Sugeng rawuh ing pamrentah federal

Buntesregierung minangka proyek seni dening PixelHELPER sing ngatasi masalah sosial sing penting kanthi cara liya liwat nggawe "Buntesministerien" fiktif. Yen nindakake, pamrentah federal mesthi campur beda ing masalah saiki tinimbang pamrentah federal. Mangkene pratelan saka Angela Merkel ing Julian Assange.

Tuntutan pamrentah federal iki nduwe pengaruh internasional. Iki reaksi saka Ratu lan Boris Johnson.

Negara liya nanggepi panjaluk Kanselir Angela Merkel kanthi alamat Taun Anyar sing beda, ing kene saka Swiss

Sawise Angela Merkel, Ratu, Boris Johnson lan presiden nasional Swiss, Donald Trump kudu ujar babagan iki.

"Buntesministerium gegen Homelessness" nyebar kapsul kadhemen kanggo sing ora duwe omah kanthi susunan seni dening Angela Merkel. Ing kene sampeyan bakal nemokake rong video sing nggambarake kegiyatan kasebut.

Kanggo ngganti masarakat saka sudut pandang seni, PixelHELPER wis nyakup macem-macem proyek "warna-warni":

Buntesrat, Buntespolizei, Menteri Keuangan Buntes, Bunteskanzler, Buntesnachrichtendienst, Bunteskriminalamt, Buntestag, Buntespresseversammlung, Buntesamt kanggo nglindhungi konstitusi lan Bunteswehr. Bebarengan karo para seniman saka saindenging jagad, kampanye ing proyek individu diterbitake kanthi bertahap.

Bunteswehr

Layanan intelijen sing warni

Laboratorium Palsu jero kanggo Hak Asasi Manungsa

Palsu jero: Ngapusi pangarep-arep sing nyebabake revolusi!

Palsu jero minangka salah sawijining suntingan video anyar. Saka swara sintetis nganti nyetel gerakan tutuk, kita bisa nggawe video apa wae. Para pimpinan negara Totalitarian ngirim mundur ing video kasebut, perang dawa rampung, revolusi diproklamasikake, alamat alternatif Taun Anyar muncul - kemungkinan tawaran sing ditawakake jero banget. Laboratorium Palsu Deep PixelHELPER wis ngasilake macem-macem palsu. Deleng pilihan ing situs web iki. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami liwat kontak titik.

Angela Merkel nuntut pangapurane Julian Assange saka Ratu lan Boris Johnson
Ratu lan Boris Johnson langsung nanggepi, mesthine.
Donald Trump ngapura Julian Assange lan Edward Snowden
Angela Merkel ngedegake Menteri Warna Federal amarga ora duwe omah

Dana Pembela Demokrasi Thailand

Pilih basa sampeyan:
Mangga nyumbang menyang paypal@PixelHELPER.tv kanggo tumindak luwih marang raja

Bal-balan mudo. Raja Thailand njupuk pangayoman kanggo proyek XXXSoccer saka PixelHELPER. Ing game pertama, 26 wanita saka harem kasebut saling bersaing, Rama X. minangka wasit, loro ratune ana ing gawang kasebut.
Saiki kita nggolek lapangan bal-balan, nyetel kostum lan nyebarake game kasebut kanthi langsung. Dhukungan ing kene:
# Kedutaan Besar #Sextourist Thailand Lightart Ramalan
Kita ngrayakake demokrasi ing Thailand tanggal 24 Juni 2020. Pita Faiyen wis ucapake wicara mundur saka raja

Dipateni kanggo Rama X.
Nggolek keadilan

Thailand sing berjuang demokrasi lan kebebasan pidato ndhukung Internasional PixelHELPER Yayasan kanggo nglancarake kampanye protes marang King Vajiralongkorn Thailand, raja sing kejem lan kasar, kanthi bantuan sekutu, mrentah kanthi wedi lan wedi banget karo militer.

Monarke 67 taun dadi raja ing taun 2017 nanging meh ora ngentekake wektu ing Thailand. Wis pirang-pirang taun, dheweke isih main ing Grand Hotel Sonnenbichl ing kutha Jerman Garmisch-Partenkirchen, bebarengan karo wanita 20 wanita lan rombongan luwih saka 100 abdi lan pejabat istana.

Akeh wanita ing harem lan abdi dheweke ing tawanan tahanan ing Jerman. Dheweke ora pengin nglayani Vajiralongkorn, nanging dheweke ora duwe pilihan. Sumber sing nggarap raja ing Bavaria ujar manawa karyawan sing ora nate dipateni sacara rutin lan disalahake dening para kenya Vajiralongkorn minangka paukuman. Blows kasebut diapalake amarga Vajiralongkorn seneng nonton video pasien.

Ing Thailand, raja ngadek kemah pakunjaran lan siksa ing salah sawijining kraton. Pejabat lan personil militer bisa dikirim menyang pirang-pirang wulan amarga nglanggar bocah cilik. Dheweke disiksa, diantemi lan dianiaya ing prentah Vajiralongkorn.

Paling ora ana telung wong sing kerja kanggo raja wis tiwas ing taun-taun pungkasan. Kraton nyariosaken loro wong bunuh diri lan sing nomer telu mati kena infeksi getih, nanging umume umum yen kabeh disiksa lan dipateni.

Wiwit taun 2016, sangang aktivis demokrasi Thailand sing pengin pengasingan ing luar negeri wis dibunuh. Ana bukti kakehan manawa dheweke mateni dening agensi intelijen Thai sing ngetutake pandhuane Vajiralongkorn.

Raja iku ndhuwur hukum ing Thailand lan bisa tumindak kanthi kekebalan. Konstitusi kasebut menehi kekuwatan mutlak lan ora ana sing bisa nggawa tuduhan sipil utawa pidana.

Dheweke dilindhungi lan didhukung dening jenderal ultra-royalis sing mimpin pasukan bersenjata Thailand. Militer Thailand, kaya monarki, minangka mungsuh demokrasi. Ing abad kaping pungkasan, tentara kasebut ngrebut kekuwatan ing rampog militèr rolas kaping pindho lan terus campur tangan ing politik. Thailand ora bisa ngembangake demokrasi sing lestari amarga monarki lan militer wis konspirasi ngrusak politik pemilihan. Vajiralongkorn ana ing komando langsung tentara luwih saka 50.000 prajurit Royal Guard ing Thailand kanggo nyegah konflik.

Kaping papat ing sejarah modern Thailand - 1973, 1976, 1992 lan 2010 - militer Thailand mateni warga sipil sing protes ing lurung-lurung Bangkok kanggo nuntut demokrasi. Tentara wis mateni luwih akeh wong sipil Thailand tinimbang sing mateni prajurit asing ing perang nyata.

Vajiralongkorn saiki lagi ana ing pernikahan papat. Dheweke lunga lan ngremehake garwane sing pisanan sawise nikah lan pungkasane pegatan karo dheweke. Bojone nomer loro dibuwang saka Thailand ing taun 1996 bebarengan karo anak lanang papat. Dheweke megat bojo nomer telu ing taun 2014, meksa dipenjara lan miwiti ngresiki kulawarga. Tiyang sepuh, sadherek tiga, mbakyu, paman lan sedherek liyane dicekel.

Vajiralongkorn kawin karo ratu saiki ing taun kepungkur, nanging dheweke ora seneng ndeleng dheweke lan luwih seneng nglampahi wektu dheweke karo harem ing Grand Hotel Sonnenbichl nalika garwane manggon ing hotel ing kutha Swiss ing Engelberg.

Vajiralongkorn minangka raja paling sugih ing donya kanthi kekayaan pribadi luwih saka 50 milyar euro. Nanging kekayaan iki ora cukup kanggo dheweke - saben taun dheweke nuntut jumlah gedhe saka anggaran negara, sing dibiayai karo wajib pajak Thailand. Ing taun iki, raja bakal nampa luwih saka 815 yuta euro saka anggaran Thailand.

Wong-wong biasa nekat lan keluwen amarga pandhemen Covid-19 ngliwati Thailand lan jagad, dene raja ing Grand Hotel Sonnenbichl urip mewah, mbuwang dhuwit sing akeh banget mbayar pajak, lan nyalahake harem lan abdine. Karyawan sing diantemi lan dilecehke ora wani ngubungi polisi Jerman amarga wedi yen kulawargane bisa dibales ing Thailand.

Umume wong Thai ngerti tumindak kriminal lan kejeme, nanging swarane disengeti karo hukum drakoni. Sapa wae sing menehi kritik marang monarki ana ing pakunjaran pirang-pirang taun kepungkur.

Ora mung wong Thai sing nandhang sangsara karo Raja Vajiralongkorn. Dheweke uga mbebayani wong sing mbayar pajak Jerman amarga negara kasebut kudu mbayar keamanan lan perlindungan kanggo dheweke. Dheweke nindakake pelanggaran hak asasi manungsa ing lemah Jerman - perdagangan lan penyalahgunaan wanita lan brutal para abdi, sing dianggep kaya budak. Jerman ora kudu ngidinke iki ing negarane.

Pramila aktivis demokrasi Thailand nyengkuyung PixelHELPER Yayasan kanggo nindakake langkah-langkah bebarengan.

Kita pengin jagad sinau babagan korupsi lan kekejeman Vajiralongkorn.

Kita pengin dheweke mungkasi nyiksa wong Thai.

Kita pengin Jerman nolak dheweke amarga dheweke nglanggar sawetara undang-undang.

Kita pengin dheweke dicoba ing Thailand amarga tumindak kadurjanan.

Lan kita ora bakal mungkasi kampanye nganti dheweke dikirim menyang ngarep kanggo ngadili keadilan.

Yen sampeyan ndhukung kita, kirimake pesen lan nyumbang menyang PixelHELPER ing situs web: https://pixelhelper.org/en/hilfe/

Kanthi bebarengan, kita bisa mungkasi pamaréntahan wedi Vajiralongkorn lan nggawa demokrasi nyata menyang Thailand.

Bantuan darurat roti kaleng Eropa - stabilitas panganan kanggo Afrika


Kirim roti menyang pedunung miskin ing Ait Faska

Sugeng rawuh ing proyek Afrikahilfe saking PixelHELPER. Sakcepete sawise matine Karl Heinz Böhm saka Menschen für Menschen, kita ndamel 2014 menyang Maroko kanggo nyiapake dhasar kanggo kegiatan kita ing Afrika. Saiki, 5 Taun salajengipun, kita wis cukup ngrambah lan bisa nyedhiyakake bantuan pangembangan ing saindenging Afrika. Iku luwih gampang ngatur saka markas Afrika Lor kita saka iku saka Eropah.

Proyek diwiwiti ing tengah gurun watu.
Status proyek Agustus 2019

Kita duwe kebon cilik, 40 km saka Marrakech ing Maroko, diowahi dadi studio livestream interaktif. Ing produksi ing mripat kamera, kita nggunakake piranti lunak bantahan swiwi langsung interaktif kanthi program, lan kita uga bakal nawakake organisasi pertahanan pembangunan liyane supaya bisa digunakake. 

PixelHELPER kepengin menehi wong kebebasan kanggo nyipta urip sing ditemtokake kanthi pribadine lan mandiri tanpa kesulitan materi lan menehi anak sing apik ing mangsa ngarep. PixelHELPER nyumbang kanggo ningkatake kahanan ekonomi, sosial, ekologi lan politik ing saindenging donya. PixelHELPER nglawan kamiskinan lan nyengkuyung hak-hak asasi manusia, aturan hukum lan demokrasi. PixelHELPER nyumbang kanggo nyegah krisis lan konflik kasar. PixelHELPER nyedhiyakake sawijining sosialisasi sing adil, ecologically sustainable, lan kanthi mangkono mbentuk wujud globalisasi.

Kita nyedhiyakake piranti lunak pitulung langsung langsung ing TED Talk ing Marrakech ing 2014. Peternakan minangka papan praktis pisanan sing nggunakake piranti lunak. Kita ngarepake panyengkuyung lan pengunjung anyar ing proyek kasebut.

Nggawe kompor arang sing paling gedhe ing Afrika Lor, Ait Faska Maroko
(Konstruksi atap warata 5 meter, arang banget)

Kanthi roti kaleng nglawan kekurangan pangan sing disebabake perang lan perubahan iklim

Kanggo ndeleng feed Instagram, sampeyan kudu nambah Token API dhewe menyang kaca Pilihan Instagram ing plugin kasebut.

 platform produksi interaktif kanggo pasokan bantuan

Livestream swarm help software

Kita nyedhiyakake piranti lunak pitulung langsung langsung ing TED Talk ing Marrakech. A TED Talk minangka acara nalika pidato pangaturan tren diwenehake ing topik sing bisa narik kawigaten kita lan mbesuk mbesuk.

Bantuan pangan kaleng Eropa

Kamp pengungsi Mbera udakara 2000 kilometer saka markas langsung PixelHELPER. Toko roti bantuan darurat kaleng kita ngasilake roti umur dawa kanggo kemah pengungsi lan wilayah bencana. Ganggang spirulina sing diproduksi ing Maroko mesthine bisa mbantu nglawan malnutrisi lan kekurangan gizi ing gudang. W.Kita arep mbangun lokasi ing ngarepe kamp pengungsian lan nggunakake piranti lunak bantuan livestream kita kanggo bantuan wong. Kemah pengungsian kuwi kutha paling gedhé 4 ing Mauritania, kita kepéngin mratélakaké yèn pendhudhukan para pengungsi perang diatasi.

PixelHELPER nggawe ruang unik lan nyedhaki pamirsa produksi produksi bantuan ing Afrika. Kothak darurat diwenehake karo kantong turu, kompor gas, kit pertolongan pertama & amp; Lampu senter dilengkapi. Kabeh sing sampeyan butuhake nalika ilang omah sawise bencana alam.

Ndhukung proyek kita

paypal@PixelHELPER.tv
IBAN DE93 4306 0967 1190 1453 00
SWIFT / BIC: GENODEM1GLS
Tembung kunci: Promosi Seni & Budaya

Kita nggawe proyek & prospek

We nggawe proyek lan nggawe pembangunan sing sampurna kanthi pambangunan lapangan sepakbola umum, lemari swap umum lan kurban budaya. Minangka wilayah kita ing tengah wilayah pedesaan sing ekonomi, akeh perusahaan lokal lan supplier bahan mentah entuk manfaat saka pesenan lan bisa nyewa karyawan anyar dhewe.

Maroko minangka negara paling modern ing Afrika.

Saka Maroko kita nemoni negara Afrika kanthi wadah segara kanthi pelabuhan laut ing Tangier lan Casablanca. Koneksi Eropa banget. Saka daratan Spanyol kanggo Marrakech, mung ana jam 6 dening mobil.

Kita wis nggawe pusat ing kene kanggo mengkoordinasi pitulung kamanungsan kanthi cepet lan nggawa kanthi cepet menyang tujuan sampeyan kanthi mobil, wadhah segara utawa pesawat. Ing situs iki, kita bisa kanthi gampang ngasilake kabeh sing dibutuhake ing kamp pengungsi. Kita bakal nyiyapake pos pertama ing ngarep kamp UNHCR ing Mauritania.

Teknologi livestream ngasilake kothak interaktif 6 ing sisih kiwa video urip. Kothak-kothak iki bisa diganti dening kita sawayah-wayah babagan kegiatan lan jumlah donasi. Kita wis nggawe fungsi bantuan bantuan interaktif sing bakal mbantu kita nanggapi kahanan saiki ing kemah pengungsi lan menehi pitulungan langsung.

Kapabilitas piranti lunak Schwarmhilfe kita uga kasedhiya kanggo LSM liyane. Ngomong karo kita.

Angkatan tenaga kerja meksa Bou Arfa A Peringatan Holocaust ing Maroko

Demolasi dening 2 buldoser liwat negara Maroko. Obelisk kasebut minangka sundial lan ora ana hubungane karo peringatan Uygur.

Sanajan mayoritas pendhudhuk Islam manggon ing Maroko, Uighurs ora didukung ing China. Kita mbangun peringatan kanggo iki, sing mung ditemokake karo pers Arab sawise koran ing Israel nglaporake babagan sing padha karo peringatan Holocaust Berlin. BBC Arab nglaporake babagan proyek kasebut. Iki nyebabake boomerang pers internasional sing ora ana fokus ing Uyghurs nanging konflik Israel / Palestina. Karya sukses!  

Crita Holocaust Maroko ing Wikipedia ora nate nyebutake kamp-kamp kerja budak ing ara-ara samun sing tiwas wong-wong Yahudi. Memorial kita dirusak dening Menteri Dalam Negeri Maroko sawise dibangun setaun. Kanthi iki, kita nggawa subyek tenaga kerja paksa menyang sejarah Maroko ing Wikipedia kanggo nglawan pemalsuan sejarah lan anti-Semitisme. Lan sanajan ana instalasi seni wiwit wiwitan kanggo nuduhake pelanggaran hak asasi manungsa Tiongkok marang wong Uighur. 

Kesenian boomerang sepisan maneh nganggo arc kreatif kanggo nglawan rasisme anti-Muslim lan nyebutake tenaga kerja paksa sing dilalekake ing Wikipedia.

Sayange, Maroko ora ngerti babagan seni aksi rupa. Tim
Ing situs Maroko kita, kanthi tiron Orthanc menara saka Lord of the Rings, panguwasa Maroko nggawe urip angel. Pawon sup kanggo 500 wong saka THW Jerman dirampas, kuburan kanggo buruh pangembangan Jerman karo bulldozer dirusak lan bakeri bantuan pangembangan, saka ngendi populasi entuk manfaat langsung, diunggah menyang lemah. 

D

Ing kémah tenaga kerja dipeksa ing Maroko, ewu wong mati sing kerja ing sepur Sahara. Asile, Maroko uga duwe crita Holocaust. Dheweke ngarani Bouarfa minangka Auschwitz saka ara-ara samun

Bukak Bukak marang Raja Mohammed 6 saka Maroko.

Yang Mulia Mohammed VI, Seni ora dadi tindak pidana. Organisasi Jerman kanggo hak asasi manungsa & promosi seni & budaya kanthi cepet kudu ngeluh babagan pelanggaran hak asasi manungsa sing serius ing Maroko. Kabeh diwiwiti karo pawon sup mobile kanggo Afrika, sing dicekel pejabat pabean sampeyan ing Tangier wiwit Mei 2018 amarga kita mesthine pengin adol sup kanthi komersial ing Marrakech. Sajrone setaun saiki kita wis ndeleng wong sing mangan saka komplong sampah lan pawon sup kita mesthi ngewangi sawetara wong supaya wareg. Napa pejabat sampeyan ngrusak kebon seniman kita? Panguwasa sampeyan ora nanggapi aplikasi bangunan ing September 2018. Saben dina, kita nyoba nggawe kontak karo pamrentah liwat kabeh saluran ing negara kasebut saka Parlemen liwat kedutaan Besar Maroko, sing ora bisa digunakake. Dheweke ora nate mangsuli. Ing Desember 2018, buruh pangembang PixelHELPER kita Tombia Braide tilar donya amarga dheweke kesal amarga tumindake para panguwasa mula tiwas amarga serangan jantung. Mesthine, dheweke dikubur minangka memorandum tanpa ana sing teka lan nyalahake petugas Maroko kasebut. Kita nggawe Minggu kanggo ngelingi dheweke, dirusak dening bulldozer. Kita nandur modal 100.000 € ing Maroko sajrone setahun. Ngoperasikake roti roti kaleng kanggo njamin stabilitas panganan ing Afrika lan nyedhiyakake roti gratis saben dinane ing desa kita. Jenderal sampeyan nggawa pengunjung menyang kantor polisi kanthi alesan ora bisa ngunjungi kita. Interogasi karo tuduhan tamu sing bakal dadi pengkhianat lan Freemason ora bisa ditoleransi. Banjur ana tamparan kanggo pengunjung. Wartawan wis dicegah saka polisi ing properti kita ing sawetara kesempatan. Sanajan kita duwe kabeh dokumen kanggo njaluk visa investor ing negara sampeyan, kalebu sewa 3 taun kanthi opsi tuku, polisi pengin ngusir kita kanthi keras. Kita njaluk ganti rugi kanggo ngrusak lan nyipta roti roti kaleng. Sampeyan uga kudu ngandhani pejabat polisi lokal manawa seniman dudu teroris. Amarga iku carane dianggep. Karyawan kita diancam kanthi fisik dening Mkadem, tangan kiwa Caid, ora nutup bolongan ing tembok njaba kita. Ing Festival Gula, tim kita butuh injeksi rabies amarga cokotan segawon. Sayange, departemen kesehatane ing Ait Ourir lan Marrakech ditutup. Kita nuntut 100.000 euro kanggo rekonstruksi lan njaluk ngapura pribadi saka kepala polisi sampeyan ing Ait Ourir lan caid ing Ait Faska. Sing ora nate ngomong karo awake dhewe nanging mung komunikasi karo wong sing ndeleng. Amarga panganiaya polisi marang tamu, kita mbutuhake 100 karyawan sing dipilih sajrone 100 taun saka Ait Faska & Ait Ourir kanggo nggarap proyek seni.

Kemah tenaga kerja dipeksa ing Maroko. Akeh wong-wong Yahudi sing mati ing kene.

Ing musim panas 1942 ngunjungi Dr. Misi Palang Merah Internasional Wyss-Denant (IRC) mimpin kemah Boudnib, Bou Arfa lan Berguent. Dina iki ora ana sing ngelingake srengenge ing desa-desa kasebut.
Gelang ireng mbentuk peringatan Holocaust ing siji unit. Pengunjung ngliwati perkara kasebut
Simulasi peringatan Holocaust paling gedhe ing donya
Katon sadurunge karusakan. Konstruksi 1 taun karo 10 Maghribi.
Uga mural Walter Lübecke musnah lan dilukis. Gendéra EU rusak ing lemah.

Total ana 14 kemah kanthi macem-macem jinis kanthi 4.000 wong ing protektorat Prancis Maroko. Sing nomer telu yaiku wong-wong Yahudi sing maneka warna bangsa. Para tahanan kabeh kalebu pria kajaba Sidi Al Ayachi, sing duwe wanita lan bocah-bocah. Sawetara kamp dijaga kunjara, yaiku penjara nyata kanggo mungsuh politik rezim Vichy. Liyane diarani kemah transit kanggo pengungsi. Sing liyane dilindhungi undhang-undhang kanggo buruh asing. Utawa wong-wong Yahudi ing kemah Bou Arfa ing sangisoré Vichy, Rails Transsahara dadi simbol penting kanggo kerja sama karo Reich Katelu. Mula, ana kebutuhan sing akeh tenaga kerja. Sing wis ora bisa kerja maneh akeh banget.

Ewonan Republik Spanyol dadi tanggung jawab ing kelompok pekerja asing kanggo pambangunan lan njaga trek sepur. Kacepetan ing pakaryan sawise mlayu saka penindasan Franco iku kasar lan ora manusiawi.Kerja Spanyol diganti dadi ukuman nyata. Wong-wong Yahudi diusir saka Eropa Tengah lan Komunis Prancis dipindhah ing kono. Urip saben dinane pancen nggegirisi. Akeh sing tiwas nyiksa, nyiksa, lara, keluwen utawa ngelak, lara kalajengking utawa gigitan ula.

Gudang Berguent (Ain Beni Mathar) dioperasikake dening Departemen Produksi Industri. Iki khusus khusus kanggo wong-wong Yahudi (155 ing Juli 1942 lan banjur 400 ing wiwitan taun 1943 miturut laporan CRI). "Nanging kenyamanan spiritual kasebut ora nyuda kasunyatan manawa kemah Bergue kalebu sing paling ala," ujare Jamaa Baida. Palang Merah dijaluk nutup, wong-wong Yahudi sing manggon ing Bergued, utamane saka Eropa Tengah, sadurunge padha ngungsi menyang Prancis. Relawan Legiun Asing sing demobilisasi sawise dikalahake ing taun 1940 banjur mlebu "amarga administrasi". Kaya ngono karo Saul Albert, warga Turki sing teka ing Prancis ing taun 1922. Dheweke dipenjara ing Bergua nganti dibebasake ing wulan Maret 1943. Ing buku harian dheweke nulis:

“10. Februari (1941): Watu pecah sedina muput. 2 Maret ...: Serah menyang klompok kaping lima karo wong-wong Yahudi Jerman. Aku ora seneng babar pisan. Gaweane ora padha; Kita kudu nggawe ballast ... 6 April: Kita ora bisa urip maneh. Aku demam, lara untu ... tanggal 22 September: Rosh Hashanah: Ora ana sing gelem kerja ... 1 Oktober: ora mangan ... "

Para pengawal, sing akeh wong Jerman, tumindak sopan, musuhan, lan mbebayani. "Dheweke kudu gabung karo NS-SS sing kondhang." Sawetara tahanan sing lolos, tekan Casablanca lan gabung karo pasukan.

Ing Boudnib, sawijining kutha cilik kanthi 10.000 jiwa, barak militer saiki minangka saksi pungkasan ing kemah tentara Prancis. Pendhudhuk sing luwih tuwa njaga fragmen memori: "Aku bisa ngandhani rong perkara. Sing pertama yaiku sayap Boudnib, sing umume kalebu wong-wong Yahudi. Sing nomer loro yaiku umume kemah ing kutha kasebut dididik ing sekolah dhasar ”(Majalah Tel Quel No. 274, 19-25 Mei 2007).

Maurice Rue, sawijining jurnalis komunis, mlebu intern ing kana. Dheweke ngandhani yen "saka 40 tahanan telu perempat yaiku Komunis, Sosialis lan Gaullis sadurunge 40 wong Yahudi teka sawetara wulan."

Sawise landing Amerika ing 8. November 1942 gabung karo Maroko ing sisih Sekutu. Ing wulan Januari 1943, Sekutu nemoni konferensi ing Casablanca. Persetujuan strategis lan militer ditandatangani. Ora suwe mengko diwiwiti saka invasi Sicily (Operation Husky, Juli 1943) pungkasan Eropa sing dikuasai Jerman.

Konstruksi ing Bou Arfa ora terganggu lan kahanan kasebut ora owah kanthi nyata. Dheweke luwih dibayar tinimbang tahanan ing Italia lan Jerman ngganti Komunis lan wong Yahudi. Nanging, pambangunan Trans-Sahara tetep dadi neraka saben dinane. Proyèk, sing ditetepake minangka salah ejen, nilar Prancis mung 1949.

Yen ora, bantalan kasebut cepet diluncurake ing pungkasane 1942 lan wiwitan 1943.

Dokumentasi kasebut dening Bill Cran lan Karin Davison, ditayangke ing Arte, ent

 

Pangeling-eling Holocaust pisanan ing Afrika Lor 

Tandha tumrap minoritas sing dianiaya ing saindenging jagad. Pambangunan peringatan Holocaust kaping pisanan ing Afrika Lor dimaksudake kanggo dadi sumber informasi babagan Holocaust kanggo sekolah lan pedunung.

Nalika saben blok regane sewu tembung. Tanggal 17.07 Juli, kerja konstruksi diwiwiti ing peringatan Holocaust pertama ing Afrika Lor. Kita nyiyapake steles kanggo menehi pengunjung ing labirin blok abu-abu kanthi rasa ora kuwat lan wedi yen tiwas wong-wong ing kamp konsentrasi nalika semana. Kita pengin nggawe papan ing Afrika Lor sing nggawa kenangan ing jaman digital. Kanthi streaming langsung, pamirso kasedhiya ing situs konstruksi lan bisa pengaruhe jumlah buruh lan blok sing bakal dibangun kanthi sumbangan sampeyan. Luwih-luwih sampeyan nonton lan nyumbang, luwih akeh peringatan Holocaust.

Peringatan Holocaust ing Marrakech diarani paling gedhe ing donya. 5 ukuran Memorial Holocaust Berlin mengko bakal ana ing batu permata 10.000 ing sekitar pusat informasi sing mulang para pengunjung babagan Holocaust.

Pendhiri Yayasan PixelHELPER, Oliver Bienkowski, nggoleki jeneng asmane ing database Yad Vashem lan nemokake sawetara entri, mula dheweke katon ing ngendi peringatan Holocaust sabanjure ing Afrika lan ditemokake mung siji ing Afrika Kidul. Wiwit kaya lelungan setengah saka Maroko, dheweke mutusake kanggo nggawe peringatan Holocaust ing situs PixelHELPER. Properti tetanggan kabeh kosong, saengga ana ruangan paling gedhe kanggo nggawe stel 10.000. 

Kamardikan saka kampanye HongKong / Anti China

Pungkasane Hong Kong kaya sing sampeyan ngerteni

China njupuk tindakan legal kanggo pertama kanggo ngalahake tilas koloni makutha Inggris. Kepemimpinan China nyegerake gerakan protes lan nantang jagad kulon.

Kongres Rakyat China nglampahi UU Keamanan #HongKong, sing de facto ngubur "One Country, Two Systems" lan demokrasi. Proyeksi ringan ing bendera Jerman #Bundestag #Bundesregierung & @HeikoMaas ngakoni kamardikan HongKong. #HongKongNeedsHelp #HongKongProtests

Kanggo pisanan wiwit wiwitan pandemik korona, ewu wis nuduhake ing Hong Kong nglawan pengaruh China ing wilayah administratif khusus. Polisi nggunakake gas luh, semprotan lada lan meriam banyu. Welasan ditahan.

Bantahan dina Minggu iki dicetuskan rencana Beijing kanggo undang-undang keamanan sing ditujokake kanggo kegiatan subversif lan pemisah ing Hong Kong. Sanajan ana watesan babagan rapat-rapat korona, ewu njupuk menyang lurung-lurung ing wilayah blanja Causeway Bay lan Wan Chai.

Sawetara wong duwe spanduk sing ujar, antara liya, "Langit bakal ngrusak Partai Komunis China". Ana uga bola-bali nelpon kamardikan. Akeh pasukan keamanan nglawan para demonstran.

Bantahan kasebut terus sore. Aktivis radikal mbuwang jendela toko. Amarga pandemi korona, aturan jarak ditrapake ing metropolis ekonomi lan finansial sing padhet, sing ngidini klompok maksimal wolung wong.

Inggris wis nyewakake Hong Kong saka China sajrone 150 taun, Pulo Hong Kong sing kapisan, distrik Kowloon lan Wilayah Anyar. Persetujuan kadaluwarsa tanggal 30 Juni 1997. Inggris nyerahake koloni makutha menyang China.

Para reformis Tionghoa Deng Xiaoping (1904-1997) nyipta istilah "siji negara, rong sistem" wiwit taun 1980an kanggo ngasilake Hong Kong kanthi sah. "Loro sistem ing sawijining negara bisa ditindakake lan bisa diidini," ujare Deng ing taun 1982. "Sampeyan ora kudu ngrusak sistem ing daratan, lan uga ora bisa ngrusak negara liyane."

Kita gelut kanggo Raif Badawi & Julian Assange!

Raif Badawi kudu dibebasake saka kunjara. Langsung wae!
PixelHELPER lan Chor Injil Afrika London nindakake "Soko sing kuwat banget" kanggo Julian Assange ing ngarepe kunjara Belmarsh

pardon kerajaan kanggo Julian Assange saka Ratu
Pangapurane Julian Assange lan Edward Snowden dening Donald Trump
Thanks kanggo #Wikileaks lan Stella Moris
Angela Merkel nuntut suaka politik lan pardon saka Julian Assange
Proyeksi ringan Kedutaan Besar AS Berlin

Aja takon apa sing bisa ditindakake negara kanggo sampeyan, ujar apa sing bisa ditindakake kanggo Assange, modhifikasi ujaran sejarah John F. Kennedy, ing Kedutaan Besar AS ing Berlin. Wong Amerika sing rutin nindakake tindak kriminal, saka defoliants ing Perang Vietnam sing mateni atusan ewu korban menyang wartawan sing dipateni ing perang Irak, kudu mbatalake panjaluk ekstradisi.

Gawe cathetan kanggo dina sabanjure nyoba; 25.02. yaiku tanggal nyoba kanggo extradition menyang Amerika Serikat.

Lan amarga kayekten wis diresmekake nganti suwe lan ora ana pamrentahan sing nyengkuyung karo Julian, Inggris mesthi bakal diserahake menyang Amerika. Pramila wulan iki kita bakal miwiti ngatasi kedutaan AS ing luar negeri, Gedung Putih lan bangunan AS liyane ing luar negeri kanthi protes ringan lan gangguan seni.

Sumbang saiki kanggo nggayuh iki, apa 333 euro utawa 5 euro, bisa mbantu! Tindakake apa kualitas informasi sesuk, adhedhasar sing sampeyan kudu nggawe keputusan!

Ratu kudu njaluk ngapura marang Julian Assange

Yen nampa & nyebar pesen rahasia kanthi nilai publik dadi pelanggaran pidana, apa maneh laporan pers kasebut? Amarga sing diklasifikasikake lan sing rahasia diputusake pamrentah.

Penyalahgunaan kekuwatan AS nglawan #Assange luar biasa: Dheweke lara serius ing pakunjaran keamanan maksimal, seda. Sapa sing nyimpen pramuka bisa disimpen! Snowden uga terus njagong ing Moskow amarga kabeh negara-negara barat wedi karo mbales wong Amerika.

@Wikileaks wis dadi mungsuh pamrentah AS wiwit taun 2010. We njaluk release langsung saka #JulianAssange saka penjara ing London. Ratu kudu langsung ngapura lan menehi suaka politik.

Ramalan cahya ing Kedutaan Besar Inggris

Kampanye lawas kanggo tahanan politik liyane

Warga penangkapan Eropa ngirim ora digunakake kanggo nganiaya oposisi politik. Badan kehakiman Jerman nduweni alasan sing apik kanggo ora extradite Carles Puigdemont menyang Spanyol. Hukum pidana ditemokake minangka sarana konflik domestik lan penganiayaan politik lawan kanthi cara sing ala. Badan kehakiman Jerman ngirim ora nyengkuyung debat politik ing Spanyol lan paling ora, saka pengalaman historis nglarani kriminalisasi pendapat politik, ora bisa menehi perlindungan. Yen dheweke isih setuju karo ekstradisi, recourse legal mbukak lan Catalan pungkasane bisa mrana menyang Pengadilan Federal. Ing pungkasan, hak-hak individu kudu diwenehi prioritas liwat game daya ing Spanyol.

→ Politisi Katulik 10 dipenjara
1. Jordi Cuixart - 161 dina pakunjaran
2. Jordi Sànchez - 161 dina penjara
3. Oriol Junqueras - 144 dina penjara
4. Joaquim Forn - 144 dina ing pakunjaran
5. Dolors Bassa - Dipenjara kaping pindhone sadurunge dina 3
6. Raül Romeva - digawa menyang penjara kanggo kaping pindhone sadurunge dina 3
7. Jordi Turull - dipenjara kaping pindhone sadurunge dina 3
8. Josep Rull - dipenjara kaping pindho sadurunge dina 3
9. Carme Forcadell - dipenjara ing 3 kepungkur
10. Carles Puigdemont - dikunjara 3 dina kepungkur

→ Kajaba iku, politisi ing ngisor iki diancem karo penjara lan saiki manggon ing pengasingan:

1. Toni Comin
2. Meritxell Serret
3. Meritxell Borràs
4. Clara Ponsati
5. Anna Gabriel
6. Marta Rovira

[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "17" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 21 ″]

Entuk tekanan & perhatian - dhukungan saiki! Minangka donor, sampeyan menehi sumbangan sing ora pati jelas kanggo nesu marang masarakat - kanggo donya sing luwih apik. Goleki konkrit saiki lan gunakake skandal lintas batas. Apa wae sampeyan entuk akeh pemberontakan lan pemberontakan kanggo saben euro sing disumbangake kaya kita. Mangga bukak situs web kita: PixelHELPER.org/Spenden utawa dukung penggalangan dana Facebook:

Pencet fotografer: Dirk-Martin Heimzelmann

Lampu seniman: Anggota PixelHELPER

Merdika kanggo #Puigdemont dilebokake ing kunjara Stasi ing Berlin. Kita protes nglawan penjara politisi Catalan sing ilegal, # Stasi ing Spanyol. Kita nuntut pembebasan langsung kabeh tahanan politik ing Spanyol. #PixelHELPER njaluk pamrentah federal supaya ngumumake manawa Jerman ora bakal nyetujoni politik ekstradisi. Panyengkuyung politik kaya panjalukan pambiyantu hukum bebarengan Spanyol dibutuhake miturut aturan ukum babagan pitulung hukum internasional - apa wae keputusan hukum pengadilan. Amarga pentinge kasus kasebut, panguwasa sing diwenehake yaiku pamrentah federal kanthi bentuk Menteri Kehakiman Katarina Barley. Kita njaluk pamrentah federal supaya Carles Puigdemont dibebasake langsung saka kunjara ing Jerman!

Entuk tekanan & perhatian - dhukungan saiki! Minangka donor, sampeyan menehi sumbangan sing ora pati jelas kanggo nesu marang masarakat - kanggo donya sing luwih apik. Goleki konkrit saiki lan gunakake skandal lintas batas. Apa wae sampeyan entuk akeh pemberontakan lan pemberontakan kanggo saben euro sing disumbangake kaya kita. Mangga bukak situs web kita: PixelHELPER.org/Spenden utawa dhukungan Fundraiser Facebook: https://www.facebook.com/donate/1972507843071293

Spring Arab mujudake terobosan lan wiwit jaman anyar demokrasi. Nanging pemberontak sing saiki dina saiki dadi tawanan politik. Wong-wong sing wis ngreksa nyawane dhewe ing negara-negara nyatakake ireng ing skala kebebasan pers Amnesty International sing dipenjara dina iki lan dilalekake dening donya. PixelHELPER kepengin ngintervensi kene lan mbebasake tawanan politik.

Tindakan sing sepisanan iki yaiku nggawa maneh cahya wong 13 ing penjara wiwit Maret 2011. Bahrain 13 ditangkep sawisé pemberontakan 2011 Februari ing Manana, Bahrain, dipuntudhuh nglawan pamaréntahan. Akeh negara lan organisasi, kalebu Amnesty International lan Human Rights Watch, terus nuduhake penyiksaan. Para tahanan padha katon siksa.

Kekuwatan uga ora mandheg kanggo kulawargane. Wong tahanan politik iki isih ana ing penjara, nglayani ukara 5 wiwit saka ukara-ukara urip nganti pirang-pirang kalimat urip. Saben uwong nduweni hak kanggo nyebut pendapate. Ayo kita ora lali wong sing apik sing ngurmati kebebasan dhewe kanggo nggawa demokrasi lan perdamaian kanggo akeh.

Waca liyane

Tenaga kerja paksa ing Bahlsen Oetker & Co. KG

Biskuit coklat - angel dicerna

nach #PixelHELPER Panaliten ing # Arsip Federal kudu #Wikipedia Artikel dening Hans #Bahlsen bisa ditulis maneh. Dheweke dadi staf ing defensif saka timbalan komando umum nganti 1944. Ana kerjasama kanggo Nazi #Zwangsarbeiter & Pabrik ing Ukraina #VerenaBahlsen

Sawise muncul ing acara Pemasaran Online Rockstars kasebut diwiwiti. Dumadakan, kritik saka bragging Bahlsen entuk cathetan sing luwih peteng: Pewaris, sing banget bangga karo sajarah bisnis kulawarga, utang gedhe uga eksploitasi korban rezim Nazi.

Minangka Gambar-Kabar pewaris takon babagan, dheweke nanggepi kanthi sloppily. "Ora apa-apa kanggo nggandhengake dhiskusi karo aku," jarene - lan dheweke bisa uga rada bener babagan iki: Ora adil mbuwang iki marang wong sing pengin ngomong, kaya dheweke Ekonomi bisa dadi "kendharaan" "kanggo maju dadi masarakat".

"Iki sadurunge jamane aku lan kita mbayar tenaga kerja paksa padha karo wong Jerman lan dianggep apik. Pengadilan nolak klaim kasebut. Dina iki, ora ana tuntutan maneh tumrap Bahlsen. Bahlsen ora luput saka apa-apa. "

Lan iki minangka cengkraman nyata ing jamban, ing ngendi Bahlsen bisa nyalahake awake dhewe wektu iki. Cukup loro saka ...

Wong tiwas dipatèni saka tanduran Bahlsen. Apa sing kedaden karo buruh sing dipeksa sing ora bisa digarap maneh? Wong-wong mau gugur ing kamp konsentrasi.
[advanced_iframe securitykey=”2850230b9c3d025e1bd1b840e1acbf59859bfed4″ src=”//livepixel.awumedia.de/paypal” width=”100%” height=”300″]
Proyeksi cahaya ing Memorial Holocaust ing Berlin
Pencet fotografer: Dirk-Martin Heinzelmann
Poster sing dikepengini: Sapa sing nduweni katrangan babagan nyingkirake buruh laboratorium Bahlsen menyang kamp konsentrasi? Pencet fotografer: Oleg Rostovtsev

Nanging banjur Bahlsen terus ngomong. Lan sing kaya iki:

  • ... sing perusahaan ora bisa kanggo buruh dadi gedhe bisa uga dianggep yen dheweke ngeluh ...
  • ... lan wani negesake manawa Bahlsen "ora salah apa-apa" amarga pengadilan nglakokake perusahaan kasebut kanthi ukum watesan kanggo tindak pidana. ora bisa ngadili maneh...

... ora iku brutal tasteless kanggo menehi hasil karo dhewe kepungkur? Apa sampeyan kudu biaya Bahlsen kanggo nuduhake piyambakipun minangka penitent? Nanging, dheweke mutusake kanggo ngundhuh tenaga kerja paksa ing rezim Nazi.

Perusahaan Bahlsen Miturut laporan ing koran minggon "Die Zeit", pegawe paksa dheweke bisa uga mbayar luwih murah tinimbang sing diklaim sadurunge ing jaman Nazi. Surat kabar kasebut nyebutake evaluasi kertu upah produsen biskuit wiwit taun XNUMXan.

Waris perusahaan Verena Bahlsen bubar duwe leluhur Nazi lan perusahaan kasebut ing koran "Bild" downplayed. "Kita mbayar pegawe budak padha karo wong Jerman lan dianggep apik," jarene. Umur 26 taun kasebut wis njaluk ngapura amarga pilihan saka tembunge.

Tenaga kerja paksa Polandia lan Ukraina diarani nampa antara limang lan sepuluh Reichsmarks saben minggu, miturut laporan "Zeit". Nganti bagean paling gedhe saka upah reged, yaiku antarane 23 lan 29 Reichsmarks, dicekel: kanggo pajak lan kontribusi jaminan sosial - saka ngendi wanita kasebut ora entuk bathi - nanging uga kanggo denda lan biaya sing gedhe kanggo akomodasi paksa ing kamp kasebut.

"Napa kulawarga bisa ngelingi beda?"

Nanging, miturut laporan kasebut, iki ora bisa dibandhingake karo bayaran para pekerja Jerman nalika jaman Nazi, amarga diarani karo Arsip Arolsen ing Bad Arolsen. Juru bicara arsip ngandhani "Zeit": "Miturut riset sejarah, para pekerja Jerman nampa upah rata-rata udakara 44 Reichsmark."

Grup Bahlsen ora pengin menehi komentar khusus babagan prabédan kasebut nganti saiki.

Minangka laporan SPIEGEL sajroning masalah saiki, kulawarga Bahlsen saka Hanover uga luwih akeh terlibat ing rezime Nazi nalika jaman Nazi saka sadurunge dikenal. Dadi kakek Verena Bahlsen lan sedulur-sedulure ing NSDAP lan wis mromosikake SS. 

der #Wehrmacht #Keks, ing # Krümelmonster #VerenaBahlsen saka Bahlsen ngirim 40% saham perusahaan ing #Konzentrationslager#Auschwitz cede. #OhneMampfkeinKampf & #ohneFeldpostkeineKampfmoralJatah wesi Wehrmacht nggawe perang pangepung lan kilat nalika Perang Dunia II. Nyumbang kanggo proyeksi ringan marang Bahlsen menyang: paypal@pixelhelper.tv Der #Leibniz Biskuit saka perusahaan Verena Bahlsen minangka bagéan saka sistem iki lan nemtokake perang. Tanpa wong bakal #Stalingrad rampung sadurungé. Perusahaan Bahlsen mawa uga #Temmlersing #Hitler Coke wis diprodhuksi, akeh sing bisa disalahake kanggo perang pambusane #Nazis ing Reich kaping telu. Sing Bahlsen tau mbayar ganti rugi 1500 kanggo wong sing dipeksa dadi lelucon sing ala. Bahlsen nyedhiyani peta kanthi Leibniz Feldpost, basis komunikasi ngarep nalika Perang Dunia I. #Kriegspropaganda tegese dina iki #Reklamekunst #DasOriginal# Nurechtmit52Zähnen #Vernichtungslager #eiserneRation #Hannover#Kriegstreiber Ing serangan bom Sekutu, para wanita sing dipeksa wanita mung ngarep-arep papan perlindungan kayu, para denda saka #Bahlsen ora malah duwe karyawan sampeyan #Bunker dibangun. Kene nuduhake gambar kapitalis misanthropic a #Nazi Kulawarga pandherekipun. Mung liwat kulawarga kaya mengkene, kabeh Nazi bisa njaga sistem lara. Ayo dituduhake marang Ibu Bahlsen manawa kita ngapura; kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nyumbang 40% saham menyang #Auschwitz. Nyuwun saka sampeyan dhewe - sampeyan bisa nemokake ing Facebook: https://web.facebook.com/verena.bahlsen & Instagram @verenabahlsen

Oetker, Bahlsen & Co. nganyari

Nalika Bundeswehr pindhah menyang Suriah kanggo nglawan ISIS lan donya wedi marang serangan teroris ing pasar Natal, sugih Jerman nandur modal ing perusahaan senjata. Bubar, sawetara pemegang saham saka Dr. Ing. Agustus Oetker KG melu ing pamrentahan ESG Elektroniksystem- und Logistik GmbH, kahanan bisnis kalebu jet tempur Jerman. Industri pertahanan kadhangkala minangka lapangan investasi angel. Senadyan pasar bisa dipesthekake paling ora dening ekspor senjata lan operasi Bundeswehr, nanging ing bisnis keamanan uga akeh tongkat getih.

Gunakake seni cahya kanggo nyirnakake api medial

PixelHELPER nyetel gol kasebut ing musim kedadean sing tenang kanggo nunjukake investasi iki saka kulawarga Oetker. Supaya ing banjir wektu pra-Natal nalika tuku bahan kanggo cookie Natal ora pesen tentrem sethitik mudhun, Bienkowski wis dibukak macem-macem mbantah. Contone, artis cahya ngumumake Dr. Logo Oetker ing bentuk pérak lan tandha "Kanonenfutter" menyang perusahaan gambar Dr. Med. Oetker in Bielefeld. Mesthi mung minangka cahya ekstra ing langit wengi saka Bielefeld, sing madhangi lurung-lurung sing dihiasi kanthi apik, nanging ing kene luwih akeh babagan media. Lan persis ing panemu iki, Bienkowski diuji ing Saluran Slingshot sing kondhang ing YouTube bebarengan karo Jörg Sprave meriam puding gawean.

Perang minangka masalah pribadi

Lan apa reaksi apa kabeh pemicu iki? Sawise kabeh, ana pernyataan resmi saka perusahaan Bielefeld nalika iku. "Investasi minangka masalah pribadi saka rong anggota kulawarga lan ora ana hubungane karo perusahaan. Oetker ", miturut laporan koran Neue Westfälische Zeitung. Lan Bienkowski nggawa menyang serangan sabanjure tumrap kulawarga Oetker kanggo nandhang kalbu. Pitakonan saka apa iku pemilik perusahaan Dr. med. Oetker terlibat ing bisnis senjata, wektu iki gula manis lan pancen ora apik dening Choir Boys Berlin.

Energi bisa dadi luwih irit tinimbang pizza beku dhewe?

Iki kaya ngono Rolf Zuckowski "In der Weihnachtsbäckerei" cepet dadi kritis sosial "Ing Arms Bakery". Anak-anake takon marang kulawarga Oetker: "Ana ngendi moral tetep?" Hit aksi dipamerake bebarengan karo artis hip hop Berlin, Vokalmatador. Nanging ora mung babagan tèknologi lan isi vokal, penampilan wis akeh, nanging pementasan iku bener. Kanthi babi sing ana ing ngarep kotak kayu sing ukurane 1,45. Ing latar mburi ora apik iki, paling ora Richard Oetker kudu ngliwati kabungahan bisnis senjata. Sawise kabeh, akhire 1976 diculik ing kothak kasebut lan ditahan. Pembajak iki duwe topeng babi. Apa tindakan sing ora apik? Muga-muga. Nanging carane akeh siap campuran sampeyan kudu lali past sampeyan dhewe lan nandur modal ing tawaran penyelundupan kang produk meh matèni sampeyan saklawasé 40 taun kepungkur?

Kanggo mungkasi ekspor tangki ing Arab Saudi, PixelHELPER nemtokake tembung "Thanks no Tanks to Saudi Arabia" menyang Federal Chancellery lan Kedutaan Besar Arab Saudi bebarengan karo kampanye "Outcry - Stop the Arms Trade".

Saudis isih ana ing antarane pelanggan pertahanan Jerman paling penting. Ing paruh pertama 2015, ekspor senjata senilai meh 180 yuta euro kanggo Arab Saudi disetujoni - mung karo Inggris lan Israel, ana tawaran luwih gedhe.

Jerman minangka juara Eropa ing ekspor senjata. Ing saindhenging donya, iki njupuk posisi kaping telu ing Amerika Serikat lan Rusia. Kanthi persetujuan pemerintah federal, senjata lan senjata Jerman uga disedhiyakake kanggo kediktatoran lan rezim otoriter kayata Arab Saudi. Sing ora bisa terus kaya iki. Kita arep nglakoni bisnis kanthi pati.

Bantuan pangan kaleng Eropa

Kampanye kanggo umat Islam Uighurs ing China / Hak asasi Manusia

PixelHELPER ndhukung kamardikan wong Uighur, Hong Kong, Taiwan & Tibet

Gratis Uighurs

Pengetan Uighur ing Marrakech

AIng tanggal 29.07.2019 Juli, 1 kita nerbitake video kaping XNUMX saka peringatan Uighur ing #Marrakech, kita nulis kabeh koran Arab babagan apa sing wis ditindakake lan ora ana wangsulan mung sawise diwartakake marang koran yen baris peringatan pertama yaiku kanggo wong-wong Yahudi gay peringatan kasebut minangka "Peringatan Holocaust Marrakech" ing sejarah Maroko. Sengit marang solidaritas karo wong Uighur Muslim menang. Nganti saiki, ora ana negara Muslim ing saindenging jagad iki sing ndhukung Uighur kaya sing dikarepake. Muga-muga sajrone 100 taun, kenang pertama kanggo wong Uighur Muslim Turkic bakal dadi titik tolok solidaritas negara-negara muslim karo Uighurs.

Bebarengan, kita pengin mbangun kabeh bangunan sing ngrusak China ing negara liya lan ninggalake menyang negara masing-masing kanthi tujuan supaya ora China ngrusak budaya Uighur.

Yen wong-wong Tionghoa bakal ngrusak 1000 gréja, mula bakal nesu ing Eropa. Geni ing sinar katoda bisa ngobong solidaritas ing saindenging jagad iki. 1000 masjid & greja Kristen wis dirusak ing China. Kita wis nawakake kabeh wong Uighur kanggo mbangun maneh minangka salinan pas ing luar negeri kanggo nggawe solidaritas kanggo wong-wong Muslim sing ditindhes ing saindenging jagad. Sayange, umume wong Uighur lagi mbukak utawa ing kamp pendhidhikan ulang Cina lan mlarat. Pramila kita nyipta penggalangan dana GoFundme. Gumantung saka jumlah sing dikoleksi, kita bisa uga nggawe perpustakaan, mesjid utawa kuburan.

China wis ngrusak luwih saka 3 masjid, makam & kuil sajrone 1000 taun. Beijing kanthi sistematis ngrusak budaya & agama wong Uighur Muslim. Gambar satelit nuduhake gambar sing medeni banget. PixelHELPER bakal menehi conto lan mbangun kuburan Iman Asim sing rusak ing pagunungan Maroko kanthi plak kanggo ngelingi karusakane wong Tionghoa. Informasi luwih lengkap babagan proyek kasebut

Kita nuntut demokrasi ing China. Lan negara dhewe kanggo Uyghurs, Hong Kong, Taiwan & Tibet. Partai Komunis kudu dibubarake kanthi cepet. Dara proyeksi entheng

Kita nuntut kebebasan beragama ing China, ngajeni hak asasi manungsa & pemilihan demokratis kanggo masa depan sing luwih apik. Kabeh mesjid kudu dibangun maneh kanthi biaya China, kabeh mau #Uiguren Sampeyan kudu bebas ngleksanani imanmu.

Saben uwong Éropah nyerang, Uighur nyedari nyiksa. Ing China, Islam dilarang, ngimpi kanggo idiot sayap tengen. Masjid 200 dibongkar, wong Tionghoa pengin ngerti babagan garnix. Kunci Uighur, lan ngguyu ing tinju. Sapa sing pracaya marang Allah ing Tiongkok, nemu bocah sing dirampok saka turu.

Banjur kabeh Muslim wis ilang, ngandika Xi Jinping sing apik banget. Amarga wis mirsani kabeh negara, nanging dhuwit China sampeyan uga duwe. Nanging banjur sampeyan katon kaya adoh, sementara, Udin ana ing lemah. A Al Qur'an minangka tiket kanggo tiket musim torture camp.

Sakabehing otak Uyghurs, Mohammed ora bakal ngidini. Numpak tembok China lan ngenteni. Bakal ngirim pembalap menyang Hong Kong, Tibet lan terus-terusan. Kabeh Muslim bakal kumpul lan Jinping bakal ngetok siji. Ing China ana demokrasi lan ora tau Islamophobia maneh.

Kanthi kamp-kamp pendidikan maneh lan pemantauan sing cedhak, pamarentah pusat Cina nyoba nyegah kerusuhan ing provinsi iki. Anane fasilitas kasebut resmi dikonfirmasi dening pamarentah ing Oktober 2018, nanging ing wektu sing padha mbantah tuduhan-tuduhan nandhang lara kasebut.

Kanggo Uighurs, Turkvolki Muslim ing provinsi Xinjiang, akeh sing wis owah ing taun-taun pungkasan (foto saka 22.09.2013, reruntuhan masjid sing kabusak ing Kashgar). Nanging malah kepemimpinan politik ing Beijing kudu nyatakake yen provinsi paling gedhe ing Republik Rakyat Republik ora entek.

Politika Tiongkok ing Xinjiang padha karo sing ana ing Tibet Budha: etnis Tionghoa lan perusahaan sing ditarget. Iku uga sing entuk manfaat saka program lan investasi infrastruktur pemerintah. Ing sekolah, basa lokal wis digunakaké luwih akeh kanthi Mandarin. Supaya Uighurs ngungsi menyang agama kanggo njaga identitas. Semono uga pemerintah sing nulak Islam, dadi luwih radikal.

Kita nuntut rilis langsung kabeh wong Uyghur & introduksi
kebebasan beragama ing China. Kabeh wong bisa precaya apa sing dikarepake, ing monster spaghetti sing mabur utawa ing salah sawijining agama ing jagad. China kudu mandheg nyegah masarakat supaya nindakake kabebasan agama. Kebebasan beragama minangka bagean saka konstitusi Jerman - konstitusi Cina kudu njupuk conto iki.

Kita minangka Buntesnachrichtendienst - kanggo partisipasi luwih demokratis

Buntesnachrichtendienst ndhukung aktivis lan gerakan oyot sing digunakake kanggo owah-owahan sistemik utama ing saindenging Eropa. Artis lan wirausaha ing saindenging jagad mbiayai layanan intelijen warna-warni kanggo mbebasake para aktivis saka pakunjaran, mbantu pelopor lan nemokake korupsi ing saindenging jagad. Kita tumindak kanthi covertly lan mungsuh kita kudu kita serius. Kita gumantung marang kebebasan seni lan kebebasan ekspres.

Warta lan warta nyebar ing saindenging jagad saben detik. Sawise sawetara warta, jagad iki katon beda kaya sadurunge. Warta mengaruhi urip kita. Kita tangi karo sampeyan lan nggawa sampeyan ing wayah wengi. Ora preduli ing endi wae ing jagad iki, kupu-kupu nutup swiwine. Lan bisa uga ana kedadeyan sing duwe makna kanggo kita. Teknologi modern nggawe jagad iki dadi cilik. Nanging konflik regional lan global kayane saya akeh. Akeh sing kepengin ngerti sapa sing bisa dipercaya. Informasi sing isih bisa dipercaya lan apa perdamaian lan kemakmuran ing Jerman tetep ana. Iki persis karo misi sing diwiwiti. Lan ing jaringan internasional, kita nggawe dhasar sing bisa dipercaya, terkadang berisiko banget, amarga butuh wektu dawa kanggo tumindak kanthi tanggung jawab. Integer & setya marang masarakat kanggo nglindhungi Jerman.

TED Dhiskusi nglawan pengawasan

Negara Pengawasan: "NSA ing House"

United Stasi of America ngadeg ing tembok kedutaan Amerika ing Berlin lan konsulat Amerika liyane ing Jerman, kalebu Düsseldorf, Frankfurt lan Hamburg. Alesan kanggo iki yaiku spying tanpa isin ing layanan rahasia NSA lan Amerika.

NSA mbela strategi pengawasan sing perlu kanggo nglawan terorisme. Kajaba iku, mbenerake dhewe kanthi ngucap, "Yen sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ndhelikake, sampeyan ora duwe rasa wedi". Sayange, pengawasan NSA luwih akeh tinimbang perang nglawan teror. Telpon, Skype, Whatsapp telpon bisa dipantau, sanajan sampeyan ora duwe apa-apa karo teroris, nggunakake prinsip "3rd Degree Friend".

Kajaba iku, teknik pemantauan iki mung nyegah serangan 4. Apa worth privasi kita kanggo nyoto nanging ora nyata nyerah? PixelHELPER ora pracaya, sebabe aku miwiti kampanye iki.

Kasile pisanan sawise nggambarake cahya 13, ing irama mingguan lan jangkoan media gedhe:

Pemilihan bos CIA ndhuwur Jerman.

Waca liyane

Saka Pelangi - kreteg sing nyambungake seni ringan

Cinta ora mangerteni wates - Rainbow kanggo Orlando

Khayalan yaiku tumindak ngimbangi pelangi.
"Saka Pelangi"

Cahya sing tanpa wates saka sinar Pelangi ing wayah sore sore saka balai kutha Düsseldorf ing kutha.

Kampanye "Saka Pelangi" PixelHELPER tegese luwih toleransi lan nglawan sengit.

Pelangi nglambangake pangarep-arep & kasampurnan. Saben wong ndeleng pelangi, siji sing mesthi wae: peteng lan udan ora duwe tembung pungkasan.

Proyek seni ringan "Saka Pelangi" dening Oliver Bienkowski minangka proyek sing isih ana ing jembatan, bangunan lan arsitektur kutha sing kondhang diowahi dadi kreteg pelangi. Nganti saiki, Jembatan Karl Branner ing Kassel wis dirancang maneh saliyane Hafenbrücke ing Medienhafen ing Düsseldorf. Proyek iki misahake wong ing Documenta lan nggawe pengunjung seni internasional sing kuat. Gerbang Brandenburg uga malih dadi pelangi kanggo Festival Lampu. Kassel Bergpark Kaskaden sing misuwur, bagean saka Situs Warisan Dunia UNESCO, uga wis diwenehi pelangi cat. Kanthi iki, seniman nganjurake luwih akeh toleransi lan ora sengit.

Waca liyane

Vogelschiss gegen Hass - kertu abang kanggo pangirim sengit

Shit bali dina iki, marang #Hate saiki ana siji ing jaring Panangkal racun wisa. @PixelHELPER ngirim kotoran manuk menyang kabeh wong sing nyebar gething. Sumbang menyang paypal@PixelHELPER.tv & tulis marang sapa sing ngirim pangiriman sabanjure. Huruf 1 mlebu menyang @_donalphonso saka @dunia

Ing bayangan moral instalasi seni #Fencing4Humanity, tiron saka tapel wates njaba Eropa, manuk-manuk pisanan wis mapan. Saka kene saiki uga #Bek telek marang #Hate perang ing Internet.

Fasilitas Vogelschiss ing Maroko

Ing Maroko sing adoh, saiki kita nggunakake fasilitas Vogelschiss kanggo ngirim amplop Vogelschiss simbolis cilik kanggo wong sing profil dhewe karo #HateSpeech.

Manuk njupuk tanduran kanthi apik
A manuk ing karya nglawan sengit
Konstruksi fasilitas telek manuk kita

Museum Sindikat Agama & Kebebasan Seni SamuelPaty

Nelpon bangunan Museum Sindiran Agama & Kebebasan Seni dening Samuel Paty

Rajapati Samuel Paty ora bakal dilalekake. Seni ora kudu dadi sebab maneh para teroris kanggo mateni wong liya. Kebebasan seni luwih dhuwur tinimbang kebebasan beragama. Kita ngajak kelas sekolah saka saindenging Eropa kanggo ngunjungi pameran babagan sindiran agama. Kaya sirkus modern kanggo kebebasan artistik, kanthi pameran kita bakal menehi latar babagan sejarah satira agama ing saindenging Eropa sajrone sawetara dina. Kita butuh pitulung sampeyan supaya bisa tuku lan nglengkapi wadhah segara kanthi pameran. Kabeh Eropa kudu padha-padha mbebasake tembung lan gambar. Terusake kampanye menyang kabeh kanca ing kabeh negara Eropa supaya bisa miwiti kanthi cepet karo pameran seluler kanggo kebebasan seni. Kabeh wong sing nyumbang duwe entri gratis ing Museum Pop Up kanggo Sindiran Agama.

Kanthi Museum Popup seluler, kita bakal lelungan menyang kabeh negara Eropa.
Memorial Holocaust kita ing Maroko wis rusak, lapor CNN
CNN babagan proyek kita ing Maroko

Petisi warga kanggo nylametake Klinik Loreley kanthi proksi

Ing ngisor iki minangka conto utama perjuangan nglawan demokrasi langsung liwat referendum. Nanging ora mriksa konsep operator kita, para politisi cepet-cepet nuntut panjaluk warga kita ing kabeh saluran, sing nuduhake manawa kita mlaku ing dalan sing bener. Anggere ora pengadilan administratif mutusake, petisi warga kita ora bisa ditampa miturut §17 kode kotamadya. Dina iki, malah Jurnal Resmi disalahake kanggo nggawe swasana ati. Saiki kita njaluk kabar kontra.

Politikus sing pengin nutup Rumah Sakit Loreley kerja kanthi metode fitnah sing digunakake mung ing negara-negara totaliter. Asosiasi kutha lan kotamadya munggah menyang pengadilan lan pendapat diwenehake menyang warga kaya keputusan pengadilan administratif. Sawetara warga njaluk sumbangan kanggo demonstrasi inisiatif warga tuwa "Kanggo nglestarekake klinik Loreley", perusahaan individu nyumbang luwih saka 10.000 kanggo asosiasi dhukungan rumah sakit. Kita nampa sumbangan € 0 lan petisi kanggo warga negara dikritik amarga kita ngetutake rekomendasi Mehr Demokratie e. V. wis nulis nomer akun sumbangan ing sheet.

Peluang pungkasan kanggo nyimpen Klinik Loreley yaiku panjaluk warga ing saben 3 kutha partner kasebut. Sapa wae sing duwe omah pertama ing kutha pamilike lan umure luwih saka 18 taun bisa mlebu. Mangga nyebarake dokumen kanthi wiyar ing wilayah sampeyan.
Gulung mudhun kanggo milih ing antarane Oberwesel, St. Goar & Asosiasi Hunsrück-Mittelrhein.

Kanthi konsep operator anyar Yayasan PixelHELPER, kita nuntun klinik Loreley dadi masa depan sing aman!

Panjaluk warga kanggo kutha Oberwesel

Klik ing gambar kanggo ndownload template teken. Iki kudu terus disebar karo konsep operator.

Panjaluk warga kanggo kutha Sankt Goar

Klik ing gambar kanggo ndownload template teken. Iki kudu terus disebar karo konsep operator.

Petisi warga kanggo komunitas Hunsrück-Mittelrhein

Klik ing gambar kanggo ndownload template teken. Iki kudu terus disebar karo konsep operator.
Simpen klinik-klinik Loreley. GmbH non-profit PixelHELPER Yayasan pengin njupuk rumah sakit lan terus digunakake minangka solusi 1 omah. Ramalan cahya ing Kamentrian Kesehatan ing Berlin

Kahanan saiki 20.04.2020/21/15 XNUMX:XNUMX

Ing kompas saiki April 2020 CDU Oberwesel ana salah sing dituntut, yaiku klinik kasebut ora duwe keuntungan.
Krankenhaus GmbH St. Goar-Oberwesel, kaya jeneng kasebut, minangka GmbH lan dudu GmbH nirlaba. Mung dibebasake saka sawetara pajak nanging ora amal. Ringkesan, kudu dielingi manawa ana bewara saka pajak perdagangan, ing
Pajak penjualan lan pajak properti diwenehake kanggo kabeh rumah sakit sing cocog karo syarat-syarat § 67 AO. Iki ora preduli yen rumah sakit nirlaba. Pengecualian saka pajak korporat mung diwenehake menyang rumah sakit sing ora duwe keuntungan kanthi artine §§ 51-68 AO. Ing wayahe saiki GmbH kalebu kabeh kemungkinan kanggo mbuwang dhuwit. Departemen ditutup lan teknologi rumah sakit ngalih menyang rumah sakit liyane. Konversi dadi GmbH non-profit bisa digayuh. Bantuan karo panjaluk warga kanggo terus operasi sing ora duwe keuntungan ing klinik-klinik facebook.com/loreley-klinik Kanthi perusahaan tanggung jawab winates tanpa bathi, luwih akeh dana kasedhiya saka struktur perusahaan tanggung jawab sing winates, ora ana bathi sing bisa mili maneh, nanging kudu digunakake kanggo tujuan nirlaba rumah sakit non-profit anyar. Ing kasus iki sing bakal dadi klinik kasebut, pusat senior lan bengkel anyar kanggo wong cacat ing lokasi lawas ing Sankt Goar. Kanggo informasi luwih lengkap, mung gulung mudhun ing kaca iki.

Kahanan saiki 19.04.2020/13/00 XNUMX:XNUMX

Kita miwiti telung petisi ing kutha-kutha saka para pemegang saham supaya entuk "rapat pemegang saham luar biasa" anyar njaluk Marienhaus Holding GmbH kanggo mindhah saham 55% ing rumah sakit menyang GmbH nirlaba Yayasan PixelHELPER, kaya sing sampeyan tawakake ing Palang Merah.

Kajaba iku, rumah sakit kudu diowahi dadi perusahaan nirlaba supaya kabeh bathi ing perusahaan kasebut lan ora nggawe distribusi kanggo para pemegang saham. Kanggo nindakake iki, kita kudu ngumpulake 300 pratandha saka pamilih saben mitra lokasi kasebut, yen pamrentahan kutha kasebut ora sarujuk karo panjaluk warga kasebut, keputusan warga 'digawe.

GmbH non-profit PixelHELPER Yayasan ngembangake konsep lan nawakake kanggo njaga lan kelanjutan klinik ing Oberwesel. Penawaran kanthi fokus khusus kanggo inklusi kudu digawe ing lokasi Sankt Goar. Iki kalebu jinis urip sing anyar kanggo wong 8-16, uga bengkel afiliasi kanggo wong sing ora duwe kabisan.


Rumah sakit ing Oberwesel uga kudu ngaktivasi kabeh departemen spesialis sing dibutuhake kayata unit perawatan intensif supaya bisa digunakake minangka rumah sakit lengkap.


Ing kerjasama lan kerjasama karo Universitas Marburg lan perusahaan teknologi medis sing cedhak, bengkel kanggo wong sing duwe cacat bakal ngasilake komponen medis kayu sing relevan lan disertifikasi sing bakal digunakake kanggo ekspor menyang Afrika.


Kanggo pambangunan bengkel anyar kanggo wong cacat, kalebu urip gratis alangan, dana nganti EUR 600.000 kudu ditrapake saka Aktion Mensch.


Yayasan PixelHELPER pengin nduduhake kesengsem kepiye syarat masyarakat sing tuwa bisa ditemoni kanthi cara modern lan berorientasi ing negara kasebut.
Kanggo njamin keamanan finansial, Yayasan PixelHELPER bakal konsentrasi kanggo mbukak wilayah bathi anyar supaya njamin kelanjutan kasebut minangka rumah sakit ora duwe bathi.Manawa uga ngarepake dana saka dana struktur rumah sakit supaya bisa terus operasi ing klinik lan nggedhekake.


Ing kene, Pixelhelper Yayasan, liwat panyengkuyunge, bisa bali ing jaringan sing kondhang ing kabijakan kesehatan Jerman.


Amarga perusahaan tanggung jawab winates sing ora duwe keuntungan ora ngetrapake kepentingan batine dhewe, ora ana distribusi keuntungan sing digawe kanggo para pemegang saham, kita bakal nandur dhuwit luwih akeh ing klinik lan bengkel cacat.


Fokus saka rumah sakit sing ora duwe keuntungan mesthi kanggo kabecikan umum - sinonim karo kesejahteraan pasien individu. Tembung "non-profit" relevan kanggo ukum pajak, amarga mung kegiatan sing kacathet ing paragraf 52 kode pajak sing ngladeni masarakat umum dianggep ora duwe bathi ing pangerten babagan ukum pajak - umpamane, babagan pendanaan babagan sektor kesehatan.GmbH (GGmbH) ora duwe keuntungan saka pajak perusahaan . Minangka bali, gGmbH wajib nggunakake dana sing diasilake mung kanggo tujuan sing dudu kanggo keuntungan.

Dadi, kita pengin dadi klinik spesialis ora duwe keuntungan - lan tumindak kanthi bener. Iki ngidini kita fleksibilitas, sing bakal migunani kanggo pasien. Amarga kita ora mung kerja kanthi cara sing kompeten tundhuk karo standar paling anyar, nanging uga miturut prinsip prinsip kwalitas, kualitatif lan ekonomi - iki tegese kita pengin nggunakake kabeh sumber daya finansial lan manungsa kanggo kepentingan pasien.
Latar mburi: Yayasan PixelHELPER didegake dening pirang-pirang Freemason lan seniman cahya Oliver Bienkowski. Ing Hamburg ana Rumah Sakit Mason ing Rissen, sing dilakokno dening Palang Merah, uga Omah Pensiun Mason ing tengah-tengah Hamburg. Rumah Sakit Freemason ing Hamburg mbukak lawang tanggal 3 Oktober 1795 ing Dammtorwall minangka lembaga pertama kanggo diakoni wong sing lara, sing sadurunge ora ana ing Hamburg. Wiwitane ditetepake dadi rumah sakit kanggo abdi wadon lan ditambahi sawetara taun mengko kanggo abdi-batur lanang .. Nalika Yayasan PixelHELPER bubar, aset kasebut menyang Freimaurer Hilfswerk eV, sing dadi bagean saka organisasi amal.

Kahanan saiki 16.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Saiki kita lagi golek properti sewaan ing kutha Oberwesel. Kita bakal nggunakake lokasi kasebut kanggo koordinasi 3 petisi kanggo perawatan rumah sakit lan ngasilake roti kaleng kanggo kemah para pengungsi lan para tunawisma. Sanalika lokasi ditemokake, dhaptar teken kanggo kabeh 3 kutha bisa diunduh ing kaca iki. Sawise nglumpukake tapak asma, sampeyan bisa menehi dhaptar petisi marang kita ing situs. Referendum bakal diwiwiti sadurunge tanggal 01 Mei 2020

Kahanan saiki 14.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Kita ora bisa nyebutake tawaran tuku Marienhaus Holding kanthi cetha apike para pemegang saham liyane. Yayasan PixelHELPER nirlaba GmbH wis ngubungi pengacara hukum administratif ing Koblenz & asosiasi Mehr Demokratie eV kanggo mriksa referendum kanggo miwiti "rapat pemegang saham Luar Biasa kanggo mbatalake resolusi tanggal 09.04.2020 April 1". Kiriman kanggo referendum wis siyap, nanging kudu dipriksa kanthi sah. Referendum kasebut bakal mrentah pamrentah kutha kanggo njupuk keputusan ing rapat pemegang saham luar biasa. Pengacara hukum perusahaan mriksa langkah-langkah hukum sing kompetitif. Kanthi rapat pemegang saham sing luar biasa, saham kasebut bisa diwenehake menyang PixelHELPER Foundation gGmbH, lan operasi omah luwih saka XNUMX ing Oberwesel terus, uga nglestarekake pusat warga senior.

Sanajan ngirim tawaran tawaran menyang juru bicara perusahaan kanggo Marienhaus Holding kaping pindho kanthi email, ora ana tanggapan kanggo tawaran kajaba telpon bali saka Heribert Frieling.

Rumah Sakit Loreley & Pusat Warga Senior minangka institusi umum sing penting banget kanggo Oberwesel. Ing rapat pemegang saham pungkasan tanggal 09.04.2020 April, XNUMX, Marienhaus GmbH ora nanggepi iki, sanajan ana penawaran pengambilalihan saka GmbH nirlaba Yayasan PixelHELPER, lan kabeh pitakon babagan tawaran pengambilalihan luwih lanjut negatif. Kita ndeleng pelanggaran pidana sing salah. Marienhaus mindhah inventaris menyang rumah sakit liyane lan pungkasane pengin ngamanake pusat senior minangka sapi awis. Pakaryan mandiri sing nindakake perkara kaya ngono ing Jerman dianggep minangka pelanggaran bangkrut. Sapa wae sing mindhah inventaris, yaiku aset ing rumah sakit, sadurunge bangkrut sing bakal ditindakake bisa ditindakake. Rumah sakit kasebut dirawat dening Marienhaus GmbH menyang arah klinik liyane kayata Bingen. Kita ngajak kabeh pemegang saham njaluk Marienhaus GmbH metu saka perusahaan rumah sakit St. Goar Oberwesel GmbH. Minangka perusahaan nirlaba, Yayasan PixelHELPER ora bakal nggawe distribusi bathi nanging bakal nggawa pusat lan rumah sakit senior ing mangsa ngarep amarga alasan amal.

Resi sumbangan bakal dikirim langsung. Resi transfer sampeyan cukup kanggo panrimo sumbangan kanggo kantor pajeg nganti € 250.

Kanthi ramalan sing entheng Kesehatan Kementerian Federalt Yayasan PixelHELPER dadi penutupan St. Goar / Oberwesel. Saran kita: Yayasan GmbH PixelHELPER non-profit sing njupuk bagean saka 55% yen Rhineland Palatinate Ministry of Health saka dana struktural rumah sakit, sing wis ditandhani kanggo mbayar pembayaran, kanggo upah karyawan, operasi lan ekspansi rumah sakit, sing bakal menehi PixelHELPER kesempatan kanggo ndandani klinik kasebut lan njaga kabeh karyawan ing rumah sakit Oberwesel luwih saka 1 taun. Omah ing St. Goar digunakake kanggo mbangun mesin ventilasi kanggo jagad katelu. Universitas Marburg bakal enggal nampilake piranti ventilasi sing gampang kanggo Afrika kanggo masarakat. Kanthi bahan kayu lan bagian sing gampang saka toko hardware, ventilator uga bisa dibangun kanggo negara-negara sing saiki ora duwe sistem rumah sakit sing fungsine. Salajengipun, PixelHELPER Yayasan kanthi kantor tumindak ing Rumah Sakit St. Goar nyiyapake tawaran bantuan nirlaba liyane kayata roti roti kaleng kanggo stabilitas panganan, ngatur festival seni ringan & njupuk langkah luwih dhisik kanggo nyengkuyung warga St. Goar & Oberwesel. Pandhemen sabanjure teka, sadurunge Perang Dingin ana luwih saka 40 rumah sakit bantu ing Jerman, sing ditutup amarga tabungan. Ing wektu pandhem, kita ora bisa nutup rumah sakit liyane. Wangsulan Jens Spahn diikuti email, merujuk menyang Kamentrian Kesehatan ing Rhineland-Palatinate. Politisi kudu tumindak saiki. Ing kaping 22 Mayuta-yuta subsidi kudu dibebasake kanggo operasi lan gaji rumah sakit sing terus-terusan lan karo perusahaan operasi non-profit anyar, upaya kudu ditindakake paling ora nggawa rumah sakit menyang nol ireng ing sawetara taun sabanjure, amarga kontras karo Marienhaus GmbH, GmbH sing ora duwe bathi ora kudu ngasilake bathi. Iki bakal dadi cara sing paling apik kanggo mbukak rumah sakit ing Oberwesel kanggo operasi rumah sakit normal. Kita njaluk bantuan menyang Kementerian Kesehatan RLP supaya ngeculake dana saka dana struktural, supaya bisa mindhah saham kasebut ing Yayasan PixelHELPER menyang Marienhaus GmbH lan nylametake karyawan saka Rumah Sakit Oberwesel. Supaya kita bisa ngoperasikake rumah sakit lan omah pensiun kanthi mbesuk supaya bisa perawatan dhasar sing luwih apik. Pamrentah Rhineland-Palatinate uga wajib mbukak rumah sakit ing Oberwesel kanthi pandangan turis sing ngunjungi Rhine Tengah, muga-muga para politisi bakal menehi. Penawaran tuku kanthi email menyang juru bicara perusahaan Frieling saka Marienhaus GmbH durung dirungokake. Nanging kita nganggep padha karo Red Red Jerman, sing ditawakake uji saham stake 55%, Marienhaus GmbH uga gelem menehi saham 55% kanggo siji euro.

Pengembangan ulang, dudu tambang darat nglawan pangowahan iklim

Tanduran wit darts kanthi tunas rampung lan pupuk

Kehutanan tinimbang ranjau darat. Koran paling gedhe ing Maroko nglaporake dina iki babagan usulan kita menyang Parlemen Australia kanggo njaluk Raja Maroko menehi pesawat landmine Hercules-C130 supaya kita bisa ngowahi dadi reforestasi alas Maroko & Australia. Pabrik cilik ing kene ing lokasi Maroko mesthine bakal ngasilake panah panah sing banjur digugur. Nanging kita ora bisa nindakake apa-apa tanpa pitulung saka raja Maroko. Amarga dheweke ora nanggapi surat pungkasan, mula kita ora mbayangake kesempatan, nanging kita bakal ngarepake kejutan positif. 

Wit darts saka printer 3D

Sing mirsani para jamaah. Kampanye nglawan pengawasan

Warta lan warta nyebar ing saindenging jagad saben detik. Sawise sawetara warta, jagad iki katon beda kaya sadurunge. Warta mengaruhi urip kita. Kita tangi karo sampeyan lan nggawa sampeyan ing wayah wengi. Ora preduli ing endi wae ing jagad iki, kupu-kupu nutup swiwine. Lan bisa uga ana kedadeyan sing duwe makna kanggo kita. Teknologi modern nggawe jagad iki dadi cilik. Nanging konflik regional lan global kayane saya akeh. Akeh sing kepengin ngerti sapa sing bisa dipercaya. Informasi sing isih bisa dipercaya lan apa perdamaian lan kemakmuran ing Jerman tetep ana. Iki persis karo misi sing diwiwiti. Lan ing jaringan internasional, kita nggawe dhasar sing bisa dipercaya, terkadang berisiko banget, amarga butuh wektu dawa kanggo tumindak kanthi tanggung jawab. Integer & setya marang masarakat kanggo nglindhungi Jerman.

TED Dhiskusi nglawan pengawasan

Negara Pengawasan: "NSA ing House"

und United Stasi of America ngadeg ing tembok Kedutaan Besar Amerika ing Berlin lan konsulat Amerika liyane ing Jerman, kalebu Dusseldorf, Frankfurt lan Hamburg. Alesan kanggo iki spying malu ing NSA lan layanan rahasia Amerika.

NSA mbela strategi pengawasan sing perlu kanggo nglawan terorisme. Kajaba iku, mbenerake dhewe kanthi ngucap, "Yen sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ndhelikake, sampeyan ora duwe rasa wedi". Sayange, pengawasan NSA luwih akeh tinimbang perang nglawan teror. Telpon, Skype, Whatsapp telpon bisa dipantau, sanajan sampeyan ora duwe apa-apa karo teroris, nggunakake prinsip "3rd Degree Friend".

Kajaba iku, teknik pemantauan iki mung nyegah serangan 4. Apa worth privasi kita kanggo nyoto nanging ora nyata nyerah? PixelHELPER ora pracaya, sebabe aku miwiti kampanye iki.

Kasile pisanan sawise nggambarake cahya 13, ing irama mingguan lan jangkoan media gedhe:

Pemilihan bos CIA ndhuwur Jerman.

Waca liyane

Apa wae nirlaba ora bisa dilakoni tanpa sumbangan sampeyan ??????????????????? ?????????