Aktif ngalawan panyiksaan. Kampanye ngalawan panyiksaan

Kampanye Ngeureunkeun panyiksaan! Aktif ngalawan panyiksaan

Leungeun awéwé nekenkeun sirah wanoja kana dipan. Ti cai, nyirangan cara lumpat kana sungut jeung irung tina awewe, manéhna ngabéla diri sorangan, henteu aya deui hawa, ulah nekat jalan hirup. Kamera ngagedekeun suku kenca anjeun, anu diambek saolah-olah dina kanyeri nu nyosok jero.

Nasib Raif Badawi dipindahkeun ka PixelHELPER pisan ku kituna kami sareng istrina mimiti kampanye ngalawan panyiksaan. Ngimpina nyiksikan mangrupa kanyataanana pikeun pangungsi dina perjalanan, sareng teu boga golongan jelema di sakuliah dunya. Najan larangan anu mutlak, pamaréntah henteu langsung nyiksik atawa nganteurkeun jalma ka nagara-nagara anu disiksa panyiksana.

Sajaba kasus individu ngeunaan panyiksaan sareng panyalahgunaan sapertos Raif Badawis, PixelHELPER tungtutan yen nagara nyandak ukuran pelindung. Panyiksaan kedah dicegah ku saacanna lumangsung. Ieu diantarana panalungtikan kriminal ngeunaan dugaan panyiksaan & larangan pikeun pamakean guha-sauran di pangadilan. Dokuméntasi médis kasus panyiksaan ogé maénkeun peran anu kacida penting.

Gelut ngalawan panyiksaan tacan réngsé. PixelHELPER bakal neruskeun ngéktorkeun perkara sareng ngadukung korban - pikeun dunya tanpa panyiksaan.

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????