Aktif ngalawan siksaan. Kampanye ngalawan panyiksaan

Kampanye gaul panyiksaan! Aktif ngalawan panyiksaan

A leungeun awéwé tekenan sababaraha kapala anu awéwé dina dipan hiji. Ti carafe cai ngocor kana sungut jeung irung tina awéwé nu, Manéhna struggles, moal bisa hirup, desperately nyoba hirup. Kamera zooms di palih kaki Anjeun strapped ka ngadegdeg kawas dina kanyeri nu nyosok jero.

nasib Raif Badawi urang pindah piksel nulungan pisan yén urang dimimitian ku pamajikanana ka kampanye ngalawan siksaan. The ngimpina tina siksaan mangrupakeun kanyataanana pikeun pangungsi di lalampahan anjeun, sakumaha ogé jalma countless sakuliah dunya. Sanajan larangan mutlak panyiksaan di pamaréntahan rusiah atawa nganterkeun urang ka nagara ti mana maranéhna risiko siksaan.

Salian make pikeun kasus individual ngeunaan panyiksaan jeung gering-perlakuan sakumaha Raif Badawi miwarang piksel nulungan nu Amérika nyandak ukuran pelindung. Panyiksaan kedah dicegah saméméh éta lumangsung. Ieu kaasup panalungtikan kriminal kana dugaan ngeunaan panyiksaan jeung larangan pamakéan confessions kapaksa di pangadilan. Dokuméntasi médis kasus panyiksaan ogé muterkeun hiji peran anu kacida penting.

Gelut ngalawan panyiksaan teu leuwih acan. Piksel nulungan bakal neruskeun dokumén kasus na mantuan korban - pikeun dunya tanpa siksaan.

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????