Sing mirsani para jamaah. Kampanye nglawan pengawasan

Warta lan warta nyebar ing saindenging jagad saben detik. Sawise sawetara warta, jagad iki katon beda kaya sadurunge. Warta mengaruhi urip kita. Kita tangi karo sampeyan lan nggawa sampeyan ing wayah wengi. Ora preduli ing endi wae ing jagad iki, kupu-kupu nutup swiwine. Lan bisa uga ana kedadeyan sing duwe makna kanggo kita. Teknologi modern nggawe jagad iki dadi cilik. Nanging konflik regional lan global kayane saya akeh. Akeh sing kepengin ngerti sapa sing bisa dipercaya. Informasi sing isih bisa dipercaya lan apa perdamaian lan kemakmuran ing Jerman tetep ana. Iki persis karo misi sing diwiwiti. Lan ing jaringan internasional, kita nggawe dhasar sing bisa dipercaya, terkadang berisiko banget, amarga butuh wektu dawa kanggo tumindak kanthi tanggung jawab. Integer & setya marang masarakat kanggo nglindhungi Jerman.

Aplikasi saiki - kanggo jagad sing luwih warna!
TED Dhiskusi nglawan pengawasan

Negara Pengawasan: "NSA ing House"

und United Stasi of America ngadeg ing tembok Kedutaan Besar Amerika ing Berlin lan konsulat Amerika liyane ing Jerman, kalebu Dusseldorf, Frankfurt lan Hamburg. Alesan kanggo iki spying malu ing NSA lan layanan rahasia Amerika.

NSA mbela strategi pengawasan sing perlu kanggo nglawan terorisme. Kajaba iku, mbenerake dhewe kanthi ngucap, "Yen sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ndhelikake, sampeyan ora duwe rasa wedi". Sayange, pengawasan NSA luwih akeh tinimbang perang nglawan teror. Telpon, Skype, Whatsapp telpon bisa dipantau, sanajan sampeyan ora duwe apa-apa karo teroris, nggunakake prinsip "3rd Degree Friend".

Kajaba iku, teknik pemantauan iki mung nyegah serangan 4. Apa worth privasi kita kanggo nyoto nanging ora nyata nyerah? PixelHELPER ora pracaya, sebabe aku miwiti kampanye iki.

Kasile pisanan sawise nggambarake cahya 13, ing irama mingguan lan jangkoan media gedhe:

Pemilihan bos CIA ndhuwur Jerman.

Waca liyane

Apa wae nirlaba ora bisa dilakoni tanpa sumbangan sampeyan ??????????????????? ?????????