Kuring keur piksel nulungan!

Nyadiakeun tekanan! Donor nyumbang kana pikagumbiraeun of publik kalakuan cucungah #. Nyokot skandal cross-wates mungkin. Bakal meunang maneh nowhere salaku loba #Rebellion & #Aufstand pikeun tiap euro disumbangkeun sakumaha ours.

Mangga nyumbang ku PayPal mun paypal@PixelHELPER.tv atanapi nganggo piksel akun sumbangan nulungan Foundation. Lamun hayang ngagunakeun kartu kiridit Anjeun nganggo formulir tutulung handap.

IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Bank: GLS Komunitas Bank
Boga: piksel kauntungan nulungan Yayasan
Bitcoin: 33iV1KhepXEyxvUnFFUHKZPKuXP6z3yUBc

Ngundeur akun bank .txt sakumaha file téks *

balik pajeg panghasilan
Sumbangan tiasa salaku édisi husus pajak ngajual

Sumbangan pikeun amal anjeun tiasa ngadamel nepi ka wates of 20% panghasilan Anjeun sakumaha expenses husus.
Ieu edisi husus ngurangan panghasilan kena anjeun basa aranjeunna keur aya di luhur jumlah baku tina eur 36.
Pikeun sumbangan ka euro 100 anjeun kedah ngalebetkeun dokumén nanaon. Nepi ka euro 200 syarat dokuméntasi disederhanakeun ditagihkeun. Hiji resi mindahkeun bermakna téh cukup.

Janten macul. Janten nyaring. Jadi aya nalika grup leutik tina jalma micu parobahan badag dina masarakat.

Pastikeun yén tekanan sarta perhatian - Anjeun ngarojong kami ayeuna! Salaku donor a, anjeun anu nyieun hiji kontribusi invaluable ka pikagumbiraeun tina kalakuan cucungah umum - pikeun dunya hadé.

Gabung kiwari sarta ngadamel skandal cross-wates beton mungkin. Bakal meunang maneh nowhere jadi loba pemberontakan jeung berontak pikeun tiap euro disumbangkeun sakumaha ours.

Anjeun bakal nampa hiji newsletter e-mail sareng kampanye ayeuna. Anjeun tiasa ningali éta HAM anu dilanggar jeung taya sahijieun Sigana buka? Urang kasampak maju ka catetan anjeun! Salaku supporter / donor anjeun bakal nampa kasempetan pribadi tur ekslusif hadir laku lampah piksel nulungan. organisasi urang boga status amal nu dipikawanoh. Ku alatan éta, sagala tutulung geus deductible pajeg.

 

Learning to know AS!

Oliver Bienkowski Dina hiji wawancara kalawan Anke Engelke.
gelar ZDF 37 accompanies piksel nulungan perangna NSA di Kadutaan AS.

hubungan

Surélék pikeun ngarojong anggota: Oliver Bienkowski, oliver@PixelHELPER.org
Oliver Bienkowski, Oliver@PixelHELPER.org 0049 / 163 71 666 23

aplikasi crowdfunding Live Stream di Marrakech, Maroko

3 alesan alus jadi piksel nulungan

  • Urang nu mujarab! Urang damel aman tur transparan sarta tanpa aparat administrasi badag.
  • Kami nyaring! Kalawan tutulung Anjeun Anjeun ermöglichst kampanye mujarab pikeun HAM.
  • Urang dieureunkeun ku! Karya urang merlukeun kesabaran sarta Persib. Ku tutulung permanén nu ngabantu urang tetep katala!

Sumbangan kalayan AS hartosna ...

  • The piksel nulungan Yayasan anu nirlaba sarta dipikawanoh salaku utamana pantes rojongan.
  • tutulung anjeun deductible pajeg.
  • Simkuring hoyong nanya anu resi tutulung.
  • sumbangan biasa can tangtu positif iraha wae tanpa aya bewara robah atawa terminated.
  • Ngaliwatan tutulung langsung anjeun ka akun tutulung kami kami euweuh waragad ngumpulkeun.

kauntungan

The piksel nulungan Yayasan pursues tujuan amal éksklusif sarta langsung dina harti bagian "tujuan pajeg" tina kode pajeg. Ieu luyu jeung iber ngajadikeun bebas tina kantor pajeg Magdeburg ti 28. 2016 Januari dibebaskeun tina Corporation tur pajeg dagang, sabab ngagaduhan nirlaba sarta amal tujuan pajeg-bencong éksklusif sarta langsung dina harti §§ 51 ff. AO.