KANGGO PAKIKIRAN KAMI.

Operator saka situs web iki uga organisasi PixelHELPER International ing Maroko.

Kolektif seniman operasi global diwakili kanthi resmi dening organisasi payung:

PixelHELPER Internasional SARL
Imm.El Massoudi, Rue Mauritanie, Gueliz
40000 Marrakech, Maroko
Daftar Komersial Marrakech 64023
Managing Director: Oliver Bienkowski
Ukum iku Langkawi, Maroko

Kita sinau. Kita muter. We develop ideas. We njaluk gagasan metu saka peteng. Kita nggunakake kontras. We nggawe spektakuler, utawa nggawe soko ilang. Kita fokus ing tampilan. We nggawe sambungan. Kita ganti perspektif. We work in the shade. Kita nggoleki apa sing nganggo cahya. We menehi jawaban. We stand a. Kita nyalahake. Kita muter kanthi cahya ing jero kita. We nggawa dheweke njaba.
Lan kita ujar: We are the PixelHELPER. Iki minangka kabar sah. Yen sampeyan pengin nuntut, disaranake pengacara sing apik ing Maroko. Kanggo kabeh mitra, kanca & pendukung liyane, situs iki dioperasikake dening organisasi internasional PixelHELPER International ing Maroko. Bebarengan karo klompok PixelHELPER liyane ing Brasil, Eropa & Asia, kita ngupayakake hak asasi manungsa & bantuan darurat interaktif ing live stream digital. Saindenging jagad

Yakinake manawa sampeyan kerja penting ing laporan kegiatan. Apa sampeyan umur luwih saka 55? Apa sedulur sampeyan gugup? Nindakake surat wasiat lan nyumbang bagean kanggo hak asasi manungsa sadurunge wis kasep. 

Kanthi saben euro sumbangan sampeyan bisa ngetrapake proyek seni lestari sing luar biasa kanggo njaga kamanungsan kanggo kamanungsan. Ing wektu sing padha, sampeyan bisa nggunakake wangun sumbangan kanggo nggawe sumbangan target kanggo bantuan pangembangan ing Afrika utawa proyek lingkungan.  

   

Bantahan ing Kedutaan Besar Arab Saudi
Panyengkuyung PixelHELPER, Nuseir Yassin, ing jagad wisata saka kuburan Rubic