Kampanye ngalawan diktator Erdogan

Genocide nulungan seni lampu piksel ngalawan Erdogan

Kabebasan ucapan sahandapeun anceman serius di Turki. Ti usaha kudéta dina bulan Juli 2016 pamarentahan Turki nyaeta vehemently ngalawan ngalawan wartawan dissident sarta média. Ieu ngandung harti yén kaayaan geus tense media di Turki tightened. The paspor wartawan téh FED, pangarang anu ditahan. Ngeunaan 130 pausahaan media geus ditutup, kaasup penerbit buku 29 anu ogé expropriated.

Diantara publicists jeung penerbit kakuasaan sieun Existenznot. Di Turki, kabebasan ekspresi anu dilanggar. Kabebasan ucapan téh katuhu manusa teu negotiable. Babasan, informasi jeung kabebasan pers anu dasar masarakat bébas na demokratis. Urang nelepon kana Pamaréntah Féderal jeung Komisi EU nyandak posisi jelas dina situasi di Turki paménta kabebasan uncompromising tur aktif di kaputusan maranéhanana, lampah jeung pernyataan teu nyieun éta hiji subyek badami. Nalika di Turki sarta nguap di dunya sahandapeun kabebasan serangan ekspresi jeung parah diwatesan, Pamaréntahan Féderal jeung Komisi EU kedah marios kawijakan na nuju nagara. wartawan ogé kapangaruhan, pangarang kedah pitulung rusuh ti Jerman sarta Éropa, contona, ku non-birokrasi visas ngaluarkeun darurat.
Wartawan, pangarang jeung penerbit buku, koran jeung majalah anu nyieun hiji kontribusi penting pikeun démokrasi sarta kabebasan. Naha urang anu pageuh komitmen ka kabebasan babasan, informasi jeung kabebasan pers. Ngarojong petisi urang jeung gabung ieu hak fundamental jeung kami! Pikeun kecap jeung kabebasan!

lampah urang nungkulan media na mastikeun yén isu ieu kamanusaan penting teu poho. Mangga hayu proyék kami on Facebook! Lamun ngarojong ngabalukarkeun urang, urang bakal jadi bersyukur pikeun tutulung wae kitu yen urang teruskeun kampanye kami permanén. Malah sababaraha euro sangkan bédana a! Babagi téh miara. Mangga ngarojong gawé amal urang.

Tempat hadé
PayPal

Maca deui

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????