Dadi Patron!

Ing kaca iki sampeyan bakal nemokake garis wektu saka pangembangan sejarah PixelHELPER organisasi nirlaba wiwit taun 2008. Kabeh diwiwiti kanthi menehi hadiah attac - wiwiti revolusi sampeyan dhewe menyang Oliver Bienkowski, pangadeg PixelHELPER. Wiwit kuwi, atusan platform warta ing saindenging jagad wis nglaporake babagan proyek kasebut.

2021

Kapsul kadhemen darurat kanggo sing ora duwe omah ing Koblenz
Artikel saka koran seni Atelier
Artikel saka majalah seni Atelier
Rusak peringatan Holocaust dening negara Maroko
Ora Ana Senjata kanggo Tangki Protes Arab Saudi
Arte babagan revolusi kanggo demokrasi ing Thailand. Arte ngancani PixelHELPER suwene setengah taun.
Dokumentasi tumindak PixelHELPER kanggo nggulingake King Rama ing Thailand

2020

Wikileaks mbales maneh Koor Injil Afrika kanggo Julian Assange
Kutipan saka tampilan ing ngarep kunjara keamanan maksimal ing London
Wawancara RTL, Rolling Dog, aktivis PixelHELPER. Pahlawan kita ing kantor mburi.
Kulawarga Wikileaks lan Julian Assange nuduhake kampanye Royal Pardon
Palsu jero kanggo mobilisasi masarakat kanggo njaluk ngapura saka Boris Johnson lan Ratu
PixelHELPER ing njero laporan german ing Deutsche Welle. TV Jerman

Liputan Video Bild.de babagan PixelHELPER Protes

RTL News TV babagan PixelHELPER
Bantahan PixelHELPER karo kirik tangane Raja Thailand bebarengan karo Junya Yimprasert saka ACT4DEM (Undhang-undhang kanggo Demokrasi) Finland.
PixelHELPER karo gambar ing Hotel Hotel Sonnenbichl Garmisch

Bantahan PixelHELPER bebarengan karo Junya Yimprasert saka ACT4DEM (Undhang-undhang kanggo Demokrasi) Finland ing Hotel Sonnenbichl Garmisch Partenkirchen


Bantahan PixelHELPER ing balai kutha Garmisch Partenkirchen

Acara soré. TV Jerman

Koran Maroko Hespress nglaporake babagan pengusiran diplomatik pamrentah Maroko marang PixelHELPER, sing kita sambat. Ketoke pambangunan Memorial Uyghuren Uyghuren akeh banget kanggo pamrentah babagan seni.

Ramalan karo Wikileaks menyang Istana Buckingham kanggo Julian Assange
Reforestasi kita tinimbang kampanye landmines ing Maroko Hespress, koran paling gedhe ing negara kasebut.

2019

Setengah yuta wong ndeleng karya seni kita kanggo nyatakake nasib Uighurs ing China ing BBC Arab. China nuntut peringatan kasebut bakal dirusak kanthi langsung, lan pamrentahan Maghrib nuli cocog.



Babagan 80 Surat kabar + BBC UK + Arab nglaporake. Haaretz, Israel 
   
Tumindak nglawan pegawe paksaan lan pemalsuan sejarah ing Bahlsen

Ramalan cahya ing Peringatan Holocaust ing Berlin nglawan Bahlsen


Lübeck News: Misi penyelamat ing Laut Tengah

Tumindak nglawan misantropi kanthi urip demokrasi / VDMO / PixelHELPER

PixelHELPER ndhukung petisyen marang pestisida

  2018



Ramalan cahya karo Jan Böhmermann ing Dresden Frauenkirche

Kaping Malta, nggambarake lampu kanggo wartawan sing wis mati, Daphne Caruana Galizia

Warta IMP, kanthi komunitas Kurdi, kita ngerti ramalan sing entheng ing Bellevue Castle.

A. Gomringer nerbitake ramalan kita ing kaca kasebut

Deutsche Welle Arabic: Unjuran cahya kanggo Mercator Foundation nglawan rasisme Islam

Unjuran lampu Meydan.TV ing kedutaan Azerbaijan

Spiegel Online: Unjuran cahya kanggo dibebasake Charles Puigdemont

  2017


OVB Online: Proyek Rencana ing Layanan Kepinteran Federal ing Bad Aibling

Berliner Morgenpost: Tumindak marang pemilihan sing ora demokratik ing Turki

Gambar: Lampu cahya ing Kedutaan Besar Turki


ntv: Ramalan cahya marang panggunaan ilegal Wigati Abang dening Turki

Ramalan cahya kanggo ngeculake Deniz Yücel

Goood: Cukup nambah donya

Berliner Zeitung: Protes marang Pangeran Mahkota Saudi

Stasiun pulisi ramalan kanggo Oury Jalloh

Majalah Sleaze: Ramalan cahya menyang Kedutaan Besar Korea Lor

Sputnik: Ramalan cahya ing pesen saka Rusia lan AS

Tagesspiegel: Ramalan cahya kanggo pemilihan ing Turki

  2016



Merdeka UK: Tunjangan cahya ing kedutaan Turki


Sputnik: 9 / 11 Bank cemlorot ing Kedutaan Besar Arab Saudi

Deutsche Welle: Lampu ramalan menyang kedutaan Saudi

Farben Kreul: Potret seniman babagan Oliver Bienkowski saka PixelHELPER

franceinfo + afp: Lampu ramalan Daesh

Hape Kerkeling enggo bareng ramalan cahya dening PixelHELPER

Pangilon Saben dina: Daesh Bank ing Kedutaan Besar Saudi
 
Sputnik: Erdogan karo jenggot lan armlet Hitler karo setengah wulan

Sputnik - proyeksi ringan ing kedutaan Turki

Stern, puisi aktivis geguritan Erdogan ing Kedutaan Besar Turki

Tagesspiegel, kothak turu PixelHELPER kanggo wong sing ora duwe omah 

  2015


Artnet minangka salah sawijining platform seni paling gedhe ing donya. 

Broadcasting Swiss: ECB ora ana ing layanan

Ramalan cahya ing Neuss Grevenbroicher Zeitung

Berliner Morgenpost: Ing wengi seda, kita ngarepake Helmut Schmidt menyang markas SPD.
Berlin ora apik: Lampu ramalan Daesh Bank

Firstlife: Dr. Toko Oetker Tasteless

Kai Thrun: blogger babagan pitulung livestream

Kurier Austria: Ramalan cahya ing Kedutaan Besar AS

Märkische Allgemeine über PixelHELPER: Pengungsi Sambutan ing Nauen

NRW Saiki: Ngatur asisten online lan ngrampungake dina sing apik

APA: NSA ing da House ing Wina Kota UNO

Spiegel Online: ECB ora tumindak

TedX Talk ing Marrakech dening PixelHELPER Oliver Bienkowski
 
Warta lingkungan: proyeksi ringan tumrap uyah potash

Urbanshit: Unjuran entheng nglawan investasi senjata dening Dr. Ing. Oetker

Laporan dening 37 ° ZDF babagan PixelHELPER


News Bielefeld

  2014


Saiki: Ramalan cahya ing Kedutaan Besar AS nglawan skandal wiretapping

TheVerge: Lampu ramalan marang NSA

Mbukak lan mbuktekake dhewe: Saka tas lonceng nganti akeh wong akeh

  2013


Spiegel Online International: Lampu ramalan kanggo Kim Dotcom

Pendhiri PixelHELPER ing SPIEGEL


Laporan komputer ing PixelHELPER


Sueddeutsche, Feuilleton mediahacking kanggo wong sing ora duwe omah

  2012


Pamasangan sing entheng karo Bismarck Foundation ing menara Bismarck

Stern: Pamasangan cahya ing Hypo Real Estate 

Extratip, Pelangi Kassel Bridge

  2011


Deutsche Welle babagan graffiti mbalikke


Augsburger Allgemeine über Hypo Real Estate

Kerjasama karo Kamentrian kanggo Wilayah Luar Bandar ing BW

Pamasangan cahya ing Festival Lampu

  2010


Werna warna tinimbang coklat lan ramalan entheng nglawan radikalisme sayap tengen

  2009

Pendiri PixelHELPER International menang penghargaan attac "Mulai revolusi sampeyan dhewe" ing 2009. Fokuse yaiku proyek kanggo kebebasan artistik, hak asasi manungsa lan nglawan anti-Semitisme
attac: penghargaan "Mulai revolusi sampeyan dhewe"

HNA Kassel: Coffins kanggo pangayoman tugu 

  2008


Pamasangan cahya ing Pariser Platz menyang Gerbang Brandenburg

Frankfurter Rundschau: Panjaluk warga kanthi tatanan

 

Ngalangi blok

Upacara penghargaan kanthi penghubung saka PixelHELPER

entri buku


Otto Kettmann: Limburg 2013 Anatome skandal

Eric Mülling: Data Big lan Disobedience Digital

Monika Mühlpfordt - Slogan minangka keturunan mantra sihir 

   

[advanced_iframe securitykey=”2850230b9c3d025e1bd1b840e1acbf59859bfed4″ src=”https://livepixel.awumedia.de/paypal” width=”100%” height=”300″]

Mung wong sing mikir beda ngganti donya

Nanging kita Zorn dingerteni, ngelingi apa sing kita nandhang. Apa sing kudu kita lakoni? kaki-nini Milih teh kanggo Bigwigs ing Ceylon?

Apa sing duwe tuwane auf den Kothak katun dibantai kanggo wong India, lan Saxon miskin ing Pertambangan tembaga lan Coltan cedhak Dresden, mung supaya Peralatan listrik 30 Kongo saben rumah tangga duwe.

Lan Kakao und Perkebunan kopi di Palatinate! Generasi Palatine duwe dhewe Kesehatan rusak kanggo wong sing ora becik Perusahaan Afrika. Lan Samudra perenang Somalia sing nempuh Laut Utara kita kosongMulane akeh sing kudu pindhah saiki Piranti wétan ing Frisia Timur dadi.

Meh kabeh dheweke gawan dheweke, kanggo dheweke Bagean catur lan kunci piano, Saiki sampeyan teka karo jeeps lan nggawe safari lan katon gajah pungkasan ing Forest Bavarian ing. Sing angel.

und nalika Herero nyerang Jerman, lan iki Pembantaian nglawan kaum Swabia, Sing uga dienggo sawise. Kaya sing, sampeyan ora bisa ngetokake dhewe metu saka sandhangan, Iku isih nyerang sawise taun 100Sampeyan ora mari cepet.

Kita lagi ngadeg ning dhengkul kita bahan kimia korosif, supaya sampeyan bisa ing Bangladesh kanggo 7 Euro Jeans bisa.

Carane akeh bocah-bocah wadon kita wis ilang ing Diamond mining in Bielefeld, supaya Bonzes ing Sierra Leone bisa nyanyi "Intan minangka kanca paling apik bocah-bocah wadon ”, Saiki dheweke uga teka liwat Mediterania lan dheweke isih pengin manggon ing gyms kita.

Ya, apa liyane? Apa maneh sing kudu dilakoni kanggo sampeyan? Ing sawetara titik, iku wis rampungIng sawetara titik, kita ora bisa nindakake liyane! Ing sawetara titik, ora ana liyane!

kita Jantung iku adoh, aber kemungkinan kita wis wates.t minangka wujud jaminan sosial ing semangat Pencerahan. Kampanye kita nyatakake kemungkinan seni minangka kekuwatan kaping lima ing negara kasebut. Miturut artine, seni dudu pangilon sing sejatine, nanging dadi palu sing nggambarake, nggabung, lan saéngga wong bisa mbaleni bali menyang urip normal.

Pendhiri PixelHELPER Oliver Bienkowski karo asu dalan Maroko
Ringkesan cilik saka macem-macem tumindak PrixelHELPER