tuturkeun kami

Ngaran (diperlukeun)

Alamat surélék (diperlukeun)

hal

komunikasi

Robot Pameran, Berlin Wannsee

Piksel nulungan Yayasan | kasenian palastik di Wannsee Berlin, Jérman

Kami pajoang pikeun dunya hadé

Hatur nuhun miara piksel nulungan. The robot sahiji manusa hatur nuhun keur nganjang. Kami robot 4 méter geus nyieun seniman urang keur donor utama. Lamun mutuskeun ngarojong kami Anjeun bisa meunangkeun robot sakumaha kado hiji. The patung badag téh karya nyata seni. Salaku patung papier maché anjeun cocog kana sagala loteng kantor, adil atawa di TK parusahaan. Jadi lamun kudu ngabejaan urang hal husus, atawa hoyong kirimkeun organisasi urang tutulung a, urang téh ningali maju ka némbongkeun Anjeun kemungkinan gawé urang. artis lampu Oliver Bienkowski sarta timnya diwangun 4 méteran buta luhur patung barudak seuri jeung mawa amazed. Kami Youtube Star Jörg Sprave diwangun tambahan hiji kembang pantai bola catapult. Kabéh proceeds ti patung baris buka zakat urang. Hatur nuhun kana ngarojong kami.

 

Robot Pameran, Berlin Wannsee

Piksel nulungan Yayasan | kasenian palastik di Wannsee Berlin, Jérman

pangalusna tina

Piksel nulungan Yayasan | Protés di Jerman

 

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????