Geldempfangsbevollmächtigt pikeun sakabéh ngaliwatan ramatloka diala ieu sumbangan:

Piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH

3 Steindamm-wasta, 39114 Magdeburg

Pangadilan Kabupaten Stendal HRB 22168

Ngatur Diréktur: Mr. Oliver Bienkowski

Pixelhelper.org

Pausahaan nasional nirlaba anu sacara resmi digambarkeun ku nyicingan dina organisasi payung Maroko:

Piksel nulungan Internasional (organisasi nonprofit)
No du Registre du commerce du tribunal de Marrakech: 64023
Dewan & NU NGADEGKEUN: Oliver Bienkowski

The Jerman EV piksel parusahaan nulungan (Neuss VR 2663) mangrupakeun nyekel saham di piksel nulungan Yayasan gemeinützige GmbH. The piksel nulungan Yayasan fungsi minangka tank mikir pikeun sponsor kami sarta boga kantor pajeg status amal nu dipikawanoh. Tutulung kuitansi jeung sumbangan anu mungkin.

Yurisdiksi nyaeta Marrakech, Maroko.

Operator loka éta:
Piksel nulungan Agénsi LLC
2 Imm.El Massoudi, Rue Mauritanie, Gueliz
40000 Marrakech, Maroko

No du Registre du commerce du tribunal de Marrakech: 63955