Sugeng rawuh ing pamrentah federal

Buntesregierung minangka proyek seni dening PixelHELPER sing ngatasi masalah sosial sing penting kanthi cara liya liwat nggawe "Buntesministerien" fiktif. Yen nindakake, pamrentah federal mesthi campur beda ing masalah saiki tinimbang pamrentah federal. Mangkene pratelan saka Angela Merkel ing Julian Assange.

Tuntutan pamrentah federal iki nduwe pengaruh internasional. Iki reaksi saka Ratu lan Boris Johnson.

Negara liya nanggepi panjaluk Kanselir Angela Merkel kanthi alamat Taun Anyar sing beda, ing kene saka Swiss

Sawise Angela Merkel, Ratu, Boris Johnson lan presiden nasional Swiss, Donald Trump kudu ujar babagan iki.

"Buntesministerium gegen Homelessness" nyebar kapsul kadhemen kanggo sing ora duwe omah kanthi susunan seni dening Angela Merkel. Ing kene sampeyan bakal nemokake rong video sing nggambarake kegiyatan kasebut.

Kanggo ngganti masarakat saka sudut pandang seni, PixelHELPER wis nyakup macem-macem proyek "warna-warni":

Buntesrat, Buntespolizei, Menteri Keuangan Buntes, Bunteskanzler, Buntesnachrichtendienst, Bunteskriminalamt, Buntestag, Buntespresseversammlung, Buntesamt kanggo nglindhungi konstitusi lan Bunteswehr. Bebarengan karo para seniman saka saindenging jagad, kampanye ing proyek individu diterbitake kanthi bertahap.

Bunteswehr

Layanan intelijen sing warni

Laboratorium Palsu jero kanggo Hak Asasi Manungsa

Palsu jero: Ngapusi pangarep-arep sing nyebabake revolusi!

Palsu jero minangka salah sawijining suntingan video anyar. Saka swara sintetis nganti nyetel gerakan tutuk, kita bisa nggawe video apa wae. Para pimpinan negara Totalitarian ngirim mundur ing video kasebut, perang dawa rampung, revolusi diproklamasikake, alamat alternatif Taun Anyar muncul - kemungkinan tawaran sing ditawakake jero banget. Laboratorium Palsu Deep PixelHELPER wis ngasilake macem-macem palsu. Deleng pilihan ing situs web iki. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami liwat kontak titik.

Angela Merkel nuntut pangapurane Julian Assange saka Ratu lan Boris Johnson
Ratu lan Boris Johnson langsung nanggepi, mesthine.
Donald Trump ngapura Julian Assange lan Edward Snowden
Angela Merkel ngedegake Menteri Warna Federal amarga ora duwe omah

น พิทักษ์ าธิปไตย - เรเรยกเลิกยกเลิกระบอบระบอบธิรชธิธิธิ

กกรรแข่งขั ฟุตบอลแข่งขัฟุตบอลโดยelelelelelelelelelel เครื่อง จะ มี การ ถ่ายทอด สด 10 26 ตลอด การ แข่งขัน 112 นที
Apa
24 มิถุนายน เป็น วัน ประชาธิปไตย

กษัตริย์ แห่ง ประเทศไทย
พวกพวกเร เรมสุมหัว ““ ““ ““ ““ ““ “# ส่ง กษัตริย์ ไทย ไป ขึ้น ศาล”กักั ตลอด ับับ บัด ึ้ึ้ จจถึง ช่วง วัวั เกิด รรมมม 10
สอง ผู้ ร่วม ก่อการ “ส่ง คิง ไป ขึ้ขึ้ศศ” ใใใใน #PixelHELPER Lan # ACT4DEM มา ร่วม พลัง กัน แล้ว รับรอง แอ แอ เดือน เดือน เดือน 1 ตลอด นี้
เรา วางแผน เรา หนัก ตั้งแต่ 24 ตั้งแต่ ไป จนถึง วัน 28
เรา จะ เคลื่อนไหว ทุก รูป แบบ ที่ ที่ มาก มาก มาก มาก มาก
สำหรับ คน ที่ จะ ร่วม กิจกรรม กับ เรา ติดต่อ จรรยา ได้ ที่ เบอร์ 4916095353045 +XNUMX
สำหรับ ผู้ ที่ สามารถ สนับสนุน เรา ได้ ขอ เชิญ มา ร่วม ลงขัน กัน นะ
สู้
# ถึง เวลา ที่ เรา จะ ต้อง เป็น ฝ่าย รุก กัน บ้าง แล้ว

คุณ ต้องการ สนับสนุน เรา โดย ไม่ ระบุ ชื่อ หรือ ไม่ โปรด เรา เรา เรา
bitcoin: 3997UvwDrR1YE1uqeJAPzKN7weh2mhYLH6
Ox: 0xfE90C034d26f2a4F633716AE0E918a21686E5F3B
Augur: 0x3163DaE8e3Bb5e5E375531C98ab923d4fdc9C7d8
BAT: 0x4c39Dd9B25B342d0D13d13f9e0A8b38159171589
BCH: qzjzs5cs4eyuh3kzvg70unt2pg8z2u9yjsw5pdc0q8
LINK: 0x1C950183265e21CaedAB5297A2aEB21D36384B76
DAI: 0x69aBeF2B6C9D5088eC1b96dfD654AaeD33832829
KEDAI: XuRYRbWtRGy4KFLmTCjaW4gj5EVpwxgvB5
ETH: 0x0cE8D549f3832B67a047500F4922523C7581fd78
ETC: 0x33A95Fab4C7Bb9F42A6f2083216191Ee8B323B26
KNC: 0x9A1Ed236EBbEd8a33E69e1492A1C125df42c994C
LTC: MDt3H3tBLgorgnJpPBgzyhjLmSXu1CvcZ6
OMG: 0x223701eBc145fAE8e3d22360eFD18aAaa6FcBC83
OXT: 0xEF66456a0cD21CfB9DdF7f9718765Aa0fe18bD01
USDC: 0x2B32050069D4d4AC3337500415567DA445d5C27d
ZEC: t1e89EmqiCcMFfF37PPr54PbPVzLXokAyeH

ข่วด่ว - @PixelHELPER
โรงแรม วง ร็ อ ค ไป ร้อง ที่ หน้า โรงแรม Sonnenbichl #RioReiser # Pungkasane 10 กษัตริย์ ของ เยอรมนี รถ ตำรวจ เยอรมัน ก็ มา หน่วย ทม.รอ. ของ กษัตริย์ ก็ เข้า มา ห้าม เรา เรา คิง คิง คิง คิง
#PixelHLEPER กำลังกำลังช่วย หาหาหา กำลังกำลังกำลังกำลัง มาขโมยขโมย ขโมยมาขโมยขโมยขโมยขโมยขโมยขโมย ขโมยมาขโมยขโมยขโมย ขโมยมาขโมยขโมยขโมยขโมย
ถ้ารามามา จะะจะะจะะ ถ้าจะะ ถ้า ถ้า ถ้า ให้ถ้าถ้า มาถ้าถ้า ให้ถ้า ถ้าถ้าถ้า เงินให้ให้ถ้า ประชาชน และ ประชาชน ก็ ยัง ต้อง จ่าย ค่า เลี้ยงดู ให้ เขา อีก ต่างหาก
50% ของ เครื่อง แดง กระทิง แดง เป็น ตระกูล ตระกูล ตระกูล ตระกูล ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด ยืด คดี ด้วย ข้ออ้าง ว่า จับ ตัว เขา ไม่ ได้
ข่วด่ว - @PixelHELPER
โรงแรม วง ร็ อ ค ไป ร้อง ที่ หน้า โรงแรม Sonnenbichl #RioReiser # Pungkasane 10 กษัตริย์ ของ เยอรมนี รถ ตำรวจ เยอรมัน ก็ มา หน่วย ทม.รอ. ของ กษัตริย์ ก็ เข้า มา ห้าม เรา เรา คิง คิง คิง คิง
เรา แสง ที่ ตึก เรา เรา เรา เรา
เรเรฉยแสงแสง ““ “ม ““ ““ ““ ““ ““ ““ ““ ““ประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทยประเทศไทย
Gambar: “กษัตริย์ กลัว คน ค ปลด พัปลดธธธธกรรรจ จกพวกเจ้ ”พวกถูก” ถูกถูกฉยยไปไปไปตตรตต ที่ # เบอร์ลิน เรา ขอ ให้ คน ไทย มี ปฏิบัติการ ต่อต้าน การ เจ้า เจ้า เจ้า
โรงแรม จะ สร้าง อนุสาวรีย์ พิทักษ์ รัฐธรรมนูญ พร้อม ล้อ แล้ว เรา จะ n Sonnenbichl
ยกเลิก ระบอบ กษัตริย์ ของ ไทย
ถูก ฆ่า ตาย เพื่อ พระราม
กษัตริย์ ที่ ไม่ ต้องการ - ทั้ง ใน เยอรมนี และ ไทย!
ค้นหา ความ จริง
วิดีโอ ของ ศิลปะ
กษัตริย์ ต้อง ลา ออก ประเทศไทย ต้องการ ประชาธิปไตย

การ เลือก ภาษา

H PixelHELPER เป็น มูลนิธิ ที่ ไม่ แสวง กำไร มี วัตถุประสงค์ ใน โลก โดย เฉพาะ ใน เรื่อง มนุษยธรรม มนุษยธรรม มนุษยธรรม มนุษยธรรม มนุษยธรรม มนุษยธรรม

พวก ได้ รณ พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก คน ใน ประเทศ ของ ตัว เอง

พวก จะ คง พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก พวก เมือง และ มี อีก เมือง ะ ชา ชน ของ ตัว เอง ที่ บ้าน เกิด

ภาพ คำ กิจกรรม กิจกรรม กิจกรรม กิจกรรม

เรา ต้องการ การ สนับสนุน จาก ทุก ท่าน เต็มที่ เต็มที่ เต็มที่ เต็มที่ เต็มที่ เต็มที่

กลุ่มกลุ่มคนคน ไทยไทยที่กลุ่มกลุ่มกลุ่มประชาธิปไตยและและกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่มกลุ่ม ปกครอง ประเทศ บน สร้าง ความ หวาด กองทัพ กองทัพ กองทัพ กองทัพ กองทัพ

กษัตริย์ อายุ 67 ปี ผู้ นี้ ได้ ขึ้น สู่ 2560 20 100 แต่ XNUMX แทบ อยู่ ล เต เต เต ล ล เต เต เต เต เต เต เน น บิ ช ล์ ที่ เมือง Garmisch-Partenkirchen ใน ประเทศ เยอรมนี ใน ฮา เร คน XNUMX คน และ คณะ ข้า ราชราช

ผู้หญิง คน ฮา ผู้หญิง ผู้หญิง ผู้หญิง ผู้หญิง ผู้หญิง ผู้หญิง ผู้หญิง ผู้หญิง ผู้หญิง ผู้หญิง ผู้หญิง ผู้หญิง ผู้หญิง ผู้หญิง ผู้หญิง บา เรียก ว ว่า บา บา บา บา บา บา บา บา ทึก ภาพ ไว้ เพราะว่า ว ชิ รา รา กร ณ์ ทรมาน ทรมาน ทรมาน ทรมาน ทรมาน

ใน กษัตริย์ สร้าง ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ๆ พวก เขา จะ ถูก ซ้อม ทุบตี ทุบตี ทรมาน ตาม คำ ณ์ ณ์ ณ์

ไม่ ใน คน คน น้อย คน คน คน คน คน คน คน คน คน คน คน คน คน คน คน คน คน คน คน คน ว่า ทั้ง สาม คน ถูก ทรมาน และ ถูก ฆ่า ตาย

นับนับตั้งแต่ปี2559 9ปีXNUMX ปีXNUMX ปีXNUMX XNUMX ปีXNUMX ปี ปีปีXNUMX ปีXNUMX

ใน กษัตริย์ อยู่ ใน ใน ใน

กษัตริย์ ได้ รับ การ ปกป้อง และ สนับสนุน โดย นาย พล อุ ล ต ร้า รอยัล ลิ ล ต์ แห่ง กองทัพ ไทย เช่น เดียว กับ สถาบัน กษัตริย์ กองทัพ ไทย ก็ เป็น ศัตรู ศัตรู กับ ระบอบ ประชาธิปไตย ใน ช่วง ศตวรรษ ที่ ผ่าน มา ทหาร ได้ ยึด อำนาจ โดย ถึง ทำ รัฐประหาร รัฐประหาร รัฐประหาร รัฐประหาร รัฐประหาร รัฐประหาร รัฐประหาร ครั้ง และ เข้า มา แทรกแซง การเมือง อย่าง ต่อ เนื่อง ประเทศไทย จึง ไม่ สามารถ พัฒนา ประชาธิปไตย ได้ อย่าง ยั่งยืน เพราะว่า ราช สำนัก และ ทหาร ต่าง ก็ สม สม รู้ ร่วม คิด กัน ใน การ ลด ลด ทอน อำนาจ ทาง การเมือง ที่ มา จาก การ เลือกตั้ง ว ชิ รา มี อำนาจ ณ์ ณ์ ณ์ โดยตรงโดยตรงใ กกกำกับรกำกับ กำกับรรร 12 50,000รักษ XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX

สี่ ครั้ง แล้ว ใน ประวัติศาสตร์ ร่วม สมัย สมัย ประเทศไทย ที่ ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน ใน

ปัจจุบัน นี้ ชิ ลง ปัจจุบัน เขา เขา เขา เขา เขา เขา เขา เขา เขา ปัจจุบัน ไล่ ไส ไป ไป จาก ประเทศไทย พร้อม ด้วย 4 2539ปี 2557ปี ปี3 XNUMXปี ปีปี ปีปี ปีปี ปี หญิง XNUMX คน รวม ทั้ง ลุง และ ญาติ อีก หลาย คน ถูก จับ เข้า คุก 

ว รา กร ว ว ว ว ว ว ว ว ว ว ว ว ว ว ว ช ล์ ใน ขณะ ที่ ภร ร ร ยา สวิสเซอร์แลนด์ สวิสเซอร์แลนด์ สวิสเซอร์แลนด์ สวิสเซอร์แลนด์ สวิสเซอร์แลนด์

ว ชิ รา ลง กร ณ์ เป็น กษัตริย์ ที่ รวย ที่สุด ใน โลก ด้วย ทรัพย์สิน มูลค่า กว่า 50,000 ล้าน ยูโร แต่ ความ มั่งคั่ง นั้น ไม่ พอ สำหรับ เขา - ใน แต่ละ ปี เขา ได้ เรียก ร้อง เงิน จำนวน มหาศาล จาก งบประมาณ แผ่นดิน จาก ภาษี ของ ประชาชน กษัตริย์ ปี นี้ นี้ นี้ นี้ ประชาชน ปี ปี นี้ นี้ ได้ได้รับเงิ 29,000เงิ XNUMX XNUMX XNUMX XNUMXว XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX

ผู้ คน ทั่ว และ ทั่ว 19 XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX ประชาชน มหาศาล และ ประชาชน ประชาชน ประชาชน ประชาชน ประชาชน ประชาชน ประชาชน ประชาชน ประชาชน ประชาชน ประชาชน ประชาชน ั บ ผล กระทบ ไป ด้วย

คน ส่วน ต่าง ก็ คน คน คน คน

มัน แค่ ไทย มัน มัน มัน มัน มัน มัน มัน มัน มัน มัน มัน มัน มัน มัน มัน มนุษย ชน ใน ดิน แดน ของ เยอรมนี - ทั้ง นำพา ผู้หญิง เยอรมนี และ ทำร้าย ทำร้าย พวก ต้อ ง อดทน ยอม ให้ พฤติกรรม เหล่า นี้ เกิด ขึ้น ใน ประเทศ ของ ตัว เอง

นี่ คือ เหตุผล ว่า ทำไม นัก กิจกรรม ชาว ไทย สนับสนุน องค์กร PixelHELPER ใน การ ทำ แอ ค ชั่ น นี้

เรา ต้องการ ให้ โลก รับ รู้ เกี่ยว เกี่ยว ความ ป่าเถื่อน ณ์ ณ์ ณ์ ณ์ ณ์

เรา ต้องการ ให้ เขา หยุด ทำร้าย คน ไทย

เรา ต้องการ ประเทศ เยอรมนี ไล่ เขา ไป เพราะ เขา ข้อ ข้อ ข้อ

เรา ต้องการ ให้ เขา ถูก นำ ตัว ตัว สู่ กระบวนการ พิจารณา ขึ้น ขึ้น ขึ้น

และ เรา จะ ไม่ หยุด การ รณรงค์ รณรงค์ นั่น นั่น นั่น นั่น นั่น

ถ้ถ้คุณสเรเรเร https://pixelhelper.org/en/hilfe/

เมื่อ สู้ ร่วม เรา

Dana bek demokrasi Thailand - kita ngilangi monarki ing Thailand

Pilih basa sampeyan:

Bal-balan mudo. Raja Thailand njupuk alih tugas kanggo proyek XXXSoccer saka PixelHELPER. Ing game pertama, 26 wanita saka harem kasebut saling bersaing, Rama X. minangka wasit, loro ratune ana ing gawang kasebut. Saiki kita golek lapangan bal-balan, nyetel biaya lan nyebarake game kasebut kanthi langsung. Dhukungan ing formulir dhukungan iki:
24 มิถุนายน เป็น วัน ประชาธิปไตย
Wicara Resignation King of Thailand
Roda demokrasi ora bisa diganti. Aktivis terkenal Junya Yimprasert saka ACT4DEM lan pangadeg PixelHELPER Oliver Bienkowski gabung karo pasukan lan ketemu ing omah pertahanan hak asasi manusia PixelHELPER ing Jerman, kanggo ngrancang seni lan demonstrasi anyar kanggo owah-owahan sistem ing Thailand.

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "17" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 22 ″]

Sampeyan pengin ndhukung kita anonim? Mangga nggunakake dompet digital kita
bitcoin: 3997UvwDrR1YE1uqeJAPzKN7weh2mhYLH6
Ox: 0xfE90C034d26f2a4F633716AE0E918a21686E5F3B
Augur: 0x3163DaE8e3Bb5e5E375531C98ab923d4fdc9C7d8
BAT: 0x4c39Dd9B25B342d0D13d13f9e0A8b38159171589
BCH: qzjzs5cs4eyuh3kzvg70unt2pg8z2u9yjsw5pdc0q8
LINK: 0x1C950183265e21CaedAB5297A2aEB21D36384B76
DAI: 0x69aBeF2B6C9D5088eC1b96dfD654AaeD33832829
KEDAI: XuRYRbWtRGy4KFLmTCjaW4gj5EVpwxgvB5
ETH: 0x0cE8D549f3832B67a047500F4922523C7581fd78
ETC: 0x33A95Fab4C7Bb9F42A6f2083216191Ee8B323B26
KNC: 0x9A1Ed236EBbEd8a33E69e1492A1C125df42c994C
LTC: MDt3H3tBLgorgnJpPBgzyhjLmSXu1CvcZ6
OMG: 0x223701eBc145fAE8e3d22360eFD18aAaa6FcBC83
OXT: 0xEF66456a0cD21CfB9DdF7f9718765Aa0fe18bD01
USDC: 0x2B32050069D4d4AC3337500415567DA445d5C27d
ZEC: t1e89EmqiCcMFfF37PPr54PbPVzLXokAyeH

PixelHELPER minangka organisasi nirlaba sing njupuk tindakan kanggo keadilan global, utamane babagan hak asasi manungsa, kebebasan lan kesetaraan, lan pitulung kamanungsan.

nggolek sing sejati. Ora Keadilan 10 taun sawise.

Kita mutusake kanggo njupuk tindakan kanggo protes marang raja Thailand sing manggon ing Jerman, amarga kita ora bisa ngidini monarki kanthi sejarah tumindak sing dawa supaya bisa entuk manfaat saka kabebasan lan kabebasan ing Jerman nalika ngrampok negarane dhewe.

versi Jerman iki ana ing video RTL & Bild, kita ganti sajrone 24 jam sabanjure
versi Jerman iki ana ing video RTL & Bild, kita ganti sajrone 24 jam sabanjure

Kita bakal nerusake tumindak ing macem-macem bentuk, kalebu petisi kanggo panguwasa lokal ing Bavaria kanggo mbatalake ijin supaya raja tetep ana. Kita bakal terus maju nganti dheweke dikirim maneh menyang Thailand lan ngadhepi wong Thai.

Bantahan unjukan lampu ing Grand Hotel Sonnenbichl minangka wiwitan perjuangan kanggo nggawe raja tanggung jawab marang wong Thailand. Kita butuh dhukungan, mangga nyumbang kanggo kampanye kita.

Thailand sing berjuang demokrasi lan kebebasan pidato ndhukung klompok Internasional PixelHELPER Yayasan kanggo nglancarake kampanye protes marang King Vajiralongkorn Thailand, raja sing kejem lan ganas sing mrentah liwat rasa wedi lan wedi banget karo bantuan sekutu dheweke ing militer.

versi Jerman iki ana ing video RTL & Bild, kita ganti sajrone 24 jam sabanjure

Monarke 67 taun dadi raja ing taun 2017 nanging meh ora ngentekake wektu ing Thailand. Wis pirang-pirang taun suwene mbuwang wektu ing Grand Hotel Sonnenbichl ing kutha Jerman Garmisch-Partenkirchen, bebarengan karo wanita 20 wanita lan rombongan luwih saka 100 abdi lan pejabat istana.

Akeh wanita ing panggonane lan abdi ing rombongan kasebut dipenjara ing Jerman. Dheweke ora pengin nglayani Vajiralongkorn, nanging dheweke ora duwe pilihan. Sumber kerja kanggo raja ing Bavaria ujar manawa staf sing ora seneng dheweke diantemi rutin lan disebat dening henjmen Vajiralongkorn minangka paukuman. Pintonan kasebut diwatesi amarga Vajiralongkorn seneng nonton video wong sing lagi nandhang lara.

Ing Thailand, raja wis nggawe kemah pakunjaran lan hukuman ing salah sawijining kraton. Pejabat lan pejabat militer bisa dikirim menyang pirang-pirang wulan amarga kesalahan kesalahan bocah cilik. Dheweke disiksa, dipukul lan disalahake, miturut dhawuhe Vajiralongkorn.

Ing taun-taun pungkasan, paling ora telung wong sing kerja kanggo raja wis tiwas. Kraton nyariosaken loro wong bunuh diri lan katelu mati amarga kena infeksi getih, nanging wis dikenal yen kabeh padha disiksa lan dipateni.

Wiwit taun 2016, sangang aktivis demokrasi Thailand sing njaluk pengasingan ing luar negeri wis dibunuh. Ana bukti akeh sing dipateni dening prajurit Thailand sing netepi pesenan saka Vajiralongkorn.

Raja kasebut ing ndhuwur ukum ing Thailand, bisa tumindak tanpa ukuman. Konstitusi kasebut menehi kekuwatan mutlak lan ora ana sing bisa nuntut ukum pidana utawa pidana.

Dheweke dilindhungi lan didhukung dening jenderal ultra-royalis sing mimpin pasukan bersenjata Thailand. Kaya monarki, militer Thailand minangka musuh demokrasi. Sajrone abad kepungkur tentara ngrebut kekuwatan kaping 12 ing kudeta militer, lan terus-terusan dadi politik. Thailand durung nate ngembangake demokrasi sing lestari, amarga monarki lan militer wis konspirasi ngrusak politik pemilihan. Vajiralongkorn duwe prentah langsung babagan pasukan luwih saka 50,000 prajurit Pengawal Raja ing Thailand kanggo ngrusak sapa wae.

Kaping kaping papat ing sejarah modern Thailand - ing taun 1973, 1976, 1992 lan 2010 - militer Thailand wis mbanting warga sipil sing mbantah ing dalan-dalan Bangkok kanggo njaluk demokrasi. Tentara kasebut wis mateni warga sipil Thailand luwih akeh tinimbang mateni prajurit asing ing perang nyata.

Vajiralongkorn saiki ing perkawinan papat. Dheweke nilar lan ngelek garwane sing pisanan sawise dheweke nikah, lan pungkasane pegatan karo dheweke. Bojone sing nomer loro dibuwang saka Thailand bebarengan karo putra papat kasebut ing taun 1996. Dheweke megat bojo nomer telu ing taun 2014, meksa dheweke manggon ing tahanan omah lan ngluncurake pembersihan kulawarga. Tiyang sepuh, sadherek tiga, sadherek, paman, lan sedherek sanesipun dipenjara.

Vajiralongkorn nikah karo ratu sing saiki wis setaun kepungkur, nanging dheweke ora nate ndeleng, luwih seneng ngenteni wektu dheweke karo harem ing Grand Hotel Sonnenbichl, nalika garwane manggon ing hotel ing kutha Swiss ing Engelberg.

Vajiralongkorn minangka raja paling sugih ing donya, kanthi bathi pribadi luwih saka 50 milyar euro. Nanging kasugihan kasebut ora cukup kanggo dheweke - saben taun dheweke nuntut jumlah gedhe saka anggaran negara, sing dibiayai dening pajak Thailand. Taun iki raja dibayar luwih saka 815 yuta Euros saka anggaran Thailand.

Wong-wong biasa nekat lan keluwen minangka pandemik 19-XNUMX ing saindenging Thailand lan jagad, nalika raja urip mewah ing Grand Hotel Sonnenbichl, mbuwang dhuwit sing akeh banget mbayar pajak, lan nyalahake harem lan abdine. Staff sing diantemi lan dilecehke ora wani nyedhaki polisi Jerman, amarga wedi yen kulawargane bali ing Thailand bakal ngadhepi paukuman.

Umume wong Thai ngerti yen tumindak kadurjanan lan kejem saka raja, nanging swarane diremehake karo hukum drakoni. Sapa wae sing ngritik monarki ngadhepi pirang-pirang taun penjara.

Ora mung Thais sing lagi lara amarga Raja Vajiralongkorn. Dheweke uga dadi beban kanggo wong sing mbayar pajek ing Jerman, amarga negara kudu mbayar keamanan lan perlindungan kanggo dheweke. Dheweke tumindak planggaran hak asasi manungsa ing lemah Jerman - ngeksploitasi lan nyalahake wanita, lan nganiaya para punggawane sing dianggep kaya budak. Jerman ora kudu mandhiri kedadeyan kasebut ing negarane.

Iki sebabe aktivis demokrasi Thailand ndhukung PixelHELPER supaya bisa tumindak.

Kita pengin jagad ngerti babagan korupsi lan kekejeman Vajiralongkorn.

Kita pengin dheweke mungkasi nyiksa wong Thai.

Kita pengin Jerman nyepak dheweke amarga nerak pirang-pirang hukum.

Kita pengin dheweke ngadhepi nyoba ing Thailand amarga tumindak kadurjanan.

Lan kita ora bakal mungkasi kampanye nganti dheweke dikirim maneh kanggo ngadili keadilan.

Yen sampeyan ndhukung kita, mangga bareng pesen kita, lan donga kanggo PixelHELPER ing situs web: https://pixelhelper.org/en/hilfe/

Bebarengan, kita bisa mungkasi pamaréntahan wedi Vajiralongkorn, lan nggawa demokrasi sing bener menyang Thailand. 

Dana Pembela Demokrasi Thailand

Pilih basa sampeyan:

Bal-balan mudo. Raja Thailand njupuk pangayoman kanggo proyek XXXSoccer saka PixelHELPER. Ing game pertama, 26 wanita saka harem kasebut saling bersaing, Rama X. minangka wasit, loro ratune ana ing gawang kasebut.
Saiki kita nggolek lapangan bal-balan, nyetel kostum lan nyebarake game kasebut kanthi langsung. Dhukungan ing kene:
Kita ngrayakake demokrasi ing Thailand tanggal 24 Juni 2020. Pita Faiyen wis ucapake wicara mundur saka raja

Dipateni kanggo Rama X.
Nggolek keadilan

Thailand sing berjuang demokrasi lan kebebasan pidato ndhukung Internasional PixelHELPER Yayasan kanggo nglancarake kampanye protes marang King Vajiralongkorn Thailand, raja sing kejem lan kasar, kanthi bantuan sekutu, mrentah kanthi wedi lan wedi banget karo militer.

Monarke 67 taun dadi raja ing taun 2017 nanging meh ora ngentekake wektu ing Thailand. Wis pirang-pirang taun, dheweke isih main ing Grand Hotel Sonnenbichl ing kutha Jerman Garmisch-Partenkirchen, bebarengan karo wanita 20 wanita lan rombongan luwih saka 100 abdi lan pejabat istana.

Akeh wanita ing harem lan abdi dheweke ing tawanan tahanan ing Jerman. Dheweke ora pengin nglayani Vajiralongkorn, nanging dheweke ora duwe pilihan. Sumber sing nggarap raja ing Bavaria ujar manawa karyawan sing ora nate dipateni sacara rutin lan disalahake dening para kenya Vajiralongkorn minangka paukuman. Blows kasebut diapalake amarga Vajiralongkorn seneng nonton video pasien.

Ing Thailand, raja ngadek kemah pakunjaran lan siksa ing salah sawijining kraton. Pejabat lan personil militer bisa dikirim menyang pirang-pirang wulan amarga nglanggar bocah cilik. Dheweke disiksa, diantemi lan dianiaya ing prentah Vajiralongkorn.

Paling ora ana telung wong sing kerja kanggo raja wis tiwas ing taun-taun pungkasan. Kraton nyariosaken loro wong bunuh diri lan sing nomer telu mati kena infeksi getih, nanging umume umum yen kabeh disiksa lan dipateni.

Wiwit taun 2016, sangang aktivis demokrasi Thailand sing pengin pengasingan ing luar negeri wis dibunuh. Ana bukti kakehan manawa dheweke mateni dening agensi intelijen Thai sing ngetutake pandhuane Vajiralongkorn.

Raja iku ndhuwur hukum ing Thailand lan bisa tumindak kanthi kekebalan. Konstitusi kasebut menehi kekuwatan mutlak lan ora ana sing bisa nggawa tuduhan sipil utawa pidana.

Dheweke dilindhungi lan didhukung dening jenderal ultra-royalis sing mimpin pasukan bersenjata Thailand. Militer Thailand, kaya monarki, minangka mungsuh demokrasi. Ing abad kaping pungkasan, tentara kasebut ngrebut kekuwatan ing rampog militèr rolas kaping pindho lan terus campur tangan ing politik. Thailand ora bisa ngembangake demokrasi sing lestari amarga monarki lan militer wis konspirasi ngrusak politik pemilihan. Vajiralongkorn ana ing komando langsung tentara luwih saka 50.000 prajurit Royal Guard ing Thailand kanggo nyegah konflik.

Kaping papat ing sejarah modern Thailand - 1973, 1976, 1992 lan 2010 - militer Thailand mateni warga sipil sing protes ing lurung-lurung Bangkok kanggo nuntut demokrasi. Tentara wis mateni luwih akeh wong sipil Thailand tinimbang sing mateni prajurit asing ing perang nyata.

Vajiralongkorn saiki lagi ana ing pernikahan papat. Dheweke lunga lan ngremehake garwane sing pisanan sawise nikah lan pungkasane pegatan karo dheweke. Bojone nomer loro dibuwang saka Thailand ing taun 1996 bebarengan karo anak lanang papat. Dheweke megat bojo nomer telu ing taun 2014, meksa dipenjara lan miwiti ngresiki kulawarga. Tiyang sepuh, sadherek tiga, mbakyu, paman lan sedherek liyane dicekel.

Vajiralongkorn kawin karo ratu saiki ing taun kepungkur, nanging dheweke ora seneng ndeleng dheweke lan luwih seneng nglampahi wektu dheweke karo harem ing Grand Hotel Sonnenbichl nalika garwane manggon ing hotel ing kutha Swiss ing Engelberg.

Vajiralongkorn minangka raja paling sugih ing donya kanthi kekayaan pribadi luwih saka 50 milyar euro. Nanging kekayaan iki ora cukup kanggo dheweke - saben taun dheweke nuntut jumlah gedhe saka anggaran negara, sing dibiayai karo wajib pajak Thailand. Ing taun iki, raja bakal nampa luwih saka 815 yuta euro saka anggaran Thailand.

Wong-wong biasa nekat lan keluwen amarga pandhemen Covid-19 ngliwati Thailand lan jagad, dene raja ing Grand Hotel Sonnenbichl urip mewah, mbuwang dhuwit sing akeh banget mbayar pajak, lan nyalahake harem lan abdine. Karyawan sing diantemi lan dilecehke ora wani ngubungi polisi Jerman amarga wedi yen kulawargane bisa dibales ing Thailand.

Umume wong Thai ngerti tumindak kriminal lan kejeme, nanging swarane disengeti karo hukum drakoni. Sapa wae sing menehi kritik marang monarki ana ing pakunjaran pirang-pirang taun kepungkur.

Ora mung wong Thai sing nandhang sangsara karo Raja Vajiralongkorn. Dheweke uga mbebayani wong sing mbayar pajak Jerman amarga negara kasebut kudu mbayar keamanan lan perlindungan kanggo dheweke. Dheweke nindakake pelanggaran hak asasi manungsa ing lemah Jerman - perdagangan lan penyalahgunaan wanita lan brutal para abdi, sing dianggep kaya budak. Jerman ora kudu ngidinke iki ing negarane.

Pramila aktivis demokrasi Thailand nyengkuyung PixelHELPER Yayasan kanggo nindakake langkah-langkah bebarengan.

Kita pengin jagad sinau babagan korupsi lan kekejeman Vajiralongkorn.

Kita pengin dheweke mungkasi nyiksa wong Thai.

Kita pengin Jerman nolak dheweke amarga dheweke nglanggar sawetara undang-undang.

Kita pengin dheweke dicoba ing Thailand amarga tumindak kadurjanan.

Lan kita ora bakal mungkasi kampanye nganti dheweke dikirim menyang ngarep kanggo ngadili keadilan.

Yen sampeyan ndhukung kita, kirimake pesen lan nyumbang menyang PixelHELPER ing situs web: https://pixelhelper.org/en/hilfe/

Kanthi bebarengan, kita bisa mungkasi pamaréntahan wedi Vajiralongkorn lan nggawa demokrasi nyata menyang Thailand.

Bantuan darurat roti kaleng Eropa - stabilitas panganan kanggo Afrika


Kirim roti menyang pedunung miskin ing Ait Faska

Sugeng rawuh ing proyek Afrikahilfe saking PixelHELPER. Sakcepete sawise matine Karl Heinz Böhm saka Menschen für Menschen, kita ndamel 2014 menyang Maroko kanggo nyiapake dhasar kanggo kegiatan kita ing Afrika. Saiki, 5 Taun salajengipun, kita wis cukup ngrambah lan bisa nyedhiyakake bantuan pangembangan ing saindenging Afrika. Iku luwih gampang ngatur saka markas Afrika Lor kita saka iku saka Eropah.

Proyek diwiwiti ing tengah gurun watu.
Status proyek Agustus 2019

Kita duwe kebon cilik, 40 km saka Marrakech ing Maroko, diowahi dadi studio livestream interaktif. Ing produksi ing mripat kamera, kita nggunakake piranti lunak bantahan swiwi langsung interaktif kanthi program, lan kita uga bakal nawakake organisasi pertahanan pembangunan liyane supaya bisa digunakake. 

PixelHELPER kepengin menehi wong kebebasan kanggo nyipta urip sing ditemtokake kanthi pribadine lan mandiri tanpa kesulitan materi lan menehi anak sing apik ing mangsa ngarep. PixelHELPER nyumbang kanggo ningkatake kahanan ekonomi, sosial, ekologi lan politik ing saindenging donya. PixelHELPER nglawan kamiskinan lan nyengkuyung hak-hak asasi manusia, aturan hukum lan demokrasi. PixelHELPER nyumbang kanggo nyegah krisis lan konflik kasar. PixelHELPER nyedhiyakake sawijining sosialisasi sing adil, ecologically sustainable, lan kanthi mangkono mbentuk wujud globalisasi.

Kita nyedhiyakake piranti lunak pitulung langsung langsung ing TED Talk ing Marrakech ing 2014. Peternakan minangka papan praktis pisanan sing nggunakake piranti lunak. Kita ngarepake panyengkuyung lan pengunjung anyar ing proyek kasebut.

Nggawe kompor arang sing paling gedhe ing Afrika Lor, Ait Faska Maroko
(Konstruksi atap warata 5 meter, arang banget)

Kanthi roti kaleng nglawan kekurangan pangan sing disebabake perang lan perubahan iklim

Kanggo ndeleng feed Instagram, sampeyan kudu nambah Token API dhewe menyang kaca Pilihan Instagram ing plugin kasebut.

 platform produksi interaktif kanggo pasokan bantuan

Livestream swarm help software

Kita nyedhiyakake piranti lunak pitulung langsung langsung ing TED Talk ing Marrakech. A TED Talk minangka acara nalika pidato pangaturan tren diwenehake ing topik sing bisa narik kawigaten kita lan mbesuk mbesuk.

Bantuan pangan kaleng Eropa

Kamp pengungsi Mbera udakara 2000 kilometer saka markas langsung PixelHELPER. Toko roti bantuan darurat kaleng kita ngasilake roti umur dawa kanggo kemah pengungsi lan wilayah bencana. Ganggang spirulina sing diproduksi ing Maroko mesthine bisa mbantu nglawan malnutrisi lan kekurangan gizi ing gudang. W.Kita arep mbangun lokasi ing ngarepe kamp pengungsian lan nggunakake piranti lunak bantuan livestream kita kanggo bantuan wong. Kemah pengungsian kuwi kutha paling gedhé 4 ing Mauritania, kita kepéngin mratélakaké yèn pendhudhukan para pengungsi perang diatasi.

PixelHELPER nggawe ruang unik lan nyedhaki pamirsa produksi produksi bantuan ing Afrika. Kothak darurat diwenehake karo kantong turu, kompor gas, kit pertolongan pertama & amp; Lampu senter dilengkapi. Kabeh sing sampeyan butuhake nalika ilang omah sawise bencana alam.

Ndhukung proyek kita

paypal@PixelHELPER.tv
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
SWIFT / BIC: GENODEM1GLS
Tembung kunci: Promosi Seni & Budaya

Kita nggawe proyek & prospek

We nggawe proyek lan nggawe pembangunan sing sampurna kanthi pambangunan lapangan sepakbola umum, lemari swap umum lan kurban budaya. Minangka wilayah kita ing tengah wilayah pedesaan sing ekonomi, akeh perusahaan lokal lan supplier bahan mentah entuk manfaat saka pesenan lan bisa nyewa karyawan anyar dhewe.

Maroko minangka negara paling modern ing Afrika.

Saka Maroko kita nemoni negara Afrika kanthi wadah segara kanthi pelabuhan laut ing Tangier lan Casablanca. Koneksi Eropa banget. Saka daratan Spanyol kanggo Marrakech, mung ana jam 6 dening mobil.

Kita wis nggawe pusat ing kene kanggo mengkoordinasi pitulung kamanungsan kanthi cepet lan nggawa kanthi cepet menyang tujuan sampeyan kanthi mobil, wadhah segara utawa pesawat. Ing situs iki, kita bisa kanthi gampang ngasilake kabeh sing dibutuhake ing kamp pengungsi. Kita bakal nyiyapake pos pertama ing ngarep kamp UNHCR ing Mauritania.

Teknologi livestream ngasilake kothak interaktif 6 ing sisih kiwa video urip. Kothak-kothak iki bisa diganti dening kita sawayah-wayah babagan kegiatan lan jumlah donasi. Kita wis nggawe fungsi bantuan bantuan interaktif sing bakal mbantu kita nanggapi kahanan saiki ing kemah pengungsi lan menehi pitulungan langsung.

Kapabilitas piranti lunak Schwarmhilfe kita uga kasedhiya kanggo LSM liyane. Ngomong karo kita.

Angkatan tenaga kerja meksa Bou Arfa A Peringatan Holocaust ing Maroko

Demolasi dening 2 buldoser liwat negara Maroko. Obelisk kasebut minangka sundial lan ora ana hubungane karo peringatan Uygur.

Sanajan mayoritas pendhudhuk Islam manggon ing Maroko, Uighurs ora didukung ing China. Kita mbangun peringatan kanggo iki, sing mung ditemokake karo pers Arab sawise koran ing Israel nglaporake babagan sing padha karo peringatan Holocaust Berlin. BBC Arab nglaporake babagan proyek kasebut. Iki nyebabake boomerang pers internasional sing ora ana fokus ing Uyghurs nanging konflik Israel / Palestina. Karya sukses!  

Crita Holocaust Maroko ing Wikipedia ora nate nyebutake kamp-kamp kerja budak ing ara-ara samun sing tiwas wong-wong Yahudi. Memorial kita dirusak dening Menteri Dalam Negeri Maroko sawise dibangun setaun. Kanthi iki, kita nggawa subyek tenaga kerja paksa menyang sejarah Maroko ing Wikipedia kanggo nglawan pemalsuan sejarah lan anti-Semitisme. Lan sanajan ana instalasi seni wiwit wiwitan kanggo nuduhake pelanggaran hak asasi manungsa Tiongkok marang wong Uighur. 

Kesenian boomerang sepisan maneh nganggo arc kreatif kanggo nglawan rasisme anti-Muslim lan nyebutake tenaga kerja paksa sing dilalekake ing Wikipedia.

Sayange, Maroko ora ngerti babagan seni aksi rupa. Tim
Ing situs Maroko kita, kanthi tiron Orthanc menara saka Lord of the Rings, panguwasa Maroko nggawe urip angel. Pawon sup kanggo 500 wong saka THW Jerman dirampas, kuburan kanggo buruh pangembangan Jerman karo bulldozer dirusak lan bakeri bantuan pangembangan, saka ngendi populasi entuk manfaat langsung, diunggah menyang lemah. 

D

Ing kémah tenaga kerja dipeksa ing Maroko, ewu wong mati sing kerja ing sepur Sahara. Asile, Maroko uga duwe crita Holocaust. Dheweke ngarani Bouarfa minangka Auschwitz saka ara-ara samun

Bukak Bukak marang Raja Mohammed 6 saka Maroko.

Yang Mulia Mohammed VI, Seni ora dadi tindak pidana. Organisasi Jerman kanggo hak asasi manungsa & promosi seni & budaya kanthi cepet kudu ngeluh babagan pelanggaran hak asasi manungsa sing serius ing Maroko. Kabeh diwiwiti karo pawon sup mobile kanggo Afrika, sing dicekel pejabat pabean sampeyan ing Tangier wiwit Mei 2018 amarga kita mesthine pengin adol sup kanthi komersial ing Marrakech. Sajrone setaun saiki kita wis ndeleng wong sing mangan saka komplong sampah lan pawon sup kita mesthi ngewangi sawetara wong supaya wareg. Napa pejabat sampeyan ngrusak kebon seniman kita? Panguwasa sampeyan ora nanggapi aplikasi bangunan ing September 2018. Saben dina, kita nyoba nggawe kontak karo pamrentah liwat kabeh saluran ing negara kasebut saka Parlemen liwat kedutaan Besar Maroko, sing ora bisa digunakake. Dheweke ora nate mangsuli. Ing Desember 2018, buruh pangembang PixelHELPER kita Tombia Braide tilar donya amarga dheweke kesal amarga tumindake para panguwasa mula tiwas amarga serangan jantung. Mesthine, dheweke dikubur minangka memorandum tanpa ana sing teka lan nyalahake petugas Maroko kasebut. Kita nggawe Minggu kanggo ngelingi dheweke, dirusak dening bulldozer. Kita nandur modal 100.000 € ing Maroko sajrone setahun. Ngoperasikake roti roti kaleng kanggo njamin stabilitas panganan ing Afrika lan nyedhiyakake roti gratis saben dinane ing desa kita. Jenderal sampeyan nggawa pengunjung menyang kantor polisi kanthi alesan ora bisa ngunjungi kita. Interogasi karo tuduhan tamu sing bakal dadi pengkhianat lan Freemason ora bisa ditoleransi. Banjur ana tamparan kanggo pengunjung. Wartawan wis dicegah saka polisi ing properti kita ing sawetara kesempatan. Sanajan kita duwe kabeh dokumen kanggo njaluk visa investor ing negara sampeyan, kalebu sewa 3 taun kanthi opsi tuku, polisi pengin ngusir kita kanthi keras. Kita njaluk ganti rugi kanggo ngrusak lan nyipta roti roti kaleng. Sampeyan uga kudu ngandhani pejabat polisi lokal manawa seniman dudu teroris. Amarga iku carane dianggep. Karyawan kita diancam kanthi fisik dening Mkadem, tangan kiwa Caid, ora nutup bolongan ing tembok njaba kita. Ing Festival Gula, tim kita butuh injeksi rabies amarga cokotan segawon. Sayange, departemen kesehatane ing Ait Ourir lan Marrakech ditutup. Kita nuntut 100.000 euro kanggo rekonstruksi lan njaluk ngapura pribadi saka kepala polisi sampeyan ing Ait Ourir lan caid ing Ait Faska. Sing ora nate ngomong karo awake dhewe nanging mung komunikasi karo wong sing ndeleng. Amarga panganiaya polisi marang tamu, kita mbutuhake 100 karyawan sing dipilih sajrone 100 taun saka Ait Faska & Ait Ourir kanggo nggarap proyek seni.

Kemah tenaga kerja dipeksa ing Maroko. Akeh wong-wong Yahudi sing mati ing kene.

Ing musim panas 1942 ngunjungi Dr. Misi Palang Merah Internasional Wyss-Denant (IRC) mimpin kemah Boudnib, Bou Arfa lan Berguent. Dina iki ora ana sing ngelingake srengenge ing desa-desa kasebut.
Gelang ireng mbentuk peringatan Holocaust ing siji unit. Pengunjung ngliwati perkara kasebut
Simulasi peringatan Holocaust paling gedhe ing donya
Katon sadurunge karusakan. Konstruksi 1 taun karo 10 Maghribi.
Uga mural Walter Lübecke musnah lan dilukis. Gendéra EU rusak ing lemah.

Total ana 14 kemah kanthi macem-macem jinis kanthi 4.000 wong ing protektorat Prancis Maroko. Sing nomer telu yaiku wong-wong Yahudi sing maneka warna bangsa. Para tahanan kabeh kalebu pria kajaba Sidi Al Ayachi, sing duwe wanita lan bocah-bocah. Sawetara kamp dijaga kunjara, yaiku penjara nyata kanggo mungsuh politik rezim Vichy. Liyane diarani kemah transit kanggo pengungsi. Sing liyane dilindhungi undhang-undhang kanggo buruh asing. Utawa wong-wong Yahudi ing kemah Bou Arfa ing sangisoré Vichy, Rails Transsahara dadi simbol penting kanggo kerja sama karo Reich Katelu. Mula, ana kebutuhan sing akeh tenaga kerja. Sing wis ora bisa kerja maneh akeh banget.

Ewonan Republik Spanyol dadi tanggung jawab ing kelompok pekerja asing kanggo pambangunan lan njaga trek sepur. Kacepetan ing pakaryan sawise mlayu saka penindasan Franco iku kasar lan ora manusiawi.Kerja Spanyol diganti dadi ukuman nyata. Wong-wong Yahudi diusir saka Eropa Tengah lan Komunis Prancis dipindhah ing kono. Urip saben dinane pancen nggegirisi. Akeh sing tiwas nyiksa, nyiksa, lara, keluwen utawa ngelak, lara kalajengking utawa gigitan ula.

Gudang Berguent (Ain Beni Mathar) dioperasikake dening Departemen Produksi Industri. Iki khusus khusus kanggo wong-wong Yahudi (155 ing Juli 1942 lan banjur 400 ing wiwitan taun 1943 miturut laporan CRI). "Nanging kenyamanan spiritual kasebut ora nyuda kasunyatan manawa kemah Bergue kalebu sing paling ala," ujare Jamaa Baida. Palang Merah dijaluk nutup, wong-wong Yahudi sing manggon ing Bergued, utamane saka Eropa Tengah, sadurunge padha ngungsi menyang Prancis. Relawan Legiun Asing sing demobilisasi sawise dikalahake ing taun 1940 banjur mlebu "amarga administrasi". Kaya ngono karo Saul Albert, warga Turki sing teka ing Prancis ing taun 1922. Dheweke dipenjara ing Bergua nganti dibebasake ing wulan Maret 1943. Ing buku harian dheweke nulis:

“10. Februari (1941): Watu pecah sedina muput. 2 Maret ...: Serah menyang klompok kaping lima karo wong-wong Yahudi Jerman. Aku ora seneng babar pisan. Gaweane ora padha; Kita kudu nggawe ballast ... 6 April: Kita ora bisa urip maneh. Aku demam, lara untu ... tanggal 22 September: Rosh Hashanah: Ora ana sing gelem kerja ... 1 Oktober: ora mangan ... "

Para pengawal, sing akeh wong Jerman, tumindak sopan, musuhan, lan mbebayani. "Dheweke kudu gabung karo NS-SS sing kondhang." Sawetara tahanan sing lolos, tekan Casablanca lan gabung karo pasukan.

Ing Boudnib, sawijining kutha cilik kanthi 10.000 jiwa, barak militer saiki minangka saksi pungkasan ing kemah tentara Prancis. Pendhudhuk sing luwih tuwa njaga fragmen memori: "Aku bisa ngandhani rong perkara. Sing pertama yaiku sayap Boudnib, sing umume kalebu wong-wong Yahudi. Sing nomer loro yaiku umume kemah ing kutha kasebut dididik ing sekolah dhasar ”(Majalah Tel Quel No. 274, 19-25 Mei 2007).

Maurice Rue, sawijining jurnalis komunis, mlebu intern ing kana. Dheweke ngandhani yen "saka 40 tahanan telu perempat yaiku Komunis, Sosialis lan Gaullis sadurunge 40 wong Yahudi teka sawetara wulan."

Sawise landing Amerika ing 8. November 1942 gabung karo Maroko ing sisih Sekutu. Ing wulan Januari 1943, Sekutu nemoni konferensi ing Casablanca. Persetujuan strategis lan militer ditandatangani. Ora suwe mengko diwiwiti saka invasi Sicily (Operation Husky, Juli 1943) pungkasan Eropa sing dikuasai Jerman.

Konstruksi ing Bou Arfa ora terganggu lan kahanan kasebut ora owah kanthi nyata. Dheweke luwih dibayar tinimbang tahanan ing Italia lan Jerman ngganti Komunis lan wong Yahudi. Nanging, pambangunan Trans-Sahara tetep dadi neraka saben dinane. Proyèk, sing ditetepake minangka salah ejen, nilar Prancis mung 1949.

Yen ora, bantalan kasebut cepet diluncurake ing pungkasane 1942 lan wiwitan 1943.

Dokumentasi kasebut dening Bill Cran lan Karin Davison, ditayangke ing Arte, ent

 

Pangeling-eling Holocaust pisanan ing Afrika Lor 

Tandha tumrap minoritas sing dianiaya ing saindenging jagad. Pambangunan peringatan Holocaust kaping pisanan ing Afrika Lor dimaksudake kanggo dadi sumber informasi babagan Holocaust kanggo sekolah lan pedunung.

Nalika saben blok regane sewu tembung. Tanggal 17.07 Juli, kerja konstruksi diwiwiti ing peringatan Holocaust pertama ing Afrika Lor. Kita nyiyapake steles kanggo menehi pengunjung ing labirin blok abu-abu kanthi rasa ora kuwat lan wedi yen tiwas wong-wong ing kamp konsentrasi nalika semana. Kita pengin nggawe papan ing Afrika Lor sing nggawa kenangan ing jaman digital. Kanthi streaming langsung, pamirso kasedhiya ing situs konstruksi lan bisa pengaruhe jumlah buruh lan blok sing bakal dibangun kanthi sumbangan sampeyan. Luwih-luwih sampeyan nonton lan nyumbang, luwih akeh peringatan Holocaust.

Peringatan Holocaust ing Marrakech diarani paling gedhe ing donya. 5 ukuran Memorial Holocaust Berlin mengko bakal ana ing batu permata 10.000 ing sekitar pusat informasi sing mulang para pengunjung babagan Holocaust.

Pendhiri Yayasan PixelHELPER, Oliver Bienkowski, nggoleki jeneng asmane ing database Yad Vashem lan nemokake sawetara entri, mula dheweke katon ing ngendi peringatan Holocaust sabanjure ing Afrika lan ditemokake mung siji ing Afrika Kidul. Wiwit kaya lelungan setengah saka Maroko, dheweke mutusake kanggo nggawe peringatan Holocaust ing situs PixelHELPER. Properti tetanggan kabeh kosong, saengga ana ruangan paling gedhe kanggo nggawe stel 10.000. 

Kamardikan saka kampanye HongKong / Anti China

Pungkasane Hong Kong kaya sing sampeyan ngerteni

China njupuk tindakan legal kanggo pertama kanggo ngalahake tilas koloni makutha Inggris. Kepemimpinan China nyegerake gerakan protes lan nantang jagad kulon.

Kongres Rakyat China nglampahi UU Keamanan #HongKong, sing de facto ngubur "One Country, Two Systems" lan demokrasi. Proyeksi ringan ing bendera Jerman #Bundestag #Bundesregierung & @HeikoMaas ngakoni kamardikan HongKong. #HongKongNeedsHelp #HongKongProtests

Kanggo pisanan wiwit wiwitan pandemik korona, ewu wis nuduhake ing Hong Kong nglawan pengaruh China ing wilayah administratif khusus. Polisi nggunakake gas luh, semprotan lada lan meriam banyu. Welasan ditahan.

Bantahan dina Minggu iki dicetuskan rencana Beijing kanggo undang-undang keamanan sing ditujokake kanggo kegiatan subversif lan pemisah ing Hong Kong. Sanajan ana watesan babagan rapat-rapat korona, ewu njupuk menyang lurung-lurung ing wilayah blanja Causeway Bay lan Wan Chai.

Sawetara wong duwe spanduk sing ujar, antara liya, "Langit bakal ngrusak Partai Komunis China". Ana uga bola-bali nelpon kamardikan. Akeh pasukan keamanan nglawan para demonstran.

Bantahan kasebut terus sore. Aktivis radikal mbuwang jendela toko. Amarga pandemi korona, aturan jarak ditrapake ing metropolis ekonomi lan finansial sing padhet, sing ngidini klompok maksimal wolung wong.

Inggris wis nyewakake Hong Kong saka China sajrone 150 taun, Pulo Hong Kong sing kapisan, distrik Kowloon lan Wilayah Anyar. Persetujuan kadaluwarsa tanggal 30 Juni 1997. Inggris nyerahake koloni makutha menyang China.

Para reformis Tionghoa Deng Xiaoping (1904-1997) nyipta istilah "siji negara, rong sistem" wiwit taun 1980an kanggo ngasilake Hong Kong kanthi sah. "Loro sistem ing sawijining negara bisa ditindakake lan bisa diidini," ujare Deng ing taun 1982. "Sampeyan ora kudu ngrusak sistem ing daratan, lan uga ora bisa ngrusak negara liyane."

Kita gelut kanggo Raif Badawi & Julian Assange!

Raif Badawi kudu dibebasake saka kunjara. Langsung wae!
PixelHELPER lan Chor Injil Afrika London nindakake "Soko sing kuwat banget" kanggo Julian Assange ing ngarepe kunjara Belmarsh

pardon kerajaan kanggo Julian Assange saka Ratu
Pangapurane Julian Assange lan Edward Snowden dening Donald Trump
Thanks kanggo #Wikileaks lan Stella Moris
Angela Merkel nuntut suaka politik lan pardon saka Julian Assange
Proyeksi ringan Kedutaan Besar AS Berlin

Aja takon apa sing bisa ditindakake negara kanggo sampeyan, ujar apa sing bisa ditindakake kanggo Assange, modhifikasi ujaran sejarah John F. Kennedy, ing Kedutaan Besar AS ing Berlin. Wong Amerika sing rutin nindakake tindak kriminal, saka defoliants ing Perang Vietnam sing mateni atusan ewu korban menyang wartawan sing dipateni ing perang Irak, kudu mbatalake panjaluk ekstradisi.

Gawe cathetan kanggo dina sabanjure nyoba; 25.02. yaiku tanggal nyoba kanggo extradition menyang Amerika Serikat.

Lan amarga kayekten wis diresmekake nganti suwe lan ora ana pamrentahan sing nyengkuyung karo Julian, Inggris mesthi bakal diserahake menyang Amerika. Pramila wulan iki kita bakal miwiti ngatasi kedutaan AS ing luar negeri, Gedung Putih lan bangunan AS liyane ing luar negeri kanthi protes ringan lan gangguan seni.

Sumbang saiki kanggo nggayuh iki, apa 333 euro utawa 5 euro, bisa mbantu! Tindakake apa kualitas informasi sesuk, adhedhasar sing sampeyan kudu nggawe keputusan!

Ratu kudu njaluk ngapura marang Julian Assange

Yen nampa & nyebar pesen rahasia kanthi nilai publik dadi pelanggaran pidana, apa maneh laporan pers kasebut? Amarga sing diklasifikasikake lan sing rahasia diputusake pamrentah.

Penyalahgunaan kekuwatan AS nglawan #Assange luar biasa: Dheweke lara serius ing pakunjaran keamanan maksimal, seda. Sapa sing nyimpen pramuka bisa disimpen! Snowden uga terus njagong ing Moskow amarga kabeh negara-negara barat wedi karo mbales wong Amerika.

@Wikileaks wis dadi mungsuh pamrentah AS wiwit taun 2010. We njaluk release langsung saka #JulianAssange saka penjara ing London. Ratu kudu langsung ngapura lan menehi suaka politik.

Ramalan cahya ing Kedutaan Besar Inggris

Kampanye lawas kanggo tahanan politik liyane

Warga penangkapan Eropa ngirim ora digunakake kanggo nganiaya oposisi politik. Badan kehakiman Jerman nduweni alasan sing apik kanggo ora extradite Carles Puigdemont menyang Spanyol. Hukum pidana ditemokake minangka sarana konflik domestik lan penganiayaan politik lawan kanthi cara sing ala. Badan kehakiman Jerman ngirim ora nyengkuyung debat politik ing Spanyol lan paling ora, saka pengalaman historis nglarani kriminalisasi pendapat politik, ora bisa menehi perlindungan. Yen dheweke isih setuju karo ekstradisi, recourse legal mbukak lan Catalan pungkasane bisa mrana menyang Pengadilan Federal. Ing pungkasan, hak-hak individu kudu diwenehi prioritas liwat game daya ing Spanyol.

→ Politisi Katulik 10 dipenjara
1. Jordi Cuixart - 161 dina pakunjaran
2. Jordi Sànchez - 161 dina penjara
3. Oriol Junqueras - 144 dina penjara
4. Joaquim Forn - 144 dina ing pakunjaran
5. Dolors Bassa - Dipenjara kaping pindhone sadurunge dina 3
6. Raül Romeva - digawa menyang penjara kanggo kaping pindhone sadurunge dina 3
7. Jordi Turull - dipenjara kaping pindhone sadurunge dina 3
8. Josep Rull - dipenjara kaping pindho sadurunge dina 3
9. Carme Forcadell - dipenjara ing 3 kepungkur
10. Carles Puigdemont - dikunjara 3 dina kepungkur

→ Kajaba iku, politisi ing ngisor iki diancem karo penjara lan saiki manggon ing pengasingan:

1. Toni Comin
2. Meritxell Serret
3. Meritxell Borràs
4. Clara Ponsati
5. Anna Gabriel
6. Marta Rovira

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "17" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 21 ″]

Entuk tekanan & perhatian - dhukungan saiki! Minangka donor, sampeyan menehi sumbangan sing ora pati jelas kanggo nesu marang masarakat - kanggo donya sing luwih apik. Goleki konkrit saiki lan gunakake skandal lintas batas. Apa wae sampeyan entuk akeh pemberontakan lan pemberontakan kanggo saben euro sing disumbangake kaya kita. Mangga bukak situs web kita: PixelHELPER.org/Spenden utawa dukung penggalangan dana Facebook:

Pencet fotografer: Dirk-Martin Heimzelmann

Lampu seniman: Anggota PixelHELPER

Merdika kanggo #Puigdemont dilebokake ing kunjara Stasi ing Berlin. Kita protes nglawan penjara politisi Catalan sing ilegal, # Stasi ing Spanyol. Kita nuntut pembebasan langsung kabeh tahanan politik ing Spanyol. #PixelHELPER njaluk pamrentah federal supaya ngumumake manawa Jerman ora bakal nyetujoni politik ekstradisi. Panyengkuyung politik kaya panjalukan pambiyantu hukum bebarengan Spanyol dibutuhake miturut aturan ukum babagan pitulung hukum internasional - apa wae keputusan hukum pengadilan. Amarga pentinge kasus kasebut, panguwasa sing diwenehake yaiku pamrentah federal kanthi bentuk Menteri Kehakiman Katarina Barley. Kita njaluk pamrentah federal supaya Carles Puigdemont dibebasake langsung saka kunjara ing Jerman!

Entuk tekanan & perhatian - dhukungan saiki! Minangka donor, sampeyan menehi sumbangan sing ora pati jelas kanggo nesu marang masarakat - kanggo donya sing luwih apik. Goleki konkrit saiki lan gunakake skandal lintas batas. Apa wae sampeyan entuk akeh pemberontakan lan pemberontakan kanggo saben euro sing disumbangake kaya kita. Mangga bukak situs web kita: PixelHELPER.org/Spenden utawa dhukungan Fundraiser Facebook: https://www.facebook.com/donate/1972507843071293

Spring Arab mujudake terobosan lan wiwit jaman anyar demokrasi. Nanging pemberontak sing saiki dina saiki dadi tawanan politik. Wong-wong sing wis ngreksa nyawane dhewe ing negara-negara nyatakake ireng ing skala kebebasan pers Amnesty International sing dipenjara dina iki lan dilalekake dening donya. PixelHELPER kepengin ngintervensi kene lan mbebasake tawanan politik.

Tindakan sing sepisanan iki yaiku nggawa maneh cahya wong 13 ing penjara wiwit Maret 2011. Bahrain 13 ditangkep sawisé pemberontakan 2011 Februari ing Manana, Bahrain, dipuntudhuh nglawan pamaréntahan. Akeh negara lan organisasi, kalebu Amnesty International lan Human Rights Watch, terus nuduhake penyiksaan. Para tahanan padha katon siksa.

Kekuwatan uga ora mandheg kanggo kulawargane. Wong tahanan politik iki isih ana ing penjara, nglayani ukara 5 wiwit saka ukara-ukara urip nganti pirang-pirang kalimat urip. Saben uwong nduweni hak kanggo nyebut pendapate. Ayo kita ora lali wong sing apik sing ngurmati kebebasan dhewe kanggo nggawa demokrasi lan perdamaian kanggo akeh.

Waca liyane

Daphne Caruana Galizia

#PixelHELPER muji € 100,000 kanggo informasi babagan penangkapan saka Daphne Caruana Galizia. Mangga ndhukung kampanye kita ing pixelhelper.org/en/donate

"Manifesto ditulis nganggo getih wong liya" - iku sejarawan Amerika Mike Davis ngarani bom mobil kasebut. Manifesto paling anyar iki kalebu Semtex, uga diarani bahan peledak plastik, dipasang ing lantai Peugeot 108 putih ing dalan gedhe ing Bidnija, 309 jiwa, sewelas kilometer sisih kulon ibukutha Malta Valletta.

Ing tanggal 16 Oktober, Daphne Caruana Galizia, umur 53 taun, ana ing mburi rodhane. Dheweke nggawa dalan kerikil menyang dalan gedhe, menggok mangiwa, mudhun ing bukit saka glimmer sing adoh saka segara katon, ngliwati landfill cilik lan lapangan zucchini, 270 yard, menyang tandha rimmed, landak sing njaluk sopir supaya ora rata padha. Jeblugan kasebut, para peneliti percaya, dipicu dening ponsel. Jam 15.04, sisa-sisa Peugeots udakara 100 meter ing lapangan, ing jejere dalan. Pitu ilmuwan forensik Walanda sing mriksa awak Galizia telung dina mengko ing rumah sakit Mater-Dei Valletta ora bisa dingerteni. Ana mung sithik awak jurnalis sing misuwur lan paling ambigu ing negara kasebut. Dheweke wis ngirim tembung pungkasan ing blog dheweke 29 menit sadurunge seda: "Ora preduli ing endi sampeyan ndeleng, ana wong nakal ing endi wae. Kudu putus asa. "

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 19 ″]

Seminggu mengko, telung putra Galicia ana ing Parlemen Eropa ing Strasbourg, debat babagan pembunuhan ibune babagan Malta lan kemungkinan babagan UE. MP Green Sven Giegold njupuk mikropon. "Daphne tiwas ing dalan. Ora ana papan ndhelik, pembunuh dheweke malah ora nyoba nggawe serangan kasebut kaya kacilakan. Kosok baline, iki minangka demonstrasi kekuwatan sing brutal, "jarene. Cetha kenapa bom kasebut ora ana ing sangisore pimpinan polisi utawa jaksa agung: "Daphne sing menehi terang babagan sistem pencucian uang lan korupsi ing Malta - dudu otoritas kasebut."

Nalika pengetan kasebut kedadeyan ing Strasbourg, Rosy Bindi, kepala Komisi Anti-Mafia Italia, mlebu Hotel Excelsior ing benteng Valletta. Wis pirang-pirang dina, Komisi ana ing Malta, kunjungan kasebut direncanakake suwe, nanging saiki, sawise mateni blogger kasebut, minat kasebut gedhe banget. Diubengi karo pengawal sing alus, sing nganggo kabel transparan ing anting-anting, Bindi lungguh ing meja lan ndeleng wartawan, sing wis ngenteni ing kursi kulit sing abot. Mafia, ujar Bindi, ndeleng Malta minangka "swarga cilik". Lan "panyedhiya layanan finansial sing bisa nawakake mbukak bisnis ing Malta" uga "bagean saka masalah".

Kanggo Malta, pratelan Bindi dadi masalah. Dheweke wis ahli babagan mafia Italia wis puluhan taun, mula tembunge duwe bobot. Malta wis gelut kanggo reputasine wiwit tiwas ing Galicia.

Pembunuhan dheweke, kaya sing dingandikakake ing pulo kasebut, apa manifesto yen wong-wong sing serius babagan perang nglawan kriminal ora yakin manawa Malta.

Giegold, sing wis puluhan taun ngindhari pajak lan ngerti riset Galizia, njaluk supaya peneliti internasional dikirim. Dheweke njaluk mundur saka Perdana Menteri Sosialis Joseph Muscat lan njamin manawa Parlemen Eropa pengin ngirim delegasi menyang Malta kanggo "mulihake aturan ukum".
Genocide Light Art PixelHELPER for Daphne

Bom limang mobil ing rong taun
Dheweke ora mung siji sing ndeleng kaya ngono. Yen dina iki dilaporake ing negara pulau, mula dhuwit ireng bakal dibahas karo perusahaan kothak surat, papan perlindungan pajak, sambungan gelap Azerbaijan, penyelundupan minyak, penjualan liwat lan judi online. Sejarah Galizia sing paling gedhe uga nyumbang kanggo iki. Putrane Mathew kerja ing jaringan riset IJIC, sing nyampekke Panama Papers 2016. Babagan dheweke, Galizia nampa dokumen babagan Malta. Dheweke nemokake manawa Keith Schembri, kepala kabinet Perdana Menteri Muscat, lan rekane Konrad Mizzi - energi pertama, saiki dadi menteri pariwisata - njaga perusahaan perlindungan ing Kepulauan Virgin Inggris lan Panama. Kabeh iki saiki dadi gambaran suram, ing endi watesan antarane bisnis politikus sing ora diragukan, aliran pendapatan publik sing dibantah lan tindak pidana teratur kayane larut.

Iki minangka gambar sing ora cocog karo pinggiran kutha Valletta, kebak pengusaha lan mahasiswa sing kecokel, kanthi kutha lawas tanpa wedhi lan pasir sing bakal dadi ibukutha budaya Eropa sajrone sangang minggu - museum abad pertengahan terbuka sing ora ana tandhingane sing saben dinane Ewonan ewu turis ngetutake pandhuan kanthi dhuwit sing akeh warna kaya perang salib sing standar, banjur ing wayah sore, ing St. Julian, ing sisih teluk, wareg karo semprotan, anggur arak lan anggur cilik kaya pint Kemah Cisk.

Sawetara wong banjur ngawasi Jonathan Ferris. Ing dina kaping wolu sawise tilar donya Galizia, dheweke lungguh karo kacamata lancip nganggo klambi biru ing lobi Westin Dragonara. Ing mburine kaca, ombak nyerang watu, ing sofa njagong kulawarga kanthi tumit kanthi klambi pelaut. Ferris minangka kepala keamanan hotel bintang lima, lan iki nuduhake manawa prekara sing ora cocog karo Malta.

Amarga nganti setaun kepungkur dadi pejabat polisi Ferris, sing tanggung jawab kanggo pencucian dhuwit. Blog Galizia, jarene, mesthi nulungi dheweke investigasi. "Dheweke ngerti bab-bab sing ora kita ngerti. Masarakat luwih percaya marang wartawan kaya pejabat polisi. "Kolega Ferris sing sinau ing Brussels, China, Jerman, dheweke ngirim akuntan Gaddaffi, ing November 2016, dheweke pindhah dadi kepala departemen menyang Otoritas Anti Pencucian Uang Maltis (FIAU). Antarane Maret 2016 lan Juli 2017, papat laporan babagan seng di tuduh korupsi marang pejabat pamrentah wis ditulis. Kabeh, ujare Ferris, adhedhasar riset dening Galizia. Sapa sing pengin ngetutake, yen nerangake rincian, butuh wektu.

Ringkesan investigasi FIAU kaya mangkene: Kepala Kabinet Keith Schembri uga nggunakake perusahaan kothak surat ing Panama kanggo ndhelikake 100,000 euro, sing ditampa saka adol telung paspor Malta menyang Rusia. Dheweke uga mbayar suap setengah yuta euro menyang manajer koran Malta. Ferris percaya manawa Schembri pengin nggawe manawa koran pamrentah tetep ditimbang. Sanalika dheweke pengin nggawe manawa kertas kasebut terus nampa kertas saka dheweke, amarga ing pendhudhukan sekunder, Schembri uga grosir kertas. Lan: Schembri lan mantan Menteri Energi Konrad Mizzi entuk suap saka Dubai saka perusahaan sing dagang gas cair ing Malta. Dhuwit iki uga diwarisake menyang perusahaan kothak surat saka kalorone. Entri blog pungkasan Galizia "Nang endi wae wong ala" diarani bisnis kasebut.

Genocide Light Art PixelHELPER for Daphne

1.07 yuta euro kanggo kontrak gas?
Schembri lan Mizzi nolak kabeh. Apa sing ora mangu-mangu babagan aturan ukum ing Malta: Laporan FIAU malah ora dikirim menyang polisi - utawa langsung diajukake dening panguwasa - dening panguwasa. Dheweke ora duwe akibat.

Laporan kasebut kalebu Ferris, rekane Charles Cronin utawa mantan bos FIAU Manfred Galdez. Ora ana sing jabatan maneh. Galdez lunga, mesthine dhewe, nalika pensiun dini. Ing tanggal 16 Juni 2017, penggantine Ferris lan Cronin mencet amplop putih kanthi notifikasi ing tangane. "Aku ora nate ngerti sebabe," ujare Ferris. Wiwit iku, dheweke mung bisa turu kanthi pil. FIAU ngandhani manawa "duwe kepentingan paling apik kanggo ngilangi Ferris lan Cronin amarga" alasan kinerja ".

Yen dheweke tetep manggon ing FIAU, dheweke bakal ngetutake sejarah Galizia sing pungkasan, ujare Ferris. Iki babagan Michelle Muscat, garwane perdana. Akun perusahaan Egrant ing Panama kudune mili saka Azerbaijan dadi 1.07 yuta euro - adil sawise Malta lan Azerbaijan nandatangani kontrak kanggo pasokan gas kanthi 18 taun. "Dheweke pengin nyegah investigasi iki," Ferris percaya. Dheweke wis nuntut panguwasa anti-korupsi kanggo mulihake.

Laporan FIAU malah dikenal, amarga ana wong sing ngarani "mitra Daphne ing politik" lan dadi kapercayane. Simon Busuttil minangka wakil saka PN konservatif, siji-sijine partai oposisi; wong lanang kanthi gaya lan swarane juru khabar televisi AS, candhi-candhi kanthi motif ireng lan renda duka ing pangkalan. "Warta mung liwat WhatsApp," jarene. "Telponku lagi diawasi." Pengunjung disambut ing ruang konferensi Oposisi ing House of Parliament, papan sing kaya akuarium sing ana ing dalan pejalan kaki Valletta.

Retreat ora sah maneh
Amarga Galizia mbasmi bahan liyane nglawan pamrentah, Perdana Menteri Muscat luwih milih pemilihan tinimbang wulan Juni pungkasan. Busuttil minangka calon utama oposisi. Ana wong sing lapor FIAU marang dheweke. Busuttil nyebar kabeh rincian kanthi nyenengake ing ngarep pers. Ora mbantu: wong Malta tetep setya karo Muscat. Busuttil ilang, sing bisa uga amarga ekonomi Malta saya akeh. "Sawise iku, aku kepengin alon-alon mundur saka politik," jarene. "Nanging saiki, sawise dheweke tilar donya, kabeh beda."

Ing wulan Juli, Busuttil nuntut polisi supaya investigasi para menteri kasebut. Schembri lan Mizzi ngajokake keberatan. "Yen aku kalah, aku bakal lunga menyang Strasbourg," ujare Busuttil. Dheweke pengin ngrampungake gaweyane Galizia.

Blogger kasebut nyerang Muscat, pamrentahan liyane, uga bagean-bagean gedhe saka oposisi. Bagean karo "artikel sing brilian", kaya mungsuh sing paling ala ing kantor pusat partai pamimpin PL. Sebagean karo serangan pribadi lan teks babagan urip seksual. Nanging ora ana wong ing Malta sing percaya tenan yen politisi korup sing nyangkut bom ing mobil kasebut.

Teori sing paling umum dirungokake ing Malta - lan Italia - yaiku Galicia ngupayakake mafia kanggo nyelundupake minyak saka Libya menyang Eropa kidul. Asumsi kasebut didhukung dening kasunyatan manawa sajrone rong taun kepungkur, ana limang serangan bom mobil ing Malta sing korbane saka lingkungan kriminal. Ora ana sing dikabari. Saben Semtex digunakake. Contone, diprodhuksi, kayata ing Zuwara Libya - saka endi minyak penyelundup.

Oposisi ora kasil
Nanging, akeh ing Malta sing nemoni Muscat sing tanggung jawab patine Galicia lan mundur. Ora akeh amarga polisi ora nglindhungi Galizia. Kasunyatane, blogger kasebut nolak proteksi polisi sadurunge amarga dheweke wedi yen iki bakal mengaruhi kerjane. Mbela tuduhan kasebut marang Muscat, kulawarga Galizia, oposisi lan wartawan Malta, MEP Busuttil negesake: "Sampeyan ora bisa nindakake apa-apa nglawan korupsi anggere menteri korupsi diidini tetep jabatan." Kanggo ngidinke usahane, negara kasebut dadi Institusi sing ringkih - lan kanthi mangkono ngidinke bisnis para penjahat terorganisir.

Nanging, oposisi ora kalebu ing kahanan kasebut. Malta gumantung banget karo pajak perusahaan sing murah banget, industri judi online lan adol paspor kanggo wong asing sing sugih. Busuttils PN nyumbang iku. "Malta wis adol kedaulatan kanthi dhuwit kotor," ujare Green Giegold. "Iki wis nggenteni aturan ukum kanthi budaya impunitas lan kroniisme antarane elit politik lan finansial."

Ing Casinostadt St. Julians ing Malta Kompleks Mayfair minangka salah sawijining gedhung gedhung ing pulo kasebut,

Ελληνική Ολιγαρχία. Τελός

Ελληνική Ολιγαρχία. Τέλος

Παρά την πολύχρονη οικονομική κρίση και την επιβολή δυσβάσταχτων μεταρρυθμίσεων, η τύχη της Ελλάδας ορίζεται σταθερά από σύγχρονους ολιγάρχες. Η πολιτική της λιτότητας διαιωνίζει το status quo, συνεπώς αυξάνει τη δύναμη των λίγων που υπερισχύουν των απλών πολιτών. Με τις ευλογίες της τρόικας, τα κρατικά περιουσιακά στοιχεία ιδιωτικοποιούνται και πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές σε εκείνους που παραδοσιακά κινούν τα νήματα.

Στις γιγαντοοθόνες και τα πανό του George Orwell στο βιβλίο 1984, ο Μεγάλος Αδερφός που πάντα παρακολουθούσε τους πολίτες, δήλωνε ότι το «αφεντικό" είναι ένα σκληρό, ολοκληρωτικό καθεστώς. Τα αφεντικά του σήμερα, τα πρόσωπα που διέπουν τις εξελίξεις είναι ακόμα πιο ύπουλα και χαμηλών τόνων. Γι 'αυτό και χρήζουν διαφορετικής μεταχείρισης.

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" img_in_row = "3" tampilan = "kabeh" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = "palsu" album_id = " 18 ″]

Είμαστε οι piksel Helper και βρεθήκαμε στην Αθήνα τον Φεβρουάριο για να ρίξουμε φως σε αυτά τα χαμηλών τόνων πρόσωπα. Είμαστε εδώ για να υπογραμμίσουμε τη μεγάλη αδικία εναντίον του ελληνικού λαού. Οι προβολές του «Μεγάλου Αδερφού» στην έδρα της «Ομοσπονδίας» του ΟΠΑΠ, της Oil Motor Hellas και του ελληνικού κοινοβουλίου, διοργανώθηκαν από την piksel Helper, για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον στα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης και να φέρουν στο προσκήνιο την μυστική δύναμη των ολιγαρχών. Οι παρεμβάσεις μας επικεντρώθηκαν σε δύο κεντρικές προσωπικότητες της ελληνικής εξουσίας.

Η πρώτη δεν είναι άλλη από τον, Δημήτρη Μελισσανίδη, γνωστό και ως "Τίγρη" ο οποίος μαζί με μια τσεχική κοινοπραξία επενδυτών, μπόρεσε να αγοράσει το κρατικό μονοπώλιο του ΟΠΑΠ για ένα κλάσμα της πραγματικής του αξίας. ΗΗδδδπώλησηςυΟΠΑΠΟΠΑΠτέθηκεπό Οι δημοσιογράφοι που έχουν προβληματιστεί ανοιχτά για τον σύγχρονο ολιγάρχη, έχουν εκήφαοβιστεί κτινω κήτοβοηνν κτως ωατνν κήτως ωαυν κιτος ωατνν κιτος ωατνν κήτος ωαυν κιτος ωαντνω κιτος ωαυν κιντως ωατνυ κιτος ωαυν κιτυ κήτο ωτνν κιτυ κζτοσ ωτν κω κότοω ωτνν κήτυς

Ο Βάρδης Βαρδινογιάννης και η οικογένειά του θεωρούνται "κράτος εντός του κράτους". Φήμες θέλουν τις πετρελαϊκές εταιρείες του ομίλου να είναι ο κύριος λόγος που τα ελληνικά νησιά εξακολουθούν να λειτουργούν κυρίως με μη βιώσιμες και ακριβές γεννήτριες ντίζελ αντί για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η δύναμη της οικογένειας δεν αμφισβητείται στην Ελλάδα, καθώς μεταξύ άλλων ελέγχει επίσης σημαντικό μέρος των ελληνικών ΜΜΕ.

Η piksel Helper θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα να γίνει πάλι δημοκρατία. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, θα πρέπει να ψηφιστούν αυστηροί νόμοι σε ότι αφορά τον έλεγχο της χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων καθώς και των προσωπικών οικονομικών των πολιτικών. Αντί να γίνεται θέμα για σκάνδαλα και παρατυπίες του χτες, η βαρύτητα θα πρέπει να δίνεται σε λύσεις του σήμερα. Η πολιτική πορεία του παρακράτους στο σκοτάδι θα πρέπει να σταματήσει. Βέβαια η έλλειψη διαφάνειας δεν είναι μόνο ασθένεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας. Από κάπου όμως πρέπει να ξεκινήσουμε. Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα πρέπει να αναλάβει έργο ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και να αρθεί το καθεστώς ατιμωρησίας που ισχύει για τους πολιτικούς στην Ελλάδα.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης είπε - όχι τυχαία - ότι οι "κρίσεις γεννάνε Κροίσους» και η τελευταία δεκαετία έχει δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για πάρα πολλούς. Για τον λόγο αυτό, η piksel Helper επίσης ζητά την επιβολή διαφάνειας και την επανεξέταση των πρόσφατων ιδιωτικοποιήσεων, ώστε να διασφαλιστεί τουλάχιστον μια δίκαιη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό. Μια ανεξάρτητη έρευνα θα πρέπει να κρίνει εάν έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα και να προχωρήσουν έννομες διαδικασίες όπου χρειάζεται.

Είμαστε αλληλέγγυοι με τον ελληνικό λαό στην πάλη του ενάντια σε ένα παγιωμένο και απαρχαιωμένο καθεστώς που ευνοεί την ευημερία των λίγων και όχι των αυτών που καθημερινά βιώνουν συνθήκες φτώχειας στην Ευρώπη του 2018. Η πλουτοκρατική διαφθορά πρέπει να τελειώσει τώρα ή δεν θα υπάρξει ποτέ ευκαιρία για πραγματική ανάκαμψη για την Ελλάδα.

Το Ίδρυμα piksel Helper είναι ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός, καλλιτεχνικός σύλλογος και ένα από τα πιο καινοτόμα πολιτικά εκκολαπτήρια καλλιτεχνικής κινητοποίησης. Βλέπουμε την Τέχνη ως μέσο που πρέπει να προκαλέσει και να ευαισθητοποιήσει, ως μια μορφή κοινωνικής επιβεβαίωσης στο πνεύμα του Διαφωτισμού. Οι εκστρατείες μας δείχνουν τις δυνατότητες της τέχνης ως πέμπτης εξουσίας σε μια χώρα.

Kita butuh pitulung sampeyan kanggo terus kampanye ing Yunani. Sumbang liwat #Paypal: paypal@PixelHELPER.tv utawa https://PixelHELPER.org/de/Spenden

Kanggo sumbangan ing jagad digital:
Akun sumbangan:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Pemilik: Nirlaba PixelHELPER Foundation
Subjek: Pendanaan kanggo Seni & Budaya

Bebas sidik. Salinan voucer dijaluk. monggo sebutno "Fotografer pers: Dirk-Martin Heinzelmann, PixelHELPER.org"

Tenaga kerja paksa ing Bahlsen Oetker & Co. KG

Biskuit coklat - angel dicerna

nach #PixelHELPER Panaliten ing # Arsip Federal kudu #Wikipedia Artikel dening Hans #Bahlsen bisa ditulis maneh. Dheweke dadi staf ing defensif saka timbalan komando umum nganti 1944. Ana kerjasama kanggo Nazi #Zwangsarbeiter & Pabrik ing Ukraina #VerenaBahlsen

Sawise muncul ing acara Pemasaran Online Rockstars kasebut diwiwiti. Dumadakan, kritik saka bragging Bahlsen entuk cathetan sing luwih peteng: Pewaris, sing banget bangga karo sajarah bisnis kulawarga, utang gedhe uga eksploitasi korban rezim Nazi.

Minangka Gambar-Kabar pewaris takon babagan, dheweke nanggepi kanthi sloppily. "Ora apa-apa kanggo nggandhengake dhiskusi karo aku," jarene - lan dheweke bisa uga rada bener babagan iki: Ora adil mbuwang iki marang wong sing pengin ngomong, kaya dheweke Ekonomi bisa dadi "kendharaan" "kanggo maju dadi masarakat".

"Iki sadurunge jamane aku lan kita mbayar tenaga kerja paksa padha karo wong Jerman lan dianggep apik. Pengadilan nolak klaim kasebut. Dina iki, ora ana tuntutan maneh tumrap Bahlsen. Bahlsen ora luput saka apa-apa. "

Lan iki minangka cengkraman nyata ing jamban, ing ngendi Bahlsen bisa nyalahake awake dhewe wektu iki. Cukup loro saka ...

Wong tiwas dipatèni saka tanduran Bahlsen. Apa sing kedaden karo buruh sing dipeksa sing ora bisa digarap maneh? Wong-wong mau gugur ing kamp konsentrasi.
[advanced_iframe securitykey=”2850230b9c3d025e1bd1b840e1acbf59859bfed4″ src=”//livepixel.awumedia.de/paypal” width=”100%” height=”300″]
Proyeksi cahaya ing Memorial Holocaust ing Berlin
Pencet fotografer: Dirk-Martin Heinzelmann
Poster sing dikepengini: Sapa sing nduweni katrangan babagan nyingkirake buruh laboratorium Bahlsen menyang kamp konsentrasi? Pencet fotografer: Oleg Rostovtsev

Nanging banjur Bahlsen terus ngomong. Lan sing kaya iki:

  • ... sing perusahaan ora bisa kanggo buruh dadi gedhe bisa uga dianggep yen dheweke ngeluh ...
  • ... lan wani negesake manawa Bahlsen "ora salah apa-apa" amarga pengadilan nglakokake perusahaan kasebut kanthi ukum watesan kanggo tindak pidana. ora bisa ngadili maneh...

... ora iku brutal tasteless kanggo menehi hasil karo dhewe kepungkur? Apa sampeyan kudu biaya Bahlsen kanggo nuduhake piyambakipun minangka penitent? Nanging, dheweke mutusake kanggo ngundhuh tenaga kerja paksa ing rezim Nazi.

Perusahaan Bahlsen Miturut laporan ing koran minggon "Die Zeit", pegawe paksa dheweke bisa uga mbayar luwih murah tinimbang sing diklaim sadurunge ing jaman Nazi. Surat kabar kasebut nyebutake evaluasi kertu upah produsen biskuit wiwit taun XNUMXan.

Waris perusahaan Verena Bahlsen bubar duwe leluhur Nazi lan perusahaan kasebut ing koran "Bild" downplayed. "Kita mbayar pegawe budak padha karo wong Jerman lan dianggep apik," jarene. Umur 26 taun kasebut wis njaluk ngapura amarga pilihan saka tembunge.

Tenaga kerja paksa Polandia lan Ukraina diarani nampa antara limang lan sepuluh Reichsmarks saben minggu, miturut laporan "Zeit". Nganti bagean paling gedhe saka upah reged, yaiku antarane 23 lan 29 Reichsmarks, dicekel: kanggo pajak lan kontribusi jaminan sosial - saka ngendi wanita kasebut ora entuk bathi - nanging uga kanggo denda lan biaya sing gedhe kanggo akomodasi paksa ing kamp kasebut.

"Napa kulawarga bisa ngelingi beda?"

Nanging, miturut laporan kasebut, iki ora bisa dibandhingake karo bayaran para pekerja Jerman nalika jaman Nazi, amarga diarani karo Arsip Arolsen ing Bad Arolsen. Juru bicara arsip ngandhani "Zeit": "Miturut riset sejarah, para pekerja Jerman nampa upah rata-rata udakara 44 Reichsmark."

Grup Bahlsen ora pengin menehi komentar khusus babagan prabédan kasebut nganti saiki.

Minangka laporan SPIEGEL sajroning masalah saiki, kulawarga Bahlsen saka Hanover uga luwih akeh terlibat ing rezime Nazi nalika jaman Nazi saka sadurunge dikenal. Dadi kakek Verena Bahlsen lan sedulur-sedulure ing NSDAP lan wis mromosikake SS. 

der #Wehrmacht #Keks, ing # Krümelmonster #VerenaBahlsen saka Bahlsen ngirim 40% saham perusahaan ing #Konzentrationslager#Auschwitz cede. #OhneMampfkeinKampf & #ohneFeldpostkeineKampfmoralJatah wesi Wehrmacht nggawe perang pangepung lan kilat nalika Perang Dunia II. Nyumbang kanggo proyeksi ringan marang Bahlsen menyang: paypal@pixelhelper.tv Der #Leibniz Biskuit saka perusahaan Verena Bahlsen minangka bagéan saka sistem iki lan nemtokake perang. Tanpa wong bakal #Stalingrad rampung sadurungé. Perusahaan Bahlsen mawa uga #Temmlersing #Hitler Coke wis diprodhuksi, akeh sing bisa disalahake kanggo perang pambusane #Nazis ing Reich kaping telu. Sing Bahlsen tau mbayar ganti rugi 1500 kanggo wong sing dipeksa dadi lelucon sing ala. Bahlsen nyedhiyani peta kanthi Leibniz Feldpost, basis komunikasi ngarep nalika Perang Dunia I. #Kriegspropaganda tegese dina iki #Reklamekunst #DasOriginal# Nurechtmit52Zähnen #Vernichtungslager #eiserneRation #Hannover#Kriegstreiber Ing serangan bom Sekutu, para wanita sing dipeksa wanita mung ngarep-arep papan perlindungan kayu, para denda saka #Bahlsen ora malah duwe karyawan sampeyan #Bunker dibangun. Kene nuduhake gambar kapitalis misanthropic a #Nazi Kulawarga pandherekipun. Mung liwat kulawarga kaya mengkene, kabeh Nazi bisa njaga sistem lara. Ayo dituduhake marang Ibu Bahlsen manawa kita ngapura; kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nyumbang 40% saham menyang #Auschwitz. Nyuwun saka sampeyan dhewe - sampeyan bisa nemokake ing Facebook: https://web.facebook.com/verena.bahlsen & Instagram @verenabahlsen

Oetker, Bahlsen & Co. nganyari

Nalika Bundeswehr pindhah menyang Suriah kanggo nglawan ISIS lan donya wedi marang serangan teroris ing pasar Natal, sugih Jerman nandur modal ing perusahaan senjata. Bubar, sawetara pemegang saham saka Dr. Ing. Agustus Oetker KG melu ing pamrentahan ESG Elektroniksystem- und Logistik GmbH, kahanan bisnis kalebu jet tempur Jerman. Industri pertahanan kadhangkala minangka lapangan investasi angel. Senadyan pasar bisa dipesthekake paling ora dening ekspor senjata lan operasi Bundeswehr, nanging ing bisnis keamanan uga akeh tongkat getih.

Gunakake seni cahya kanggo nyirnakake api medial

PixelHELPER nyetel gol kasebut ing musim kedadean sing tenang kanggo nunjukake investasi iki saka kulawarga Oetker. Supaya ing banjir wektu pra-Natal nalika tuku bahan kanggo cookie Natal ora pesen tentrem sethitik mudhun, Bienkowski wis dibukak macem-macem mbantah. Contone, artis cahya ngumumake Dr. Logo Oetker ing bentuk pérak lan tandha "Kanonenfutter" menyang perusahaan gambar Dr. Med. Oetker in Bielefeld. Mesthi mung minangka cahya ekstra ing langit wengi saka Bielefeld, sing madhangi lurung-lurung sing dihiasi kanthi apik, nanging ing kene luwih akeh babagan media. Lan persis ing panemu iki, Bienkowski diuji ing Saluran Slingshot sing kondhang ing YouTube bebarengan karo Jörg Sprave meriam puding gawean.

Perang minangka masalah pribadi

Lan apa reaksi apa kabeh pemicu iki? Sawise kabeh, ana pernyataan resmi saka perusahaan Bielefeld nalika iku. "Investasi minangka masalah pribadi saka rong anggota kulawarga lan ora ana hubungane karo perusahaan. Oetker ", miturut laporan koran Neue Westfälische Zeitung. Lan Bienkowski nggawa menyang serangan sabanjure tumrap kulawarga Oetker kanggo nandhang kalbu. Pitakonan saka apa iku pemilik perusahaan Dr. med. Oetker terlibat ing bisnis senjata, wektu iki gula manis lan pancen ora apik dening Choir Boys Berlin.

Energi bisa dadi luwih irit tinimbang pizza beku dhewe?

Iki kaya ngono Rolf Zuckowski "In der Weihnachtsbäckerei" cepet dadi kritis sosial "Ing Arms Bakery". Anak-anake takon marang kulawarga Oetker: "Ana ngendi moral tetep?" Hit aksi dipamerake bebarengan karo artis hip hop Berlin, Vokalmatador. Nanging ora mung babagan tèknologi lan isi vokal, penampilan wis akeh, nanging pementasan iku bener. Kanthi babi sing ana ing ngarep kotak kayu sing ukurane 1,45. Ing latar mburi ora apik iki, paling ora Richard Oetker kudu ngliwati kabungahan bisnis senjata. Sawise kabeh, akhire 1976 diculik ing kothak kasebut lan ditahan. Pembajak iki duwe topeng babi. Apa tindakan sing ora apik? Muga-muga. Nanging carane akeh siap campuran sampeyan kudu lali past sampeyan dhewe lan nandur modal ing tawaran penyelundupan kang produk meh matèni sampeyan saklawasé 40 taun kepungkur?

Kanggo mungkasi ekspor tangki ing Arab Saudi, PixelHELPER nemtokake tembung "Thanks no Tanks to Saudi Arabia" menyang Federal Chancellery lan Kedutaan Besar Arab Saudi bebarengan karo kampanye "Outcry - Stop the Arms Trade".

Saudis isih ana ing antarane pelanggan pertahanan Jerman paling penting. Ing paruh pertama 2015, ekspor senjata senilai meh 180 yuta euro kanggo Arab Saudi disetujoni - mung karo Inggris lan Israel, ana tawaran luwih gedhe.

Jerman minangka juara Eropa ing ekspor senjata. Ing saindhenging donya, iki njupuk posisi kaping telu ing Amerika Serikat lan Rusia. Kanthi persetujuan pemerintah federal, senjata lan senjata Jerman uga disedhiyakake kanggo kediktatoran lan rezim otoriter kayata Arab Saudi. Sing ora bisa terus kaya iki. Kita arep nglakoni bisnis kanthi pati.

Bantuan pangan kaleng Eropa

CAMPAIGN TERHADAP RADIKAL ISLAM

Kampanye nglawan Islam Radikal

Kita njaluk larangan komunitas Islam politik sing disebabake amarga spionase nglanggar undang-undang Jerman lan dilanggar pedhang ing tangane kanggo martakake perang ing #Kurdistan. Seni Cahya #Karikaturen menyang mesjid pusat DITIB - Cologne #Moschee Asosiasi mesjid paling gedhe ing #Deutschland, #DITIB sambung karo Biro agama Turki #Diyanet. Kepresidenan Urusan Agama njaluk "laporan rinci" babagan kegiatan #Imane anggota komunitas sampeyan. Negara Turki Ngoperasikake ndelok kanthi nyamar kebebasan beragama.

Spies laporan saka imam

1. NY: Tanggung jawab kanggo wilayah A. lan aktif kanggo struktur iki. Mula, dheweke nyekel #Putschversuch tanggal 15 Juli, Terus manut jabatane. (...) RA kaping 3: Bali menyang upaya kudeta saka dewan #Moscheegemeinde. Yaiku ponakan biologis sing dituntut kanggo nyekel waran AA, mantan penulis #Zeitung #Zaman. Muter peran ing #Spendensammlungen struktur iki menyang #Opferfest. (...) 7. T. e. Sajrone sinau ing kene, dheweke wis urip ing #Wohnheimen struktur iki lan teka ing #Deutschland minangka #Braut. Sanajan dheweke pancen ora melu kegiyatan sintesis # struktur, mula kudu kepincut karo struktur iki.

Laporan kasebut diakhiri kanthi ujar: "Jeneng-jeneng kasebut dilaporake ora suwe sawise upaya kudeta tanggal 15 Juli, dening sawetara anggota komunitas sing pengamat menyang badan negara sing kompeten lan misi Turki ing luar negeri."

Donald Trump Special Edition dening Mein Kampf Adolf Hitler

Mein Kampf fiksi kanthi ngganteni ewu tembung

Galeri gambar artikel pers
Laporan video saka radio lan televisi
Ndhukung kampanye kita

Kita wis nggawe versi anyar "Mein Kampf" Adolf Hitler karo Donald Trump minangka protagonis khayalan - kanthi ngganti ewonan tembung ing buku lawas. Autobiografi fiksi sing saiki ngetutake lakune Trump saka bocah cilik ing New York menyang pengusaha lan politisi Amerika sing kuwat. Ing crita paralel iki, Trump miwiti kudeta sawise pemilihan 2016, padha karo kudeta Feldherrenhallen Hitler ing Munich ing taun 1923. Dheweke dicekel lan dikirim menyang kunjara keamanan maksimal, lan akeh pendukung Republik sing tiba ing ngarep Capitol lan Gedung Putih ngedegake Partai Nasionalis Amerika, adhedhasar ide pemurnian ras lan agama, nggawe mungsuh saka wong Meksiko, Muslim lan sapa wae sing ngancam pandangan nasionalis.

Tujuane nulis versi anyar "Mein Kampf" saka perspektif Trump yaiku kanggo ningkatake kesadharan ide sing maju kanggo Trump lan Hitler. Wayahe beda (taun 1930-an vs saiki), negara liya (Jerman vs Amerika Serikat), lan mungsuh liyane (Yahudi vs Muslim), nanging konsepe padha. Trump wis menehi sawetara pemahaman babagan bebaya sing administrasi bisa ditindakake ing AS lan jagad iki liwat pidato lan tweet.

Presiden Amerika duwe kekuwatan lan pengaruh sing gedhe banget ora mung kanggo warga Amerika, nanging uga kanggo kabeh wong ing planet iki. Kepresidenan Trump bisa menehi tandha wiwitan lereng rasisme lan prasangka tumrap perkara ala sing durung bisa kita bayangake. Yen versi "Mein Kampf" sing paling anyar iki bisa nyorot paralel antarane Trump lan Hitler, mula PixelHELPER wis bisa menehi peringatan penting kanggo masarakat Amerika.

Rega ing Amazon yaiku 0.99 $, saben wong nampa buku kasebut saka sumbangan simbolis. Kabeh hasil bakal menyang kampanye hak asasi manungsa lan acara seni sing dikelola dening PixelHELPER. Sawise sumbangan, kita bakal ngirim buku ing format epub kanthi e-mail. Elinga alamat e-mail sampeyan karo sumbangan sampeyan. Sampeyan uga bisa ngundhuh ing ngisor:

Artis PixelHELPER 'Kolektif, minangka organisasi minoritas non-profesi lan organisasi hak asasi manungsa sing diilhami déning cita-cita Freemason. Ora ana owah-owahan kanthi swara ing donya, kita lunga, tenang lan aman, tanpa wedi marang bebaya, tujuan sing luhur kanggo ngreksa bumi.

Nuduhake Ngrawat.
►Betterplace: https://www.betterplace.org/en/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER
Akun sumbangan:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
Bank: GLS Community Bank
BIC: NOLADE21MDG
Pemegang Rekening: Organisasi non-profit PixelHELPER Foundation
Kanggo informasi luwih lengkap: https://PixelHELPER.org

Waca liyane

Campagna saben diritti umani

31/05/2016 Proiezione: "Pembantaian ing omah"

Giusto ing tempo per la votazione del Parlamento tedesco, piksel Helper ha proiettato le parole "Baba" e "Aghet" kanggo assieme un treno che ottomano Deporta degli armeni kabeh simile Foto dell'Olocausto, sul retro del Palazzo del Governo tedesco. Visto che l'ora è Ambasciata turca protetta teka Fort Knox, abbiamo deciso di illuminare il Palazzo della Cancelliera.
Quest'azione di protesta riguarda l'espulsione ed assassinio di fino a 1,5 milioni di armeni, aramei, Assiri ei cosiddetti greci pontici, che risiedevano nell'allora Impero Ottomano. Ayo successore all'Impero Ottomano, la Turchia Deve ammettere che le atrocità commesse, nonostante le negazioni ripetute, sono un genocidio. Erdogan ei suoi camerati ritengono che l'uso del Termine genocidio sia un attacco all'odierna Turchia.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 13 ″]


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 11 ″]

29/05/2016 Proiezione davanti all'ambasciata turca

PixelHELPER wis nyedhiyakake versi anyar ing Boehmermann kanthi manawa ing tribune ing Amburgo, proyettandoli ing fronte all'ambasciata turca. Sabanjure, #Erdogan nyedhiyakake #Hitler kabeh sing pengin ngalahake teror 1933. Aku ora ngerti apa sing dienggo ing film iki.
Pensiune iki bakal ngrampungake pidato kanggo para penganut agama ing Hitler, kanthi dhuwit lan panguwasa dhuwit. Sabanjure, ing negara Arab Saudi, Qatar, Oman, Emiriyah Arab Bersatu lan Bahrain dadi Hitler. Tutti questi leader bisa nggoleki ilmuwan ing program "Kafala", supaya sampeyan bisa ngidini sampeyan kanggo menehi saran. Kanggo nggoleki, sampeyan bisa ngowahi informasi babagan cara kasebut kanthi teliti.

E 'così che funzionano le monarchy assolute in Medio Oriente. Si basano sulla sorveglianza total, sessismo e brutalità. L'Olocausto nyedhiyani sethithik kanggo nyedhiyakake dell'umanità più brutti. Nanging, le azioni disumane perpetrate dai Kita cosiddetti alleati ing Arabia Saudita, Turchia e altrove, sono tra le peggiori crisi umanitarie che nel Mondo stanno avvenendo.

La nostra campagna contro questi despoti e monarchi sostiene i diritti umani edil rilascio di prigionieri politici. Pajaluk sing kepengin dadi pimpinan lan Hitler minangka panjaluk sing penting, mung bisa ngalahake sing ora bisa ngalahake.

Ora mung ana sing nganggep media ana ing media internasional, nanging ora ana pitakonan sing ora ditrapake. Muga-muga program iki bisa diwenehake ing Facebook! Yen sampeyan ora duwe apa-apa, sampeyan bakal bisa nyedhiyani sampeyan kanthi cepet, supaya sampeyan bisa ngemot campagne. Anche pochi Euro potrebbero fare la differenza! Sostenete il nostro lavoro!

►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Miturut donate:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
BIC: NOLADE21MDG
Bank: Sparkasse Magdeburg
Pemilik: Nirlaba PixelHELPER Foundation

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" title = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "all" sort_by = "pic_id" animation_effect = "bouncing" album_title = "true" album_id = " 10 ″]

Ndeleng kabeh sing dibutuhake
Laporkan video saka radio lan televisi
Sostenere la nostra campagna

1,8 milioni “modern modern” costruiscono gli stadi per la Coppa del Mondo ing Qatar, kanggo entuk informasi babagan PixelHELPER sing diluncurake kanggo nggawe caricatura ing seni modern, minangka porta principale del palazzo dell'ambasciata ing Berlino, saben cathetan queste violazioni dei diritti umani. Ora ana della Coppa del Mondo, Qatar sing bisa dienggo kanggo milih wong sing seneng migrasi. Tuttavia, dudu è cambiato nulla. Sampeyan ora bisa ndeleng apa sing sampeyan lakoni, nanging sampeyan pengin nggawe pribadi sipil.

Iki minangka “sistem-Kafala” sing ngidini sampeyan ora ngerti yen sampeyan pengin menehi komentar utawa menehi komentar. Aku ora ngerti yen aku duwe pasrawungan ing antarane loro sing dipengini karo kabeh wong liya sing duwe kontras. Sampeyan ora bisa milih lokasi sing bisa digunakake kanggo ngrampungake ing ndhuwur aziende, senza dover chiedere il loro consenso. "Ora ana macem-macem spesso non ricevono alcun compenso sing bisa digunakake kanggo nggawe costretti a lavorare sotto kanggo minaccia ing una komplita del salario, utawa deportazione." Kanggo ngrampungake Qatar saben Amnesty International ing Jerman kabeh saingan "Die Zeit", Regina Spöttl.

Secondo le Nazioni Unite, yaiku Qatar kanggo ngrampungake kabeh tugas ing mondo, infatti, sulla base della popolazione totale, l'88% della popolazione iku asli saka straniera. Aku seneng nggawe praticamente lavori del tutto manuali kanggo sinau ing costruzione portati avanti dal piccolo stato, kompresi costruzione degli stadi per Coppa del mondo 2022. Il lavoro pratico, nella cultura del Qa unalla Tradizione ing quanto emirato, dudu visto di buon occhio.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 6 ″]

Video della campagna e apparizioni televisive | Deutsche Welle, RT |



Mengko aku nerusake menyang Facebook lan Twitter! Se sosterrete la Kita causa, qualsiasi donazione sarà più che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre Campagne. Anche un paio di Euro fanno la differenza! Nuduhake Ngrawat. Sostenete il nostro lavoro non-profit. Basta usare Paypal, Luwih Place, Indiegogo o il Classico bonifico.

Ngatur akun:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

 

Campaña para los Consumidores

Informatif lan radio lan televisi
Apoyar nuestra campaña

Desde 2008 piexeles ayudante luchar minangka sus derechos como consumidor. Kanggo accusiones saka Presiden del asiento, ing Cancillería Federal lan Parlamento minangka salah sawijining pamrentah sing menehi petunjuk babagan medhia sing digunaake. Tanto si pierde dinero en El Hypo Real Estate, kalebu pabrik-pabrik invertido en negocios de senjata - bisa dideleng ing piksel informasi babagan informasi umum.

2009 ing Attac makili sumber daya dana kanggo Pixel minangka prekara sing "Ditrapake kanggo muter revolusi" kanggo trabajo kanggo para wong liya. 2013 jantung ing salah sawijining kampus pambantu pembantu Shitstorm minangka hog, minangka ati kanggo macem-macem media sosial saka comunicación alemanes, kalebu Süddeutsche Zeitung sing ora bisa digunakake kanthi apik. 2014, iki minangka piwulang paling anyar ing 10 kampus ing Amerika Serikat ing Amerika Serikat lan ing NSA lan ing negara kasebut kanggo menehi komentar kanggo menehi komentar kanggo menehi komentar babagan tema babagan tema NSA lan media paling umum. A menudo también es sencillo de una revolusión de la humanidad: la puesta en marcha en el año 2014 pioxeles programados ana 14 mètèt kanggo primera plataforma kanggo transmisi crowdfunding kanggo vivo ing saindenging jagad. Ningla otra organisación está tan activo como píxeles wis luwih apik lan luwih bisa diwakili kanggo sawetara medios de comunicación con proyecciones de luz sobre los problemas sociales. 2015 adquirieron el nuevo distribuidor de senjata del Dr. Grup Oetker minangka salah sawijining pamrentahan sing dienggo dening Menteri Federal ing Defensa sing ora dikepengini supaya bisa dienggo.

Videos de la campaña y apariciones en televisión



Kanggo ngapikake, sampeyan bakal nuduhake proyek ing Facebook lan Twitter! Sampeyan wis nyedhiyani sampeyan kanthi gampang, supaya sampeyan bisa nyedhiyani sampeyan kanthi cepet nggoleki kasedhiya ing mangsa sing lawas. Apa sampeyan kudu sinau kanggo entuk dhuwit kanggo sampeyan? Pilih kasebut. Kanggo nggoleki kasedhiya kanggo ningkatake kapabilitas. Sampeyan uga bisa nggunakake Paypal, Panggonan Luwih, Indiegogo utawa transfer transfer.

Cathetan sikil:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Place luwih

 

Campagna saben la tutela dei consumatori

Video saka radio lan televisi
Sostenete la nostra campagna

Dal 2008 PixelHELPER saiki kudu digunakake kanggo ngrampungake. Con azioni temerarie di fronte al palazzo della presidenza, del governo e del parliamento tedesco, portiamo le vostre preoccupazioni, direttamente dove i media and riprendono. Kanggo nggunakake Real Estate Hypo, sampeyan bakal nggunakake investasi iki kanggo traffico d'armi, Pixel Helper kanggo informasi babagan soprusi che stanno avvenendo.

Nel 2009, Attac ha alato paling apik ing Pixel Helper minangka premis “Comincia la old rivoluzione”, sing bisa digunakake kanggo saben senat. Nel 2013, PixelHELPER minangka media sosial paling anyar, media sosial sing diluncurake, kalebu Süddeutsche Zeitung, kalebu kontribusine sing ora bisa digunakake kanthi “Feuilleton”. Nel 2014, sampeyan njaluk PixelHELPER kanggo nggawe kontras NSA karo 10 campagne presso l'ambasciata americana, lan luwih becik, sawetara media anyar sing nggawe media ing tema dell'NSA lan nostre dimostrazioni settimanali. Saiki, mung kanggo saben sing paling anyar: wiwit 2014, program PixelHELPER bakal diwiwiti kanthi program Livestream Crowdfounding kanggo mondo. Yen ora ana organisasi, PixelHELPER bisa menehi komentar babagan proses komunikasi, promosi, media sosial, media sosial, lan media sosial. Dadi, ing taun 2015, aku bisa ndeleng lalu lintas dhokter sing akeh banget Dr. Oetker (Cameo) saiki, bisa digunakake kanggo nggawe pramugara sing paling penting.

Video della campagna e apparizioni televisive



Mengko aku nerusake menyang Facebook lan Twitter! Se sosterrete la Kita causa, qualsiasi donazione sarà più che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre Campagne. Anche un paio di Euro fanno la differenza! Nuduhake Ngrawat. Sostenete il nostro lavoro non-profit. Basta usare Paypal, Luwih Place, Indiegogo o il Classico bonifico.

Ngatur akun:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

 

Campagne kanggo les konsomateurs

Pelaporan radio lan tele
Soutenez notre campagne

Tanggal 2008, PixelHELPER bisa digunakake kanggo konsumer. Ora ana tumindak sing bisa digunakake maneh kanggo Chancellerie kanggo sinau babagan Nationale kabeh, ora ana portons sing ditrapake kanthi langsung menyang médias. Sampeyan kudu ngupayakake babagan Hypo Real Estate, sing bisa digunakake kanggo nggawe investasi - Pixel Helper kanggo menehi informasi babagan praktik-praktik kasebut.

Ing taun 2009, perwakilan d'Attac kanggo donasi favorit PixelHELPER lan Prix "Commencez votre révolution", bakal menehi pengalaman nyambut gawe kanthi sans-abri. En 2013, PixelHELPER a lancé une campagne de tempète médiatique pour les sans-abri, lan sawijining siswa anyar, kalebu Süddeutsche Zeitung sing njupuk artikel lan "Insert". En 2014, nous, PixelHELPER, bakal nggunakake scandale NSA kanthi 10 kampus ing l'ambassade des États-Unis lan luwih apik kanggo ngrampungake pamrentah ing NSA, kanggo promosi promosi utama. Souvent, iki cukup kanggo nggawe révolusi pangembangan: wiwit 2014, programmer PixelHELPER kanggo 14 program, premiere plate-forme livestream crowdfunding du monde. Organisasi otomatis uga aktif ing PixelHELPER lan kalebu ing proyeksi kamar, sing gegayuhan karo organisasi sosial, lan uga, organisasi utama sing kudu dipilih. Donc, en 2015, iki bakal diwenehi marchands d'armes du Group Dr. Oetker obtenaient par des projections lumineuses au ministère fédéral de la Défense, ora duwe karep, notoriet menyang l'échelle nasional.

Vidéos de campagne et apparitions à la télévision



Sampeyan bisa melu partager ing projet ing Facebook lan Twitter! Amarga saka kidul, amarga ana serion sing bisa menehi komentar kanggo terus-terusan ing kampus. Mupangatake euro kanggo fa prabédan beda! Le partage est l'entraide. Sampeyan bisa uga kudu sinau babagan bienfaisansi. Iki cukup kanggo mbayar Paypal, Better Place, kanggo transfert classique.

Nyumbang sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation perusahaan nirlaba winates

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire ngirim sumbangan lan Betterplace

 

Campagna contro lo stato di sorveglianza

Ndeleng kabeh sing dibutuhake
Video saka radio lan televisi
Sostenete la nostra campagna

"NSA in da house" lan "United Stasi of America" ​​bisa digunakake ing Amerika Serikat lan Jerman ing Jerman, Jerman, Prancis, Francoforte lan Amburgo. Motivo è lo spionaggio spudorato da parte dell'NSA ei servizi segreti americani.

NSA beda karo strategi ngawasi sing dibutuhake saben terorisme. Inoltre, si è giustificata dicendo che “se non hai niente da nascondere, non hai nulla da temere”. Purtroppo, il monitoraggio dell'NSA ora bisa digunakake kanthi luwih cepet. Iki bakal diowahi kanthi telefono, nganggo Skype, utawa WhatsApp kanggo nggawe intercettati, kanggo mbantu sampeyan ngrampungake, ngerteni basis saka prinsip "Higher Degree 3".

Dadi, coba golek pitunjuk ing monitoraggio sono stati sventati solo 4 attacchi. Apa sampeyan kudu nggawe privasi kanggo kabeh privasi anyar, ora nyata? PixelHELPER bisa digunakake ing: saben pandhuan kanggo nggoleki campagna. Apa sing bisa diterusake 13 proxyzioni di luce (sadurunge kabeh) lan ora ana media? L'uscita dal paese dell'alto commissario saben CIA ing Jerman.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 2 ″]

Video della campagna e apparizioni televisive | ZDF 37Grad, ARTE Tracks, TED X Netherlands |


Oliver mostra, ing TED-Talk ing Olanda, proses iki dakwujudake: Festival delle Luci, Attivismo (ad esempio, caricature luminose contro l'Arabia Saudita, lNNSA, ecc., Oppure, media Tempuritas, saben wani visibilità, ad esempio, al tema dei senzatetto, che sennò sarebbe ignorato dai media).

Ing sawijining program dokumentasi dell'emittente tedesca ZDF, 37 °, PixelHELPER lan Oliver mostrano teka ing organisasi sing paling apik kanggo kabeh Amerika Serikat lan Berlino. Waca liyane babagan program ing Dusseldorf, kanthi sukses saben taun, saben program, "NSA ing omah", kabeh bisa digunakake ing polizia.

PixelHELPER lan ARTE Trek. Proiezione sui mengko dei servizi segreti tedeschi a Berlino. Nggoleki video sing paling penting kanggo nyoba kanggo ngrampungake Oliver ing organisasi sing menehi pandhuan. Proiezione most scrubta “BMW invece di BND (Layanan Intelijen Federal, sing dikepengini)” dening protes kontroversi kanggo metodifikasi ing cheveano populazione.

PixelHELPER karo KimDotCom penet l'ambasciata americana. Stasi Amerika Serikat. Cermin sullo Pubblicato. Ing questo video fatto ing casa viene mostrata un'altra operazione contro l'ambasciata americana. Saiki sampeyan bisa nulis “United Stasi of America”, lan ora bisa tekan polizia.

Ora bisa diweruhi WDR ing PixelHELPER, luwih becik nggunakake NSA. Ing questo estratto dal notiziario del 15/07/2013, il giornalista riporta la proiezione del logo “United Stasi of America”, organisasi kasebut diwiwiti ing Anonymus al consolato americano.

Proiezione doppia LANGSUNG mlebu studio della WDR di Anke Engelke. Quest'altro video fatto ing casa mostra bakal kasedhiya ing logo iki “Ora ana ing omah” kanggo nggawe negara kanthi proaktif kanggo nggawe dav'ONU lan Wina.

Proiezione all'ambasciata americana di Amburgo, incontro tra un pedalò e una barca della polizia. Il video mostra Oliver e Sep in un'idilliaca fattoria austriaca, mentre chiamano gli austriaci alla protesta contro l'NSA and Vienna. Ing seguito, si trovano davanti al consolato americano di Amburgo, che raggiungono ing pedalò. Proiettano una bandiera austriaca, con sopra lo stemma dell'Austria, lan attorno la scritta NSA. L'operazione fu interrotta teka ing ndhuwur: Polisi.

"Ya bisa!" Beat Raab, Prosieben TV Prank. Cermin video kasebut diwenehi tim Oliver lan tim sing ora bisa diluncurake, saben dina "Schlag den Raab" lan Kolonia. sul corpo dipinsero il motto “Ya, kita ndelok” lan uga ing Obama. Purtroppo, l'operazione fu subito scoperta dalla sicurezza.

Mengko aku nerusake menyang Facebook lan Twitter! Se sosterrete la Kita causa, qualsiasi donazione sarà più che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre Campagne. Anche un paio di Euro fanno la differenza! Nuduhake Ngrawat. Sostenete il nostro lavoro non-profit. Basta usare Paypal, Luwih Place, Indiegogo o il Classico bonifico.

Ngatur akun:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

 

Formulario per donare su Indiegogo:

Campaña contra el estado de vigilancia

Las fotos de los artículos de prensa
Informatif lan radio lan televisi
Apoyar nuestra campaña

"NSA in da house" lan "Estados Stasi de América" ​​didegaké ing parades de la embajada estadounidense ing Berlin lan konsulado estadounidens liyane ing Alemania, kalebu Dusseldorf, Frankfurt lan Hamburgo. La razón es el descarado espionaje de la NSA lan inteligencia estadounidense.

Definisi NSA yaiku strategi kontrol sing bisa digunakake kanggo nggunakake terorisme. Además, minangka justifica diciendo: “Ora ana nada sing ora ana gandhengane, ora ana nada sing ora dingerteni”. Kanggo desgracia, vigilancia de NSA saiki luwih akeh kanggo nggawe kabeh terorisme. Sampeyan bisa ngobrol, Skype, Whatsapp diskusi babagan monitoreado, pesen sing ora ana nada sing dienggo kanthi teroris, basis kanggo elmu utama "Gelar kaping 3".

Por otra parte, se impidió gracias a estas técnicas de monitorizacion Solo 4 Ataques. ¿Vale la pena nuestra privacidad para una aparente pero ora nyata de seguridad abandonar? Ayudante de pixeles ora cree que es por eso que hemos puesto en marcha ESTA Campana. El sepisanan éxito después del 13 de la luz Proyección de, en el Ritmo y una gran semanal cobertura de los medios: la Salida de la parte unggul del cocinero del hombre de la CIA de Alemania.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 2 ″]

Videos de la campaña y apariciones en televisión


Oliver ing Ted Dhiskusi ing situs transhipment kurang, proyèk kang wis dipunginaaken: seni cahya Festival, aktivitasé, contone karikatur cahya marang Saudi Arabia, NSA, etc., lan media hacking kanggo visibilitas homelessness lan topik liya digatèkaké dening media bakal nggawa.

Ing dokumenter cekak dening ZDF 37 °, PixelHELPER & Oliver nuduhake kepiye carane ngatur proyeksi ringan ing kedutaan Amerika ing Berlin. Saka koleksi saka proyektor ing bunker ing Düsseldorf, rapat karo pers, karo proyeksi nyata karikatur seni ringan "NSA in da house", sing kudu diakhiri karo tekane polisi.

PixelHELPER ing trek ARTE. Proyeksi lampu kilat kanggo Layanan Intelijen Federal, Berlin. Video cendhak iki nuduhake serangan cahya, kang Oliver diatur ing bangunan Layanan Intelijen Federal ing Berlin. Proyeksi kasebut nuduhake "BMW tinimbang BND" kanggo protes marang metode pengawasan sing digunakake dening layanan intelijen marang populasi.

PixelHELPER karo KimDotCom ing Kedutaan Besar AS. Stasi Amerika Serikat. Diterbitake ing SPIEGEL "DerPakt". Video krasan iki nuduhake tindakan liya nglawan kedutaan Amerika ing Berlin. Ing tembok kasebut mencorong: "United Stasi of America", nanging mung nganti polisi teka.

WDR jam Saiki bab piksel Helper, BND lan NSA.In extract saka WDR jam Saiki saka 15.07.2013 wartawan kacarita ing nggambarake cahya saka "wong Amerika Stasi saka Amerika" logo, sing diatur ing pejuang anonim ing Konsulat Amérika.

Proyeksi kaping pindho LIVE ing WDR Studio dening Anke Engelke. Video buatan iki nampilake cara slides dipasang nganggo logo "NSA ing omah" lan diprakirake ing ngarep bangunan PBB ing Bonn lan Wina.

Cahya nggambarake Kedutaan Besar US Hamburg, pedal meets Polizeiboot.Das video nuduhake Oliver lan September ing farm Austria ayu, dening nelpon Austria kanggo mrotès NSA ing Wina. Banjur padha ing Hamburg ing ngarepe Konsulat US, sing padha tekan kapal. Proyek iki nggambarake bendera Austria, ing ngendi NSA dumunung ing logo kasebut. Tindakan rampung kaya liyane: karo polisi.

Ya kita pindai! Schlag den Raab, ProSieben TV Prank.Das video nerangake carane Oliver lan tim wis dicet awak saka enom kanggo nggawe tumindak ing "Schlag den Raab" ing Cologne. Ing awak motto "Ya kita ndelok" lan pasuryane Obama dicat. Aksi iki sayang banget ditemokake dening keamanan.

Kanggo ngapikake, sampeyan bakal nuduhake proyek ing Facebook lan Twitter! Sampeyan wis nyedhiyani sampeyan kanthi gampang, supaya sampeyan bisa nyedhiyani sampeyan kanthi cepet nggoleki kasedhiya ing mangsa sing lawas. Apa sampeyan kudu sinau kanggo entuk dhuwit kanggo sampeyan? Pilih kasebut. Kanggo nggoleki kasedhiya kanggo ningkatake kapabilitas. Sampeyan uga bisa nggunakake Paypal, Panggonan Luwih, Indiegogo utawa transfer transfer.

Cathetan sikil:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Place luwih

 

Wangun donasi Indiegogo:

Campagne nglawan pengawasan

Foto saka artikel de press
Pelaporan radio lan tele
Soutenez notre campagne

"NSA in da house" lan "United Stasi of America" ​​wis rampung ing les murs de l'ambassade américaine à Berlin lan d'autres consulats américains en Allemagne, lan kalebu Düsseldorf, Francfort lan Hamburg. Iki minangka pandhuan kanggo NSA lan layanan rahasia américains.

NSA minangka défendu leur stratégie kanggo ngawasi panjaluk saka terorisme. En outre, il se justifie en disant: “Yen sampeyan pengin ngerti apa sing dikarepake”. Malheureusement, pengawasan kanggo NSA wiwit biyen aku ora bisa nggunakake terorisme. Saka obrolan ing telpon, Skype lan Whatsapp bisa digunakake kanthi luwih cepet, bisa digunakake kanthi cepet kanggo teroris, kanthi dhasar prinsip "Kanca 3 Gelar".

Mangkono uga, ngemot tèknis kanggo ndjogo, klasifikasi 4 lan ont été empêchés. Apa sampeyan ora ngupayakake apa waé sing bisa ditindakake kanthi gampang? PixelHELPER ora nate ngendika: mulane dheweke bakal nyedhiyani pirang-pirang papan kanggo mbukak. Le premier succes après 13 projection and grande couverture mediatique? La sortie du plus chef de CIA de la CIA en Allemagne.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 2 ″]

Vidéos de campagne et apparitions à la télévision | ZDF 37Grad, ARTE Tracks, TED X Netherlands |


Oliver montre dans une Ted Dhiskusi dans les Pays Bas, les Projets sur lesquelles il s'est melu: Festival des lumières, activisme (contone par saka karikatur contre l'Arab Saoudite, la NSA, etc., utawa la tempête médiatique, pour Donner visibilité au tema des sans-abris, que sinon, serait nglirwakake medias par les.

Dans un documentaire du program 37º de la Chaîne de Télévision allemande ZDF, piksel Helper lan Oliver Mont rent komentar ILS ont organisé une nggambarake dans l'ambassade américaine de Berlin. Sampeyan retrait de putra projecteur dans un bunker à Dusseldorf, le suivant Rendez-vous avec la presse lan, par finir, la nggambarake des mots "NSA nang omah" jusqu'au arrivée polisi de la.

PixelHELPER chez ARTE tracks. Proyeksi sur les murs des informasi rahasia ing Berlin. Cette vidéo montre une attaque de lumières qu'Oliver a organisés Devant le bâtiment des Rahasia layanan. La nggambarake montre les mots "BMW au lieu de BND (Bundesnachrichtendienst, ça veut dire les Rahasia layanan)" pour mbantah contre les méthodes de ndjogo qu'ils utilisent contre le peuple.

PixelHELPER karo KimDotCom lan ambassade américaine. United Stasi of America. Publié sur le mirror. Sawise video digawe ing omah, digawe kanthi otomatis dadi montor américa. Mulane, ing "Amerika Stasi Amerika", panganan jagung sing diarani polisi tiba.

Le journal WDR parle de PixelHELPER, services secrets et NSA. Dans cet extrait du Jurnal de 15 / 07 / 2013, le Journaliste raconte la nggambarake du logo "United Stasi saka Amerika" organisée par les activistes d'Anonymous Devant le consulat américain.

Proyeksi kaping pindho LIVE studio au de WDR de Anke Engelke. Cet autre vidéo ngarep-digawe montre Comme les diapos avec le logo "NSA nang omah" ont été lan Montes projetés Devant les bâtiments des Nations unies à Bonn lan à Vienne.

Proyeksi à l'ambassade américaine d'hambourg, rendez-vous entre un pédalo et un bateau de la police. La vidéo montre Oliver et Sep dans une idyllique ferme autrichienne, tandha qu'ils préparent les autrichiens à la proteste contre la NSA à Vienne. En suivant, ils sont devant le consulat américain à hambourg, que ils atteindre en pédalo. Iki minangka salah siji cara kanggo ngurangi kapercayan, angger-angger, lan liya-liyane, «Badan Keamanan Nasional». L'opération été interrompue par la police.

«Ya kita bisa! "Ngalahake Raab, Prosieben TV Prank. La vidéo explik comment Oliver et son équipe ont peint le corps d'un garçon, pour une opération à l'envéement «Schlag den Raab» à Cologne. Sur le corps ils ont peint les mots "Yes we spy" and face of Obama. Malheureusement, l'opération été découverte immédiatement par la sécurité.


Sampeyan bisa melu partager ing projet ing Facebook lan Twitter! Amarga saka kidul, amarga ana serion sing bisa menehi komentar kanggo terus-terusan ing kampus. Mupangatake euro kanggo fa prabédan beda! Le partage est l'entraide. Sampeyan bisa uga kudu sinau babagan bienfaisansi. Iki cukup kanggo mbayar Paypal, Better Place, kanggo transfert classique.

Nyumbang sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation perusahaan nirlaba winates

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire ngasilake donasi ing Betterplace

 

Wangun donasi Indiegogo:

L'amore non confine

Le Nazioni Unite dovrebbero inviare dei sette caschi arcobaleno nei paesi dove l'omosessualità è la Morte punibile con, saben questo fermare crimine contro l'umanità. Ing Iran, Nigeria, Arabia Saudita, e negli Uni Emirat Arabi, essere omosessuale può portare alla pena di Morte. Al momento non c'è nessuno stato Islamico che riconosca ufficialmente le coppie omosessuali.
Leladen ora ana sing ngetrapake, agama, agama, utawa cacat. Ora ana barang sing dikarepake. Piksel Helper sta iniziando una campagna saben l'amore omosessuale, che è ancora un considerato crimine ing molti Amerika del Mondo.

La cosa più controversa, nel dibattito tra le varie Scuole di pensiero, è la quale sia più punizione appropriata caso per caso. Sampeyan kudu ngowahi dandanan sing padha, supaya sampeyan bisa ngalahake.
Piksel Helper Trova folle che queste misure siano draconiane applicate su Persone che cercano di amarsi liberations, nel 2016. Rimanendo fedeli al kita slogan "nggawe katresnan, ora perang", speriamo che questi Amerika cambino le loro politiche e la smettano di condannare l'omosessualità. Ing Ghana, sampeyan kudu model ing demokrasi sing bisa nyenengake kanthi cepet, nanging uga bisa ngalahake, ngalahake lan mbebasake. Ora ana wong sing nggabungake internationale, affinché, finalmente, intervenga.

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 12 ″]

Sostenete la nostra campagna


Mengko aku nerusake menyang Facebook lan Twitter! Se sosterrete la Kita causa, qualsiasi donazione sarà più che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre Campagne. Anche un paio di Euro fanno la differenza! Nuduhake Ngrawat. Sostenete il nostro lavoro non-profit. Basta usare Paypal, Luwih Place, Indiegogo o il Classico bonifico.

Ngatur akun:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

 

Campaña El amor no conoce fronteras

El ONU bakal ninggalaké arca-arca jroning kahanan kaya mengkono sing bisa nyebabake kasunyatan sing bisa ditindakake dening wong-wong liya, supaya bisa ngalahake wong liya. Iran, Nigeria, Arab Saudi, lan negara-negara Arab Saudi, bisa dadi homoseksual sing bisa nandhingi. Ahora ora nduwe negara sing bisa ngalahake homoseksual.
Ora ana jinis, warna, agama, discontinuitas utawa umur. Ora ana sing ngetutake. PixelHELPER ngandhakake yen wong lanang wis nglakoni homoseksual, nglakoni, nyambut gawe, nganggep yen ana ing donya.
Ing babagan iki, contone, ana ing debat sing disedhiyakake dening pawiyatan dhuwur, sing bisa ditindakake kanthi gampang. Sampeyan uga bakal nemtokake varian saka pandhuan, lan saka pandhuan.
PixelHELPER bakal nemtokake lokasi sing paling apik kanggo wong-wong sing seneng ngobrol, ing 2016. Kanggo ngisi "Nggawe Tresna, Ora Perang", sampeyan bakal kepengin ngupayakake penggalian politik lan ngukum homoseksual. En Ghana, iki dianggep minangka model demokrasi wiwit jaman kepungkur, minangka penganut agama lan agama, torture lan agama. Nosotros pedimos a comunidad internacional que intervenga, por fin.

Apoyar nuestra campaña


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 6 ″]

Videos de la campaña y apariciones en televisión | Deutsche Welle, RT |



Kanggo ngapikake, sampeyan bakal nuduhake proyek ing Facebook lan Twitter! Si usted apoya nuestra causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que Terus podamos de forma nuestras permanen Campañas. Apa sampeyan kudu sinau kanggo entuk dhuwit kanggo sampeyan? Pilih kasebut. Kanggo nggoleki kasedhiya kanggo ningkatake kapabilitas. Sampeyan uga bisa nggunakake Paypal, Panggonan Luwih, Indiegogo utawa transfer transfer

Cathetan sikil:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Wangun sumbangan luwih apik

 

Wangun donasi Indiegogo:

L'amour ne connait pas des frontièrs

L'ONU ora bisa ndhelikake negara-negara manca saka negara-negara 7 sing bisa ngalahake negara-negara manca, kanggo ngalahake negara-negara manca negara. Iran, Nigeria, Mauritanie, Soudan, Yaman, Arab Saudi Saoudite, et les EAU être homosexuel peut résulté en peine de mort. Ora ana sesambungane karo bangsa-bangsa liya sing nduweni pasangan homoseksual sing ora resmi.

Ora ana wong sing bisa ngetrapake agama, agama, agama, utawa kabecikan. Loro-lorone ora bisa ngalahake. PixelHELPER miwiti campagne kanggo nyedhiyakake homoseksuel, sing dikritik minangka salah sawijining kriminal ing papan sing padha.

Ana sawetara kontrovèrsial, sing diarani pènsi ékonomi, minangka sumber hukum sing disebabaké déning hukum sing disebabaké déning kasus kasebut. Les pendapat différent de la flagellation à la mort.

PixelHELPER wis ngetokake penghargaan sing bakal nyebabake inflasi sing luwih gedhe babagan liberalisasi ing 2016. D'après le slogan «Make Love, Not War», ing babagan apa wae sing ngganti politiques lan arrêter de condamner l'homosexualité. En Ghana, sing nganggep modhèl démokratik ing tlatah Éropah, ora ana sing ngurus, ngetutaké, lan nglakoni. Ono ngenteni tekane internasional kanggo intervensi.

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 12 ″]

Soutenez notre campagne


Sampeyan bisa melu partager ing projet ing Facebook lan Twitter! Amarga saka kidul, amarga ana serion sing bisa menehi komentar kanggo terus-terusan ing kampus. Mupangatake euro kanggo fa prabédan beda! Le partage est l'entraide. Sampeyan bisa uga kudu sinau babagan bienfaisansi. Iki cukup kanggo mbayar Paypal, Better Place, kanggo transfert classique.

Nyumbang sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation perusahaan nirlaba winates

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire ngasilake donasi ing Betterplace

 

Campaña por los derechos humanos

31.05.2016/XNUMX/XNUMX Proyección: “Pembantaian ing omah”

Justo en tiempo para la votación del Parlamento inglés, piksel Helper ha proyectado las palabras "Baba" y "Aghet", junto a tren que un Otoman Deporta a los armenios, simil a las imágenes del Olocausto, atrás del palacio del Gobierno alemán. Dado que la Turca embajada ahora está como protegida Fort Knox, hemos decidido alumbrar el palacio de la Cancillera.
Esta Nuduhake de protesta se refiere a la Expulsion y el asesinato de hasta 1,5 millones de armenios, arameos, asirios y los llamados Griegos pónticos, que entonces el Imperio Vivian en otomano. Como sucesor del Imperio otomano, Turquía tiene que admitir que las atrocidades cometidas, No obstante las repetidas negaciones, putra un genocidio. Erdogan y sus camaradas consideran que el utilizo del término genocidio es un ataque a la Turquía de hoy.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 13 ″]


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 11 ″]

29.05.2016 Projección delante de la embajada turca

Piksel Helper ha publicado los versos autorizados por el pengadilan de Hamburgo de la poesía de Boehmer wong proyectandolos en frente de la embajada Turca. Para pelaku, sing luwih dhuwur tinimbang #Hitler al Principio de rein terror de terror en 1933. Los #dictadores ngeculake pengalaman karo para artis lan aktivis.

Pensamos que es rampung legítimo comparar el principio del regimen de Hitler, con Negeri déspotas y Monarcas que hoy el mundo gobiernan. nosotros Para, los jefes del Estado de Arabia Saudi, Catar, Oman, Bahrain Eau y como putra exactamente Hitler. Todos estos líderes Actuales Apoyan a la esclavitud con el sistema "kafala" gracias al Cual los pasaportes de los trabajadores putra confiscados. Por eso, iku prohibido irse del país dosa el consenso de los empleadores.

Iku minangka funcionan las monarquías absolutas ing Oriente Próximo. Yen sampeyan ora bisa nyalahake, sexisme lan brutalitas. El Holocausto wis ora bisa ngalahake sajarah manca negara. Nanging, las acciones por nuestros inhumanas cometidas llamados aliados en Arabia Saudi, Turquía y otro en lugares putra unas de las peores krisis Humanitarias que pasan en el mundo.

Negara iki wis nyedhiyakake pameran lan pamrentahan kanggo wong-wong sing mardika saka liberasi politik negara. Sawise nyatakake Hitler minangka rekor sing penting, ana uga pasar ing donya sing ora dikalahake.

Nuestra Proyección ha llamado la atención de los medios de Comunicación internacionales y ha hecho que estas cuestiones Humanitarias muy penting ora olvidadas fueran. Compartid nuestros Proyectos en Facebook! Si apoyas nuestra causa, agradeceríamos langoday recibir Donaciones, que nos permitan de nuestras Terus Campañas. Incluso pocos Euros pueden marcar la diferencia! Apoyad a nuestro Trabajo!

►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Cathetan sikil:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
BIC: NOLADE21MDG
Banco: Sparkasse Magdeburg
Titik: Yayasan PixelHELPER nirlaba

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" title = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "all" sort_by = "pic_id" animation_effect = "bouncing" album_title = "true" album_id = " 10 ″]

millones 1,8 de "esclavos Modernos" construyen los estadios para la Copa Mundial de Catar, la Organización ora lucrativa piksel Helper quiere proyectar una caricatura de luces artísticas, en la Puerta principal del palacio de la embajada de Berlin, para que ESAs violaciones de los derechos humanos se conozcan. Posadero de la Copa Mundial, Qatar ha prometido que las condiciones de los trabajadores mejorará Migrantes. Dadi embuh, ora ana. En los dormitorios huele a excrementos y los trabajadores de sus derechos putra deprivados.

El llamado "sistema-kafala" permite que las Empresas prohiben a sus trabajadores que Cambien Trabajo o se ven del país. Los empleadores, a menudo, retiran los pasaportes de sus empleados y se los devuelven solo después la terminacion del contrato. Los empresarios Lokal pueden transferir como los trabajadores en Otras Empresas quieran, dosa su deber preguntar consenso. "Trabajadores Muchos, a menudo, ora reciben ninguna compensación por muchos meses y putra obligados dosa embargo a trabajar Bajo amenaza de la completa pérdida del sueldo o la deportación." Ha dicho la experta de Catar para Amnesty International en Alemania a la Revista "The wektu, "Regina Spöttl.

Según el ONU Catar tiene la tasa de trabajadores Migrantes del mundo del mundo, de hecho, en función de la población total, el 88% de la población es de origen extranjera. Los trabajadores estranjeros, PRACTICAMENTE, desempeñan funciones manuales y todos los Proyectos de construcción que fueron llevados a cabo en el Estado Pequeno, incluyendo la construcción de los entera estadios para la Copa Mundial 2022. El Trabajo práctico, en la Cultura catari, ora es Visto con buen ojo.

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 12 ″]

Apoyar nuestra campaña


Kanggo ngapikake, sampeyan bakal nuduhake proyek ing Facebook lan Twitter! Sampeyan wis nyedhiyani sampeyan kanthi gampang, supaya sampeyan bisa nyedhiyani sampeyan kanthi cepet nggoleki kasedhiya ing mangsa sing lawas. Apa sampeyan kudu sinau kanggo entuk dhuwit kanggo sampeyan? Pilih kasebut. Kanggo nggoleki kasedhiya kanggo ningkatake kapabilitas. Sampeyan uga bisa nggunakake Paypal, Panggonan Luwih, Indiegogo utawa transfer transfer.

Cathetan sikil:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Place luwih

 

Camping: fermiamo il commercio di armi!

Ndeleng kabeh sing dibutuhake
Video saka radio lan televisi
Sostenete la nostra campagna

Ayo mandheg kabeh esportazioni di Carri Armati verso l'Arabia Saudita, PixelHELPER proxyta, davanti al palazzo del governo e l'ambasciata dell'Arabia Saudita, il grido “Thanx no Tanks to Saudi Arabia”.

Aku sauditi sono ancora tra aku ngerti penting klien kanggo nggawe produk ing armi. Nel corso del primo semestre 2015, dina esperazioni ing negara Arab Saudi mbuktekake saben taun luwih saka 180 juta dolar ing euro (kanthi jeneng Gran Bretagna lan Israele yaiku volume sing ana ing jaman saiki).

La Germania iku kampong eropa dell'esportazione ing armi. Tingkat mondiale, invece, okupasi, dietro gli Stati Uniti lan Rusia, uga bisa digunakake. Konfigurasi kanggo ngatur tedesco, teknologi modern militèr tedesche sing bisa digunakake kanggo ngrampungake Srabita Saudita. Kanggo nggoleki apa-apa, sampeyan kudu nyoba. Vogliamo mettere bisa digunakake kanthi apik.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 7 ″]

Video della campagna e apparizioni televisive | Deutsche Welle |


Instalasi iki diadegaké ing pamaréntahan negara, amarga saka autobus piani amarga.


Mengko aku nerusake menyang Facebook lan Twitter! Se sosterrete la Kita causa, qualsiasi donazione sarà più che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre Campagne. Anche un paio di Euro fanno la differenza! Nuduhake Ngrawat. Sostenete il nostro lavoro non-profit. Basta usare Paypal, Luwih Place, Indiegogo o il Classico bonifico.

Ngatur akun:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

Campaña: Detener el comercio de armas!

Las fotos de los artículos de prensa
Informatif lan radio lan televisi
Apoyar nuestra campaña

Iki minangka asil panaliten ing Arab Saudi sing dienggo kanthi nggunakake protokol Acción - Detener el tráfico de armas, las palabras “Gracias no hay tanques a Saudi Arabia” lan Cancillería Federal lan Embajada de Saudi Arabia.

Ora ana sing ngerti apa sing dienggo penting para klien saka para pelanggan ing armamento alemanas. Ing wiwitan wulan 2015, ekspor senjata kanggo sido aprobado saiki luwih saka 180 yuta euro kanggo Arab Saudi - nganti Gran Bretaña lan Israel kanggo operasional ekstensif kasebut.

Alemania iku kampeon de Europe ing eksporasi senjata. A tembung mundial, kalebu lintang saka EE.UU. y Rusia en el tercer lugar. Ana panguwasa saka negara-negara Gobierno Federal lan dilengkapi karo militèr ing kutha-kutha ing negara-negara Arab lan Arab. Iki ora bakal ditindakake. Para panitia bisa maca tulisan kasebut kanthi teliti.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 7 ″]

Videos de la campaña y apariciones en televisión | Deutsche Welle |


Instalasi cahya ing Federal Federal saka bis pindho decker


Kanggo ngapikake, sampeyan bakal nuduhake proyek ing Facebook lan Twitter! Si usted apoya nuestra causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que Terus podamos de forma nuestras permanen Campañas. Apa sampeyan kudu sinau kanggo entuk dhuwit kanggo sampeyan? Pilih kasebut. Kanggo nggoleki kasedhiya kanggo ningkatake kapabilitas. Sampeyan uga bisa nggunakake Paypal, Panggonan Luwih, Indiegogo utawa transfer transfer

Cathetan sikil:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Place luwih

Campagna per i prigionieri politici

Ndeleng kabeh sing dibutuhake
Video saka radio lan televisi
Sostenete la nostra campagna

La primavera araba dovrebbe portare a una svolta e iniziare una Nuova Epoca della democrazia. Nanging, aku ora ngerti apa sing diarani politisi. Le Persone che hanno rischiato la loro stessa vita ing Amerika che sono contrassegnati ing nero Sulla Scala della Malaysia di stampa di Amnesty International, sono ora ing Carcere e sono dimenticati dal Mondo. Nanging, PixelsHELPER bakal entuk dhuwit kanggo mbebasake pidato.

Iki minangka prima dimostrazione ha l'obiettivo ing riportare kabeh 13 wong ing 2011 kanggo 13. Aku “Bahrain 2011” kanggo nyekel detil dopo gli scontri del mese di febbraio XNUMX nella capitale del Bahrain, Manana, lan uga ing rata-rata kontras kanggo pamrentahan. Kabeh anggota organisasi kasebut entuk Amnesti Internasional lan Hak Hak Asasi Manungsa sing dielingi nganti saiki disiksa. Aku prigionieri eran visibilmente feriti.

Sampeyan ora nyedhiyakake bisnis gratis kanggo saben kulawarga. Mulane, sampeyan bakal nemokake apa sing bakal ditindakake, lan sampeyan bakal ngupayakake 5 kanggo sampeyan. Ogni essere umano ha il diritto di esprimere la sua opinione. Ora ana wong sing kepengin nyambut gawe kanthi adil lan adil, kanthi manawa demokrasi lan liya-liyane.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 3 ″]

Video della campagna e apparizioni televisive | ZDF 37Grad, ARTE Tracks, TED X Netherlands |



Mengko aku nerusake menyang Facebook lan Twitter! Se sosterrete la Kita causa, qualsiasi donazione sarà più che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre Campagne. Anche un paio di Euro fanno la differenza! Nuduhake Ngrawat. Sostenete il nostro lavoro non-profit. Basta usare Paypal, Luwih Place, Indiegogo o il Classico bonifico.

Ngatur akun:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

 

Campuran kanggo presmine políticos

Las fotos de los artículos de prensa
Informatif lan radio lan televisi
Apoyar nuestra campaña

La primavera árabe debe llevar el avance and comenzar una nueva época de la democracia. Nanging, dheweke wis mbantah marang putra-putrané supaya bisa ngalahake anak-anake. La gente ha risikiert que sus propias vidas en los Estados que están en marcadas negro en la Escala de La Libertad de prensa de Amnistía Internacional, se encuentran ahora en la cárcel y ser olvidados por el mundo. Kabeh sing ana ing sekolah-sekolah lan pamrentahan poligami bébas.

Nuestra primera acción traerá 13 wong kanggo premión desde noviembre de 2011, dina wingi. El “Bahrain 13” kanggo detensi des los desurés de los disturbios de febrero de 2011 ing ibukota Bahrain Manana, kanggo tujuan utama kanggo konspirasi del gobierno. Akeh organisasi ing Organisasi Internasional lan Hak Hak Asasi Manungsa ditrapake kanggo macem-macem serangan. Los prisioneros bisa nggawe visibilitas ing Gusti Allah.

Saiki sampeyan ora nate nyedhiyani kulawarga. Hoy en Día todavía están estas personas en prisión, y sirviendo de 5 años a kelipatan sentencias de por vida. Toda persona tiene derecho expresar la opinión. Ora ana wong sing duwe hak kanggo nyembah marang demokrasi lan nyembah marang wong liya.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 3 ″]

Videos de la campaña y apariciones en televisión | ZDF 37Grad, ARTE Tracks, TED X Netherlands |



Kanggo ngapikake, sampeyan bakal nuduhake proyek ing Facebook lan Twitter! Si usted apoya nuestra causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que Terus podamos de forma nuestras permanen Campañas. Apa sampeyan kudu sinau kanggo entuk dhuwit kanggo sampeyan? Pilih kasebut. Kanggo nggoleki kasedhiya kanggo ningkatake kapabilitas. Sampeyan uga bisa nggunakake Paypal, Panggonan Luwih, Indiegogo utawa transfer transfer

Cathetan sikil:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Place luwih

 

Campagna contro l'ISIS

Ndeleng kabeh sing dibutuhake
Video saka radio lan televisi
Sostenete la nostra campagna

Pixel Helper minangka salah sawijining anggota kampus sing ditemtokake kanggo nggawe grup “stato islamico”, lan Daesh. Iki kalebu sostenitori, Arab Saudi kanggo Qatar, devono, quindi, essere scoraggiati dal nerusake a terrorism. Lancio della nostra campagna è stato proiezione di una bandiera dell'ISIS kanthi parole “Daesh Bank”.

L'Arabia Saudita iku dianggep apik banget nalika ndeleng Stato islamico uno al mondo. Con questa campagna vogliamo sostenere tutte le persone che, yaiku usaha sing bisa digunakake, muoiono, ventenono brutal utawa ridotti ing schiavitù. PixelHELPER bisa digunakake kanggo mbiyantu ngeterake efek iki kanggo ngrampungake loro terorisme, saben invasi kanggo nggawe terosi paling apik karo kabeh pihak.

Ing questo modo, vogliamo realizzare anche un'azione anti-propaganda, pendhidhikan bisa digunakake kanggo ngrampungake, yaiku pertempuran sing cocog kanggo saben agama Islam. Iki kalebu trollo bello per riempirlo kanggo lotta, l'omicidio e l'oppressione.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 4 ″]

Video della campagna e apparizioni televisive | Deutsche Welle, RT |


Video gelombang Jerman:

Proyzione presso il palazzo della Cancelleria tedesca e l'ambasciata saudita con un autobus a due piani


Mengko aku nerusake menyang Facebook lan Twitter! Se sosterrete la Kita causa, qualsiasi donazione sarà più che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre Campagne. Anche un paio di Euro fanno la differenza! Nuduhake Ngrawat. Sostenete il nostro lavoro non-profit. Basta usare Paypal, Luwih Place, Indiegogo o il Classico bonifico.

Ngatur akun:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

Campaña contra ISIS

Las fotos de los artículos de prensa
Informatif lan radio lan televisi
Apoyar nuestra campaña

Pixel wis diwenehi komentator ing kene kanggo nglumpukake financieros del grupo terrorista “Estado islámico” utawa Daesh. Los Amerika de Apoyo a Arab Saudi & amp; Qatar kanggo nggunakake terorisme supaya ora bisa nggunakake kampus iki. El lanzamiento de nuestra campaña era la luz de la proyección de una ES bandera con las palabras “Daesh Banco” y el indador está.

Saudi Arabia nyatakake negara finansial finansial paling unggul ing donya. Ana wong sing nggunakke gendheng kanggo nyekel wong sing diarani monsendo ing negara iki, sing dilanggar lan diserang. Pixel wis mbantah ngurmati para perwira sing asring ngupayakake babagan apa sing diarani para pandhita lan terorisme kanggo nggabungake pengalaman karo liyane.

Queremos nglucuti serangan anti-propaganda kanggo sinau babagan pendidikan ing sekolah, sing dianggep penting kanggo negara lumpuh. El mundo iku demokrasi kanggo para lelah, kaya asesinato y la opresión.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 4 ″]

Videos de la campaña y apariciones en televisión | Deutsche Welle, RT |


Video gelombang Jerman:

Proyeksi lampu menyang Federal Federal lan kedutaan besar Arab Saudi karo biplane


Kanggo ngapikake, sampeyan bakal nuduhake proyek ing Facebook lan Twitter! Si usted apoya nuestra causa, tendríamos para cualquier donativo agradeceria que Terus podamos de forma nuestras permanen Campañas. Apa sampeyan kudu sinau kanggo entuk dhuwit kanggo sampeyan? Pilih kasebut. Kanggo nggoleki kasedhiya kanggo ningkatake kapabilitas. Sampeyan uga bisa nggunakake Paypal, Panggonan Luwih, Indiegogo utawa transfer transfer

Cathetan sikil:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Place luwih

Promozione degli aiuti umanitari

Laporkan video saka radio lan televisi
Sostenere la nostra campagna

"Molte piccole persone in molti piccoli luoghi che fanno tante piccole cose, di ngarep karo questo mondo puō cambiare." Minangka pandhuan sing ora bisa dileksanakake ing ngisor iki, uga ana migliaia ing bocah-bocah sing bakal ditemtokake. Internet offre tutte le possibilità per aiutare and persone che hanno bisogno di nuove tecnologie. Ora bisa digunakake ing aplikasi iki: Unggahake Pixel Helper kanthi Live Streaming ing global. Kanggo nggunakake piksel Helper, rata-rata Streamer - nggunakake aplikasi pixel avatar helper - bisa digunakake kanggo ngrampungake, bisa uga nggunakake reddito. Pixel Helper minangka penting kanggo ngetutake avatar sing wis ditemtokake nalika mlebu ing situs web iki kanggo njaluk informasi luwih dhisik. L'avatar di pixel aiutante puô anche entrate (saiki teka ing ngisor iki) bisa ditrapake nalika urip kanthi stream urip kaya avatar lan ora ana sing menehi volta sostenere un progetto ing aiuto. Goleki kabeh teka ing avatar sing kasedhiya ing industri modern.

Project Finance streaming ing diretta
Yen sampeyan pengin nggawe kabeh warna, apa sampeyan kudu entuk kualifikasi? Con Pixel Helper live stream crowdfunding sing bisa digunakake ora bisa dileksanakake. Inizia ora regolarmente il crowdfunding diretta flussi e raccogliere fondi dal tuoi sostenitori. Siete liberi ora bisa dilebokake ing saben investasi maneh ing program crowdfunding.

Web + Android App
Kanggo piksel Helper Android, bisa digunakake kanthi piksel ing avatar sing bakal digunakake ing level paling dhuwur ing programe ing program crowdfunding. Sampeyan bisa ngerti apa sing dienggo dening webapp e finanziare kanggo milih crowdfunding kanggo ngonversi poi dal vivo. Kanggo piksel webapp, Helper bisa digunakake kanthi macem-macem program sing bisa digunakake kanggo ngrampungake, bakal ngobrol kanthi piksel Avatar Live Streaming lan bisa digunakake kanggo entuk jumlah sing paling apik.

Ngundhuh ing smartphone
Ora bisa digunakake, aku bakal menehi persetujuan kanggo piksel Helper App kanggo nggawe font sing ora bisa digunakake ing reddito. raccoglie Pertanto piksel Helper Vidio smartphone Android kanggo wani ngupayakake pambiyantu piksel piksel saiki liwat kene. La spedizione avviene piksel Pitulung. Uga minangka panyengkuyung panyengkuyung kanggo ngakses Internet, sampeyan bisa nggunakake iki.
Video kampanye lan acara TV



Mengko aku nerusake menyang Facebook lan Twitter! Se sosterrete la Kita causa, qualsiasi donazione sarà più che gradita, cosicché possiamo continuare senza sosta le nostre Campagne. Anche un paio di Euro fanno la differenza! Nuduhake Ngrawat. Sostenete il nostro lavoro non-profit. Basta usare Paypal, Luwih Place, Indiegogo o il Classico bonifico.

Ngatur akun:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banca: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Intestatario del conto: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulario per donare su Betterplace:

 

Wangun donasi Indiegogo:

La promoción de la ayuda humanitaria

Informatif lan radio lan televisi
Apoyar nuestra campaña

"Akeh sing bisa digunakake, ing pirang-pirang papan, lan akeh cosas pequeñas, cara kanggo nggunakake cambiar." Esta es nuestra visión de un mundo en el que todo el mundo puede wis diwiwiti karo bocah-bocah, sawetara mil sing dikepengini karo limita con el pueblo separado. Internet bisa nggunakake siji-sijine kesempatan kanggo nggunakake personel en nuevas tecnologías. Rata-rata ing sadhuwure aplikasi: Combinamos al crowdfunding ayudante del pixel con Transmisión en vivo a la asistencia global. Conto aplicación píxeles ayudante tener el Streamer - que llamamos pixeles Avatares helper - además de ayudar a buena sensación, una oportunidad de ingresos. Pixel Helper yaiku sing penting banget kanggo mbantu sampeyan ngrampungake informasi babagan investigasi. El avatar ayudante píxel puede también los ingresos (ver cómo nos financiamos) se están ejecutando desde su emisión en directo con otros avatares y por lo tanto de nuevo apoyar otro proyecto de ayuda. Sampeyan ora bisa ndeleng apa sing dienggo industri ing industri iki kalebu renta.

Financiación de Proyectos en vivo en
Apa sampeyan pengin nggawe luwih gampang kanggo nggawe warna, utawa kanggo nggawe sampeyan supaya sampeyan bisa nggawe dhuwit? Kanthi Pixel ayudante LiveStream crowdfunding, sampeyan ora bisa ngidini sampeyan kanggo nggawe prasaja ing gagasan. Komponen iki kerep ditrapake kanthi langsung lan dirungokake kanthi langsung lan ditrapake. Sampeyan bisa ngundhuh kanthi gratis utawa gampang kanggo ngundhuh proyek liyane ing crowdfunding.

Web + Android App
Con la aplicación Android pixeles ayudante se quiere a si mismo al avatar ayudante pixeles y puede Crear sus propios Proyectos de Crowdfunding de transmisión en vivo. Los usuarios de nuestra plataforma entonces se puede apoyar a nuestra aplicación web y financiar sus objetivos de Crowdfunding que se convierte entonces en vivo. Con la aplicación de web pixeles ayudante el Usuario puede Terus los diversos Proyectos de Ayuda Crowdfunding viven, chatear directamente con el ayudante de pixeles Avatar Transmisión en vivo y por soporte pequeñas cantidades el proyecto deseado.

Donación de viejos teléfonos inteligentes
Nuestro objetivo iku arep pixeles aplicación auxiliar de personas más pobres también una Fuente de ingresos adicional permitir a. Por lo Wo recoge pixeles Helper viejos teléfonos intelligant Android para estos punika avatares de pixeles de Ayuda sosial en los negara en Pengajaran. El envío tarda pixeles ayudante. También un sepisanan apoyo financiero para la tuku de acceso Internet a, que en cada caso asume individu.

Videos de la campaña y apariciones en televisión



Dadi, komparasi proyek ing Facebook lan Twitter! Kita ora ngerti apa sing kudu sampeyan lakoni, supaya ora bisa milih apa-apa kanggo nggawe permanen campañas. Iki kalebu euro euro kanggo hacer una diferencia! Compartir es bueno. Kanggo milih apoye nuestro trabajo de caridad. Sampeyan bisa nggunakake Paypal, Better Place, kanggo transfer transfer

Cathetan sikil:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banco: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Titular: PixelHELPER Foundation non-profit GmbH

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Place luwih

 

Wangun donasi Indiegogo:

Campagne pour les penjara politiques

Foto saka artikel de press
Vidéo de laporan radio lan télévision
Soutenez notre campagne

Iki minangka aplikasi sing paling anyar lan ora bisa digunakake kanggo demokratis. Jisim, mbrontak ing negara liya ing tahanan sing ora bisa dikepengini. Les gens qui ont risqués leurs propres vies dans des Etats qui sont marqués en noir sur l'échelle de la liberté de la presse d'Amnesty International, uga ora dikunjara ing kunjara lan uga para pemimpin. Wawancara Ici PixelHELPER menehi politiik menyang tahanan liyane.

Tumindak premiere tumindak ditrapake kanggo 13 wong ing kunjara ing November 2011. Les “Bahreine 13” banjur entuk après les émeutes de Février 2011 lan ibukutha Bahreïn Manana, sing nuntut pamrentahan adhedhasar pamrentahan. De nombreux États lan des organisations ngandhani International Rights for Human Rights Watch sing terus dileksanakake kanthi nyiksa. Penjara kasebut bisa ndeleng kanthi apik.

Préoccupations lan sanadyan wis rampung kabeh famili. Aujourd'hui, yaiku wong-wong sing ora bisa mlebu pakunjaran, lan abdi lima sing ditambah karo pamrentah sing dileksanakake. Utawa pendapat sampeyan babagan pendapat putra. Ora ana prekara sing bisa ditrapake kanggo nulis luwih becik kanggo demokratis lan luwih becik.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 3 ″]

Vidéos de campagne et apparitions à la télévision | ZDF 37Grad, ARTE Tracks, TED X Netherlands |



Sampeyan bisa melu partager ing projet ing Facebook lan Twitter! Amarga saka kidul, amarga ana serion sing bisa menehi komentar kanggo terus-terusan ing kampus. Mupangatake euro kanggo fa prabédan beda! Le partage est l'entraide. Sampeyan bisa uga kudu sinau babagan bienfaisansi. Iki cukup kanggo mbayar Paypal, Better Place, kanggo transfert classique.

Nyumbang sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation perusahaan nirlaba winates

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire ngasilake donasi ing Betterplace

 

Campagne: Arrêtez le commerce des armes!

Foto saka artikel de press
Video iki nglapurake radio lan télévision
Soutenez notre campagne

Pour les arrêter immédiatement Exportations de l'Arab nawakke à Saoudite, piksel Helper projet, Devant le bâtiment du Gouvernement lan l'ambassade de l'Arab Saoudite, le cri "Thanx ora nawakke kanggo Arab Saudi."

Les Saoudites sont encore entre les plus penting klien des Producteurs d'armes allemandes. Au kursus du premier semestre 2015, les Exportations d'armes vers l'Arab Saoudite s'élèvent à Presque 180 yuta d'Euros (seulement avec la Grand Bretagne lan Israel le chiffre d'affaires a été plus grand).

L'Saksa est le juara européen de l'ekspor d'armes. À niveau Mondial, plutôt, occupe la troisième Panggonan derriere des USA lan la Russie. Avec l'approbation du Gouvernement anglais, les armes lan les équipements militaires allemands sont aussi ekspor ayat dictatures lan rezim autoritaires Comme l'Arab Saoudite. Tout ça ne peut pas terus. Ing subyek saka wong mati, affaire avec la mort.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 7 ″]

Vidéos de campagne et apparitions à la télévision | Deutsche Welle |


Proyeksi ora ana gandhengane karo kabeh aturan, lan ora bisa digunakake kanthi otomatis.


Sampeyan bisa melu partager ing projet ing Facebook lan Twitter! Amarga saka kidul, amarga ana serion sing bisa menehi komentar kanggo terus-terusan ing kampus. Mupangatake euro kanggo fa prabédan beda! Le partage est l'entraide. Sampeyan bisa uga kudu sinau babagan bienfaisansi. Iki cukup kanggo mbayar Paypal, Better Place, kanggo transfert classique.

Nyumbang sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation perusahaan nirlaba winates

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire ngasilake donasi ing Betterplace

Campagne kanggo menehi akeh panggunaan

31.05.2016 Parlement allende Arméni genosida

Juste à temps pour le milih du Parlement anglais, piksel Helper a PROJETE les mots «Baba» lan «Aghet" au derriere du Palais du Gouvernement à Berlin, conjointement avec en titian Ottoman avec des Arméniens Olahraga que pareil les images de l'holocauste , Puisque l'ambassade turque maintenant punika protégée Comme le Fort Knox, ing choisi d'allumer le Biro de la Chancelière. Ça Touche l'expulsion lan le meurtre de jusqu'à 1.5 yuta d'Armenia Araméens, Asyur, lan les grecs Pontiques, du Vieux Kakaisaran ottoman. Comme successeur de l'Kakaisaran Ottoman, la Turquie doit admettre que ces atrocités, malgré les Denis véhéments, ont êtes un pembantaian. Erdogan lan ses camarades considèrent l'nggunakake du mot "pembantaian" Comme un attaque à la Turquie modern


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 13 ″]


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 11 ″]

29.05.2016 Projection devant l'ambassade turque
PixelHELPER uga duwe publié les vers poisie de boehmermann sing nduweni wewenang kanggo nguber dukun-dukun, ing projet ing papan wisata. Ngomongake, #Erdogan bakal ditindakake #Hitler karo anak saka 1933. Les #dictateurs méritent que les artistes et les activistes des droites humaines les provoquent avec des caricatures.

Nous pensons minangka komandho komandho panguwasa dhasar saka Hitler Hitam, sing diarani despot lan monarki sing paling apik ing mujarab. Pour nous, les chefs d'état de l'Arabie Saoudite, Qatar, Oman, EAU and Bahreïn sont exactement comme Hitler. Pemimpin-pemimpin ing tembok-tembok kidul nyambut damel ing sistem «Kafala», ngupayakake nggolek informasi sing ora dikarepake. C'est pour cela que est leur interdit d'abandonner le pais sens le consens des employeurs.

C'est mimpin babagan monarki fonctionnent en Moyen-Orient: ora bisa ngatasi total pengawasan, sexisme lan brutalitas. L'Holocauste tetep dadi anggota dewan lan tambah akeh saka wong liya. Toutefois, tingkah lakune ora ana ing sekutu-sekutu ing Arabie, Turquie lan liya-liyane.

Notre campagne contre ces despotes e monarques soutien les droites humaines et la libération des prisonniers politiques. Para pamimpin lan para pamimpin Hitler pancen penting banget babagan apa sing bakal ditindakake dening pandhita kasebut.

Ora ana proyeksi sing bakal narik kawigaten para ahli internasional lan manawa ana masalah sing bisa ditemtokake dening para ahli sejarah sing penting. Partagez en Facebook! Nanging, ora ana owah-owahan, nanging uga ana sing menehi sumbangan, sing mbebayani banget. Même peux euros peuvent faire la différence! Soutenez notre travail!

►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Pour guntur:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
BIC: NOLADE21MDG
Banque: Sparkasse Magdeburg
Titikire: Yayasan PixelHELPER nirlaba

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" title = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "all" sort_by = "pic_id" animation_effect = "bouncing" album_title = "true" album_id = " 10 ″]

Foto saka artikel de press
Pelaporan radio lan tele
Soutenez notre campagne

1,8 yuta karyawan "modern modern" sing dibangun ing Qatar, organisasi kasebut nanging ora bisa nguntungake Pixel Helper kanggo nggawe karikatur layanan modern, kanthi portail du bambutan ing Berlin, sing nglanggar undang-undang des droits de l'homme. paling apik ing Coupe du Monde Qatar minangka promos d'améliorer kanggo kondisi para migran sing lagi ngleksanani. Sur qui, cependant, rien n'a changé. Ing l'hebergement pue d'excréments, para karyawan uga ora duwe pribadi.

Yen sampeyan entuk akses menyang perusahaan utama ing perusahaan iki, sampeyan kudu menehi pambayaran utawa mbayar dhuwit. Les empleurs préférent parsial les passeports de leurs perusahaan lan de remettre uniquement lorsque le contrat expire à nouveau. Para wirausahawan terus golek kekayaan kontinyu ing perpustakaan umum lan ora bisa diidini. "Para karyawan nuli nuli prelu menehi hadiah kanggo menehi hadiah lan ora ana contraints de travailler kanggo les menaçant avec une perte komplète de salaire ou d'expulsion." Ditambahake ing qatari d'Amnesty International ing Allemagne, lan ing Regina Spöttl.

Selon l'ONU, Qatar lan para pengungsi migran uga luwih dhisik, ora menehi dhasar kanggo total populasi 88% saka populasi mula lan petit état de, lan kalebu konstruksi ing taun 2022. Iki kalebu budaya ing Qatar, pengaruh saka tradhisi, budaya.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 6 ″]

Vidéos de campagne et apparitions à la télévision | Deutsche Welle, RT |



Sampeyan bakal melu partager ing projet ing Facebook & amp; Twitter! Amarga saka kidul, amarga ana serion sing bisa menehi komentar kanggo terus-terusan ing kampus. Mupangatake euro kanggo fa prabédan beda! Le partage est l'entraide. Sampeyan bisa uga kudu sinau babagan bienfaisansi. Iki cukup kanggo mbayar Paypal, Better Place, kanggo transfert classique.

Nyumbang sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation perusahaan nirlaba winates

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire ngasilake donasi ing Betterplace

 

Promosi de l'aide humanitaire

Pelaporan radio lan tele
Soutenez notre campagne

"Beaucoup de petites gens lans beaucoup de petits endroits qui font beaucoup de petites choses, le visage de ce monde peut changer." Telpon minangka visi sing misuwur lan pirang-pirang cara kanggo mondhong, yaiku milliers de kilomètres lan des frontières les personnes séparées. Internet nggunakake sawetara kemungkinan kanggo nggunakake teknologi sing anyar. Cathetan paling apik ing aplikasi iki: Campuran Pixel Helper kanggo crowdfunding njupuk Streaming Langsung lan saiki. Piksel pangembangan aplikasi Helper ngindhari Streamer - nous appelons helper piksel Avatar - lan ditambahake karo sentimen, lan ora bisa digunakake. Pixel Helper minangka prekara sing penting banget kanggo entuk pambayaran sing paling penting kanggo nggunakake alat sing bisa digunakake. Pengembang piksel kanggo pambiyantu pambayaran (Komentar Komentar ora ana finançons) uga ora bisa dileksanakake kanthi live stream kanggo ngatasi avatar lan donasi kidul sing bakal digunakake kanthi otomatis. Saiki sampeyan uga duwe avatar sing mbayar industri modern.

Project Finance en streaming langsung
Sampeyan kudu milih sing paling penting kanggo nambah kaping pirang-pirang warna, sing bakal menehi komentar lan komentar kanggo menehi komentar babagan komentar babagan financer? Avec Pixel Helper LiveStream crowdfunding bisa digunakake kanthi bisa digunakake kanthi apik. Commencez dès maintenant régulièrement votre crowdfunding flux en direct lan de recueillir des fonds de vos partisans. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanthi gratis lan menehi projets kanggo crowdfunding.

Aplikasi web + Android
Iki minangka piksel Helper Android app sing bisa digunakake kanggo piksel helper lan avatar kanggo nggawe proaktif program crowdfunding Stream Live. Kanggo nggunakake plate plate form, puji-pira sing bisa digunakake ing webapp lan financer kanthi obyektif kanggo crowdfunding sing bakal diowahi kanthi langsung. Kanggo piksel webapp piksel, Helper bisa digunakake kanthi cepet kanggo projet crowdfunding kanthi langsung, arahan diskuter sing mbiyantu piksel helper Avatar kanggo streaming langsung lan dhukungan saka jumlah cilik lan projet souhaité.

Ora ana smartphone
Ora bisa diwenehi obyek kanthi otomatis piksel Pitulung kanggo ngewangi aplikasi iki minangka sumber daya sing bisa digunakake. recueille donc pixel Helper kanggo smartphone Android kanggo menehi sing kasedhiya kanggo piksel axiliaires kanggo registrasi lan pembayaran kanggo promosi. L'expédition prend piksel Penolong. Yen ora ana premier, finansial bakal entuk akses menyang Internet, mula ora ana sing bisa nggunakake Internet.

Vidéos de campagne et apparitions à la télévision



Sampeyan bakal melu partager ing projet ing Facebook lan Twitter! Amarga saka kidul, amarga ana serion sing bisa menehi komentar kanggo terus-terusan ing kampus.
Mupangatake euro kanggo fa prabédan beda! Le partage est l'entraide. Sampeyan bisa uga kudu sinau babagan bienfaisansi. Iki cukup kanggo mbayar Paypal, Better Place, kanggo transfert classique.

Nyumbang sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Banque: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Détenteur du compte: PixelHELPER Foundation perusahaan nirlaba winates

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Formulaire ngasilake donasi ing Betterplace

 

Kampanye nglawan Yunani Oligarki

Bandhing demokrasi minangka oligarki

Senadyan resesi éra ekonomi, senadyan 'reformasi', Yunani isih kuwat ing tangan oligarki. Politik saka tabungan mung nindakake status quo iki, nambah kekuwatan saka sawetara saka akeh. Kanthi berkah saka troika, aset negara diprivatisasi lan didol.

Big Brother nonton warga Ornell's 1984. Poster lan layar gedhe-gedhe, nuduhake saben boss sing: negara kejam, totalitarian. Ing panggedhe ing dina iki, siji sing mbukak iku, sing Ngartekno luwih insidious, profil kurang, didhelikake. We are piksel Helper, lan kita teka kanggo Athens Februari iki mung kawentar cahya ing massive sintesis lali pasuryan. We are kene kanggo nyoroti ketidakadilan gedhe marang wong Yunani. Proyeksi Orwellian ing "republik federal" saka OPAP, Motor Oil Hellas lan parlemen Yunani, gelaran dening Helper piksel, ngawula kanggo nggawe efek ripple ing Yunani lan media internasional kanggo nggawa daya ndhelikke saka oligarchs menyang ngarep. Intervensi kita fokus marang loro tokoh pusat ing hubungan kekuasaan Yunani.

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" img_in_row = "3" tampilan = "kabeh" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = "palsu" album_id = " 18 ″]

Dimitris Melissanidis, jejuluk "Tiger", bebarengan karo konsorsium investor Ceko, bisa tuku OPAP monopoli judi duweke negara kanthi potongan regane sejatine. Proses penjualan OPAP ora ditakokake karo media Yunani, amarga dianggep OPAP duwe salah sawijining anggaran media paling kuat, yen dudu sing paling kuat, ing II Yunani, nggawe pengaruh ing media Yunani mainstream katon tanpa wates. Wartawan sing takon kekuwatan Melissanidis diintimidasi lan diancam malah nyawane.

Vardis Vardinogiannis lan keluarganya dianggep "negara ing negara". Gugon tuhon dipercaya wis dianggep minangka alesan utamane kepiye pulo-pulo Yunani biasane nganggo generator diesel reged lan larang tinimbang sumber energi terbarukan sing resik. Kekuwatan kekaisaran Vardinnogiannis ora dipérang ing Yunani, amarga loro kasebut minangka saluran TV utama, tim bal-balan lan sadurungé sektor perbankan.

PixelHELPER nuntut supaya Yunani bali dadi demokrasi. Kanthi nglindhungi angger-angger sing ketat babagan pembiayaan partai politik lan finansial pribadi politisi. Skandal Novartis, sing saiki diterbitake lan kalebu politisi dhuwur (kalebu Perdhana Mentri Perdhana Mentri Antonis Samaras), nggambarake carane penting masalah iki. Sayange, panitia transparan parlemen Yunani dipimpin dening ketua SYRIZA, Tasia Christodoulopoulou, terus nglindhungi kapentingan politisi kiwa lan tengen. Ing laporan sing anyar diterbitake, panitia ngritik pihak-pihak politik kanggo praktik-praktik dhewe. Iki ora bisa ditampa lan nuduhake carane nindakake samubarang ing donya.

PixelHELPER nuntut supaya privatisasi saiki ditliti lan dievaluasi maneh, kanggo njamin rugi sing adil kanggo wong Yunani. Penyidikan independen kudu.

Kita jumeneng ing solidaritas karo wong-wong Yunani ing perjuangan nglawan oligarki sing parasit nang negara sing luwih saka sapratelone urip ing kemiskinan. Korupsi plutokrat kudu rampung saiki, utawa ora bakal ana kesempatan kanggo pemulihan sejati kanggo Yunani.

Yayasan PixelHELPER minangka kolektif internasional, nirlaba, seniman & salah sawijining inkubator politik aksi seni sing paling inovatif. Kita ngerteni Seni minangka prekara sing kudu nyebabake lan mbrontak, minangka wujud rasa percaya diri sosial kanthi semangat Pencerahan. Kampanye kita nuduhake kemungkinan seni minangka kekuwatan kaping lima ing sawijining negara.

Kita butuh pitulung sampeyan kanggo terus kampanye ing Yunani. Sumbang liwat #Paypal: paypal@PixelHELPER.tv utawa https://PixelHELPER.org/de/Spenden

Kanggo sumbangan ing jagad digital:
Akun sumbangan:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Pemilik: Nirlaba PixelHELPER Foundation
Subjek: Pendanaan kanggo Seni & Budaya

Bebas sidik. Salinan voucer dijaluk. monggo sebutno "Fotografer pers: Dirk-Martin Heinzelmann, PixelHELPER.org"

Pengungkapan surveil global NSA

gambar artikel pers
laporan video saka radio lan televisi
Ndhukung kampanye kita

Sawise proyeksi lampu 13 lan meksa permanen ing Medien, wong CIA njaba Jerman. NSA ing House utawa United Stasi of America, jangkoan global,
ZDF 37 ° ing crita tutup ing pangilon (Pakta)

Oliver Bienkowski: Kanggo mbuktekaken marang ndelok data kita. Akeh media sing dilapurake. Punika ringkesan video kita. Pencet laporan babagan subjek iki bisa ditemokake ing Google News. Kita njaga iki ing dina teka kene.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 1 ″]

Video kampanye lan penampilan TV | Deutsche Welle |


Oliver nuduhake ing Ted Dhiskusi ing situs transhipment Lower, proyèk karo Kang kang dipunginaaken: seni cahya Festival, aktivitasé, Kanggo Conto, kartun cahya marang Saudi Arabia, NSA, etc., lan media hacking kanggo nggawa visibilitas kanggo homelessness lan Masalah liyane sing diabaikan dening media.

Ing dokumenter cekak ing ZDF 37 ° nuduhake piksel Helper & Oliver, nalika ngatur proyeksi cahya ing Kedutaan Besar Amerika ing Berlin. Saka koleksi saka proyektor ing bunker ing Dusseldorf, rapat karo pers, karo proyeksi nyata saka kartun seni ringan "NSA in da house" sing kudu diakhiri karo tekane polisi.

Piksel Helper ing ARTE Trek. Proyeksi ringan ing Layanan Intelijen Federal, Berlin. Video cendhak iki nuduhake serangan ringan, Oliver wis ngatur ing bangunan Layanan Intelijen Federal ing Berlin. Proyeksi kasebut nuduhake "BMW tinimbang BND" kanggo mbantah metode pemantauan sing ngetrapake layanan rahasia tumrap populasi.

[Ut_video_youtube url = "A2Yb3gWmm2I"] Piksel Helper karo Kim Dotcom ing Kedutaan Besar AS. Stasi Amerika Serikat. Diterbitake ing Der Spiegel "DerPakt". tumindak nglawan Kedutaan Besar Amerika ing Berlin bakal ditampilake ing video krasan iki. lampu ing tembok: "United Stasi of America", nanging mung nganti polisi teka.

WDR ing jam Saiki luwih saka piksel Helper, BND lan NSA. Ing ekstrak iki saka WDR Saiki jam saka 15.07.2013 nglaporake wartawan babagan proyeksi ringan logo "United Stasi of America", para aktivis anonim ngatur konsulat Amerika.

proyeksi dobel LIVE WDR Studio of Anke Engelke. Video krasan iki nuduhake kepiye slide menehi label "NSA in da house" diinstal lan wis diatur sadurunge Gedung PBB ing Bonn lan Wina.

Nonjol cahya US embassy Hamburg, pedal meets Polizeiboot.Das video nuduhake Oliver lan kapisah ing farm Austria ayu, dening nelpon Austria, kanggo protest NSA ing Wina. Sawise kuwi, dheweke ana ing Hamburg sadurunge Amerika Serikat, sing dituju dening kapal. Sampeyan ngatur bendera Austria, ing ngendi NSA dadi logo. Tindakan rampung kaya liyane: karo polisi.

Ya kita pindai! Schlag den Raab, ProSieben TV Prank. Video kasebut nerangake kepiye Oliver lan tim menehi awak dicet dening bocah enom kanggo menehi penawaran khusus ing "Schlag den Raab" ing Cologne. Ing awak slogan "Ya kita ndelok" lan Obama dicet pasuryan. Tindakan kasebut sayangé langsung ditemokake dening keamanan.

Proyeksi ringan kita narik perhatian media internasional lan njamin supaya masalah kemanusiaan penting kasebut ora dilalekake. Mangga bareng proyek ing Facebook! Yen sampeyan ndhukung panyengkuyung, kita bakal matur nuwun sanget kanggo sumbangan, sing ngidini kita terus kampanye. Malah sawetara euro nggawe bedane! Nuduhake iku peduli. Mangga nyengkuyung organisasi nirlaba./strong>

sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Bank: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Jeneng akun: Organisasi organisasi nirlaba PixelHELPER
Informasi Liyane ing https://PixelHELPER.org

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Wangun sumbangan luwih apik

kampanye kanggo tahanan politik

gambar artikel pers
laporan video saka radio lan televisi
Ndhukung kampanye kita

Spring Arab ngirim nggawa terobosan lan wiwit jaman anyar demokrasi. Nanging para pemberontak sing saiki wis tahanan politik. Wong wis nyalarasake urip ing Amnesty International. Kene piksel Helper kepengin ngintervensi lan nampik tawanan politik.

Tumindak pisanan bakal nggawa 13 wong sing dipenjara wiwit November 2011, diwiwiti maneh. "Bahrain 13" dicekel sawise kerusuhan Februari 2011 ing ibukota Bahraini Manana, kanggo nyebabake dakwaan konspirasi pamrentah. Akeh negara lan organisasi kayata Amnesty International lan Human Rights Watch uga bola-bali nuduhake panyiksaan kasebut. Para tahanan kasebut ketoke tertekan.

Ngrungokake kuwatir. 5 taun kanggo pirang-pirang sentences urip. Saben uwong kudu ngetrapake hak pikirane.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 3 ″]

Video kampanye lan penampilan TV | Deutsche Welle |


proyeksi cahya ing Federal Federal lan Kedutaan Besar Saudi kanthi biplane


Proyeksi ringan kita narik perhatian media internasional lan njamin supaya masalah kemanusiaan penting kasebut ora dilalekake. Mangga bareng proyek ing Facebook! Yen sampeyan ndhukung panyengkuyung, kita bakal matur nuwun sanget kanggo sumbangan, sing ngidini kita terus kampanye. Malah sawetara euro nggawe bedane! Nuduhake iku peduli. Mangga nyengkuyung organisasi nirlaba./strong>

sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Bank: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Jeneng akun: Organisasi organisasi nirlaba PixelHELPER
Informasi Liyane ing https://PixelHELPER.org

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Wangun sumbangan luwih apik

kampanye nglawan senjata

gambar artikel pers
laporan video saka radio lan televisi
Ndhukung kampanye kita

Kanggo mandheg langsung tangki ekspor menyang Saudi Arabia piksel Helper diproyeksikan bebarengan karo bantahan Tindakan - Mungkasi perdagangan senjata, tembung "Thanks no tank to Saudi Arabia" ing Kanselir Federal lan Kedutaan Besar Arab Saudi.

Saudi isih kalebu pelanggan sing paling penting ing perusahaan persenjataan Jerman. Ing paruh pertama 2015, ekspor senjata wis disetujoni meh 180 yuta euro menyang Arab Saudi - kanthi Inggris lan Israel uga operasi sing luwih jembar.

Jerman minangka juara Eropa ing ekspor senjata. Ing saindenging donya, ing Amerika Serikat lan Rusia ana ing posisi telu. Kanthi disetujoni saka Pamaréntah Federal, senjata Jerman lan peralatan militer diparingake marang kediktaturan lan rezim otoriter kayata Arab Saudi. Sing ora bisa terus. Kita arep ngeset toko kanthi matine.


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 3 ″]

Video kampanye lan penampilan TV | Deutsche Welle |

proyeksi cahya ing Federal Federal lan Kedutaan Besar Saudi kanthi biplane


Proyeksi ringan kita narik perhatian media internasional lan njamin supaya masalah kemanusiaan penting kasebut ora dilalekake. Mangga bareng proyek ing Facebook! Yen sampeyan ndhukung panyengkuyung, kita bakal matur nuwun sanget kanggo sumbangan, sing ngidini kita terus kampanye. Malah sawetara euro nggawe bedane! Nuduhake iku peduli. Mangga nyengkuyung organisasi nirlaba./strong>

sumbangan:
IBAN: DE70 8105 3272 0641 0339 40
Bank: Sparkasse Magdeburg
BIC: NOLADE21MDG
Jeneng akun: Organisasi organisasi nirlaba PixelHELPER
Informasi Liyane ing https://PixelHELPER.org

►Betterplace https://www.betterplace.org/de/projects/41782
►PayPal https://www.paypal.me/PixelHELPER

Wangun sumbangan luwih apik

Kampanye: Mungkasi Perdagangan Senjata!

Mungkasi Kampanye Perdagangan Senjata

Galeri gambar artikel pers
Laporan video saka radio lan televisi
Ndhukung kampanye kita

Keluarga Oetker wis siap

Nalika Bundeswehr pindhah menyang Suriah kanggo nglawan ISIS lan donya wedi marang serangan teroris ing pasar Natal, sugih Jerman nandur modal ing perusahaan senjata. Bubar, sawetara pemegang saham saka Dr. Ing. Agustus Oetker KG melu ing pamrentahan ESG Elektroniksystem- und Logistik GmbH, kahanan bisnis kalebu jet tempur Jerman. Industri pertahanan kadhangkala minangka lapangan investasi angel. Senadyan pasar bisa dipesthekake paling ora dening ekspor senjata lan operasi Bundeswehr, nanging ing bisnis keamanan uga akeh tongkat getih.

Gunakake seni cahya kanggo nyirnakake api medial

PixelHELPER nyetel gol kasebut ing musim kedadean sing tenang kanggo nunjukake investasi iki saka kulawarga Oetker. Supaya ing banjir wektu pra-Natal nalika tuku bahan kanggo cookie Natal ora pesen tentrem sethitik mudhun, Bienkowski wis dibukak macem-macem mbantah. Contone, artis cahya ngumumake Dr. Logo Oetker ing bentuk pérak lan tandha "Kanonenfutter" menyang perusahaan gambar Dr. Med. Oetker in Bielefeld. Mesthi mung minangka cahya ekstra ing langit wengi saka Bielefeld, sing madhangi lurung-lurung sing dihiasi kanthi apik, nanging ing kene luwih akeh babagan media. Lan persis ing panemu iki, Bienkowski diuji ing Saluran Slingshot sing kondhang ing YouTube bebarengan karo Jörg Sprave meriam puding gawean.

Perang minangka masalah pribadi

Lan apa reaksi apa kabeh pemicu iki? Sawise kabeh, ana pernyataan resmi saka perusahaan Bielefeld nalika iku. "Investasi minangka masalah pribadi saka rong anggota kulawarga lan ora ana hubungane karo perusahaan. Oetker ", miturut laporan koran Neue Westfälische Zeitung. Lan Bienkowski nggawa menyang serangan sabanjure tumrap kulawarga Oetker kanggo nandhang kalbu. Pitakonan saka apa iku pemilik perusahaan Dr. med. Oetker terlibat ing bisnis senjata, wektu iki gula manis lan pancen ora apik dening Choir Boys Berlin.

Energi bisa dadi luwih irit tinimbang pizza beku dhewe?

Iki kaya ngono Rolf Zuckowski "In der Weihnachtsbäckerei" cepet dadi kritis sosial "Ing Arms Bakery". Anak-anake takon marang kulawarga Oetker: "Ana ngendi moral tetep?" Hit aksi dipamerake bebarengan karo artis hip hop Berlin, Vokalmatador. Nanging ora mung babagan tèknologi lan isi vokal, penampilan wis akeh, nanging pementasan iku bener. Kanthi babi sing ana ing ngarep kotak kayu sing ukurane 1,45. Ing latar mburi ora apik iki, paling ora Richard Oetker kudu ngliwati kabungahan bisnis senjata. Sawise kabeh, akhire 1976 diculik ing kothak kasebut lan ditahan. Pembajak iki duwe topeng babi. Apa tindakan sing ora apik? Muga-muga. Nanging carane akeh siap campuran sampeyan kudu lali past sampeyan dhewe lan nandur modal ing tawaran penyelundupan kang produk meh matèni sampeyan saklawasé 40 taun kepungkur?

Kanggo mungkasi ekspor tangki ing Arab Saudi, PixelHELPER nemtokake tembung "Thanks no Tanks to Saudi Arabia" menyang Federal Chancellery lan Kedutaan Besar Arab Saudi bebarengan karo kampanye "Outcry - Stop the Arms Trade".

Saudis isih ana ing antarane pelanggan pertahanan Jerman paling penting. Ing paruh pertama 2015, ekspor senjata senilai meh 180 yuta euro kanggo Arab Saudi disetujoni - mung karo Inggris lan Israel, ana tawaran luwih gedhe.

Jerman minangka juara Eropa ing ekspor senjata. Ing saindhenging donya, iki njupuk posisi kaping telu ing Amerika Serikat lan Rusia. Kanthi persetujuan pemerintah federal, senjata lan senjata Jerman uga disedhiyakake kanggo kediktatoran lan rezim otoriter kayata Arab Saudi. Sing ora bisa terus kaya iki. Kita arep nglakoni bisnis kanthi pati.

Waca liyane

Zombi Crowdhelp tanpa wates

Humanisme minangka pengalaman interaktif ing livestream, distribusi liwat emoticon ing Facebook. Zombi ora ngerti lomba, warna utawa agama. Mung pemikiran! Zombi proyek tanpa wates katon minangka platform gerobak interaktif. Jeneng kasebut minangka turunan saka sawetara komputer zombie sing dikawruhi sacara eksternal. Aspirasi kita ora kurang saka solusi kanggo catastrophisme kamanungsan kanthi interaksi mbantu pemirsa liwat livestream. Tujuan kita: livestream jam 24 saka titik fokus donya. Nggabungake wartawan ing zona perang, distribusi bantuan ing kemah pengungsi lan tukang moro mburu ing Taman Nasional Kruger, kemungkinan kita kontrol swarm tanpa wates Alat kita: Emosi Facebook ngontrol swasana bantuan lan arep apa wis rampung.

Mulane, zona Zombi tanpa Borders dianggep akeh panggonan, nggunakake teknologi sing dikembangake, kalebu baterai mawa baterai mobile; Kontrol kamera WLAN internal, perangkat lunak basis data interaktif kanggo kontrol swarm, nambah-ons kanggo RMTP Facebook livestream ngontrol kelompok gedhe wong kanggo tujuan positif liwat browser kanggo ngatasi masalah penting wektu.

Papan livestream pertama yaiku Senegal, Dakar & amp; Afrika Lor. PixelHELPER pengin ngluncurake lokasi langsung ing Ceuta. Kita uga pengin nggawe kesempatan kerja kayata pertanian alga ing situs ing Ceuta lan ing sisih liyane ing Maroko. Gawe produk bebarengan karo para pengungsi kanggo menehi masa depan sing apik ing bawana Afrika. Kabeh sing ana ing livestream, sampeyan mesthi ana ing kono lan mutusake kedadeyan apa. Saben panggonan bakal ditampilake ing livestream nalika awan, televisi interaktif kanthi tujuan kanggo nambah jagad liwat pitulung akeh.

Secara teknis, kerjane supaya kita miwiti livestream kanthi kontrol transparan banjur ngajak karyawan "Zombie tanpa watesan" ing live stream kita. Dadi, kita terus ngawasi koreografi kontrol interaktif lan reaksi kanthi cepet tumrap owah-owahan aliran langsung ing papan krisis.

Kanggo sumbangan njaba Facebook please nggunakake situs web kita:
► Bentuk sumbangan: https://PixelHELPER.org/de/spenden

Sumbangan alternatif:

paypal
paypal@PixelHELPER.tv
analog:
Akun sumbangan:
IBAN: DE93 4306 0967 1190 1453 00
BIC: GENODEM1GLS
Pemilik: Nirlaba PixelHELPER Foundation

Photo Copyright: https://web.facebook.com/patryk.witt
Grafis & logo: https://web.facebook.com/SNOB.desillustration

"Money Laundering Agent kanggo kabeh sumbangan sing ditampa liwat aksi iki:

PixelHELPER Foundation non-profit GmbH
Steindamm private path 3, 39114 Magdeburg
Pengadilan Distrik Stendal HRB 22168
Managing Director: Mr. Oliver Bienkowski
Nomer telpon: 0049 163 71 666 23

Nalika pengungsi tiba ing wates njaba Eropah, wong luwih apik kanggo mbantu sampeyan nemoni cara sing luwih apik ing Eropah. Kesempatan proyek kanggo para pengungsi ing panggonan kasebut. Kanthi pertanian ganggang sing luwih gedhe, mangsa bisa ditawani kanggo pengungsi sing mlebu ing bawana Afrika Lor. Pusat bantuan ditujukan kanggo bocah-bocah trauma, pengungsi lan pencari suaka liyane sing arep dikepung tangan lan ngalami persiapan integrasi. Asylum iku hak asasi manungsa. Iki minangka wong-wong sing ngungsi saka perang, sing biasane nganggo senjata Jerman sing diekspor. Kita warga Eropa duwe komitmen kemanusiaan kanggo nggoleki wong-wong ing wates eksternal EU. Yen EU gagal, tugas kudu dilakoni dening NGOs.

Kampanye kanggo umat Islam Uighurs ing China / Hak asasi Manusia

PixelHELPER ndhukung kamardikan wong Uighur, Hong Kong, Taiwan & Tibet

Gratis Uighurs

Pengetan Uighur ing Marrakech

AIng tanggal 29.07.2019 Juli, 1 kita nerbitake video kaping XNUMX saka peringatan Uighur ing #Marrakech, kita nulis kabeh koran Arab babagan apa sing wis ditindakake lan ora ana wangsulan mung sawise diwartakake marang koran yen baris peringatan pertama yaiku kanggo wong-wong Yahudi gay peringatan kasebut minangka "Peringatan Holocaust Marrakech" ing sejarah Maroko. Sengit marang solidaritas karo wong Uighur Muslim menang. Nganti saiki, ora ana negara Muslim ing saindenging jagad iki sing ndhukung Uighur kaya sing dikarepake. Muga-muga sajrone 100 taun, kenang pertama kanggo wong Uighur Muslim Turkic bakal dadi titik tolok solidaritas negara-negara muslim karo Uighurs.

Bebarengan, kita pengin mbangun kabeh bangunan sing ngrusak China ing negara liya lan ninggalake menyang negara masing-masing kanthi tujuan supaya ora China ngrusak budaya Uighur.

Yen wong-wong Tionghoa bakal ngrusak 1000 gréja, mula bakal nesu ing Eropa. Geni ing sinar katoda bisa ngobong solidaritas ing saindenging jagad iki. 1000 masjid & greja Kristen wis dirusak ing China. Kita wis nawakake kabeh wong Uighur kanggo mbangun maneh minangka salinan pas ing luar negeri kanggo nggawe solidaritas kanggo wong-wong Muslim sing ditindhes ing saindenging jagad. Sayange, umume wong Uighur lagi mbukak utawa ing kamp pendhidhikan ulang Cina lan mlarat. Pramila kita nyipta penggalangan dana GoFundme. Gumantung saka jumlah sing dikoleksi, kita bisa uga nggawe perpustakaan, mesjid utawa kuburan.

China wis ngrusak luwih saka 3 masjid, makam & kuil sajrone 1000 taun. Beijing kanthi sistematis ngrusak budaya & agama wong Uighur Muslim. Gambar satelit nuduhake gambar sing medeni banget. PixelHELPER bakal menehi conto lan mbangun kuburan Iman Asim sing rusak ing pagunungan Maroko kanthi plak kanggo ngelingi karusakane wong Tionghoa. Informasi luwih lengkap babagan proyek kasebut

Kita nuntut demokrasi ing China. Lan negara dhewe kanggo Uyghurs, Hong Kong, Taiwan & Tibet. Partai Komunis kudu dibubarake kanthi cepet. Dara proyeksi entheng

Kita nuntut kebebasan beragama ing China, ngajeni hak asasi manungsa & pemilihan demokratis kanggo masa depan sing luwih apik. Kabeh mesjid kudu dibangun maneh kanthi biaya China, kabeh mau #Uiguren Sampeyan kudu bebas ngleksanani imanmu.

Saben uwong Éropah nyerang, Uighur nyedari nyiksa. Ing China, Islam dilarang, ngimpi kanggo idiot sayap tengen. Masjid 200 dibongkar, wong Tionghoa pengin ngerti babagan garnix. Kunci Uighur, lan ngguyu ing tinju. Sapa sing pracaya marang Allah ing Tiongkok, nemu bocah sing dirampok saka turu.

Banjur kabeh Muslim wis ilang, ngandika Xi Jinping sing apik banget. Amarga wis mirsani kabeh negara, nanging dhuwit China sampeyan uga duwe. Nanging banjur sampeyan katon kaya adoh, sementara, Udin ana ing lemah. A Al Qur'an minangka tiket kanggo tiket musim torture camp.

Sakabehing otak Uyghurs, Mohammed ora bakal ngidini. Numpak tembok China lan ngenteni. Bakal ngirim pembalap menyang Hong Kong, Tibet lan terus-terusan. Kabeh Muslim bakal kumpul lan Jinping bakal ngetok siji. Ing China ana demokrasi lan ora tau Islamophobia maneh.

Kanthi kamp-kamp pendidikan maneh lan pemantauan sing cedhak, pamarentah pusat Cina nyoba nyegah kerusuhan ing provinsi iki. Anane fasilitas kasebut resmi dikonfirmasi dening pamarentah ing Oktober 2018, nanging ing wektu sing padha mbantah tuduhan-tuduhan nandhang lara kasebut.

Kanggo Uighurs, Turkvolki Muslim ing provinsi Xinjiang, akeh sing wis owah ing taun-taun pungkasan (foto saka 22.09.2013, reruntuhan masjid sing kabusak ing Kashgar). Nanging malah kepemimpinan politik ing Beijing kudu nyatakake yen provinsi paling gedhe ing Republik Rakyat Republik ora entek.

Politika Tiongkok ing Xinjiang padha karo sing ana ing Tibet Budha: etnis Tionghoa lan perusahaan sing ditarget. Iku uga sing entuk manfaat saka program lan investasi infrastruktur pemerintah. Ing sekolah, basa lokal wis digunakaké luwih akeh kanthi Mandarin. Supaya Uighurs ngungsi menyang agama kanggo njaga identitas. Semono uga pemerintah sing nulak Islam, dadi luwih radikal.

Kita nuntut rilis langsung kabeh wong Uyghur & introduksi
kebebasan beragama ing China. Kabeh wong bisa precaya apa sing dikarepake, ing monster spaghetti sing mabur utawa ing salah sawijining agama ing jagad. China kudu mandheg nyegah masarakat supaya nindakake kabebasan agama. Kebebasan beragama minangka bagean saka konstitusi Jerman - konstitusi Cina kudu njupuk conto iki.

Pembangunan piranti lunak livestream swarm

Livestream swarm help. Piranti lunak kanggo koordinasi ing acara umum

Kanthi instalasi software PixelHELPER Livestream Schwarmhilfe ing situs ing Afrika Lor, kita wis nggawe bukti kanggo nyoba lapangan proyek kita. Saiki kita bisa nyengkuyung masalah benua Afrika kanthi piranti lunak bantuan kita. Kita wis nyiapake maneka papan interaktif ing situs produksi interaktif kita. A toko jahitan, stasiun welding, roti, breeding ganggang, 3 kilometer saka kabel jaringan nyambungake kamera 20 bebarengan kanggo nampilake pemirsa kita tansah gambar paling anyar saka produksi urip.

Tiang kamera hidrolik 15 meter ing sisih mburi kanthi kepala 360 derajat & WiFi

Kunjungan ladang banget angel, nanging ora bisa disewakake

Pawon sup 23.06.18 teka ing Maroko

Kita ndamel dapur pawon Progres kanggo wong-wong sing keluwen 600 menyang Maroko. Pawon kasebut ana ing kusus kanggo rong minggu lan kita isih kudu micu, jumlah biaya kanggo babagan € 400. Wadhah oranye kanthi alat kanggo Farm Spirulina kita wis ana ing Marrakech. We are currently looking for a farm to build Spirulina Farm. Amarga jumlah donasi kurang saka babagan donasi 2500 ing taun 2017, kita mung bisa mundur ing proyek kasebut. Kita ngarepake nyewa paling sethithik 600-1200 € gumantung marang lokasi farm. Awit kita kudu cepet Internet 4G ing farm, kita kudu nindakake tes kacepetan ing saben situs, amarga kita bakal bisa mlaku paling ora ing kamera IP internal 20, uga ngirim rong stream eksternal menyang Facebook lan Twitch.
Kerugian sing gedhe yaiku ana sawetara peternakan sing ora ditandur wit zaitun nganti ndhuwur, nanging duwe area mbukak kanthi listrik lan banyu.
Kita wis nyawang farm 10 lan siji-sijine sing cocok kanggo didol kanggo 80.000 € sing ditawani lan ora disewakake.

18.06.18 Customs isih nyekeli pawon, tank luwih gampang diekspor

Angka & investasi saiki

Saiki kita wis nandur babagan 25.000 € kanggo alat kanggo Spirulina Farm lan 25.000 € ing biaya logistik, tuku mobil lan kanggo nggawa peralatan kita menyang Afrika Lor.
Kita butuh bantuan sampeyan sanalika bisa ngirim livestream jam 24 saka Maroko. Sanalika Spirulina Farm aktif, kita bakal nyopir pawon sup karo traktor Defender menyang Senegal. Apa kita ora njaluk ijin tinggal permanen kanggo Maroko, kita bakal nyurung kidul menyang Mauritania, Senegal, lan Gambia lan nyoba ana
kanggo njupuk lokasi lan Daueraufenthalsememigung. Mesthi, luwih gampang ngekspor tangki menyang Afrika tinimbang pasokan bantuan kemanusiaan.

Teknik listrik kanggo pasokan listrik seluler ing notebook ing livestreams kita

Kamera kelas 360 ing kemul mobile. Sambungan Wi-Fi menyang mobil kanggo panggunaan outdoor mobile

11.05.18/XNUMX/XNUMX Bek & Caravan supaya biaya paling murah ing Afrika

Conto produksi selang dening Spirulina supaya ora mbangun wadhah beton

Humanisme minangka pengalaman interaktif ing livestream, ngontrol distribusi liwat emoticon ing Facebook. Zombi ora ngerti lomba, warna utawa agama. Mung pemikiran! Zombi proyek tanpa wates katon minangka platform gerobak interaktif. Jeneng kasebut minangka turunan saka sawetara komputer zombie sing dikawruhi sacara eksternal. Aspirasi kita ora kurang saka solusi kanggo kabeh catastrophic kamanungsan kanthi interaksi mbantu pemirsa liwat livestream. Tujuan kita: jam 24 livestream saka kembang api donya. Dikancani Reporters ing zona perang, distribusi bantuan kamanungsan ing kamp pangungsèn utawa goleki kanggo diburu ing Taman Nasional, kemungkinan kontrol grombolan kita boundless Kita alat: Lambang emosi saka Facebook ngontrol grombolan tambahan lan arep apa wis rampung.

Mulane, zona Zombi tanpa Borders diarani akeh panggonan, nggunakake teknologi sing dikembangake, kalebu baterai mawa barang-barang baterei; Kontrol kamera WLAN internal, perangkat lunak basis data interaktif kanggo kontrol swarm, nambah-ons kanggo RMTP Facebook livestream ngontrol kelompok gedhe wong kanggo tujuan positif liwat browser kanggo ngatasi masalah penting wektu.

Lokasi live stream pertama yaiku Senegal, Palestina lan pusat logistik Eropa ing Maroko. PixelHELPER pengin nyedhiyakake kabeh negara kanthi bantuan kamanungsan saka dununge ing Maroko. Nalika arep menyang Madagaskar, kita pengin nginstal paling ora siji lokasi livestream interaktif ing saben negara. Lokasi livestream kudu nyiyapake kesempatan kerja kayata peternakan ganggang & ngasilake produk bebarengan karo para pengungsi kanggo menehi masa depan sing apik ing bawana Afrika. Kabeh sing ana ing live stream, sampeyan mesthi ana ing kono lan mutusake kedadeyan apa. Saben lokasi ditampilake ing live stream nalika awan, televisi interaktif kanthi tujuan kanggo nambah jagad liwat pitulung akeh. Ing Madagaskar, kita pengin nggunakake terapi phage Georgia ing situs kanggo nglindhungi wong saka wabah pneumonia sing nyebar saben taun. Minangka asil saka kultus wong sing wis mati, penduduk pulau kasebut bola-bali kontak karo patogen sing mateni jutaan wong ing Eropa ing Abad Pertengahan.

Bantuan nyata-wektu interaktif ing stream video urip ing browser.

Secara teknis bisa digunakake kaya iki nalika miwiti stream langsung kanthi unsur kontrol transparan banjur ngajak karyawan "Zombie tanpa wates" menyang stream live kita. Kanthi cara iki, kita ngawasi koreografi unsur-unsur operasi interaktif lan reaksi kanthi cepet tumrap perubahan stream langsung ing lokasi krisis.

2014-2015 kita dikoleksi pengalaman pisanan karo livestream swarm help

Photo Copyright: https://web.facebook.com/patryk.witt
Grafis & logo: https://web.facebook.com/SNOB.desillustration

TEDx Talk ing Marrakesh

TEDx Talk ing Marrakesh. Kita ngenalake konsep PixelHELPER lan njaluk keplok. Anggota dewan saka organisasi bantuan liyane langsung nliti babagan aplikasi Android kita lan pengin nggarap kita sawise diluncurake.

ted

333 anak hadiah tas

333 hadiah tas kanggo bocah-bocah

Kanggo Natal, kita mbagekke tas pengawal ing persilangan Marrakech. Tindakan Natal iki ana ing tradhisi distribusi sing luwih lawas ing Natal sing ngedegaké PixelHELPER saka Attac wis nampa penghargaan "Miwiti révolusi dhewe".

Natal

3D tangan produksi prosthesis

3D tangan produksi prosthesis

Kita mulai nyetak Robohand ing printer Ultimaker 3D kita. Sajrone wektu, kita entuk pengalaman lan pindah produksi menyang Spanyol ing perusahaan printing profesional, sing menehi kita tangan rampung sawise kita wis diukur bocah lan wong diwasa.

tangan

Global Entrepreneurship Summit Marrakesh

Global Entrepreneurship Summit Marrakesh 2014. Pemimpin bab Maroko kita bisa nemtokake proyek kanggo PixelHELPER minangka delegasi lan diskusi timbal mburi adegan babagan kerjasama luwih lanjut. Wiwit Gedung Putih dadi partner ing GES 2014, kita uga ketemu Wakil Presiden AS Biden ing Majelis Mentri.

ges

Simpen Dunia

Simpen World Congress, Bonn. Theatre Bonn ngatur salah sijining kongres seni-ngelmu kerjasama karo Beethoven Festival, Foreign Office lan sapérangan badan PBB lan LSM ing Bonn. Ing judhul "Simpen WORLD - Ekspedisi utopian karo ahli, seniman lan ilmuwan" sing dijupuk metu saka konvènsi pusat, auditoriums lan Laboratorium lan digawe pengalaman sensori ing tahapan kanggo luwih akeh umum masalah global kamanungsan lan kahanan sing. PixelHELPER ana ing situs karo papan informasi dhewe lan menehi pamirsa kesan pisanan saka project PixelHELPER.

stw1stw2

Cubik PixelHELPER at UN

Cubik ing Perserikatan Bangsa-Bangsa. The Magic Cube, sing dituku dening PixelHELPER lan lelungan liwat negara-negara 40 ing saindenging donya, diwenehi Nuseir Yassin menyang Perserikatan Bangsa-Bangsa banjur dikirim menyang Maroko.

cubik

Distribusi sekolah set

Bali sekolah ing Maroko. Distribusi set sekolah ing cedhak sekolah - Avatar PixelHELPER kami saka Aliran Unggulan ing Marrakech mesthi kontak langsung karo bocah-bocah saka desa cedhak Marrakech sing diwenehake. Kita nyiyapake cukup kanggo miwiti sekolah.

set sekolah

Maroc Social Creative Startup

Final Round Maroc Social Creative Startup Cup, 2. Place. Mesthine Maroko ora ngirim tim Jerman menyang Copenhagen kanggo final Piala Dunia Creative ing dunia. Mulane kita kudu ngetutake 2. Para juri kaget kanthi konsep livestream crowdfunding.

mscsc1

Gamescom Trailer in Palmeraie Marrakech

Nembak Trailer Gamescom ing Palmeraie ing Marrakech. Bebarengan karo produser kondhang Youness Mouthadi, kita ngasilake Trailor kanggo komersial sing pertama. Kanggo nggarisake konsep futuristik PixelHELPER, efek kita diadaptasi saka Stargate film.

trailer

Test transmisi video

Ujian transmisi video ing negara miskin broadband kanthi Ustream.

Kita cepet nyadari yen suhu luwih saka 40 derajat, hardware kudu dikendhaleni. Ing kene sampeyan bisa ndeleng titik akses WLAN seluler kanthi baterei sing bisa diisi ulang.

stream

18. Juli 2014

Diskusi babagan proyek PixelHELPER kita ing #Marrakesh. Peserta dr. Mohamed Kalakhi from the Embassy of the Kingdom of #Marocco in #Berlin

kedutaan

06. Juli 2014

Dhistribusi pisanan ing wilayah Marrakesh. Kita nyedhiyakake penting kanggo nggawe perbaikan ing lingkungan langsung kita. Supaya kita miwiti kanthi ngganti palmentore dadi gerbang baja lan entuk jaring kanggo pemain bal-balan sing enom.

pisanan

02. Juli 2014

Mulai proyek; Ujian awal teknologi kasebut. Kaping pisanan, kita kudu nyatakake yen kacepetan internet pancen angel banget ing wiwitan. Kita kedah ngganti kathah lan ngatur kaliyan Afrika. Ing pungkasan kasebut bisa ditindakake nanging uga bisa kanggo nepungake kabeh fitur sing wis kita rencanakake.

Start1

Start2Start3

02. Juli 2014

Fly to Marrakech karo tim PixelHELPER. Ing pungkasan penerbangan, kita bisa njupuk gambar ing kokpit sadurunge menyang Medina Marrakech lan bakal nemoni kabeh perbedaan budaya ing Eropa.

fly

01 Mei - 30 Mei 2014

Pra-konfigurasi Hardware AlphaTest kanggo Afrika ing Düsseldorf; Nggunakake komputer Rasberry Pi kanthi kamera mini lan tas ransel surya lan bank baterei surya.

Alpha

04 April - 30 April 2014

Konversi drone pesawat, dron kapal, lan drone ke stasiun internet seluler kanggo ngukur sepindah ing wilayah bencana. Ujian kinerja ditindakake sawisé diluncuraké kanthi sukses platform crowdfunding Livestream.

drones1 drones2

Kita minangka Buntesnachrichtendienst - kanggo partisipasi luwih demokratis

Buntesnachrichtendienst ndhukung aktivis lan gerakan oyot sing digunakake kanggo owah-owahan sistemik utama ing saindenging Eropa. Artis lan wirausaha ing saindenging jagad mbiayai layanan intelijen warna-warni kanggo mbebasake para aktivis saka pakunjaran, mbantu pelopor lan nemokake korupsi ing saindenging jagad. Kita tumindak kanthi covertly lan mungsuh kita kudu kita serius. Kita gumantung marang kebebasan seni lan kebebasan ekspres.

Warta lan warta nyebar ing saindenging jagad saben detik. Sawise sawetara warta, jagad iki katon beda kaya sadurunge. Warta mengaruhi urip kita. Kita tangi karo sampeyan lan nggawa sampeyan ing wayah wengi. Ora preduli ing endi wae ing jagad iki, kupu-kupu nutup swiwine. Lan bisa uga ana kedadeyan sing duwe makna kanggo kita. Teknologi modern nggawe jagad iki dadi cilik. Nanging konflik regional lan global kayane saya akeh. Akeh sing kepengin ngerti sapa sing bisa dipercaya. Informasi sing isih bisa dipercaya lan apa perdamaian lan kemakmuran ing Jerman tetep ana. Iki persis karo misi sing diwiwiti. Lan ing jaringan internasional, kita nggawe dhasar sing bisa dipercaya, terkadang berisiko banget, amarga butuh wektu dawa kanggo tumindak kanthi tanggung jawab. Integer & setya marang masarakat kanggo nglindhungi Jerman.

TED Dhiskusi nglawan pengawasan

Negara Pengawasan: "NSA ing House"

United Stasi of America ngadeg ing tembok kedutaan Amerika ing Berlin lan konsulat Amerika liyane ing Jerman, kalebu Düsseldorf, Frankfurt lan Hamburg. Alesan kanggo iki yaiku spying tanpa isin ing layanan rahasia NSA lan Amerika.

NSA mbela strategi pengawasan sing perlu kanggo nglawan terorisme. Kajaba iku, mbenerake dhewe kanthi ngucap, "Yen sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ndhelikake, sampeyan ora duwe rasa wedi". Sayange, pengawasan NSA luwih akeh tinimbang perang nglawan teror. Telpon, Skype, Whatsapp telpon bisa dipantau, sanajan sampeyan ora duwe apa-apa karo teroris, nggunakake prinsip "3rd Degree Friend".

Kajaba iku, teknik pemantauan iki mung nyegah serangan 4. Apa worth privasi kita kanggo nyoto nanging ora nyata nyerah? PixelHELPER ora pracaya, sebabe aku miwiti kampanye iki.

Kasile pisanan sawise nggambarake cahya 13, ing irama mingguan lan jangkoan media gedhe:

Pemilihan bos CIA ndhuwur Jerman.

Waca liyane

Saka Pelangi - kreteg sing nyambungake seni ringan

Cinta ora mangerteni wates - Rainbow kanggo Orlando

Khayalan yaiku tumindak ngimbangi pelangi.
"Saka Pelangi"

Cahya sing tanpa wates saka sinar Pelangi ing wayah sore sore saka balai kutha Düsseldorf ing kutha.

Kampanye "Saka Pelangi" PixelHELPER tegese luwih toleransi lan nglawan sengit.

Pelangi nglambangake pangarep-arep & kasampurnan. Saben wong ndeleng pelangi, siji sing mesthi wae: peteng lan udan ora duwe tembung pungkasan.

Proyek seni ringan "Saka Pelangi" dening Oliver Bienkowski minangka proyek sing isih ana ing jembatan, bangunan lan arsitektur kutha sing kondhang diowahi dadi kreteg pelangi. Nganti saiki, Jembatan Karl Branner ing Kassel wis dirancang maneh saliyane Hafenbrücke ing Medienhafen ing Düsseldorf. Proyek iki misahake wong ing Documenta lan nggawe pengunjung seni internasional sing kuat. Gerbang Brandenburg uga malih dadi pelangi kanggo Festival Lampu. Kassel Bergpark Kaskaden sing misuwur, bagean saka Situs Warisan Dunia UNESCO, uga wis diwenehi pelangi cat. Kanthi iki, seniman nganjurake luwih akeh toleransi lan ora sengit.

Waca liyane

18. April 2013

Test Alpha saka drone pangiriman ing Pusat Pameran Dusseldorf kanggo Dokumi. Kita nguji daur ulang AVATAR kita karo kamera statis lan papan sing cukup kanggo bank-bank daya smartphone kanggo livestream sing terus-terusan ing Kriesengebieten. Iki drone listrik, bakal digunakake ing mangsa ngarep ing Kriesgebieten dening avatar PixelHELPER kanggo mbantu wong-wong sing kena pengaruh liwat komunikasi satelit telpon Internet karo donya njaba.

Vogelschiss gegen Hass - kertu abang kanggo pangirim sengit

Shit bali dina iki, marang #Hate saiki ana siji ing jaring Panangkal racun wisa. @PixelHELPER ngirim kotoran manuk menyang kabeh wong sing nyebar gething. Sumbang menyang paypal@PixelHELPER.tv & tulis marang sapa sing ngirim pangiriman sabanjure. Huruf 1 mlebu menyang @_donalphonso saka @dunia

Ing bayangan moral instalasi seni #Fencing4Humanity, tiron saka tapel wates njaba Eropa, manuk-manuk pisanan wis mapan. Saka kene saiki uga #Bek telek marang #Hate perang ing Internet.

Fasilitas Vogelschiss ing Maroko

Ing Maroko sing adoh, saiki kita nggunakake fasilitas Vogelschiss kanggo ngirim amplop Vogelschiss simbolis cilik kanggo wong sing profil dhewe karo #HateSpeech.

Manuk njupuk tanduran kanthi apik
A manuk ing karya nglawan sengit
Konstruksi fasilitas telek manuk kita

19. Desember 2012

Seniman lan pangadeg PixelHELPER Oliver Bienkowski manggung instalasi laser ing Skyspace James Turrell ing Pusat Seni Lampu Unna. Panjenenganipun nyambungaken menara kanthi menara gereja ingkang caket. Sawetara gambar didhetèksi karo drone. Drone iki nyedhiyakake panggunaan becik minangka unit telepon satelit seluler sing nyedhiyakake akses internet marang wong-wong sing kena pengaruh. Teknologi solar adoh minangka aviator FPV bisa digunakake dening pribadi lan organisasi bantuan cilik wong ing wilayah remot sing kena pengaruh bencana alam Internet bisa nggawa. Utamane ing kasus-kasus catastrophe, iku sing paling penting kanggo sing kena pengaruh lan gumantung kanggo netepake komunikasi. Sawetara wong ing negara industri bisa mbayangno saiki tanpa listrik lan Internet.

09. April 2012

Kita nguji transmisi video FPV (First Person View) ing prau. Kanthi antena kuat sampeyan bisa ndesain sinyal video supaya sampeyan bisa mabur liwat drone banjir ing saindhenging Luksemburg, minangka Raphael Pirker saka TeamBlackSheep wis buktiaken. Ing mangsa ngarep kita pengin nggunakake drone transportasi, internet lan pertolongan pertama ing donya, dibiayai dening biaya PixelHELPER platform Livestockream Crowdfunding.

01. April 2012

Drone mobil damel putaran ing stasiun roket NATO lawas ing Neuss (Hombroich). Kanggo drone miniatur isih ana drone transportasi.

07. Maret 2012

Kanthi flyers FPV ing wangun sayap, wektu penerbangan banget dawa bisa dirampungake kanthi kombinasi karo sel surya. Ing catastrophe, wong bisa tekan 30-70 kilometer, gumantung saka daya transmiter sistem radio kasebut, kanthi drone swiwi lan nyedhiyakake Internet nganti dibaleni.

Museum Sindikat Agama & Kebebasan Seni SamuelPaty

Nelpon bangunan Museum Sindiran Agama & Kebebasan Seni dening Samuel Paty

Rajapati Samuel Paty ora bakal dilalekake. Seni ora kudu dadi sebab maneh para teroris kanggo mateni wong liya. Kebebasan seni luwih dhuwur tinimbang kebebasan beragama. Kita ngajak kelas sekolah saka saindenging Eropa kanggo ngunjungi pameran babagan sindiran agama. Kaya sirkus modern kanggo kebebasan artistik, kanthi pameran kita bakal menehi latar babagan sejarah satira agama ing saindenging Eropa sajrone sawetara dina. Kita butuh pitulung sampeyan supaya bisa tuku lan nglengkapi wadhah segara kanthi pameran. Kabeh Eropa kudu padha-padha mbebasake tembung lan gambar. Terusake kampanye menyang kabeh kanca ing kabeh negara Eropa supaya bisa miwiti kanthi cepet karo pameran seluler kanggo kebebasan seni. Kabeh wong sing nyumbang duwe entri gratis ing Museum Pop Up kanggo Sindiran Agama.

Kanthi Museum Popup seluler, kita bakal lelungan menyang kabeh negara Eropa.
Memorial Holocaust kita ing Maroko wis rusak, lapor CNN
CNN babagan proyek kita ing Maroko

Petisi warga kanggo nylametake Klinik Loreley kanthi proksi

Ing ngisor iki minangka conto utama perjuangan nglawan demokrasi langsung liwat referendum. Nanging ora mriksa konsep operator kita, para politisi cepet-cepet nuntut panjaluk warga kita ing kabeh saluran, sing nuduhake manawa kita mlaku ing dalan sing bener. Anggere ora pengadilan administratif mutusake, petisi warga kita ora bisa ditampa miturut §17 kode kotamadya. Dina iki, malah Jurnal Resmi disalahake kanggo nggawe swasana ati. Saiki kita njaluk kabar kontra.

Politikus sing pengin nutup Rumah Sakit Loreley kerja kanthi metode fitnah sing digunakake mung ing negara-negara totaliter. Asosiasi kutha lan kotamadya munggah menyang pengadilan lan pendapat diwenehake menyang warga kaya keputusan pengadilan administratif. Sawetara warga njaluk sumbangan kanggo demonstrasi inisiatif warga tuwa "Kanggo nglestarekake klinik Loreley", perusahaan individu nyumbang luwih saka 10.000 kanggo asosiasi dhukungan rumah sakit. Kita nampa sumbangan € 0 lan petisi kanggo warga negara dikritik amarga kita ngetutake rekomendasi Mehr Demokratie e. V. wis nulis nomer akun sumbangan ing sheet.

Peluang pungkasan kanggo nyimpen Klinik Loreley yaiku panjaluk warga ing saben 3 kutha partner kasebut. Sapa wae sing duwe omah pertama ing kutha pamilike lan umure luwih saka 18 taun bisa mlebu. Mangga nyebarake dokumen kanthi wiyar ing wilayah sampeyan.
Gulung mudhun kanggo milih ing antarane Oberwesel, St. Goar & Asosiasi Hunsrück-Mittelrhein.

Kanthi konsep operator anyar Yayasan PixelHELPER, kita nuntun klinik Loreley dadi masa depan sing aman!

Panjaluk warga kanggo kutha Oberwesel

Klik ing gambar kanggo ndownload template teken. Iki kudu terus disebar karo konsep operator.

Panjaluk warga kanggo kutha Sankt Goar

Klik ing gambar kanggo ndownload template teken. Iki kudu terus disebar karo konsep operator.

Petisi warga kanggo komunitas Hunsrück-Mittelrhein

Klik ing gambar kanggo ndownload template teken. Iki kudu terus disebar karo konsep operator.
Simpen klinik-klinik Loreley. GmbH non-profit PixelHELPER Yayasan pengin njupuk rumah sakit lan terus digunakake minangka solusi 1 omah. Ramalan cahya ing Kamentrian Kesehatan ing Berlin

Kahanan saiki 20.04.2020/21/15 XNUMX:XNUMX

Ing kompas saiki April 2020 CDU Oberwesel ana salah sing dituntut, yaiku klinik kasebut ora duwe keuntungan.
Krankenhaus GmbH St. Goar-Oberwesel, kaya jeneng kasebut, minangka GmbH lan dudu GmbH nirlaba. Mung dibebasake saka sawetara pajak nanging ora amal. Ringkesan, kudu dielingi manawa ana bewara saka pajak perdagangan, ing
Pajak penjualan lan pajak properti diwenehake kanggo kabeh rumah sakit sing cocog karo syarat-syarat § 67 AO. Iki ora preduli yen rumah sakit nirlaba. Pengecualian saka pajak korporat mung diwenehake menyang rumah sakit sing ora duwe keuntungan kanthi artine §§ 51-68 AO. Ing wayahe saiki GmbH kalebu kabeh kemungkinan kanggo mbuwang dhuwit. Departemen ditutup lan teknologi rumah sakit ngalih menyang rumah sakit liyane. Konversi dadi GmbH non-profit bisa digayuh. Bantuan karo panjaluk warga kanggo terus operasi sing ora duwe keuntungan ing klinik-klinik facebook.com/loreley-klinik Kanthi perusahaan tanggung jawab winates tanpa bathi, luwih akeh dana kasedhiya saka struktur perusahaan tanggung jawab sing winates, ora ana bathi sing bisa mili maneh, nanging kudu digunakake kanggo tujuan nirlaba rumah sakit non-profit anyar. Ing kasus iki sing bakal dadi klinik kasebut, pusat senior lan bengkel anyar kanggo wong cacat ing lokasi lawas ing Sankt Goar. Kanggo informasi luwih lengkap, mung gulung mudhun ing kaca iki.

Kahanan saiki 19.04.2020/13/00 XNUMX:XNUMX

Kita miwiti telung petisi ing kutha-kutha saka para pemegang saham supaya entuk "rapat pemegang saham luar biasa" anyar njaluk Marienhaus Holding GmbH kanggo mindhah saham 55% ing rumah sakit menyang GmbH nirlaba Yayasan PixelHELPER, kaya sing sampeyan tawakake ing Palang Merah.

Kajaba iku, rumah sakit kudu diowahi dadi perusahaan nirlaba supaya kabeh bathi ing perusahaan kasebut lan ora nggawe distribusi kanggo para pemegang saham. Kanggo nindakake iki, kita kudu ngumpulake 300 pratandha saka pamilih saben mitra lokasi kasebut, yen pamrentahan kutha kasebut ora sarujuk karo panjaluk warga kasebut, keputusan warga 'digawe.

GmbH non-profit PixelHELPER Yayasan ngembangake konsep lan nawakake kanggo njaga lan kelanjutan klinik ing Oberwesel. Penawaran kanthi fokus khusus kanggo inklusi kudu digawe ing lokasi Sankt Goar. Iki kalebu jinis urip sing anyar kanggo wong 8-16, uga bengkel afiliasi kanggo wong sing ora duwe kabisan.


Rumah sakit ing Oberwesel uga kudu ngaktivasi kabeh departemen spesialis sing dibutuhake kayata unit perawatan intensif supaya bisa digunakake minangka rumah sakit lengkap.


Ing kerjasama lan kerjasama karo Universitas Marburg lan perusahaan teknologi medis sing cedhak, bengkel kanggo wong sing duwe cacat bakal ngasilake komponen medis kayu sing relevan lan disertifikasi sing bakal digunakake kanggo ekspor menyang Afrika.


Kanggo pambangunan bengkel anyar kanggo wong cacat, kalebu urip gratis alangan, dana nganti EUR 600.000 kudu ditrapake saka Aktion Mensch.


Yayasan PixelHELPER pengin nduduhake kesengsem kepiye syarat masyarakat sing tuwa bisa ditemoni kanthi cara modern lan berorientasi ing negara kasebut.
Kanggo njamin keamanan finansial, Yayasan PixelHELPER bakal konsentrasi kanggo mbukak wilayah bathi anyar supaya njamin kelanjutan kasebut minangka rumah sakit ora duwe bathi.Manawa uga ngarepake dana saka dana struktur rumah sakit supaya bisa terus operasi ing klinik lan nggedhekake.


Ing kene, Pixelhelper Yayasan, liwat panyengkuyunge, bisa bali ing jaringan sing kondhang ing kabijakan kesehatan Jerman.


Amarga perusahaan tanggung jawab winates sing ora duwe keuntungan ora ngetrapake kepentingan batine dhewe, ora ana distribusi keuntungan sing digawe kanggo para pemegang saham, kita bakal nandur dhuwit luwih akeh ing klinik lan bengkel cacat.


Fokus saka rumah sakit sing ora duwe keuntungan mesthi kanggo kabecikan umum - sinonim karo kesejahteraan pasien individu. Tembung "non-profit" relevan kanggo ukum pajak, amarga mung kegiatan sing kacathet ing paragraf 52 kode pajak sing ngladeni masarakat umum dianggep ora duwe bathi ing pangerten babagan ukum pajak - umpamane, babagan pendanaan babagan sektor kesehatan.GmbH (GGmbH) ora duwe keuntungan saka pajak perusahaan . Minangka bali, gGmbH wajib nggunakake dana sing diasilake mung kanggo tujuan sing dudu kanggo keuntungan.

Dadi, kita pengin dadi klinik spesialis ora duwe keuntungan - lan tumindak kanthi bener. Iki ngidini kita fleksibilitas, sing bakal migunani kanggo pasien. Amarga kita ora mung kerja kanthi cara sing kompeten tundhuk karo standar paling anyar, nanging uga miturut prinsip prinsip kwalitas, kualitatif lan ekonomi - iki tegese kita pengin nggunakake kabeh sumber daya finansial lan manungsa kanggo kepentingan pasien.
Latar mburi: Yayasan PixelHELPER didegake dening pirang-pirang Freemason lan seniman cahya Oliver Bienkowski. Ing Hamburg ana Rumah Sakit Mason ing Rissen, sing dilakokno dening Palang Merah, uga Omah Pensiun Mason ing tengah-tengah Hamburg. Rumah Sakit Freemason ing Hamburg mbukak lawang tanggal 3 Oktober 1795 ing Dammtorwall minangka lembaga pertama kanggo diakoni wong sing lara, sing sadurunge ora ana ing Hamburg. Wiwitane ditetepake dadi rumah sakit kanggo abdi wadon lan ditambahi sawetara taun mengko kanggo abdi-batur lanang .. Nalika Yayasan PixelHELPER bubar, aset kasebut menyang Freimaurer Hilfswerk eV, sing dadi bagean saka organisasi amal.

Kahanan saiki 16.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Saiki kita lagi golek properti sewaan ing kutha Oberwesel. Kita bakal nggunakake lokasi kasebut kanggo koordinasi 3 petisi kanggo perawatan rumah sakit lan ngasilake roti kaleng kanggo kemah para pengungsi lan para tunawisma. Sanalika lokasi ditemokake, dhaptar teken kanggo kabeh 3 kutha bisa diunduh ing kaca iki. Sawise nglumpukake tapak asma, sampeyan bisa menehi dhaptar petisi marang kita ing situs. Referendum bakal diwiwiti sadurunge tanggal 01 Mei 2020

Kahanan saiki 14.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Kita ora bisa nyebutake tawaran tuku Marienhaus Holding kanthi cetha apike para pemegang saham liyane. Yayasan PixelHELPER nirlaba GmbH wis ngubungi pengacara hukum administratif ing Koblenz & asosiasi Mehr Demokratie eV kanggo mriksa referendum kanggo miwiti "rapat pemegang saham Luar Biasa kanggo mbatalake resolusi tanggal 09.04.2020 April 1". Kiriman kanggo referendum wis siyap, nanging kudu dipriksa kanthi sah. Referendum kasebut bakal mrentah pamrentah kutha kanggo njupuk keputusan ing rapat pemegang saham luar biasa. Pengacara hukum perusahaan mriksa langkah-langkah hukum sing kompetitif. Kanthi rapat pemegang saham sing luar biasa, saham kasebut bisa diwenehake menyang PixelHELPER Foundation gGmbH, lan operasi omah luwih saka XNUMX ing Oberwesel terus, uga nglestarekake pusat warga senior.

Sanajan ngirim tawaran tawaran menyang juru bicara perusahaan kanggo Marienhaus Holding kaping pindho kanthi email, ora ana tanggapan kanggo tawaran kajaba telpon bali saka Heribert Frieling.

Rumah Sakit Loreley & Pusat Warga Senior minangka institusi umum sing penting banget kanggo Oberwesel. Ing rapat pemegang saham pungkasan tanggal 09.04.2020 April, XNUMX, Marienhaus GmbH ora nanggepi iki, sanajan ana penawaran pengambilalihan saka GmbH nirlaba Yayasan PixelHELPER, lan kabeh pitakon babagan tawaran pengambilalihan luwih lanjut negatif. Kita ndeleng pelanggaran pidana sing salah. Marienhaus mindhah inventaris menyang rumah sakit liyane lan pungkasane pengin ngamanake pusat senior minangka sapi awis. Pakaryan mandiri sing nindakake perkara kaya ngono ing Jerman dianggep minangka pelanggaran bangkrut. Sapa wae sing mindhah inventaris, yaiku aset ing rumah sakit, sadurunge bangkrut sing bakal ditindakake bisa ditindakake. Rumah sakit kasebut dirawat dening Marienhaus GmbH menyang arah klinik liyane kayata Bingen. Kita ngajak kabeh pemegang saham njaluk Marienhaus GmbH metu saka perusahaan rumah sakit St. Goar Oberwesel GmbH. Minangka perusahaan nirlaba, Yayasan PixelHELPER ora bakal nggawe distribusi bathi nanging bakal nggawa pusat lan rumah sakit senior ing mangsa ngarep amarga alasan amal.

Resi sumbangan bakal dikirim langsung. Resi transfer sampeyan cukup kanggo panrimo sumbangan kanggo kantor pajeg nganti € 250.

Kanthi ramalan sing entheng Kesehatan Kementerian Federalt Yayasan PixelHELPER dadi penutupan St. Goar / Oberwesel. Saran kita: Yayasan GmbH PixelHELPER non-profit sing njupuk bagean saka 55% yen Rhineland Palatinate Ministry of Health saka dana struktural rumah sakit, sing wis ditandhani kanggo mbayar pembayaran, kanggo upah karyawan, operasi lan ekspansi rumah sakit, sing bakal menehi PixelHELPER kesempatan kanggo ndandani klinik kasebut lan njaga kabeh karyawan ing rumah sakit Oberwesel luwih saka 1 taun. Omah ing St. Goar digunakake kanggo mbangun mesin ventilasi kanggo jagad katelu. Universitas Marburg bakal enggal nampilake piranti ventilasi sing gampang kanggo Afrika kanggo masarakat. Kanthi bahan kayu lan bagian sing gampang saka toko hardware, ventilator uga bisa dibangun kanggo negara-negara sing saiki ora duwe sistem rumah sakit sing fungsine. Salajengipun, PixelHELPER Yayasan kanthi kantor tumindak ing Rumah Sakit St. Goar nyiyapake tawaran bantuan nirlaba liyane kayata roti roti kaleng kanggo stabilitas panganan, ngatur festival seni ringan & njupuk langkah luwih dhisik kanggo nyengkuyung warga St. Goar & Oberwesel. Pandhemen sabanjure teka, sadurunge Perang Dingin ana luwih saka 40 rumah sakit bantu ing Jerman, sing ditutup amarga tabungan. Ing wektu pandhem, kita ora bisa nutup rumah sakit liyane. Wangsulan Jens Spahn diikuti email, merujuk menyang Kamentrian Kesehatan ing Rhineland-Palatinate. Politisi kudu tumindak saiki. Ing kaping 22 Mayuta-yuta subsidi kudu dibebasake kanggo operasi lan gaji rumah sakit sing terus-terusan lan karo perusahaan operasi non-profit anyar, upaya kudu ditindakake paling ora nggawa rumah sakit menyang nol ireng ing sawetara taun sabanjure, amarga kontras karo Marienhaus GmbH, GmbH sing ora duwe bathi ora kudu ngasilake bathi. Iki bakal dadi cara sing paling apik kanggo mbukak rumah sakit ing Oberwesel kanggo operasi rumah sakit normal. Kita njaluk bantuan menyang Kementerian Kesehatan RLP supaya ngeculake dana saka dana struktural, supaya bisa mindhah saham kasebut ing Yayasan PixelHELPER menyang Marienhaus GmbH lan nylametake karyawan saka Rumah Sakit Oberwesel. Supaya kita bisa ngoperasikake rumah sakit lan omah pensiun kanthi mbesuk supaya bisa perawatan dhasar sing luwih apik. Pamrentah Rhineland-Palatinate uga wajib mbukak rumah sakit ing Oberwesel kanthi pandangan turis sing ngunjungi Rhine Tengah, muga-muga para politisi bakal menehi. Penawaran tuku kanthi email menyang juru bicara perusahaan Frieling saka Marienhaus GmbH durung dirungokake. Nanging kita nganggep padha karo Red Red Jerman, sing ditawakake uji saham stake 55%, Marienhaus GmbH uga gelem menehi saham 55% kanggo siji euro.

29. November 2011

Foundation of the Think Tank PixelHEPER eV ing Neuss, Jerman. Adhedhasar dhasar iki, kita wis mutusake kanggo miwiti karo PixelHELPER. Ing wekdal punika, kita kepengin nyebarke Slumdog Tycoon, game kasunyatan alternatif sing diganti dadi platform crowdfunding livestream sawise tank pamikir pisanan lan sesi brainstorming.

Pengembangan ulang, dudu tambang darat nglawan pangowahan iklim

Tanduran wit darts kanthi tunas rampung lan pupuk

Kehutanan tinimbang ranjau darat. Koran paling gedhe ing Maroko nglaporake dina iki babagan usulan kita menyang Parlemen Australia kanggo njaluk Raja Maroko menehi pesawat landmine Hercules-C130 supaya kita bisa ngowahi dadi reforestasi alas Maroko & Australia. Pabrik cilik ing kene ing lokasi Maroko mesthine bakal ngasilake panah panah sing banjur digugur. Nanging kita ora bisa nindakake apa-apa tanpa pitulung saka raja Maroko. Amarga dheweke ora nanggapi surat pungkasan, mula kita ora mbayangake kesempatan, nanging kita bakal ngarepake kejutan positif. 

Wit darts saka printer 3D

Sing mirsani para jamaah. Kampanye nglawan pengawasan

Warta lan warta nyebar ing saindenging jagad saben detik. Sawise sawetara warta, jagad iki katon beda kaya sadurunge. Warta mengaruhi urip kita. Kita tangi karo sampeyan lan nggawa sampeyan ing wayah wengi. Ora preduli ing endi wae ing jagad iki, kupu-kupu nutup swiwine. Lan bisa uga ana kedadeyan sing duwe makna kanggo kita. Teknologi modern nggawe jagad iki dadi cilik. Nanging konflik regional lan global kayane saya akeh. Akeh sing kepengin ngerti sapa sing bisa dipercaya. Informasi sing isih bisa dipercaya lan apa perdamaian lan kemakmuran ing Jerman tetep ana. Iki persis karo misi sing diwiwiti. Lan ing jaringan internasional, kita nggawe dhasar sing bisa dipercaya, terkadang berisiko banget, amarga butuh wektu dawa kanggo tumindak kanthi tanggung jawab. Integer & setya marang masarakat kanggo nglindhungi Jerman.

TED Dhiskusi nglawan pengawasan

Negara Pengawasan: "NSA ing House"

und United Stasi of America ngadeg ing tembok Kedutaan Besar Amerika ing Berlin lan konsulat Amerika liyane ing Jerman, kalebu Dusseldorf, Frankfurt lan Hamburg. Alesan kanggo iki spying malu ing NSA lan layanan rahasia Amerika.

NSA mbela strategi pengawasan sing perlu kanggo nglawan terorisme. Kajaba iku, mbenerake dhewe kanthi ngucap, "Yen sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ndhelikake, sampeyan ora duwe rasa wedi". Sayange, pengawasan NSA luwih akeh tinimbang perang nglawan teror. Telpon, Skype, Whatsapp telpon bisa dipantau, sanajan sampeyan ora duwe apa-apa karo teroris, nggunakake prinsip "3rd Degree Friend".

Kajaba iku, teknik pemantauan iki mung nyegah serangan 4. Apa worth privasi kita kanggo nyoto nanging ora nyata nyerah? PixelHELPER ora pracaya, sebabe aku miwiti kampanye iki.

Kasile pisanan sawise nggambarake cahya 13, ing irama mingguan lan jangkoan media gedhe:

Pemilihan bos CIA ndhuwur Jerman.

Waca liyane

Apa wae nirlaba ora bisa dilakoni tanpa sumbangan sampeyan ??????????????????? ?????????