Dadi Patron!

Pencet Rilis babagan kampanye PixelHELPER

Apa sing wis dilaporake ing media babagan PixelHELPER Foundation lan kepiye kampanye ditampa - kita wis nyambung sawetara artikel ing kene. Iki mung ringkesan cilik nglaporake lan dudu dhaptar lengkap.

Jangkauan Arab BBC babagan PixelHELPER Uyghur China Memorial ing Marrakech
Jangkoan BILD.de
Perlengkapan Bild.de ing Hotel Sonnenbichl
Laporan RTL ing PixelHELPER
Laporan Abendschau ing PixelHELPER

VIDEOS
[

Pendhiri Oliver Bienkowski ing wawancara karo Anke Engelke

ZDF "37 Grad" ngiringi perang PixelHELPER ing NSA ing Kedutaan Besar AS

Ing toko roti senjata Aja tuku produk saka Dr. Oetker

ZDF Wiso Proyeksi cahya ing Hypo Real Estate

Software bantuan swarm tes funtion pisanan ing Afrika lor

Konstruksi lapangan bal-balan ing Maroko babagan swarm bantuan

Arte trek skandal pengawasan NSAProyeksi Kedutaan Besar AS

Bengi iki Tagesschau ing wiwitan

VIDEOS

Marang senjata investasi Pabrik pangan sing misuwurDr. Oetkgar

HR3 Hesse quiz Pangadeg PixelHELPER disebut pitakonan kuis

Ora ana tangki kanggo Arab Saudi bus biplane, proyeksi lampu 2 ing Chancellery Federal

Proyeksi lampu kilat US Embassy aksi polisi dramatis marang siji pedalo

TED Diskusi dening PixelHELPER pangadeg Oliver Bienkowski

TEDx Sastra ing ndhuwur ndjogo online FH AACHEN / HEERLEN NETHERLANDS

TEDx Ngenalke Android app livewarm Langkawi

Klik gambar cilik kanggo mbukak artikel

Süddeutsche
Berliner Zeitung
Berliner Morgenpost
Donya
Urban Taek
Kurir Berlin
Pangilon
n-tv
Independent
Tagesspiegel
3Sat budaya wektu
star
MobileGeeks
Frankfurter Rundschau