Dadi Patron!

Pencet Rilis babagan kampanye PixelHELPER

Apa sing wis dilapurake babagan Yayasan PixelHELPER ing penet lan cara kampanye kita direkam - Ing kene ana pranala. Iki mung ringkesan cilik jangkoan lan ora daftar lengkap. Kanthi omah-omah penerbitan sing dhuwur-dhuwur kaya Süddeutsche Zeitung, cermin, ntv, ZDF lan gelombang Jerman, nanging kapentingan kasebut bakal diakoni.

Klik gambar cilik kanggo mbukak artikel


Süddeutsche

Berliner Zeitung

Berliner Morgenpost

Donya

Urban Taek

Kurir Berlin

Pangilon

n-tv


Independent

Tagesspiegel


3Sat budaya wektu

star

MobileGeeks

Frankfurter Rundschau

VIDEOS

[

Pendhiri Oliver Bienkowski ing wawancara karo Anke Engelke

ZDF "37 Grad" dianugerahi PixelHELPER perang NSA ing Kedutaan Besar AS

Ing toko roti senjata Aja tuku produk saka Dr. Oetker

ZDF Wiso Proyeksi cahya ing Hypo Real Estate

Software bantuan swarm tes funtion pisanan ing Afrika lor

Konstruksi lapangan bal-balan ing Maroko babagan swarm bantuan

Arte trek skandal pengawasan NSAProyeksi Kedutaan Besar AS

Bengi iki Tagesschau ing wiwitan

VIDEOS

Marang senjata investasi Pabrik pangan sing misuwurDr. Oetkgar

HR3 Hesse quiz Pangadeg PixelHELPER disebut pitakonan kuis

Ora ana tangki kanggo Arab Saudi bus biplane, proyeksi lampu 2 ing Chancellery Federal

Proyeksi lampu kilat US Embassy aksi polisi dramatis marang siji pedalo

TED Diskusi dening PixelHELPER pangadeg Oliver Bienkowski

TEDx Sastra ing ndhuwur ndjogo online FH AACHEN / HEERLEN NETHERLANDS

TEDx Ngenalke Android app livewarm Langkawi