Pengembangan ulang, dudu tambang darat nglawan pangowahan iklim

Tanduran wit darts kanthi tunas rampung lan pupuk

Pengembangan ulang, dudu tambang darat. Koran paling gedhe ing Maroko dina iki nglaporake babagan proposal kita menyang Parlemen Australia supaya njaluk Raja Maroko supaya menehi pesawat daratan Hercules-C130 supaya kita bisa ngonversi kanggo ngolah kebon Maghribi & Australia. Pabrik cilik ing kene ing lokasi Maghribi kita bakal ngasilake darat wit sing banjur dibuwang. Tanpa pitulungan saka Raja Maroko, ora ana sing bisa ditindakake. Amarga dheweke ora nanggapi serat pungkasan, kita ora mbayangake kemungkinan, nanging kita seneng babagan kejutan positif.

Wit darts saka printer 3D

Apa wae nirlaba ora bisa dilakoni tanpa sumbangan sampeyan ??????????????????? ?????????