Bantahan entheng tumrap Julian Assange. Worldwide. Saiki!

Aja takon apa sing bisa ditindakake negara kanggo sampeyan, ujar apa sing bisa ditindakake kanggo Assange, modhifikasi ujaran sejarah John F. Kennedy, ing Kedutaan Besar AS ing Berlin. Wong Amerika sing rutin nindakake tindak kriminal, saka defoliants ing Perang Vietnam sing mateni atusan ewu korban menyang wartawan sing dipateni ing perang Irak, kudu mbatalake panjaluk ekstradisi.

Gawe cathetan kanggo dina sabanjure nyoba; 25.02. yaiku tanggal nyoba kanggo extradition menyang Amerika Serikat.

Lan amarga kayekten wis diresmekake nganti suwe lan ora ana pamrentahan sing nyengkuyung karo Julian, Inggris mesthi bakal diserahake menyang Amerika. Pramila wulan iki kita bakal miwiti ngatasi kedutaan AS ing luar negeri, Gedung Putih lan bangunan AS liyane ing luar negeri kanthi protes ringan lan gangguan seni.

Sumbang saiki kanggo nggayuh iki, apa 333 euro utawa 5 euro, bisa mbantu! Tindakake apa kualitas informasi sesuk, adhedhasar sing sampeyan kudu nggawe keputusan!

Ratu kudu njaluk ngapura marang Julian Assange

Yen kesalahan sing bisa nampa lan nyebarake pesen rahasia kanthi nilai publik, apa maneh laporan sing bisa digunakake? Pamrentah mutusake apa sing diklasifikasikake lan apa rahasia kasebut.

Penyalahgunaan kekuwatan AS nglawan #Assange luar biasa: Dheweke lara serius ing pakunjaran keamanan maksimal, seda. Sapa sing nyimpen pramuka bisa disimpen! Snowden uga terus njagong ing Moskow amarga kabeh negara-negara barat wedi karo mbales wong Amerika.

@Wikileaks wis dadi mungsuh pamrentah AS wiwit taun 2010. We njaluk release langsung saka #JulianAssange saka ditahan ing London. Ratu kudu njaluk ngapura lan langsung menehi asylum politik.

Ramalan cahya ing Kedutaan Besar Inggris

Kampanye lawas kanggo tahanan politik liyane

Warga penangkapan Eropa ngirim ora digunakake kanggo nganiaya oposisi politik. Badan kehakiman Jerman nduweni alasan sing apik kanggo ora extradite Carles Puigdemont menyang Spanyol. Hukum pidana ditemokake minangka sarana konflik domestik lan penganiayaan politik lawan kanthi cara sing ala. Badan kehakiman Jerman ngirim ora nyengkuyung debat politik ing Spanyol lan paling ora, saka pengalaman historis nglarani kriminalisasi pendapat politik, ora bisa menehi perlindungan. Yen dheweke isih setuju karo ekstradisi, recourse legal mbukak lan Catalan pungkasane bisa mrana menyang Pengadilan Federal. Ing pungkasan, hak-hak individu kudu diwenehi prioritas liwat game daya ing Spanyol.

→ Politisi Katulik 10 dipenjara
1. Jordi Cuixart - 161 dina pakunjaran
2. Jordi Sànchez - 161 dina penjara
3. Oriol Junqueras - 144 dina penjara
4. Joaquim Forn - 144 dina ing pakunjaran
5. Dolors Bassa - Dipenjara kaping pindhone sadurunge dina 3
6. Raül Romeva - digawa menyang penjara kanggo kaping pindhone sadurunge dina 3
7. Jordi Turull - dipenjara kaping pindhone sadurunge dina 3
8. Josep Rull - dipenjara kaping pindho sadurunge dina 3
9. Carme Forcadell - dipenjara ing 3 kepungkur
10. Carles Puigdemont - Dipenjara sadurunge dina 3

→ Kajaba iku, politisi ing ngisor iki diancem karo penjara lan saiki manggon ing pengasingan:

1. Toni Comin
2. Meritxell Serret
3. Meritxell Borràs
4. Clara Ponsati
5. Anna Gabriel
6. Marta Rovira

#FreePuigdemont

Atur print & perhatian - ndhukung kita saiki! Minangka donor, sampeyan menehi sumbangan sing ora pantes kanggo semangat kerumunan umum - kanggo donya sing luwih apik. Becike konkrit saiki lan gawe skandal lintas-wewatesan. Ora ana apa-apa sing mbantah pemberontakan lan pambrontakan kanggo saben Euro sing didhukung minangka kene. Delengen situs web kita: PixelHELPER.org/ Nyumbang utawa ndhukung Fundraiser Facebook kita:

Pencet fotografer: Dirk-Martin Heimzelmann

Lampu seniman: Anggota PixelHELPER

Kebebasan kanggo #Puigdemont dicorat ing penjara Stasi ing Berlin. We are protes against the detention ilegal of politicians Catalan in Spain. We are calling for release of all prisoners political in Spain. #PixelHELPER ndhesek pemerintah federal kanggo ngumumake langsung yen Jerman bakal kanthi ora menehi ekstradisi politis. Persetujuan politik kaya kasebut ing panjalukan Spanyol kanggo pitulungan hukum dibutuhake dening aturan UU International Mutual Assistance - tanpa kaputusan hukum pengadilan. Menimbang pentingna kasus kasebut, wewenang pemberian iki minangka Pamimpin Federal ing bentuk Menteri Kehakiman Katarina Barley. Kita nyuwun marang pamaréntah federal kanggo njamin supaya langsung dilebokake saka Carles Puigdemont ing penjara Jerman!

Atur print & perhatian - ndhukung kita saiki! Minangka donor, sampeyan menehi sumbangan sing ora pantes kanggo semangat kerumunan umum - kanggo donya sing luwih apik. Becike konkrit saiki lan gawe skandal lintas-wewatesan. Ora ana apa-apa sing mbantah pemberontakan lan pambrontakan kanggo saben Euro sing didhukung minangka kene. Delengen situs web kita: PixelHELPER.org/ Nyumbang utawa ndhukung Fundraiser Facebook kita: https://www.facebook.com/donate/1972507843071293

Spring Arab mujudake terobosan lan wiwit jaman anyar demokrasi. Nanging pemberontak sing saiki dina saiki dadi tawanan politik. Wong-wong sing wis ngreksa nyawane dhewe ing negara-negara nyatakake ireng ing skala kebebasan pers Amnesty International sing dipenjara dina iki lan dilalekake dening donya. PixelHELPER kepengin ngintervensi kene lan mbebasake tawanan politik.

Tindakan sing sepisanan iki yaiku nggawa maneh cahya wong 13 ing penjara wiwit Maret 2011. Bahrain 13 ditangkep sawisé pemberontakan 2011 Februari ing Manana, Bahrain, dipuntudhuh nglawan pamaréntahan. Akeh negara lan organisasi, kalebu Amnesty International lan Human Rights Watch, terus nuduhake penyiksaan. Para tahanan padha katon siksa.

Kekuwatan uga ora mandheg kanggo kulawargane. Wong tahanan politik iki isih ana ing penjara, nglayani ukara 5 wiwit saka ukara-ukara urip nganti pirang-pirang kalimat urip. Saben uwong nduweni hak kanggo nyebut pendapate. Ayo kita ora lali wong sing apik sing ngurmati kebebasan dhewe kanggo nggawa demokrasi lan perdamaian kanggo akeh.

Waca liyane

Apa wae nirlaba ora bisa dilakoni tanpa sumbangan sampeyan ??????????????????? ?????????