Kunaon hiji organisasi Masonic embossed

Piksel nulungan, nyaéta hiji organisasi nonprofit internasional keur minoritas sarta HAM diideuan ku cita Freemasons. Undeterred ku noise tina dunya urang leumpang, sepi tur aman, henteu sieun di bahaya, ngajaga gol tinggi dina pikiran sabudeureun Bumi. nyaeta dmana fundamental yén prinsip Revolusi Perancis "Liberty, Sarua, Fraternity" anu diperlukeun tarung ngalawan pengulangan karaton pulitik. Anggota Masonic of nulungan piksel rék balik, saperti dina poé ti Revolusi Perancis, ngalawan ketidakadilan dina aktip tarung dimana wae nembongkeun sorangan. Pikeun abad, Freemasons komitmen kana alus di dunya sarta coba janten conto sejen tina lampah anjeun. Leres mun motto éta: "Nyaho thyself" nyobian nempatkeun babarengan hiji ranté tina manusa di sakuliah dunya téh anggota.

Piksel nulungan diadegkeun dina 2011 artis lampu & Freemasons Oliver Bienkowski kalawan leuwih collaborators 70, kaasup 6 Freemasons lianna. Freemasonry mangrupakeun beungkeut tina silaturahim, hiji Bund berorientasi ethically, hiji Komunitas inisiasi na federasi karya simbolis yen geus arisen tina tradisi nu Pencerahan Éropa. Kalawan posisi nilaina manusa, babarayaan, kabebasan, kaadilan, karapihan, cinta jeung kasabaran nyadiakeun hidayah tur standar pikeun pikiran jeung laku lampah anggota na.

Pro7 Galileo: dokumenter ngeunaan tukang batu jeung pangadeg piksel nulungan Oliver Bienkowski

Quote ngeunaan Freemasons

"Kuring miharep cita sakumaha aranjeunna oge digambarkeun ku Freemasons bakal jadi leuwih kaprah di masarakat. Dinten ieu kami kudu beuki kasabaran sarta akal manusa, jadi masarakat anu janten langkung manusa "

nyebutkeun Ignatz Bubis

Naon Freemasonry?

Freemasonry aya sia sawenang, nanaon dispensable, tapi hal perlu, nu diadegkeun dina alam lalaki na di masarakat sipil.
Tujuan tina Masonic Federal nyaeta atikan anggotana kana manusa sajati. Sarana pikeun tungtung ieu, latihan ti kaala tina guilds nu tukang batu abad pertengahan 'adat simbolik, silih instruksi dina urusan penting manusa, lembaga anu ngurus ti idéal tur inspirasi pikeun silaturahim leres tur cinta brotherly. Sarerea kudu nyebarkeun prinsip ieu luar kotak, ngamajukeun atikan keur pagawe sarta ngalawan Intoleransi. Dina kotak, nu anggota anu gumbira ku pangalaman dibagikeun sahiji simbol jeung ritual di-pangajaran diri. Ku nangtung nepi keur martabat manusa jeung ngurus fraternity jeung ku practicing amal tukang batu coba pikeun ngawujudkeun cita manusa.

Freemasons dina GDR

ORF: dokumenter ngeunaan Freemasons

aplikasi crowdfunding Live Stream di Marrakech, Maroko

Piksel nulungan Yayasan | Presentasi Liveapp kamanusaan urang di TEDx, Maroko Marrakech

Masonic géométri instalasi lampu, Düsseldorf Jerman

Katumbiri laser instalasi "Ti katumbiri" rajapati Orlando, Düsseldorf Jerman

Pangadeg piksel nulungan meets Otmar Alt

Rapat kalawan Otmar Alt salah sahiji Freemasons seniman paling kawentar mangsa kiwari

Piksel nulungan Yayasan | Rapat di pangadeg piksel nulungan Oliver Bienkowski kalawan Otmar Alt salah sahiji Freemasons kawentar seniman kontemporer

Didatangan ka Museum of Freemasonry

Mangga buka tina Museum Jerman Masonic di Bayreuth

Piksel nulungan Yayasan | Didatangan Museum Masonic di Bayreuth

Hakekat tina Masonic Federal

Hakekat tina Masonic Federal teh kesatuan gagasan senior, ngarojong komuni fraternal sarta pangalaman vertiefendem simbolis. Salaku anggota hiji Freemasons Federal etika nangtung pikeun manusa, babarayaan, toleransi, cinta damai tur kaadilan sosial. Salaku hiji komunitas urang hubungkeun fraternally Loge mangrupa fasilitas latihan nilai ieu. Freemasonry tina internalisasi tina gagasan jeung Komunitas fungsi minangka simbol Bangsa. Dieu perenahna fitur maranéhanana dibandingkeun sadayana asosiasi lianna kalayan tujuan sarupa.

Sanajan kitu hiji patarosan heubeul tur salawasna anyar: Naon Freemasonry? diwaler penting pikeun neuleuman Freemasonry salaku kahijian gagasan, masarakat jeung éksprési simbolis. Ieu diversity of idin féderal inclinations manusa pilihan aksés béda. Ku kituna anu diaku salah bakal leuwih katarik ku polemik meriah intelektual yen batur tingali di commonality manusa tina pondok penting, sarta pangalaman katilu antukna simbol jeung tradisi, puseur federasi éta. Sanajan kaeusi Freemasonry dilumangsungkeun ukur dina interplay sadaya unsur na.

Pangadeg piksel nulungan di Hessen Kuis

Quote ngeunaan Freemasons

"Kuring miharep cita sakumaha aranjeunna oge digambarkeun ku Freemasons bakal jadi leuwih kaprah di masarakat. Dinten ieu kami kudu beuki kasabaran sarta akal manusa, jadi masarakat anu janten langkung manusa "

nyebutkeun Ignatz Bubis

Karya méntal

Freemasons nyaho yén nilai nu aranjeunna anut, sababaraha kali dilakukeun aktip, persis di panempoan bahya aya na kudu direalisasikeun dina bagean kantos-anyar. Freemasons mutuskeun teu dirumuskeun program kawijakan tur teu ilubiung dina bentrok partisan. Buleud kedah rada jadi tempat dimana Peta pribadi jawab keur disiapkeun ngaliwatan informasi jeung réfléksi umum. Anjeun masih tugas pangpentingna Pencerahan minuhan Freemasons ku overcoming prejudices, ku ngamekarkeun sensitipitas mun timing isu sarta usaha pikeun manggihan pilarian umum pikeun bebeneran.

Tukang batu nu sadar yen hirup bermakna individu atanapi tina grup sosial merlukeun dua hal: komunikasi uninga ngeunaan dunya nu hiji hirup, sarta mibanda nilai nu pituduh laku lampah. pondok anu ngaharepkeun yén informasi sarta hidayah cerminan dibagikeun. Reflecting realitas dina lampu tina manusa, babarayaan, toleransi, cinta damai tur kaadilan sosial ogé bisa mantuan standar putusan.

Sanajan Freemasons teu terang carana hiji dunya manusa boga kasampak di jéntré, sabab refrain ti ngarumuskeun utopias sosio-politik. Sanajan kitu, konsep manusa jeung kasabaran méré eta kasempetan uncover ancaman jeung meta responsibly.

TV Wawancara DW.DE, piksel pangadeg nulungan Oliver Bienkowski, Jerman Welle TV, Berlin Jerman

Best of piksel nulungan

aplikasi crowdfunding Live Stream di Marrakech, Maroko

Piksel nulungan Yayasan | Presentasi Liveapp kamanusaan urang di TEDx, Maroko Marrakech