Aku PIXEL HELPER!

Wenehi tekanan! Panyengkuyung mbantu nesu-nesu masarakat. Gawe proyek seni lintas batas bisa ditindakake.

Panyengkuyung bisa 3 deutsche Helper piksel Organisasi dhukungan Kanggo PixelHELPER Foundation gGmbH gunakake formulir ing ngisor iki. Kanggo PixelHELPER kraman GmbH & ing Kurt Westergaard & Museum Samuel Paty kanggo Sindiran Agama GmbH nomer akun sing diwenehi ing ngisor iki. Aja wani. Padha muni. Ana ing kono ana sekelompok cilik wong sing nyurung owah-owahan gedhé ing masyarakat.

Kanggo dadi pendhukung, tuku tiket pendhukung digital lan transfer jumlah gratis menyang akun kanthi tembung kunci "pendukung digital + alamat email sampeyan". Sampeyan bakal nampa invoice kanggo jumlah sampeyan.

Tiket suporter digital njamin sampeyan konten eksklusif kayata nggawe video lan gambar promosi.
PixelHELPER Kraman GmbH iku mitra saka "Kurt Westergaard & Museum Samuel Paty kanggo Sindiran Agama GmbH", Sing nampilake karikatur agama kayata karikatur Mohammed ing ruang publik.
Saiki sampeyan bisa ndhukung replika Kaabah kanthi warna pelangi kanthi tembung kunci "Rainbow Kaaba" utawa pameran karikatur Mohammed ing ngarep kanthi tembung kunci "Pameran MK"

Pamilik: PixelHELPER Kraman GmbH
IBAN: DE13 5609 0000 0017 1126 97
SWIFT BIC: GENODE51KRE
Bank: Volksbank Rhein Nahe Hunsrück eG
paypal: pambrontakan@PixelHELPER.org

Pamilik: PixelHELPER Dhasar gGmbH
IBAN: DE93430609671190145300
SWIFT BIC: GENODEM1GLS
Bank: GLS Bank, Bochum
paypal: paypal@PixelHELPER.tv

Pamilik: Kurt Westergaard & Samuel Paty Museum kanggo Satire Agama Ltd.
IBAN: DE25 5609 0000 0007 720844
SWIFT BIC: GENODE51KRE
Bank: Volksbank Rhein Nahe Hunsrück eG



Nuseir Yassin ketemu PixelHELPER ing Berlin. Kubu Rubiks saka pirang-pirang yuta video kasebut saiki diduweni dening PixelHELPER.
Best of PixelHELPER

Yakinake babagan karya sing penting ing laporan kegiatan Yayasan PixelHELPER.
   

Sinau kanggo ngerti!

kontak

E-Mail kanggo ndhukung anggota: Oliver Bienkowski, oliver@PixelHELPER.org
Oliver Bienkowski, Oliver@PixelHELPER.org 0049 / 163 71 666 23

Livestream crowdfunding app ing Marrakech, Maroko