Kampanye kanggo umat Islam Uighurs ing China / Hak asasi Manusia

PixelHELPER ndhukung kamardikan wong Uighur, Hong Kong, Taiwan & Tibet

Gratis Uighurs

Pengetan Uighur ing Marrakech

AIng tanggal 29.07.2019 Juli, 1 kita nerbitake video kaping XNUMX saka peringatan Uighur ing #Marrakech, kita nulis kabeh koran Arab babagan apa sing wis ditindakake lan ora ana wangsulan mung sawise diwartakake marang koran yen baris peringatan pertama yaiku kanggo wong-wong Yahudi gay peringatan kasebut minangka "Peringatan Holocaust Marrakech" ing sejarah Maroko. Sengit marang solidaritas karo wong Uighur Muslim menang. Nganti saiki, ora ana negara Muslim ing saindenging jagad iki sing ndhukung Uighur kaya sing dikarepake. Muga-muga sajrone 100 taun, kenang pertama kanggo wong Uighur Muslim Turkic bakal dadi titik tolok solidaritas negara-negara muslim karo Uighurs.

Bebarengan, kita pengin mbangun kabeh bangunan sing ngrusak China ing negara liya lan ninggalake menyang negara masing-masing kanthi tujuan supaya ora China ngrusak budaya Uighur.

Yen wong-wong Tionghoa bakal ngrusak 1000 gréja, mula bakal nesu ing Eropa. Geni ing sinar katoda bisa ngobong solidaritas ing saindenging jagad iki. 1000 masjid & greja Kristen wis dirusak ing China. Kita wis nawakake kabeh wong Uighur kanggo mbangun maneh minangka salinan pas ing luar negeri kanggo nggawe solidaritas kanggo wong-wong Muslim sing ditindhes ing saindenging jagad. Sayange, umume wong Uighur lagi mbukak utawa ing kamp pendhidhikan ulang Cina lan mlarat. Pramila kita nyipta penggalangan dana GoFundme. Gumantung saka jumlah sing dikoleksi, kita bisa uga nggawe perpustakaan, mesjid utawa kuburan.

China wis ngrusak luwih saka 3 masjid, makam & kuil sajrone 1000 taun. Beijing kanthi sistematis ngrusak budaya & agama wong Uighur Muslim. Gambar satelit nuduhake gambar sing medeni banget. PixelHELPER bakal menehi conto lan mbangun kuburan Iman Asim sing rusak ing pagunungan Maroko kanthi plak kanggo ngelingi karusakane wong Tionghoa. Informasi luwih lengkap babagan proyek kasebut

Kita nuntut demokrasi ing China. Lan negara dhewe kanggo Uyghurs, Hong Kong, Taiwan & Tibet. Partai Komunis kudu dibubarake kanthi cepet. Dara proyeksi entheng

Kita nuntut kebebasan beragama ing China, ngajeni hak asasi manungsa & pemilihan demokratis kanggo masa depan sing luwih apik. Kabeh mesjid kudu dibangun maneh kanthi biaya China, kabeh mau #Uiguren Sampeyan kudu bebas ngleksanani imanmu.

Saben uwong Éropah nyerang, Uighur nyedari nyiksa. Ing China, Islam dilarang, ngimpi kanggo idiot sayap tengen. Masjid 200 dibongkar, wong Tionghoa pengin ngerti babagan garnix. Kunci Uighur, lan ngguyu ing tinju. Sapa sing pracaya marang Allah ing Tiongkok, nemu bocah sing dirampok saka turu.

Banjur kabeh Muslim wis ilang, ngandika Xi Jinping sing apik banget. Amarga wis mirsani kabeh negara, nanging dhuwit China sampeyan uga duwe. Nanging banjur sampeyan katon kaya adoh, sementara, Udin ana ing lemah. A Al Qur'an minangka tiket kanggo tiket musim torture camp.

Sakabehing otak Uyghurs, Mohammed ora bakal ngidini. Numpak tembok China lan ngenteni. Bakal ngirim pembalap menyang Hong Kong, Tibet lan terus-terusan. Kabeh Muslim bakal kumpul lan Jinping bakal ngetok siji. Ing China ana demokrasi lan ora tau Islamophobia maneh.

Kanthi kamp-kamp pendidikan maneh lan pemantauan sing cedhak, pamarentah pusat Cina nyoba nyegah kerusuhan ing provinsi iki. Anane fasilitas kasebut resmi dikonfirmasi dening pamarentah ing Oktober 2018, nanging ing wektu sing padha mbantah tuduhan-tuduhan nandhang lara kasebut.

Kanggo Uighurs, Turkvolki Muslim ing provinsi Xinjiang, akeh sing wis owah ing taun-taun pungkasan (foto saka 22.09.2013, reruntuhan masjid sing kabusak ing Kashgar). Nanging malah kepemimpinan politik ing Beijing kudu nyatakake yen provinsi paling gedhe ing Republik Rakyat Republik ora entek.

Politika Tiongkok ing Xinjiang padha karo sing ana ing Tibet Budha: etnis Tionghoa lan perusahaan sing ditarget. Iku uga sing entuk manfaat saka program lan investasi infrastruktur pemerintah. Ing sekolah, basa lokal wis digunakaké luwih akeh kanthi Mandarin. Supaya Uighurs ngungsi menyang agama kanggo njaga identitas. Semono uga pemerintah sing nulak Islam, dadi luwih radikal.

Kita nuntut rilis langsung kabeh wong Uyghur & introduksi
kebebasan beragama ing China. Kabeh wong bisa precaya apa sing dikarepake, ing monster spaghetti sing mabur utawa ing salah sawijining agama ing jagad. China kudu mandheg nyegah masarakat supaya nindakake kabebasan agama. Kebebasan beragama minangka bagean saka konstitusi Jerman - konstitusi Cina kudu njupuk conto iki.

Apa wae nirlaba ora bisa dilakoni tanpa sumbangan sampeyan ??????????????????? ?????????