Manusa di stream hirup. Ngagimbung Pitulung zombies tanpa wates

laporan kagiatan kronologis

08.07.2018 Jan Böhmermann hayang hiji Frühstücksbrettchen

Saatos Jan Böhmermann geus a Frühstücksbrettchen dipikahoyong ku nyebutkeun Departemen Interior on Twitter, kami geus dihasilkeun dina Maroko salah.

Urang bakal lelang eta dina kursus minggu hareup dina eBay. The proceeds Zombies proyék kami geus financed tanpa wates. Di momen urang kakurangan lokasi dibereskeun di Maroko. parabot urang, dua mobil, dua gandeng sarta pawon sup mobile anu geus di nagara éta.

Tujuanana urang nya éta nyieun gawean di Afrika Kalér pikeun pangungsi ulah perjalanan deadly peuntas Tengah ka Éropa. Di urang Spirulina Ladang 24H bisa dikirim dina dinten tina video hirup mun nyieun kagiatan kamanusaan kalawan tujuan panganyarna anyar jeung berjuang jeung Spirulina ganggang ngalawan kurang gizi di nagara sejen di Afrika. panganteur Facebook Live Stream urang geus geus pinuh diprogram, urang ayeuna dipake dina extension twitch.tv.

15 méteran kaméra tihang hidrolik di pungkur kalawan 360Grad Kamera Kepala & WiFi

kunjungan tegalan indit pajeujeut sababaraha nyewa tapi ukur rék ngajual

Sakali 23.06.18 sup pawon di Maroko

Kami geus ngurangan kami dapur kamajuan sup pikeun jalma lapar 600 ka Maroko. dapur anu lokasina di dua minggu di adat jeung perlu diangkat ku kami, waragad Jumlah mun ngeunaan € 400. Mobil jeruk jeung parabot keur urang Spirulina Ladang geus di Marrakech. Urang ayeuna pilari tegalan pikeun ngawangun Spirulina Ladang. The total sumbangan low ngeunaan 2500 € sumbangan di 2017 bisa mindahkeun ukur laun dina proyék hareup. Urang ngaharepkeun nyewa tina sahanteuna 600-1200 € gumantung kana lokasi tani. Salaku urang gancang 4G Internet kedah on tani boga urang pigawé tes speed di unggal lokasi, sabab kami engké aya sahanteuna 20 kaméra IP internal ngajalankeun, sarta ngirimkeun dua aliran éksternal ka Facebook tur kedutan.
Nu disadvantage badag éta aya saeutik pisan kebon nu teu dikirimkeun ka penggir dipelakan tangkal zaitun, tapi hiji spasi kabuka gaduh & cai listrik.
Urang nyawang geus 10 kebon jeung ngan hiji nu geus diadaptasi sorangan ditawarkeun pikeun dijual pikeun € 80.000 teu keur nyewa.

18.06.18 Adat istiadat ngajaga dapur acan, bak anu gampang ngekspor

Pekuncén ayeuna & Investasi

ayeuna urang kudu leuwih 25.000 € invested mawa dina parabot pikeun Spirulina Ladang na 25.000 € dina waragad logistik, meuli mobil jeung sabudeureun alat kami ka Afrika Kalér.
Urang kudu pitulung anjeun pas mungkin pikeun ngirim hiji jam 24 of streaming live ti Maroko. Sakali dina Spirulina Ladang aktip urang hayu balik ti dapur sup urang ku kandaraan Bek towing arah Sénégal. urang kudu urang meunang sagala nyicingan permanén NGAROKO kana sirah kidul arah Mauritania, Sénégal sarta Gambia na coba aya
mun meunang lokasi sarta Daueraufenthalsgenemigung. Tétéla éta gampang ngekspor tanghi jeung Afrika sakumaha bantuan kamanusaan.

Listrik keur suplai énergi mobile of notebook dina aliran hirup urang

kaméra gelar 360 dina Tragekraxe mobile. Sambungan via WLAN keur mobil kalayan operasi widang mobile

11.05.18 Bek na caravans biaya keur nyimpen hiji low maksimum di Afrika

ngawangun sapertos produksi selang tina Spirulina mun euweuh pools beton

Humanisme salaku hiji pangalaman interaktif ngalirkeun hirup, maneuver sebaran leuwih emoticons di Facebook. Zombies nyaho euweuh lomba, warna atawa Religion.Nur brains! The zombies tanpa proyék wates, nilik diri salaku hiji platform ngagimbung bantu interaktif. Ngaranna derivasi tina hiji pluralitas komputer zombie asing dikawasa. Tujuanana kami aya sia aya kirang ti solusi pikeun sagala bencana kamanusaan ngaliwatan pitulung interaktif ngeunaan pemirsa dina stream hirup. Tujuanana kami: 24 jam stream hirup tina durukan Punken dunya. Dipirig ku wartawan di zona perang, distribusi bantuan kamanusaan di pangungsian atawa moro pikeun poachers dina Kruger Taman Nasional, anu kemungkinan kontrol ngagimbung urang anu euweuh watesna alat kami: The ikon emosi tina Facebook ngadalikeun ngagimbung bantu jeung mutuskeun naon anu dipigawé.

Tujuan zombies tanpa wates, éta kituna aya dina loba tempat di sakuliah téhnologi maju, kaasup Tragekraxen batré mobile; pikeun RTMP Facebook hirup stream ngadalikeun kadali kaméra nirkabel internal, software database interaktif pikeun control ngagimbung, tambahkeun-ons Grup badag jalma pikeun tujuan positif via browser dina raraga ngajawab masalah utama waktu.

Stream hirup mimiti dipikaresep, kaasup Sénégal, Paléstina jeung hub Éropa logistik kami di Maroko. Piksel nulungan bakal nyadiakeun keur lokasi Maroko sakabeh nagara séjén kalawan bantuan kamanusaan. Di jalan ka Madagaskar kami rék install hiji lokasi stream live interaktif sahanteuna di unggal nagara. Lokasi stream hirup boh kasempetan pagawean pikeun ngawangun sapertos hiji ganggang tegalan ngahasilkeun jeung produk bareng jeung fugitives mun nawarkeun hareup alus dina buana Afrika. Sagalana di stream hirup, saprak meunang nya aya jeung megatkeun naon kajadian. Unggal lokasi bakal dipintonkeun dina kursus poé dina stream hirup pikeun ngaronjatkeun televisi interaktif jeung Tujuan tina ngagimbung mantuan dunya. Dina Madagaskar, urang rék nganggo terapi phage Georgian ngajaga ngalawan bala ngarecah pneumonic kaluar aya taunan keur urang suburb. Ku kultus tina maot, pangeusi pulo datang deui jeung patogén ka kontak nu ditelasan jutaan jalma di Éropa dina Abad Pertengahan.

Real-time bantuan interaktif dina stream video hirup di panyungsi anjeun.

Téhnisna, gawéna ku kituna urang mimitian aliran hirup kalawan kadali transparan lajeng ngajak masing-masing "Zombies tanpa wates" karyawan di stream hirup urang. Urang cagar kadali interaktif koreografi di tempoan jeung ka ngabales gancang ka parobahan dina stream hirup di point of krisis.

2014-2015 kami dikumpulkeun pangalaman munggaran kalayan hirup streaming ngagimbung Pitulung

"Geldempfangsbevollmächtigt pikeun sakabéh Peta ieu miboga sumbangan:

Piksel nulungan Yayasan nonprofit GmbH
3 Steindamm-wasta, 39114 Magdeburg
Pangadilan Kabupaten Stendal HRB 22168
Ngatur Diréktur: Mr. Oliver Bienkowski
Telepon: 0049 163 71 666 23

nyumbang kiwari

Mangga nyumbang ku PayPal mun paypal@PixelHELPER.tv atanapi nganggo piksel akun sumbangan nulungan Foundation. Lamun hayang ngagunakeun kartu kiridit Anjeun nganggo formulir tutulung handap.

IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Bank: GLS Komunitas Bank
Boga: piksel kauntungan nulungan Yayasan
Bitcoin: 33iV1KhepXEyxvUnFFUHKZPKuXP6z3yUBc

Poto Copyright: https://web.facebook.com/patryk.witt
Grafik & Logo: https://web.facebook.com/SNOB.desillustration

???????????? can`t nonprofit kami ngalakukeun tanpa sumbangan nanaon anjeun ???? Dina nami kasabaran, urang shoulderstand claimsoft bener teu sabar Intoleransi ??????? ?????????