang ti solusi pikeun sagala bencana kamanusaan ngaliwatan pitulung interaktif ngeunaan pemirsa dina stream hirup. Tujuanana kami: 24 jam stream hirup tina durukan Punken dunya. Dipirig ku wartawan di zona perang, distribusi bantuan kamanusaan di pangungsian atawa moro pikeun poachers dina Kruger Taman Nasional, anu kemungkinan kontrol ngagimbung urang anu euweuh watesna alat kami: The ikon emosi tina Facebook ngadalikeun ngagimbung bantu jeung mutuskeun naon anu dipigawé.

Tujuan zombies tanpa wates, éta kituna aya dina loba tempat di sakuliah téhnologi maju, kaasup Tragekraxen batré mobile; pikeun RTMP Facebook hirup stream ngadalikeun kadali kaméra nirkabel internal, software database interaktif pikeun control ngagimbung, tambahkeun-ons Grup badag jalma pikeun tujuan positif via browser dina raraga ngajawab masalah utama waktu.

Stream hirup mimiti dipikaresep, kaasup Sénégal, Paléstina jeung hub Éropa logistik kami di Maroko. Piksel nulungan bakal nyadiakeun keur lokasi Maroko sakabeh nagara séjén kalawan bantuan kamanusaan. Di jalan ka Madagaskar kami rék install hiji lokasi stream live interaktif sahanteuna di unggal nagara. Lokasi stream hirup boh kasempetan pagawean pikeun ngawangun sapertos hiji ganggang tegalan ngahasilkeun jeung produk bareng jeung fugitives mun nawarkeun hareup alus dina buana Afrika. Sagalana di stream hirup, saprak meunang nya aya jeung megatkeun naon kajadian. Unggal lokasi bakal dipintonkeun dina kursus poé dina stream hirup pikeun ngaronjatkeun televisi interaktif jeung Tujuan tina ngagimbung mantuan dunya. Dina Madagaskar, urang rék nganggo terapi phage Georgian ngajaga ngalawan bala ngarecah pneumonic kaluar aya taunan keur urang suburb. Ku kultus tina maot, pangeusi pulo datang deui jeung patogén ka kontak nu ditelasan jutaan jalma di Éropa dina Abad Pertengahan.

Real-time bantuan interaktif dina stream video hirup di panyungsi anjeun.

Téhnisna, gawéna ku kituna urang mimitian aliran hirup kalawan kadali transparan lajeng ngajak masing-masing "Zombies tanpa wates" karyawan di stream hirup urang. Urang cagar kadali interaktif koreografi di tempoan jeung ka ngabales gancang ka parobahan dina stream hirup di point of krisis.

2014-2015 kami dikumpulkeun pangalaman munggaran kalayan hirup streaming ngagimbung Pitulung

Poto Copyright: https://web.facebook.com/patryk.witt
Grafik & Logo: https://web.facebook.com/SNOB.desillustration

333 tas kado barudak

333 tas kado pikeun barudak

Di Christmas kami disebarkeun tas bantu di kumuh of Marrakech. promotion Natal Ieu di tradisi kalayan sebaran heubeul di Christmas keur pangadeg piksel nulungan Attac geus narima hadiah "Mimitian revolusi sorangan".

poe natal

leungeun 3D prostheses produksi

leungeun 3D prostheses produksi

Urang dimimitian percetakan nu Robohand printer Ultimaker 3D urang. Ku waktu kami akumulasi pangalaman jeung bergeser produksi ka Spanyol dina operasi percetakan komérsial, leungeun nyadiakeun kami lengkep dirakit sanggeus urang gaduh barudak dewasa diukur.

panangan

Global kewirausahaan Summit Marrakesh

Global kewirausahaan Summit Marrakesh 2014. pamimpin surah Maroko urang bisa meunang piksel nulungan salaku utusan dina proyék tur ngajalankeun balik ceramah pamandangan dina kerjasama salajengna. Ti White House éta pasangan dina ges 2014, urang malah bisa manggihan di pasamoan delegasi 'AS Wawakil Présidén Biden.

ges

Simpen Dunya teh

Simpen dina Dunya Kongrés, Bonn. Teater Bonn dikelompokeun hiji kongres artistik-ilmiah migawé bareng kalayan Beethoven Festival, Kantor Luar sarta sagala rupa awak PBB jeung LSM lianna di Bonn. Dina judulna "simpen dunya - A ekspedisi utopian kalayan ahli, seniman jeung ilmuwan" kudu dibawa kaluar ti konvénsi puseur, auditoriums sarta laboratorium sarta dijieun pangalaman indrawi di panggung pikeun lega publik masalah global manusa jeung konteks maranéhanana. Piksel nulungan tadi informasi sorangan nangtung dina titik jeung boga panongton méré gambaran mimiti proyek piksel nulungan.

stw1stw2

Distribusi kit sakola

Deui ka Sakola di Maroko. Distribusi kit sakola deukeut ka sakola - avatars kami nulungan piksel ti Stream Artikel di Marrakech sok di kontak langsung jeung barudak ti desa urang nyadiakeun deukeut Marrakech. Pikeun mimiti sakola urang disiapkeun pisan.

susunan sakola

Maroc Sosial ngamimitian Kreatif

Final Babak Maroc Sosial Kreatif ngamimitian Piala, 2. Tempat. Alami Maroko ngirimkeun euweuh tim Jerman mun kopenhagen di final global sahiji "Kreatif Piala Usaha". Ku kituna urang tadi sangkan ngalakukeun kalawan spasi 2. juri ieu impressed ku konsep stream crowdfunding hirup urang.

mscsc1

suplai relief pikeun Marrakech

Distribusi produk bantu lianna di pagunungan Marrakech. Urang rutin diondang karanjang kami lengkep sareng ngadistribusikaeun langkung suplai relief di desa sabudeureun Marrakech sabudeureun.

marrakesh

Gamescom trailer di Marrakech Palmeraie

Ngaktipkeun a trailer Gamescom dina Palmeraie di Marrakech. Duaan jeung produser kawentar Youness Mouthadi kami dihasilkeun dina Trailor pikeun komersil munggaran urang. Pikeun ngagurat di handapna konsép futuristik of nulungan piksel, urang diadaptasi épék ti pilem Stargate.

gandengan

test transmisi video

Nguji pangiriman video di nagara broadband-goréng kalayan sakaba.

Urang gancang sadar yen dina suhu hardware kudu tiis via gelar 40. Pikeun Témbongkeun hiji titik aksés tanpa kabel mobile kalawan pak tiis.

walungan leutik

persetujuan distribusi

Persetujuan pikeun distribusi produk bantu di Maroko ku sataun 3013. Bari eta geus pasti ngan typo a, tapi sahenteuna urang ayeuna teu perlu menta unggal sababaraha bulan.

kasatujuan

06. Juli 2014

sebaran munggaran di kumuh of Marrakech. Urang nganggap hal éta penting pikeun nyadiakeun keur kamajuan dina lingkungan saharita urang. Sangkan ngamimitian jeung ngagantian tina lawang korma jeung lawang baja jeung jaringan rusuh pikeun pamaén bal ngora.

kahiji

02. Juli 2014

Mimitian proyek; nguji awal tina téhnologi nu. Kahiji urang kedah nyebutkeun yén speed internét éta mimitina bener goréng. Urang kungsi ngarobah loba hal jeung arangieren kami kalawan Afrika. Dina tungtungna eta digawé kaluar ogé sarta kami bisa nerapkeun sagala fitur nu urang sempet rencanana.

start1

start2start3

02. Juli 2014

Hiber ka Marrakech kalayan tim piksel nulungan. Dina ahir penerbangan kami bisa poto dina kabina nyieun saméméh éta indit ka Madinah of Marrakech sarta kami Nyanghareupan sadayana béda budaya jeung Éropa.

ngapung

04. April - 30. April 2014

Konversi UAVs, drones na drones kapal nyetir stasiun Internet mobile pikeun bantuan heula di wewengkon bencana. Médan nguji stream live Crowdfunding lumangsung sanggeus platform peluncuran suksés.

drones1 drones2

18. April 2013

drones pangiriman test alfa di Düsseldorf grounds paméran Dokumi. Urang diuji kami avatar ransel jeung Statiskamera sarta cukup rohangan pikeun parabot smartphone Power keur aliran live kontinyu di wewengkon Kries. Ieu drone listrik nyaéta bisa dipaké di mangsa nu bakal di wewengkon Kries of avatars piksel nulungan ka ngajamin komunikasi jeung dunya luar via telepon satelit internét ka jalma kapangaruhan.

19. Désémber 2012

artis lampu sarta pangadeg piksel nulungan Oliver Bienkowski staged hiji instalasi laser on James Turrell Skyspace dina lampu of Art Center Unna. Anjeunna disambungkeun munara jeung munara garéja anu tangtu. Sababaraha gambar anu filmed kalawan drone a. drones ieu kauntungan idéal saperti mobile Satelittentelefoneinheit nyimpen urang kapangaruhan Internet aya. Téknologi surya geus datangna éta planes bisa ngapung bisa ogé dipaké ku organisasi swasta jeung leutik, jalma di daerah terpencil anu kapangaruhan ku Bencana Pengetahuan Alam bisa mawa Internet. Utamana dina bencana nyaéta pikeun ngahasilkeun komunikasi pangpentingna pikeun maranéhanana kapangaruhan sarta Angehöhrigen. Saeutik pisan jalma di bangsa industrialized ayeuna tiasa ngabayangkeun janten tanpa listrik sarta Internet.

09. April 2012

Urang nguji FPV nu (First Person Témbongkeun) pangiriman sinyal vidéo dina kapal a. Kalawan anteneu kuat tiasa salaku sinyal video jadi nguatkeun anjeun bisa ngapung ku pesawat drone sakuliah Luksemburg, sakumaha geus kabukti Raphael Pirker sahiji Tim Hideung Domba. Urang rék dipaké dina angkutan hareup, internét jeung drones bantuan munggaran di sakuliah dunya, dibiayaan ku fee nulungan piksel Live Stream platform crowdfunding.

07. March 2012

fliers FPV dina bentuk Jangjang kali hiber pisan lila bisa dihontal dina kombinasi kalayan sél surya. Nalika bencana bisa jadi jalma di 30-70 kilométer jauh, gumantung kana kakuatan népana parabot radio, pikeun ngahontal jeung drones jangjang ieu sarta méré aranjeunna kalayan Internet anu dugi aranjeunna pulih.

29. November 2011

Ngadegna bak kira PixelHEPER EV di Neuss, Jerman. Dumasar yayasan ieu, kami geus nyieun kaputusan pikeun mimitian ku piksel nulungan. Simkuring hayang lajeng nyadiakeun éta walked dinya sanggeus bak mikir jeung brainstorming sesi pangheulana hirup stream platform crowdfunding handapeun ngaran Slumdog Tycoon, hiji realitas kaulinan séjén.

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????