Saka Pelangi - kreteg sing nyambungake seni ringan

Cinta ora mangerteni wates - Rainbow kanggo Orlando

Khayalan yaiku tumindak ngimbangi pelangi.
"Saka Pelangi"

Cahya sing tanpa wates saka sinar Pelangi ing wayah sore sore saka balai kutha Düsseldorf ing kutha.

Kampanye "Saka Pelangi" PixelHELPER tegese luwih toleransi lan nglawan sengit.

Pelangi nglambangake pangarep-arep & kasampurnan. Saben wong ndeleng pelangi, siji sing mesthi wae: peteng lan udan ora duwe tembung pungkasan.

Proyek seni ringan "Saka Pelangi" dening Oliver Bienkowski minangka proyek sing isih ana ing jembatan, bangunan lan arsitektur kutha sing kondhang diowahi dadi kreteg pelangi. Nganti saiki, Jembatan Karl Branner ing Kassel wis dirancang maneh saliyane Hafenbrücke ing Medienhafen ing Düsseldorf. Proyek iki misahake wong ing Documenta lan nggawe pengunjung seni internasional sing kuat. Gerbang Brandenburg uga malih dadi pelangi kanggo Festival Lampu. Kassel Bergpark Kaskaden sing misuwur, bagean saka Situs Warisan Dunia UNESCO, uga wis diwenehi pelangi cat. Kanthi iki, seniman nganjurake luwih akeh toleransi lan ora sengit.

Waca liyane

Apa wae nirlaba ora bisa dilakoni tanpa sumbangan sampeyan ??????????????????? ?????????