Kampanye ngalawan oligarchs jeung mafia. Sakuliah dunya.

Dina kampanye ngalawan oligarchs mafia Anjeun tiasa manggihan kasimpulan lampah dina kaca ieu.
Ayeuna urang spent minggu di Yunani jeung Waen aesthetico aktif ngalawan oligarchy. Urang rencanana kami
Kampanye di nagara sejen neruskeun ieu kami kudu oge rojongan Anjeun.

The Lawu démokrasi mangrupa oligarchy

Sanajan krisis ékonomi dahsyat, sanajan "reformasi" anu Yunani masih pageuh dina leungeun oligarchs. austerity The reinforces status quo ieu sareng ningkatkeun kakuatan tina sababaraha leuwih loba. Kalayan rohmat aset kaayaan troika anu privatized jeung dijual di harga nawar ka sakeupeul marga kuat.

Dina buku George Orwell urang 1984 nu Maha Kawasa Big Brother bangun poster badag tur layar tele on warga sarta nembongkeun saha Éta boss: a kejem, kaayaan totalitarian. The bos of kiwari, jalma anu narik senar balik layar, akting leuwih insidious, inconspicuous na di rusiah. Kami piksel nulungan, sarta kami geus datangna dina bulan Pebruari ka Athena buang hiji lampu badag dina ieu rupa poho. Kami di dieu pikeun nyawad ka ketidakadilan kubur ngalawan jalma Yunani. projections Orwellian ka Bundestag, urut lotre kaayaan OPAP, markas perusahaan tina Motoroil Hellas jeung Parlemén Yunani, diarahkeun ku nulungan piksel, salempang dina média Yunani jeung internasional yén kakuatan disumputkeun tina oligarchs datang ka fore kana. interventions kami difokuskeun dua tokoh sentral dina oligarchy Yunani.

Dimitris Melissanidis, nicknamed "Lodaya", éta bisa meuli kaayaan OPAP judi monopoli pikeun fraksi nilai sabenerna na bareng jeung a konsorsium Czech investor. Prosés jualan OPAP henteu disadiakeun ku media Yunani nananyakeun, sakumaha OPAP salah sahiji neneng, upami teu anggaran média pangkuatna di Yunani, sahingga pangaruh na jeroeun media Yunani sigana limitless. Wartawan anu nempatkeun kakawasaan of Melissanidis sual anu intimidated kaliwat komo nampa ancaman pati. Tos rengse acak dipaké urut lulugu tina privatisasi Agénsi Yunani, Stelios Stavridis, anu oversaw nu nganyahokeun OPAP, anu jet pribadi tina Melissanidis ngapung di libur na ...

Vardis Vardinogiannis jeung kulawargana dianggap "kaayaan dina kaayaan hiji". Gosip boga eta nu pausahaan minyak na dianggap salaku alesan utama naha kapuloan Yunani anu masih utamana dioperasikeun ku kotor jeung mahal Generators solar tinimbang sumber énérgi renewable beresih. Pangaruh kulawarga Vardinnogiannis teu dilombakeun di Yunani, salaku clan bagian penting tina media Yunani (dua tina stasiun télévisi swasta panggedena milik kulawarga), tim maén bal jeung saméméhna ngadalikeun sektor perbankan.

Piksel nulungan tungtutan yen Yunani nyaéta démokrasi hiji deui. Pikeun ngahontal éta tujuan ambisius kieu éta mimiti pikeun ngeureunkeun amalan ngaruksak tina oligarchs ku hukum transparansi luyu. skandal Novartis nu politikus tinggi-ranking kayaning urut Perdana Mentri Antonis Samaras museur, negeskeun kumaha urgent isu transparansi pikeun Yunani. Paduli skandal Novartis lila ngaruksak parpol denounced tanpa conto kongkrit nyebut dina laporan panganyarna ku Komite Transparansi DPRD Yunani. Tapi teu ukur éta. Panitia ogé refrains ti punishing parpol, sanajan kamungkinan sangsi handapeun kadaulatan panitia téh. Mana kacida unacceptable sarta nempokeun buka unpunished sakumaha lila ngaruksak ku elites pulitik di Yunani. Lulugu ti panitia pikeun transparansi di DPRD Yunani, Tasia Christodoulopoulou kedah isin diri pikeun inaction maranéhanana.

Piksel nulungan ogé nyorong yén privatisasi panganyarna questioned na ulang dievaluasi, sahenteuna pikeun mastikeun santunan adil keur urang Yunani. Hiji komisi bebas tina panalungtikan keur ngabedakeun kejahatan geus nyokot tempat jeung lamun perlu mawa cara ngagawe légal ngalawan oligarchs. Urang némbongkeun solidaritas urang jeung urang Yunani dina perjuangan maranéhna ngalawan oligarchs, anu parasit di nagara mana leuwih ti sapertilu populasi na hirup handap garis kamiskinan. korupsi Plutocratic kudu eureun ayeuna atanapi aya pernah bakal kasempetan pikeun mimiti anyar nyata pikeun Yunani.

The piksel nulungan Yayasan mangrupa internasional, nirlaba koléktif seniman sarta salah sahiji incubators kawijakan paling inovatif ngeunaan seni pulitik. Urang tingali seni salaku hal anu ngangsonan na rebel must, salaku wangun sosial timer eling di sumanget Pencerahan. kampanye kami mintonkeun kemungkinan seni salaku kakuatan kalima di Propinsi a.

Neruskeun kampanye kami di Yunani kami kudu pitulung anjeun. Nyumbangkeun per #Paypal: paypal@PixelHELPER.tv atanapi http://PixelHELPER.org/de/Spenden

Pikeun sumbangan luar dunya digital:
akun sumbangan:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Boga: piksel kauntungan nulungan Yayasan
Subject: Promosi ngeunaan Seni & Budaya

Copyright gratis. Voucher salinan dipénta. Mangga nyebut "pencét fotografer Dirk-Martin Heinzelmann, PixelHELPER.org"

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????