Sing mirsani para jamaah. Kampanye nglawan pengawasan

Warta lan warta nyebar ing saindenging jagad saben detik. Sawise sawetara warta, jagad iki katon beda kaya sadurunge. Warta mengaruhi urip kita. Kita tangi karo sampeyan lan nggawa sampeyan ing wayah wengi. Ora preduli ing endi wae ing jagad iki, kupu-kupu nutup swiwine. Lan bisa uga ana kedadeyan sing duwe makna kanggo kita. Teknologi modern nggawe jagad iki dadi cilik. Nanging konflik regional lan global kayane saya akeh. Akeh sing kepengin ngerti sapa sing bisa dipercaya. Informasi sing isih bisa dipercaya lan apa perdamaian lan kemakmuran ing Jerman tetep ana. Iki persis karo misi sing diwiwiti. Lan ing jaringan internasional, kita nggawe dhasar sing bisa dipercaya, terkadang berisiko banget, amarga butuh wektu dawa kanggo tumindak kanthi tanggung jawab. Integer & setya marang masarakat kanggo nglindhungi Jerman.

Aplikasi saiki - kanggo jagad sing luwih warna!
TED Dhiskusi nglawan pengawasan

Negara Pengawasan: "NSA ing House"

und United Stasi of America ngadeg ing tembok Kedutaan Besar Amerika ing Berlin lan konsulat Amerika liyane ing Jerman, kalebu Dusseldorf, Frankfurt lan Hamburg. Alesan kanggo iki spying malu ing NSA lan layanan rahasia Amerika.

NSA mbela strategi pengawasan sing perlu kanggo nglawan terorisme. Kajaba iku, mbenerake dhewe kanthi ngucap, "Yen sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ndhelikake, sampeyan ora duwe rasa wedi". Sayange, pengawasan NSA luwih akeh tinimbang perang nglawan teror. Telpon, Skype, Whatsapp telpon bisa dipantau, sanajan sampeyan ora duwe apa-apa karo teroris, nggunakake prinsip "3rd Degree Friend".

Kajaba iku, teknik pemantauan iki mung nyegah serangan 4. Apa worth privasi kita kanggo nyoto nanging ora nyata nyerah? PixelHELPER ora pracaya, sebabe aku miwiti kampanye iki.

Kasile pisanan sawise nggambarake cahya 13, ing irama mingguan lan jangkoan media gedhe:

Pemilihan bos CIA ndhuwur Jerman.

Galeri gambar artikel pers
Laporan video saka radio lan televisi
Ndhukung kampanye kita


[gallery_bank type = "gambar" format = "masonry" judhul = "true" desc = "false" responsive = "true" display = "dipilih" no_of_images = "13" sort_by = "acak" animasi_effect = "mumbul" album_title = " bener ”album_id =” 2 ″]

Kampanye Pengawasan Video lan TV Rides

ZDF 37Grad | ARTE Tracks | TED X Walanda |

Oliver ing Ted Dhiskusi ing situs transhipment kurang, proyèk kang wis dipunginaaken: seni cahya Festival, aktivitasé, contone karikatur cahya marang Saudi Arabia, NSA, etc., lan media hacking kanggo visibilitas homelessness lan topik liya digatèkaké dening media bakal nggawa.

Ing dokumenter cekak dening ZDF 37 °, PixelHELPER & Oliver nuduhake kepiye carane ngatur proyeksi ringan ing kedutaan Amerika ing Berlin. Saka koleksi saka proyektor ing bunker ing Düsseldorf, rapat karo pers, karo proyeksi nyata karikatur seni ringan "NSA in da house", sing kudu diakhiri karo tekane polisi.

PixelHELPER ing trek ARTE. Proyeksi lampu kilat kanggo Layanan Intelijen Federal, Berlin. Video cendhak iki nuduhake serangan cahya, kang Oliver diatur ing bangunan Layanan Intelijen Federal ing Berlin. Proyeksi kasebut nuduhake "BMW tinimbang BND" kanggo protes marang metode pengawasan sing digunakake dening layanan intelijen marang populasi.

PixelHELPER karo KimDotCom ing Kedutaan Besar AS. Stasi Amerika Serikat. Diterbitake ing SPIEGEL "DerPakt". Video krasan iki nuduhake tumindak nglawan kedutaan Amerika ing Berlin. "United Stasi of America" ​​murup ing tembok, nanging nganti polisi teka.

WDR jam Saiki bab piksel Helper, BND lan NSA.In extract saka WDR jam Saiki saka 15.07.2013 wartawan kacarita ing nggambarake cahya saka "wong Amerika Stasi saka Amerika" logo, sing diatur ing pejuang anonim ing Konsulat Amérika.

[Pandhuan dobel LIVE ing studio WDR dening Anke Engelke. Video krasan iki nuduhake cara slide karo logo "NSA in da house" dirakit lan diramal ing ngarep gedung PBB ing Bonn lan Wina.

[Lampu unjuran AS Kedutaan Besar Hamburg, prau pedal ketemu karo prau polisi. Video kasebut nuduhake Oliver lan Sep ing sawah Austrian sing apik, nelpon Australi kanggo protes marang NSA ing Wina. Banjur sampeyan ana ing Hamburg ing ngarep konsulat AS, sing bisa sampeyan tekan kapal. Sampeyan ngupayakake bendera Austrian karo NSA ing sekitar logo kasebut. Tumindak kasebut rampung kaya polah liyane: karo polisi.

Ya kita pindai! Schlag den Raab, ProSieben TV Prank.Das video nerangake carane Oliver lan tim wis dicet awak saka enom kanggo nggawe tumindak ing "Schlag den Raab" ing Cologne. Ing awak motto "Ya kita ndelok" lan pasuryane Obama dicat. Aksi iki sayang banget ditemokake dening keamanan.

Mangga parengaken proyek kula

Yen sampeyan ndhukung panyebab kita, kita bakal ngucapke matur nuwun kanggo kabeh sumbangan supaya kita bisa nglanjutake kampanye kita kanthi permanen.
Malah sawetara euro nggawe prabédan! Nuduhake ngrawat. Mangga ndhukung karya amal kita.

tagged: , , ,