Pengembangan ulang, dudu tambang darat nglawan pangowahan iklim

Tanduran wit darts kanthi tunas rampung lan pupuk

Kehutanan tinimbang ranjau darat. Koran paling gedhe ing Maroko nglaporake dina iki babagan usulan kita menyang Parlemen Australia kanggo njaluk Raja Maroko menehi pesawat landmine Hercules-C130 supaya kita bisa ngowahi dadi reforestasi alas Maroko & Australia. Pabrik cilik ing kene ing lokasi Maroko mesthine bakal ngasilake panah panah sing banjur digugur. Nanging kita ora bisa nindakake apa-apa tanpa pitulung saka raja Maroko. Amarga dheweke ora nanggapi surat pungkasan, mula kita ora mbayangake kesempatan, nanging kita bakal ngarepake kejutan positif. 

Wit darts saka printer 3D

Apa wae nirlaba ora bisa dilakoni tanpa sumbangan sampeyan ??????????????????? ?????????