Pembangunan piranti lunak livestream swarm

Livestream swarm help. Piranti lunak kanggo koordinasi ing acara umum

Kanthi instalasi software PixelHELPER Livestream Schwarmhilfe ing situs ing Afrika Lor, kita wis nggawe bukti kanggo nyoba lapangan proyek kita. Saiki kita bisa nyengkuyung masalah benua Afrika kanthi piranti lunak bantuan kita. Kita wis nyiapake maneka papan interaktif ing situs produksi interaktif kita. A toko jahitan, stasiun welding, roti, breeding ganggang, 3 kilometer saka kabel jaringan nyambungake kamera 20 bebarengan kanggo nampilake pemirsa kita tansah gambar paling anyar saka produksi urip.

Tiang kamera hidrolik 15 meter ing sisih mburi kanthi kepala 360 derajat & WiFi

Kunjungan ladang banget angel, nanging ora bisa disewakake

Pawon sup 23.06.18 teka ing Maroko

Kita ndamel dapur pawon Progres kanggo wong-wong sing keluwen 600 menyang Maroko. Pawon kasebut ana ing kusus kanggo rong minggu lan kita isih kudu micu, jumlah biaya kanggo babagan € 400. Wadhah oranye kanthi alat kanggo Farm Spirulina kita wis ana ing Marrakech. We are currently looking for a farm to build Spirulina Farm. Amarga jumlah donasi kurang saka babagan donasi 2500 ing taun 2017, kita mung bisa mundur ing proyek kasebut. Kita ngarepake nyewa paling sethithik 600-1200 € gumantung marang lokasi farm. Awit kita kudu cepet Internet 4G ing farm, kita kudu nindakake tes kacepetan ing saben situs, amarga kita bakal bisa mlaku paling ora ing kamera IP internal 20, uga ngirim rong stream eksternal menyang Facebook lan Twitch.
Kerugian sing gedhe yaiku ana sawetara peternakan sing ora ditandur wit zaitun nganti ndhuwur, nanging duwe area mbukak kanthi listrik lan banyu.
Kita wis nyawang farm 10 lan siji-sijine sing cocok kanggo didol kanggo 80.000 € sing ditawani lan ora disewakake.

18.06.18 Customs isih nyekeli pawon, tank luwih gampang diekspor

Angka & investasi saiki

Saiki kita wis nandur babagan 25.000 € kanggo alat kanggo Spirulina Farm lan 25.000 € ing biaya logistik, tuku mobil lan kanggo nggawa peralatan kita menyang Afrika Lor.
Kita butuh bantuan sampeyan sanalika bisa ngirim livestream jam 24 saka Maroko. Sanalika Spirulina Farm aktif, kita bakal nyopir pawon sup karo traktor Defender menyang Senegal. Apa kita ora njaluk ijin tinggal permanen kanggo Maroko, kita bakal nyurung kidul menyang Mauritania, Senegal, lan Gambia lan nyoba ana
kanggo njupuk lokasi lan Daueraufenthalsememigung. Mesthi, luwih gampang ngekspor tangki menyang Afrika tinimbang pasokan bantuan kemanusiaan.

Teknik listrik kanggo pasokan listrik seluler ing notebook ing livestreams kita

Kamera kelas 360 ing kemul mobile. Sambungan Wi-Fi menyang mobil kanggo panggunaan outdoor mobile

11.05.18/XNUMX/XNUMX Bek & Caravan supaya biaya paling murah ing Afrika

Conto produksi selang dening Spirulina supaya ora mbangun wadhah beton

Humanisme minangka pengalaman interaktif ing livestream, ngontrol distribusi liwat emoticon ing Facebook. Zombi ora ngerti lomba, warna utawa agama. Mung pemikiran! Zombi proyek tanpa wates katon minangka platform gerobak interaktif. Jeneng kasebut minangka turunan saka sawetara komputer zombie sing dikawruhi sacara eksternal. Aspirasi kita ora kurang saka solusi kanggo kabeh catastrophic kamanungsan kanthi interaksi mbantu pemirsa liwat livestream. Tujuan kita: jam 24 livestream saka kembang api donya. Dikancani Reporters ing zona perang, distribusi bantuan kamanungsan ing kamp pangungsèn utawa goleki kanggo diburu ing Taman Nasional, kemungkinan kontrol grombolan kita boundless Kita alat: Lambang emosi saka Facebook ngontrol grombolan tambahan lan arep apa wis rampung.

Mulane, zona Zombi tanpa Borders diarani akeh panggonan, nggunakake teknologi sing dikembangake, kalebu baterai mawa barang-barang baterei; Kontrol kamera WLAN internal, perangkat lunak basis data interaktif kanggo kontrol swarm, nambah-ons kanggo RMTP Facebook livestream ngontrol kelompok gedhe wong kanggo tujuan positif liwat browser kanggo ngatasi masalah penting wektu.

Lokasi live stream pertama yaiku Senegal, Palestina lan pusat logistik Eropa ing Maroko. PixelHELPER pengin nyedhiyakake kabeh negara kanthi bantuan kamanungsan saka dununge ing Maroko. Nalika arep menyang Madagaskar, kita pengin nginstal paling ora siji lokasi livestream interaktif ing saben negara. Lokasi livestream kudu nyiyapake kesempatan kerja kayata peternakan ganggang & ngasilake produk bebarengan karo para pengungsi kanggo menehi masa depan sing apik ing bawana Afrika. Kabeh sing ana ing live stream, sampeyan mesthi ana ing kono lan mutusake kedadeyan apa. Saben lokasi ditampilake ing live stream nalika awan, televisi interaktif kanthi tujuan kanggo nambah jagad liwat pitulung akeh. Ing Madagaskar, kita pengin nggunakake terapi phage Georgia ing situs kanggo nglindhungi wong saka wabah pneumonia sing nyebar saben taun. Minangka asil saka kultus wong sing wis mati, penduduk pulau kasebut bola-bali kontak karo patogen sing mateni jutaan wong ing Eropa ing Abad Pertengahan.

Bantuan nyata-wektu interaktif ing stream video urip ing browser.

Secara teknis bisa digunakake kaya iki nalika miwiti stream langsung kanthi unsur kontrol transparan banjur ngajak karyawan "Zombie tanpa wates" menyang stream live kita. Kanthi cara iki, kita ngawasi koreografi unsur-unsur operasi interaktif lan reaksi kanthi cepet tumrap perubahan stream langsung ing lokasi krisis.

2014-2015 kita dikoleksi pengalaman pisanan karo livestream swarm help

Photo Copyright: https://web.facebook.com/patryk.witt
Grafis & logo: https://web.facebook.com/SNOB.desillustration

Apa wae nirlaba ora bisa dilakoni tanpa sumbangan sampeyan ??????????????????? ?????????