Angkatan tenaga kerja meksa Bou Arfa A Peringatan Holocaust ing Maroko

Demolasi dening 2 buldoser liwat negara Maroko. Obelisk kasebut minangka sundial lan ora ana hubungane karo peringatan Uygur.

Sanajan mayoritas pendhudhuk Islam manggon ing Maroko, Uighurs ora didukung ing China. Kita mbangun peringatan kanggo iki, sing mung ditemokake karo pers Arab sawise koran ing Israel nglaporake babagan sing padha karo peringatan Holocaust Berlin. BBC Arab nglaporake babagan proyek kasebut. Iki nyebabake boomerang pers internasional sing ora ana fokus ing Uyghurs nanging konflik Israel / Palestina. Karya sukses!  

Crita Holocaust Maroko ing Wikipedia ora nate nyebutake kamp-kamp kerja budak ing ara-ara samun sing tiwas wong-wong Yahudi. Memorial kita dirusak dening Menteri Dalam Negeri Maroko sawise dibangun setaun. Kanthi iki, kita nggawa subyek tenaga kerja paksa menyang sejarah Maroko ing Wikipedia kanggo nglawan pemalsuan sejarah lan anti-Semitisme. Lan sanajan ana instalasi seni wiwit wiwitan kanggo nuduhake pelanggaran hak asasi manungsa Tiongkok marang wong Uighur. 

Kesenian boomerang sepisan maneh nganggo arc kreatif kanggo nglawan rasisme anti-Muslim lan nyebutake tenaga kerja paksa sing dilalekake ing Wikipedia.

Sayange, Maroko ora ngerti babagan seni aksi rupa. Tim
Ing situs Maroko kita, kanthi tiron Orthanc menara saka Lord of the Rings, panguwasa Maroko nggawe urip angel. Pawon sup kanggo 500 wong saka THW Jerman dirampas, kuburan kanggo buruh pangembangan Jerman karo bulldozer dirusak lan bakeri bantuan pangembangan, saka ngendi populasi entuk manfaat langsung, diunggah menyang lemah. 

D

Ing kémah tenaga kerja dipeksa ing Maroko, ewu wong mati sing kerja ing sepur Sahara. Asile, Maroko uga duwe crita Holocaust. Dheweke ngarani Bouarfa minangka Auschwitz saka ara-ara samun

Bukak Bukak marang Raja Mohammed 6 saka Maroko.

Yang Mulia Mohammed VI, Seni ora dadi tindak pidana. Organisasi Jerman kanggo hak asasi manungsa & promosi seni & budaya kanthi cepet kudu ngeluh babagan pelanggaran hak asasi manungsa sing serius ing Maroko. Kabeh diwiwiti karo pawon sup mobile kanggo Afrika, sing dicekel pejabat pabean sampeyan ing Tangier wiwit Mei 2018 amarga kita mesthine pengin adol sup kanthi komersial ing Marrakech. Sajrone setaun saiki kita wis ndeleng wong sing mangan saka komplong sampah lan pawon sup kita mesthi ngewangi sawetara wong supaya wareg. Napa pejabat sampeyan ngrusak kebon seniman kita? Panguwasa sampeyan ora nanggapi aplikasi bangunan ing September 2018. Saben dina, kita nyoba nggawe kontak karo pamrentah liwat kabeh saluran ing negara kasebut saka Parlemen liwat kedutaan Besar Maroko, sing ora bisa digunakake. Dheweke ora nate mangsuli. Ing Desember 2018, buruh pangembang PixelHELPER kita Tombia Braide tilar donya amarga dheweke kesal amarga tumindake para panguwasa mula tiwas amarga serangan jantung. Mesthine, dheweke dikubur minangka memorandum tanpa ana sing teka lan nyalahake petugas Maroko kasebut. Kita nggawe Minggu kanggo ngelingi dheweke, dirusak dening bulldozer. Kita nandur modal 100.000 € ing Maroko sajrone setahun. Ngoperasikake roti roti kaleng kanggo njamin stabilitas panganan ing Afrika lan nyedhiyakake roti gratis saben dinane ing desa kita. Jenderal sampeyan nggawa pengunjung menyang kantor polisi kanthi alesan ora bisa ngunjungi kita. Interogasi karo tuduhan tamu sing bakal dadi pengkhianat lan Freemason ora bisa ditoleransi. Banjur ana tamparan kanggo pengunjung. Wartawan wis dicegah saka polisi ing properti kita ing sawetara kesempatan. Sanajan kita duwe kabeh dokumen kanggo njaluk visa investor ing negara sampeyan, kalebu sewa 3 taun kanthi opsi tuku, polisi pengin ngusir kita kanthi keras. Kita njaluk ganti rugi kanggo ngrusak lan nyipta roti roti kaleng. Sampeyan uga kudu ngandhani pejabat polisi lokal manawa seniman dudu teroris. Amarga iku carane dianggep. Karyawan kita diancam kanthi fisik dening Mkadem, tangan kiwa Caid, ora nutup bolongan ing tembok njaba kita. Ing Festival Gula, tim kita butuh injeksi rabies amarga cokotan segawon. Sayange, departemen kesehatane ing Ait Ourir lan Marrakech ditutup. Kita nuntut 100.000 euro kanggo rekonstruksi lan njaluk ngapura pribadi saka kepala polisi sampeyan ing Ait Ourir lan caid ing Ait Faska. Sing ora nate ngomong karo awake dhewe nanging mung komunikasi karo wong sing ndeleng. Amarga panganiaya polisi marang tamu, kita mbutuhake 100 karyawan sing dipilih sajrone 100 taun saka Ait Faska & Ait Ourir kanggo nggarap proyek seni.

Kemah tenaga kerja dipeksa ing Maroko. Akeh wong-wong Yahudi sing mati ing kene.

Ing musim panas 1942 ngunjungi Dr. Misi Palang Merah Internasional Wyss-Denant (IRC) mimpin kemah Boudnib, Bou Arfa lan Berguent. Dina iki ora ana sing ngelingake srengenge ing desa-desa kasebut.
Gelang ireng mbentuk peringatan Holocaust ing siji unit. Pengunjung ngliwati perkara kasebut
Simulasi peringatan Holocaust paling gedhe ing donya
Katon sadurunge karusakan. Konstruksi 1 taun karo 10 Maghribi.
Uga mural Walter Lübecke musnah lan dilukis. Gendéra EU rusak ing lemah.

Total ana 14 kemah kanthi macem-macem jinis kanthi 4.000 wong ing protektorat Prancis Maroko. Sing nomer telu yaiku wong-wong Yahudi sing maneka warna bangsa. Para tahanan kabeh kalebu pria kajaba Sidi Al Ayachi, sing duwe wanita lan bocah-bocah. Sawetara kamp dijaga kunjara, yaiku penjara nyata kanggo mungsuh politik rezim Vichy. Liyane diarani kemah transit kanggo pengungsi. Sing liyane dilindhungi undhang-undhang kanggo buruh asing. Utawa wong-wong Yahudi ing kemah Bou Arfa ing sangisoré Vichy, Rails Transsahara dadi simbol penting kanggo kerja sama karo Reich Katelu. Mula, ana kebutuhan sing akeh tenaga kerja. Sing wis ora bisa kerja maneh akeh banget.

Ewonan Republik Spanyol dadi tanggung jawab ing kelompok pekerja asing kanggo pambangunan lan njaga trek sepur. Kacepetan ing pakaryan sawise mlayu saka penindasan Franco iku kasar lan ora manusiawi.Kerja Spanyol diganti dadi ukuman nyata. Wong-wong Yahudi diusir saka Eropa Tengah lan Komunis Prancis dipindhah ing kono. Urip saben dinane pancen nggegirisi. Akeh sing tiwas nyiksa, nyiksa, lara, keluwen utawa ngelak, lara kalajengking utawa gigitan ula.

Gudang Berguent (Ain Beni Mathar) dioperasikake dening Departemen Produksi Industri. Iki khusus khusus kanggo wong-wong Yahudi (155 ing Juli 1942 lan banjur 400 ing wiwitan taun 1943 miturut laporan CRI). "Nanging kenyamanan spiritual kasebut ora nyuda kasunyatan manawa kemah Bergue kalebu sing paling ala," ujare Jamaa Baida. Palang Merah dijaluk nutup, wong-wong Yahudi sing manggon ing Bergued, utamane saka Eropa Tengah, sadurunge padha ngungsi menyang Prancis. Relawan Legiun Asing sing demobilisasi sawise dikalahake ing taun 1940 banjur mlebu "amarga administrasi". Kaya ngono karo Saul Albert, warga Turki sing teka ing Prancis ing taun 1922. Dheweke dipenjara ing Bergua nganti dibebasake ing wulan Maret 1943. Ing buku harian dheweke nulis:

“10. Februari (1941): Watu pecah sedina muput. 2 Maret ...: Serah menyang klompok kaping lima karo wong-wong Yahudi Jerman. Aku ora seneng babar pisan. Gaweane ora padha; Kita kudu nggawe ballast ... 6 April: Kita ora bisa urip maneh. Aku demam, lara untu ... tanggal 22 September: Rosh Hashanah: Ora ana sing gelem kerja ... 1 Oktober: ora mangan ... "

Para pengawal, sing akeh wong Jerman, tumindak sopan, musuhan, lan mbebayani. "Dheweke kudu gabung karo NS-SS sing kondhang." Sawetara tahanan sing lolos, tekan Casablanca lan gabung karo pasukan.

Ing Boudnib, sawijining kutha cilik kanthi 10.000 jiwa, barak militer saiki minangka saksi pungkasan ing kemah tentara Prancis. Pendhudhuk sing luwih tuwa njaga fragmen memori: "Aku bisa ngandhani rong perkara. Sing pertama yaiku sayap Boudnib, sing umume kalebu wong-wong Yahudi. Sing nomer loro yaiku umume kemah ing kutha kasebut dididik ing sekolah dhasar ”(Majalah Tel Quel No. 274, 19-25 Mei 2007).

Maurice Rue, sawijining jurnalis komunis, mlebu intern ing kana. Dheweke ngandhani yen "saka 40 tahanan telu perempat yaiku Komunis, Sosialis lan Gaullis sadurunge 40 wong Yahudi teka sawetara wulan."

Sawise landing Amerika ing 8. November 1942 gabung karo Maroko ing sisih Sekutu. Ing wulan Januari 1943, Sekutu nemoni konferensi ing Casablanca. Persetujuan strategis lan militer ditandatangani. Ora suwe mengko diwiwiti saka invasi Sicily (Operation Husky, Juli 1943) pungkasan Eropa sing dikuasai Jerman.

Konstruksi ing Bou Arfa ora terganggu lan kahanan kasebut ora owah kanthi nyata. Dheweke luwih dibayar tinimbang tahanan ing Italia lan Jerman ngganti Komunis lan wong Yahudi. Nanging, pambangunan Trans-Sahara tetep dadi neraka saben dinane. Proyèk, sing ditetepake minangka salah ejen, nilar Prancis mung 1949.

Yen ora, bantalan kasebut cepet diluncurake ing pungkasane 1942 lan wiwitan 1943.

Dokumentasi kasebut dening Bill Cran lan Karin Davison, ditayangke ing Arte, ent

 

Pangeling-eling Holocaust pisanan ing Afrika Lor 

Tandha tumrap minoritas sing dianiaya ing saindenging jagad. Pambangunan peringatan Holocaust kaping pisanan ing Afrika Lor dimaksudake kanggo dadi sumber informasi babagan Holocaust kanggo sekolah lan pedunung.

Nalika saben blok regane sewu tembung. Tanggal 17.07 Juli, kerja konstruksi diwiwiti ing peringatan Holocaust pertama ing Afrika Lor. Kita nyiyapake steles kanggo menehi pengunjung ing labirin blok abu-abu kanthi rasa ora kuwat lan wedi yen tiwas wong-wong ing kamp konsentrasi nalika semana. Kita pengin nggawe papan ing Afrika Lor sing nggawa kenangan ing jaman digital. Kanthi streaming langsung, pamirso kasedhiya ing situs konstruksi lan bisa pengaruhe jumlah buruh lan blok sing bakal dibangun kanthi sumbangan sampeyan. Luwih-luwih sampeyan nonton lan nyumbang, luwih akeh peringatan Holocaust.

Peringatan Holocaust ing Marrakech diarani paling gedhe ing donya. 5 ukuran Memorial Holocaust Berlin mengko bakal ana ing batu permata 10.000 ing sekitar pusat informasi sing mulang para pengunjung babagan Holocaust.

Pendhiri Yayasan PixelHELPER, Oliver Bienkowski, nggoleki jeneng asmane ing database Yad Vashem lan nemokake sawetara entri, mula dheweke katon ing ngendi peringatan Holocaust sabanjure ing Afrika lan ditemokake mung siji ing Afrika Kidul. Wiwit kaya lelungan setengah saka Maroko, dheweke mutusake kanggo nggawe peringatan Holocaust ing situs PixelHELPER. Properti tetanggan kabeh kosong, saengga ana ruangan paling gedhe kanggo nggawe stel 10.000. 

Pembangunan piranti lunak livestream swarm

Livestream swarm help. Piranti lunak kanggo koordinasi ing acara umum

Kanthi instalasi software PixelHELPER Livestream Schwarmhilfe ing situs ing Afrika Lor, kita wis nggawe bukti kanggo nyoba lapangan proyek kita. Saiki kita bisa nyengkuyung masalah benua Afrika kanthi piranti lunak bantuan kita. Kita wis nyiapake maneka papan interaktif ing situs produksi interaktif kita. A toko jahitan, stasiun welding, roti, breeding ganggang, 3 kilometer saka kabel jaringan nyambungake kamera 20 bebarengan kanggo nampilake pemirsa kita tansah gambar paling anyar saka produksi urip.

Tiang kamera hidrolik 15 meter ing sisih mburi kanthi kepala 360 derajat & WiFi

Kunjungan ladang banget angel, nanging ora bisa disewakake

Pawon sup 23.06.18 teka ing Maroko

Kita ndamel dapur pawon Progres kanggo wong-wong sing keluwen 600 menyang Maroko. Pawon kasebut ana ing kusus kanggo rong minggu lan kita isih kudu micu, jumlah biaya kanggo babagan € 400. Wadhah oranye kanthi alat kanggo Farm Spirulina kita wis ana ing Marrakech. We are currently looking for a farm to build Spirulina Farm. Amarga jumlah donasi kurang saka babagan donasi 2500 ing taun 2017, kita mung bisa mundur ing proyek kasebut. Kita ngarepake nyewa paling sethithik 600-1200 € gumantung marang lokasi farm. Awit kita kudu cepet Internet 4G ing farm, kita kudu nindakake tes kacepetan ing saben situs, amarga kita bakal bisa mlaku paling ora ing kamera IP internal 20, uga ngirim rong stream eksternal menyang Facebook lan Twitch.
Kerugian sing gedhe yaiku ana sawetara peternakan sing ora ditandur wit zaitun nganti ndhuwur, nanging duwe area mbukak kanthi listrik lan banyu.
Kita wis nyawang farm 10 lan siji-sijine sing cocok kanggo didol kanggo 80.000 € sing ditawani lan ora disewakake.

18.06.18 Customs isih nyekeli pawon, tank luwih gampang diekspor

Angka & investasi saiki

Saiki kita wis nandur babagan 25.000 € kanggo alat kanggo Spirulina Farm lan 25.000 € ing biaya logistik, tuku mobil lan kanggo nggawa peralatan kita menyang Afrika Lor.
Kita butuh bantuan sampeyan sanalika bisa ngirim livestream jam 24 saka Maroko. Sanalika Spirulina Farm aktif, kita bakal nyopir pawon sup karo traktor Defender menyang Senegal. Apa kita ora njaluk ijin tinggal permanen kanggo Maroko, kita bakal nyurung kidul menyang Mauritania, Senegal, lan Gambia lan nyoba ana
kanggo njupuk lokasi lan Daueraufenthalsememigung. Mesthi, luwih gampang ngekspor tangki menyang Afrika tinimbang pasokan bantuan kemanusiaan.

Teknik listrik kanggo pasokan listrik seluler ing notebook ing livestreams kita

Kamera kelas 360 ing kemul mobile. Sambungan Wi-Fi menyang mobil kanggo panggunaan outdoor mobile

11.05.18/XNUMX/XNUMX Bek & Caravan supaya biaya paling murah ing Afrika

Conto produksi selang dening Spirulina supaya ora mbangun wadhah beton

Humanisme minangka pengalaman interaktif ing livestream, ngontrol distribusi liwat emoticon ing Facebook. Zombi ora ngerti lomba, warna utawa agama. Mung pemikiran! Zombi proyek tanpa wates katon minangka platform gerobak interaktif. Jeneng kasebut minangka turunan saka sawetara komputer zombie sing dikawruhi sacara eksternal. Aspirasi kita ora kurang saka solusi kanggo kabeh catastrophic kamanungsan kanthi interaksi mbantu pemirsa liwat livestream. Tujuan kita: jam 24 livestream saka kembang api donya. Dikancani Reporters ing zona perang, distribusi bantuan kamanungsan ing kamp pangungsèn utawa goleki kanggo diburu ing Taman Nasional, kemungkinan kontrol grombolan kita boundless Kita alat: Lambang emosi saka Facebook ngontrol grombolan tambahan lan arep apa wis rampung.

Mulane, zona Zombi tanpa Borders diarani akeh panggonan, nggunakake teknologi sing dikembangake, kalebu baterai mawa barang-barang baterei; Kontrol kamera WLAN internal, perangkat lunak basis data interaktif kanggo kontrol swarm, nambah-ons kanggo RMTP Facebook livestream ngontrol kelompok gedhe wong kanggo tujuan positif liwat browser kanggo ngatasi masalah penting wektu.

Lokasi live stream pertama yaiku Senegal, Palestina lan pusat logistik Eropa ing Maroko. PixelHELPER pengin nyedhiyakake kabeh negara kanthi bantuan kamanungsan saka dununge ing Maroko. Nalika arep menyang Madagaskar, kita pengin nginstal paling ora siji lokasi livestream interaktif ing saben negara. Lokasi livestream kudu nyiyapake kesempatan kerja kayata peternakan ganggang & ngasilake produk bebarengan karo para pengungsi kanggo menehi masa depan sing apik ing bawana Afrika. Kabeh sing ana ing live stream, sampeyan mesthi ana ing kono lan mutusake kedadeyan apa. Saben lokasi ditampilake ing live stream nalika awan, televisi interaktif kanthi tujuan kanggo nambah jagad liwat pitulung akeh. Ing Madagaskar, kita pengin nggunakake terapi phage Georgia ing situs kanggo nglindhungi wong saka wabah pneumonia sing nyebar saben taun. Minangka asil saka kultus wong sing wis mati, penduduk pulau kasebut bola-bali kontak karo patogen sing mateni jutaan wong ing Eropa ing Abad Pertengahan.

Bantuan nyata-wektu interaktif ing stream video urip ing browser.

Secara teknis bisa digunakake kaya iki nalika miwiti stream langsung kanthi unsur kontrol transparan banjur ngajak karyawan "Zombie tanpa wates" menyang stream live kita. Kanthi cara iki, kita ngawasi koreografi unsur-unsur operasi interaktif lan reaksi kanthi cepet tumrap perubahan stream langsung ing lokasi krisis.

2014-2015 kita dikoleksi pengalaman pisanan karo livestream swarm help

Photo Copyright: https://web.facebook.com/patryk.witt
Grafis & logo: https://web.facebook.com/SNOB.desillustration

Apa wae nirlaba ora bisa dilakoni tanpa sumbangan sampeyan ??????????????????? ?????????