Kampanye - News - Pokus - Update

Pilihan ngeunaan kampanye

Proyék on nu dianggo teh nulungan piksel pikeun inaugurate kapentingan umum dina isu neglected relevan. Fokus média perlu di dieu pikeun ngahontal via komunikasi konvensional sarta basis Internét, a sosialisasi viral inpormasi éta. Unggal bagian tina kampanyeu bakal ngabantu ngeunaan jaringan sosial sarta wanti. Nyarita ka babaturan anjeun ngeunaan kampanye urang jeung nyobian pikeun mantuan kami.