Kita gelut kanggo Raif Badawi & Julian Assange!

Raif Badawi kudu dibebasake saka kunjara. Langsung wae!
PixelHELPER lan Chor Injil Afrika London nindakake "Soko sing kuwat banget" kanggo Julian Assange ing ngarepe kunjara Belmarsh

pardon kerajaan kanggo Julian Assange saka Ratu
Pangapurane Julian Assange lan Edward Snowden dening Donald Trump
Thanks kanggo #Wikileaks lan Stella Moris
Angela Merkel nuntut suaka politik lan pardon saka Julian Assange
Proyeksi ringan Kedutaan Besar AS Berlin

Aja takon apa sing bisa ditindakake negara kanggo sampeyan, ujar apa sing bisa ditindakake kanggo Assange, modhifikasi ujaran sejarah John F. Kennedy, ing Kedutaan Besar AS ing Berlin. Wong Amerika sing rutin nindakake tindak kriminal, saka defoliants ing Perang Vietnam sing mateni atusan ewu korban menyang wartawan sing dipateni ing perang Irak, kudu mbatalake panjaluk ekstradisi.

Gawe cathetan kanggo dina sabanjure nyoba; 25.02. yaiku tanggal nyoba kanggo extradition menyang Amerika Serikat.

Lan amarga kayekten wis diresmekake nganti suwe lan ora ana pamrentahan sing nyengkuyung karo Julian, Inggris mesthi bakal diserahake menyang Amerika. Pramila wulan iki kita bakal miwiti ngatasi kedutaan AS ing luar negeri, Gedung Putih lan bangunan AS liyane ing luar negeri kanthi protes ringan lan gangguan seni.

Sumbang saiki kanggo nggayuh iki, apa 333 euro utawa 5 euro, bisa mbantu! Tindakake apa kualitas informasi sesuk, adhedhasar sing sampeyan kudu nggawe keputusan!

Ratu kudu njaluk ngapura marang Julian Assange

Yen nampa & nyebar pesen rahasia kanthi nilai publik dadi pelanggaran pidana, apa maneh laporan pers kasebut? Amarga sing diklasifikasikake lan sing rahasia diputusake pamrentah.

Penyalahgunaan kekuwatan AS nglawan #Assange luar biasa: Dheweke lara serius ing pakunjaran keamanan maksimal, seda. Sapa sing nyimpen pramuka bisa disimpen! Snowden uga terus njagong ing Moskow amarga kabeh negara-negara barat wedi karo mbales wong Amerika.

@Wikileaks wis dadi mungsuh pamrentah AS wiwit taun 2010. We njaluk release langsung saka #JulianAssange saka penjara ing London. Ratu kudu langsung ngapura lan menehi suaka politik.

Ramalan cahya ing Kedutaan Besar Inggris

Kampanye lawas kanggo tahanan politik liyane

Warga penangkapan Eropa ngirim ora digunakake kanggo nganiaya oposisi politik. Badan kehakiman Jerman nduweni alasan sing apik kanggo ora extradite Carles Puigdemont menyang Spanyol. Hukum pidana ditemokake minangka sarana konflik domestik lan penganiayaan politik lawan kanthi cara sing ala. Badan kehakiman Jerman ngirim ora nyengkuyung debat politik ing Spanyol lan paling ora, saka pengalaman historis nglarani kriminalisasi pendapat politik, ora bisa menehi perlindungan. Yen dheweke isih setuju karo ekstradisi, recourse legal mbukak lan Catalan pungkasane bisa mrana menyang Pengadilan Federal. Ing pungkasan, hak-hak individu kudu diwenehi prioritas liwat game daya ing Spanyol.

→ Politisi Katulik 10 dipenjara
1. Jordi Cuixart - 161 dina pakunjaran
2. Jordi Sànchez - 161 dina penjara
3. Oriol Junqueras - 144 dina penjara
4. Joaquim Forn - 144 dina ing pakunjaran
5. Dolors Bassa - Dipenjara kaping pindhone sadurunge dina 3
6. Raül Romeva - digawa menyang penjara kanggo kaping pindhone sadurunge dina 3
7. Jordi Turull - dipenjara kaping pindhone sadurunge dina 3
8. Josep Rull - dipenjara kaping pindho sadurunge dina 3
9. Carme Forcadell - dipenjara ing 3 kepungkur
10. Carles Puigdemont - dikunjara 3 dina kepungkur

→ Kajaba iku, politisi ing ngisor iki diancem karo penjara lan saiki manggon ing pengasingan:

1. Toni Comin
2. Meritxell Serret
3. Meritxell Borràs
4. Clara Ponsati
5. Anna Gabriel
6. Marta Rovira

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "17" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 21 ″]

Entuk tekanan & perhatian - dhukungan saiki! Minangka donor, sampeyan menehi sumbangan sing ora pati jelas kanggo nesu marang masarakat - kanggo donya sing luwih apik. Goleki konkrit saiki lan gunakake skandal lintas batas. Apa wae sampeyan entuk akeh pemberontakan lan pemberontakan kanggo saben euro sing disumbangake kaya kita. Mangga bukak situs web kita: PixelHELPER.org/Spenden utawa dukung penggalangan dana Facebook:

Pencet fotografer: Dirk-Martin Heimzelmann

Lampu seniman: Anggota PixelHELPER

Merdika kanggo #Puigdemont dilebokake ing kunjara Stasi ing Berlin. Kita protes nglawan penjara politisi Catalan sing ilegal, # Stasi ing Spanyol. Kita nuntut pembebasan langsung kabeh tahanan politik ing Spanyol. #PixelHELPER njaluk pamrentah federal supaya ngumumake manawa Jerman ora bakal nyetujoni politik ekstradisi. Panyengkuyung politik kaya panjalukan pambiyantu hukum bebarengan Spanyol dibutuhake miturut aturan ukum babagan pitulung hukum internasional - apa wae keputusan hukum pengadilan. Amarga pentinge kasus kasebut, panguwasa sing diwenehake yaiku pamrentah federal kanthi bentuk Menteri Kehakiman Katarina Barley. Kita njaluk pamrentah federal supaya Carles Puigdemont dibebasake langsung saka kunjara ing Jerman!

Entuk tekanan & perhatian - dhukungan saiki! Minangka donor, sampeyan menehi sumbangan sing ora pati jelas kanggo nesu marang masarakat - kanggo donya sing luwih apik. Goleki konkrit saiki lan gunakake skandal lintas batas. Apa wae sampeyan entuk akeh pemberontakan lan pemberontakan kanggo saben euro sing disumbangake kaya kita. Mangga bukak situs web kita: PixelHELPER.org/Spenden utawa dhukungan Fundraiser Facebook: https://www.facebook.com/donate/1972507843071293

Spring Arab mujudake terobosan lan wiwit jaman anyar demokrasi. Nanging pemberontak sing saiki dina saiki dadi tawanan politik. Wong-wong sing wis ngreksa nyawane dhewe ing negara-negara nyatakake ireng ing skala kebebasan pers Amnesty International sing dipenjara dina iki lan dilalekake dening donya. PixelHELPER kepengin ngintervensi kene lan mbebasake tawanan politik.

Tindakan sing sepisanan iki yaiku nggawa maneh cahya wong 13 ing penjara wiwit Maret 2011. Bahrain 13 ditangkep sawisé pemberontakan 2011 Februari ing Manana, Bahrain, dipuntudhuh nglawan pamaréntahan. Akeh negara lan organisasi, kalebu Amnesty International lan Human Rights Watch, terus nuduhake penyiksaan. Para tahanan padha katon siksa.

Kekuwatan uga ora mandheg kanggo kulawargane. Wong tahanan politik iki isih ana ing penjara, nglayani ukara 5 wiwit saka ukara-ukara urip nganti pirang-pirang kalimat urip. Saben uwong nduweni hak kanggo nyebut pendapate. Ayo kita ora lali wong sing apik sing ngurmati kebebasan dhewe kanggo nggawa demokrasi lan perdamaian kanggo akeh.

tagged: , , , , , , , ,