kampanye ayeuna

Pilihan ngeunaan kampanye

Proyék on nu dianggo teh nulungan piksel pikeun inaugurate kapentingan umum dina isu neglected relevan. Fokus média perlu di dieu pikeun ngahontal via komunikasi konvensional sarta basis Internét, a sosialisasi viral inpormasi éta. Unggal bagian tina kampanyeu bakal ngabantu ngeunaan jaringan sosial sarta wanti. Nyarita ka babaturan anjeun ngeunaan kampanye urang jeung nyobian pikeun mantuan kami.

fokus urang

Karya nulungan piksel rests on kolom 3. Pikeun sakumaha ngarojong tur donor di wewengkon konci 3 hiji topik yakin kabetot. Saatos 3 gambar nyandak katingal di kampanye.

projections lampu ngeunaan Hak Asasi Manusa
deui-ka-date na jejer penting dina ramé

Kamanusaan bantuan streaming hirup ngagimbung Pitulung Software
software bantu interaktif pikeun relief musibah

banksy.land wates taman seni di Marrakech
Wisatawan ngabiayaan Éntri Anjeun proyék seni urang