Kampanye: Mungkasi Perdagangan Senjata!

Mungkasi Kampanye Perdagangan Senjata

Galeri gambar artikel pers
Laporan video saka radio lan televisi
Ndhukung kampanye kita

Keluarga Oetker wis siap

Nalika Bundeswehr pindhah menyang Suriah kanggo nglawan ISIS lan donya wedi marang serangan teroris ing pasar Natal, sugih Jerman nandur modal ing perusahaan senjata. Bubar, sawetara pemegang saham saka Dr. Ing. Agustus Oetker KG melu ing pamrentahan ESG Elektroniksystem- und Logistik GmbH, kahanan bisnis kalebu jet tempur Jerman. Industri pertahanan kadhangkala minangka lapangan investasi angel. Senadyan pasar bisa dipesthekake paling ora dening ekspor senjata lan operasi Bundeswehr, nanging ing bisnis keamanan uga akeh tongkat getih.

Gunakake seni cahya kanggo nyirnakake api medial

PixelHELPER nyetel gol kasebut ing musim kedadean sing tenang kanggo nunjukake investasi iki saka kulawarga Oetker. Supaya ing banjir wektu pra-Natal nalika tuku bahan kanggo cookie Natal ora pesen tentrem sethitik mudhun, Bienkowski wis dibukak macem-macem mbantah. Contone, artis cahya ngumumake Dr. Logo Oetker ing bentuk pérak lan tandha "Kanonenfutter" menyang perusahaan gambar Dr. Med. Oetker in Bielefeld. Mesthi mung minangka cahya ekstra ing langit wengi saka Bielefeld, sing madhangi lurung-lurung sing dihiasi kanthi apik, nanging ing kene luwih akeh babagan media. Lan persis ing panemu iki, Bienkowski diuji ing Saluran Slingshot sing kondhang ing YouTube bebarengan karo Jörg Sprave meriam puding gawean.

Perang minangka masalah pribadi

Lan apa reaksi apa kabeh pemicu iki? Sawise kabeh, ana pernyataan resmi saka perusahaan Bielefeld nalika iku. "Investasi minangka masalah pribadi saka rong anggota kulawarga lan ora ana hubungane karo perusahaan. Oetker ", miturut laporan koran Neue Westfälische Zeitung. Lan Bienkowski nggawa menyang serangan sabanjure tumrap kulawarga Oetker kanggo nandhang kalbu. Pitakonan saka apa iku pemilik perusahaan Dr. med. Oetker terlibat ing bisnis senjata, wektu iki gula manis lan pancen ora apik dening Choir Boys Berlin.

Energi bisa dadi luwih irit tinimbang pizza beku dhewe?

Iki kaya ngono Rolf Zuckowski "In der Weihnachtsbäckerei" cepet dadi kritis sosial "Ing Arms Bakery". Anak-anake takon marang kulawarga Oetker: "Ana ngendi moral tetep?" Hit aksi dipamerake bebarengan karo artis hip hop Berlin, Vokalmatador. Nanging ora mung babagan tèknologi lan isi vokal, penampilan wis akeh, nanging pementasan iku bener. Kanthi babi sing ana ing ngarep kotak kayu sing ukurane 1,45. Ing latar mburi ora apik iki, paling ora Richard Oetker kudu ngliwati kabungahan bisnis senjata. Sawise kabeh, akhire 1976 diculik ing kothak kasebut lan ditahan. Pembajak iki duwe topeng babi. Apa tindakan sing ora apik? Muga-muga. Nanging carane akeh siap campuran sampeyan kudu lali past sampeyan dhewe lan nandur modal ing tawaran penyelundupan kang produk meh matèni sampeyan saklawasé 40 taun kepungkur?

Kanggo mungkasi ekspor tangki ing Arab Saudi, PixelHELPER nemtokake tembung "Thanks no Tanks to Saudi Arabia" menyang Federal Chancellery lan Kedutaan Besar Arab Saudi bebarengan karo kampanye "Outcry - Stop the Arms Trade".

Saudis isih ana ing antarane pelanggan pertahanan Jerman paling penting. Ing paruh pertama 2015, ekspor senjata senilai meh 180 yuta euro kanggo Arab Saudi disetujoni - mung karo Inggris lan Israel, ana tawaran luwih gedhe.

Jerman minangka juara Eropa ing ekspor senjata. Ing saindhenging donya, iki njupuk posisi kaping telu ing Amerika Serikat lan Rusia. Kanthi persetujuan pemerintah federal, senjata lan senjata Jerman uga disedhiyakake kanggo kediktatoran lan rezim otoriter kayata Arab Saudi. Sing ora bisa terus kaya iki. Kita arep nglakoni bisnis kanthi pati.

Waca liyane

Apa wae nirlaba ora bisa dilakoni tanpa sumbangan sampeyan ??????????????????? ?????????