Kampanye pikeun tahanan pulitik #FreeThemAll

The ngajamin ditewak Éropa kudu dipaké pikeun milaraan lawan pulitik. The yudikatif Jerman teu extradite alesan alus Carles Puigdemont ka Spanyol. Pidana anu deui kauninga minangka sarana perdebatan pulitik internal jeung ngungudag sahiji musuh pulitik keur ragam unsightly. The Kaadilan Jerman teu kudu nyokot sisi dina perdebatan pulitik di Spanyol jeung mampuh bantuan panyalindungan, sahenteuna moal ti pangalaman sajarah nyeri tina criminalization pamadegan pulitik. Mun aranjeunna tetep nampa pangiriman, ngaliwatan pangadilan jeung tungtungna teh Catalans bisa daya tarik pikeun Mahkamah Konstitusi Federal. kedah nyandak precedence ngaliwatan kaulinan kakuatan di Spanyol nu dibales hak individu di panganyarna dinya.

→ 10 politikus Catalan nu panjara
1. Jordi Cuixart - dinten 161 di jail
2. Jordi Sánchez - dinten 161 di jail
3. Oriol Junqueras - dinten 144 di jail
4. Joaquim Forn - 144 dinten di jail
5. Dolors Bassa - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
6. Raúl Romeva - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
7. Jordi Turull - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
8. Josep Rull - jailed saméméh 3 poé pikeun kadua kalina
9. Carme Forcadell - jailed saméméh 3 poé
10. Carles Puigdemont - jailed saméméh 3 poé

→ Sajaba ti éta, politikus handap kaancam hukuman panjara sarta ayeuna hirup di pengasingan:

1. Toni Comín
2. Meritxell Serret
3. Meritxell Borràs
4. Clara Ponsati
5. Anna Jibril
6. Marta Rovira

#FreePuigdemont

Pastikeun yén tekanan sarta perhatian - Anjeun ngarojong kami ayeuna! Salaku donor a, anjeun anu nyieun hiji kontribusi invaluable ka pikagumbiraeun tina kalakuan cucungah umum - pikeun dunya hadé. Gabung kiwari sarta ngadamel skandal cross-wates beton mungkin. Bakal meunang maneh nowhere jadi loba pemberontakan jeung berontak pikeun tiap euro disumbangkeun sakumaha ours. Mangga buka ramatloka kami: PixelHELPER.org/Spenden atanapi uinterstützt Fundraiser Facebook kami:

Pencét fotografer Dirk-Martin Imah Heitzelmann

Artist lampu: Anggota sahiji piksel nulungan

Kabebasan pikeun #Puigdemont emblazoned dina panjara Stasi di Berlin. Kami protesting ngalawan haram, #Stasi ditahan sarupa ngeunaan politikus Catalan di Spanien.Wir pamenta pelepasan saharita sadaya tahanan pulitik di Spanyol. #PixelHELPER disebutna on pamaréntah geura dibewarakeun yén Jerman moal bakal ngabulkeun extradition pulitik. persetujuan pulitik misalna sahiji Spanyol rogatory perlu nurutkeun aturan hukum di bantuan légal internasional - paduli putusan hukum ti pangadilan. Granting otoritas, nunjukkeun pentingna hal éta, pamaréntah féderal dina bentuk Mentri Kaadilan Katarina sa'ir. Urang nelepon kana Pamaréntah Féderal pikeun siaran langsung tina Carles Puigdemont kedah nyadiakeun di panjara Jerman!

Pastikeun yén tekanan sarta perhatian - Anjeun ngarojong kami ayeuna! Salaku donor a, anjeun anu nyieun hiji kontribusi invaluable ka pikagumbiraeun tina kalakuan cucungah umum - pikeun dunya hadé. Gabung kiwari sarta ngadamel skandal cross-wates beton mungkin. Bakal meunang maneh nowhere jadi loba pemberontakan jeung berontak pikeun tiap euro disumbangkeun sakumaha ours. Mangga buka ramatloka kami: PixelHELPER.org/Spenden atanapi uinterstützt Facebook Fundraiser kami: https://www.facebook.com/donate/1972507843071293

Arab Spring kedah nyangking narabas tur ngamimitian epoch anyar démokrasi. Tapi pemberontak di yesteryear téh tahanan pulitik kiwari. Jalma geus risikiert nu hirup sorangan di Amérika dina skala kabebasan pers ngeunaan Amnésti Internasional anu ditandaan hideung, ayeuna geus di panjara sarta jadi poho ku dunya. Di dieu piksel nulungan hayang ngahalangan sarta tahanan pulitik gratis.

Peta munggaran urang bakal mawa jalma 13 anu diuk dina Maret 2011 panjara deui kana caang. The "Bahrain 13" ditéwak sanggeus karusuhan Pébruari 2011 di ibukota Bahrain manana, geus instigated nu dakwaan ti konspirasi pamaréntah. Loba nagara jeung organisasi kayaning Amnésti Internasional jeung Asasi Manusa Hak Watch ogé sababaraha kali nunjuk ka panyiksaan nu. Tahanan anu disiksa ditingali.

The worries teu eureun pikeun Familen. Ieu tahanan pulitik anu masih linggih di panjara dinten, sarta porsi of 5 taun ka sababaraha kalimat hirup. Sarerea boga hak pikeun nganyatakeun pamadegan na. Ulah poho jalma alus pikeun mawa kami kamerdikaan sorangan dikurbankeun ka loba démokrasi jeung perdamaian.

Maca deui

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????