Suporter PixelHELPER Nuseir Yassin dina tur sadunya tina kubik Rubic
Bantahan di Kedubesan Saudi Arabia

Pixelhelper.org

Perusahaan Jerman PixelHELPER eV & PixelHELPER Yayasan nirlaba GmbH polah minangka hub Éropa pikeun proyék kamanusaan di Afrika & promosi seni & budaya.

Ngayakinkeun diri anjeun dina laporan kagiatan kami ngeunaan padamelan berharga.

Koléksi seniman sacara global sacara resmi diwakilan ku organisasi payung:

Piksel nulungan Internasional
Massadi Imm.El, Rue Mauritanie, Gueliz
40000 Marrakech, Maroko
Diréktur: Oliver Bienkowski
Bidang yurisdiksi nyaéta Marrakech, Maroko