Menentang teori konspirasi, kita tumindak tanpa tutup ing Maroko. Simbol Masonik dirusak utawa dicet dening tentara Maroko nalika peringatan Holocaust dirusak. Tandha manawa perang nglawan teori konspirasi penting banget.   

Pro7 Galileo: Dokumentasi babagan Freemason karo pendiri PixelHELPER Oliver Bienkowski

Mbukak lan mbuktekake awakmu

Kanthi nyengkuyung martabat manungsa lan ngembangake persaudaraan lan nindakake kabecikan, Freemason ngupayakake nyadari cita-cita kamanungsan. Freemason dudu Illuminati, ora percaya ana teori konspirasi ing internet babagan Orde Donya Anyar, Freemason uga ora ana gandhengane karo perkara kasebut. Kothak wanita uga wis ana wiwit taun 1935. Kepinginan gedhe ing antarane para wanita ing abad kaping 18 kanggo nindakake perkara sing padha karo pria dituduhake dening seri drama wiwit jaman iki sing mbahas topik iki; Paling ora, nanging paling ora, Suling Sihir dening Mason Mozart. Freemason toleran lan jago kanggo demokrasi lan hak asasi manungsa.

Kanthi siji Model dhasar kita njamin kita pakaryan penting kanggo hak manungsa & liyane djalmo manungso uga babagan generasi mengko lunga. Nalika PixelHELPER Foundation non-profit GmbH rejekine tumiba ing "Komunitas Freemasonry"(FHW). Dheweke iku siji institusi amal ing freemason ing Jerman. Ing masonic Anggota saka Helper piksel pengin maneh piye carane Kaping ing Revolusi Prancis, sampeyan dhewe aktif nglawan keadilan ing endi wae sing ditampilake. Wiwit Abad melu melu freemason kanggo sing apik ing donya lan nyoba liwat sampeyan Tumindak anderen Model peran dadi. Ing freemason dilakokno nganti 1980 dhewe rumah sakit in hamburg lan isih makarya saiki Pensiun ing omah in der Kutha Hanseatic

PixelHELPER, minangka organisasi nirlaba internasional kanggo minoritas & hak asasi manungsa sing diilhami dening cita-cita Freemason. Ora ana owah-owahan kanthi swara ing donya, kita lunga, tenang lan aman, tanpa wedi marang bebaya, tujuan sing luhur kanggo ngreksa bumi. Keyakinan dasar yaiku prinsip-prinsip Revolusi Perancis "Kamardikan, Kesetaraan Persaudaraan" perlu kanggo nglawan pengulangan apatis politik. Moto kasebut sejatine: "Ngerti dhewe!" para anggota nyoba nggabungake rantai kamanungsan ing jagad iki.


Ekstrak saka koran Freemason Jerman "Humanität"

PixelHELPER didegaké ing 2011 dening seniman ringan & Freemason Oliver Bienkowski karo luwih saka 70 kolega, kalebu 6 Freemason liyane. Freemasonry minangka aliansi persahabatan, aliansi berorientasi etika, komunitas inisiasi lan aliansi kerja simbolis sing muncul saka tradhisi Pencerahan Eropa. Kanthi nilai-nilai kemanusiaan, persaudaraan, kebebasan, keadilan, katresnan perdamaian lan toleransi, nyedhiyakake orientasi lan standar kanggo pikirane lan tumindak para anggotane.

Freemason mbukak rumah sakit lan omah-omah wong tuwa ing Jerman

Rumah Sakit Freemason mbukak lawang tanggal 3 Oktober 1795 ing Dammtorwall minangka lembaga pertama sing nampa wong lara, ana sing durung ana ing Hamburg nganti saiki. Wiwitane digawe minangka rumah sakit kanggo abdi wadon lan ditambahi sawetara taun mengko kanggo nampung abdi lanang. Rencana kasebut ditindakake dening Friedrich Ludwig Schröder kanthi pambiyantu sedulur von Axen Absalom kanggo telung nettles kasebut, Dr. Bedtmann, Dr. Tuang Ferdinande Caroline menyang telung lintang lan Cords St. Georg menyang cemara ijo.

Ing wektu kasebut, akomodasi 4 Hamburg ing United (ana ing 3 gumpalan, St Georg menyang minterake ijo, Emanuel menyang Maienblume lan Ferdinande Caroline nganti telung bintang) Ing taun 1799 pondok 'Ferdinand zum Felsen' gabung. Asosiasi pungkasan ekonomi ekonomi 'United 5 Hamburg Lodges' wis ana wiwit taun iki. Manajemen aset kolektif dheweke ana ing tangan 'Keuangan lan Sedulur Comité der Ver. 5 kothak '. Panitia iki, miturut pimpinan kasebut, Brey (Ferdinande Caroline nganti telung bintang), mutusake mbangun rumah sakit anyar ing taun 1883 lan nyedhiyakake cara supaya iki supaya omah anyar ing Kleinen Schäferkamp kanthi 06.10.1885 kasur bisa digunakake ing 80 Oktober XNUMX bisa.

 

Kutipan babagan Masons

"Aku pengin cita-cita sing diwakili dening Mason bakal luwih akeh nyebar ing masyarakat. Dina iki kita butuh toleransi lan sikap manusiawi kanggo nggawe masyarakat luwih akeh. "

ngandika Ignaz Bubis

Apa Freemasonry? 

Freemasonry ora ditrapake, ora bisa dileksanakake, nanging perlu, didegaké ing alam manungsa lan ing masyarakat borjuis.
Tujuan Asosiasi Masonik yaiku ndhidhik anggotane supaya bisa dadi kamanungsan sejati. Cara kanggo nggawe praktik adat istiadat simbolik sing dijupuk saka gubuk konstruksi abad pertengahan, instruksi bebarengan babagan prekara penting kamanungsan, budidaya cita cita lan stimulasi persahabatan sejati lan katresnan sadulur. Saben wong kudu nyebarake prinsip kasebut ing njaba pondhokan, ningkatake pencerahan kanthi kemampuan lan kontra intoleransi. Ing pondhokan kasebut, para anggota didhukung supaya bisa mandhiri kanthi ngalami simbol lan ritual bebarengan. 

Mason ing GDR

ORF: Dokumentasi babagan Mason

Livestream crowdfunding app ing Marrakech, Maroko

PixelHELPER Foundation | Presentasi livepot kemanusiaan kita ing TedX, Maroko Maroko

Geometri instalasi lampu masonik, Dusseldorf Jerman

Instalasi laser pelangi "Saka Pelangi", Düsseldorf Jerman

Pendhiri PixelHELPER ketemu Otmar Alt 

Ketemu Otmar Alt, salah sawijining seniman kontemporer sing paling misuwur

PixelHELPER Foundation | Rapat pangadeg PixelHELPER Oliver Bienkowski karo Otmar Alt salah sawijining artis kontemporer Masonic paling misuwur

Ngunjungi ing Museum Masonik 

Ngunjungi Museum Masonik Jerman ing Bayreuth

PixelHELPER Foundation | Kunjungan menyang Museum Masonik ing Bayreuth

Inti saka Konfederasi Masonik 

Inti saka Konfederasi Masonik yaiku kamanunggalan ide pamimpin, ndhukung komuni persaudaraan, lan pengalaman simbolis mendalam. Minangka anggota prajanjian etika, Freemason ndhukung kemanusiaan, persaudaraan, toleransi, tresna perdamaian lan keadilan sosial. Minangka masyarakat saka kanca sing disambungake, pondhasi kasebut minangka papan latihan kanggo nilai kasebut. Freemasonry minangka serikat simbolis internalisasi ide lan komunitas. Iki minangka keanehan ing kabeh hubungan liyane karo gol sing gegandhengan.

Minangka tansah pitakonan lawas lan tansah anyar: Apa Freemasonry? Penting kanggo mangerteni Konfederasi Masonik minangka persatuan ide, komunitas lan ekspresi simbolis. Sifat multifaceted saka prajanjian iki mbisakake manungsa waé sing beda-beda. Dadi sing seneng siji bakal luwih kesengsem dening debat nengsemake intelektual sing liyane ndeleng ing commonality manungsa Lodge penting, lan pengalaman katelu pungkasanipun simbol lan tradisi, tengah Federasi. Freemasonry wareg mung diwujudake ing interaksi kabeh elemen.

Pendhiri PixelHELPER ing Hessenquiz

Kutipan babagan Masons

"Aku pengin cita-cita sing diwakili dening Mason bakal luwih akeh nyebar ing masyarakat. Dina iki kita butuh toleransi lan sikap manusiawi kanggo nggawe masyarakat luwih akeh. "

ngandika Ignaz Bubis

Karya mental 

Freemason ngerti yèn angka-angka sing diakoni kuwi tansah digawa urip maneh, luwih pas ing bebaya sing ana, lan kudu diwujudake ing usaha anyar. Konfederasi Masonik nyingkirake program-program politik lan ora nyonto konflik partai politik. Nanging, pondhok kudu dadi panggonan kanggo tumindak pribadi sing disiapake liwat informasi lan bayangan peserta. Freemason terus nglaksanakake tugas pencerahan sing penting banget kanthi ngatasi prasangka, kanthi ngembangake sensitivitas kanggo masalah wektu lan ngupayakake pencarian umum kanggo bebener.

Tukang batu sing weruh sing urip migunani individu utawa kelompok sosial mbutuhake loro iku: Komunikasi ngerti bab donya kang siji urip, lan duwe nilai-nilai sing nuntun tumindak. Pondhok kudu menehi orientasi liwat informasi lan bayangan peserta. Nggambarake kasunyatan ing pepadangé manungsa, kadhang, toleransi, katresnan tentrem lan kaadilan sosial uga bisa bantuan standar kaputusan.

Iku bener yen Mason ora ngerti carane donya manungsa kudu katon kanthi rinci amarga padha nyegah saka formulating utopias sosial-politik. Nanging, konsep manungsa lan toleransi menehi kemampuan kanggo ndeteksi ancaman lan tumindak tanggung jawab.

Wawancara TV DW.DE, Pendiri PixelHELPER Oliver Bienkowski, Deutsche Welle TV, Berlin Jerman

Best of PixelHELPER

Livestream crowdfunding app ing Marrakech, Maroko

PixelHELPER Foundation | Presentasi livepot kemanusiaan kita ing TedX, Maroko Maroko

Tag Cloud: Abad 300 taun Freemasonry Afghanistan Aha Museum Aksi Star Trek Antoine Leiris pameran Avantgarde bamberg Konsert Amal Bauhaus Bayreuth Berlin bielefeld Bihac Bosnia Brandenburg Bremen Ikhwan Persaudaraan saka Balai Buku Persatuan Dawn Burkhard Minggu burnout Burns Supper Carl menyang Eintracht Chanson Dstad. Franz Reinschauer Frauenhaus Pameran Mason Freemason Freemasonry Freemasonisches Hilfswerk Persahabatan Friederike menyang Kekebalan Fürth Georg menyang Unicorn Emas Georg menyang Persatuan Unsorn Gerd Scherm Perak ing sikil Alb Glocke ing sikil saka Alb Goethe Golf Pungkasan golf Eyang Eyang Großlogentag Grandmaster patemon Grandmaster Gummersbach High School aula Hamburg Hanover Hans-Hermann Höhmann Hoya Homeland Museum Heinrich Albert Oppermann Helmut Reinalter hospice Hoya Humanisme Bantuan Kemanusiaan Kamanungsan Höhmann Ing Iman Pesta Isis lan Osiris Taun Anyar Jens Oberheide Johann Johnk John John John John John John John John John John Johnson Justus Erich Bollmann kabarett kestner-museum kinderdorf anak-anak rumah sakit yayasan anak lembaga papan klaus jürgen ijo colloquium budaya penghargaan kurem gratis Gesang Leipzig Kurang Libanon menyang cedar telu Lichteinbringung lge logen logenbasar lodge Lortzing house Lothar Stitz Ludwigshafen Lübeck mannheim Masonicum Matinee michelstadt Minerva menyang wit kurma telu Music mühlheim Munich Munster resepsi Taun Anyar Nikolai Thein Nburglanden Pforzheim Planert Politik Potsdam pottkinder punch mil Quatuor Coronati Purifier Agama Reuchlin Roland Rolf Appel rotary Rumania silencer Kirimi pamrentah sinn sensualitas Pameran Khusus Freemasonry Sumbang St Alban menyang Ely Fire stade Star of Sanssouci Nggolek Simbol mbukak dina Paket kantor Templekktklölbrötbrötbrötbrötbrötbröt Umbruchs Wayah Walkenried menyang Pasar Natal Lyonsse World Werner Brix Westphalian Peace Wetzlar Wiesbaden wildeshausen Wilhelm Busch Wilhelm zu den drei Helmen Wilhelm nganti telung pilar Wolfenbüttel Wolfenbütteler Heimatstiftung zauberflöte Wektu ganti Menyang bintang telu menyang telu kali sing nyawiji Zum Goldenen, Rade Zur Alten Linde Zur Hansa ing wayah esuk ing setya Zur oberbergischen setia marang fraternity ing regnitz ing bebener lan persahabatan menyang sadulur sadunia