Cinta téh for everyone. Kampanye: Cinta weruh euweuh wates

Cinta weruh euweuh bounds - Laskar Pelangi pikeun Orlando

Lampu sasak seni di Düsseldorf jadi "Laskar Pelangi pikeun Orlando"

Lampu tanpa wates of katumbiri a shone on Sabtu sore ti Aula Town Düsseldorf leuwih kota.

kampanye "Cinta weruh Taya wates" nu nulungan piksel protesting ngalawan kasusah tina homoseks di nagara totalitarian di dunya. Aya kénéh loba teuing nagara di dunya kayaning Iran, Nigeria, Mauritania, Sudan, Yaman, Arab Saudi atawa Uni Émirat Arab, dimana homoseksualitas haram sarta dihukum ku pati!

Cinta weruh euweuh gender, euweuh ras atawa agama! Cinta weruh euweuh bounds! kami rék pernyataan ieu, nyebarkeun piksel nulungan sabudeureun dunya jeung proyék seni lampu "Laskar Pelangi pikeun Orlando". Ngurangan perspéktif egocentric ngaliwatan parobahan pandang anu piksel nulungan dina haté. urang nyieun sirah kami di bébas panungtungan sarta meta konsistén jeung motto "leupas tina perbudakan tina prasangka". Prosés pembebasan sapertos anu sering nyeri. Teu bener nyebutkeun pamit ka dongeng agama jeung cherished sarta legenda.

The serangan dina nightclub pulsa di Orlando, Florida geus leuwih ti nyeri, tapi spite sagalana, geus teu ngajawab kaperluan masarakat LGBT jeung hartosna sami. The nulungan piksel ngabales ku cinta jeung lampu ka offenders troubled sarta maranéhanana morbidly änglichen eureun. Jeung proyék seni "Laskar Pelangi pikeun Orlando" Kami rek masihan rojongan pikeun masarakat ti Jerman sarta New York. kampanye kami Cinta tanpa wates kampanye di sakuliah dunya keur hak homoseks nuliskeun jeung ngabebaskeun homoseks ngaliwatan tekanan umum ti bui jeung ngajaga ngalawan diskriminasi salajengna jeung kasusah. katumbiri nu teges harepan jeung kasampurnaan. Iraha urang tingali katumbiri a, jelas: nu gelap jeung hujan teu gaduh kecap panungtungan.

Maca deui

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????