Pixelhelper.org

koléktif para seniman aktif global 'anu sacara resmi digambarkeun ku nyicingan dina organisasi payung Maroko:

Piksel nulungan Internasional
No du Registre du commerce du tribunal de Marrakech: 64023
Dewan & NU NGADEGKEUN: Oliver Bienkowski

Yurisdiksi nyaeta Marrakech, Maroko.

Operator loka éta:
Piksel nulungan Agénsi LLC
2 Imm.El Massoudi, Rue Mauritanie, Gueliz
40000 Marrakech, Maroko

No du Registre du commerce du tribunal de Marrakech: 63955