Petisi warga kanggo nylametake Klinik Loreley kanthi proksi

Ing ngisor iki minangka conto utama perjuangan nglawan demokrasi langsung liwat referendum. Nanging ora mriksa konsep operator kita, para politisi cepet-cepet nuntut panjaluk warga kita ing kabeh saluran, sing nuduhake manawa kita mlaku ing dalan sing bener. Anggere ora pengadilan administratif mutusake, petisi warga kita ora bisa ditampa miturut §17 kode kotamadya. Dina iki, malah Jurnal Resmi disalahake kanggo nggawe swasana ati. Saiki kita njaluk kabar kontra.

Politikus sing pengin nutup Rumah Sakit Loreley kerja kanthi metode fitnah sing digunakake mung ing negara-negara totaliter. Asosiasi kutha lan kotamadya munggah menyang pengadilan lan pendapat diwenehake menyang warga kaya keputusan pengadilan administratif. Sawetara warga njaluk sumbangan kanggo demonstrasi inisiatif warga tuwa "Kanggo nglestarekake klinik Loreley", perusahaan individu nyumbang luwih saka 10.000 kanggo asosiasi dhukungan rumah sakit. Kita nampa sumbangan € 0 lan petisi kanggo warga negara dikritik amarga kita ngetutake rekomendasi Mehr Demokratie e. V. wis nulis nomer akun sumbangan ing sheet.

Peluang pungkasan kanggo nyimpen Klinik Loreley yaiku panjaluk warga ing saben 3 kutha partner kasebut. Sapa wae sing duwe omah pertama ing kutha pamilike lan umure luwih saka 18 taun bisa mlebu. Mangga nyebarake dokumen kanthi wiyar ing wilayah sampeyan.
Gulung mudhun kanggo milih ing antarane Oberwesel, St. Goar & Asosiasi Hunsrück-Mittelrhein.

Kanthi konsep operator anyar Yayasan PixelHELPER, kita nuntun klinik Loreley dadi masa depan sing aman!

Panjaluk warga kanggo kutha Oberwesel

Klik ing gambar kanggo ndownload template teken. Iki kudu terus disebar karo konsep operator.

Panjaluk warga kanggo kutha Sankt Goar

Klik ing gambar kanggo ndownload template teken. Iki kudu terus disebar karo konsep operator.

Petisi warga kanggo komunitas Hunsrück-Mittelrhein

Klik ing gambar kanggo ndownload template teken. Iki kudu terus disebar karo konsep operator.
Simpen klinik-klinik Loreley. GmbH non-profit PixelHELPER Yayasan pengin njupuk rumah sakit lan terus digunakake minangka solusi 1 omah. Ramalan cahya ing Kamentrian Kesehatan ing Berlin

Kahanan saiki 20.04.2020/21/15 XNUMX:XNUMX

Ing kompas saiki April 2020 CDU Oberwesel ana salah sing dituntut, yaiku klinik kasebut ora duwe keuntungan.
Krankenhaus GmbH St. Goar-Oberwesel, kaya jeneng kasebut, minangka GmbH lan dudu GmbH nirlaba. Mung dibebasake saka sawetara pajak nanging ora amal. Ringkesan, kudu dielingi manawa ana bewara saka pajak perdagangan, ing
Pajak penjualan lan pajak properti diwenehake kanggo kabeh rumah sakit sing cocog karo syarat-syarat § 67 AO. Iki ora preduli yen rumah sakit nirlaba. Pengecualian saka pajak korporat mung diwenehake menyang rumah sakit sing ora duwe keuntungan kanthi artine §§ 51-68 AO. Ing wayahe saiki GmbH kalebu kabeh kemungkinan kanggo mbuwang dhuwit. Departemen ditutup lan teknologi rumah sakit ngalih menyang rumah sakit liyane. Konversi dadi GmbH non-profit bisa digayuh. Bantuan karo panjaluk warga kanggo terus operasi sing ora duwe keuntungan ing klinik-klinik facebook.com/loreley-klinik Kanthi perusahaan tanggung jawab winates tanpa bathi, luwih akeh dana kasedhiya saka struktur perusahaan tanggung jawab sing winates, ora ana bathi sing bisa mili maneh, nanging kudu digunakake kanggo tujuan nirlaba rumah sakit non-profit anyar. Ing kasus iki sing bakal dadi klinik kasebut, pusat senior lan bengkel anyar kanggo wong cacat ing lokasi lawas ing Sankt Goar. Kanggo informasi luwih lengkap, mung gulung mudhun ing kaca iki.

Kahanan saiki 19.04.2020/13/00 XNUMX:XNUMX

Kita miwiti telung petisi ing kutha-kutha saka para pemegang saham supaya entuk "rapat pemegang saham luar biasa" anyar njaluk Marienhaus Holding GmbH kanggo mindhah saham 55% ing rumah sakit menyang GmbH nirlaba Yayasan PixelHELPER, kaya sing sampeyan tawakake ing Palang Merah.

Kajaba iku, rumah sakit kudu diowahi dadi perusahaan nirlaba supaya kabeh bathi ing perusahaan kasebut lan ora nggawe distribusi kanggo para pemegang saham. Kanggo nindakake iki, kita kudu ngumpulake 300 pratandha saka pamilih saben mitra lokasi kasebut, yen pamrentahan kutha kasebut ora sarujuk karo panjaluk warga kasebut, keputusan warga 'digawe.

GmbH non-profit PixelHELPER Yayasan ngembangake konsep lan nawakake kanggo njaga lan kelanjutan klinik ing Oberwesel. Penawaran kanthi fokus khusus kanggo inklusi kudu digawe ing lokasi Sankt Goar. Iki kalebu jinis urip sing anyar kanggo wong 8-16, uga bengkel afiliasi kanggo wong sing ora duwe kabisan.


Rumah sakit ing Oberwesel uga kudu ngaktivasi kabeh departemen spesialis sing dibutuhake kayata unit perawatan intensif supaya bisa digunakake minangka rumah sakit lengkap.


Ing kerjasama lan kerjasama karo Universitas Marburg lan perusahaan teknologi medis sing cedhak, bengkel kanggo wong sing duwe cacat bakal ngasilake komponen medis kayu sing relevan lan disertifikasi sing bakal digunakake kanggo ekspor menyang Afrika.


Kanggo pambangunan bengkel anyar kanggo wong cacat, kalebu urip gratis alangan, dana nganti EUR 600.000 kudu ditrapake saka Aktion Mensch.


Yayasan PixelHELPER pengin nduduhake kesengsem kepiye syarat masyarakat sing tuwa bisa ditemoni kanthi cara modern lan berorientasi ing negara kasebut.
Kanggo njamin keamanan finansial, Yayasan PixelHELPER bakal konsentrasi kanggo mbukak wilayah bathi anyar supaya njamin kelanjutan kasebut minangka rumah sakit ora duwe bathi.Manawa uga ngarepake dana saka dana struktur rumah sakit supaya bisa terus operasi ing klinik lan nggedhekake.


Ing kene, Pixelhelper Yayasan, liwat panyengkuyunge, bisa bali ing jaringan sing kondhang ing kabijakan kesehatan Jerman.


Amarga perusahaan tanggung jawab winates sing ora duwe keuntungan ora ngetrapake kepentingan batine dhewe, ora ana distribusi keuntungan sing digawe kanggo para pemegang saham, kita bakal nandur dhuwit luwih akeh ing klinik lan bengkel cacat.


Fokus saka rumah sakit sing ora duwe keuntungan mesthi kanggo kabecikan umum - sinonim karo kesejahteraan pasien individu. Tembung "non-profit" relevan kanggo ukum pajak, amarga mung kegiatan sing kacathet ing paragraf 52 kode pajak sing ngladeni masarakat umum dianggep ora duwe bathi ing pangerten babagan ukum pajak - umpamane, babagan pendanaan babagan sektor kesehatan.GmbH (GGmbH) ora duwe keuntungan saka pajak perusahaan . Minangka bali, gGmbH wajib nggunakake dana sing diasilake mung kanggo tujuan sing dudu kanggo keuntungan.

Dadi, kita pengin dadi klinik spesialis ora duwe keuntungan - lan tumindak kanthi bener. Iki ngidini kita fleksibilitas, sing bakal migunani kanggo pasien. Amarga kita ora mung kerja kanthi cara sing kompeten tundhuk karo standar paling anyar, nanging uga miturut prinsip prinsip kwalitas, kualitatif lan ekonomi - iki tegese kita pengin nggunakake kabeh sumber daya finansial lan manungsa kanggo kepentingan pasien.
Latar mburi: Yayasan PixelHELPER didegake dening pirang-pirang Freemason lan seniman cahya Oliver Bienkowski. Ing Hamburg ana Rumah Sakit Mason ing Rissen, sing dilakokno dening Palang Merah, uga Omah Pensiun Mason ing tengah-tengah Hamburg. Rumah Sakit Freemason ing Hamburg mbukak lawang tanggal 3 Oktober 1795 ing Dammtorwall minangka lembaga pertama kanggo diakoni wong sing lara, sing sadurunge ora ana ing Hamburg. Wiwitane ditetepake dadi rumah sakit kanggo abdi wadon lan ditambahi sawetara taun mengko kanggo abdi-batur lanang .. Nalika Yayasan PixelHELPER bubar, aset kasebut menyang Freimaurer Hilfswerk eV, sing dadi bagean saka organisasi amal.

Kahanan saiki 16.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Saiki kita lagi golek properti sewaan ing kutha Oberwesel. Kita bakal nggunakake lokasi kasebut kanggo koordinasi 3 petisi kanggo perawatan rumah sakit lan ngasilake roti kaleng kanggo kemah para pengungsi lan para tunawisma. Sanalika lokasi ditemokake, dhaptar teken kanggo kabeh 3 kutha bisa diunduh ing kaca iki. Sawise nglumpukake tapak asma, sampeyan bisa menehi dhaptar petisi marang kita ing situs. Referendum bakal diwiwiti sadurunge tanggal 01 Mei 2020

Kahanan saiki 14.04.2020/12/00 XNUMX:XNUMX
Kita ora bisa nyebutake tawaran tuku Marienhaus Holding kanthi cetha apike para pemegang saham liyane. Yayasan PixelHELPER nirlaba GmbH wis ngubungi pengacara hukum administratif ing Koblenz & asosiasi Mehr Demokratie eV kanggo mriksa referendum kanggo miwiti "rapat pemegang saham Luar Biasa kanggo mbatalake resolusi tanggal 09.04.2020 April 1". Kiriman kanggo referendum wis siyap, nanging kudu dipriksa kanthi sah. Referendum kasebut bakal mrentah pamrentah kutha kanggo njupuk keputusan ing rapat pemegang saham luar biasa. Pengacara hukum perusahaan mriksa langkah-langkah hukum sing kompetitif. Kanthi rapat pemegang saham sing luar biasa, saham kasebut bisa diwenehake menyang PixelHELPER Foundation gGmbH, lan operasi omah luwih saka XNUMX ing Oberwesel terus, uga nglestarekake pusat warga senior.

Sanajan ngirim tawaran tawaran menyang juru bicara perusahaan kanggo Marienhaus Holding kaping pindho kanthi email, ora ana tanggapan kanggo tawaran kajaba telpon bali saka Heribert Frieling.

Rumah Sakit Loreley & Pusat Warga Senior minangka institusi umum sing penting banget kanggo Oberwesel. Ing rapat pemegang saham pungkasan tanggal 09.04.2020 April, XNUMX, Marienhaus GmbH ora nanggepi iki, sanajan ana penawaran pengambilalihan saka GmbH nirlaba Yayasan PixelHELPER, lan kabeh pitakon babagan tawaran pengambilalihan luwih lanjut negatif. Kita ndeleng pelanggaran pidana sing salah. Marienhaus mindhah inventaris menyang rumah sakit liyane lan pungkasane pengin ngamanake pusat senior minangka sapi awis. Pakaryan mandiri sing nindakake perkara kaya ngono ing Jerman dianggep minangka pelanggaran bangkrut. Sapa wae sing mindhah inventaris, yaiku aset ing rumah sakit, sadurunge bangkrut sing bakal ditindakake bisa ditindakake. Rumah sakit kasebut dirawat dening Marienhaus GmbH menyang arah klinik liyane kayata Bingen. Kita ngajak kabeh pemegang saham njaluk Marienhaus GmbH metu saka perusahaan rumah sakit St. Goar Oberwesel GmbH. Minangka perusahaan nirlaba, Yayasan PixelHELPER ora bakal nggawe distribusi bathi nanging bakal nggawa pusat lan rumah sakit senior ing mangsa ngarep amarga alasan amal.

Resi sumbangan bakal dikirim langsung. Resi transfer sampeyan cukup kanggo panrimo sumbangan kanggo kantor pajeg nganti € 250.

Kanthi ramalan sing entheng Kesehatan Kementerian Federalt Yayasan PixelHELPER dadi penutupan St. Goar / Oberwesel. Saran kita: Yayasan GmbH PixelHELPER non-profit sing njupuk bagean saka 55% yen Rhineland Palatinate Ministry of Health saka dana struktural rumah sakit, sing wis ditandhani kanggo mbayar pembayaran, kanggo upah karyawan, operasi lan ekspansi rumah sakit, sing bakal menehi PixelHELPER kesempatan kanggo ndandani klinik kasebut lan njaga kabeh karyawan ing rumah sakit Oberwesel luwih saka 1 taun. Omah ing St. Goar digunakake kanggo mbangun mesin ventilasi kanggo jagad katelu. Universitas Marburg bakal enggal nampilake piranti ventilasi sing gampang kanggo Afrika kanggo masarakat. Kanthi bahan kayu lan bagian sing gampang saka toko hardware, ventilator uga bisa dibangun kanggo negara-negara sing saiki ora duwe sistem rumah sakit sing fungsine. Salajengipun, PixelHELPER Yayasan kanthi kantor tumindak ing Rumah Sakit St. Goar nyiyapake tawaran bantuan nirlaba liyane kayata roti roti kaleng kanggo stabilitas panganan, ngatur festival seni ringan & njupuk langkah luwih dhisik kanggo nyengkuyung warga St. Goar & Oberwesel. Pandhemen sabanjure teka, sadurunge Perang Dingin ana luwih saka 40 rumah sakit bantu ing Jerman, sing ditutup amarga tabungan. Ing wektu pandhem, kita ora bisa nutup rumah sakit liyane. Wangsulan Jens Spahn diikuti email, merujuk menyang Kamentrian Kesehatan ing Rhineland-Palatinate. Politisi kudu tumindak saiki. Ing kaping 22 Mayuta-yuta subsidi kudu dibebasake kanggo operasi lan gaji rumah sakit sing terus-terusan lan karo perusahaan operasi non-profit anyar, upaya kudu ditindakake paling ora nggawa rumah sakit menyang nol ireng ing sawetara taun sabanjure, amarga kontras karo Marienhaus GmbH, GmbH sing ora duwe bathi ora kudu ngasilake bathi. Iki bakal dadi cara sing paling apik kanggo mbukak rumah sakit ing Oberwesel kanggo operasi rumah sakit normal. Kita njaluk bantuan menyang Kementerian Kesehatan RLP supaya ngeculake dana saka dana struktural, supaya bisa mindhah saham kasebut ing Yayasan PixelHELPER menyang Marienhaus GmbH lan nylametake karyawan saka Rumah Sakit Oberwesel. Supaya kita bisa ngoperasikake rumah sakit lan omah pensiun kanthi mbesuk supaya bisa perawatan dhasar sing luwih apik. Pamrentah Rhineland-Palatinate uga wajib mbukak rumah sakit ing Oberwesel kanthi pandangan turis sing ngunjungi Rhine Tengah, muga-muga para politisi bakal menehi. Penawaran tuku kanthi email menyang juru bicara perusahaan Frieling saka Marienhaus GmbH durung dirungokake. Nanging kita nganggep padha karo Red Red Jerman, sing ditawakake uji saham stake 55%, Marienhaus GmbH uga gelem menehi saham 55% kanggo siji euro.

Apa wae nirlaba ora bisa dilakoni tanpa sumbangan sampeyan ??????????????????? ?????????