Pupusna tina freezer nu. Kampanye: Ngeureunkeun perdagangan leungeun!

Ngeureunkeun dagang leungeun - Kampanye

Gambar tina artikel pencét
laporan video ti radio jeung televisi
Ngarojong kampanye kami

kulawarga Oetker ditingkatkeun nepi

Bari soldadu pikeun Suriah mana anu ka perang ngalawan nyaeta sarta dunya téh sieun pasar Natal serangan teroris, anu euyeub investasi di Jerman urang armaments pausahaan. Kitu nembe gaduh sababaraha shareholders of Dr. August Oetker KG aub dina mangrupakeun akusisi ti ESG Elektroniksystem- na Logistik GmbH, anu bisnis widang ngan ngawengku jet bajoang Jerman. Industri leungeun téh kadang lingkungan investasi hésé. Sanajan pasar kamungkinan bisa diamankeun, sahenteuna moal ku ékspor leungeun jeung misi militér loba, tapi kana bisnis sakuduna dituju kaamanan batang nepi teuing getih.

Kalayan seni lampu terang seuneu-média

Piksel nulungan geus diatur sorangan di Advent jempé tujuan ngagambar perhatian kana investasi ieu ku kulawarga Oetker. Kituna teh sibuk jaman pra Natal lamun meuli bahan keur cookies Natal henteu turun pesen damai saeutik ieu, Bienkowski geus dibuka rupa lampah protés. Ku kituna, artis lampu projected Contona, hiji Dr. logo Oetker di bentuk cangkang jeung signature "mariem sasatoan" pikeun adul parusahaan ti Dr. Oetker di Bielefeld. Ieu mungkin geus ngan hiji lampu salajengna saeutik dina wengi langit Bielefeld nu cahayana up jalan festively dihias, tapi di dieu éta ngeunaan perhatian media. Nagara ieu aya di ieu rasa Bienkowski dites dina Slingshot Channel kawentar dina YouTube jeung Jörg Sprave a pudding mariem homemade.

Perang salaku zat swasta

Jeung réaksi naon ieu dipicu kaluar sagalana? Barina ogé, aya di Samentara éta hiji pernyataan resmi sahiji parusahaan Bielefeld. "Investasi ieu murni hitungan swasta antara dua anggota kulawarga sarta boga nanaon jeung parusahaan Dr. "Naha Oetker, éta, nurutkeun laporan koran, koran Neue Westfälische. Tur jadi Bienkowski nyandak tina niup gigireun kulawarga Oetker pikeun ngahontal nurani maranéhanana. pertanyaan naha éta téh salaku boga bisnis di Dr. Oetker uninga dina mitzumischen deal leungeun éta waktos ditaros sweetly jeung pancen hambar ku paduan suara nu budak Berlin '.

Tiasa moral jadi colder ti anjeun pizza beku sorangan?

Ku kituna, ti Rolf Zuckowskis Backhit "Dina bakery Natal" nu ado kritis socially "Dina pakarang bakery". Barudak ménta kulawarga Oetker nyaeta: "? Dimana teh akhlaq Isro" Bakal dibere nu sial Peta bareng jeung Berlin HipHop artis Vokalmatador. Tapi teu ukur vocally jeung eusi presentasi teh ngabogaan loba nawarkeun, ogé satuju produksi. Kalawan masker babi méméh kotak kai 1,45 méteran panjang. Dina backdrop ieu hambar sahenteuna Richard Oetker kabagjaan kedah lulus kana deal leungeun. Barina ogé, 1976 tungtung ieu diculik bisi kitu na ditawan. kidnapper miboga topeng babi. Lamun aksi kasebut hambar? Pasti. Tapi sabaraha baking rengse mixes waktu nu diperlukeun nepi ka poho kaliwat sorangan sarta pikeun investasi di poéna leungeun, ensured produk maranéhanana saméméh ampir 40 taun ampir pikeun pupusna sorangan?

Pikeun hiji eureun saharita di ékspor tank ka Saudi Arabia piksel nulungan projected dina kolaborasi jeung outcry action - Ngeureunkeun perdagangan leungeun, anu "Hatur nuhun euweuh bak kana Saudi Arabia" kecap dina Federal Chancellery sarta Kedutaan Arab Saudi.

The Saudis kénéh diantara konsumén pangpentingna pausahaan leungeun Jerman. Di satengah munggaran ékspor 2015 leungeun geus disatujuan patut ampir 180 juta euro pikeun Saudi Arabia - kalawan Britania jeung Israél éta malah bisnis leuwih luas.

Jérman mangrupakeun juara Éropa di ékspor leungeun. Sacara global, eta urutan katilu sanggeus AS jeung Rusia. Jeung persetujuan ti pakarang Jerman Pamaréntah Féderal jeung alat militer anu ogé disadiakeun pikeun dictatorships na rézim otoriter kayaning Arab Saudi. Teu kudu neruskeun. Simkuring hoyong nyetel warung kalayan hiji tungtung pati.

Maca deui

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????